2013. november 25., hétfő

[Lapszemle] Irán megállapodott a Hatokkal - Zsidó pánik Ukrajnában - 14 jele annak, hogy a modern civilizáció összeomlása már elkezdõdött - Az összeesküvés lemondási tárgyalásokban van; azt mondták, hogy 700 trilliót, vagy minden embernek 10,000 dollárt adnak át

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


Egy zarándoklat margójára. A Nagy Székely Menetelés emlékére

Nirschné Henn Edith szervezésében és vezetésével itthoni magyarok keltek zarándokútra, hogy otthoni magyarokkal meneteljenek Székelyföld önrendelkezéséért, megakadályozandó az ördögi tervet: Székelyföld adminisztratív feldarabolását.
A gyönyörű balladát házigazdájuk 7. osztályos kisfia énekelte nekik, s azóta versenyt is nyert vele.
A zarándoklat résztvevői a Szilaj Csikó honlapján örökítették meg élményeiket:
http://www.szilajcsiko.hu/#!mi-20131123-egy-zarandoklat/c189


Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Irán megállapodott a Hatokkal
2013. november 24. 08:42 MTI - Gondola

Megállapodás született vasárnap hajnalban Genfben Teherán atomprogramjáról a Hatok csoportja és Irán között.

Ezt közölte szóvivője útján Catherine Ashton, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője. A megállapodást Barack Obama amerikai elnök fontos első lépésnek nevezte.


Catherine Ashton szerint ideiglenes, hat hónapra szóló megállapodás jött létre, ami - mint hozzátette - lehetővé teszi egy átfogó egyezmény kidolgozását.

Az iráni elnök üdvözölte a Teherán atomprogramjáról Genfben vasárnap hajnalban létrejött megállapodást.

Róháni: új horizontok

Haszan Róháni Twitter-üzenetében a megállapodással kapcsolatban "új horizontokról" írt.

Róháni szerint a megállapodás annak nyomán vált lehetővé, hogy az iráni nép a júniusi elnökválasztáson a mérsékelt irányvonal mellett döntött. Mohamad Dzsavad Zarif külügyminiszter vasárnap hajnalban a megállapodást Irán számára nagy sikernek nevezte. A külügyminiszter a Reuters szerint azt állította, hogy a Hatok elfogadták Teherán nukleáris programját. Hozzáfűzte ugyanakkor, hogy a megállapodás csak az első lépést jelenti.

Genfben szerda óta tárgyaltak az ENSZ BT öt állandó tagjából és Németországból álló Hatok csoportja, valamint Irán képviselői. A tárgyalásokhoz csatlakoztak a külügyminiszterek is.

A megállapodás részletei

Hajnali értesülések szerint a Genfben megszületett megállapodásban Irán kötelezettséget vállalt arra, hogy nem dúsítja 5 százaléknál magasabbra uránkészleteit, valamint semlegesíti 20 százalékra dúsított készleteit, továbbá, hogy nem helyez üzembe új centrifugákat és nem fejleszti tovább nukleáris programját, beleértve az araki nehézvizes reaktort, amely alkalmassá válhatott volna plutónium előállítására atomfegyverhez. Beleegyezett Irán abba is, hogy lehetővé teszi létesítményeinek helyszíni ellenőrzését.

Az iráni külügyminiszter korábban annyit közölt, hogy az egyezmény elismeri Irán jogát az urándúsításra. John Kerry amerikai külügyminiszter hangsúlyozta, hogy ez szó szerint nem szerepel a megállapodásban. A Hatok nem ismerik el Irán jogát az urándúsításra.

Teherán a szankciók enyhítését reméli

Barack Obama fontos első lépésnek nevezte a megállapodást. Az amerikai elnök ugyancsak ideiglenes, hat hónapra szóló megállapodásról beszélt, hangsúlyozta, hogy a következő fél évben egy végleges megállapodást kell kidolgozni.

A Fehér Házban elhangzott nyilatkozatában az elnök kiemelte, hogy Irán kötelezettséget vállalt arra, hogy nukleáris programja csakis békés célokat szolgál majd. Emlékeztetett arra, hogy Teherán beleegyezett: semlegesíti 20 százalékra dúsított uránkészletét, lemond az újgenerációs centrifugák használatáról, a nemzetközi ellenőröknek pedig lehetővé teszi atomlétesítményeinek ellenőrzését. Irán az atomenergiát csakis békés célokra használhatja fel - hangsúlyozta az elnök.

Mindennek fejében Irán az ellene érvényben lévő szankciók kis mértékű enyhítésére számíthat - jelentette ki. Ennek részeként értesülések szerint Irán 4,2 milliárd dollárhoz juthat a korlátozott olajexportból, további 1,5 milliárdhoz pedig többek közt arany- és nemesfém-kereskedelméből, valamint további szankciók enyhítéséből.

Obama rámutatott, hogy a nukleáris kérdést békés úton kívánja megoldani. Hozzátette, ha Teherán nem teljesíti a vállalt kötelezettségeket az elkövetkező hat hónapban, véget vetnek a szankciók enyhítésének és Iránnak újabb nyomással kell számolnia.

Kapcsolódó:
   Fordulat: a világ elismerte Irán jogát az urándúsításra és az USA feloldotta Irán pénzügyi forrásait!
   Atommegállapodás: a politikusok ünnepelnek, Izrael robbanó bőröndöket lát
   A fél világ méltatja a genfi megállapodást - Izrael háborog
   Netanyahu: A világ egyre ijesztőbb hellyé válik
   Nem viseli el Izrael a békét
   Obama tárgyalni akar Netanjahuval
   Egyértelmű üzenet Izraeltől: ha kell, egyedül is megtámadják Iránt
   Izrael titkos fegyvere
   Al-Waleed bin Talal herceg: Rijad, és Tel-Aviv érdekei párhuzamosak
   Az orosz fegyver export verheti az amerikait
   Szíria: a magyar kormányzat a terrorizmust támogatja
   Amikor egy politikus végre igazat mond a megrendezett háborúk igazi céljairól!



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Zsidó pánik Ukrajnában
2013/11/24 Hídfő

Felharsantak Jerikó harsonái Ukrajnában. Csapnak most éppen olyan hangzavart, hogy belesajdul a szegény hallgató füle. Mikola Azarov a parlament előtt nyilatkozatot tett arról, miért állították le a tárgyalásokat az EU-val. Kifejezte abbéli reményét, hogy az EU támogatói megértik döntésüket azt, hogy a jelenlegi rendkívül rossz helyzetben Ukrajnának egyetlen lehetséges útja van, Moszkvával rendezni gondjait, megerősíteni a keleti gazdasági kapcsolatokat ami azt jelenti, hogy visszaszerezni a működőképes piacokat, és stabilizálni az ország energia ellátását.


A beszámolót végig az nyugatmajmoló, már előre tenyerét dörzsölő és most hoppon maradt ellenzék bekiabálásai zavarták meg. Visítanak az újságok, televízió adók, "művészkék" és "értelmiségiek". Nem meglepő. Felsejlik előttük Moszkva buzikat elítélő kormányzati döntései, a perverziók és erkölcsi torzulások ellen tett rendelkezések, az egyház védelméről szóló törvények, a gyermekek védelméről szóló intézkedések, a buziklubbok, kurvatanyák elleni rendőrségi fellépések, és a sok sok dolog, ami annyit jelent számukra, a genetikailag torzult erkölcstelen fertő ellen fény lobbant az éjszakában. Mint tudjuk, a démon legnagyobb ellensége a fény, a tűz. Rettegnek is az ukrán nép lelkét fertőző démonok, hogy számukra is eljött a tisztítótűzzel való közelebbi megismerkedés ideje.

Kapcsolódó:
   Sajnálkozik a magyar külügy az ukránok EU-távolodása miatt
   Így működik a cionista agymosás egy budapesti "elit" középiskolában - gimnazista olvasónk levele
   Izraeli "befektetők" a magyar állam ellen
   Izrael új szövetségeseket keres az Egyesült Államok helyett
   Hogyan öljünk meg gojokat és befolyásoljunk embereket
   "Ne higgyenek idegenből jött zsidóknak!" - Tanulságos időkapszula került elő 1952-ből Hódmezővásárhelyen
   A legnagyobb holokauszt - The Truthseeker
   Miért éppen 2014 lesz a holokauszt éve?

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

14 jele annak, hogy a modern civilizáció összeomlása már elkezdődött

Sok ember azt hitte, hogy a világ vége 2012 decemberében lesz. Hülyeség. A sokkal őszintébb válasz az, hogy a világ vége már meg is kezdődött. És ez nem jelenti a világ végét, csak egy korszak lezárását és egy új születését. Az átmenet a két kor között azonban lármás és költséges átállás lesz az emberiség számára.

Íme 14 jel, hogy a mostani világ, ahogy azt most ismerjük, a végéhez közeleg. Egy korszak végén és egy új kor elején élünk. A jövőben, amikor majd visszanézü nk, mindez egy pillanat lesz csak a történelemben. Most viszont minden úgy tűnik, mintha szinte csigatempóban haladna. Félreértés ne legyen: a mostani világ fejezeteinek végét éljük. A következő könyvben egy új világot fogunk megismerni, amely nagyon különbözik attól, amelyet eddig megismertünk.


Videó: Forgó csőfelhő Texasban

1 - Tornádók, hurrikánok, földrengések és szökőárak tömkelege -. Eleinte úgy tűnt, csak a véletlenek egybeesése, de most mintaszerűen jellemzőek a Földre. Az időjárás egyre szélsőségesebb. A közelmúltban több mint 120 tornádó pusztított az Egyesült Államok középnyugati részén. Texasban állandó a bozóttűz a rendkívüli szárazság miatt. És ahol nincs tűz és aszályok, ott árvizek vannak.

2 - A méhek csendje - A méhek kihalása Észak-Amerikából indult. Azt már tudjuk, hogy részben a kémiai növényvédő szerek (és esetleg a génkezelt termények) az okai a méhek pusztulásának.

3 - Az atomtudomány csődje - A fukushimai katasztrófa csak egy dolgot bizonyít: a tudósok veszélyesen arrogánsak a nagy volumenű projektek tervezésében, és nem veszik figyelembe a természet erejét. Az atomenergiáról azt ígérték, hogy tiszta és zöld környezetet és energiát fog adni. Ezzel szemben most csendesen és láthatatlanul mérgezi meg egész bolygónkat.

4 - A Wikileaks - Egy olyan korban, ahol ilyen sok a megtévesztés, az információkat kiszivárogtató embereket bűnözőkként kezelik.

5 - Az orvosi rendőrállam megjelenése mindenhol - A fegyveres rajtaütések SWAT kommandósai, az oltások és a kemoterápia gyermekekre és felnőttekre való kényszerítése. Az egészségügyi rendszer annyira haszontalanná, korruptá és veszélyessé vált, hogy az ahhoz vezetett, hogy manapság már egyre erőteljesebben győzködik az embereket arról, hogy bevegyék a gyógyszereket, beoltassák magukat stb. Ez egy kikényszerített orvosi monopólium, amely veszélyezteti egészségét és a szabadságunkat.

6 - Az egyre gyakoribb az élelmiszerhiány és termés kudarcok. Ez csak a kezdet: az élelmiszer árak továbbra is az egekbe szöknek az elkövetkező években a szélsőséges időjárás, a beporzók elvesztése és a globális génkezelt termények megjelenése miatt. Igazi élelmiszer a mai világban lassan már elenyésző mennyiségű. Érdemes elkezdeni otthoni konyhakertet telepíteni.

7 - A világ energetikai társaságainak hibái: a radioaktív sugárzás Fukushimából nem az egyetlen módja annak, ahogy az energetikai vállalatok tönkreteszik a világot. Ne feledkezzünk meg a Deepwater Horizon-ról, a hatalmas olaj szennyezésről a Mexikói öbölben -aminek mellesleg még nincs is vége. Még egy év múlva is Corexitet permeteznek az öbölben!

8 - A továbbra is tartó genetikai szennyezés. Ez lehet a legrosszabb fejezete az elkövetkező összeomlásnak. A széles körű genetikai modifikálások bűncselekményt jelentenek az emberiség ellen. Ez egy "gén szennyezés", amely lassan szétterjed a világ élelmiszer-növényeire, termés csökkenéshez és végül éhezéshez vezetve.

9 - Amerikában lassan nem lehet eladni igazi, organikus tejet a zsarnokság és büntetőjogi bántalmak megjelenése, farmok bezárása nélkül. A cél az igazi tej tönkretétele. Az FBI még az Amish farmereket is megcélozta. Mi lesz ez után a világ többi részén?

10 - A pénzkínálat hamisítása, pénz fedezet nélküli nyomtatása, infláció. Egy bukott gazdasági rendszerben élünk, közel az összeomlás szélén, a hülye vezetők pedig csak olyan "megoldásokat" találnak, amelyek valójában felgyorsítják saját bukásukat. A gazdasági őrület itt mindenkinek nyilvánvaló aki valaha is tanult matematikát.

11 - A tömegek zuhanó intelligenciája - Az egyik leginkább zavaró jel a tömegek lebutulása. A fiatal, lusta, tévénéző zombik abszolút semmi értékeset nem nyújtanak a világ számára. Ők az "agyatlan fogyasztók", akik védőoltásért állnak sorba, tévét néznek és szemétkaját fogyasztanak. Adjuk hozzá azt, hogy pszichiátriai gyógyszereken élnek és elhisznek mindent, amit a kormány mond nekik.

12 - A hírek teljes és tökéletes fabrikálása- a hírek nagy része teljesen és tökéletesen gyártott: a háború Líbiában, bármely állam adóssága, a munkanélküliség, ... egy intelligens ember a híreket nézve felrobban a nevetéstől. Az információs források nem közvetítik az igazságot többé, csak politikailag célszerű fikciókat.

13 - A folyamatos környezetszennyezés - túl a génmódosítás-szennyezésen és a sugárzás hatásain, tömeges gyógyszeripari szennyezettség is tapasztalható. Ez nem csak a gyógyszeripari gyárak termékeinek folyókba való engedéséről szól, az is tény , hogy jóval több mint a lakosság fele szinte naponta szed gyógyszereket, valamint használ kábítószereket. Ez áthatja egész testünket, és végül a vízellátást és a termőföldeket is.

14 - A radioaktív szennyeződés belejut a globális élelmiszer-ellátásba - Itt van az egyik, legutolsó, igazán alattomos összetevő: A globális élelmiszer-piac mostanra már a Fukushimából eredő radioaktív sugárzással szennyezett. Azt mondták az értékek "alacsonyak", de nem fogjuk megtudni az igazságot arról, hogy a radioaktív cézium-izotópok évszázadokon át megmaradnak az élelmiszerekben. A radioaktív élelmiszerek, mellkas-röntgenek,CT-k, testszkennerek, reptéri röntgenek... Az emberi fajra mért teljes sugárterhelés mára már eléri azt a pontot, ahol az tömeges meddőséget, vagy éppen rákot okoz. Vagy épp ez lenne a mögöttes cél?

naturahirek.hu - szabadonebredok.hu

Kapcsolódó:
   Hét vulkánkitörés hat országban néhány óra leforgása alatt
   A Fülöp szigeteki tájfunt mikrohullámú impulzusok irányíthatták
   Ítéletnapi páncélterem: magbank Armageddon esetére
   Mit gondolnak az amerikaiak a végső időkre vonatkozó bibliai próféciákról?
   Milliók az "őrület" határán
   Az "itt ilyen nem történhet" szindróma
   Biblia, víznyelők, meteorok és márciusi hó
   Oroszország az év végére elkészül az új aszteroidapajzs tervével
   2013-ban jöhet az Armageddon
   Tízezer dolláros díj a bibliai teremtéstörténet megcáfolójának
   A Nagy Globális Felmelegedés csalás - lebuktak a hazug tudósok

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Az összeesküvés lemondási tárgyalásokban van; azt mondták, hogy 700 trilliót, vagy minden embernek 10,000 dollárt adnak át
11/20/2013 ujvilagtudat.blog

Egy 15 személyből álló bizottság képviselői, akik azt állítják, hogy felelősek az amerikai dollár, és a többi magántulajdonban lévő központi banki deviza előállításáért és elosztásáért, megpróbálnak egy békemegállapodásról gondoskodni az összeesküvéssel. A múlt héten a Fehér Sárkány Társaság képviselőivel egyetértettek, hogy kezdetben 700 trillió dollárt, vagyis minden embernek 10,000 dollárt bocsátanak ki, férfiaknak, nőknek, gyerekeknek a Földön, melyet árucikkekben és szolgáltatások formájában kézbesítenek. A minden nemzetre vonatkozó adósságelengedésben is megállapodtak, amelybe, ahogy mondták, beletartozik néhány adósság az 1700-as évekig visszanyúlóan. Abban is megállapodtak hogy a legtöbb egyéni adósságot is törlik.


A bizottság azt állítja, hogy élükön két ázsiai férfi, mindketten 90 év felettiek, öt ázsiai, hét európai és egy orosz család áll.

Volt még egy találkozó a múlt héten az ázsiai banki klánok és a FST között. Ezek a klánok bejelentették jogukat a világ legtöbb aranyára. Ők is egyetértőek voltak az javaslattal, hogy szétosszanak 700 trillió dollárt az embereknek, és a világ nemzeteinek.

Azonban még mindig vannak erős csoportok, melyek továbbra is az Armageddon eljövetelének cionista rémálmába kapaszkodnak, nevezetesen a Cohen bűnöző család New Yorkban, és egy P2 Páholy tag, név szerint Giuseppe Di Antonio, egy magas rangú P2 tisztviselő szerint. Di Antonio az az ember, aki az újabb fenyegetések mögött áll, hogy megölik Ferenc Pápát, mondta el. Ez a csoport egy jól szervezett frakció a Moszadon belül, és ött ülnek a New York-i és Los Angeles-i székhelyű média-konglomerátumok tetején, jegyezte meg. A fő pénzügyi eszközük a Leumi Bank, tette hozzá. Ők különféle Pünkösdi Keresztény szektákat is működtetnek, mondta. A fent említett családok képviselői megerősítették ennek a csoportnak a létezését, és azt mondták, hogy segítségre van szükségük, hogy foglalkozzanak velük.

Az igaz, hogy New York egy gengszterektől nagyon szennyezett város, amit az a tény is bizonyít, hogy az olyan tömeggyilkosok, mint az utálatos, szörnyeteg varangy Henry Kissinger, és Larry Silverstein még mindig úgy járkálnak körbe, mint a pávák. Szükség lehet rá, hogy a milíciát Minnesotából beküldjék New Yorkba, hogy letartóztassák ezeket a bűnözőket, és bilincsbe verve mutogassák őket a vállalati média kamerái előtt, hogy mindenki láthassa, nem maradhat többé itt ez a söpredék. Ha a minnesotaiaknak segítségre van szükségük, a kanadai fegyveres erők igénybe vehetők egy meghívással.

A kaliforniaiaknak is fel kell hajtaniuk a Cohen banda tagjait Los Angelesben, és biztosak lehetnek benne, hogy a latin-amerikaiak segítségükre lesznek.

Ha ez nem történik meg, akkor ez bizonyíték valamennyi ember számára a Földön, hogy az egykor szuverén Egyesült Államok Keresztény Köztársasága a Sátánimádó babiloni (nem Zsidó) gengszterek által működtetett állam rabszolgájává vált.

A franciák a maguk részéről a múlt héten a FST-nak segítettek papír dokumentumok segítségével feltárni az összes Google, NSA, Facebook stb. számítástechnikai központ pontos koordinátáját az Egyesült Államokban. A ki nem mondott fenyegetés ezekben az információkban az, hogy ezek az adatközpontok interkontinentális ballisztikus rakétákkal elérhetők. Az európaiak is előkészületeket tettek, hogy elvágják az összes interkontinentális kommunikációs kábelt az Atlanti-óceán fenekén, ha szükséges. Ez egy válasz az európai pénzügyi és más számítógépes hálózatok NSA általi feltörésére. Azt is világosan jelzi, hogy a gazember amerikai rezsim mennyire elszigetelődött.

Az amerikai szélhámos rezsimről szólva, van egy új nevünk a 2011 március 11-i japán nukleáris és szökőár tömeggyilkos támadás résztvevőinek listájához: Richard Meyer tábornok, ügynökségi források szerint. Meyers tábornok lett a vezérkai főnök a Pentagonban a 911-es tömeggyilkosság után.

Ha az amerikai emberek nem indulnak kézrekeríteni az olyan bűnözőket, mint Meyers tábornok, és nem juttatják őket börtönbe, a nemzetközi pénzügyi hurok az ország körül egyre szorosabb lesz. A különböző híradásokból ítélve, az úgynevezett Obamacare egészségügyi biztosítási rendszer például úgy tűnik, hogy csak egy újabb törekvés a Washington-i vállalati kormány részéről, hogy ellopjon biztosítékként annyi pénzt, hogy még egy pár hétig elkerüljék a bukásukat.

A Pentagon frakció azt állítja, hogy Obamát használják mint képviselőt, hogy meginduljanak New Yorkban, és elindítsák a Wall Street bűnözőinek letartóztatását amilyen gyorsan csak lehetséges, ha ki akarnák menteni magukat.

Mindenesetre, amíg az összeesküvés ellenállás utolsó zsebeinek kitisztítása folytatódik, javaslatok kerülnek az asztalra, hogyan osszák szét az ígért 700 trillió dollárt.

A FST azt javasolta, hogy a következő létező szervezetek és csoportok lennének jogosultak a 700 trillió dollár szétosztására nem korrupt, és inflációt nem gerjesztő módon:

A Kínai Kormány, köztük Tajvan képviselői, A Római Katolikus Egyház, Dél- és Közép-Amerika kormányai, a Japán Kormány és az ASEAN, a Nemzetközösségek (feltéve, ha egy indiai lesz a megbízott), Franciaország és Frankofón Afrika, az Egyesült Államok Köztársasága és Kanada kormánya , Észak-Európa, Oroszország és az Iszlám világ.

Ez csak egy kezdeti javaslat, ami azon a tényen alapul, hogy ezek a szervezeti struktúrák már léteznek, és bizonyították, hogy viszonylag korrupciómentesek. Természetesen az Iszlám nemzeteknek rendezniük kell a különböző történelmi vitákat, és ki kell választaniuk egy képviselőt, mielőtt a támogatás megindul az irányukba.

Ez a FST javaslat csak a meglévő amerikai dollár rendszerre korlátozódik, és nem zárja ki az új, kormányok által kiadott devizákat, helyi valutákat, mint a Bitcoin, vagy más független csoportok bármiféle terveit. A javaslat csupán azt a tényt tükrözi, hogy ezek a már meglévő csoportok lennének képesek kivitelezni a nagy projekteket szinte azonnal, amint a pénz elkezd folyni.

Nem bocsátkozunk jóslatokba arról, hogy milyen hamar kezd ez megtörténni, de bátran állíthatjuk, hogy a komoly játékosok már találkoztak, és hogy általános egyetértés van egy hatalmas kampány megkezdésére, hogy "megmentsük a bolygót".

Benjamin Fulford

Kapcsolódó:
   Több trillió dollár értékű kötvény került a Fehér Sárkány Társaság birtokába
   Cobra: Fehér Lovagok - Érkezik a lovasság
   A pápa Bush Vallomása után mondott le!
   Új globális pénzügyi rendszer? Ez csak a kezdet!
   A legújabb kísérlet, hogy elindítsák a 3. Világháborút Szíriában, egy újabb jele az összeesküvés kétségbeesésének
   Átalakulás zajlik a Földön...

Locations of visitors to this page
Programajánló


Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya

Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda
HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000

HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel



[Lapszemle] Irán megállapodott a Hatokkal - Zsidó pánik Ukrajnában - 14 jele annak, hogy a modern civilizáció összeomlása már elkezdõdött - Az összeesküvés lemondási tárgyalásokban van; azt mondták, hogy 700 trilliót, vagy minden embernek 10,000 dollárt adnak át

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


Egy zarándoklat margójára. A Nagy Székely Menetelés emlékére

Nirschné Henn Edith szervezésében és vezetésével itthoni magyarok keltek zarándokútra, hogy otthoni magyarokkal meneteljenek Székelyföld önrendelkezéséért, megakadályozandó az ördögi tervet: Székelyföld adminisztratív feldarabolását.
A gyönyörű balladát házigazdájuk 7. osztályos kisfia énekelte nekik, s azóta versenyt is nyert vele.
A zarándoklat résztvevői a Szilaj Csikó honlapján örökítették meg élményeiket:
http://www.szilajcsiko.hu/#!mi-20131123-egy-zarandoklat/c189


Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Irán megállapodott a Hatokkal
2013. november 24. 08:42 MTI - Gondola

Megállapodás született vasárnap hajnalban Genfben Teherán atomprogramjáról a Hatok csoportja és Irán között.

Ezt közölte szóvivője útján Catherine Ashton, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője. A megállapodást Barack Obama amerikai elnök fontos első lépésnek nevezte.


Catherine Ashton szerint ideiglenes, hat hónapra szóló megállapodás jött létre, ami - mint hozzátette - lehetővé teszi egy átfogó egyezmény kidolgozását.

Az iráni elnök üdvözölte a Teherán atomprogramjáról Genfben vasárnap hajnalban létrejött megállapodást.

Róháni: új horizontok

Haszan Róháni Twitter-üzenetében a megállapodással kapcsolatban "új horizontokról" írt.

Róháni szerint a megállapodás annak nyomán vált lehetővé, hogy az iráni nép a júniusi elnökválasztáson a mérsékelt irányvonal mellett döntött. Mohamad Dzsavad Zarif külügyminiszter vasárnap hajnalban a megállapodást Irán számára nagy sikernek nevezte. A külügyminiszter a Reuters szerint azt állította, hogy a Hatok elfogadták Teherán nukleáris programját. Hozzáfűzte ugyanakkor, hogy a megállapodás csak az első lépést jelenti.

Genfben szerda óta tárgyaltak az ENSZ BT öt állandó tagjából és Németországból álló Hatok csoportja, valamint Irán képviselői. A tárgyalásokhoz csatlakoztak a külügyminiszterek is.

A megállapodás részletei

Hajnali értesülések szerint a Genfben megszületett megállapodásban Irán kötelezettséget vállalt arra, hogy nem dúsítja 5 százaléknál magasabbra uránkészleteit, valamint semlegesíti 20 százalékra dúsított készleteit, továbbá, hogy nem helyez üzembe új centrifugákat és nem fejleszti tovább nukleáris programját, beleértve az araki nehézvizes reaktort, amely alkalmassá válhatott volna plutónium előállítására atomfegyverhez. Beleegyezett Irán abba is, hogy lehetővé teszi létesítményeinek helyszíni ellenőrzését.

Az iráni külügyminiszter korábban annyit közölt, hogy az egyezmény elismeri Irán jogát az urándúsításra. John Kerry amerikai külügyminiszter hangsúlyozta, hogy ez szó szerint nem szerepel a megállapodásban. A Hatok nem ismerik el Irán jogát az urándúsításra.

Teherán a szankciók enyhítését reméli

Barack Obama fontos első lépésnek nevezte a megállapodást. Az amerikai elnök ugyancsak ideiglenes, hat hónapra szóló megállapodásról beszélt, hangsúlyozta, hogy a következő fél évben egy végleges megállapodást kell kidolgozni.

A Fehér Házban elhangzott nyilatkozatában az elnök kiemelte, hogy Irán kötelezettséget vállalt arra, hogy nukleáris programja csakis békés célokat szolgál majd. Emlékeztetett arra, hogy Teherán beleegyezett: semlegesíti 20 százalékra dúsított uránkészletét, lemond az újgenerációs centrifugák használatáról, a nemzetközi ellenőröknek pedig lehetővé teszi atomlétesítményeinek ellenőrzését. Irán az atomenergiát csakis békés célokra használhatja fel - hangsúlyozta az elnök.

Mindennek fejében Irán az ellene érvényben lévő szankciók kis mértékű enyhítésére számíthat - jelentette ki. Ennek részeként értesülések szerint Irán 4,2 milliárd dollárhoz juthat a korlátozott olajexportból, további 1,5 milliárdhoz pedig többek közt arany- és nemesfém-kereskedelméből, valamint további szankciók enyhítéséből.

Obama rámutatott, hogy a nukleáris kérdést békés úton kívánja megoldani. Hozzátette, ha Teherán nem teljesíti a vállalt kötelezettségeket az elkövetkező hat hónapban, véget vetnek a szankciók enyhítésének és Iránnak újabb nyomással kell számolnia.

Kapcsolódó:
   Fordulat: a világ elismerte Irán jogát az urándúsításra és az USA feloldotta Irán pénzügyi forrásait!
   Atommegállapodás: a politikusok ünnepelnek, Izrael robbanó bőröndöket lát
   A fél világ méltatja a genfi megállapodást - Izrael háborog
   Netanyahu: A világ egyre ijesztőbb hellyé válik
   Nem viseli el Izrael a békét
   Obama tárgyalni akar Netanjahuval
   Egyértelmű üzenet Izraeltől: ha kell, egyedül is megtámadják Iránt
   Izrael titkos fegyvere
   Al-Waleed bin Talal herceg: Rijad, és Tel-Aviv érdekei párhuzamosak
   Az orosz fegyver export verheti az amerikait
   Szíria: a magyar kormányzat a terrorizmust támogatja
   Amikor egy politikus végre igazat mond a megrendezett háborúk igazi céljairól!



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Zsidó pánik Ukrajnában
2013/11/24 Hídfő

Felharsantak Jerikó harsonái Ukrajnában. Csapnak most éppen olyan hangzavart, hogy belesajdul a szegény hallgató füle. Mikola Azarov a parlament előtt nyilatkozatot tett arról, miért állították le a tárgyalásokat az EU-val. Kifejezte abbéli reményét, hogy az EU támogatói megértik döntésüket azt, hogy a jelenlegi rendkívül rossz helyzetben Ukrajnának egyetlen lehetséges útja van, Moszkvával rendezni gondjait, megerősíteni a keleti gazdasági kapcsolatokat ami azt jelenti, hogy visszaszerezni a működőképes piacokat, és stabilizálni az ország energia ellátását.


A beszámolót végig az nyugatmajmoló, már előre tenyerét dörzsölő és most hoppon maradt ellenzék bekiabálásai zavarták meg. Visítanak az újságok, televízió adók, "művészkék" és "értelmiségiek". Nem meglepő. Felsejlik előttük Moszkva buzikat elítélő kormányzati döntései, a perverziók és erkölcsi torzulások ellen tett rendelkezések, az egyház védelméről szóló törvények, a gyermekek védelméről szóló intézkedések, a buziklubbok, kurvatanyák elleni rendőrségi fellépések, és a sok sok dolog, ami annyit jelent számukra, a genetikailag torzult erkölcstelen fertő ellen fény lobbant az éjszakában. Mint tudjuk, a démon legnagyobb ellensége a fény, a tűz. Rettegnek is az ukrán nép lelkét fertőző démonok, hogy számukra is eljött a tisztítótűzzel való közelebbi megismerkedés ideje.

Kapcsolódó:
   Sajnálkozik a magyar külügy az ukránok EU-távolodása miatt
   Így működik a cionista agymosás egy budapesti "elit" középiskolában - gimnazista olvasónk levele
   Izraeli "befektetők" a magyar állam ellen
   Izrael új szövetségeseket keres az Egyesült Államok helyett
   Hogyan öljünk meg gojokat és befolyásoljunk embereket
   "Ne higgyenek idegenből jött zsidóknak!" - Tanulságos időkapszula került elő 1952-ből Hódmezővásárhelyen
   A legnagyobb holokauszt - The Truthseeker
   Miért éppen 2014 lesz a holokauszt éve?

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

14 jele annak, hogy a modern civilizáció összeomlása már elkezdődött

Sok ember azt hitte, hogy a világ vége 2012 decemberében lesz. Hülyeség. A sokkal őszintébb válasz az, hogy a világ vége már meg is kezdődött. És ez nem jelenti a világ végét, csak egy korszak lezárását és egy új születését. Az átmenet a két kor között azonban lármás és költséges átállás lesz az emberiség számára.

Íme 14 jel, hogy a mostani világ, ahogy azt most ismerjük, a végéhez közeleg. Egy korszak végén és egy új kor elején élünk. A jövőben, amikor majd visszanézü nk, mindez egy pillanat lesz csak a történelemben. Most viszont minden úgy tűnik, mintha szinte csigatempóban haladna. Félreértés ne legyen: a mostani világ fejezeteinek végét éljük. A következő könyvben egy új világot fogunk megismerni, amely nagyon különbözik attól, amelyet eddig megismertünk.


Videó: Forgó csőfelhő Texasban

1 - Tornádók, hurrikánok, földrengések és szökőárak tömkelege -. Eleinte úgy tűnt, csak a véletlenek egybeesése, de most mintaszerűen jellemzőek a Földre. Az időjárás egyre szélsőségesebb. A közelmúltban több mint 120 tornádó pusztított az Egyesült Államok középnyugati részén. Texasban állandó a bozóttűz a rendkívüli szárazság miatt. És ahol nincs tűz és aszályok, ott árvizek vannak.

2 - A méhek csendje - A méhek kihalása Észak-Amerikából indult. Azt már tudjuk, hogy részben a kémiai növényvédő szerek (és esetleg a génkezelt termények) az okai a méhek pusztulásának.

3 - Az atomtudomány csődje - A fukushimai katasztrófa csak egy dolgot bizonyít: a tudósok veszélyesen arrogánsak a nagy volumenű projektek tervezésében, és nem veszik figyelembe a természet erejét. Az atomenergiáról azt ígérték, hogy tiszta és zöld környezetet és energiát fog adni. Ezzel szemben most csendesen és láthatatlanul mérgezi meg egész bolygónkat.

4 - A Wikileaks - Egy olyan korban, ahol ilyen sok a megtévesztés, az információkat kiszivárogtató embereket bűnözőkként kezelik.

5 - Az orvosi rendőrállam megjelenése mindenhol - A fegyveres rajtaütések SWAT kommandósai, az oltások és a kemoterápia gyermekekre és felnőttekre való kényszerítése. Az egészségügyi rendszer annyira haszontalanná, korruptá és veszélyessé vált, hogy az ahhoz vezetett, hogy manapság már egyre erőteljesebben győzködik az embereket arról, hogy bevegyék a gyógyszereket, beoltassák magukat stb. Ez egy kikényszerített orvosi monopólium, amely veszélyezteti egészségét és a szabadságunkat.

6 - Az egyre gyakoribb az élelmiszerhiány és termés kudarcok. Ez csak a kezdet: az élelmiszer árak továbbra is az egekbe szöknek az elkövetkező években a szélsőséges időjárás, a beporzók elvesztése és a globális génkezelt termények megjelenése miatt. Igazi élelmiszer a mai világban lassan már elenyésző mennyiségű. Érdemes elkezdeni otthoni konyhakertet telepíteni.

7 - A világ energetikai társaságainak hibái: a radioaktív sugárzás Fukushimából nem az egyetlen módja annak, ahogy az energetikai vállalatok tönkreteszik a világot. Ne feledkezzünk meg a Deepwater Horizon-ról, a hatalmas olaj szennyezésről a Mexikói öbölben -aminek mellesleg még nincs is vége. Még egy év múlva is Corexitet permeteznek az öbölben!

8 - A továbbra is tartó genetikai szennyezés. Ez lehet a legrosszabb fejezete az elkövetkező összeomlásnak. A széles körű genetikai modifikálások bűncselekményt jelentenek az emberiség ellen. Ez egy "gén szennyezés", amely lassan szétterjed a világ élelmiszer-növényeire, termés csökkenéshez és végül éhezéshez vezetve.

9 - Amerikában lassan nem lehet eladni igazi, organikus tejet a zsarnokság és büntetőjogi bántalmak megjelenése, farmok bezárása nélkül. A cél az igazi tej tönkretétele. Az FBI még az Amish farmereket is megcélozta. Mi lesz ez után a világ többi részén?

10 - A pénzkínálat hamisítása, pénz fedezet nélküli nyomtatása, infláció. Egy bukott gazdasági rendszerben élünk, közel az összeomlás szélén, a hülye vezetők pedig csak olyan "megoldásokat" találnak, amelyek valójában felgyorsítják saját bukásukat. A gazdasági őrület itt mindenkinek nyilvánvaló aki valaha is tanult matematikát.

11 - A tömegek zuhanó intelligenciája - Az egyik leginkább zavaró jel a tömegek lebutulása. A fiatal, lusta, tévénéző zombik abszolút semmi értékeset nem nyújtanak a világ számára. Ők az "agyatlan fogyasztók", akik védőoltásért állnak sorba, tévét néznek és szemétkaját fogyasztanak. Adjuk hozzá azt, hogy pszichiátriai gyógyszereken élnek és elhisznek mindent, amit a kormány mond nekik.

12 - A hírek teljes és tökéletes fabrikálása- a hírek nagy része teljesen és tökéletesen gyártott: a háború Líbiában, bármely állam adóssága, a munkanélküliség, ... egy intelligens ember a híreket nézve felrobban a nevetéstől. Az információs források nem közvetítik az igazságot többé, csak politikailag célszerű fikciókat.

13 - A folyamatos környezetszennyezés - túl a génmódosítás-szennyezésen és a sugárzás hatásain, tömeges gyógyszeripari szennyezettség is tapasztalható. Ez nem csak a gyógyszeripari gyárak termékeinek folyókba való engedéséről szól, az is tény , hogy jóval több mint a lakosság fele szinte naponta szed gyógyszereket, valamint használ kábítószereket. Ez áthatja egész testünket, és végül a vízellátást és a termőföldeket is.

14 - A radioaktív szennyeződés belejut a globális élelmiszer-ellátásba - Itt van az egyik, legutolsó, igazán alattomos összetevő: A globális élelmiszer-piac mostanra már a Fukushimából eredő radioaktív sugárzással szennyezett. Azt mondták az értékek "alacsonyak", de nem fogjuk megtudni az igazságot arról, hogy a radioaktív cézium-izotópok évszázadokon át megmaradnak az élelmiszerekben. A radioaktív élelmiszerek, mellkas-röntgenek,CT-k, testszkennerek, reptéri röntgenek... Az emberi fajra mért teljes sugárterhelés mára már eléri azt a pontot, ahol az tömeges meddőséget, vagy éppen rákot okoz. Vagy épp ez lenne a mögöttes cél?

naturahirek.hu - szabadonebredok.hu

Kapcsolódó:
   Hét vulkánkitörés hat országban néhány óra leforgása alatt
   A Fülöp szigeteki tájfunt mikrohullámú impulzusok irányíthatták
   Ítéletnapi páncélterem: magbank Armageddon esetére
   Mit gondolnak az amerikaiak a végső időkre vonatkozó bibliai próféciákról?
   Milliók az "őrület" határán
   Az "itt ilyen nem történhet" szindróma
   Biblia, víznyelők, meteorok és márciusi hó
   Oroszország az év végére elkészül az új aszteroidapajzs tervével
   2013-ban jöhet az Armageddon
   Tízezer dolláros díj a bibliai teremtéstörténet megcáfolójának
   A Nagy Globális Felmelegedés csalás - lebuktak a hazug tudósok

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Az összeesküvés lemondási tárgyalásokban van; azt mondták, hogy 700 trilliót, vagy minden embernek 10,000 dollárt adnak át
11/20/2013 ujvilagtudat.blog

Egy 15 személyből álló bizottság képviselői, akik azt állítják, hogy felelősek az amerikai dollár, és a többi magántulajdonban lévő központi banki deviza előállításáért és elosztásáért, megpróbálnak egy békemegállapodásról gondoskodni az összeesküvéssel. A múlt héten a Fehér Sárkány Társaság képviselőivel egyetértettek, hogy kezdetben 700 trillió dollárt, vagyis minden embernek 10,000 dollárt bocsátanak ki, férfiaknak, nőknek, gyerekeknek a Földön, melyet árucikkekben és szolgáltatások formájában kézbesítenek. A minden nemzetre vonatkozó adósságelengedésben is megállapodtak, amelybe, ahogy mondták, beletartozik néhány adósság az 1700-as évekig visszanyúlóan. Abban is megállapodtak hogy a legtöbb egyéni adósságot is törlik.


A bizottság azt állítja, hogy élükön két ázsiai férfi, mindketten 90 év felettiek, öt ázsiai, hét európai és egy orosz család áll.

Volt még egy találkozó a múlt héten az ázsiai banki klánok és a FST között. Ezek a klánok bejelentették jogukat a világ legtöbb aranyára. Ők is egyetértőek voltak az javaslattal, hogy szétosszanak 700 trillió dollárt az embereknek, és a világ nemzeteinek.

Azonban még mindig vannak erős csoportok, melyek továbbra is az Armageddon eljövetelének cionista rémálmába kapaszkodnak, nevezetesen a Cohen bűnöző család New Yorkban, és egy P2 Páholy tag, név szerint Giuseppe Di Antonio, egy magas rangú P2 tisztviselő szerint. Di Antonio az az ember, aki az újabb fenyegetések mögött áll, hogy megölik Ferenc Pápát, mondta el. Ez a csoport egy jól szervezett frakció a Moszadon belül, és ött ülnek a New York-i és Los Angeles-i székhelyű média-konglomerátumok tetején, jegyezte meg. A fő pénzügyi eszközük a Leumi Bank, tette hozzá. Ők különféle Pünkösdi Keresztény szektákat is működtetnek, mondta. A fent említett családok képviselői megerősítették ennek a csoportnak a létezését, és azt mondták, hogy segítségre van szükségük, hogy foglalkozzanak velük.

Az igaz, hogy New York egy gengszterektől nagyon szennyezett város, amit az a tény is bizonyít, hogy az olyan tömeggyilkosok, mint az utálatos, szörnyeteg varangy Henry Kissinger, és Larry Silverstein még mindig úgy járkálnak körbe, mint a pávák. Szükség lehet rá, hogy a milíciát Minnesotából beküldjék New Yorkba, hogy letartóztassák ezeket a bűnözőket, és bilincsbe verve mutogassák őket a vállalati média kamerái előtt, hogy mindenki láthassa, nem maradhat többé itt ez a söpredék. Ha a minnesotaiaknak segítségre van szükségük, a kanadai fegyveres erők igénybe vehetők egy meghívással.

A kaliforniaiaknak is fel kell hajtaniuk a Cohen banda tagjait Los Angelesben, és biztosak lehetnek benne, hogy a latin-amerikaiak segítségükre lesznek.

Ha ez nem történik meg, akkor ez bizonyíték valamennyi ember számára a Földön, hogy az egykor szuverén Egyesült Államok Keresztény Köztársasága a Sátánimádó babiloni (nem Zsidó) gengszterek által működtetett állam rabszolgájává vált.

A franciák a maguk részéről a múlt héten a FST-nak segítettek papír dokumentumok segítségével feltárni az összes Google, NSA, Facebook stb. számítástechnikai központ pontos koordinátáját az Egyesült Államokban. A ki nem mondott fenyegetés ezekben az információkban az, hogy ezek az adatközpontok interkontinentális ballisztikus rakétákkal elérhetők. Az európaiak is előkészületeket tettek, hogy elvágják az összes interkontinentális kommunikációs kábelt az Atlanti-óceán fenekén, ha szükséges. Ez egy válasz az európai pénzügyi és más számítógépes hálózatok NSA általi feltörésére. Azt is világosan jelzi, hogy a gazember amerikai rezsim mennyire elszigetelődött.

Az amerikai szélhámos rezsimről szólva, van egy új nevünk a 2011 március 11-i japán nukleáris és szökőár tömeggyilkos támadás résztvevőinek listájához: Richard Meyer tábornok, ügynökségi források szerint. Meyers tábornok lett a vezérkai főnök a Pentagonban a 911-es tömeggyilkosság után.

Ha az amerikai emberek nem indulnak kézrekeríteni az olyan bűnözőket, mint Meyers tábornok, és nem juttatják őket börtönbe, a nemzetközi pénzügyi hurok az ország körül egyre szorosabb lesz. A különböző híradásokból ítélve, az úgynevezett Obamacare egészségügyi biztosítási rendszer például úgy tűnik, hogy csak egy újabb törekvés a Washington-i vállalati kormány részéről, hogy ellopjon biztosítékként annyi pénzt, hogy még egy pár hétig elkerüljék a bukásukat.

A Pentagon frakció azt állítja, hogy Obamát használják mint képviselőt, hogy meginduljanak New Yorkban, és elindítsák a Wall Street bűnözőinek letartóztatását amilyen gyorsan csak lehetséges, ha ki akarnák menteni magukat.

Mindenesetre, amíg az összeesküvés ellenállás utolsó zsebeinek kitisztítása folytatódik, javaslatok kerülnek az asztalra, hogyan osszák szét az ígért 700 trillió dollárt.

A FST azt javasolta, hogy a következő létező szervezetek és csoportok lennének jogosultak a 700 trillió dollár szétosztására nem korrupt, és inflációt nem gerjesztő módon:

A Kínai Kormány, köztük Tajvan képviselői, A Római Katolikus Egyház, Dél- és Közép-Amerika kormányai, a Japán Kormány és az ASEAN, a Nemzetközösségek (feltéve, ha egy indiai lesz a megbízott), Franciaország és Frankofón Afrika, az Egyesült Államok Köztársasága és Kanada kormánya , Észak-Európa, Oroszország és az Iszlám világ.

Ez csak egy kezdeti javaslat, ami azon a tényen alapul, hogy ezek a szervezeti struktúrák már léteznek, és bizonyították, hogy viszonylag korrupciómentesek. Természetesen az Iszlám nemzeteknek rendezniük kell a különböző történelmi vitákat, és ki kell választaniuk egy képviselőt, mielőtt a támogatás megindul az irányukba.

Ez a FST javaslat csak a meglévő amerikai dollár rendszerre korlátozódik, és nem zárja ki az új, kormányok által kiadott devizákat, helyi valutákat, mint a Bitcoin, vagy más független csoportok bármiféle terveit. A javaslat csupán azt a tényt tükrözi, hogy ezek a már meglévő csoportok lennének képesek kivitelezni a nagy projekteket szinte azonnal, amint a pénz elkezd folyni.

Nem bocsátkozunk jóslatokba arról, hogy milyen hamar kezd ez megtörténni, de bátran állíthatjuk, hogy a komoly játékosok már találkoztak, és hogy általános egyetértés van egy hatalmas kampány megkezdésére, hogy "megmentsük a bolygót".

Benjamin Fulford

Kapcsolódó:
   Több trillió dollár értékű kötvény került a Fehér Sárkány Társaság birtokába
   Cobra: Fehér Lovagok - Érkezik a lovasság
   A pápa Bush Vallomása után mondott le!
   Új globális pénzügyi rendszer? Ez csak a kezdet!
   A legújabb kísérlet, hogy elindítsák a 3. Világháborút Szíriában, egy újabb jele az összeesküvés kétségbeesésének
   Átalakulás zajlik a Földön...

Locations of visitors to this page
Programajánló


Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya

Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda
HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000

HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel