2018. április 13., péntek

Figyelők ezek a soros listások is, lesik mivel jelenthetnek fel Brüsszelben és másutt is. Soha többé! a márki zay félékről meg : "Nem, a liberálisoknak nem kell mérsékeltnek lenniük, ők ezek szerint nyugodtan lehetnek szélsőségesek is, ebből pedig leginkább arra lehet következtetni, hogy a mérsékelt konzervatív alighanem olyan embereket jelent, akik minden további nélkül alárendelik magukat a liberális dogmáknak, viszont lehet őket „konzervatívként” mutogatni a haladó propagandasajtóban."

Figyelők ezek a soros listások is, lesik mivel jelenthetnek fel Brüsszelben és másutt is. Soha többé!

Mehetne ez a sehomonnay dk fan fizetett ember is vissza a balettbe. Ki hiszi hogy önálló indíttatásból csinálnának ezek közül valakik bármit is? Ország népe elé kiállni, ami demokratikusan megválasztotta az új kormányt. Ja, az örök vörös szadeszos belpesten nem - de hát arra való az önkormányzati képviselő választás. Az országnak nincs joguk diktálni, nem különbek ugyanis nálunk.

Vidékiek a liberálisok szerint tanulatlanok. De még akkor se igaz ez, ha a szegedi és a pécsi felsőoktatási politikal klíma régóta nagyon ballibbant. E két helyre járt ez a megvezető firkász is.

Mi a fene van amúgy azzal a botka-szavazó várossal? Közel Szabadka? Rendes szerb az mind nemzeti! Ha nem magyar akkor szerb de sose liberális internacionalista, főleg mert azok vettek el területet tőlük az eredeti 1918 előtti országukhoz képest. Az 1999-ben akciózó OTPOR mozgalom is az amerikai demokrata párthoz és egyéb internacionálés liberálisokhoz köthető. Szintén saul alinsky anarchista felforgató módszereivel.

A hivatalos biográfia alapján a ballib rendetlenkedés bejelentője és szervezője - hogyne, egyedül? nem is győzné idővel + energiával azt 1 ember :

"Homonnay Gergely író, újságíró

A szegedi bölcsészkaron végzett, Pécsett és az ELTE-n folytatott jogi tanulmányokat. Dolgozott fordítóként, egy fotóügynökségnél, tanított gimnáziumban, és évek óta újságíróként dolgozik. Első írásai balettkritikák voltak, ma a Best, a Story munkatársa, de írásai jelennek meg a Nők Lapja Psziché lapban is."

Valamint kopasz és szakállas, azon kívül liberális hipszterkülsejű propagandista.

NEM politikai témájú média ha liberális tulajdonlású, akkor bizony vagy bujtatottan, társadalmi kérdéseknek feltüntetve politizál. Ami közügy az mind politika. De akár penetránsan Orbánoznak is.

Igen libsi propagandista a Magyar szót nevéből tulajdonosváltás után elhagyó "nők lapja" és a story pletykalap is. A férfiaknak meg sport, informatika, egyéb tematikájú kontentot gyártanak és ezek közé lesz betéve a vörös propaganda. Itcafe pont hu, vagy az index tematikus részei.

Amúgy melyik vallásban ad hálát imájában a férfi hogy nem nőnek született? Vagy melyik kettőben? Egyik se a keresztény és 3 van. :P női lapba bezzeg ír a disznófülű

Szoci darócziék rss összesöprő oldala idézi a kettős mérce libsiblogot

---------------- hát ennek aztán minden sora hazugság ----------------

Kormányellenes demonstrációt hirdettek magánemberek a Facebookon vasárnapra

Ezt magánemberek indították a Facebookon.

Demonstrációt hirdettek a Facebookon "Talpra magyar, hív a szabadság" – címmel, április 15-ére, vasárnapra, 19:56-tól a Kossuth térre.

A választás után meghirdetett esemény szervezői közt szerepelnek a korábbi kormánykritikus diáktüntetések szervezői és a magyar internet leghíresebb macskájának, Erzsinek is a gazdája, Homonnay Gergely

- írja a Mérce,hu.

Az esemény leírásában mindössze annyi olvasható:

"Aki szabad Magyarországot szeretne, aki gyűlöletmentes politikát, aki életet akar ebben a fullasztó légkörben."

---------------- hát ennek aztán minden sora hazugság ----------------

Magánemberek, az. Csak az összes ballibzöld ellenzéki párt, és a jobbik. Minden liberális médiafelületen reklámozva, álcivil soros szervezetesek által IS szervezve és támogatva.

Nézzük meg mi volt 6-án.

Ez a magát független civilnek bekamuzó dk szimpatizáns HOMONNAY fajti kikkel szónokolt együtt!!!!!!!

Előre készültek a balhéra ezek a férgek.



Gyurcsány: mindnyájunknak el kell menni


2018. április 6., péntek 22:20


Közélet Belpolitika Választás 2018 HÍR Gyurcsány Ferenc DK Választás 2018


A vasárnapi választás nem lesz szabad és tisztességes, de akkor is el kell menni szavazni – mondta a Demokratikus Koalíció elnöke a párt kampányzáró rendezvényén.


Amit megtehettek, azt megtették, most a választókon a sor, nekik kell dönteniük – mondta Gyurcsány Ferenc. "Mindnyájunknak el kell menni." A kormányrról azt mondta, gáncsoskodnak, csalnak, de akkor is el kell menni, mert "nem adhatjuk oda az országunkat".

Gyurcsány szerint a demokratáknak, legyenek mérsékelt konzervatívok, liberálisok vagy baloldaliak, együtt kell működniük "Orbán világával szemben". A haza szabadság és együttműködés nélkül nem mindenki közös háza lesz, hanem börtön – mondta.

A demokratikus ellenzék vitatkozhat arról, hogy mi történt 2010 előtt, de ezek a viták nem fontosak ahhoz képest, hogy az ország egy "új világért kiált", mert meg akar szabadulni attól, amelyik "meg akarja törni mindannyiunk gerincét" – mondta. A viták nem 2006-ról vagy 2008-ról szólnak, hanem a gyerekekről, az unokákról, a holnapról, hogy "maradunk-e Európában normálisak" vagy, hogy előbb-utóbb egyikük sem lesz különb "Magyarország címeres gazemberénél", Orbán Viktornál – mondta.

Kormányának tagjairól azt mondta, hogy ők nem gondolták magukat tökéletesnek, mert tudták, hogy emberek. Kiválasztottat akarnak vagy embereket, akik egy ideig szolgálják Magyarországot? – kérdezte. A demokratikus Magyarországnak olyan vezetőket szeretne, akik nem mások, nem jobbak, nem felsőbbrendűek, hanem azt mondják, "egy vagyok közületek" – mondta Gyurcsány.

Amikor a miniszterelnök egyszínű Magyarországról beszél, akkor arra gondol, hogy mindenki legyen olyan, mint ő – mondta. Az pedig szerinte felháborító, amikor a kormányfő azt mondja, a miskolciak tudják, milyen, amikor migránsok lepik el a várost. Ma még csak migráns, holnap ellenség és elűzendő, holnapután kiátkozandó, aztán pedig bezárandó – mondta. Ők nem börtönt akarnak az országból, hanem szabad hazát a sokféle magyarnak.

A DK nem azért akar kormányváltást, hogy a Fidesz után ők neveljék át Magyarországot. Nem azért kell kormányozni az országot, hogy "hozzám hasonlóvá tegyem", hanem azért, hogy az emberek önállóak legyenek – mondta Gyurcsány.

Az ellenzéknek most kell megmutatnia, hogy képes a koalícióra, mert aki ellenzékben nem tud megállapodni, az hogyan fog akkor, ha hatalomra jut – kérdezte. Aki nem tud mást, mint a másikba beletörölni a lábát, eladni a lelkét egy poénért, az ugyanezt csinálja majd kormányon is.

A határon túli magyarok szavazati joga ellen azzal érvelt, hogy nem kérdőjelezi meg senkinek a magyarságát, de nem megszerzett jogot akar elvenni, hanem elvett jogot akar visszavenni a magyar határokon belül élő politikai közösség számára.

Gyurcsány azt mondta, hogy iszonyatosan sok a gond és a baj, ezeket lényegében lehetetlen négy év alatt megoldani. Ezért kormányváltás esetén az első naptól azt kell mutatniuk, hogy értik és hallják a feladatokat. Emellett el kell mondaniuk, hogy milyen sorrendben fognak enyhíteni a problémákon.

Székely Sándor, a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke szerint nem a hatalomért küzdenek, hanem az "életünkért, a gyerekeink életéért, az unokáink életéért". Szerinte a hatalom most fél, mert meglátta a baloldalban a valódi kihívóját.

Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke azt mondta, másik pártból jött és vasárnap másik listára fog szavazni, de ugyanaz a cél vezeti, mint a DK-t. Vasárnap az unokáiért, a szegényekért, a közmunkásokért, a megtévesztettekért, a megfélemlítettekért és a baloldalért is szavaz, de azért is, hogy Magyarországon lehessen végre tisztességes jobboldal is – mondta.

Kuncze Gábor, az SZDSZ volt elnöke szerint a most következő egy "elcsalt választás" lesz. A kormánypártok semmit nem mondtak az országról, a miniszterelnök összesen három szót használt a kampányban: Soros, migráns, ENSZ. A DK politikusainak azt üzente, hogy sikeres választási szereplés esetén mindent el kell követniük a társadalmi béke helyreállításáért.

Homonnay Gergely író, újságíró szerint a kormánypártok nyolc év alatt rengeteg aljasságot követtek el. Most viszont eljött az idő, amikor "ítéletet mondhatunk egy iszonyatosan aljas" rendszer felett.

https://www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/04/06/az-ellenzek-is-lezarta-a-kampanyt/




Újabb nyolc évet szeretne Gyurcsány

2018-04-06

A kampányzáróktól nem sok meglepetést vár az ember, és hát a DK rendezvényén sem történt ilyesmi, viszont Gyurcsány Ferencre mindig lehet számítani, hogy nem fogunk unatkozni. Lukács György is örült volna a Szent István parkban felvert óriássátorból távozó, elégedett, idős arcokat látva. Feri jól beszélt. Szívesen láttuk volna Heller Ágnest is, de ő alighanem lélekben már a Jobbik szombati kampányzáróján volt, így be kellett érnünk Farkasházy Tivadarral, akinél híresebb DK-st csak a színpadon láttunk.

Teljesen önazonos rendezvényt élvezhettünk végig Újlipótváros szívében, szereplők és nézők hamar és makulátlanul egymásra találtak a Gyere bátran, Magyarország! című kampányzárón. Igen, igen, tényleg ez volt a címe. A szónokok gondosan odafigyeltek, hogy egyetlen Orbán- és Fidesz-ellenes toposz se maradjon ki a felsorolásokból. A szavazásra lelkesítő videók után (Lang Györgyinek jár a sastaps a „Halgass a szívedre, szavazz a DK-re!" kínrímért) Homonnay Gergely DK-szimpatizáns független civil nyitotta a sort. Megtudtuk tőle, hogy a Fidesz fő bűne a lopásnál is nagyobb, mert elültette az emberekben a gyűlölet magvait. És ezzel még nem volt vége. Tudták, hogy egy igazi demokrata nem fél?

Lendvai Ildikó tudja, milyennek kéne lennie a jobboldalnak

Amikor Lendvai Ildikót szólították a színpadra, egy pillanatra megrémültünk, hogy már magunk sem fogunk kiigazodni a baloldal kesze-kusza pártviszonyain, de aztán megnyugodhattunk, nem váltott pártot, csak eljött segíteni. A magyar baloldal állócsillagaként konferálták fel az MSZP-tagságát és civilségét váltogató egykori kommunista cenzort, aki elmondta, hogy ő ugyan MSZP-s, de azért van itt a DK rendezvényén, mert a két párt ugyanazt a változást akarja. Hosszan fejtegette, mit mond majd Orbán Viktor Székesfehérváron, a Fidesz kampányzáróján, és szerencsére az összes bizonyítatlan, balos korrupciós vádaskodást sikerült belefűznie a Gálvölgyi Show színvonalát idéző vicceskedésbe, amelyhez a közönség lelkesen vállalta a nevetőgép szerepét. Komolyra fordítva a szót, előbb a közös pártban, illetve közös kormánykoalícióban szerzett élményeket vágyta vissza Lendvai, végezetül pedig kijelentette, hogy kéne végre egy tisztességes jobboldal Magyarországon. Arra gondoltunk, hogy lehetne a neve például SZDSZ. Nagy szerencse, hogy vannak még a magyar közéletben ilyen balliberális világítótornyok, akik tudják, milyennek kellene lennie a jobboldalnak!

Kuncze olyan Magyarországot szeretne, amilyenné az MSZP–SZDSZ kormány tette

Egyre emelték a tétet a szervezők, hiszen Lendvait Kuncze Gábor a DK kétfarkú maczkója váltotta a színpadon. A legendás humorú politikustól el is vártuk a poénkodást, de aztán sajnálatosan komorra vette a figurát, több, eddig soha nem hallott ténnyel szembesítve a közönséget. Kiderült például, hogy elcsalt választás következik, amelyet már a választójogi törvény megszületésekor elcsaltak, és a határon túli szavazatok számolásával is elcsalnak. Éppen azon tanakodtunk, hogy a választás után követelniük kellene majd az újraszámlálást, de csak záporoztak tovább a megdöbbentő tények. Kuncze tudatta a közönséggel, hogy Orbánék semmit nem mondtak arról, mi lesz az országgal. Hát igen, nincs programja a Fidesznek, tulajdonképpen nincs is kormányzás.

De hát ez jó a baloldalnak, nem?

– néztünk kérdően, de úgy tűnt, valamiért mégse jó nekik.



Ebből a logikai zsákutcából csak az tudott minket kirántani, hogy Kuncze további, még sosem hallott szlogennel folytatta: csalásra, korrupcióra, gyűlöletre épít a kormány. A látszólagos összhang ellenére viszont messze nem tökéletes még a baloldali koordináció, hiszen Kuncze lelkesen érvelt a migránsok befogadása mellett, miközben az MSZP-s Tóth Csaba szintén ma mondta, hogy ők nem akarnak ilyesmit. Azzal zárta beszédét az egykori belügyminiszter, hogy vissza kell vezetni Magyarországot a sikeres európai országok közé.

Ahol 2009-ben volt?

– kérdeztük volna, de egy ilyen ünnepen nincs helye okvetetlenkedő kérdezősködésnek.
Az összes Feri eljött

Ezután a mindenki által várva várt Gyurcsány Ferenc lépett színpadra, és ahogy azt előre sejtettük, több személyiségét is elhozta. A DK elnöke elképesztő szenvedéllyel ingadozik a két szélsőség között: itt volt a gazdag, de az egész társadalomért felelős, sztoikus gondolkodó Feri és a talponállók világában otthonosan mozgó kisember Feri is, közéjük pedig befért a szociális munkás Feri, a szenvedélyes forradalmár Feri, és egy-egy óvatlan pillanat erejéig még a nemzeti érzelmű Feri is. Gyurcsány akkor tépi le igazán láncait, amikor a Fideszről és Orbán Viktorról beszél, kiváltképp, ha éppen arról van szó, hogy Orbán Viktor egyszínű Magyarországot akar. Ilyenkor magasra hág benne a szenvedély, és teljesen magával ragadja nyugdíjas hallgatóságát.

Az egyenlőség mellett is határozottan kiállt Gyurcsány Ferenc, Magyarország egyik leggazdagabb politikusa. A demokratikus Magyarország szerinte olyan vezetőket kíván, akik csak egyek az emberek közül. Azt fejtegette kissé zavarosan, hogy van, aki éppen buszsofőr lett, és van, aki történetesen miniszterelnökként tudja kiteljesíteni önmagát. Mondjuk, megnéznénk Gyurcsányt hétköznapi buszsofőrként. Habár Vágó Gábor múltkori beszámolóját látva lehet, hogy ez túl veszélyes lenne.
Túl lassan távolodik Gyurcsány múltja

Az ideális jobboldalról természetesen nemcsak Lendvai Ildikónak, hanem Gyurcsány Ferencnek is van elképzelése.

Együtt kell működniük a mérsékelt konzervatívoknak és a liberálisoknak

– mondta. Nem, a liberálisoknak nem kell mérsékeltnek lenniük, ők ezek szerint nyugodtan lehetnek szélsőségesek is, ebből pedig leginkább arra lehet következtetni, hogy a mérsékelt konzervatív alighanem olyan embereket jelent, akik minden további nélkül alárendelik magukat a liberális dogmáknak, viszont lehet őket „konzervatívként" mutogatni a haladó propagandasajtóban.

Gyurcsány az utóbbi időben feltűnően sokat küzd a múltjával, láthatóan sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja azt a tényt, hogy sokan emlékeznek rá. Miközben befért némi poénkodás az őszödi beszéddel, mégiscsak indulatosan hívta fel a figyelmet, hogy fontosabbak a jövőről szóló viták és az Orbán fémjelezte „gazember-világból való megszabadulás", minthogy mi volt 2008-ban vagy 2006-ban. Érezte azonban, hogy kell némi engedmény, így egy kissé anekdotázósra véve a figurát, még azt sem zárta ki, hogy ők olyan kormány voltak, amely néha hibázott.

Ennek ellenére nagy volumenű visszatérést tervez az ex-miniszterelnök, hiszen máris nyolc évet kért, tudatva, hogy akkora baj van az országban, amit nem is lehet helyrehozni négy év alatt. A Gyurcsány Show végeztével felcsendült a Himnusz, és rögtön rendkívül izgatottak lettünk, hátha lesz Internacionálé is. Elvégre ott volt Lendvai Ildikó, ő tudja fejből, talán még oroszul is. Bajnai Gordon viszont nem tudta, és nincs is már sehol…

https://pestisracok.hu/ujabb-nyolc-evet-szeretne-gyurcsany/

Homonnay megkérdezte lendvaitól, kell-e még valamit mondania. Amúgy dk szimpatizáns.

Ezek Ugyanazok az öszödi szoclib szarházaiak. "civil, független magánemberek"

Vonával együtt vonja kétségbe a választások eredményét, és uszít nyílt erőszakra a nem demokratikus csak népi demokrata csőcselék.

Gyűlöletben, országunk elleni áskálódásban, és pofátlan hazudozásban rendkívül jártasak sajnos.

A liberális média egésze eleve ellenségesen elfogult "demokratikus" ellenzékként POLITIZÁL.

A neten és a lappiacon is aránytalanul erősebbek, mint a jobboldal. Index, hvg. 24,hu 444 meg a többi.

Messze legmagasabb nézettségű az rtl klub híradója

E poszt elején említett életmód és tematikus nyomtatott lapok vagy netes oldalak közül is a többség valami liberális értéktelenségrendű multi tulajdonában van.

Figyelők ezek a soros listások is, lesik mivel jelenthetnek fel Brüsszelben és másutt is. Soha többé! a márki zay félékről meg : "Nem, a liberálisoknak nem kell mérsékeltnek lenniük, ők ezek szerint nyugodtan lehetnek szélsőségesek is, ebből pedig leginkább arra lehet következtetni, hogy a mérsékelt konzervatív alighanem olyan embereket jelent, akik minden további nélkül alárendelik magukat a liberális dogmáknak, viszont lehet őket „konzervatívként” mutogatni a haladó propagandasajtóban."

Figyelők ezek a soros listások is, lesik mivel jelenthetnek fel Brüsszelben és másutt is. Soha többé!

Mehetne ez a sehomonnay dk fan fizetett ember is vissza a balettbe. Ki hiszi hogy önálló indíttatásból csinálnának ezek közül valakik bármit is? Ország népe elé kiállni, ami demokratikusan megválasztotta az új kormányt. Ja, az örök vörös szadeszos belpesten nem - de hát arra való az önkormányzati képviselő választás. Az országnak nincs joguk diktálni, nem különbek ugyanis nálunk.

Vidékiek a liberálisok szerint tanulatlanok. De még akkor se igaz ez, ha a szegedi és a pécsi felsőoktatási politikal klíma régóta nagyon ballibbant. E két helyre járt ez a megvezető firkász is.

Mi a fene van amúgy azzal a botka-szavazó várossal? Közel Szabadka? Rendes szerb az mind nemzeti! Ha nem magyar akkor szerb de sose liberális internacionalista, főleg mert azok vettek el területet tőlük az eredeti 1918 előtti országukhoz képest. Az 1999-ben akciózó OTPOR mozgalom is az amerikai demokrata párthoz és egyéb internacionálés liberálisokhoz köthető. Szintén saul alinsky anarchista felforgató módszereivel.

A hivatalos biográfia alapján a ballib rendetlenkedés bejelentője és szervezője - hogyne, egyedül? nem is győzné idővel + energiával azt 1 ember :

"Homonnay Gergely író, újságíró

A szegedi bölcsészkaron végzett, Pécsett és az ELTE-n folytatott jogi tanulmányokat. Dolgozott fordítóként, egy fotóügynökségnél, tanított gimnáziumban, és évek óta újságíróként dolgozik. Első írásai balettkritikák voltak, ma a Best, a Story munkatársa, de írásai jelennek meg a Nők Lapja Psziché lapban is."

Valamint kopasz és szakállas, azon kívül liberális hipszterkülsejű propagandista.

NEM politikai témájú média ha liberális tulajdonlású, akkor bizony vagy bujtatottan, társadalmi kérdéseknek feltüntetve politizál. Ami közügy az mind politika. De akár penetránsan Orbánoznak is.

Igen libsi propagandista a Magyar szót nevéből tulajdonosváltás után elhagyó "nők lapja" és a story pletykalap is. A férfiaknak meg sport, informatika, egyéb tematikájú kontentot gyártanak és ezek közé lesz betéve a vörös propaganda. Itcafe pont hu, vagy az index tematikus részei.

Amúgy melyik vallásban ad hálát imájában a férfi hogy nem nőnek született? Vagy melyik kettőben? Egyik se a keresztény és 3 van. :P női lapba bezzeg ír a disznófülű

Szoci darócziék rss összesöprő oldala idézi a kettős mérce libsiblogot

---------------- hát ennek aztán minden sora hazugság ----------------

Kormányellenes demonstrációt hirdettek magánemberek a Facebookon vasárnapra

Ezt magánemberek indították a Facebookon.

Demonstrációt hirdettek a Facebookon "Talpra magyar, hív a szabadság" – címmel, április 15-ére, vasárnapra, 19:56-tól a Kossuth térre.

A választás után meghirdetett esemény szervezői közt szerepelnek a korábbi kormánykritikus diáktüntetések szervezői és a magyar internet leghíresebb macskájának, Erzsinek is a gazdája, Homonnay Gergely

- írja a Mérce,hu.

Az esemény leírásában mindössze annyi olvasható:

"Aki szabad Magyarországot szeretne, aki gyűlöletmentes politikát, aki életet akar ebben a fullasztó légkörben."

---------------- hát ennek aztán minden sora hazugság ----------------

Magánemberek, az. Csak az összes ballibzöld ellenzéki párt, és a jobbik. Minden liberális médiafelületen reklámozva, álcivil soros szervezetesek által IS szervezve és támogatva.

Nézzük meg mi volt 6-án.

Ez a magát független civilnek bekamuzó dk szimpatizáns HOMONNAY fajti kikkel szónokolt együtt!!!!!!!

Előre készültek a balhéra ezek a férgek.



Gyurcsány: mindnyájunknak el kell menni


2018. április 6., péntek 22:20


Közélet Belpolitika Választás 2018 HÍR Gyurcsány Ferenc DK Választás 2018


A vasárnapi választás nem lesz szabad és tisztességes, de akkor is el kell menni szavazni – mondta a Demokratikus Koalíció elnöke a párt kampányzáró rendezvényén.


Amit megtehettek, azt megtették, most a választókon a sor, nekik kell dönteniük – mondta Gyurcsány Ferenc. "Mindnyájunknak el kell menni." A kormányrról azt mondta, gáncsoskodnak, csalnak, de akkor is el kell menni, mert "nem adhatjuk oda az országunkat".

Gyurcsány szerint a demokratáknak, legyenek mérsékelt konzervatívok, liberálisok vagy baloldaliak, együtt kell működniük "Orbán világával szemben". A haza szabadság és együttműködés nélkül nem mindenki közös háza lesz, hanem börtön – mondta.

A demokratikus ellenzék vitatkozhat arról, hogy mi történt 2010 előtt, de ezek a viták nem fontosak ahhoz képest, hogy az ország egy "új világért kiált", mert meg akar szabadulni attól, amelyik "meg akarja törni mindannyiunk gerincét" – mondta. A viták nem 2006-ról vagy 2008-ról szólnak, hanem a gyerekekről, az unokákról, a holnapról, hogy "maradunk-e Európában normálisak" vagy, hogy előbb-utóbb egyikük sem lesz különb "Magyarország címeres gazemberénél", Orbán Viktornál – mondta.

Kormányának tagjairól azt mondta, hogy ők nem gondolták magukat tökéletesnek, mert tudták, hogy emberek. Kiválasztottat akarnak vagy embereket, akik egy ideig szolgálják Magyarországot? – kérdezte. A demokratikus Magyarországnak olyan vezetőket szeretne, akik nem mások, nem jobbak, nem felsőbbrendűek, hanem azt mondják, "egy vagyok közületek" – mondta Gyurcsány.

Amikor a miniszterelnök egyszínű Magyarországról beszél, akkor arra gondol, hogy mindenki legyen olyan, mint ő – mondta. Az pedig szerinte felháborító, amikor a kormányfő azt mondja, a miskolciak tudják, milyen, amikor migránsok lepik el a várost. Ma még csak migráns, holnap ellenség és elűzendő, holnapután kiátkozandó, aztán pedig bezárandó – mondta. Ők nem börtönt akarnak az országból, hanem szabad hazát a sokféle magyarnak.

A DK nem azért akar kormányváltást, hogy a Fidesz után ők neveljék át Magyarországot. Nem azért kell kormányozni az országot, hogy "hozzám hasonlóvá tegyem", hanem azért, hogy az emberek önállóak legyenek – mondta Gyurcsány.

Az ellenzéknek most kell megmutatnia, hogy képes a koalícióra, mert aki ellenzékben nem tud megállapodni, az hogyan fog akkor, ha hatalomra jut – kérdezte. Aki nem tud mást, mint a másikba beletörölni a lábát, eladni a lelkét egy poénért, az ugyanezt csinálja majd kormányon is.

A határon túli magyarok szavazati joga ellen azzal érvelt, hogy nem kérdőjelezi meg senkinek a magyarságát, de nem megszerzett jogot akar elvenni, hanem elvett jogot akar visszavenni a magyar határokon belül élő politikai közösség számára.

Gyurcsány azt mondta, hogy iszonyatosan sok a gond és a baj, ezeket lényegében lehetetlen négy év alatt megoldani. Ezért kormányváltás esetén az első naptól azt kell mutatniuk, hogy értik és hallják a feladatokat. Emellett el kell mondaniuk, hogy milyen sorrendben fognak enyhíteni a problémákon.

Székely Sándor, a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke szerint nem a hatalomért küzdenek, hanem az "életünkért, a gyerekeink életéért, az unokáink életéért". Szerinte a hatalom most fél, mert meglátta a baloldalban a valódi kihívóját.

Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke azt mondta, másik pártból jött és vasárnap másik listára fog szavazni, de ugyanaz a cél vezeti, mint a DK-t. Vasárnap az unokáiért, a szegényekért, a közmunkásokért, a megtévesztettekért, a megfélemlítettekért és a baloldalért is szavaz, de azért is, hogy Magyarországon lehessen végre tisztességes jobboldal is – mondta.

Kuncze Gábor, az SZDSZ volt elnöke szerint a most következő egy "elcsalt választás" lesz. A kormánypártok semmit nem mondtak az országról, a miniszterelnök összesen három szót használt a kampányban: Soros, migráns, ENSZ. A DK politikusainak azt üzente, hogy sikeres választási szereplés esetén mindent el kell követniük a társadalmi béke helyreállításáért.

Homonnay Gergely író, újságíró szerint a kormánypártok nyolc év alatt rengeteg aljasságot követtek el. Most viszont eljött az idő, amikor "ítéletet mondhatunk egy iszonyatosan aljas" rendszer felett.

https://www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/04/06/az-ellenzek-is-lezarta-a-kampanyt/




Újabb nyolc évet szeretne Gyurcsány

2018-04-06

A kampányzáróktól nem sok meglepetést vár az ember, és hát a DK rendezvényén sem történt ilyesmi, viszont Gyurcsány Ferencre mindig lehet számítani, hogy nem fogunk unatkozni. Lukács György is örült volna a Szent István parkban felvert óriássátorból távozó, elégedett, idős arcokat látva. Feri jól beszélt. Szívesen láttuk volna Heller Ágnest is, de ő alighanem lélekben már a Jobbik szombati kampányzáróján volt, így be kellett érnünk Farkasházy Tivadarral, akinél híresebb DK-st csak a színpadon láttunk.

Teljesen önazonos rendezvényt élvezhettünk végig Újlipótváros szívében, szereplők és nézők hamar és makulátlanul egymásra találtak a Gyere bátran, Magyarország! című kampányzárón. Igen, igen, tényleg ez volt a címe. A szónokok gondosan odafigyeltek, hogy egyetlen Orbán- és Fidesz-ellenes toposz se maradjon ki a felsorolásokból. A szavazásra lelkesítő videók után (Lang Györgyinek jár a sastaps a „Halgass a szívedre, szavazz a DK-re!" kínrímért) Homonnay Gergely DK-szimpatizáns független civil nyitotta a sort. Megtudtuk tőle, hogy a Fidesz fő bűne a lopásnál is nagyobb, mert elültette az emberekben a gyűlölet magvait. És ezzel még nem volt vége. Tudták, hogy egy igazi demokrata nem fél?

Lendvai Ildikó tudja, milyennek kéne lennie a jobboldalnak

Amikor Lendvai Ildikót szólították a színpadra, egy pillanatra megrémültünk, hogy már magunk sem fogunk kiigazodni a baloldal kesze-kusza pártviszonyain, de aztán megnyugodhattunk, nem váltott pártot, csak eljött segíteni. A magyar baloldal állócsillagaként konferálták fel az MSZP-tagságát és civilségét váltogató egykori kommunista cenzort, aki elmondta, hogy ő ugyan MSZP-s, de azért van itt a DK rendezvényén, mert a két párt ugyanazt a változást akarja. Hosszan fejtegette, mit mond majd Orbán Viktor Székesfehérváron, a Fidesz kampányzáróján, és szerencsére az összes bizonyítatlan, balos korrupciós vádaskodást sikerült belefűznie a Gálvölgyi Show színvonalát idéző vicceskedésbe, amelyhez a közönség lelkesen vállalta a nevetőgép szerepét. Komolyra fordítva a szót, előbb a közös pártban, illetve közös kormánykoalícióban szerzett élményeket vágyta vissza Lendvai, végezetül pedig kijelentette, hogy kéne végre egy tisztességes jobboldal Magyarországon. Arra gondoltunk, hogy lehetne a neve például SZDSZ. Nagy szerencse, hogy vannak még a magyar közéletben ilyen balliberális világítótornyok, akik tudják, milyennek kellene lennie a jobboldalnak!

Kuncze olyan Magyarországot szeretne, amilyenné az MSZP–SZDSZ kormány tette

Egyre emelték a tétet a szervezők, hiszen Lendvait Kuncze Gábor a DK kétfarkú maczkója váltotta a színpadon. A legendás humorú politikustól el is vártuk a poénkodást, de aztán sajnálatosan komorra vette a figurát, több, eddig soha nem hallott ténnyel szembesítve a közönséget. Kiderült például, hogy elcsalt választás következik, amelyet már a választójogi törvény megszületésekor elcsaltak, és a határon túli szavazatok számolásával is elcsalnak. Éppen azon tanakodtunk, hogy a választás után követelniük kellene majd az újraszámlálást, de csak záporoztak tovább a megdöbbentő tények. Kuncze tudatta a közönséggel, hogy Orbánék semmit nem mondtak arról, mi lesz az országgal. Hát igen, nincs programja a Fidesznek, tulajdonképpen nincs is kormányzás.

De hát ez jó a baloldalnak, nem?

– néztünk kérdően, de úgy tűnt, valamiért mégse jó nekik.



Ebből a logikai zsákutcából csak az tudott minket kirántani, hogy Kuncze további, még sosem hallott szlogennel folytatta: csalásra, korrupcióra, gyűlöletre épít a kormány. A látszólagos összhang ellenére viszont messze nem tökéletes még a baloldali koordináció, hiszen Kuncze lelkesen érvelt a migránsok befogadása mellett, miközben az MSZP-s Tóth Csaba szintén ma mondta, hogy ők nem akarnak ilyesmit. Azzal zárta beszédét az egykori belügyminiszter, hogy vissza kell vezetni Magyarországot a sikeres európai országok közé.

Ahol 2009-ben volt?

– kérdeztük volna, de egy ilyen ünnepen nincs helye okvetetlenkedő kérdezősködésnek.
Az összes Feri eljött

Ezután a mindenki által várva várt Gyurcsány Ferenc lépett színpadra, és ahogy azt előre sejtettük, több személyiségét is elhozta. A DK elnöke elképesztő szenvedéllyel ingadozik a két szélsőség között: itt volt a gazdag, de az egész társadalomért felelős, sztoikus gondolkodó Feri és a talponállók világában otthonosan mozgó kisember Feri is, közéjük pedig befért a szociális munkás Feri, a szenvedélyes forradalmár Feri, és egy-egy óvatlan pillanat erejéig még a nemzeti érzelmű Feri is. Gyurcsány akkor tépi le igazán láncait, amikor a Fideszről és Orbán Viktorról beszél, kiváltképp, ha éppen arról van szó, hogy Orbán Viktor egyszínű Magyarországot akar. Ilyenkor magasra hág benne a szenvedély, és teljesen magával ragadja nyugdíjas hallgatóságát.

Az egyenlőség mellett is határozottan kiállt Gyurcsány Ferenc, Magyarország egyik leggazdagabb politikusa. A demokratikus Magyarország szerinte olyan vezetőket kíván, akik csak egyek az emberek közül. Azt fejtegette kissé zavarosan, hogy van, aki éppen buszsofőr lett, és van, aki történetesen miniszterelnökként tudja kiteljesíteni önmagát. Mondjuk, megnéznénk Gyurcsányt hétköznapi buszsofőrként. Habár Vágó Gábor múltkori beszámolóját látva lehet, hogy ez túl veszélyes lenne.
Túl lassan távolodik Gyurcsány múltja

Az ideális jobboldalról természetesen nemcsak Lendvai Ildikónak, hanem Gyurcsány Ferencnek is van elképzelése.

Együtt kell működniük a mérsékelt konzervatívoknak és a liberálisoknak

– mondta. Nem, a liberálisoknak nem kell mérsékeltnek lenniük, ők ezek szerint nyugodtan lehetnek szélsőségesek is, ebből pedig leginkább arra lehet következtetni, hogy a mérsékelt konzervatív alighanem olyan embereket jelent, akik minden további nélkül alárendelik magukat a liberális dogmáknak, viszont lehet őket „konzervatívként" mutogatni a haladó propagandasajtóban.

Gyurcsány az utóbbi időben feltűnően sokat küzd a múltjával, láthatóan sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja azt a tényt, hogy sokan emlékeznek rá. Miközben befért némi poénkodás az őszödi beszéddel, mégiscsak indulatosan hívta fel a figyelmet, hogy fontosabbak a jövőről szóló viták és az Orbán fémjelezte „gazember-világból való megszabadulás", minthogy mi volt 2008-ban vagy 2006-ban. Érezte azonban, hogy kell némi engedmény, így egy kissé anekdotázósra véve a figurát, még azt sem zárta ki, hogy ők olyan kormány voltak, amely néha hibázott.

Ennek ellenére nagy volumenű visszatérést tervez az ex-miniszterelnök, hiszen máris nyolc évet kért, tudatva, hogy akkora baj van az országban, amit nem is lehet helyrehozni négy év alatt. A Gyurcsány Show végeztével felcsendült a Himnusz, és rögtön rendkívül izgatottak lettünk, hátha lesz Internacionálé is. Elvégre ott volt Lendvai Ildikó, ő tudja fejből, talán még oroszul is. Bajnai Gordon viszont nem tudta, és nincs is már sehol…

https://pestisracok.hu/ujabb-nyolc-evet-szeretne-gyurcsany/

Homonnay megkérdezte lendvaitól, kell-e még valamit mondania. Amúgy dk szimpatizáns.

Ezek Ugyanazok az öszödi szoclib szarházaiak. "civil, független magánemberek"

Vonával együtt vonja kétségbe a választások eredményét, és uszít nyílt erőszakra a nem demokratikus csak népi demokrata csőcselék.

Gyűlöletben, országunk elleni áskálódásban, és pofátlan hazudozásban rendkívül jártasak sajnos.

A liberális média egésze eleve ellenségesen elfogult "demokratikus" ellenzékként POLITIZÁL.

A neten és a lappiacon is aránytalanul erősebbek, mint a jobboldal. Index, hvg. 24,hu 444 meg a többi.

Messze legmagasabb nézettségű az rtl klub híradója

E poszt elején említett életmód és tematikus nyomtatott lapok vagy netes oldalak közül is a többség valami liberális értéktelenségrendű multi tulajdonában van.

Antifa csőcseléket importálnak vandál módra erőszakosan "tüntetni" a libbant balos soros hálózatosok, akik csak rombolni tudnak "Visszamegyek holnap egy időgéppel 2006-ba és elmesélem a jobbikosoknak, hogy 2018-ban együtt fognak tüntetni Gyurcsányékkal a jobber kormány ellen. Már alig várom, milyen képet fognak vágni." "A Facebookon terjed egy videó, amely a tüntetésre hív. Az Európai Baloldal jelképe egy alig leplezett vörös csillag. A tüntetés jelmondata: „Mi vagyunk a többség!”. Ennél nyilvánvalóbb már nem is lehetne az utalás a bolsevizmusra." "Addig volt komcsi a Fidesz, amíg meg nem hallottad, hogy jön az Antifa tüntetni. Azóta inkább fasiszták. :)))"

Csőcseléket importálnak vandál módra erőszakosan "tüntetni" a libbant balos soros hálózatosok, akik csak rombolni tudnak



Antifa bizonyítottan soroshoz köthető... Az alant felsorolt alantas pártok is.



Ezekkel tüntessen együtt az akinek az anyja is Imre. :P



Börtönben a helyük, nem a Parlamentben.







A bukott ballib ellenzék külföldről importál tüntetőket szombatra?



https://888.hu/article-a-bukott-ballib-ellenzek-kulfoldrol-importal-tuntetoket-szombatra



Vincze Viktor Attila



2018. április 13. 13:54



Több lap értesülése szerint is az erőszakos fellépésükről elhíresült nyugat-európai anarchista csoportoknak, az Antifa szervezeteinek a tagjait várják a szombati balliberális tüntetésre a szervezők, nem titkoltan az ő rendbontási szándékukban reménykedve.



Több magyarországi médiumban is megjelent a hír, miszerint szombatra, a Fidesz-KDNP választási győzelmének az elismerése ellen megszervezett balliberális ellenzéki tüntetésre nemcsak az MSZP-P, a DK, a Jobbik, az Együtt és a Momentum, illetve a Közös Ország Mozgalom tagjait és szimpatizánsait várják a szervezők, hanem külföldi radikális baloldali antifasiszta csoportok tagjait is.



A Ripost például úgy tudja, hogy a szombati választás és kormányellenes tüntetés egyik aktív szervezője, Gulyás Márton révén érkezhetnek majd Budapestre a szélsőséges és erőszakos utcai akcióikról elhíresült nyugat-európai anarchista szervezetek, az Antifa aktivistái.



A lap szerint a Soros-hálózat utcai harcos rendbontójaként ismert Gulyás már a röszkei zavargások idején is kapcsolatban állt azokkal az antifasiszta csoportokkal, akiknek az érkezése most várható.



Mint ismeretes, a röszkei incidens során a migránsoknak a magyar határ áttörését szándékozó akcióját több tudósítás szerint is a háttérből olyan bevándorlástámogató Antifa-szervezetek segítették, amelyek Soros György pénzügyi támogatásával működnek. Például ők biztosítottak transzparenseket és hangosbeszélőket a "tiltakozó" migránsoknak.



A lapértesülések szerint – a G8-as csúcs idejére megszervezett hamburgi zavargások mintájára – a szombatra Budapestre tervezett erőszakos megmozdulásra is egész Európából toborozzák a szervezők az érdeklődőket a "WELCOME TO HELL IN HUNGARY- ÜDV A POKOLBAN MAGYARORSZÁGON" felhívással.



Nem ez lenne az első eset, hogy a Soros-hálózat külföldről importál aktivistákat magyarországi akcióihoz.



Többször kényszerült már erre a Sorost kiszolgáló magyar szervezeti háló, mivel tagságuk nincs, és sokszor még pénzért sem tudtak magyar aktivistákat toborozni például az olyan "ügyek" mellé, mint utcai demonstráció a röszkei zavargások szervezőjének a szabadon bocsátásáért.



Az Antifa Budapestre hívását feltehetően az a szándék motiválhatja, hogy bizonyos balliberális politikai erők számára rendkívül előnyös lenne, ha az antifasiszta rendbontások ellen esetleg fellépő rendőrség intézkedéseit – úgymond a Fidesz-kormány diktatúrájának a jeleként – a magyar polgárokkal szembeni túlzott fellépésként lehetne bemutatni a világsajtóban.



https://888.hu/article-a-bukott-ballib-ellenzek-kulfoldrol-importal-tuntetoket-szombatra



"Visszamegyek holnap egy időgéppel 2006-ba és elmesélem a jobbikosoknak, hogy 2018-ban együtt fognak tüntetni Gyurcsányékkal a jobber kormány ellen. Már alig várom, milyen képet fognak vágni."



"A Facebookon terjed egy videó, amely a tüntetésre hív. Az Európai Baloldal jelképe egy alig leplezett vörös csillag. A tüntetés jelmondata: „Mi vagyunk a többség!". Ennél nyilvánvalóbb már nem is lehetne az utalás a bolsevizmusra."



"Addig volt komcsi a Fidesz, amíg meg nem hallottad, hogy jön az Antifa tüntetni. Azóta inkább fasiszták. :)))"



"és ha hétfőig maradnak elmehetnek közmunkában a garázdaságaikat rendbe tenni."



"Be kell keríteni a teret. Biztosítani kell a védelmét és rendbontó személyeket feljegyezni."



Hír tv híradón láttam, épp most kamerázzák be amerre ezek lesznek. Megoldás? Nem kell bűncselekményeket elkövetni utcai demonstráción! Sőt, alapból értelmetlen és kártékony céllal már meg se kell rendezni azokat.

Antifa csőcseléket importálnak vandál módra erőszakosan "tüntetni" a libbant balos soros hálózatosok, akik csak rombolni tudnak "Visszamegyek holnap egy időgéppel 2006-ba és elmesélem a jobbikosoknak, hogy 2018-ban együtt fognak tüntetni Gyurcsányékkal a jobber kormány ellen. Már alig várom, milyen képet fognak vágni." "A Facebookon terjed egy videó, amely a tüntetésre hív. Az Európai Baloldal jelképe egy alig leplezett vörös csillag. A tüntetés jelmondata: „Mi vagyunk a többség!”. Ennél nyilvánvalóbb már nem is lehetne az utalás a bolsevizmusra." "Addig volt komcsi a Fidesz, amíg meg nem hallottad, hogy jön az Antifa tüntetni. Azóta inkább fasiszták. :)))"

Csőcseléket importálnak vandál módra erőszakosan "tüntetni" a libbant balos soros hálózatosok, akik csak rombolni tudnak

Antifa bizonyítottan soroshoz köthető... Az alant felsorolt alantas pártok is.

Ezekkel tüntessen együtt az akinek az anyja is Imre. :P

Börtönben a helyük, nem a Parlamentben.



A bukott ballib ellenzék külföldről importál tüntetőket szombatra?

https://888.hu/article-a-bukott-ballib-ellenzek-kulfoldrol-importal-tuntetoket-szombatra

Vincze Viktor Attila

2018. április 13. 13:54

Több lap értesülése szerint is az erőszakos fellépésükről elhíresült nyugat-európai anarchista csoportoknak, az Antifa szervezeteinek a tagjait várják a szombati balliberális tüntetésre a szervezők, nem titkoltan az ő rendbontási szándékukban reménykedve.

Több magyarországi médiumban is megjelent a hír, miszerint szombatra, a Fidesz-KDNP választási győzelmének az elismerése ellen megszervezett balliberális ellenzéki tüntetésre nemcsak az MSZP-P, a DK, a Jobbik, az Együtt és a Momentum, illetve a Közös Ország Mozgalom tagjait és szimpatizánsait várják a szervezők, hanem külföldi radikális baloldali antifasiszta csoportok tagjait is.

A Ripost például úgy tudja, hogy a szombati választás és kormányellenes tüntetés egyik aktív szervezője, Gulyás Márton révén érkezhetnek majd Budapestre a szélsőséges és erőszakos utcai akcióikról elhíresült nyugat-európai anarchista szervezetek, az Antifa aktivistái.

A lap szerint a Soros-hálózat utcai harcos rendbontójaként ismert Gulyás már a röszkei zavargások idején is kapcsolatban állt azokkal az antifasiszta csoportokkal, akiknek az érkezése most várható.

Mint ismeretes, a röszkei incidens során a migránsoknak a magyar határ áttörését szándékozó akcióját több tudósítás szerint is a háttérből olyan bevándorlástámogató Antifa-szervezetek segítették, amelyek Soros György pénzügyi támogatásával működnek. Például ők biztosítottak transzparenseket és hangosbeszélőket a "tiltakozó" migránsoknak.

A lapértesülések szerint – a G8-as csúcs idejére megszervezett hamburgi zavargások mintájára – a szombatra Budapestre tervezett erőszakos megmozdulásra is egész Európából toborozzák a szervezők az érdeklődőket a "WELCOME TO HELL IN HUNGARY- ÜDV A POKOLBAN MAGYARORSZÁGON" felhívással.

Nem ez lenne az első eset, hogy a Soros-hálózat külföldről importál aktivistákat magyarországi akcióihoz.

Többször kényszerült már erre a Sorost kiszolgáló magyar szervezeti háló, mivel tagságuk nincs, és sokszor még pénzért sem tudtak magyar aktivistákat toborozni például az olyan "ügyek" mellé, mint utcai demonstráció a röszkei zavargások szervezőjének a szabadon bocsátásáért.

Az Antifa Budapestre hívását feltehetően az a szándék motiválhatja, hogy bizonyos balliberális politikai erők számára rendkívül előnyös lenne, ha az antifasiszta rendbontások ellen esetleg fellépő rendőrség intézkedéseit – úgymond a Fidesz-kormány diktatúrájának a jeleként – a magyar polgárokkal szembeni túlzott fellépésként lehetne bemutatni a világsajtóban.

https://888.hu/article-a-bukott-ballib-ellenzek-kulfoldrol-importal-tuntetoket-szombatra

"Visszamegyek holnap egy időgéppel 2006-ba és elmesélem a jobbikosoknak, hogy 2018-ban együtt fognak tüntetni Gyurcsányékkal a jobber kormány ellen. Már alig várom, milyen képet fognak vágni."

"A Facebookon terjed egy videó, amely a tüntetésre hív. Az Európai Baloldal jelképe egy alig leplezett vörös csillag. A tüntetés jelmondata: „Mi vagyunk a többség!". Ennél nyilvánvalóbb már nem is lehetne az utalás a bolsevizmusra."

"Addig volt komcsi a Fidesz, amíg meg nem hallottad, hogy jön az Antifa tüntetni. Azóta inkább fasiszták. :)))"

"és ha hétfőig maradnak elmehetnek közmunkában a garázdaságaikat rendbe tenni."

"Be kell keríteni a teret. Biztosítani kell a védelmét és rendbontó személyeket feljegyezni."

Hír tv híradón láttam, épp most kamerázzák be amerre ezek lesznek. Megoldás? Nem kell bűncselekményeket elkövetni utcai demonstráción! Sőt, alapból értelmetlen és kártékony céllal már meg se kell rendezni azokat.

Ő mondta! Ugyanaz a szövege volnernek, mint a ballibzöldség pártoké. A nép akkor ezek szerint szélsőséges, mert kétharmad a Fideszre szavazott. Nemzeti minimum alapja sincs már ebben a bérenc bandában, arról van szó!!!! "Volner: egészen biztosan nem megy vissza a párt a szélsőjobbra A Jobbik frakcióvezetője mérsékelt jobbközép politizálást ígér, és azt mondja, a szélsőségesnek minősített szavazóikat a Fidesz szívta el, szerinte ugyanis ők most Magyarország szélsőséges pártja."

Végső állomás a jobbiknak péntek tizenharmadikán





"Volner: egészen biztosan nem megy vissza a párt a szélsőjobbra A Jobbik frakcióvezetője mérsékelt jobbközép politizálást ígér, és azt mondja, a szélsőségesnek minősített szavazóikat a Fidesz szívta el, szerinte ugyanis ők most Magyarország szélsőséges pártja."



Ő mondta !!! Ugyanaz a szövege volnernek, mint a ballibzöldség pártoké.



A nép akkor ezek szerint szélsőséges, mert kétharmad a Fideszre szavazott.



A pártnév meg kéne változzon Ballibabbikra, hogy tükrözze a béltartalmat ami egy rakás.



Nemzeti minimum alapja sincs már ebben a bérenc bandában, arról van szó!!!!



"csak a nemzet" molinó mögött sajttájon háttérben zászlóerdőben "jó reggelt kívánok, hazudta vona gábor"







"Sneider Tamás lehet a Jobbik elnöke - Vona a "tanácsadója" lesz, és később visszatérhet"



Elegánsan a háttérből irányítgat majd a sumákja. DE kit tudnak ezzel átverni - a párt élén hátrahagyott emberei is mind liberális hűségesküket tesznek minden megnyilatkozásukkal







"Novák szerint ez nem visszavonulás "Vona Gábor mégsem vonul vissza, csak két évre, s addig is háttérből irányítana - sokunk számára ezt jelenti Sneider Tamás elnökjelöltsége, hiszen az ő erőssége abban rejlik, hogy mindig is Vona legközelebbi bizalmasa volt" - írja Facebook-oldalán a korábbi alelnök. Alább a teljes bejegyzés:"



https://www.facebook.com/novakelod/posts/1649374178478550







"Sneider Tamás: a jövő héten feltesszük az i-re a pontot "Megjelent a sajtóban, hogy a Jobbik elnöke lehetek. A jövőhéten feltesszük az i-re a pontot, és kiírjuk a kongresszust. Találgatások helyett addig mindenki élvezze ki a tavasz örömeit, ígérem, rászolgálunk a bizalomra! Szombaton pedig legyünk mindannyian Budapesten, mert úgy tűnik, valóban nagyon komoly mértékű választási csalás történt" - írja közleményében a Jobbik frakcióvezető-helyettese."







"Z. Kárpát szerint a néppártosodástól való bármiféle visszatáncolás a párt halálos ítéletét jelentheti A Jobbik alelnöke azt mondja, a Vona Gábor-i örökséget szeretné ápolni, hordozni, továbbvinni. Hozzátette, nincs benne elnöki ambíció. Úgy látja, a Jobbik (ideiglenesen?) visszavonuló elnöke az egyetlen "egyenes gerincű férfiú" a politikai vezetők között."



Nem néppárt, nyíltan népellenes liberális párt. Ami összeáll, összeragad a ballibekkel. Nyíltan, nap mint nap, mindig mindenben most már.



Nem érdemes büszkeségből kiállni tévedés mellett, az inkább ostobaság.



Ha egyáltalán a még mindig jobbikdrukker kuruc kommentek valódi szimpatizánsok művei, és nem fizetett trollok. Ballib szokás saját bűnnel politikai ellenfelet vádolni. Hívnak mindenkit fideszesnek a kurucos disquson, aki nem ért egyet a jobbik totális árulásával, nemzetellenes liberális fordulattal.



"Ez nem csalás, ilyen a választási rendszer! Angliában a fidesznek 4/5-e lenne ilyen eredménnyel. "



"(a jobbik) - Elmegy egy tüntetésre, ahol semmi másról nem lehet szó, mint a kormány legalitásáról, ám már szinte mindenki tudja, hogy oly mértékű csalás nem történt, ami jelentősen befolyásolhatta volna a végeredményt



- Olyanokkal vesz részt a tüntetésen, akik bizonyíthatóan nemzetellenesek



- Ezért aztán a kormány legitimitása marad, a jobbik pedig megmarad annak a pártnak, aki együtt tüntet és szervezkedik a csőcselékkel, nemzetellenesekkel.



- Megint magyarázkodhatnak, csóválhatják a fejüket, de a magas labdát a túloldalon leütik



Azt gondolom ez politikai dilettantizmus...vagyis pozitív eredmény nem borítékolható, csak negatív visszhang..."



"Mindeközben a libbantak már Hungaromajdant terveznek a kétharmad által frissen megválasztott legitim kormány megdöntésére - mindezt nyíltan hírdetve és felvállalva(!). És persze az országot káoszba dönteni akarók mellett ott lesznek ezek a zsíros állásaikat féltő jómadarak is. Ide jutottunk.



Milyen ember az, aki EZEKKEL még most is közösséget tud vállalni?"







Ez nem csalás, ilyen a választási rendszer! Angliában a fidesznek 4/5-e lenne ilyen eredménnyel.







"Abból semmi nem lesz...kicsit megáznak, páran majd hangosakat mondanak és hazamennek...

Remélem a jobbik nem menetel kéz a kézben a libsikkel, mert akkor mindennek vége...



A nagyobb baj ez a vona gábor-i út folytatása lenne...már ha valóban úgy is gondolja ZKD...pedig én őt egy racionális megfontolt emberként, gondolkodóként ismertem meg...persze lehet hogy nem politikus..."









"(még mindig zkárpát) Ebből is szar ember lett.... A néppártosodás elméletileg még igazolható lett volna ha nem járt volna a gyakorlatban az elvek teljes kidobásával, a rossz elfogadásával, a valóság tagadásával és a mainstreem hazugságok átvételével! Senki nem a retorikai finomítást és a megfontoltságot reklamálja, hanem az igazság elveszejtését!"







"Két kézzel kapaszkodnak a pozíciójukba a szarháziak."







"(ez is zkárpát)Na ez a másik nagytehetségű.

Ápolja a Vona örökséget OTTHON, de ne a Jobbik képviselőjeként, havi kétmillióért.

Nem fogják fel ezek a féleszűek, hogy hová sodortak egy lendületes, magyar érzelmű pártot?

A nyilvánvaló lebőgés után még kálmánolgázgatnak! ( Mi lesz azután, ha Simicska már Kálmánt sem tudja fizetni?? )"







"Hidd el, pontosan tudták. Az lehetett a feladatuk, hogy kivegyék a lendületet és a magyar érzelmet a magyarokból."













Sneider Tamás a nyertese Vona Gábor távozásának



https://gondola.hu/hirek/221701-Sneider_Tamas_a_nyertese_Vona_Gabor_tavozasanak.html



2018. április 12. 09:51



Sneider Tamás, a Jobbik frakcióvezető-helyettese töltheti be a pártelnöki posztot – értesült a Magyar Idők. Úgy tudjuk, a Vonához hű pártvezetés összezárt az elnöki posztra bejelentkező Toroczkai Lászlóval szemben, ami azonban nem garancia arra, hogy nem lesz pártszakadás a Jobbikban.



Pattanásig feszült a helyzet a Jobbikban, ahol többnapos elnökségi, illetve választmányi ülés után úgy néz ki, Sneider Tamás lesz a párt új elnöke. A párt frakcióvezető-helyettese a májusi tisztújításig látná el a Vona Gábor által hátrahagyott feladatokat, de információink szerint jó eséllyel ő kap majd felhatalmazást egy hónap múlva is.



Belső forrásunk szerint a választmány döntését megelőzően Sneider mellett az elnöki posztért ringbe szálló Toroczkai László alelnök is beszédet tartott. Ám míg a Jobbik politikáját gyakran bíráló ásotthalmi polgármester hosszas előadását senki sem tapsolta meg, Sneider viharos sikert aratott a választmány soraiban.



Emögött a pártban teljhatalmat élvező, a pénzek felett is diszponáló Szabó Gábor pártigazgató, az országos választmány elnöke áll, aki az elmúlt években szisztematikusan cserélte le a megyei és helyi alapszervezetek vezetőit, épp azért, hogy a májusban esedékes tisztújításon a hozzá és Vonához hű emberek üljenek majd.



A párt választási kudarcáért a Vona mellett Szabó Gábor felelősségét is firtató kritikák miatt egyébként Szabó bizalmatlansági indítványt nyújt be saját maga ellen.



Hogy a pártban érezhető feszültség enyhüljön, Sneider mellett Volner János alelnök, frakcióvezető is elnöki jogkört kaphat a tisztújításig. Volner a Magyar Gárda alapítójaként korábban jó kapcsolatot ápolt a radikális Betyársereggel. Sokan úgy tartják, Toroczkai mellett ő az az elnökségben, aki még nem adta fel az egykori nemzeti radikális elveket.



Információink szerint a Jobbikon belüli ellentét tovább fokozódhat, és ha májusban Sneider Tamást választják pártelnöknek, többen is lehetnek a parlamenti frakcióban, akik nem követik őt, ami könnyen pártszakadáshoz vezethet.



A Jobbik országos választmányának küldöttei tegnapi ülésükön egyhangúlag felszólították a párt országos vezetését, hogy hívja vissza európai parlamenti mandátumából Morvai Krisztinát, amit a Jobbik elnöksége a mai ülésén ellenszavazat nélkül meg is szavazott – olvasható a közleményükben.



magyaridok.hu







Semmit se jelent, ha valaki azért alapít valamit hogy aztán ő irányítsa.





Senki rendes ember nem vállal bizonyos politikai tisztséget, hát jön a kontraszelektált és átveszi a kontrollt. Ha nem akar a magyar gárdakapitány lenni, lesz az MÁS.



Vagy eleve nem is lehetett volna magyar ember ott vezető, csak dísznek. Mint ahogy a szadesz elnök kuncze gábor is direkt nem zsidó származása miatt volt annak megtéve. Pedig ez így ebben a formában nem érv senki mellett vagy ellen. :)



A Gárda az szélsőjobbos dolog, amit a jobbik egy ideje saját állítása szerint nem képvisel, de a 2017 tavasza óta történt villámgyorsan teljesen liberálissá levés után már a közép jobbot se.



Liberálisabb a Fidesznél. Ami most avatta az új Ludovikát. Állami kontroll alatt voltak, vannak a különféle gárdák, nemzetőrségek, és az úgy volt jó. Ennek a jobbiknak inkább ne legyen párthadserege. Rendezvényeket biztosítani ott a "szekuriti", ezeken mellesleg egyre kevesebb magyarérzelmű ember vesz részt, inkább jobbikellenes demonstrálók.





Mindennap új újjobbikos öszödi beszéd, és még így se világos?





A betyarsereg.hu oldalt elnézegetve, látok ott Identiteszt, Szent Korona Rádiósokat, Erő és Elszántságot, MIÉP-et - de jobblibikest SOHA. Nincs jó kapcsolatuk a pártnak velük se már.



Ami teljesen érthető, pont úgy ahogy a dzsobbik új ballibzöld barátai se fognak megdicsérni se gárdistát, se kuruc betyárt, se aki egyik se csak simán nemzeti érzelmű.









"Még az index,hu szerint sem volt csalás, de csak tüntikézzetek a sok komcsi/libsivel, ahelyett hogy hagynátok végre eltűnni őket a süllyesztőben."



marha Orbánfób kommentje "Csaltak, mint a disznó, de ha nem csaltak volna, akkor is nyertek volna. Nem a többséghez kellett csalniuk, hanem azért, mert Orbán fóbiásan retteg."



"Csaltak, mint a disznó…"



Honnan tudod, hogy szándékos, szervezett csalás volt… bemondta a hírtévé? Vagy a KO-val kiütött jobbikosok mondták, hogy biztosan csak azért veszítettek, mert a felcsúti törpecigány elcsalta a választást? Ehh…



Onnan tudja, hogy semelyik körzetben nem jeleztek a szavazás közben csalást az ellenzéki megfigyelők. Urnák hitelesítve, aláírásokkal lezárva. Az úgy nem megy, hogy: 'én láttam a csalást de nem szóltam, inkább egy héttel később tüntizgetek a hazaáruló bolsikkal'."

Ő mondta! Ugyanaz a szövege volnernek, mint a ballibzöldség pártoké. A nép akkor ezek szerint szélsőséges, mert kétharmad a Fideszre szavazott. Nemzeti minimum alapja sincs már ebben a bérenc bandában, arról van szó!!!! "Volner: egészen biztosan nem megy vissza a párt a szélsőjobbra A Jobbik frakcióvezetője mérsékelt jobbközép politizálást ígér, és azt mondja, a szélsőségesnek minősített szavazóikat a Fidesz szívta el, szerinte ugyanis ők most Magyarország szélsőséges pártja."

Végső állomás a jobbiknak péntek tizenharmadikán


"Volner: egészen biztosan nem megy vissza a párt a szélsőjobbra A Jobbik frakcióvezetője mérsékelt jobbközép politizálást ígér, és azt mondja, a szélsőségesnek minősített szavazóikat a Fidesz szívta el, szerinte ugyanis ők most Magyarország szélsőséges pártja."

Ő mondta !!! Ugyanaz a szövege volnernek, mint a ballibzöldség pártoké.

A nép akkor ezek szerint szélsőséges, mert kétharmad a Fideszre szavazott.

A pártnév meg kéne változzon Ballibabbikra, hogy tükrözze a béltartalmat ami egy rakás.

Nemzeti minimum alapja sincs már ebben a bérenc bandában, arról van szó!!!!

"csak a nemzet" molinó mögött sajttájon háttérben zászlóerdőben "jó reggelt kívánok, hazudta vona gábor"



"Sneider Tamás lehet a Jobbik elnöke - Vona a "tanácsadója" lesz, és később visszatérhet"

Elegánsan a háttérből irányítgat majd a sumákja. DE kit tudnak ezzel átverni - a párt élén hátrahagyott emberei is mind liberális hűségesküket tesznek minden megnyilatkozásukkal



"Novák szerint ez nem visszavonulás "Vona Gábor mégsem vonul vissza, csak két évre, s addig is háttérből irányítana - sokunk számára ezt jelenti Sneider Tamás elnökjelöltsége, hiszen az ő erőssége abban rejlik, hogy mindig is Vona legközelebbi bizalmasa volt" - írja Facebook-oldalán a korábbi alelnök. Alább a teljes bejegyzés:"

https://www.facebook.com/novakelod/posts/1649374178478550



"Sneider Tamás: a jövő héten feltesszük az i-re a pontot "Megjelent a sajtóban, hogy a Jobbik elnöke lehetek. A jövőhéten feltesszük az i-re a pontot, és kiírjuk a kongresszust. Találgatások helyett addig mindenki élvezze ki a tavasz örömeit, ígérem, rászolgálunk a bizalomra! Szombaton pedig legyünk mindannyian Budapesten, mert úgy tűnik, valóban nagyon komoly mértékű választási csalás történt" - írja közleményében a Jobbik frakcióvezető-helyettese."



"Z. Kárpát szerint a néppártosodástól való bármiféle visszatáncolás a párt halálos ítéletét jelentheti A Jobbik alelnöke azt mondja, a Vona Gábor-i örökséget szeretné ápolni, hordozni, továbbvinni. Hozzátette, nincs benne elnöki ambíció. Úgy látja, a Jobbik (ideiglenesen?) visszavonuló elnöke az egyetlen "egyenes gerincű férfiú" a politikai vezetők között."

Nem néppárt, nyíltan népellenes liberális párt. Ami összeáll, összeragad a ballibekkel. Nyíltan, nap mint nap, mindig mindenben most már.

Nem érdemes büszkeségből kiállni tévedés mellett, az inkább ostobaság.

Ha egyáltalán a még mindig jobbikdrukker kuruc kommentek valódi szimpatizánsok művei, és nem fizetett trollok. Ballib szokás saját bűnnel politikai ellenfelet vádolni. Hívnak mindenkit fideszesnek a kurucos disquson, aki nem ért egyet a jobbik totális árulásával, nemzetellenes liberális fordulattal.

"Ez nem csalás, ilyen a választási rendszer! Angliában a fidesznek 4/5-e lenne ilyen eredménnyel. "

"(a jobbik) - Elmegy egy tüntetésre, ahol semmi másról nem lehet szó, mint a kormány legalitásáról, ám már szinte mindenki tudja, hogy oly mértékű csalás nem történt, ami jelentősen befolyásolhatta volna a végeredményt

- Olyanokkal vesz részt a tüntetésen, akik bizonyíthatóan nemzetellenesek

- Ezért aztán a kormány legitimitása marad, a jobbik pedig megmarad annak a pártnak, aki együtt tüntet és szervezkedik a csőcselékkel, nemzetellenesekkel.

- Megint magyarázkodhatnak, csóválhatják a fejüket, de a magas labdát a túloldalon leütik

Azt gondolom ez politikai dilettantizmus...vagyis pozitív eredmény nem borítékolható, csak negatív visszhang..."

"Mindeközben a libbantak már Hungaromajdant terveznek a kétharmad által frissen megválasztott legitim kormány megdöntésére - mindezt nyíltan hírdetve és felvállalva(!). És persze az országot káoszba dönteni akarók mellett ott lesznek ezek a zsíros állásaikat féltő jómadarak is. Ide jutottunk.

Milyen ember az, aki EZEKKEL még most is közösséget tud vállalni?"



Ez nem csalás, ilyen a választási rendszer! Angliában a fidesznek 4/5-e lenne ilyen eredménnyel.



"Abból semmi nem lesz...kicsit megáznak, páran majd hangosakat mondanak és hazamennek...
Remélem a jobbik nem menetel kéz a kézben a libsikkel, mert akkor mindennek vége...

A nagyobb baj ez a vona gábor-i út folytatása lenne...már ha valóban úgy is gondolja ZKD...pedig én őt egy racionális megfontolt emberként, gondolkodóként ismertem meg...persze lehet hogy nem politikus..."




"(még mindig zkárpát) Ebből is szar ember lett.... A néppártosodás elméletileg még igazolható lett volna ha nem járt volna a gyakorlatban az elvek teljes kidobásával, a rossz elfogadásával, a valóság tagadásával és a mainstreem hazugságok átvételével! Senki nem a retorikai finomítást és a megfontoltságot reklamálja, hanem az igazság elveszejtését!"



"Két kézzel kapaszkodnak a pozíciójukba a szarháziak."



"(ez is zkárpát)Na ez a másik nagytehetségű.
Ápolja a Vona örökséget OTTHON, de ne a Jobbik képviselőjeként, havi kétmillióért.
Nem fogják fel ezek a féleszűek, hogy hová sodortak egy lendületes, magyar érzelmű pártot?
A nyilvánvaló lebőgés után még kálmánolgázgatnak! ( Mi lesz azután, ha Simicska már Kálmánt sem tudja fizetni?? )"



"Hidd el, pontosan tudták. Az lehetett a feladatuk, hogy kivegyék a lendületet és a magyar érzelmet a magyarokból."






Sneider Tamás a nyertese Vona Gábor távozásának

https://gondola.hu/hirek/221701-Sneider_Tamas_a_nyertese_Vona_Gabor_tavozasanak.html

2018. április 12. 09:51

Sneider Tamás, a Jobbik frakcióvezető-helyettese töltheti be a pártelnöki posztot – értesült a Magyar Idők. Úgy tudjuk, a Vonához hű pártvezetés összezárt az elnöki posztra bejelentkező Toroczkai Lászlóval szemben, ami azonban nem garancia arra, hogy nem lesz pártszakadás a Jobbikban.

Pattanásig feszült a helyzet a Jobbikban, ahol többnapos elnökségi, illetve választmányi ülés után úgy néz ki, Sneider Tamás lesz a párt új elnöke. A párt frakcióvezető-helyettese a májusi tisztújításig látná el a Vona Gábor által hátrahagyott feladatokat, de információink szerint jó eséllyel ő kap majd felhatalmazást egy hónap múlva is.

Belső forrásunk szerint a választmány döntését megelőzően Sneider mellett az elnöki posztért ringbe szálló Toroczkai László alelnök is beszédet tartott. Ám míg a Jobbik politikáját gyakran bíráló ásotthalmi polgármester hosszas előadását senki sem tapsolta meg, Sneider viharos sikert aratott a választmány soraiban.

Emögött a pártban teljhatalmat élvező, a pénzek felett is diszponáló Szabó Gábor pártigazgató, az országos választmány elnöke áll, aki az elmúlt években szisztematikusan cserélte le a megyei és helyi alapszervezetek vezetőit, épp azért, hogy a májusban esedékes tisztújításon a hozzá és Vonához hű emberek üljenek majd.

A párt választási kudarcáért a Vona mellett Szabó Gábor felelősségét is firtató kritikák miatt egyébként Szabó bizalmatlansági indítványt nyújt be saját maga ellen.

Hogy a pártban érezhető feszültség enyhüljön, Sneider mellett Volner János alelnök, frakcióvezető is elnöki jogkört kaphat a tisztújításig. Volner a Magyar Gárda alapítójaként korábban jó kapcsolatot ápolt a radikális Betyársereggel. Sokan úgy tartják, Toroczkai mellett ő az az elnökségben, aki még nem adta fel az egykori nemzeti radikális elveket.

Információink szerint a Jobbikon belüli ellentét tovább fokozódhat, és ha májusban Sneider Tamást választják pártelnöknek, többen is lehetnek a parlamenti frakcióban, akik nem követik őt, ami könnyen pártszakadáshoz vezethet.

A Jobbik országos választmányának küldöttei tegnapi ülésükön egyhangúlag felszólították a párt országos vezetését, hogy hívja vissza európai parlamenti mandátumából Morvai Krisztinát, amit a Jobbik elnöksége a mai ülésén ellenszavazat nélkül meg is szavazott – olvasható a közleményükben.

magyaridok.hu



Semmit se jelent, ha valaki azért alapít valamit hogy aztán ő irányítsa.


Senki rendes ember nem vállal bizonyos politikai tisztséget, hát jön a kontraszelektált és átveszi a kontrollt. Ha nem akar a magyar gárdakapitány lenni, lesz az MÁS.

Vagy eleve nem is lehetett volna magyar ember ott vezető, csak dísznek. Mint ahogy a szadesz elnök kuncze gábor is direkt nem zsidó származása miatt volt annak megtéve. Pedig ez így ebben a formában nem érv senki mellett vagy ellen. :)

A Gárda az szélsőjobbos dolog, amit a jobbik egy ideje saját állítása szerint nem képvisel, de a 2017 tavasza óta történt villámgyorsan teljesen liberálissá levés után már a közép jobbot se.

Liberálisabb a Fidesznél. Ami most avatta az új Ludovikát. Állami kontroll alatt voltak, vannak a különféle gárdák, nemzetőrségek, és az úgy volt jó. Ennek a jobbiknak inkább ne legyen párthadserege. Rendezvényeket biztosítani ott a "szekuriti", ezeken mellesleg egyre kevesebb magyarérzelmű ember vesz részt, inkább jobbikellenes demonstrálók.


Mindennap új újjobbikos öszödi beszéd, és még így se világos?


A betyarsereg.hu oldalt elnézegetve, látok ott Identiteszt, Szent Korona Rádiósokat, Erő és Elszántságot, MIÉP-et - de jobblibikest SOHA. Nincs jó kapcsolatuk a pártnak velük se már.

Ami teljesen érthető, pont úgy ahogy a dzsobbik új ballibzöld barátai se fognak megdicsérni se gárdistát, se kuruc betyárt, se aki egyik se csak simán nemzeti érzelmű.




"Még az index,hu szerint sem volt csalás, de csak tüntikézzetek a sok komcsi/libsivel, ahelyett hogy hagynátok végre eltűnni őket a süllyesztőben."

marha Orbánfób kommentje "Csaltak, mint a disznó, de ha nem csaltak volna, akkor is nyertek volna. Nem a többséghez kellett csalniuk, hanem azért, mert Orbán fóbiásan retteg."

"Csaltak, mint a disznó…"

Honnan tudod, hogy szándékos, szervezett csalás volt… bemondta a hírtévé? Vagy a KO-val kiütött jobbikosok mondták, hogy biztosan csak azért veszítettek, mert a felcsúti törpecigány elcsalta a választást? Ehh…

Onnan tudja, hogy semelyik körzetben nem jeleztek a szavazás közben csalást az ellenzéki megfigyelők. Urnák hitelesítve, aláírásokkal lezárva. Az úgy nem megy, hogy: 'én láttam a csalást de nem szóltam, inkább egy héttel később tüntizgetek a hazaáruló bolsikkal'."

A brüsszeli LIBE bizottság jelentése kimaxolja a nemzetellenes, rend ellenes elfogultságot, politikai alapon büntetnék Magyarországot. Amiért mertünk normálisak maradni, ugyanis az a lázadás és a liberalistaság a konformizmus. A liberális típusú globalizmus érdekhálózata az erősebb hatalom, és azért.

A brüsszeli LIBE bizottság jelentése kimaxolja a nemzetellenes, rend ellenes elfogultságot, politikai alapon büntetnék Magyarországot. Amiért mertünk normálisak maradni, ugyanis az a lázadás és a liberalistaság a konformizmus. A liberális típusú globalizmus érdekhálózata az erősebb hatalom, és azért.



Jakobinus, kommunista, liberális.



Aki még ezt SEM volt hajlandó észrevenni. Hát az nagyon intellektuális. Mint a párizsi kulturális marxista liberálkomcsi egyetem, amin például pol pot tanult. Cultural marxism awareness hol marad? Szűkített a ballib látókör nagyon. :3



A nemzetközi ballib szamarak számára szélsőradikál jobboldali fehér keresztény nacionalista diktatúra alakult az újabb kétharmados szavazással. Meg lehet nézni a németországi, franciaországi, angol nyelvű média felületeket, mit gyűlölködnek ellenünk. Ott is a "vidéki tanulatlan szélsőjobb" kirekesztő libsi duma megy. Ami nemigaz. Azok a valóban társadalmi csoportok nyilván dögöljenek meg, szerintük.



Így legyen egy nemzeti érzelmű, konzervatív, pláne vallásos ember jobbik szimpatizáns!!!!!!! A munka és a tőke jobb egyensúlyát jónaklátó baloldali. Ez nem baloldal



"Az a baloldal, amely a képzetek szerint a dolgozók, az egyszerű hétköznapi emberek érdekeit védi. Erre kapják a szavazatokat, a politikai egzisztenciájuk ebből táplálkozik, kimondva-kimondatlanul ezzel hülyítik a népet. Ha picit is következetesek volnának, akkor legfeljebb alulról felfelé acsaroghatnának, semmiképpen sem fentről lefelé, és a legkevésbé sem bugrisozhatnák azt, aki vidéken él és fizikai dolgozó. Ezzel szemben folyton – most is – előbukik a valódi énjük és identitásuk, a tényleges hovatartozásuk. Frászkarikát baloldal ez."



http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/01/a-szepseg-pultosno-es-sakalvokal.html



De leginkább SEHOGY.



Mindig azt támadják a nemzetek ellenségei, aki - ami veszélyes hatalmukra, befolyásukra, érdekeikre. MINDIG. Nincs de és típusú jobbikoszdsz-es libsimentegető magyarázkodás. Az ottan mind ellenünk van.



Zöld, baloldali, liberális egykutya. Az lmp is zöld, mint ezek a liberalizmus agymosta uniós-képviselő SJW-k. Az lmp elnöknő is karrierista törtető, legrosszabb emberi tulajdonságokat felmutató, nem mellesleg feminista ami eleve egy szélsőség. Semmi jó nem származna belőle a társadalomnak, ha hatalmat kapnának ezek. Ellenzékben ígérgetni, uszítani és lázítani, hamisítványokkal operálva vádaskodni, hát ez pontosan az aminek látszik.



Aki már ellenzékben ennyire tisztességtelen és gátlástalan, hogy LIBE jelentést diktál a brüsszeli liberálisoknak - az mszp dk LMP !!!!!! képviselői - az hatalmon katasztrofálisan népellenes és ez ki van próbálva.



Igen, az lmp is! Pártokat emberek választanak meg, azokat nem lehet leváltani. Sok liberális 2008 előtt, végefele már fanyalogva, de szdsz párti volt. Aztán jött az lmp és váltottak. Aztán együtt, párbeszéd, momentum, mindig ugyanazt a szart próbálják újracsomagolva eladni a jónépnek. Kicsit versenyeztetve vannak, de az érdekeik megegyeznek a nyugati libsi pénzhataloméval, ami különféle utakon finanszírozza és médiájával támogatja őket. De még a jobbikot is!



Nemzeti színeket bitorló zombipárttá lett a JOBBIK. Ilyen vezetéssel a legrosszabbik.



Nem ők hanem a Fidesz a NÉPPÁRT, azt jelenti, sokan sokféle okokból támogatják.



Hogy a Fidesz is liberális lenne? Aha, biztos azért akarja őket és minket megsemmisíteni az uniós liberalista hatalmi érdekhálózat. Minden jobbikos képviselő ilyen értetlen nehézfelfogású?



Valaki annyi idős csak, hogy 2010 előtt nem volt sehol? Ilyen nincs, minden gyerek kíváncsi a világra. Azt kell csak meglátni, az "új" liberális baloldali zöld, pártok is csak ugyanannak a nemzetközileg összeszervezett érdekhálózatnak a részei.



Nem összeesküvés elmélet az se amúgy, hogy érdekek és pénz mozgatja a világot. Ez nem egy kosztümös film. (de) :3



A nemzeti érdek fogalmának vagy egyáltalán értelmének létét is tagadják a liberálisok. A nemzet az egy közösség, és a baloldal elvileg közösségi, society, szociális, liberárils kapitalizmus veszteseiért kiálló valami. Hogy a francba működhet a "baloldal" Együtt neolib politikai erőkkel egyáltalán? Hát mert ugyanaz a nemzetközi érdekkör támogatja mindkettőt. A zöldeket is, egy az egyben az 1968-as kulturmarxista szemét belül vörös.



A választás illúziója, hogy mindenféle ízben és színben kaphatóak ugyanannak a gyártóknak a termékei Így többet vesznek belőlük. Ezért érte meg külön indulniuk az ugyanott gyártott ellenségi ellenzéki pártoknak.



Hogy a globalo gazdáik lássák, melyikük válik be. Ki tudja jobban megvezetni a magyarokat. Vagy nem magyarokat, akik eleve részei ennek a nemzetekfelett szerveződő magánhatalomnak. De viszont a nemzeteknek nagyon nem.



https://magyaridok.hu/belfold/antidemokratikus-a-brusszeli-eljaras-2996056/

https://magyaridok.hu/cimke/libe/



Előre megvan az ítélet, és jelen se lehet a vádlott a tárgyaláson. Valóság, igazság NEM számít. Nem elég kommunista módszer? 1789-ben és 1919-ben de 1945-1948 után is így működött a vörösterror.



Soroslistás, általa bizonyíthatóan támogatott képviselők és "szakértők" vannak ebben a LIBE bizottságban. Magyar bíróságon már eleve érdekellentét miatti elfogultság lenne az eset, és nem bíráskodhatnának - szakértősködhetnének az ügyben ilyen emberek.



A ballib internacionálé, akiknek az a bajuk velünk hogy nem a fajtájuknak adtunk kétharmadot. NEMCSAK áruló vona + jobbik vezetésben maradt sleppje szerint a 21 század pártja az lmp és momentum.



Nemzeti érdekeink legalapvetőbb minimumát se képviseli se sneider se semelyik. Már így örök ellenlábas ellenzékben se.



Azt hogy milyen lesz a 21. század, ha a liberalizmus folytatja a bevándoroltatást és gazdasági tőkekoncentráló 99% - 1% folyamatát, akkor olyan mint a 17. Vallásháború, polgárháború. Az akkor rombolóbb volt mint a 2. vh, és hát azóta fejlődött a hadviselési technika...



Az is háború, amikor a ballibzöld támadja és a Fidesz védi az országot. Profin, ravaszul, okosan kell kiállni az ellenségeink ellen. Hogy semmibe ne tudjanak belekötni, persze úgyis fognak.



Az örök hazaáruló hazátlanok. Ellenség vagy a haza. Ennyi!











https://magyaridok.hu/cimke/libe/

https://magyaridok.hu/belfold/antidemokratikus-a-brusszeli-eljaras-2996056/



2018. április 13. péntek 06:05



Antidemokratikus a brüsszeli eljárás



Szijjártó Péter: Fokozódni fog a nyomás Magyarország ellen



– Súlyosan antidemokratikus eljárást folytat hazánkkal szemben a jogállamiságot vizsgáló brüsszeli testület, semmibe veszik a magyar emberek véleményét – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az úgynevezett LIBE-bizottság által tegnap bemutatott jelentés kapcsán. A Fidesz és a párt több uniós képviselője is a migránsok befogadását hazánkra kényszerítő politika nyomásgyakorlásaként értékelte a jelentést.



– Ma mutatják be a Soros-jelentést, mind-össze négy napnak kellett eltelnie a választás után ahhoz, hogy Brüsszelben újra támadást indítsanak Magyarországgal szemben. Bár fokozni fogják a nemzetközi nyomásgyakorlást, a kormány a választás eredményéből fakadóan, megújult erővel továbbra is ellenáll ennek – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tegnap azzal kapcsolatban, hogy az Európai Parlament (EP) állampolgári jogi, bel- és igaz­ságügyi bizottsága (LIBE) tegnap mutatta be Brüsszelben a hazánkat bíráló jelentést.



A Judith Sargentini zöldpárti jelentéstevő által bemutatott tervezet szerint Magyarországon egyértelműen fennáll az uniós értékek súlyos megsértésének kockázata – például az emberi jogok, a véleménynyilvánítás szabadságának és a civilek munkájának korlátozása –, ezért indokolt az alapszerződés hetes cikkelye szerinti – a hazánkkal szemben súlyos szankciókat foganatosító – eljárás megindítása.



A várhatóan júniusban szavazásra bocsátandó jelentés ősszel kerül majd az EP plenáris ülése elé, amely adott esetben ennek alapján kezdeményezheti az atomfegyverként is emlegetett procedúra megindítását Magyarországgal szemben a jogállamisági elvek megsértése miatt.



Bevándorláspárti háttér



Szijjártó Péter arra hívta fel a figyelmet: a jelentést egy szélsőségesen bevándorláspárti képviselő készíti elő, aki azt követelte, hogy engedjék szabadon azt a terroristát, aki a magyar területi szuverenitás elleni támadást vezényelte.



– Az elkövetkező időben a nemzeti szuverenitás védelme továbbra is a bevándorlásellenes kormányzati politika középpontjában áll, mindegy, milyen támadásokat indítanak ellenünk – hangsúlyozta a tárcavezető. Szavai szerint szerdán megkeresték a bizottságot, hogy lehetőség legyen a magyar kormány képviseletére, valamint álláspontjuk kifejtésére, azonban a testület vezetői ezt a kérést visszautasították.



– A LIBE-bizottság súlyosan antidemokratikus eljárást folytat hazánkkal szemben, hiszen semmibe veszik a magyar emberek véleményét, amely Európában jelenleg a legerősebb és legvilágosabb politikai akarat. A történelmi jelentőségű választáson a magyarok minden kétséget kizáró felhatalmazást adtak a bevándorlásellenes kormány számára, hogy folytassa munkáját – fogalmazott a magyar diplomácia vezetője.



Az úgynevezett LIBE-bizottság jelentését tegnap mutatták be az unió központjában



Forrás: Európai Parlament



Szijjártó Péter arra is kitért: a júniusig tartó időszak kifejezetten intenzív lesz, mert addig az EU át akarja nyomni a kötelező betelepítési kvótát, s a júliusban kezdődő osztrák soros elnökség előtt ezt mindenképpen meg akarják tenni. – Májusban lesz a negyedik tárgyalási fordulója az ENSZ migrációs csomagjának, ott is az EU és a világszervezet részéről próbálnak majd minket harapófogóba szorítani, hogy megtörjék az ellenállásunkat, de ez nem fog menni – jelentette ki a tárcavezető.



Soros nem adja fel



– A Fidesz szerint Soros brüsszeli emberei ismét frontális támadást indítottak Magyarország ellen, a tegnap bemutatott Soros-jelentés egyértelműen egy újabb politikai nyomásgyakorlás, amelyben rá akarják kényszeríteni hazánkat arra, hogy fogadjon be migránsokat – reagált Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a jelentés bemutatására.



Gál Kinga fideszes és Morvai Krisztina független EP-képviselők a tervezetről szóló tegnapi vita során rámutattak: azért támadják Magyarországot, mert kiáll a nemzeti szuverenitása mellett és a migránsok kötelező betelepítése ellen. Az ülésen felszólalva Járóka Lívia kormánypárti EP-képviselő szomorúnak nevezte, hogy az uniós parlament egyes képviselői a romákat használják arra, hogy azon a magyar kormányon próbáljanak ütni, amely először küldött cigány képviselőt az uniós parlamentbe, és programot indított a felzárkóztatásukra.



Cáfolják a Támadást



Sargentini azon vádakra reagálva, amelyek szerint a dokumentum mostani nyilvánosságra hozatala bosszú lenne a magyar választás eredménye miatt, elmondta: közel egy éve tanulmányozza a helyzetet, és eredetileg márciusban akart előállni a tervezettel, de nem akarta befolyásolni a választásokat.



Roberta Metsola néppárti előadó hangsúlyozta: nem Magyarországot akarják támadni, és nem lenne szabad, hogy ebből bárki politikai tőkét kovácsoljon. Az ugyancsak néppárti Frank Engel rámutatott: a tervezet elveszik a részletekben, pedig szerinte inkább az általános helyzetre, az összképre kell figyelni.



A szociáldemokrata Ana Gomes úgy vélekedett: átfogó és világos a jelentés, amelyből jól látszik, hogy a magyar helyzet aggasztó, és sokat romlott az elmúlt években. Ezzel szemben Marek Jurek, az Európai Konzervatívok és Reformerek frakció politikusa szerint alaptalan vádak érik a kormányt, Magyarországot pedig csak a kulturális különbségek miatt támadják.



Niedermüller Péter, a DK uniós képviselője azt hangoztatta: a jelentés világos képet fest arról, hogy hazánkban olyan kormányzati politika zajlik, amely tudatosan megtagadja azokat az értékeket, amelyekre az uniót felépítették. Ujhelyi István, az MSZP uniós képviselője az állította: hazugság, hogy a jelentés bosszú azzal a kormányzati szándékkal szemben, amely meg akarja védeni a magyarságot Soros Györgytől és a kötelező betelepítési kvótától.



Tóth Norbert nemzetközi jogász szerint a tervezet azokat az ideológiákat ismétli, amelyeket hazánkban az ellenzéki, az EP-ben pedig a baloldali képviselők hangoztatnak.



A választások után is folytatódik – sőt egyes vélemények szerint tovább durvul majd – a Magyarországgal kapcsolatos vita Brüsszelben. Még mindig téma az úgynevezett 7-es cikk szerinti eljárás, amit sokan az Unió „atomfegyvereként" szoktak emlegetni. A magyar jogállamiságról szóló jelentést csütörtökön tárgyalja a LIBE-bizottság. A Fidesz frakcióvezetője szerint „bosszúra" készülhetnek Brüsszelben.



Judith Sargentini holland zöldpárti EP-képviselő alapvető feladat lenne, hogy szakmai alapon, elfogultság nélkül ítélje meg a magyar jogállamiság helyzetét, mondta Ifj. Lomnici Zoltán, alkotmányjogász az M1 Ma este című műsorában. A szakértő igyekezett felhívni a figyelmet arra, hogy az Európai Parlament (EP) Állampolgári Jogi, Bel-és Igazságügyi bizottságának (LIBE) tagjai között legalább 30 olyan képviselő található, aki a Nyílt Társadalom Alapítvány lobbilistáján is szerepel.



A jelentést előterjesztő holland képviselőasszonyon kívül egy néppárti, egy liberális és két szociáldemokrata véleményformáló vett részt a dokumentum kidolgozásában, ami Ifj. Lomnici Zoltán szerint nem meríti ki a pártatlanság kritériumát. Hangsúlyozta, hogy csütörtökön a lengyel igazságügyi reform ügye is napirendre kerül majd a LIBE-bizottságban, amit szintén egy holland, bevándorláspárti képviselő terjeszt elő.



Az alkotmányjogász aggályosnak tartja a két ügy együttkezelését, hiszen így félő, hogy a kölcsönös vétót megkerülve, akár egyszerre indítanának eljárást a két kormány ellen az uniós alapszerződés 7-es cikkelye alapján, mint ahogy azt korábban Szanyi Tibor szocialista EP-képviselő is tanácsolta. Erről korábban – Ifj. Lomnici által Soros egyik kedvenc jogászaként emlegetett – Kim Lane Scheppele is írt egy tanulmányt.



Az EU pénzügyi alapjai által nyújtott támogatás esetleges megvonásával kapcsolatos vitákban nem hangzik el semmilyen konkrétum a magyarországi korrupciós vádak tekintetében, igyekezett kiemelni a szakértő. Szerinte ez felveti annak a lehetőségét is, hogy nagyon szűk mozgástérben dolgozhatnak a képviselők, és vannak megbízók, akik megszabják azt a keretrendszert, ami alapján támadhatják a magyar kormányt.



Az utóbbi gondolatot kifejtve hangsúlyozta, hogy ez a magyar kormánnyal szembeni hozzáállásban figyelhető meg, hiszen – értelmezése szerint – a tapasztalatok alapján nincs lehetőségük a méltányos eljárásra. Az alkotmányjogász úgy látja, hogy a LIBE-bizottság tagjai az uniós alapszerződésben lefektetett alapelveken túlnyújtózva igyekeznek beavatkozni a magyar kormánnyal szemben.



Politikai és közéleti abszurditások - Szégyen



2012. 02. 22.



A kisebbségek és a liberálisok rettegnek, az emberi jogok érvényesítését a jobboldali kormányok figyelmen kívül hagyják. E forgatókönyv szerint ilyenkor rögtön szervezkedésbe kezdenek a baloldali, liberális és zsidó szervezetek, majd az egykori SZDSZ-es értelmiségi holdudvar segítségével a hivatásos rettegők a felvilágosult és liberális Amerika és Európa segítségét kérik személyes biztonságuk megóvása érdekében.



Úgy, ahogy azt az SZDSZ-es Göncz Árpád is tette, amikor térdre borulva kérte Európa segítségét, az egyébként nem létező jobboldali veszély miatt. Árpi bácsit megbízói ma is istenítik, pedig még a papírszalvétát is aláírta, ha SZDSZ-es vagy szocialista barátai tették elé. Lánya dr. Göncz Kinga Mária a Gyurcsány-kormány mindenese volt, most Magyarország lejáratásával tölti az idejét az Európai Parlament Szocialista Frakciójában.



A koreográfia és a szereplők húsz éve változatlanok. Vajon mit gondol egy átlag francia, amikor ezt olvassa a Le Monde február 9-i számában:



„Nem lehet mindent megmagyarázni, néha el kell fogadni a tényeket. Magyarország egy olyan fatalitás, amelynek sem értelme, sem magyarázata nincsen, s egyedülálló Európában. A magyarok ragaszkodnak a sorsukhoz. Egy nap valószínűleg úgy fognak elbukni, hogy nem fogják tudni, miért történt."



Ezek a zavaros mondatok, a magyarságát többször megtagadó, Berlinben élő, Nobel-díjas Kertész Imrétől valók. A nem magyar kezdeményezőkről érdemes tudni, hogy az Európai Zöldpárt társelnöke szerint az emberek többsége nem hisz a nemzetben, a hűségben, a családban. Az egykori ultrabaloldali, pedofil hajlamait nyíltan megvalló Daniel Cohn-Bendit ma az Európai Parlament tagja, a Zöldpárti frakció társelnöke. Már januárban felszólalt a magyar médiatörvény ellen, jelezve: a törvény nem felel meg az Európai Unió értékeinek. Cohn-Bendit a magyar miniszterelnököt Európa Chavezének, nacionalistának és populistának nevezte.



De az Alaptörvénnyel sem volt kibékülve: miután ő nem hisz Istenben nem értette mit jelent az, hogy: „Isten áldd meg a magyart!" Hannes Swoboda, az európai szocialisták frakcióvezetője 2011. február 10-én részt vett az MSZP frakcióülésén, ahol biztosította elvtársait, hogy Orbán Viktor nem annyira fontos személy, hogy egész Európa összeesküdjön az elmozdítása érdekében. Később hozzátette: budapesti látogatása sem oszlatta el aggályait.



Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke és frakcióvezetője azzal kedveskedett a rózsaszín szemüveget viselő vendégnek, hogy megerősítette: Magyarországon valóban baj van a demokratikus és jogállami elvek érvényesülésével.



Ulrike Lunacek EP-képviselő, az osztrák Parlamenti Zöld Klub alelnöke, aki 2009 óta az európai politika, valamint a leszbikusok, melegek és transzneműek esélyegyenlőségének szóvivője és a jelek szerint a magyar demokrácia kizöldülésének híve. Neelie Kroes, az Európai Bizottság (EB) holland alelnöke egy rendkívül erőszakos és sértődékeny valaki, aki arra akarta rávenni Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettest, hogy olyan szövegmódosítást fogadjon el, amit még nem is látott.



Kroes kijelentette: nem tűri, hogy bárki elhallgattassa. Guy Verhofstadt az EP liberális frakciójának vezetője, még a tárgyilagosság látszatát is elkerülve, nemzetközi sajtótájékoztatón, független értelmiségiként maga mellé ültette az SZDSZ egykori befolyásos háttéremberét, az Orbánt egyértelműen gyűlölő Konrád Györgyöt.



Strasbourban, az Európai Parlament február 16-i ülésén megszavazták azt a szocialista, liberális, zöldpárti és kommunista frakció által benyújtott határozatot, amely elítéli és helytelennek tartja a magyarországi jogalkotási folyamatokat. Megvizsgálandónak tartják, hogy a hazánkban nemrégiben elfogadott jogszabályok megfelelnek-e az európai értékeknek. Az ezzel foglalkozó szakbizottságot (LIBE) Neelie Kroes médiaügyi biztos vezeti.



A Magyarországot elmarasztaló határozatot minden magyar szocialista képviselő megszavazta. A 315 igen mellett 49-en tartózkodtak, az ellenszavazatok száma 263 volt. A magyar néppárti képviselőcsoport szerint az elítélő határozat nem tényeken, hanem pártpolitikai érdekeken alapul, és a „koncepciós perek gyakorlatát idézi."



Az állásfoglalás szerint az EP „súlyos aggodalmának ad hangot a demokrácia, a jogállamiság, az emberi és szociális jogok, a fékek és ellensúlyok rendszere, az egyenlőség és a megkülönböztetés tilalma terén fennálló magyarországi helyzet miatt." A baloldaliak rosszhiszeműségét és előítéletességét jelzi, hogy az EP nem várta meg a magyar kormány válaszát a januárban indított három kötelezettségszegési eljárás ügyében született válaszra, amelyet időközben elküldtek Budapestről az Európai Bizottságnak. Ez az egész procedúra nem Magyarország, hanem az Európai Unió szégyene.



Tóth Gy. László politológus, a miniszterelnök volt főtanácsadója









Sok? :D Igen, Orbánozni sokkal egyszerűbb. Dehát az is nagyon egyszerű szellemileg, akinek az a szintje. És nem képes meglátni ami a szeme előtt van, mivé lett az egykori radikális párt. Vagy akkor "semmi se volt igaz abból amiket régebben mondtunk" és tényleg, akik még maradtak azok teljesen hiteltelenek, azt a 2-3 embert leszámítva akiket majd még eztán zár a cukipárt ki.



Aki nem tud sokat olvasni miért nyilvánít egyáltalán bármiféle véleményt, leginkább ballib behatásra indulatból valami következetlen ostobaságot... A jobbik nevű liberális néppárt mellett kiállni Orbánt lecigányozva, gyűlölködve uszítani a liberális fogalomtár szerint "gyűlölet"-nek nevezett igazság és valóság ellen.



Olyan témákat tabusítana ÚJRA a nemjobbik, melyeket már a Fidesz is támogat, és éppen a nemzeti radikális közbeszédből vette át. Vissza minek fejlődni?