2013. december 6., péntek

[Lapszemle] Döbbenetes adatok: tovább nõtt a szegénység Magyarországon - Meghallgatta Horváthot a rendõrség - Orbán: Életveszélyben van a magyar - Leleplezõ videó a korrupt fõrendõrökrõl: ''Miniszterek kapnak ennyit'' - A zsidó jövõ Európában - Élesedik a hajtóvadászat: 120 napi büntetést szabatott ki a zsidó gárda egy kétsoros komment miatt - Vegyük észre: a falig hátráltunk, tovább nem lehet, nem szabad

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


MA! 2013. december 6. péntek 16.30 órakor
Gondos Béla: Törökország magyar vonatkozású csodái
Törökországi élménybeszámoló



Az Égi Patróna utasainak koszorúja Ephesosban, a Szűzanya utolsó lakhelyén

Helyszín: Sóter Klub Bp.VI. Dessewffy u. 53.
Előadás belépő: 1.200.-Ft


Uruguay elnökének csodálatos beszéde

Mujica elnök beszél a piacgazdaságról, fogyasztói társadalomról, túlhajszolt életről, szembeállítva azokat az emberi élet igazi céljával, a boldogsággal. Nem vizet prédikál és bort iszik. Nem költözött be az elnöki palotába, szerényen él, fizetésének 90%-át jótékonysági célokra fordítja. Követendő példa minden politikus számára!



DarvasKozma József beszéde 2012 március 15-én

1848 és a Rothschild Salamon kapcsolata. A szabadkőműves Rampolla bíboros pápává jelölése és megválasztásának vétózása Ferenc József által.
Darvas-Kozma József beszéde a csíkszeredai Gál Sándor szobornál 2012 március 15-én (részlet)



Az ősi keresztény város Maaloula ég. - A világ tétlenül nézi

A Damaszkusztól mintegy 60 kilométerre északkeletre fekvő ősi keresztény város pusztulását láthatják a videón.
Ez az utolsó keresztény település, ahol Jézus nyelvét az arámit beszélik.

Nyílt levél Magyarország miniszterelnökének: Maaloula - A keresztény értékek sárba tiprása



Böjte Csaba beszéde az állampolgári eskü után

Ötszázezrediknek tette le az állampolgári esküt Böjte Csaba
Ünnepélyes keretek között letette az állampolgársági esküt az ötszázezredik külhoni magyar kérelmező, Böjte Csaba és édesanyja, Böjte Julianna csütörtökön a Parlamentben. Az eskütételen jelen volt Orbán Viktor miniszterelnök, Kövér László, az Országgyűlés elnöke és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes. (...)


Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Döbbenetes adatok - tovább nőtt a szegénység Magyarországon
Szabó Zsuzsanna 2013. december 6., péntek 7:13 NAPI

Tavaly az EU 28 lakosságának mintegy negyede volt kitéve a szegénység vagy a társadalmi kirekesztés kockázatának. Ez 124,5 millió főnek felel meg, közülük 3,2 millióan Magyarországon élnek. Az EU-ban és hazánkban is romlott a helyzet.


Az EU 28 tagállamára vetítve 124,5 millió ember, azaz az unió népességének 24,8 százaléka volt tavaly kitéve a szegénységnek, vagy a társadalmi kirekesztettség kockázatának a 2011-es 24,3 százalékos szinttel szemben az Eurostat friss adatai szerint. (2008-ban ez az arány az EU 27 tagállamában 23,7 százalék volt.) Ez azt jelenti, hogy az uniós állampolgároknak mintegy negyedére volt igaz legalább az egyik megállapítás a következőkből: szegénység kockázatának kitett, súlyos anyagi nélkülözésben élő, nagyon alacsony munkaintenzitású háztartásban él.

Magyarországon a szegénységnek vagy társadalmi kirekesztettség kockázatának kitettek aránya a válság kitörése óta nőtt. Míg 2008-ban ez a ráta 28,2 százalék volt, addig ez az arány 2011-ben 31 százalékra emelkedett, ahonnan tavaly tovább nőtt 32,4 százalékra. Így tavaly már 3,2 millióan voltak e kockázatoknak kitéve. A 2011-es helyzetről részletesen itt olvashat.

A szegénységnek vagy társadalmi kirekesztettség kockázatának kitettek aránya Bulgáriában (49 százalék), Romániában (42 százalék), Lettországban (37 százalék) és Görögországban (35 százalék) a legnagyobb - Magyarország az említett értékkel a 6. legrosszabb helyen áll Litvánia után -, míg a legalacsonyabb Hollandiában, Csehországban (15-15 százalék), Finnországban (17 százalék), Svédországban és Luxembourgban (18-18 százalék).

17 százalék a szegénységi küszöb alatt

Az Eurostat felméréséből az is kiderül, hogy az EU 28 tagállamában 2012-ben a populáció 17 százalékának az elkölthető jövedelme a nemzeti szegénységi küszöb alatt volt. A szegénységi kockázat aránya Görögországban és Romániában volt a legmagasabb - itt 23 százalékos volt az arány. Ezeket a tagállamokat Spanyolország 22, Bulgária és Horvátország 21-21 százalékkal követi. A legkisebb arányt ezzel szemben Csehországban és Hollandiában mérték 10-10 százalékos rátával, illetve Dániában, Szlovákiában és Finnországban 13-13-13 százalékos rátákkal.


Az Eurostat megjegyzi: a szegénységi kockázati ráta egy relatív mérőszám és a tagállamok közötti eltérés jelentős szórást mutat. A küszöb is változik időről időre és több tagállamban csökkent az elmúlt években a gazdasági válság hatására.

A magyarok 26 százaléka anyagilag nélkülözni kénytelen

Az EU 28 tagállamában a lakosság 10 százaléka tartozik az anyagilag súlyosan depriváltak közé (a meghatározást lásd a keretes írásban). A súlyos anyagi nélkülözésben élők aránya szintén széles skálán szóródik a tagállamok között: míg Svédországban és Luxembourgban ez az arány 1 százalék, Hollandiában 2, Dániában és Finnországban 3, Ausztriában 4 százalék, addig Bulgáriában 44, Romániában 30, Lettországban és Magyarországon 26 százalék él ilyen körülmények között. Hazánkban e téren jelentős romlás történt, hiszen 2011-ben még 23 százalék tartozott ebbe a kategóriába. Amint arról korábban beszámoltunk, a súlyos anyagi nélkülözés kockázata különösen veszélyezteti az egyszülős, valamint a három- és többgyermekes háztartásokat és a munkanélkülieket.

A munkaintenzitás tekintetében 2012-ben az EU 28 tagállamában a 0-59 éves korosztálynak 10 százaléka élt olyan alacsony munkaintenzitású háztartásban, ahol a felnőttek a teljes potenciális munkaidejüknek kevesebb mint 20 százalékában dolgoztak. Horvátországban ez az arány 16, Spanyolországban, Görögországban és Belgiumban 14 százalékos volt, ami ez esetben a legmagasabb arányokat jelentik. Legalacsonyabb rátákat Luxembourgban és Cipruson mérte az Eurostat 6 százalékkal.

Biztonságot ad a nyugdíj

A lapunk által korábban ismertetett 2011-es jelentésből az is kiderült, hogy a munkanélküliekhez, a nagycsaládosokhoz valamint a gyermekekhez képest - minden ötödik kiskorú a szegénységi küszöb alatti jövedelemmel rendelkező háztartásban él - kifejezetten jó helyzetben vannak a nyugdíjasok.

A 65 év feletti korosztályban a szegények 6 százalékos aránya a 14 százalékos országos átlag felét sem érte el annak ellenére, hogy relatív pozíciójuk romlott. A munkaképes korú lakosság (18-64 év) szegénységi aránya 13,6 százalékon stagnált, a teljes munkaidőben foglalkoztatottak körében ez az érték viszont nagyjából a nyugdíjasokénak felelt meg.

Visszatérve a 65 év felettiekre, a kedvező helyzetüket a KSH szerint a korosztályt teljes egészében lefedő nyugdíjrendszer és az értékálló nyugdíjak magyarázzák.

Magyarországon a szociális ellátórendszer jelentős mértékben csökkenti a jövedelmi szegénységet valamennyi korcsoport esetében. Az összes társadalmi juttatást figyelmen kívül hagyó szegénységi ráta 49,7 százalék, vagyis a szociális transzferjövedelmek kevesebb, mint harmadára csökkentették a szegénységi arányt 2011-ben. A nyugdíjak figyelembevételével, társadalmi juttatások nélkül közel kétszer annyian (27,1 százalék) tartoznának a szegények közé. A 65 év feletti korosztály szinte kizárólag nyugdíjbevétellel rendelkezik, ha ez a juttatás elmaradna, körükben 10-ből 9-en a szegények közé tartoznának.

Magyarországon 2012-ben nyugdíjakra és egyéb ellátásokra összesen 3350 milliárd forintot fizettek ki, a GDP mintegy 11,8 százalékát. Éves átlagban ebből az összegből 2 millió 890 ezer fő ellátását fedezték. Az ellátások összkiadásai 2011-hez képest 5,4 százalékkal (mintegy 172 milliárd forinttal) emelkedtek, miközben az ellátotti létszám mindössze 0,4 százalékkal (11 ezer fővel) csökkent. (A 2011-es 11 százalékos GDP-arányos adat az EU-középmezőnyt jelentette.)

Kapcsolódó:
   Orbán: Nem a beruházások, nem a fogyasztás és nem is az export húzza a gazdaságot
   Így mennek el a milliárdok a stadionokra - döntött a kormány
   Kisvárdától Gyirmótig öntenek ki 21 milliárdot stadionprojektre
   Költséghatékony munkanélküliség-csökkentés fideszes módra
   "Nomád" hentesek: "Napi 16 óra megfeszített tempóban"

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Meghallgatta Horváthot a rendőrség
2013. december 4., szerda 17:09 Index

Ma délután kihallgatta a rendőrség is Horváth Andrást, a kitálaló volt navost. A feljelentése óta 4 hét telt el, ez az első érdemi lépés a rendőrség részéről.

A rendőrség képviselőjével több mint két órán keresztül végigmentek azon, hogy Horváth pontosan milyen feladatokat végzett az adóhatóságnál, illetve feljelentésben szereplő részletes hivatali visszaéléseken. Horváth megkeresésünkre elmondta, hogy felkészült nyomozóval tárgyalt, a helyben felmerülő kérdések által a feljelentéshez számos kiegészítést tett még nevekkel.

Az ex-navos feljelentésében konkrét személy- és cégnevek szerepelnek, és ha sikerült elég megalapozott bizonyítékot összegyűjtenie, akkor napokon belül, de legkésőbb jövő hét közepéig el kéne indulnia a nyomozásnak.


Zöld mappában az egész NAV-botrány
Cégek, nevek, számok, adótitkok vannak Horváth András mappájában, amit ma elvitt a Parlamentbe. Az MSZP és a Jobbik is meghallgatta, csak a Fidesz nem.
Csak a vizsgálóbizottságnak lenne elég jogköre érdemben vizsgálni

Horváth korábbi állításai szerint nagyon bízott abban, hogy a kormányváltással felelősségre vonják a NAV-on belüli törvénysértőket. Ám szerinte a kormány hiába ismerte részletesen a nagymértékű áfacsalásokat, hagytak mindent a régi módi szerint menni.

Most kiállt a nyilvánosság elé, és feljelentést tett, ami kapcsán az LMP és Ángyán József parlamenti vizsgálóbizottságot próbált összehívni, aminek elég jogköre lett volna a NAV ilyen ügyeinek alapos kivizsgálásához. A Fidesz és az MSZP viszont összefogva azonnal leszavazta a kérelmet. Varga Mihály gazdasági miniszter később hozzátette, hogy adótisztviselő ne politizáljon.

Emellett jelentkezett a NAV Kiemelt Ügyek Adóigazgatóságának egy volt vezetője is, aki hasonló vádakkal támadta az adóhatóságot, annyival kiegészítve, hogy szerinte az elmúlt években tudatosan gyengítették a NAV ellenőrző-képességét. A kormány ezt "sértett volt dolgozók nyilvános vádaskodásának" ítélte mindössze, ami egyébként "árt az országnak és az adómorálnak".

A NAV eközben egy hétvége alatt átvilágította a teljes szervezetét, mindent teljesen rendben lévőnek talált, majd kétszer feljelentette Horváthot, először rágalmazásért, majd jogosulatlan adatkezelésért. Az ÁSZ pedig gyorsan bejelentette, hogy ők "nem tűzoltóság", "nem szirénáznak", ezért nem fognak semmi külön vizsgálatot végezni.

Kapcsolódó:
   Friss: Összehívják a nemzetbiztonsági bizottságot
   Az MSZP és a Fidesz együtt fúrta meg az áfacsalás-bizottságot
   Feljelenti a NAV a kipakoló ellenőrét
   Horváth lemondatná a NAV vezetőit
   A maffia érdekeit sértem, a NAV is benne van
   NAV-botrány: az ÁSZ nem szirénázik
   Újabb adóellenőr vádolja a NAV-ot
   Névtelen NAV-os: Fejenként 341 milliót hozott a megszüntetett igazgatóság
   Pokolba Horváth Andrással
   Horváth: a Fidesz már 2011-ben tudott az áfacsalásokról
   Az évtized egyik legnagyobb, két milliárdos áfacsalása
   Ezekre mind futná az elcsalt adómilliárdokból


Kocsis Máté a nap pinokkiója. Szerinte a kétharmados Fidesz a szocialisták miatt nem tud felállítani egy vizsgálóbizottságot.
Érdekes módon az "elmúltnyolcévet" számos vizsgálóbizottság vizsgálta (érdemi eredmény nélkül), most viszont "tehetetlen" a Fidesz. Hiába van kétharmada a parlamentben, a Fidesz nem tudja összeszedni a képviselők negyedének aláírását?? www.civilkontroll.com

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Választási kampány 2014!
Orbán: Életveszélyben van a magyar
2013. december 6., péntek 08:39 Index

Nincs szükség extra vizsgálatra a NAV-botrány miatt Orbán Viktor szerint. A miniszterelnök a Kossuth rádió reggeli műsorában azt mondta: Magyarországon mindenki tud arról, hogy komoly áfacsalások történnek. Az adócsalónak rács mögött a helye, a NAV-nak pedig az a dolga, hogy az ilyen emberekkel szemben eljárjon. Extra vizsgálatra most még sincs szükség.

Arra, hogy a volt NAV-os Horváth András már Rogán Antalnak, Cséfalvay Zoltánnak és Lázár Jánosnak is szólt az adóhatóságon belüli visszaélésekről, Orbán azt mondta, nem tudnak dokumentumokról, a kormány arra vár, hogy konkrétumokkal álljon elő a volt NAV-dolgozó.


Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a Magyar Rádió stúdiójában. - Fotó: Koszticsák Szilárd

Szerinte a kormány sokat tett az áfacsalások visszaszorításáért, például bevezette a fordított áfafizetést a gabonakereskedelemben, de az EU itt sem mindenben támogatta a magyar erőfeszítéseket, például a fordított áfát a sertéságazatban. Ehelyett áfát kellett csökkenteni a félsertéseknél és az élősertéseknél, ami veszélyesebb megoldás.

A kormányfő szerint a magyar életveszélyben van, ha nem nő a születések száma. A felmérésekből kiderül, a magyaroknak a család és a gyerek a legfontosabb, a fiataloknak is.

Hagyni kell az embereket, nem leszabályozni, olyan adórendszer kell, hogy "ha többet dolgoznak, több pénz marad a zsebükben, ez a magyar életösztön". Orbán szerint a rezsicsökkentés kulcskérdés, ha több pénz marad a fiataloknál, több gyereket vállalnak. "Egy-két gyerekkel többet terveznek, mint amennyi megszületik" - mondta.

A jó GDP-adatokról úgy vélte, az a dolgozni akaró embereknek köszönhető, a magyarok végre megértették, hogy mindenkinek vállalni kell valamit. Most majdnem négymillióan dolgoznak, 235 ezerrel többen, mint a kormányváltáskor, folyamatosan emelkednek a bérek - részben az adócsökkentés miatt -, csökkennek a rezsiköltségek, az infláció pedig alacsonyabb, mint az elmúlt negyven évben bármikor, mondta. Szerinte amikor a ciklus végén el kell számolni, elmondhatják, hogy a négyből három évben növekedett a gazdaság.

Arra a felvetésre, hogy az ingyenes készpénzfelvétel költségeit a bankok majd áthárítják más költségeken keresztül, Orbán azt mondta, ha vannak is ilyen próbálkozások, azok nem járnak sikerrel, mert a kormány megvédi a pénzügyi rezsicsökkentést.

Az online pénztárgépek lassú bekötésével kapcsolatban azt mondta, a félszázalékos arány pillanatokon belül nőni fog, ahogy közeledik a december végi határidő. A magyar már csak ilyen, kivár az utolsó pillanatig.

Most összhang van a kormány és az MNB politikája között is, a hitelek drágák voltak, de aztán jött Matolcsy, és megváltoztatta a jegybank hitelpolitikáját. Gőzerővel építik a bölcsődéket, óvodákat, iskolákat. Munkabér kell, és jó adórendszer. Az építőkocka-elemek már megvannak, a ház körvonala látszik, lassan levehetjük a hurkot a nyakunkról.

Kapcsolódó:
   Olaj ügyek, Orbán 500 milliárdos vagyona

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

"Miniszterek kapnak ennyit" - leleplező videó a korrupt főrendőrökről
SZENVEDI ZOLTÁN DEC 5, 2013 PestiSrácok.hu

Elsőként szerezte meg a PestiSrácok.hu a Vizoviczki-ügy korrupcióval gyanúsított főrendőreit leleplező, a Nemzeti Védelmi Szolgálat által titkosszolgálati módszerekkel rögzített videót, amelyet a Központi Nyomozó Főügyészség bocsátott rendelkezésünkre.

A két tavalyi eseményt dokumentáló felvétel egyikén a volt BRFK-s vezető, Kalmár Tamás arról biztosítja Vizoviczki László bizalmasát, Varga Istvánt, hogy az általuk megbeszélt időpontban három konkurens szórakozóhelyen tartandó rendőrségi razziát személyesen vezet majd, de a vállalkozó birodalmának főhadiszállására, a Hajógyári szigetre nem mennek ellenőrizni. A másik felvételen pedig a Nemzeti Nyomozó Iroda egykori osztályvezetője, Hopka Lajos rendőrségi szolgálati autójában - miközben korrupciós pénzekről beszélnek - egy csomagot vesz át Varga Istvántól, amelyben információink szerint hét és félmillió forint lapult.


Bizonyára nem mondunk újat azzal, hogy a rendőrvezetőket érintő korrupciós ügyet titkosszolgálati eszközök bevetésével göngyölítették föl. A nyomozásban számos lehallgatás és videó készült azért, hogy az egyébként nehezen bizonyítható korrupciós cselekményeket leleplezze. A PestiSrácok.hu-hoz nemrégiben olyan információ jutott el, miszerint létezik egy videó, amelyen a gyanúsítottak tagadásával szemben az ügyészség gyanúja igazolódik. Megkerestük a Központi Nyomozó Főügyészséget, a helyettes szóvivő, Simon Richárd megerősítette, van egy, a sajtó számára már előkészített videofelvétel, amelyet kérésünkre a rendelkezésünkre bocsátott, mivel az azon látható és hallható események nem sértik a nyomozás érdekeit és amit már korábban a gyanúsítottak láttak és véleményeztek.

A FŐRENDŐR SZEMÉLYESEN ZAKLATTA A KONKURENCIÁT

A videón látható első felvétel tavaly március 19-én, este tíz körül, az óbudai Hajógyári szigeten található parkolóban készült, ahol a BRFK egykori közrendvédelmi főosztályvezetője Kalmár Tamás és Vizoviczki László jobbkezének számító Varga István találkozott. Kalmár a szolgálati Skoda Octaviájával érkezett. A megbeszélésen Varga meghatározta azokat a szórakozóhelyeket, amelyek jelentős konkurenciát jelentenek főnökének. Megemlíti a Kőbányán található Hárem nevű diszkót, illetve a szintén Óbudán működő Sinema Hall és Symbol nevezetű szórakozóhelyeket. Kalmár megígéri, hogy ezeken a helyeken személyesen vezeti majd a razziát 50-60 rendőr élén. Úgy tudjuk, a személyes részvételt azért ajánlja fel, mert Vizoviczki elégedetlen volt a korábbi ellenőrzésekkel. A beszélgetés végén Kalmár biztosítja Vargát, hogy a Hajógyári szigetre - ahol sok Vizoviczki-érdekeltség van - nem megy járőreivel. Információink szerint az ellenőrzés nagy rendőri erő kíséretében, Kalmár Tamás vezetésév el, március 24-én meg is történt az említett szórakozóhelyeken.

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=9glF1aE1rEs

AZ "EGYES" MÁR CSAK "ÖTÖT" FIZET

A második felvételt tavaly április 27-én, a békásmegyeri volt Cora áruház parkolójában rögzítették. A videón az látható, amint az NNI szervezett bűnözés elleni osztályának vezetője, Hopka Lajos szolgálati Volkswagenjébe átül Varga István. Előtte azonban Mercedesének anyósüléséről egy papírtáskát vesz ki, amit magával visz Hopka rendőrautójába. A bemikrofonozott szolgálati kocsiban leginkább pénzről beszélnek, jórészt virágnyelven. Varga például "Egyesként" beszél Vizoviczki Lászlóról, mivel úgy tudjuk, a Vizoviczki-birodalomban dolgozók a főnök nevét nem ejthették ki, így egymás között és mások előtt is "Egyesként" emlegették. A főrendőr és Varga közti beszélgetés arról szól, hogy Vizoviczki - a korábbi megállapodás alapján - a következő hónaptól már nem a fél évig járt - információink szerint 7,5 millió forintnyi - összeget, hanem csak "ötöt" - azaz úgy tudjuk 5 millió forintot - ad Hopkának és főnökének, a Nemzeti Nyomozó Iroda egykori szervezett bűnözés elleni főosztál yvezetőjének, Gulyás Imrének alapfizetésként. Varga megjegyzi, hogy "miniszterek kapnak ennyit".

"ALMA" FIZETÉSÉT VISZONT MEGEMELTÉK

A továbbiakban megbeszélik, hogy vásárolnak majd egy másik munkatelefont is, amin Hopka Lajos és Vizoviczki László közvetlenül meg tudják beszélni a teendőket. Varga itt mondja el Hopkának, hogy az általa "Almának" nevezett Kalmár Tamás fizetését Vizoviczki megemelte kétszázötvenezerrel és így már 750 ezer forintot kap havonta. Hopka reményét fejezi ki, hogy talán a közel jövőben "Imit" - azaz Gulyás Imrét - magasabb beosztásba - a BRFK, vagy az NNI élére(!) - helyezik, amely rendkívül hasznos lehet számukra. A megbeszélés végeztével Varga István kiszáll a szolgálati rendőrautóból és ekkor már nincs nála az a papírtáska, amelyben információink szerint 7,5 millió forint lapult. (Némi szappanopera elem, hogy a felvételről kivehető: mindeközben az autórádióban a "Miért mindig csak én, csak én legyek a jó..." szól a Bikinitől.)

BŰNSZERVEZETET ALKOTTAK

Miként arról korábban a PestiSrácok.hu is beszámolt, az éjszaka császárának tartott Vizoviczki Lászlót, Gulyás Imrét, a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni főosztályának volt vezetőjét, Hopka Lajost, a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni osztályának egykori vezetőjét, Kalmár Tamást, a BRFK volt közrendvédelmi főosztályvezetőjét, valamint Koblencz Attilát, a BRFK egykori felderítő nyomozóját és több alacsonyabb beosztású rendőrt és civilt bűnszervezetben, folytatólagosan és üzletszerűen, vezető beosztású hivatalos személy által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetéssel és más bűncselekményekkel gyanúsítja a Központi Nyomozó Főügyészség. A nyomozás a Nemzeti Védelmi Szolgálat titkos információgyűjtésen alapuló feljelentése után kezdődött tavaly februárban. Május végén fogták el az első gyanúsítottakat, azóta már 45 gyanúsítottja van az ügynek. A fent említett főrendőrök és Vizoviczki László házi őrizetét épp a minap enyhített a bíróság lakhelyelh agyási tilalomra, amelyről a PestiSrácok.hu szintén elsőként számolt be.

Kapcsolódó:
   Melegh saját maga által hitelesített és forgalmazott, nem validált programmal "bizonyította" Rezesova "ártatlanságát"

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

A zsidó jövő Európában
2013/12/05 Szabad Riport

Egy MTI hír szerint Berlinben a zsidóságról pódium-beszélgetést tartottak "Zsidó jövő Európában" címmel, mely része annak a rendezvénysorozatnak, amit az Európában tapasztalt antiszemitizmus ellen tartanak.


Annyit elárultak, hogy a harmadik legnagyobb létszámú zsidóság a cseppnyi Magyarországon található, de pontos létszámukat nem hozták nyilvánosságra. A hivatalos statisztikából pedig ez nem is egyértelmű, hiszen a mimikri miatt magyarként azonosítják magukat.

Az előadók azzal büszkélkedtek, hogy ez a magyar kormány is felelősnek tartja magát a holokausztban.

Ezt mi is érzékeljük, hiszen hazánkban erőszakos propaganda hadjárat folyik a köztudat ez irányú befolyásolására, azt pedig látjuk, hogy a magyaroktól a legkülönbözőbb módon elvett közpénzekből számolatlanul támogatják a szemitákat közvetlenül és közvetve egyaránt. E pénzek mindenféle kitalált jogcímeken ömlenek az újabbnál-újabb, a magyarság számára azonban bármiféle pozitívumot felmutatni képtelen vagy éppen kifejezetten ellenséges aktivitást kifejtő szervezetecskék, gomba mód szaporodó központok, bizottságok, közösségek, és a túlélők, a túlélők túlélőinek és egyéb leszármazottainak számára. Az emlékhelyektől, emléktábláktól kezdve múzeumok, zsinagógák, és egyéb infrastruktúrák épülnek, vagy telkeket, különböző épül eteket adnak át számukra.

Mint elmondták a magyarországi antiszemitizmussal vannak ugyan gondjaik, bár kedvező változásokat tapasztalnak, ennek ellenére bírálták a magyar kormány tevékenységét, és pozitív irányba szándékoznak erősíteni identitásukat, melynek az erőltetett holokauszt üzlet inkább csak ártott. Abban azonban egyetértettek, hogy a magyarországi zsidóság gazdasági helyzetét tekintve köszöni, jól van*.

A zsidóság a problémáját most a cigány- és buzi ellenességben, valamint a budapesti Horthy szoborban és a fasiszta és antiszemita oktatásban** látják.


Megjegyezzük mára a nyugati oktatás szerves részét képezi a holokauszt tananyag, melyet nem csak Magyarországon, de más Kelet-Európai*** országban is próbálnak - sikeresen - kikényszeríteni. Vagyis a már alapjaiban megrendített maradék keresztényi értékek lebontásában látják a megoldást.

Az enyhe holobiznisz célzáson kívül, semmiféle önkritikát nem fogalmaztak meg. Szó nem esett a velük szemben támasztott ellenérzések okairól, épp úgy, ahogyan az általuk erőltetett, közfelháborodást keltő buzifelvonulásokról, sem az általuk is támogatott drog és (most még csak) az egyneműek házasságának legalizálásáról, de legfőképp a Zsidó Enciklopédia által zsidónak tekintett cigányok bűntetteiről sem.

Az előadás sorozat célja, tehát az úgynevezett antiszemitizmus, (melyet gyakorta náci, fasiszta jelzőkkel is illetnek) és a holokauszt-tagadás eltiprása a világon, leginkább Európában, azon belül különösen Magyarországon és Németországban.
Felmerül a kérdés, hogy a felelősségvállalás ilyen nyílt kettős mércével mérése, vagy a pozitív megkülönböztetés, a látványos gazdagodás, és a kifosztottakkal, elnyomottakkal való közösségvállalás teljes hiánya generálta ellenérzések mennyiben segíti e törekvéseiket?

Arató Péter - Szabad Riport Tudósító Iroda

*Holobiznisz szilánkok
(Az elmúlt 5-10 évben drasztikus emelkedésnek indult az új zsinagógák, kisebb hitközösségi, képzési célú épületek építése, felújítása, ezek költségeinek fedezésére a közpénzeken túl, igyekeztek a közadakozásból származó pénzeket is szerezni, különböző alapítványok létrehozásával. (Budapesten csak a nagyobbakból 17db található, a kisebb épületekből, helyiségekből azonban ennek többszöröse.
Mind eközben a hazai templomokra, gyülekezetekre, oktatási és egészségügyi intézményekre, felszereléseikre nem igen jut közpénz, zömmel közadakozásból fejlesztik, vagy hozzák rendbe illetve pótolják épületeiket, felszerelésüket.)
Csendben megjegyezzük, ezen ebül szerzett épületek egy részén nyerészkednek, most éppen (a MAZSIHISZ és a BZSH) 120,768millióért árulnak a megszerzett ingatlanok közül néhányat. 2011-ben a MAZSIHISZ bevétele - saját bevallása szerint - mintegy 3,447milliárd Ft volt.

** Az oktatásban is megerősödött a holokultusz terjesztése, mivel már az iskolákban is kötelezővé tették a holoemlékhelyek látogatását és a holokultusz sulykolását. (2000/2001-es Holokauszt emléknap, a holokauszt-tananyagok és történelem órákon, órán kívüli foglalkozások bevezetése az iskolákban, Lauder projekt, stb. (Az akkreditált továbbképzési programok között két holokausztoktatással kapcsolatos program van jelenleg, a Holokauszt Dokumentációs Központ és a Hannah Arendt Egyesület továbbképzései, ezen kívül minden évben egy alkalommal magyar tanárok számára egy két hetes izraeli továbbképzés, melyben eddig már több mint 100 tanár vett részt).antiszemitizmus_Herzl-központ Pályázati felhívás amerikai tanulmányútra holokauszt témában pedagógusok részére budapesti Amerikai Nagykövetség és az Emberi Erőforrások Minisztériuma közös támogatásával.
Pályázat holokauszt és tolerancia oktatási multimédiás tananyagok fejlesztésére [2009-09-23]
Holokauszt emlékév
A Holokauszt Gyermekáldozatainak Emlékhelye - Európai Oktatási Központ létrehozása
Magyar Holokauszt 2014 Emlékbizottság - emlékezzünk a romákra is!
2014. szeptember 1-jétől "kiemelt szerepe lesz az emlékezéseknek.


***Legyen az iskolai tananyag része a holokauszt, a diákok pedig látogassanak el hazai, illetve külföldi emlékhelyekre - erre vonatkozó protokollumot írt alá szerdán Washingtonban a tanügy-minisztérium, az Amerikai Egyesült Államokbeli Holokauszt Múzeum és a romániai Elie Wiesel Intézet.
Romániának el kell fogadnia történelmét - fogalmazott az eseményen Victor Ponta kormányfő. (2013. október)

forrás: Mazsihisz/Hannah Arendt Egyesület/Kolozsvári Rádió Románia/Wikipédia

Kapcsolódó:
   +18: meghalt a fehérirtó néger vezér


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Élesedik a hajtóvadászat: 120 napi büntetést szabatott ki a zsidó gárda egy kétsoros komment miatt
tev.hu nyomán harcunk.info

A "zsidó gárdagént" elhíresült szervezet, a Tett és Védelem Alapítvány ebben az évben idáig 27 feljelentést tett a bűnüldöző szerveknél, rendőrségen és ügyészségen.

Az ügyek túlnyomó részében "közösség elleni izgatás", egy másik részében, szám szerint 11 ügyben "a nemzetiszocialista rendszer bűneinek nyilvános tagadása" vádjával. Ez utóbbi a holokausztrevizionizmus hivatalos megnevezése. Az Alapítvány hajtóvadászatának most megszületett az első kézzelfogható eredménye.

Az első jogerős ítélet, amelyben az Egri Járásbíróság H. L. vádlottat bűnősnek találta "a nemzetiszocialista rendszer bűneinek tagadásában" és ezért száz napi pénzbüntetésre ítélte. Ez százhúszezer forintos bírságot jelent, melynek be nem fizetése esetén le kell ülni a büntetését. Az elsőfokú ítélet jogerős és végrehajtható.

H. L. 2012. július hó 17. napján 17 óra 38 perckor a facebook oldaláról az alábbi hozzászólást tette közzé a "Keressük a 97 éves Csatáry bácsit zaklató zsidókat - hét antimagyart már beazonosítottunk " - című, a kuruc.info portálon megjelent íráshoz: "Ha valóban lett volna holokauszt, akkor ezek a selejt fattyú horda nem tüntethetne , zaklathatna tisztességes idős magyar embereket...". E bejegyzést a Tett és Védelem Alapítvány internetcenzúrázó csoportja fedezte fel és ment vele az ügyészségre H.L. példás megbüntetése érdekében.


A zsidók álláspontja szerint precedens értékű ítélet született. Az Egri Járásbíróság ítéletének indoklása szerint, H.L. ezzel a kijelentésével "megkérdőjelezte a nemzetiszocialista rendszer által elkövetett népirtás és más emberiesség elleni cselekmények" tényét. Várakozásaik szerint ezen ítélet megnyithatja az utat a többi, már folyamatban lévő eljárás mielőbbi lezárása előtt és egyben az Alapítvány azon célját támogatja, "mellyel megtisztítja a közösségi médiát a gyűlölet és erőszak különböző, egyre sokasodó megnyilvánulási formáitól", vagyis betiltat és ellehetetlenít minden kritikát a zsidóság történelmével és jelenlegei országhódító tevékenységével kapcsolatban.

Kapcsolódó:
   A Blaha Lujza téren is visszafogottságra intették a zsidókat, a TEV súlyos következményeket követel
   Menóraőrség Judapesten - erre van pénz és rendőr

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

NEUE ZÜRCHER ZEITUNG: LAPUNK NEVE DUPLÁN FASISZTA
Vegyük észre: a falig hátráltunk - tovább nem lehet, nem szabad
Lovas István - Brüsszel

A Neue Zürcher Zeitung nevű vezető svájci "jobboldali konzervatív" lap november 18-i számában terjengős cikk jelent meg Mészáros és vágómarha címmel a kormányról, népéről és ellenzékéről. Hogy abban ki kapja a mészáros és ki az - örökké áldozati - vágómarha szerepet, olvasóink vélhetően sejtik.

A cikk tárgya az, hogy a kormányzat kisajátította a magyar nyelvet is, és minden más "normális" szó nálunk fasiszta stichhet kapott. Mint a "nemzet" szó is, amely "a diktatórikus hatalmi kéj fedőnevévé züllött". Az 1989 óta nálunk élő, az ELTE germanisztikai tanszékén dolgozó Wilhelm Droste - akit egészen biztosan a gárdisták és a kormány együttes erőfeszítése ellenére csak azért nem öltek meg, mert elveszthették irányítószámát - szerint a magyarok az Urálból Európába szakadtak, görcsösen kapaszkodnak egzotikus nyelvükbe, és traumahurcolókként követtek el mindent, miután már összeszövetkeztek Johann Gottfried Herder német filozófus, költő, stb. ellen, aki 1784-ben a magyaroknak épp fura nyelvük miatt viszonylagos hamaros véget jósolt. De helyette - mármint, hogy megfogadták volna Herder tanácsát - mára lubickolnak egy "felháborító kisajátítási hullámban" a nyelv terén is. Így van ez a nemzet, illetve "nemzeti" szó esetében is, amely hallatán vagy olvastán Droste urat elfo gja a "hányinger". A "magyar" szóval hasonló bajai vannak. (Droste urat itt gyorsan figyelmeztetni szeretném: csak akkor írjon levelet szerkesztőségünknek, hogy ő "nem is így értette", ha megjelenési médiumában bemutatja, miként korrigálhattuk ki mi az elmúlt években ott rólunk megjelent, legaljasabb hazugságokat.) És hogy hányingere ne szűnjön meg, szeretném kijelenteni: lapunk neve változatlan marad.

Ha már "vezető" német nyelvű lapoknál tartunk, a vezető liberális német nyelvű hetilap, a Der Spiegel online kiadása - hasonlóan nem egy német és osztrák társához - nyálmirígyei (ha már Droste úr fiziológiai képet hoz be) érezhetően ismételt beindultak a velünk kapcsolatos szokványos témára. Részben a DPA német hírügynökség budapesti tudósítására támaszkodva, november 18-án sietve hírt adott arról a hazugságról, hogy Radnóti Miklós szobrát szándékosan takarították el ezzel a címmel: "A zsidó Radnóti költő emlékművét elpusztították". Mielőtt tovább mennénk: ha a "zsidó Radnótiról" írna egy hazai jobboldali médium, az azonnali tiltakozás nem maradna el: Radnóti maga utasította volna vissza a jelzőt, mert ő magyarnak érezte magát, hánynák a szemére a vétő lapnak/hangnak. Ezt már 23 éve tudjuk: a kettős mérce használatának privilegizált jogát e privilégium őrei médiával, gigantikus pénzforrásokkal, "civil szervezetekkel" át és egyéb fegyelmező eszközök segítségével védik, a l ehető legagresszívebben.

Amikor másfél nappal később kiderült, szó sem volt szándékos rongálásról, hanem autóbalesetről, egyetlen - ismétlem - egyetlen hírforrás nem helyesbített, mert számukra nem az igazság a fontos Magyarországról, hanem annak mocskolása. Igen, mocskolása. Olyannira így van ez, hogy a Causeur francia nyelvű portál november 21-i cikke szerint Magyarországon a kristályéjszaka évfordulóján szélsőségesek könyveket égettek országszerte, "köztük a zsidó költő, Radnóti Miklós köteteit, de a magyar hatóságok enne ellenére nem avatkoztak közbe".

Kíváncsiságból november 20-án megkérdeztem berlini nagykövetségünket, küldtek-e helyreigazítási kérelmet a Spiegelnek. "Nem", volt a válasz. Kár, gondolom, mert nem marad dokumentált nyoma, hogy mit nem hajlandók korrigálni a nyugati világ e vezető lapjai.

Nem akarom olvasóinkat terhelni azzal, hogy még mi jelent meg rólunk az elmúlt napokban. Nehogy hasonló reakciókat okozzak étkezés előtt, mint ami Droste urat fogta el nyelvünk legfontosabb szavainak kóstolgatásánál.
Pedig oly sok minden történt ezekben a napokban, amiről e lapok legalább a töredék terjedelemben megemlékezhettek volna, mint amit nekünk szenteltek.

Így például arról - mint írta a belga vezető lap, a Le Soir -, hogy Antwerpben a törvényt megszegve tagadja meg a flandriai szakadárok vezetése alatt álló városháza, hogy szociális segélyben részesítsen minden olyan rászorulót, aki nem beszél flamandul. Tudjuk melyik városházáról van szó? Amelynek oldalán ott áll egy emberi alakot ábrázoló szép szobor, amelynek talapzatára holland nyelven ezt vésték: Munka - szabadság. Igen Arbeit macht frei, mint a Führer kitette Auschwitz bejáratára, indulna nekik az első támadáshullám egy hasonló szoborállítás gondolatának is, ha azt valaki itt kísérelné meg.

Utcaelnevezés, szoborállítás... De galamblelkű magyar (bocsánat a "magyar" szó használatáért), jobboldali fősodratú médiát fogyasztó olvasóink ezt nem tudják. Mint azt sem, hogy mi mindent neveztek el Bécsben az 190-ben elhunyt Karl Lügerről, Bécs egykori polgármesteréről? Van az osztrák fővárosban tere, róla elnevezett ring. Azon kívül a városi parkban emlékműve áll, és a központi temetőben egy hatalmas, neki szentelt gyönyörű templom. Lüger polgármester arról is nevezetes, hogy ő nevezte el Budapestet "Judapest"-nek, mert úgy érezte, a monarchia szomszédos fővárosában túlzottan nagy zsidó befolyás érvényesül. És arról is, hogy Hitler külön megdicsérte őt a Mein Kampf című könyvében és azt mondta, a zsidókkal kapcsolatos eszméinek ő, Lüger volt a forrása.

De, lám, a Spiegel, a Der Standard, a Die Presse, a német és svájci lapok, amelyek eksztatikus dühkitörést mímelnének, ha kiderülne, Horthy Miklós szobrát valahol két méterrel kijjebb helyezik a jobb láthatóság érdekében, hallgatnak, mintha a csuka parancsára tennék. (Vajon hogy néz ki az újságírás elemi szabályait átíró csuka? - gondolkodnak sokan és egyre többen.) És így tesznek a romániai zsidók tömeges megölésével vádolt Ion Antonescu ex-miniszterelnökről elnevezett utcák, terek ügyében.

Folytassuk azonban még néhány példával, hogy mi minden történt e néhány napban, amely példák azonban - szemben a Radnóti szobrot ért balesettel - még egy hang erejéig sem ütötték át a híradási ingerküszöbét e médiumoknak.

Ha már belga példával kezdtük, folytassuk is azzal. November 19-én látott napvilágot a Gyermek Jogai nevű civil szervezet jelentése, mely szerint belga kisdiákok tömegét csapták ki véglegesen iskolájukból helytelen öltözködésük vagy óra alatti sms-ezésük miatt. És hogy a hazai, az ellenzéki pártokat támogató sajtónak néhány szomorú pillanatot szerezzünk: arról a Belgiumról van szó, ahol a diákoknak éppen úgy, mint most nálunk, kötelezően választaniuk kell a hittan- vagy erkölcstan oktatása között.

Azután kiderült - hála az orosz angol nyelvű globális tévéállomásnak, az RT-nek -, hogy Fukusimát a japán maffia által toborzott munkásokkal takaríttatták fel, akik "atomcigányokat" alkalmaztak. "Atomcigányoknak" nevezik a japánok Tokió Szanja és Oszaka Kamagaszaki szegénynegyedeiben élő embereket, akiket arcátlanul kevés pénzért vittek el dolgozni a cunámi által megrongált reaktorba úgy, hogy közben legelemibb jogaikra sem ügyeltek.
De ez sem volt hír.

Mintahogyan az sem - Európában a Guardian brit lap november 20-i hosszabb híradása kivételével -, hogy Izraelben a hatóságok úgy döntöttek, nem bocsájtanak ki születési anyakönyvi kivonatot idegenek ott született gyermekeinek, és hogy az Oroszországból oda bevándorolni kívánókon előzetes DNS-vizsgálatot hajtanak végre, hátha kiderül, nem is zsidók.

A Radnóti szobor balesete nyomán rágalmazási akcióba indult német nyelvű sajtóban az sem volt hír, hogy az ENSZ-nek a Gázai övezetben dolgozó szervezete, az UNRWA november 19-én kétségbeesett sajtójelentést adott ki, mely szerint kényszerűen befejezi ott munkáját, ugyanis a Gázát szinte hermetikusan elzáró - és törvénytelen - blokád miatt 21 projektjükből immár húszon nem tudnak dolgozni és az övezet lakhatatlanná kezd válni. De hát kit érdekel másfél millió ember élete? És az, hogy ott energiahiány miatt leállt az utolsó víztisztító berendezés, Gázát kezdi elönteni a szennyvíz? Főként akkor kit érdekel, ha az ahhoz szükséges helyet elveszi egy újabb rágalom Magyarországról?

Az pedig végképp kit, hogy - mint e napokban a vezető francia lapok cikkeztek róla - Franciaországban az antiszemitizmus riasztóan szalonképessé vált.

Milyen választ adunk erre?

Német lapok egyre inkább célozgatnak arra, hogy a budapesti kormány ki akarja magát vásárolni az antiszemita hírből, és ezért áldoz akkora összegeket a jövő évi holokauszt emlékévre és rendez mindenfajta eseményt.

Hogy e költségek most nem zavarják a hazai liberális sajtót, annak hiányát érzékelhetjük: az összegek nincsenek "éhezőgyerek" egyenértékre átszámolva, azt "holttőkének" nevezve, sőt még kérdést sem tesznek fel róla.

Ha ez így lenne, a kormányt - ezt pedig borítékoljuk - nagy csalódás fogja érni, mert az emlékév alatt és leteltével egy jottányi antiszemita váddal nem tenyészik kevesebb támadás éppen és kifejezetten Magyarország és annak jobbközép kormánya ellen, mint eddig.

És ha az így lesz - mint ahogyan így lesz -, a döntés nyilván a gesztus ellenében gesztus alapú gondolkodás eredményeként született, figyelmen kívül hagyva a támadók egészen más érdekeit és érzelmeit, amelyeket nem fognak megváltoztatni akárhány elköltött milliárd és az azon létrehozott rendezvények és objektumok eredményeként.

Hogy milyen jóindulatról van szó a kormány részéről, annak példája volt a közelmúltban Kumin Ferencnek a Klubrádiónak mondott szavai. A nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár saját, túláradó jóindulata bizonyítékaként kifejtette, a nálunk dolgozó külföldi tudósítók többsége jóindulatú. Hogyne. És a korom színe fehér.

Az imázsukat drasztikusan javító és védő, valamint negatívumaikat másoknak leírni nagyon nehezen engedő országok mindegyike - az ötmilliós Szingapúr, a nyolcmilliós Izrael, a 29 milliós Szaúd-Arábia és nem egy társuk e világban - erővel, befolyással és hatalommal dolgozott és dolgozik. Úgy, hogy az agresszivitás és az erő opcióját minden esetben "az asztalon" tartják.

Az állandó hátrálás, kompromisszumok, édesgetés ezzel ellenkező hatású, holott nagyjából ma ez a gyakorlat. De már elértük a falat. A fősodratú jobboldali média is kerüli egyes "kényes" tények vagy tényszerű megállapítások egyszerű leírását, az okozott vihartól tartva. Olyanokat is, amelyek láttán egy Guardian-olvasónak a szeme nem rebbenne.

Aminek két, igen komoly hatása van. Az egyik: a gyengeség láttán nő a radikális pártok ereje - és ez vonatkozik egész Európára. Mint a két nagy píszí országra, Franciaországra és Hollandiára is. Nálunk - mint a Tárkinak a napokban nyilvánosságra hozott kutatásából kiderül, a 18 és 29 év közöttiek körében a Jobbik 37 százalékkal a legnépszerűbb párt. Az ifjúságnak, a felnövekvő nemzedékeknek nem tetszik a viszonzatlan hátrálás sem.
Ami a liberális héják hazugsággyártóit illeti, ők is a rövidebbet húzzák, amint a "populista" és radikális pártok népszerűsége példátlan gyorsan nő Európában.

De ismerjük végső mozgatórugóikat, amelyek között a racionalitás és egy harmonikus társadalmi lét igénye hiányzik.

Kapcsolódó:
   Cey-Bert Róbert Gyula: Az európai magyarellenesség gyökerei

Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút

Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya

Zöld Kapu Vendéglő, étterem Óbuda hangulatával HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000
HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel



Magyar Menedék Könyvesház
Nemzeti Webáruház, Könyvesbolt
Gönczi Tamás - Nimród gyűrűjeKozsdi Tamás - A Magyar Korona könyve
Bunyevácz Zsuzsa - Félni csak...kinek is lehet?Zele Richárd - Móricz János legendáriumának nyomában
Gönczi Tamás - Piliscsillag NapcsillagIgor Janke - Hajrá magyarok! - Az Orbán Viktor-sztori egy lengyel újságíró szemével
Obrusánszky Borbála - Hunok Hungárok MagyarokNyirő József - Karácsony a havason
Skrabski Fruzsina - Elhallgatott gyalázat DVDMolnár V. József - Örökség
Maderspach Viktor - Karaván a havasokbanCzakó Gábor - Hitemről
Koltay Gergely - Álmaink útján CDMárai Sándor - Beszéljünk másról?
Bogár László - HáttérképekKuliffay Hanna - Az igazság haszontalansága
Susan George - Lugánói tanulmány 2.Dr. Eben Alexander - A mennyország létezik
Magyar Trikolór naptár - A Magyar Trikolór tizenkét hónapja 2014Tácsi István - A magyarok Istene, az ősi napisten újra fénylik I-II.
Színia Bodnár Erika - AbrakadabraPataki János - Székelyföld - A legendák világa 2013
Raffay Ernő - Szabadkőműves béklyóbanPap Gábor - Az Atilla-kincs vallomása
Peter Sheldon Drábik János - Hazugság, hogy Obama elkergeti Orbán ViktortVarga Csaba - SzóÉrtelmező SzóTörténeti SzóTár
Mindenféle orvosságoknak rend szedéseTóth Gyula - A kitalált középkoron túl
Dr. Gerardo Pena Mattheus - Tayos 1. kötetEdmond Bordeaux Székely - A kortalan kutatása I.
Agnes Golenya Purisaca - Perun innen és túlVetráb József Kadocsa - Égre nyíló lélek-ajtó
Grandpierre Attila - Az Élő Világegyetem Könyve 2012Hosszú Gábor - Rovás Atlasz
Kalemandra - TeremtészetMaurer Teodóra - Onody Gyula - Koppány - Somogy hercege
Kozsdi Tamás - A magyar ősemlékezet és az Arvisura világképObrusánszky Borbála - Szkíta-hun régmúltból székely-magyar jövendő
Juhász Zsolt - A magyar nyelv mint útikönyvGulyás László - Küzdelem a Kárpát-medencéért
Andreas Moritz - A rák nem betegségDr. Szádeczky Lajos - A Csíki székely krónika
Nagy Magyarország Történelmi Magazin - Nagy Magyarország történelmi folyóirat V. 3. számBadiny Jós Ferenc - A magyar nemzet történetének kis tükre I-II.
Berta Tibor - Az időkód II.  - Jézuspasszport