2013. október 19., szombat

Kuruc.info: Visszatérhet tanulni Franciaországba egy kitoloncolt cigánylány - családjának nem szól a nyilván számára sem csábító ajánlat

Kuruc.info
Kuruc.info hírek 
Visszatérhet tanulni Franciaországba egy kitoloncolt cigánylány - családjának nem szól a nyilván számára sem csábító ajánlat
Oct 19th 2013, 12:46

Ha kérvényezi, visszatérhet Franciaországba tanulmányai folytatására az a koszovói cigánylány, akinek kitoloncolása belpolitikai vihart kavart - jelentette be szombaton a France2 közszolgálati televízióban Francois Hollande államfő.

A francia elnök "emberiességi" megfontolásból döntött így. A kormány szombaton nyilvánosságra hozott közigazgatási vizsgálata ugyanis azt állapította meg, hogy a 15 éves lány és családjának kitoloncolása az érvényben lévő szabályoknak megfelelően történt, a rendőrök azonban nem eléggé körültekintően jártak el, amikor Leonardát az osztálykiránduláson vették őrizetbe.

Hollande jelezte, hogy csak a lány térhet vissza, családja nélkül.

(MTI nyomán)

This entry passed through the Full-Text RSS service — if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers. Five Filters recommends:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése