2013. október 19., szombat

Kuruc.info: Márióék mobilt loptak Nyíregyházán egy 15 éves fiútól - a 14 éves bűnözőpalánta szabadlábon védekezhet

Kuruc.info
Kuruc.info hírek 
Join Delanceyplace

Sign up to receive a free quote from a non fiction book every weekday.
From our sponsors
Márióék mobilt loptak Nyíregyházán egy 15 éves fiútól - a 14 éves bűnözőpalánta szabadlábon védekezhet
Oct 19th 2013, 14:55

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. október 18-án történt események összefoglalója.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 14 éves és A. Márió 18 éves nyíregyházi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két fiú 2013. október 17-én délután Nyíregyháza belvárosában előzetes szóváltást követően eltulajdonították egy 15 éves fiú mobiltelefonját. A megalapozott gyanú szerint A. Márió benyúlt a sértett ruhájának egyik zsebébe és kivette a mobiltelefonját. A 15 éves fiú a telefon után nyúlt, de a 14 éves fiú elé állt és visszatartotta addig, amíg A. Márió a telefonnal elsétált. A rendőrség a bejelentést követően megkezdte az adatgyűjtést és rövid időn belül elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két "fiatalt".

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya A. Márió ellen bűnügyi őrizetbe vétele mellett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, a 14 éves fiú szabadlábon védekezhet.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 16 éves nyíregyházi fiú ellen. A fiatal fiú 2013. október 18-án éjszaka egy nyíregyházi szórakozóhely egyik ablakát betörte. A rendőrség a 16 éves fiút tetten érte, elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és szabálysértési őrizetbe vette.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást H. Zoltán 25 éves aranyosapáti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. október 19-én hajnalban egy kisvárdai élelmiszerbolt ajtajának üvegét betörte, bement és onnan készpénzt és különböző árucikkeket tulajdonított el. A rendőrség a férfit még a helyszín közelében elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és gyanúsítottként kihallgatta.

(Szonline nyomán)

This entry passed through the Full-Text RSS service — if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers. Five Filters recommends:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése