2013. december 23., hétfő

[Lapszemle] Kormánytagok idén már nem fizettek az adósságalapba - Több nyomozás indult Horváth András, mint az áfacsalók ellen - Karácsonyoztak a jogvédõk kedvencei: Összeverték, összerugdalták és kirabolták a KISLÁNYT! - Rendõr cigányról nem mondhat igazat: ki fogják rúgni

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."




MOST MÁR KARÁCSONY VAN NÁLUNK! És ezt nektek köszönhetjük. Arra az egyetlen kicsi mondatra, hogy: "Segítsünk nekik!", megmozdult a Föld...Reggel óta folyamatosan csörög a telefonunk és mindenki valamivel szeretne hozzájárulni az ELEKES család karácsonyához. Itt bent már összegyűlt jó sok csomag. Már lassan azon kell gondolkoznom, hogy befér-e egyáltalán az én autómba minden... De ne aggódjon senki! Ha kell kétszer fordulok...
Ennyire sok, pozitív energiát mi már régen tapasztaltunk. És ezt tényleg nektek köszönhetjük! Írhatnak bármi rólunk külföldön, itthon, levélben, vagy újságban, ti megmutattátok, hogy hogyan is viselkedik egy igazi magyar ember.

És holnap életemben először én leszek az ajándékot hozó Jézuska...

Nekem már most is karácsony van... (Két Hollós Könyvesbolt)
Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Kormánytagok idén már nem fizettek az adósságalapba
M. L. 2013-12-23 03:30:00 Blikk

Kifulladt az államadósság elleni harc! A két éve indított kezdeményezésbe, az Összefogás az Államadósság Ellen Alapba szinte már nem érkezik pénz. Idén alig 20 millió forint gyűlt össze, ami a teljes, 22 000 milliárdos tartozás egymilliomod részét sem fedezi.

Az alapot civilek indították, az első felajánlást - egymillió forintot - Rédly Elemér győri plébános tette. A cél az volt, hogy csökkentsék a tartozást, amelyből minden hazai állampolgárra átlag bő kétmillió forint jut. Ám míg az alap gondozói százmilliárdos bevételt reméltek, a valóság siralmas képet mutat.

- A bő két és fél év alatt 285 millió forint érkezett, s ebből az idei rész már csak alig 20 millió - mondta a Blikknek az alap elnöke, Hor­váth Tihamér. - Sajnos bebizonyosodott, hogy ilyen fontos ügyben sem tud összefogni az ország. Pedig főként az államadósság teszi kiszolgáltatottá pénzügyileg az országot.
Horváth nem véletlenül csalódott. Az alap elindulásakor megfogadta: befizeti az államadósság családjára eső részét, illetve egy állami gondozott után is törleszt. Így idén is 4 millió forintot adományozott - ezzel már 8 milliónál tart -, jövőre még ugyanennyit fog. Rajta kívül szintén 4 milliót ajánlott fel idén a testvére, s egy ötmilliós utalás is érkezett. Így ők hárman adták az idei bevétel 60 százalékát. Ám az elnök szerint nem csak a gyér érdeklődés szomorú. Többen viccet csinálnak a civilek jó szándékú akciójából.

- Rendszeresek az egyforintos utalások - panaszkodott az elnök. - Érkezett már háromforintos adomány, ami mellé feladó azt írta: "Magyarország háromszor jobban teljesít."

A vicces kedvű "adományozó" a kormányon akart élcelődni, ám az alaphoz annak nem sok köze van. Igaz, indulásakor a kabinet és a kormánypártok is a kezdeményezés mellé álltak, de inkább csak szavakban. Alig tíz politikus nyúlt a zsebébe. Közülük legtöbbet, mintegy 5 milliót Surján László európai uniós fideszes képviselő adta, míg Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő 2 milliót, Schmitt Pál volt államfő úgy 1,1 milliót, s Navracsics Tibor igazságügy-miniszter is 700-800 ezret. De a mostani kormány tagjai idén már egy fillért sem adtak. Egyedül Matolcsy György küld pénzt havi rendszerességgel, ám ő már jegybankelnök. Matolcsy eddig 2-3 milliót fizethetett be.

Megkérdeztük a kormány tagjait, hogy elöl járnának-e jó példával, s tennének-e akár újabb felajánlásokat, illetve szoktak-e rendszeresen jótékonykodni. Konkrét új felajánlásra nem kaptunk ígéretet, de a kormánytagoktól azt az információt kaptuk: rendszeresen támogatnak civil szervezeteket.

Kapcsolódó:
   Államadósság: a kormány szerint Te is fizesd!
   Már csak Matolcsy fizeti az adósságunkat
   Kevés pénz az államadósság-elleni alapban
   Rekordmagasságban az államadósság
   Újra rekordon az államadósság
   Ezer adag pörkölttel zárja az ételosztást az ÖS
   Róna Péter szerint tévúton jár a Kúria

Az államadósság-csökkentő alap becsődölt
2013. december 23. SVPSZ

Egymillió forintos induló tőkével hozta létre egy katolikus plébános.
Ezt követően nagy propagandával munkába állt az apparátus, számítógépes hálózat, titkárnők, mi egyéb. Most már az is lehet, hogy az apparátus még megvan, de már az adóforintjainkból tartják fenn ezt a kudarcot (is)!
A maffiózók, az offshore lovagok (külföldön bejegyzett cégeikkel elkerülik a magyar adófizetést!), a kormánytagok, röviden: a gazdagok - nos ők azok, akik nem adakoznak!! Nagyon kevés a kivétel.
Adakozni a középréteg (amely réteg megindult már jócskán lefelé a lejtőn), valamint a szegényedő réteg szokott.
Aki nem dolgozik, ne is egyék a magyar közmondás szerint. Elég sokan nem dolgoznak, és nekik jutnak a legfinomabb falatok. Aki a béréért, főként a közpénzből finanszírozott béréért nem dolgozik meg, az bércsalást követ el!!
Szerintetek hány ilyen fehérgallérost tart el ez a lepukkantott magyar társadalom?

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Több nyomozás indult Horváth András, mint az áfacsalók ellen
2013. december 22., vasárnap 08:27 Index

Nemcsak adatokkal való visszaélés miatt nyomoz a rendőrség az adóhivatal feljelentése nyomán, hanem rágalmazás és hivatali visszaélés gyanúja miatt is. A NAV-botrányt kirobbantó Horváth András saját feljelentése ügyében is történt már ugyanakkor lépés a rendőrség szerint, de egyelőre nem közlik, hogy mi. Horváth szerint magasabb szintről jött a megbízás arra, hogy a házkutatáskor elvigyék a jegyzetfüzetét, azt gondolja, hogy egy másik államhatalmi szerv kutatja, kikkel találkozott ő mostanában.

Összesen három külön büntetőeljárást folytat a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a NAV-botránnyal kapcsolatban - közölte az Index megkeresére az ORFK Kommunikációs Szolgálata.

Az áfacsalási ügyet kirobbantó volt adóhivatali dolgozó ellen a Nemzeti Adó-és Vámhivatal kettő darab feljelentést tett, és a két feljelentésben összeesen három bűncselekmény gyanúját vetették fel.

A feljelentésekre vonatkozó kérdéseinkre szombaton a NAV sajtóosztályától azt a választ kaptuk, hogy mindkét feljelentést az ORFK-n tették meg. A feljelentések időpontjairól, sorsáról nem írtak a válaszban, helyette azt javasolták, hogy keressük meg az ORFK-t.

A rágalmazási nyomozás már egy hónapja tart
Az ORFK válaszából derült ki, hogy az egyik feljelentés következményeként már november 22-én elrendelték a nyomozást rágalmazás vétség gyanúja miatt. A másik feljelentés alapján két bűncselekmény - visszaélés személyes adattal és hivatali visszaélés - gyanúja miatt rendeltek el nyomozást december 11-én.

Az ORFK tájékoztatása alapján két nappal ezelőtt, december 9-én indult el az ügyben a harmadik büntetőeljárás, az, amelyik Horváth András hivatali visszaélés miatt tett feljelentésének a következménye.

Az érintettnek, Horváth Andrásnak még szombat délelőtt sem volt pontos, hivatalos forrásból származó információja arról, hogy rágalmazással végülis tényleg meggyanúsították-e, vagy esetleg elutasították a NAV feljelentését. Számára az is csak akkor lett egyértelmű, hogy személyes adattal való visszaéléssel gyanúsítják, amikor csütörtökön nyomozók jelentek meg nála átkutatni a lakását.

A zöld dossziéhez képest semmi a feljelentés

A Nemzeti Nyomozó Iroda emberei a házkutatás végén Horváth szerint elvitték a számítógépének a merevlemezét, és sok más irat között azt a zöld dossziét is, amely állítása szerint a kiterjedt áfacsalásra utaló információkat tartalmazza. Sokkal több volt a zöld dossziéban, amit a csütörtöki házkutatáskor elvittek magukkal a rendőrök, mint ami a feljelentésében szerepelt, mondta az Indexnek szombaton Horváth András.

Sokkal több névről, sokkal több cégről, nagyon nagy adóösszegekről van szó a zöld dossziában, tette hozzá. Míg a feljelentésben csak néhány ügy szerepel, itt egész hálózatokról, rendszerszintű problémákat jelző dolgokról vannak információk, olyasmikről, amik túlmutatnak Horváth szerint egy büntetőeljárás keretein.


Zöld mappában az egész NAV-botrány

Cégek, nevek, számok, adótitkok vannak Horváth András mappájában, amit ma elvitt a Parlamentbe. Az MSZP és a Jobbik is meghallgatta, csak a Fidesz nem.

Magasabb szintű dolog?

Horváth azt mondja: nem a zöld dosszié elvitele háborította fel legjobban, hanem hogy elvitték tőle azt a jegyzetfüzetet is, amibe a találkozóinak időpontjait jegyezte fel. Ezt nagyon súlyos törvénytelenségnek tartja. A füzetben benne volt, hogy az elmúlt két-három héttel kikkel (főleg újságírókkal) beszélt. Horváth szerint a füzet az asztalán feküdt, amikor átkutatták a lakását, az egyik nyomozó belelapozott, aztán felmarkolta, és elvitték.

Horváth szerint a füzet elvétele azt mutatja, hogy nemcsak a feljelentés van, hanem "valamiféle magasabb szintű dolog is", azért "annyira kíváncsiak" arra, hogy ő mostanában kikkel beszélt, mert
"valami más államhatalmi szerv is ráugrott a témára".

Egyelőre abban maradtak a nyomozó hatóssággal, hogy egyeztetnek majd egy időpontot, amikor végigmennek az elvitt iratokon. Horváth szerint sok elvitt irat egyáltalán nem is tartozik az ügyhöz.

Számít, kinek ártott

Horváth továbbra is azt mondja, hogy alaptalannak tartja az egész nyomozást, szerinte ellene nem is lehetett volna büntetőeljárást indítani. Ugyanazon a jogi állásponton van, mint amit pénteken a TASZ, a TI-Magyarország, a K-Monitor és az atlatszo.hu írt meg közös közleményében: a személyes adatokkal való visszaélés csak akkor számít bűncselekménynek, ha azt haszonszerzés céljából vagy jelentős érdeksérelmet okozva követték el, márpedig Horváth jelentős érdeksérelmet legfeljebb a feljelentésében szereplő áfacsalóknak okozhatott azzal, hogy a hatóságok előtt leleplezte a tetteiket.

Az új Btk-hoz tartozó, jogászok által készített és Polt Péter legfőbb ügyész által szerkesztett magyarázó kommentárból az olvasható ki, hogy igenis számít, ki a jelentős érdeksérelem elszenvedője. "Az érdeksérelem jelentős fokát objektíve (de az adott sértett körülményeire hivatkozva) kell vizsgálni, annak megítélésénél azonban a sértett szubjektív érzékenységének nem lehet szerepe" - áll a jogalkalmazók, bírák munkáját segítő kiadványban.


Mindegyik ügyben történt már ez-az

Az ORFK válasza alapján a Horváth által kezdeményezett ügyben is történtek már lépések."A büntetőeljárások elrendelése óta valamennyi ügyben végzett már az eljáró szerv különböző nyomozati cselekményeket" - írta a kommunikációs szolgálat. Hogy mik ezek a cselekmények, azt viszont egyelőre nem árulják el. "További részleteket egyelőre nem kívánunk megosztani a közvéleménnyel" - közölték.

Horváthnak sincs tudomása arról, hogy mi történt az utóbbi időben az ő feljelentése ügyében. Őt nem értesítették semmiről azóta, hogy megkapta az egymondatos tájékoztatást a nyomozás elrendeléséről.

Miért mennyi jár?

Hivatali visszaélés: Az a hivatalos személy, aki azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon vagy jogtalan előnyt szerezzen a) hivatali kötelességét megszegi, b) hivatali hatáskörét túllépi, vagy c) hivatali helyzetével egyébként visszaél, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Személyes adattal visszaélés: Aki a személyes adatok védelméről vagy kezeléséről szóló törvényi rendelkezések megszegésével haszonszerzési célból vagy jelentős érdeksérelmet okozva a) jogosulatlanul vagy a céltól eltérően személyes adatot kezel, vagy b) az adatok biztonságát szolgáló intézkedést elmulasztja, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha személyes adattal visszaélést hivatalos személyként vagy közmegbízatás felhasználásával követik el.

Rágalmazás: Aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. (2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást a) aljas indokból vagy célból, b) nagy nyilvánosság előtt, vagy c) jelentős érdeksérelmet okozva követik el. Nem büntethető az elkövető, ha a becsület csorbítására alkalmas tény valónak bizonyul.
(Büntető törvénykönyv)

Kapcsolódó:
   Házkutatás volt az ex-NAV-os Horváthnál
   Meghallgatta Horváthot a rendőrség
   A NAV megint feljelenti Horváth Andrást
   Isten hozott újra a kommunizmusban
   Az ÁSZ mégis ránéz majd a NAV-ra
   Csak az adócsalóknak okozhatott volna kárt
   Horváth szerint Varga is elismeri a csalásokat
   Mégis nyomoznak NAV-ügyben
   Nyolcan világították át a NAV-ot
   Áfaügy: összehívják a nemzetbiztonsági bizottságot
   Korruptabbak lettünk tavaly óta
   A szlovák cukornak is jó a magyar áfacsaló
   Ángyán: Trógeroknak kerítik be a fél országot
   Horváth András egy futóbolond

Deutsch Tamás üzenőfalán egy válasz:

"Tisztelt EP képviselő!

Horváth Andrással kapcsolatos megjegyzésére: szeretném kikérni a nevében, hogy nem futó bolond. Ha az, akkor ezekből a sok futó bolondokból csináltak sok agymosott polgárt, akik ma elhiszik, hogy Magyarország jobban teljesít.
Ha a sok futó bolond felszabadul az agymosás állapotából akkor nézze meg, hogy mi lesz majd. Csak azok állnak Önök mellet akik félnek, vagy közel vannak a "cseresznyés tálhoz". Jó állás, + juttatás. Ön segített már valakinek csak úgy, ÖNZETLENÜL?
Ez az ember nagy tehertől szabadult meg, amikor megtette azt, amit tett. Ön naponta szabadul meg terheitől, ezekkel a bántásokkal. Magas lóról beszél és kondás módjára ossza a jelzőket a magyar emberekre. Önnek magyar az anyanyelve, miért csak a zsargont használja?
Miért nem vállalja nyilvánosan oldalát? Vannak olyan munkahelyek ahol a beosztottak is értékelhetik vezetőik éves munkáját viselkedését, anonim. Vezetőmnek nem tekintem, de megvan a vélemény. További jó munkát kívánok Önnek és szép magyar beszéddel illesse Magyarország polgárait."

Ez a pökhendi, magas lóra ültetett havi nettó kétmilliós jövedelmű ember négymilliárd forintos kárt okozott csak a stadionbeléptetőkkel!! Az MTK romokban hever, most támogatta meg a magyar állam az adóforintjainkból. Nem mellesleg a csapat költségvetését lenullázó elnököt D. Tamásnak hívják!
Ilyen emberektől aztán mire lehet számítani? A Fidesz vajon tudja a választ? Például arra a kérdésre, miért futtat egy ilyen embert hosszú évek óta? Bár ahogy a névsort elnézem, nincs egyedül rajta! Elég sok a defektes káder a társutas kereszténydemokratának mondott pártocskában is.

Megszorítás: további 670 millióért veszünk stadion-beléptető rendszert
Kik a magyar foci urai?



A komcsik még mindig az Országházban vannak! Sőt mindkét oldalon ők ülnek!

LIEBE ATTILA - ISMERŐS ARCOK: TALÁN CSAK ÁLOM...


Videó: http://www.youtube.com/watch?v=9ytAfVKe5i8
Kádár 1964-ben visszautasította Beregszászt
Martonyi: "A holokauszt a legnagyobb nemzeti trauma számunkra"



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Karácsonyoztak a jogvédők kedvencei: Összeverték, összerugdalták és kirabolták a KISLÁNYT!
2013. december 22. 19:27 Kincses Albin - Hunhír.info

Előzetes letartóztatásba helyezett a rendőrség három emberállatot Salgótarjánban. A 14, 15 és 16 éves erőtartalékok egy KISLÁNYT próbáltak kirabolni, összeverték, majd elmenekültek. A kormány tényleg arra játszik, hogy gyilkosok legyenek a becsületes magyar apák. Mert be fog következni, hogy egy magyar apa nem bírja elviselni, amit az eltérő kultúrájúak gyerekével tettek, és fültől-fülig mosolyt varázsol a redvás pofájukra.

A feltörekvő beilleszkedni vágyók kifigyelték, ahogyan a kislány a belvárosban telefonál, és előre eltervelték, hogy kirabolják. A kegyetlen emberállatok a kislányt körbevették a gyereket, lökdösték, megütötték, majd, mikor a földre került, rugdosni kezdték.


Egy arra sétáló asszony meglátta az ütlegelést, és odarohant segíteni. A támadók elmenekültek, de a térfigyelő kamera pont felvette kegyetlen tettüket, így a rendőrök hamarosan előállították, majd őrizetbe vették őket. Nem lehetett volna a helyszínen agyonlőni őket? Sajnos nem! Majd kapnak egy-két ejnye-bejnyét, mert a rasszista kislány identitásukban sértegette őket, rájuk támadt, ők meg csak védekeztek.

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Rendőr cigányról nem mondhat igazat: ki fogják rúgni
22 dec 2013 Magyar Hajnal

Máris kikezdte a zsidó sajtó az igazmondó sulirendőrt. Ő szerintük a gyerekek ne tudják meg, ki lincselte meg Cozmát vagy Szögi Lajost, mert a cigánynak nincs nemzetisége, csak akkor, ha áldozat! Alább a 444.hu gyomorforgató cigányfajvédő cikke, zárójelben kommentjeink.

Idén szeptemberben indult a sulirendőr program 200 iskolában.
Az ORFK szerint a tanárokat nem helyettesítik, de biztonságot adnak a gyerekeknek.
Van olyan suli, ahol a pszichológust elküldték, de a rendőr irodát kapott.
Egy budapesti gimnázium pedagógusa szerint náluk elég meredek dolgokat mondott a kölcsönbe kapott iskolarendőr az órán.
"Nálunk nem dolgozik iskolarendőr, de egy közeli gimnáziumban igen. Onnan kapott meghívást, hogy tartson pár órát a gyerekeknek. Bent voltam, és alig hittem el, amiket mondott."

Ezt egy budapesti gimnázium egyik tanára mondta, miután végighallgatta, hogy "Jó hecc vagy bűncselekmény?" címen milyen előadást tartott Misi bácsi, a rendőralezredes a diákoknak.

Az északi svédek lincselték meg Szögi Lajost

A pedagógus a Facebookra tette ki az óra leírását, de telefonon is megerősítette, hogy mi hangzott el.

"[Azt mondta, hogy] Ő azért van az iskolában, hogy segítsen a bűn megelőzésben, így le is vetít egy filmet egy iskolai erőszakos cselekményről, "Jó hecc vagy bűncselekmény?" címmel. Közben meg-megállítja a filmet és magyaráz. Elmondja a diákoknak, hogy (...) itt vannak például az "északi svédek", akik jól megforgatták a kést - meg is mutatja, hogy hogyan - a kézilabdás Marian Cozmában, vagy emlékezteti a gyerekeket Szögi Lajos tanár meggyilkolására, akit szintén az északi svédek lincseltek meg. (...) A diákok értetlen arcát látva, elmagyarázza, hogy a rendőrök "északi svédeknek" hívják maguk között a cigányokat." (ÉS???? Ez az igazság, ezek lincselnek országszerte. A zsidók szerint a németek bántották őket, akkor talán "németeznek"?)

A svédezés után a tanárnő rákérdezett (az osztály előtt), hogy mégis miért cigányozik.

"Zavarba jött. Azt hajtogatta, hogy ő nem rasszista, hogy vannak cigány kollégái, akikkel sörözni is eljár, sőt, ezek a kollégák "tolmácsolnak" neki, amikor cigányokkal kell beszélnie a munkája során."

A rendőrtanár előre tudja a fegyelmi eredményét

Misi bácsi saját hőstetteiről is mesélt a gyerekeknek.

"Egy diák ittas állapotban érkezett az iskolába, ahol feltűnően viselkedett. A rendőr bácsi kihívta a mentőket, elvitette a diákot. A tanárok ugyan értetlenkedtek, hogy miért volt erre szükség, de a rendőr bácsi elmagyarázta, hogy sosem lehet tudni, hogy a gyerek nem szedett-e be valami gyógyszert, nem szívott-e el előtte egy spanglit, mint azok a 4k-sok a minap. A kórházban kiderült, a diák semmi ilyet nem csinált, csak ivott. Persze ez sem helyes, sőt büntetendő házirend sértés. Kérdés csak az, hogy kinek a dolga egy iskolában a házirend betartatása. (...) De sebaj, mondja a rendőr bácsi, ez a diák már nem jön vissza az iskolába, bár idén érettségizne, mert majd fegyelmi tárgyalás lesz, és ott ki fogják rúgni. Arra a kérdésre, hogy honnan tudja a rendőr bácsi, hogy egy jövőbeli fegyelmi tárgyalásnak mi lesz az eredmény, a rendőr bácsi elnéző mosollyal válaszol: mert ő tudja." (A zsidók szerint tehát nem az ittas diák a fő gond, hanem ha bárki ez ellen határozottan fellé p)

"Az egész óra borzalmas volt. Szóltam is utána a többi tanárnak, hogy figyeljenek rá miket mond, és ne hagyják szó nélkül. Azt mondták a következő két előadásán már normális volt. Az a borzasztó, hogy láthatóan egyáltalán nem érezte, hogy bármi gáz lenne azzal, amit mond." (Mint ahogy nem is volt!)

Meghallgatták a tanárt és az órát tartó rendőrt is

Úgy tudjuk, hogy miután a rendőrségen érdeklődtünk róla, hogy mi a véleményük a történtekről, pénteken két rendőr hallgatta meg a pedagógust, aki Misi bácsi órájáról a Facebookon írt.

"Fél órát beszéltünk, nagyon korrektek voltak. Nekik is elmondtam, hogy mi történt, és hogy szerintem miért gond az, ha a gyerekek egy rendőrtől ilyeneket hallanak. Láthatóan értették a dolgot, azt mondták, hogy "Misi bácsi" sem tagadta a történteket, csak ő nagyon máshogy értékeli, ami elhangzott, és hogy ő amúgy kifejezetten pozitív értékeléseket szokott kapni az ilyen órái után."

Ezt az érintett pedagógus mondta. Az ORFK-nál e poszt megjelenéséig nem válaszoltak az üggyel kapcsolatos kérdéseinkre.

Magyarhajnal.com: borítékoljuk, ki fogják rúgni.

Kapcsolódó:
   Háromszázezret ad a kormány az első gyerekért
   Balog miniszter iszonyatosan megalázta a szegény gyerekeket
   Kamu jeltolmács fordított Mandela temetésén a pódiumon
   Schiff András ismét köpött egyet Magyarországra


Pintér Sándornak megint nagy az arca. 3 éve bemondta, hogy két hét alatt rend lesz, tegnap meg azt találta mondani, hogy Európa egyik legbiztonságosabb országa vagyunk. Közben a bűncselekmények száma folyamatosan emelkedik, betöréses lopásból például 24%-kal lett több. De Pintér ehelyett csak azzal foglalkozik, hogy minél több trafipax legyen. Kell a pénz, kell a sok bírságolás. Mindezt úgy, hogy az emberek többsége a Fidesz miatt alapból kevesebbet keres. Egyik oldalon teljes kudarc, a másikon sima pénzbehajtás. Ez Pintér Sándor. (Dorosz Dávid)

Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút

Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya

Zöld Kapu Vendéglő, étterem Óbuda hangulatával HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000
HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel



Magyar Menedék Könyvesház
Nemzeti Webáruház, Könyvesbolt
Norman Vincent Peale - A pozitív gondolkodás ereje - gyüjteményes díszkiadvány díszdobozban CD melléklettelGönczi Tamás - Nimród gyűrűje
Bunyevácz Zsuzsa - Félni csak...kinek is lehet?Kozsdi Tamás - A Magyar Korona könyve
Zele Richárd - Móricz János legendáriumának nyomábanGönczi Tamás - Piliscsillag Napcsillag
Juhász Zsolt - A magyar nyelv mint útikönyv II.Igor Janke - Hajrá magyarok! - Az Orbán Viktor-sztori egy lengyel újságíró szemével
Obrusánszky Borbála - Hunok Hungárok MagyarokNyirő József - Karácsony a havason
Skrabski Fruzsina - Elhallgatott gyalázat DVDMolnár V. József - Örökség
Maderspach Viktor - Karaván a havasokbanCzakó Gábor - Hitemről
Koltay Gergely - Álmaink útján CDBogár László - Háttérképek
Kuliffay Hanna - Az igazság haszontalanságaSusan George - Lugánói tanulmány 2.
Balogh Béla - A végső valóságDr. Eben Alexander - A mennyország létezik
Marton Veronika - Hol rejtőznek a magyar táltosok?Magyar Trikolór naptár - A Magyar Trikolór tizenkét hónapja 2014
Grandpierre Attila - Apám szíve dobog bennemDr. Gerardo Pena Mattheus - Tayos 2.
Tácsi István - A magyarok Istene, az ősi napisten újra fénylik I-II.Színia Bodnár Erika - Abrakadabra
Pataki János - Székelyföld - A legendák világa 2013Raffay Ernő - Szabadkőműves béklyóban
Pap Gábor - Az Atilla-kincs vallomásaPeter Sheldon Drábik János - Hazugság, hogy Obama elkergeti Orbán Viktort
Mindenféle orvosságoknak rend szedéseTóth Gyula - A kitalált középkoron túl
Edmond Bordeaux Székely - A kortalan kutatása I.Agnes Golenya Purisaca - Perun innen és túl
Vetráb József Kadocsa - Égre nyíló lélek-ajtóGrandpierre Attila - Az Élő Világegyetem Könyve 2012
Hosszú Gábor - Rovás AtlaszKalemandra - Teremtészet
Maurer Teodóra - Onody Gyula - Koppány - Somogy hercegeKozsdi Tamás - A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép
Dr. Szádeczky Lajos - A Csíki székely krónikaMichelangelo Naddeo - A 10.000. éves magyar kontinuitás
Berta Tibor - Az időkód II.  - Jézuspasszport