2013. december 19., csütörtök

[Dokumentum] Yotengrit-jóslat - Szent Koronánkból próbált gúnyt ûzni három osztrák ''humorista'' a követségen - Meddig tûrjük? Sokkoló beszámolók Felvidékrõl - Vörös Gyõzõ méhkasba nyúlt, mert az õsegyiptomi igazság egy szeletét tette le a közvélemény asztalára - Jó hírt kaptak a hopik és az apacsok - Így erõsítik a gyerekek immunrendszerét egy szibériai óvodában - Puzsér: lehet újra Nagy-Magyarország, de amit a kereskedelmi televíziók az emberek tudatával mûveltek az elmúlt 17 év alatt, azt nem lehet jóvátenni - Ahol a fû sem nõ

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
SZILVESZTER A NEMZETI HÍRHÁLÓVAL
2013. december 31. kedd

Köszöntsük együtt az új évet!

Helyszín: Fehér Páva Étterem
Budapest IX. Üllői u. 7. (Kálvin tértől 1 perc)
Van még hely!

Svédasztalos meleg, pezsgős vacsora, éjféli pezsgő, virsli, lencse
Nosztalgia (disco party) zene, tánc hajnalig
Belépő: 6.800.-Ft

Bejelentkezés: admin@egipatrona.hu, (06-30-648-3543)


"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


Tüntetés a Kúriánál és a Bankszövetségnél szombaton 11 órakor
Budapest, 2013. december 19. csütörtök MSZF SZK

Tüntetést rendeznek a Kúria és a Bankszövetség előtt szombat délelőtt 11 órakor a Magyar Szociális Fórum és a Bankcsapda érdekvédelmi egyesült közös felhívására - tudatták a szervezők.

A megmozdulásra mindazokat a személyeket és szervezeteket várják, akik és amelyek társadalomellenesnek tartják a Kúria hétfőn hozott döntését arról, hogy nem ütközik sem jogszabályba, sem jóerkölcsbe, és uzsorának sem számít, ha egy bank kétszer-háromszor annyit követel vissza az adóstól, mint amennyit kölcsön adott neki.

A Magyar Szociális Fórum és a Bankcsapda érdekvédelmi egyesült véleménye szerint a Kúria döntése társadalomellenes jogrenden alapul, hiszen szentesíti a csalók, a leigázók, a kizsákmányolók jogát azokéval szemben, akik igazukat és emberi jogaikat akarják érvényre juttatni.

"Emiatt a gyalázatos jogrend miatt kerülhet a megtermelt érték fele a felső tízezer kezébe, míg a másik felén a lakosság egészének kell osztoznia. Ez a rendszer okozza a példátlan társadalmi különbségeket, az igazságtalanságot és a lakosság 60 százalékát sújtó megélhetési válságot. Azt, hogy négy és fél millió honfitársunknak a létminimum alatt kell élnie, közülük közel egy milliónak mélyszegénységben, hogy gyermekek tízezreinek kelljen éheznie, hogy elvegyék a rokkantak nyugdíját, mindkét lábára amputált embereket, terhes anyákat, 90 éves asszonyokat lakoltassanak ki, emberek százait kergessék öngyilkosságba, tegyék ki fagyhalálnak, fiatalok százezreit kényszerítsenek arra, hogy külföldre vándoroljanak, mert idehaza nem tudnak boldogulni" - áll a Simó Endre és Falus Zsolt által kiadott felhívásban a tüntetésre.

A szervezők nem csak a bankok által megkárosított embereket várnak a megmozdulásra, hanem azokat is, akiknek elegük van a mindennapi megélhetési gondokból, emberi jogaik és méltóságuk figyelmen kívül hagyásából, a bérből, fizetésből és nyugdíjból élő többség elnyomásából egy dúsgazdag kisebbség által.

A tüntetés 11 órakor kezdődik a Kúria előtt, Budapesten, az V. kerületi Markó utca 16. előtt. Rövid beszédek hangzanak el a tüntetésen résztvevő szervezetek képviselői részéről, majd a Bajcsy Zsilinszky úton át a József Nádor térre vonulunk a Bankszövetség és a Nemzetgazdasági Minisztérium elé. A tüntetés 14 óráig tart.

A felhívás teljes szövege olvasható az alábbi linken



Jövőbe vetett bizakodással
Marosvásárhelyi megemlékezés a madéfalvi veszedelemről

        250 éves évfordulója lesz 2014. január 7-én a madéfalvi veszedelemnek. A Mária Terézia által elrendelt kényszersorozás ellen tiltakozó 2500 csíki és háromszéki székely áldozatvállalásának emléke arra kötelez bennünket, mai székelyeket, hogy ragaszkodjunk ahhoz a szabadságeszméhez, amelyért eleink küzdöttek, és amelyért meg is haltak, ha az önkény nem hagyott más választást. Egyed Ákos írja: "... a székelység kemény katonai küzdelme 1762-63-ban egészébe véve szabadságharcnak minősül, történelmi tett volt, amelynek emléke mélyen bevésődött a székelység történeti tudatába."
     A huszonegyedik században az emberi méltóság megbecsülésének egyedül méltó feltétele változatlanul a szabadság. Mai korlátai békés eszközökkel ledönthetők, és elszántsággal, akarattal, munkával és tudással megteremthetők a székely szabadság modern intézményi garanciái, azaz Székelyföld területi autonómiája. Ehhez azonban - mint eleinknek Zöld Péter szavára - nekünk is meg kell szerveznünk sorainkat. Az idén a Székely Szabadság Napjára, illetve a Székelyek Nagy Menetelésére végzett szervező munka nyilvánvalóvá tette, hogy szükség van egy olyan, nagy tömegbázissal rendelkező autonómiamozgalomra, amely a Székely Nemzeti Tanács által meghirdetett célok valóra váltásában emberek tízezreinek akaratát tudja szervezetten összefogni, és amely politikai pártok tagjait, és pártonkívüli magánszemélyek sokaságát tudja alkalmanként egyesíteni. Egy ilyen mozgalom elindítása méltó megemlékezés lehet a madéfalvi veszedelem áldozataira és a hatalmi önkénnyel s zembeforduló székelyekre.
        Ezekkel a gondolatokkal hívjuk Marosvásárhely és Marosszék lakóit, de a távolabb lakókat is, hogy január 7-én vegyenek részt a Marosvásárhelyi Kultúrpalota nagytermében 18.00 órakor kezdődő megemlékezésen. Délelőtt, akik személyesen nem tudnak részt venni, lélekben azok is ott lesznek a madéfalvi emlékműnél szervezett felemelő rendezvényen, este pedig azt tesszük nyilvánvalóvá a székelyek fővárosában, hogy ez nem csak egy helyi megemlékezés volt, hanem messze túlmutat Madéfalva határán, érinti a székelység és Székelyföld egészét, amikor a múlt példájából kiindulva a holnapi összefogásra gondolhat minden székely bárhol éljen is.
        Emlékezzünk 1764. január 7-ére, és emlékezzünk népünk minden történelmi próbatételére jövőbe vetetett bizakodással.

Marosvásárhely, 2013. december 13.

        Izsák Balázs
        A Székely Nemzeti Tanács elnöke




Világpanoráma - A földünket védjük. Melyen házunk is áll. És hazánk is áll. Még.

A nemzet java védműveket, támfalakat épít, gátakat magasít, védi a még el nem öntött hazát a balliberális buzgároktól és a jobbliberális átszivárgásoktól, amelyek alattomosan alámossák a töltéseket. Fölkészülés ez a védekezés még nagyobb támadásokra, az emberiség történetében időről időre ismétlődő özönvízre. Hatalmas hadgyakorlat. A földünket védjük. Melyen házunk is áll. És hazánk is áll. Még.

Műsorvezető(k) Szaniszló Ferenc
Világpanoráma - 2013 06 14
Teljes műsor: http://www.echotv.hu/vilag-panorama-2013-06-14-vilagpanorama


Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Dankó János: Yotengrit - jóslat

Az alábbiakban olvasható jóslatot hét magyar táltos kapta 1946-47 körül Lápkumánja táltos szellemétől. Maga az idézet pedig Máté Imrének, a rábaközi táltos hagyományok őrzőjének Yotengrit című könyvéből származik (második kötet).

A jóslatban igen találó leírást kapunk az elmúlt ötven év eseményeiről. Magában foglalja az 53-as berlini felkelést, az 56-os magyar és a 68-as csehszlovákiai forradalmat is. Ami ennél is figyelemreméltóbb, az a jelen politikusaink meghökkentően pontos leírása. Azonban szerepelnek a szövegben olyan események is, amelyek még a mai magyar ember számára is a jövőt jelentik. S ami a szomorú, hogy ezek a jövendölések cseppet sem szívderítőek, hiszen egy meglehetősen véres háború képét festik elénk. Természetesen a jövő mindig mozgásban van, tehát még megvan a lehetősége annak, hogy ezt az előre felvázolt eseményt valamelyest megváltoztassuk.

(A címben szereplő számok éveket jelölnek, s értelemszerűen a közlés idejétől, azaz 1946-47-től kell számítani.)
  
Még öt-hét!

A medvebocsot lépre csalják és elverik rajta a port.

Ez a berlini felkelésre vonatkozó rész.

Még nyolc-kilenc!
A Duna két partján
vérben úszik a hulló lomb,
és ösvények tapostatnak
a hanyatló Nap palástján.

Egyértelműen 1956 őszi népfelkelése rajzolódik ki.

Nevet kiáltanak.
A nevén szólított Öreg tétovázik
de vállalja sorsát.
Ifjak ragadnak fegyvert,
nők és férfiak egyaránt.
Közel a győzelem.

A fegyveres felkelés kirobban a provokáció következtében, ahogyan a cionisták tervezték. Felismerhető Nagy Imre személye, és bizonytalankodása.

Ekkor megelevenednek az árnyékok
Az igazi harcosnak kedvét szegik.
Az ügyet Nyugattól-Keletig elárulják.
Szerencsés, ki időben kereket oldhat.
Nagy az érvágás!

A kezdeti sikereket követően az oroszok előbb kivonulnak, majd visszafordulnak. Hatalmas páncélos egységek rohanják le a szabadságharcosokat. A nyugat csak biztat, de szándékosan nem cselekszik. Csapdába csalta a magyar harcosokat. Nagy menekülés következik, több, mint 200 ezer magyar menekül nyugat irányába. Magyarország elveszíti maradék értelmiségét is.

A Négy Folyó Városának Igaz Emberét
kiejtik az ablakon.
A győzők eltanácsolják a kopasz zsarnokot,
és a Vasmacskák Városának fattyát
teszik meg helytartónak.
Ő megöleti a Tétovázó Öreget.
Az ifjúságon bosszút áll.

Talán a legdöbbenetesebb pontosságú része ez a jóslatnak. A Négy Folyó Városának Igaz Emberének sorsáról Marschalkó Lajosnál olvashatunk az Országhódítók című könyvében. Íme, az idézet a könyvből:
"A keresztény kereskedők egyesületének a Baross Szövetségnek tagjai kollektíve népellenesek, mert konkurenciát csináltak az országhódítók kereskedelmének. Ugyanezért dobják ki az ÁVH negyedik emeletéről Wünscher Frigyest, a Hangya vezérigazgatóját, akit még a népbíróság sem tudna semmiféle jogcímen elítélni.
Wünscher Frigyes városa pedig Győr, s így megvan a négy folyó is: Duna, Rába, Rábca, Lajta.
A továbbiakban a kopasz zsarnok Rákosi (Roth Manó), akit az oroszok kivittek magukkal Oroszországba. A Vasmacskák Városának Fattya pedig Kádár. A város neve FIUME, ahol Kádár világra jött, -kikötőváros- ő maga egyben fattyú is, mert apja ismeretlen. Anyja veszi a nevére Csermanek néven. A Kádár nevet jóval később veszi fel. A névben nem a hordókészítő mesterségre kell gondolni, hanem inkább a kádi = hadvezér fogalomra. Valamit bizonyára hallott a szó-mágia erejéről.


Sokáig uralkodik és megrontja a nemzetet.
Jutalmazzák az elvtelenséget,
mindent pénzben mérnek.
A lakás, a ház csak lakhely, nem otthon.
A gyerek nyűg.

A gulyás-kommunizmus alatt erkölcsileg lehanyatlik a nemzet. Az "összekacsintás": biztatás a kis lopásra. Te is hazavihetsz ezt-azt! Hatalmas károkat okoz a lelkekben.
A legnagyobb veszteség a 6-7 milliós abortusz. Ha ez nem történt volna, ma akár 25-30 milliós erős nemzet lehetnénk.


Még húsz-huszonegy!
  
A kétfarkú oroszlán elbődül,
de ugrani nem mer.
A mieink is átkelnek a Dunán, ősi földre.
A víg mosoly torz vigyorra változik.
Itthon a földművest már megtörték.
Még nevén a föld,
de cseléd sajátjában.
Lazul a lánc, rozsdásodik a bilincs.

Csehszlovákia 1968-ban. A "bársonyos forradalom" A Varsói Paktum értelmében magyar katonák is kénytelenek bevonulni az oroszok parancsára. Ez végzetesen sokat ront a felvidéki tótokkal való viszonyban a következő évtizedekben.
A tsz-esítéssel valóban földönfutóvá lett a lakosság nagy része. Ekkor jött létre a panel-erdő, s a kiszolgáltatott, ígéretekkel irányítható tömegbázisa az elnyomó rendnek.

    
Még negyven és néhány!
  
A nagykövet cselt vet, összeesküvést sző.
Korábbi ellenfelek összefognak.
Rést vágnak a kerítésen.
Meglazítják a medvebocs láncát,
a kétfarkú oroszlán ketrecének rácsát is.
Nem hálásak.
A vörös tüzet okádó sárkány ebbe belebetegszik.
Harsona jelzi a szabadság kezdetét.

A nagykövet ugyan külügyminiszter (Horn) de lehet, hogy nem ő volt az értelmi szerző. Mindenesetre keleti és nyugati rábólintással kinyitják a nyugati határt, s ennek következtében leomlik a berlini fal. Németország újból egyesül.
Csehszlovákia pedig felbomlik. A Szovjetúnió is felbomlik.


A szürke marhát napos legelőre engedik
A csorda megszédül a szabadságtól.
A barmok egymást öklelik.
A nép elkergeti a kapuk nyitogatóit.

Itt rólunk, magyarokról van szó. Sajnos, nemzetegyesítés helyett pártosodás történt, ami egyértelműen nem a mi rendszerünk, hanem az elnyomó rendé! Egymás öklelése pártszínekben siralmasan ismerős kép úgy-e?
Hornékat a nép leszavazta, az MDF és a szadesz kerülnek a hatalomra. Antall és Göncz.


A Jóindulatú Beteg kerül élre
Mások intézkednek.
A földművestől elveszik örökét,
és dobra verik.

A senkiháziak vérszemet kapnak.
Bitangok tékozolják a fényt.

A jóindulatú beteg Antall József. Szabadkőműves tanácsadók és "háziorvosok" befolyása alatt áll. A kárpótlás címen végrehajtott gaztett nyertesei a pénzemberek.
Megyényi országrészek kerülnek idegen karmokba zsebszerződésekkel.


Gyülekeznek a dögmadarak.
A Nagy Tengert átröpüli
a Napból szálló, galambnak álcázott karvaly.
Megérkezik a kánya is - osztozkodni.

David Rockefeller csicskása Soros György. "Jótéteményei" nagy bajokat hoznak a magyarság számára. A kánya Soros párja: Munk Péter kanadai milliárdos. Ő is jól jár a Westend plaza fifikás "finanszírozásával".

Megint terelgetik a népet.
Hiteket erőltetnek.
Szaporodnak a pénzért fönnhangon imádkozók.
BOLDOGASSZONYUNK-at elfelejtik,
buta lúddá tekerítik.
Jaj pedig, ha ISTENÜNK ASSZONY-FELE
Elfordul tőlünk, vagy mink őtőle!

A jóslatnak talán a legfontosabb üzenete, figyelmeztetése ITT található. Gondoljunk bele, mennyi ármánnyal, évszázadokon átívelő kegyetlenséggel próbálták és próbálják meg a könyörtelenség urai elválasztani a magyar népet igaz Istenétől! Ezzel próbálkozott a judeo-kereszténység a maga inkvízíciójával, máig gyakorlatban lévő fenyegetőzéseivel, látványos elhatárolódásaival. Az elmúlt évszázad hasonló gyökerű ateizmusa és állami terrorizmusa, mely éppen napjainkban felvirágozni látszik ismét!
Kulcskérdés tehát, hogy a magyar nép visszatalál-e az ő Istenéhez, mert hatékony segítséget csak akkor remélhet!!!!!!!


A Régi Nagy Csata Városában
EZEK papjai dűlőre jutnak, és új lovat nyergelnek.
Összeesküsznek Isten Képmása ellen
a Könyörtelenség Hatalmasaival.

A G8-ak Szentpétervárott? Vagy a Bilderbergek?

A galambnak álcázott karvaly és a kánya
Égig érő fára segítik a Kiskanászt.
Szívében király, álmaiban császár.
Szépen szól, rondán cselekszik.
Zsákja feneketlen.
Letaszítják - újra mászik.

A karvaly és a Kánya Soros és Munk. (A Munk felvett név: Munkács városa nevéből van) A kiskanász nem más, mint Orbán, akiről kevesen tudják, hogy kóros hatalomvágy kínozza. Megbízható forrásból tudjuk, hogy gyakran áll pszichiátriai kezelés alatt. Egyszer az USA-ban is kezelték. Ott jelentette ki, hogy az USA elnöke szeretne lenni. (....álmaiban császár!)
A hiszékeny választók mostanság tapasztalják, hogy a kiskanász jól becsapta őket. Szépet ígért, amit most fütyül betartani. Nem is teheti, hiszen ez a második Soros-kormány. Az a bolond, aki ilyet választ magának!


Még ötvenöt-hatvan!
  
Az íjfeszítő sarja lukas hajóra száll.
Az ő ingével-gatyájával tömítik a rést.
Messze jutottak a parttól,
már nem tud kiszállni.

Az íjfeszítő sarjában ismét magunkra ismerhetünk. A lyukas hajó az eu! Egy darabig hazánk ellopott javaival tartották fenn. Most azonban sorra jönnek mások is. Görögország, Írország, Portugália. (PIG) Az áruló országgyűlés olvasás és értelmezés nélkül szavazta meg a Lisszaboni Szerződést!

A döglött sárkány kutyáit
a koronázatlan Cár veszi pórázra.
A szűkszavú Tárnokmestert tuszkolják élre.
Saját táborából ütnek pártot ellene,
mert a Koronázatlan Cár úgy akarja.
Paprikajancsiból csinál vezért.

A Szovjetúnió maradékát Putyin vette kézbe. A szűkszavú (bár inkább ostobaságokat beszélő) tárnokmester : D-209 ügynök, Medgyesi. Valóban puccsal távolítják el. A paprikajancsi: Gyurcsány.

A nemzet tűri - nem látja meg rajta
a rángató madzagokat.
A csellel hatalomra segített Paprikajancsi
pofátlanul önkényeskedik, buzerálja a népet.
Nyegle és buta.
A Kiskanász malmára hajtja a vizet.
Jobb ellenfél nincs. A nép tűri őket.

Az átlag-magyar nem látja azt az összefüggést, amely akár Gyurcsánytól, akár Orbántól kiindulva Soroson, vagy Putyinon át a Bilderbergekeig, azon belül pedig a Rothschildokig, Rockefellerekig vezet.

Nemes lovag-ősök fehér liliomán
tipródik a nemzet.
A csősz tolvaj, a bakter rabló, a bíró cinkos.
A különb nem viszi sokra, mert irigylik.
Ki-ki rántja lefelé a másikat - az országot együtt.
Lenézett népek mögött kullog a magyar!
A nemzet talpa alatt röpülő szőnyeggé válik a föld!

Ez a versszak nem kíván magyarázatot, értjük, érezzük, tapasztaljuk. Az azonban megrendítő, hogy a magyar föld "repülő szőnyeggé válik" E szerint nem lesz elegendő erő a megtartására.

eddig a múlt


innen a jövő:

  
Még hatvan-hetven!

A rátarti úr napszámért kunyerál. Már érezni a közelgő gazdasági összeomlást!
Már mindent elkótyavetyéltek. Most játszák el az egészségügyet! Ez után a földünk jön!
Csak alantas szolgálatok maradnak, Már nem maradt más! A Talmud kettős mércéje
égbekiáltó árulások. szerint vagyonosodási vizsgálatok özöne ellenünk!
Lesznek, kik alattomos ellenséggel a középosztály kisemmizése érdekében!
fújnak egy követ.
Bevezetik a hét tevét, (Rakétarendszer izraeli érdekekért!) Megkezdődött!!!
hogy az innen köpködhessen lángot - Pld.: Tubes!!!
a bikát nyergelő asszonyra. (Európa többi népe!)
Ebből belviszály is támad, meg külső viszály is.

A Kost Áldozó
két fia tovább marakodik. Zsidó-arab ellentét?
A tevék magyar hajcsárai
Manó bőrét húzzák Krisztus képére,
hogy megtévesszék a népet,
és aranyra válthassák a félhold csillogását.



Ők a Kost Áldozó, tevét nyergelő fiát segítik, Orbánt!
más magyarok meg a másikat.
Kettészakad a nemzet,
lángra lobban az Ország.
A lángot vér oltja.

Magyar magyart gyilkol,
de a bika hátáról is ide lőnek
a hét teve miatt. Európából!
A nép fele elpusztul. (Istenünk így szabadít meg a prolitól?)

A szomszédok megmozdulnak,
de ugrásra kész a zenélő sivatagok tigrise is. (India?) (energiamező?)
A megszeppent maradék
UKKÓ-t híjja, a BOLDOGASSZONY-t. Itt térünk vissza igaz Istenünkhöz, ősi
A haragosok megbocsátanak egymásnak, vallásunkhoz!
az irigy örül más szerencséjének,
a rátarti nem rázza a rongyot, Sajnos, csak ekkora trauma tudja összefogásra
a közönyös siet segíteni. kényszeríteni ezt az önfejű felelőtlen népet!

Ekkor a MAGYAROK ISTENE őrül állítja
a zenélő sivatagok tigrisét, (talán India, atomhatalom, és fele lakossága hun rokonunk!)
        vagy inkább: az energiamező, a "kvantum"

és böcsületes alkuval
visszakerül, ami visszajár. A Kárpát-medence ismét magyar irányítás alá kerül
Új kor veszi kezdetét minden égtáj felé, egyet értésben a társnemzetekkel
YOTENGRIT, az ŐS-TENGEREK ISTENE nevében.

A JÓ SZOMSZÉDSÁG TÖRVÉNYE győzedelmeskedik.

Kapcsolódó:
   Tóth Ferenc: 2007/ nyirkai jóslat 1948. / I. - Táltosok jövendölése 2018-ig
   2007/ nyirkai jóslat 1948. / II.



Gonda László: Kásler a "megváltó" ...?!
Hát ez is egy szomorú történet lett végül.

Lenyúlta Lászlóéktól tiszta vörösben a "Haza nem eladót", majd íme a program, amellyel a "munkásosztály majdan mikor végre felépítjük a szocializmus legmagasabb fokát, a kommunista paradicsomba kerül:

"... ügyészeket, politikusokat, bírákat törvényszék elé állítjuk.
az államadósság törlesztését felülvizsgálás miatt meghatározatlan időre felfüggesszük.
...
Állami tulajdonba vesszük a
- nemzetbiztonsági szempontból fontos ágazatok mindegyikét.
- az energia és közműhálózati szektort,
- a teljes úthálózatot, autópályákat, vasútvonalakat.
- a lakosság élelmiszer alapellátását biztosító termelői szektor,
- az egészségügy, a kötelező nyugdíjrendszer és az ingyenes oktatás,
- a fegyveripar és a honvédelem, mind állami kézbe fog kerülni.
...
A Kádár rendszerre jellemző létbiztonságot, kiszámíthatóságot és a nyugati világra jellemző szabadságot teremtünk meg közösen. Ebből a munkából mindenkinek ki kell vennie a rá eső részét, a szavazónak is azzal, hogy az X-et A Haza Nem Eladó Mozgalom pártra és annak jelöltjére teszi, illetve abban, hogy segíti a mozgalom programját minél szélesebb körben megismertetni."

"Munkás ököl vas ököl, oda súlyt ahová köll!"
Ja és az állami alkalmazott, az tisztességgel, becsülettel, megvesztegethetetlenűl végzi majd a dolgát ... mint a Kádár rendszerben, amely "kinevelte a proli magyarországot". Majd egyesek felébrednek és hová lóg a kicsiny kacsója ...? Na hová is?

Több dolog "teccene" nekem is, de egészében nézve elszomorító, h valaki ennyire elveszíti a józan értékítéletét és az ország és lakóinak állapotát, helyzetét.

Béke veled, és Isten óvjon, kedves Árpád

Kapcsolódó:
   Kásler: Méltó választ ígértem - hát íme!
   Sztálin öröksége

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Szent Koronánkból próbált gúnyt űzni három osztrák "humorista" a követségen - a nagykövet a nyikhajok kidobása helyett még be is kapcsolódott a magyarellenes gyalázkodásba
2013-12-18. 20:09 Kuruc.info

Alább található olvasónk levele. Kíváncsian várjuk, kimerül-e a kormány keménykedése portálunk blokkolásában, vagy esetleg másokkal szemben is mer lépéseket tenni (ha már a külhonba szakadt testvéreinket elnyomó trianoni "utódállamok" esetében csak seggnyalásra volt képes négy éven keresztül).

Tisztelt Szerkesztőség!

Mivel diplomás fiatalként nem tudtam sehol elhelyezkedni itthon, mint oly sok sorstásam, én is külföldön vállaltam munkát, hogy némi kis pénzt összeszedve mielőbb hazatérhessek, és családot alapíthassak. Két és fél éve Bécsben dolgozom.

Tegnap este egy fárasztó nap után, miután hazaértem, kapcsolgattam egy kicsit a tévét. Az osztrák közszolgálati csatornán, az ORF 1-en belefutottam a Wir staatskünstler című kabaréba. A három "humorista" a Burgtheater színpadán arról beszélt, hogy milyen szánalmas az osztrák politikai helyzet, hogy az SPÖ ugyanolyan rossz, mint az ÖVP, majd egyikük, megnyugtatva a közönséget megjegyzi, hogy még mindig jobb a helyzet, mint Magyarországon. Hogy mindennek utánajárjanak, elmentek Magyarország bécsi nagykövetségére, ahol ez a három kretén Szalay-Bobrovniczky Vince nagykövetet faggatta, elsősorban a művészet magyarországi helyzete után érdeklődve.

Beszélnek a művészet szabadságáról, majd rövid időn belül eljutnak odáig, hogy törvénybe van iktatva, hogy a Szent Koronát nem szabad kigúnyolni. Ekkor az egyik majom előveszi a Szent Korona műanyagból elkészített másolatát egy kék szemeteszacskóból, majd a fejére teszi. (Én ebben a pillanatban mondtam volna, hogy kamera állj, a kijárat pedig arra van!)


Így folytatódik a beszélgetés, nagykövetünk pedig csak nyökög, dadog, zavartan nevetgél összevissza. Eközben (tudva, hogy éppen magyar felségterületen vannak) Florian Scheuba grimaszokat vág a koronával a fején, és kérdezi, hogy ezért akkor már büntetés jár-e. Szalay-Bobrovniczky pedig erre is próbál valamit válaszolni, de ez már senkit nem érdekel, mert eddigra Magyarország első embere Ausztriában a három "humorista" udvari bolondjává válik. Majd természetesen szóba kerül a magyarországi liberálisok kedvenc témája, hogy a Szent Korona miért a Parlamentben van, és egyébként sem eredeti, csak egy utánzat, mert az eredeti Stephanskrone (Ausztriában így nevezik) elveszett...


Beszélgetnek tovább, a nagykövet dadogva elmondja, hogy ő megértéssel van a kabaré iránt, mert a kabaré így müködik. Scheuba megkérdezi, hogy ezek szerint, ha valaki börtönbe kerül, ő közbenjárna-e érte, hogy szabadon engedjék? Ekkor a "humorista" szándékosan leejti a kezéből a koronát a földre, majd átdobja az asztal másik végén ülő társának, aki a korona másolatát az arca elé téve grimaszol, s közben dedós csúfolást hallatva mondja, hogy "na-na-na-na-na-na, hülye Szent István-korona..."



És a mi nagykövetünk, az állítólagos nemzeti, konzervatív és keresztény Fidesz embere ezt szépen, mosolyogva végignézi, és hagyja, hogy a gondosan felépített magyargyalázást nyugodtan betetőzze ez a három nyomorult.

Ahogy visszatérünk a Burgtheaterbe, a közönségnek elmondják még, hogy sajnálják, hogy a kamera már nem mutatta, de a nagykövet az íróasztalán álló lámpabúrára helyezte a koronát, ami annak kicsúfolása...
Minden erőmmel azon leszek, hogy a választásokig minél több ismerőssel, baráttal, rokonnal (szinte mindegyik családtagom a Fideszre szavazott 2010-ben) megértessem, hogy egyetlen nemzeti párt létezik Magyarországon, a Jobbik, amelyik remélem, nyerni fog, és végre-valahára parkolópályára teszi az összes pipogya, megalkuvó, gyáva diplomatát, felváltva őket olyanokkal, akiknek egyetlen egy vezérelvük van: magyar érdek mindenek felett!
Szebb jövőt kívánva:
egy a félmillió magyar kitántorgóból

Íme a videó: http://www.youtube.com/watch?v=zuzAzh6hk9U

Frissítés: olvasónk levele Martonyinak (holnap elküldi neki postán, közzétesszük majd az esetleges választ is), avagy az ezt az esetet is a közvélemény elé táró portálunk üldözése helyett talán a magyarellenesség visszaszorításával és becsületünk megóvásával kellene a kormánynak foglalkoznia:

Külügyminisztérium
Martonyi János
2013. december 18.
Tárgy: koronagyalázás Bécsben

Tisztelt Martonyi Úr!

Megdöbbenve értesültünk több millió magyar honfitársammal együtt, hogy három osztrák humorista, név szerint Florian Scheuba, Thomas Maurer, Robert Palfrader Magyarország bécsi nagykövetségén Szalay-Bobrovniczky Vince úr jelenlétében és közreműködésével gúnyt űzött a Magyar Szent Koronából, annak másolatát többek között lehülyézve, szándékosan földre dobva, szájkosárnak használva, majd pedig egymásnak labdaként dobálva.

Miközben a három osztrák illető fent leírt - és képekkel mellékletben illusztrált módon - gúnyolódott a Magyar Szent koronával, Szalay-Bobrovniczky Vince, ahelyett, hogy rendreutasította volna őket, vigyorogva asszisztált nemzeti jelképünk gyalázásához.
Valószínűleg eddig elkerülte az Önök figyelmét, hogy 2013. július 1-től nemzeti jelképeink (Himnusz, a nemzeti lobogó és a Szent Korona) megsértése bűncselekmény, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Mivel nagykövetségünk hazánk felségterülete, álláspontunk szerint a három humorista elkövette az említett bűncselekményt, Szalay-Bobrovniczky Vince pedig hazánkat képviselő nagykövetként (!) bűnrészesként és bűnsegédként vigyorogva és aktívan részt vett ebben a bűncselekményben.

Kérjük szíves válaszukat - kívánnak-e bármit tenni ez ügyben, kezdve a feljelentéstől Szalay-Bobrovniczky Vince azonnali visszahívásáig, és Ön személy szerint felelősnek érzi-e magát a történtekért.

Végül, de nem utolsó sorban, várjuk válaszát arra vonatkozóan, hogy - divatos szóhasználattal élve - szándékukban áll-e legalább olyan buzgalommal elhatárolódni Szalay-Bobrovniczky Vince tettétől, mint teszik azt a zsidó jelképek megsértésekor.

Dr. N. A.

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Meddig tűrjük? Sokkoló beszámolók Felvidékről

Véget kell vetni a lagymatag "jószomszédi politikának", és követelni kell a felvidéki magyarokkal szembeni szlovák jogsértések beszüntetését, s az őshonos magyar közösség nemzeti önrendelkezésének jogát. Ezt támasztja alá dr. Nagy Tibor és Tajnay Mária megrázó előadása.

Elhangzott a Nemzeti Jogvédő Szolgálat által Budapesten, 2013. december 10-én tartott konferencián, ahol bemutatták a Magyar önrendelkezés, emberi jogok és jogvédelem a Kárpát-medencében című könyvet, amely interneten is olvasható itt: http://www.morvaikrisztina.hu/ vagy http://media.wix.com/ugd/55b554_df8d2b173efc4496ae265caee11ee585.pdf



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Vörös Győző méhkasba nyúlt, mert az ősegyiptomi igazság egy szeletét tette le a közvélemény asztalára
2013-11-15 szabadonebredok.hu

Vörös vihar Théba felett- Miért tilos erről beszélni is akadémikusi körökben? (részlet)" A Pantokrátor-képről, melyet Vörös Győző egyiptológus megtalált és bemutatott, az is kiderül, hogy megtalálási helye valószínűleg egy proto-keresztény templom, mely mintegy 1600 éves lehet, így a benne lévő feliratok és képek is ebből a korból valók. Kiderült közben az is, hogy ezek a ma koptnak mondott keresztényeket akkor anakorétáknak nevezték, akik - számtalan vélemény szerint - az eredeti Krisztus-hit követői voltak. Ezeknek a vezetője volt (állítólag) az a thébai Szent Pál, aki az ottani fehér-szerzetesek rendjét megalapította. Aligha véletlen viszont az, hogy a fehér csuhás magyar Pálos rend megalapítója, Boldog Özséb éppen róla nevezte el a magyar pálos (pilisi) rendet.


Az egyiptomi fehér szerzetesrend is pálos rend volt, csak hát ott őket Bálosnak (Pálosnak), vagy Pilisi-nek (Philistin-nek) nevezték. És ne feledjük, hogy Árpád fővárosa a Pilisben volt, valamint azt sem, hogy Árpád papsága és szolgálattevő udvari törzse a Pilisiek (a Pálos-Bálosok) voltak. Ezt bizonyítja az a történelmi tény, hogy a kicsinyke Pilis megye volt az ország első megyéje, míg csak a keresztény vallás fel nem oszlatta, és a fővárost el nem vitték erről a tájról.

Az egyiptomi anakorétákat másként manicheusoknak nevezték. Ők ugyanis a Mani-kus vallásnak, az egyistenhitnek a képviselői voltak, akik az Apa-Anya-Fiú háromszentségét hirdették. Tagadták viszont a római zsidó-keresztény egyház paulinus tanait és az ősi napisteni erkölcsöket vallották. Éppen ezért eretneknek minősültek, akiket a katolikus egyház V. századi győzelme után Ázsia- és Európa-szerte üldöztek és gyilkoltak. Ez volt az oka annak, hogy Egyiptomban is a föld alá kényszerültek. (Ne feledjük, hogy ez idő tájt égettek fel az ősi könyvtárakat, így az alexandriait is, hogy megsemmisítsék az ősi napisteni vallási iratokat, és a Krisztus tevékenységével kapcsolatos egyiptomi és arameus okmányokat.)

Tulajdonképpen itt jutottunk el a lényeghez. A feltételezhető királysír egyik termében volt ezeknek az első Krisztus-hitűeknek az egyik temploma. Ebben a templomban szerepel egy rendkívül fontos jelkép, a Pantokrátor-kép, ami tulajdonképpen Krisztus-Istent jeleníti meg, nevezetesen a partus-avar keleti ornamentikával. Ennek a thébai Pantokátornak azonban van egy nagy baja: azonos a magyar korona felső Isten-Pantokrátorával. Mindketten egy díszes trónuson ülnek, egyazon kultikus pózban. Jobb kezüket parthus módra üdvözlésre emelik, bal kezükkel a Könyvet (a Törvénytáblát) tartják. Fejük körül glória látható, melynek egyaránt három belső sugárnyalábja van.

Az istenalaktól jobbra és balra a Napnak és a Holdnak az ábrája van, ami az Őstérnek, a Csillagrendszernek az uralmát jelenti. (A magyar korona Krisztus-Pantokrátorának a glóriájában csak két sugárnyaláb van, és más a feliratos ábra. Mindezek szinte kísérteties pontossággal egyeznek meg egy állítólag 600 éves intervallum ellenére.) A thébai Pantokrátort ugyanakkor egy körlánc veszi körbe és a főalak alatt két egyenlő karú kereszt látható.

Ez az egyiptomi Pantokrátor óriási felfedezés. Ennek léte nemcsak azt jelenti, hogy a kereszténység első 400 éve másként alakult, mint azt ma tanítják, hanem az úgynevezett proto-keresztény vallások szerepének átértékelése is szükségessé válik. A thébai Pantokrátor semmiképpen sem "keresztény" Pantokrátor. Sokkal inkább "körösteni", vagyis Kör-isteni Atya, a Nap és Hold főistene a neve. (A keresztény szó akkor nem létezett, illetve nem is létezhetett, mert a kereszténység nem a kereszttől kapta a nevét, hiszen ez csak a 400-as években jelent meg mint jelkép. A Kriszt-nek vagy Christ-nek nevezett Krisztus Kör-istent jelent, akárcsak a Christien-nek, Kristian-nak írt nevek, melyek az ősi magyar nyelven Kör-istent jelentenek.)

Ez az aligha vitathatóan 1600 éves Pantokrátor van jelen a magyar koronán, melyet ma pápai koronának tanítanak, s a koráról éppen napjainkban folyik éles vita. Csomor Lajos és Pap Gábor ugyanis egységes avar koronáról beszélnek, ami azt jelenti, hogy Árpád előtti korban készült, tehát minimálisan is a VIII. században, de inkább előtte. A hivatalos és akadémikus tudomány ezt kétségbe vonja, és azt bizonygatja, hogy a korona maximum az 1200-as években készülhetett. Sőt azt is sugallják, hogy a mai formáját II.József korában hamisították össze, amiben lehet igazság, ami a hamisításokat illeti.

A Vörös Győző-i "világbotrány" azonban összedönti ezeket a magyarellenes hamisításokat és torzításokat. Meg kell ugyanis válaszolni az alapkérdést: mit keres egy anakoréta-manicheus Atyaisten-Pantokrátor (nem Jézus az, mert a nap és hold a főistent jelenti) a magyar koronán, vagy ha fordítva teszem fel a kérdést: Mi köze van az avar-hun-magyar koronának Egyiptomhoz?

A válasz erre a második kérdésre is nagyon kellemetlen, mert azt kell mondani, hogy: sok.

Badiny Jós Ferenc és mások is arról beszélnek, hogy a Kárpát-medencében méheknek nevezett nép élt valaha. Badiny Jós Ferenc prof. ezt a mah-gar névvel indokolja. Az egyiptomi fáraók és istenek mézeskas alakú koronát viseltek, melyet kétoldalt méhszárnyak vesznek körül, és belőle egy kunkor, a méh csápja emelkedett ki.
Mindennek felvetése azonban pontosan úgy tilos, mint a sumér-magyar kapcsolatok létezése, és a róla való beszélgetés is, akadémikus körökben. Az egyiptomi kapcsolat felvetése pedig már ennél is nagyobb bűn. Vörös Győző a szó szoros értelmében a méhkasba nyúlt, mert az ősegyiptomi igazság egy szeletét tette le a közvélemény asztalára."

Práczki István

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Jó hírt kaptak a hopik és az apacsok
2013. december 11., szerda, 16:54 MTI - HVG

Mégis kedvező eredménnyel zárult az apacs és hopi indiánok számára rituális maszkjaik sokat vitatott hétfői párizsi árverése, a maszkokat ugyanis egy amerikai alapítvány azért vásárolta meg, hogy visszaadja az indián törzseknek.

Az Annenberg Alapítvány összesen 530 ezer dollárt, azaz 116 millió forintot fizetett az apacs indiánok három és a hopi indiánok 21 maszkjáért, mivel azok "nem valók sem aukciósházakba, sem magángyűjteményekbe" - közölte szerdán az alapítvány Párizsban.


Ezek a tárgyak óriási jelentőségűek a hopi és az apacs indiánok számára, és nem szabad árverésre bocsátani őket "kapkodva, a két törzzsel való konzultáció nélkül" - állt az aukciósházhoz intézett felhívásban.

Tavasszal a Neret-Minet francia cég vette semmibe amerikai őslakos törzseket támogató aktivistáknak, köztük Robert Redford Oscar-díjas filmszínésznek azon kérését, hogy ne árverezzen el amerikai törzsi ereklyéket, és 70 maszkot 930 ezer euróért adott el.

Az amerikai őslakosok kultikus tárgyainak árverése 1990 óta tiltott az Egyesült Államokban, Franciaországban azonban nem létezik hasonló törvény.

A színes, a hopik által kacsinának nevezett maszkok szellemeket ábrázolnak és vallási szertartások és táncok alkalmával viselik őket. Az indiánok számára már tárgyaik katalógusban való bemutatása is a hagyományaik megsértésével egyenlő.

A legutóbbi népszámlálási adatok szerint mintegy 18 ezer hopi indián él az Egyesült Államokban, többségük egy kelet-arizonai rezervátumban. A hopik szerint szentségtörést követnek el azok, akik gyűjtik vagy eladják ősi tárgyaikat, amelyeket különféle, például beavatási szertartásaik során használnak.

Kapcsolódó:
   Simon Péter - Ősi magyar nyomok észak-amerikai indián földön
   A legnagyobb holokauszt, ami a Földön létezett - és a "Hálaadás" valódi háttere

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Így erősítik a gyerekek immunrendszerét egy szibériai óvodában
kedd, december 17, 2013 4:59 du. erdekesvilag.hu

Egy oroszországi, pontosabban szibériai óvodában egészen elképesztő módon erősítik a kisgyerekek immunrendszerét. A mínusz 10-15 fokos hidegben az udvaron a mezítlábas, alsóneműre vetkőzött óvodások jéghideg vízzel locsolják le magukat. Aztán futnak egy kört, kicsit felmelegszenek odabent, majd ismét kimennek és még egyszer túlesnek a hideg fürdőn.


A krasznojarszki 317-es számú óvoda szerint az eljárás teljesen biztonságos, és semmi bajuk nem lesz a gyerekeknek tőle, sőt elkerülik őket a vírusok és járványok. Az óvónők szerint náluk senki sem betegszik meg az extrém immunerősítésnek köszönhetően. A sokat támadott óvoda szerint csak azok a gyerek vehetnek részt a fagyos immunerősítésen, akiket már évek óta szoktatnak hozzá a hideghez, és orvosi vizsgálaton is részt vettek. A különös módszert 13 éve vezették be és a szülők nagy részének nincs kifogása ellene.






*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Puzsér: lehet újra Nagy-Magyarország, de amit a kereskedelmi televíziók az emberek tudatával műveltek az elmúlt 17 év alatt, azt nem lehet jóvátenni
2013-11-27 15:03 nemzeti.net

A nagy hazugság a kereskedelmi televíziózással kapcsolatban az, hogy ingyen van. Pusztán azért, mert nem kell előfizetési díjat fizetni, meg nincs ingyen. Valójában sokkal súlyosabb árat kell fizetni, mint előfizetési díjat, a tudatunkkal fizetünk érte, és a reklámok során szedik be azt a díjat, amibe a műsorok elkészítése kerül. A reklám, a te döntéseiddel kereskedik, a reklám tulajdonképpen a tudat gyarmatosítását jelenti. A tudat, a XX. században felfedezett kontinens, amelyet kolonizálni kell, mint anno Amerikát. Ennek a folyamata, a modern marketingben ölt testet.

A reklámok nézésére nem kötelezve vagyunk, hanem szocializálva. Nem azért nézed a reklámot, mert kijön a "Reklám Hatóság" és megbüntet, hanem azért mert nem vagy kellően tudatos, vagy nem vagy a tudatod iránt kellően felelős. Azért nem tudod nem nézni a reklámot, mert nem te nézed a reklámot, hanem a reklám néz téged. Benned van egy "kicsi én", egy tudatalatti, ami nézi, akkor is, ha elhatározod tudatosan. Ezek a reklámok nem a tudatunkkal kommunikálnak, hanem a tudatalattinkkal. A reklám nem meggyőzni akar, legkevésbé informálni. A reklám nem egy közszolgáltatás, a reklám az egy zsarnokság, egy olyan intézmény, amire pár évtized múlva úgy fognak visszagondolni, ahogy mi visszagondolunk azokra az időkre, amikor általános és legális volt a gyermekmunka, vagy azokra a harmadik világbeli országokra, ahol ma is legális. Vagy a rabszolgaság intézményére. Ahogy a gyermekmunka, úgy a reklám is barbárság. Ahogy a gyermekünket óvjuk és védjük, úgy a tudatunkat is kellene. Ugyanann yi jogunk és okunk, sőt ugyanakkora kötelességünk védeni.

A reklám a tudatot támadja, de a tudattalanon keresztül hat a döntéseinkre, olyan döntésekkel kapcsolatban, amelyek nem eléggé tudatosak, ezért hallgatunk a tudattalanunkra. A reklám azt a célt szolgálja, hogy bennünk egy bizalmat építsen ki a többi termék rovására, de ez nem intellektuális, és nem racionális. Nem arról van szó, hogy valahogy meggyőznek minket, hogy ez a mosópor jobb, mint a többi. A reklám nem akar meggyőzni semmiről, hanem egy logót, egy szlogent, egy kellemes dallamot és egy harmonikus vonzó körülményrendszert akar beágyazni a tudattalanba. Egy kellemes asszociációval akarja párosítani a logót, meg a szlogent, a színvilágot, meg a dallamot. Sok érzékszerven keresztül támad, egyszerre támadja a muzikalitásunkat, a vizualitásunkat, ha nem mosóporról van szó, akkor sok esetben a szexualitásunkat, de még az értelmünket is. De, nem azt a részét, amelyik racionális, hanem az értelmünknek azt a részét, amely a szlogenre fogékony, azt a részét, ami a verseket szereti, a nyelvi harmóniát támadja.

Tehát, nagyon sok érzékszervet támad egyszerre és a célja az, hogy számunka az a termék, ismerős legyen majd, amikor a polcnál vagyunk. A reklám itt és most tőlünk semmit nem akar, hanem sunyi és alattomos módon elültet bennünk egy mémet, és az lesz a dolga a mémnek, hogy amikor megtalálja a párját a szupermarket polcán, és párosodjon. Hogy a bennünk lévő mém, és a polcon lévő mém találkozzon, és az egyik bevonzza a másikat.

A termék spektrum 90%-a esetében a reklám nem azt a funkciót szolgálja, hogy egy kiélezett versenyben versenyelőnyhöz juttasson bizonyos cégeket, más cégek meg lemaradnak a versenyben. Ez a hazugság! A reklám a piac felosztását jelenti, a legtöbb esetben tök egyenlő alapon. Például, három fontos szereplő harmad-harmad-harmad arányban felosztja a piacot a reklámok révén, és az összes többi cégnek a kiszorítása a cél, és a piacot felosztani a reklámozók között. Azt gondolom, hogy, ez rejtett kartellezés.

A másik nagy hazugság hogy, a reklám a műsort szolgálja, a reklám a műsorért van. Ha, megkérdezed a kereskedelmi tévéseket, hogy miért van a reklám, ezt fogják mondani: "Azért, hogy sugározni tudjunk maguknak műsorokat, mert ezek a műsorok nincsenek ingyen, valamiből finanszírozni kell a műsorokat, mi pedig önökért vagyunk, hogy önök szórakozzanak". Ez a hazugság, valójában pont fordítva van, nem a reklám szolgálja a műsort, hanem a műsor szolgálja a reklámot. A kereskedelmi tévé nem azért van, hogy te szórakozz, hanem azért, hogy az agyadat mossa a reklámokkal, és azért van szükség a műsorokra, hogy te két reklámblokk között ott maradj, és ez rögtön tartalmazza a választ arra a kérdésre is, hogy vajon miért olyan mocsok, aljadék, szemét, szar színvonalúak a tévéműsorok. Azért ilyen szarok, hogy a következő reklámra még öntudatlanabb, még emberalattibb legyél, mint amilyen az előző reklámblokk során voltál. Az a célja és a funkciója a tévéműsornak, hogy reklámblokk és rek lámblokk között egyre lejjebb, lejjebb és lejjebb nyomja a befogadás küszöbét, hogy egyre kritikátlanabb legyél a reklámok iránt. Mindezt azért mert ez jót tesz az értékesítésnek, ez "know-how" része, a kereskedelmi marketing működésének a része az, hogy a műsornak szarnak, aljadék színvonalúnak kell lennie. A műsornak a reklám színvonalához kell igazodnia, mivel a reklám a cél, és a műsor az eszköz, nem a reklám fog a műsorhoz alkalmazkodni, hanem a műsor a reklámhoz. A reklám pedig az ismert legaljább színvonal.

Az összes reklám amit az életedben láttál, az egyetlen reklám, csak specializálva van. Ennek az egyetlen reklámnak egyetlen egy üzenete van, az pedig az, hogy fogyasztás = boldogság. Hogy, az anyagi javak felhalmozásától te boldogabb ember leszel, a reklám első szándékkal ezt reklámozza. Ilyen módon egy BMW reklám egy kicsit Opelt is reklámoz, és Omo reklám egy kicsit Persilt is reklámoz.


Puzsér Róbert

A kereskedelmi televíziózás, alapvetően reklám orientált, mivel a reklámok alapvetően az anyagi részeddel kommunikálnak. A halandó részeddel kommunikálnak. A halálfélelemtől sújtott részeddel kommunikálnak. Tele vagy halálfélelemmel, és ez elől a fogyasztás rejtekébe menekülsz, mert addig amíg felhalmozol, addig amíg fogyasztasz, amíg vásárolsz, amíg javakat sajátítasz el, addig azzal az érzettel élsz, hogy növekszel, hogy vagy, hogy jobban vagy, hogy a létedben elmélyülsz. Veszel magadnak egy karórát, egy ruhát, és ezzel nagyobb súllyal, nagyobb nyomással nehezedsz a létbe. Kiterjedtebb vagy attól, amit megveszel. Ha meglopnak téged, az az érzésed, hogy kevesebb vagy, így közelebb rántanak a halálhoz, a megsemmisüléshez. Azt amit ma megveszel, amit megeszel, azt amit ma felveszel, amibe beülsz, azzal halhatatlanabb vagy. Ez persze nem igaz, ez egy illúzió. Arról van szó, hogy szorongunk. Minden szorongás alapja a halálfélelem, és az ezzel kapcsolatos szorongásunkat egysz erűen a fogyasztás oldja. A reklám erre megy rá, ezt az ösztönünket korbácsolja fel.

A lényeg az, hogy a műsorok a reklámok színvonalához fognak igazodni, és így jön létre, a kereskedelmi televíziózás intézményrendszere, amely gyakorlatilag reklám szintű agymosás. Már mindegy, hogy reklámot nézel, vagy műsort mert hasonló a nívótlansága. Meg mer valaki esküdni arra, például, hogy az Éjjel-nappal Budapest színvonalasabb, mint az azt megszakító reklámblokk?

Az eddig mindig működött, hogy lefelé hajtják a befogadásnak a küszöbét. Mindig a legkisebb közös többszörös. Az emberi tudat olyan, mint a víz a kisebb ellenállás felé folyik. Ha kis lépésenként, mondjuk fél évenként, csökkentik a színvonalat, akkor gyakorlatilag le lehet rombolni egy civilizációt ezzel.

Arról beszélek, hogy milliárdokat költünk közoktatásra, eközben a szemünk láttára pusztul le minden, mindaz amit felépítettük. Felépítjük nappal, leromboljuk éjszaka, mint Déva vára. A közoktatás által a következő generáció értelmi színvonalát valamilyen színvonalra hozzuk, eközben a kereskedelmi televíziók és a reklámok lerombolják mindezt. És nem hogy végignézzük, frekvenciát biztosítunk hozzá. Az a frekvencia, amin az RTL Klub és a TV2 sugároz az a miénk, azt mi bérbe adtuk, mi a magyar állam. Itt aztán változhat, Nemzeti Együttműködés, meg Nemzeti Közép Kormánya, meg Reform Kormányzás, és jöhet Gyurcsány és jöhet Orbán a kereskedelmi tévék azok továbbra is maradnak. Az a frekvencia nemzeti kincs.

A Barátok közt egyébként jó példa a színvonal zuhanásra. Amikor bevezették a Barátok köztöt Magyarországon, mikor is volt egy évtizede? 1999? Tehát 14 éve. Az első évben a Barátok közt akkorát bukott, mint az ól ajtó, nem nézte senki, nem volt nézője. Tök nyilvánvaló, hogy miért, mert a színjátszásnak azt a nívóját, ami addig megszokott volt - egy minimális nívó ugyan, de valami szint - azt olyan mélyen múlta alul, hogy az emberek kiköpték ahelyett, hogy lenyelték volna. A Szomszédokban kiváló színészek játszottak szarul, de a Barátok köztben szar színészek játszanak mégszarabbul. A Barátok köztöt egy éven keresztül senki sem nézte, de a vezetőség pontosan tudták, hogy ez egy nagyon erős kommunikációs brand, és hogy működni fog, csak hinni kell benne, és nagy meggyőződéssel tolni. És úgy tolták végig az első évben, hogy nem nézte senki, de tudták a nemzetközi tapasztalatok alapján, hogy működni fog. És eltelt egy év, és eltelt másfél év, és szépen lassan az emberek megtör tek, és elfelejtették, hogy mi volt az a színvonal, amihez korábban igazodtak, és elkezdték zabálni a szart. A mocsokkal addig bombázták az embereket, hogy a pajzs elvékonyodott, és végül elengedett. Ez történt. És most nézzük meg az embereket, nem lehet őket leszoktatni a Barátok köztről, már nem lehet.

Komolyan mondom, mióta kereskedelmi televíziózás van Magyarországon az felbecsülhetetlen, és jóvátehetetlen. Az energiaszektort vissza lehet venni állami kézbe. A termőföldet, vagy a vizet, vagy lehet újra Nagy-Magyarország, visszacsatolhatjuk Erdélyt, a Felvidéket, meg a Kárpátalját, még bármi lehet. De, azt a rombolást, amit a kereskedelmi televíziók az emberek tudatával műveltek az elmúlt 17 év alatt, azt soha nem lehet jóvátenni már. Azt nem lehet visszavásárolni.

Ki kell állnunk azért, hogy a tudatunk nem gyarmat, nem kőolaj, nem bauxit, nem egy olyan ásványkincs, amit ki lehet aknázni, amire koncessziót lehet vásárolni és ki lehet aknázni. Azt kell először felfogni, hogy a reklám nem üzleti kérdés, hanem emberjogi kérdés. Ha ezt lefektetjük, akkor akkor ennek a mentén öntudatosan ki kell állni a tudatunk iránti jogunk mellett. Jogom van a tudatomhoz! Jogom van, nem csak a fogyasztói döntéseimhez, hanem ahhoz a kulturális kontextushoz, amiben az életemet élni akarom, és ezt nem engedem mérgezni, és ezt nem lehet milliárdos pszichopaták mohóságának a tárgya vagy az eszköze.

Mit lehet tenni ez ellen? Én hiszek a televízióban, hiszem, hogy sok jó dologra lehet használni. Szerintem, a a tévé egy csodálatos találmány, ami jobbá teheti az életünket és egy nagy civilizációs vívmány, de ami elátkozott és aljas az a kereskedelmi televízió, ezt kell felszámolni. Azt gondolom, hogy van a tévézésnek is fényes és sötét oldala. A sötét oldala a kereskedelmi tévézés, a fényes oldala az előfizetéses tévézés. Az előfizetéses tévézés az egy korrekt üzlet. Százszor korrektebb dolog, hogy egy műsorért pénzt kérek, mint ha cserébe elkérem a tudatod, telefosom és visszaadom. Létezik az előfizetéses tévé, például az HBO. Hol írtam alá azt a szerződést, hogy a tévé és a reklám összenőtt? Szerintem nem nőtt össze!

Ez az üzleti modell nem haldoklik, hanem szárnyal. Sorozatokat gyárt, pedig maga az üzleti terv nem erről szólt, amikor létrehozták. De, mára akkora tőkéjük van, hogy most már saját gyártású filmjei vannak, saját gyártású sorozatai vannak, amiket sugároz, amik a legjobb és legszínvonalasabb sorozatok.

Ezt a háborút nem nekünk, hanem a gyerekeinknek kell majd megnyerni, mi valószínűleg nem fogjuk megélni ezt a változást. A kereskedelmi televíziózás és a reklám már defenzívában van, a fiatal korosztály körében, és az okos tévé, már kiszűrhetővé teszi a reklámot. De ez nem megoldás. Gondoljunk bele milyen nívójú televíziózás az, hogy nézel egy műsort, jön a reklám és a tévéd automatikusan átkapcsol egy másik csatornára, ahol éppen nincs reklám és azt nézed tovább. Milyen színvonalú élet, milyen színvonalú szórakozás, milyen nívójú szabadidő az, ahol te attól függően nézel sorozatot, vetélkedőt, vagy ismeretterjesztőt, hogy hol van éppen reklám? Én nem szeretnék így élni.

A lényeg az az, hogy valóban kitelt a reklám ideje.
A mai nemzedékek már nincsenek a kereskedelmi tévézésnek annyira a hatása alatt, mint az előző, de sajnos, ez a 17 év megtörtént. Ha ezeket a frekvenciákat csak 20 évvel később osztják ki, akkor ma más országban élnénk, egy összehasonlíthatatlanul jobb helyen. Azt gondolom, hogy az önvédelmet nem az egyénre kell bízni, hanem felülről kell szervezett módon megtervezni, és megvalósítani. Ez azt jelenti, hogy az államnak kell finanszírozni a televízió csatornákat, és ha az állam nem fogja akkor senki nem fogja, akkor majd a cégek, majd a reklámok...

Tényleg arról van szó, hogy nincs ingyen ebéd, vagy az állam azt mondja, hogy felszámolom a kereskedelmi televíziózást, bevezetem és kötelező érvényűvé teszem az előfizetéses televíziózást, és minden háztartás kap mondjuk 5 csatornát az államtól alanyi jogon. Eltelik egy hónap, és ha váltani szeretnél valamelyik csatornát dobod, felveszel helyette újat. Ha nem elég az öt, akkor fizetsz, és kapsz még annyit, amennyire csak pénzed van, és hónapról hónapra váltogathatod a saját portfóliódat. Abban hiszek, hogy egy ilyen valódi versenyben, 5-10 éven belül kirostálódna a hagyományos értelemben vett kereskedelmi tartalom. Tehát az Éjjel-nappal Budapest, a Barátok közt és az ilyenek, mivel, hogy ezek alapvetően a reklámok mellé lettek gyártva, olyan tartalom ami a reklámnak a mankója.Azt gondolom, hogy az előfizetéses rendszerben egyszerűen kihullana. Nem máról holnapra, de szépen, lassan kihullana.

Sokba kerülne, de nem lehet mindenről nyugger-szoci módon gondolkodni. Nem lehet mindenről úgy gondolkodni, hogy még egy bőrt lehúznak, még tévéadó is lenne. Igen, valószínűleg egy újabb adóteher lenne, de a tévét valaki finanszírozni fogja, vagy a cégek, vagy mi. Én azt mondom, hogy akkor vegyük a magunk kezébe. Ez olyan, hogy aki fizeti a cigányt, annak húzza a nótát. Ha nem fizetünk érte, akkor az ő tartalmuk lesz, ha fizetünk érte, akkor a miénk. Ezért valaki fizet, minden körülmények között.

(A fentiek az Apu azért iszik, mert te sírsz rendezvénysorozat 2013. november 26.-i alkalmán hangzottak el)

Kapcsolódó:
   Telehipnózis
   Híres szabadkőművesek
   Ez a Fidesz "egyháza": rejtett kamerával a Hitgyüli vonagló szektásai között

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

AHOL A FŰ SEM NŐ
2013.09.12. TudnodKell

Okostelefonok és a Wi-Fi routerek
Több mint elekroszmog!


Kilencedikes dán tanulók fillérekből levezettek egy olyan kísérletet, ami mögé a hivatalos tudomány máig nem mer felsorakozni. Wi-Fi router mellé kerti zsázsát ültettek, ami nem akart kinőni.

Jórészt parttalan vita folyik arról, hogy a korunkban már igen elterjedt vezeték nélküli eszközök által kiadott rádióhullámok ártalmasak-e az egészségünkre, vagy nem. Egy bő évtizeddel ezelőtt még a televízió, a rádió, az adótornyok és a nagyfeszültségű vezetékek álltak az ilyen viták középpontjában, manapság azonban sokkal közelebbi rádiósugárzási forrásoknak vagyunk szinte állandóan kitéve - a mobiltelefonoknak és a Wi-Fi routereknek.

Saját élményeiből indult ki az az öt, 15 év körüli lány, akik tudományos kísérletük témájául a mobiltelefon rádiósugárzásának hatását választották. Azt tapasztalták ugyanis, hogy ha alvás idejére is maguk mellé vették mobiljukat és az az éjszaka során a fejükhöz közel hevert bekapcsolt állapotban, akkor másnap nehézségeik adódtak az iskolában a koncentrálással. Innét jött az ötlet, hogy tanulmányozzák a mobiltelefonok emberekre gyakorolt hatását, de ehhez a dániai Hjallerup Iskola - ahova a lányok járnak - nem tudott megfelelő forrásokat és felszerelést szerezni, így végül beérték egy marék növénymaggal és két Wi-Fi routerrel.

Hat tálcányi kerti zsázsa-magot helyeztek el egy közvetlen sugárzástól mentes vizsgálati környezetben, hatot pedig két Wi-Fi router közelében. Az adóenergiával és a távolsággal kalkulálva úgy pozicionálták a tálcákat, hogy azok hasonló erősségű sugárzásnak legyenek kitéve, mint egy mobiltelefonáló. Tizenkét napon át figyelték, mérték, fotózták mindkét telepet, és az eredmények magukért beszélnek. A sugárzásnak kitett magvak közül a legtöbb elpusztult, vagy a fejlődés már a legelső szakaszban elakadt. A közvetlen sugárzástól mentes "veteményes" ellenben zöldellt, növekedett és virágzott. A kísérlet első helyezést hozott a helyi tudományos diákversenyen és világszerte felkeltette a kutatók érdeklődését.

Az ember tudatosan nem képes érzékelni a rádióhullámokat, melyek serege napi rendszerességgel áthalad a testünkön, de (valamilyen) hatásuk biztos van ránk. Ugyan már hosszú évek óta használnak mobiltelefonokat és Wi-Fi routereket is emberek milliárdjai, mégis, eddig egyetlen, a kérdésekre választ adó, átfogó és hiteles tudományos kísérletsorozat és elemzés sem látott napvilágot a témában. A kutatóintézetek hagyományosan csak a rádióhullámok sejtekben okozott hőmérséklet-növekedésével kapcsolatban publikáltak eredményeket, de ez talán épp a legelhanyagolhatóbb aspektusa lehet a rádióhullámok élővilágra gyakorolt hatásának.

Bizonyára sokakban felmerül a gyanú, hogy a technológiai cégektől általában korántsem független kutatók és laborok nem biztos, hogy megengedhetnék maguknak, hogy kimondják: a mobil vagy a W-Fi router használata valamilyen mértékben és módon káros. De ha mégis így lenne, vajon hányan akarnának vagy tudnának lemondani a használatukról?

"Tapasztalatok a WiFi sugárzás ártalmas hatásairól

Kedves Olvasó!
Egy szörnyű és nagyon riasztó tapasztalatomról szeretnék írni most neked.

Elöljáróban magamról annyit szeretnék elmondani, hogy nagyon régen foglalkozom TaiCival, Chi kunggal és taoista meditácóval, tornákkal. Egyáltalán nem vagyok kezdő a témában, hiszen tizennégy éves koromban kezdtem tanulni ezeket. Ma negyvenegy múltam. Ezért a történetben leírt tehetetlenség és megoldhatatlanság, teljesen megdöbbentő volt számomra.

Tehát következzen a történet, ami elképesztő tanulságokkal járt...

A múlt évben szerettem volna a gyermekem szobájába bevezetni a netet. Mivel a madzagos megoldás kicsit körülményes lett volna és a szolgáltató is a WiFi megoldást részesítette előnyben, úgy döntöttem, hogy ezt a lehetőséget választom. Annál is inkább, mert van egy okostelefonom és ehhez is jól jött volna a netforgalom ilyentén megosztása.

Felszereltem tehát a WiFit adót és nagyon örültem a technika ezen vívmányának, hiszen egy csapásra lett net az egész lakásban, okossá vált a telefonom és ráadásul még a tévém is.

Néhány hétre rá azonban beteg lettem. Nagyon furcsa volt a betegség. Szédülésekkel, fejfájásokkal járt. Folyamatosan rosszabbodott a dolog és aztán karácsony előtt valami furcsa "fertőzés" is elkapott. A szédülések fokozódtak, furcsa gyomorfájás alakult ki, idegessé, nagyon feszültté váltam és úgy éreztem, mintha nem lennék önmagam. Az alvászavar is egyre erősebbé vált. Nem csak nehezen aludtam el, de ráadásul éjjelente többször is felkeltem. A szememet mintha belülről nyomták volna és eléggé égett is.

A tünetek a betegség "elmúltával" is megmaradtak, sőt némelyik erősödött is.

Utáltam otthon lenni és úgy gondoltam, hogy rossz hely az, ahol élek.

Voltam orvosoknál is a tünetekkel, de enyhe májenzim eltérésen és ugráló magasvérnyomáson kívül semmit sem találtak.

Az akupunktúra nagyon nagy segítség volt. Hála Istennek és Prof. Dr. Shao Bai Junnak, aki az egyik legképzettebb akupunktőr, egész Európában. Ő akupunktúrával kezelt, én pedig Chi Kung terápiát folytattam.

Az állapotom nagyon sokat javult, de egyes makacs tünetek tovább rosszabbodtak és általános kedélyállapotom tovább romlott. Állandóan ideges, feszült voltam, sűrűn fájt a fejem, egyre nehezebben voltam képes gondolkodni, a memóriám drasztikusan romlott, fájtak az ízületeim és a szemem sokszor égett, belső remegést éreztem és nagyon könnyen betegedtem meg. Állandóan álmatlanság kínzott és éjszakai izzadás is. Az izzadás erőteljessé vált és csak a nyakamtól felfelé volt észlelhető.

Hihetetlen volt a dolog.

Aztán a családom tagjai is panaszkodni kezdtek. Sokszor migrénes fejfájás kínozta őket, a velem egy szobában alvó barátnőm belső idegességről, depresszióról kezdett panaszkodni és arról, hogy legszívesebben elmenekülne a lakásból. Alvászavar jelentkezett nála is, de nem izzadt, viszont híresen erős haja, gyengülni kezdett és hullani. Ez utóbbi tényleg nagyon megdöbbentő volt.

Lányom sűrű fejfájástól szenvedett, hullott a haja, szinte állandóan hányingere volt. Ideges és feszült lett a természete.

Az egész állapot olyan volt, mintha megátkoztak volna minket. Nagyon fáradékonynak, betegesnek, álmatlannak, depresszívnek érezte magát az egész család.

Eleinte fertőzésre gyanakodtam, de a helyzet hullámzóan ugyan, de több, mint egy éve fennállt.

Nagyon sokat gondolkodtam, hogy vajon mi történhetett, bő egy évvel ezelőtt nálunk, amitől ennyire szenvedünk????

Minden lehetőséget végig zongoráztam már, amikor kezembe akadt egy érdekes kutatási eredmény a mobiltelefonok és WiFi berendezések sugárzásának ártalmas hatásáról.

Na, gondoltam, egy életem egy halálom, én kikapcsolom a WiFit. Fájt a dolog nagyon, mert hirtelen eltűnt minden általa nyújtott kényelmi és technikai előny. Ráadásul a lányom nem rajongott a net megszűntéért.

A TAPASZTALATOK HÁROM NAP ALATT:

Betegségem tünetei a második naptól drasztikusan csökkenni kezdtek. Megszűnt az állandó fejfájás, alvászavar, belső idegesség, éjszakai izzadás, depi és gondolkodási zavar. Mintha az átok lehullott volna a családról is. Mindenki nyugodtam, derűsebb. Páromnál megszűnt az alvászavar és idegesség. Lányom nyugodtam, kiegyensúlyozottabb. Mindannyian könnyű fáradtságot és álmosságot érzünk, ahogy az az agresszív túlfeszülés megszűnt.

Ha mindezt végiggondolom, el sem tudom képzelni, hogy hány embert kezelhetnek hiába hasonló tünetekkel??? Hány család és élet megy tönkre az állandó idegfeszültség miatt, melyet a mobilok, rádióadók és WiFis berendezések a sugárzásukkal ontanak magukból????

Vajon hány elborulást köszönhetünk ezen sugárzásoknak és az erre érzékeny emberi idegrendszernek????

Sokan hiszik, hogy a terméketlenségük, nemi vágyuk hiánya, életúntságuk, feszültségük, akaraterejük gyengesége, állandó fáradtságuk, ízületi fájdalmaik, magas vérnyomásuk, szívritmus zavaruk, ideges gyomor- és bélbajuk és ki tudja még milyen nyavalyájuk a táplálkozásuk és a stressz folyománya.

Az a mi családunk tapasztalata, hogy sajnos technológiai vívmányaink sokkal rombolóbbak ránk nézve, mint ezen felsorolt okok...

ÉRDEMES KICSIT VISSZASÜLLYEDNI, MERT IGAZÁBÓL NAGYON NAGY A TÉT!!!! NEM ÉRI MEG MINDENT FELÁLDOZNI ENNYIRE KEVÉSÉRT. AZ EGÉSZSÉG, A LELKI ÉS CSALÁDI BÉKE TÖBBET ÉR, MINT BÁRMILYEN TECHNOLÓGIAI KÜTYÜ..."

Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút

Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya

Zöld Kapu Vendéglő, étterem Óbuda hangulatával HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000
HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel



Magyar Menedék Könyvesház
Nemzeti Webáruház, Könyvesbolt
Norman Vincent Peale - A pozitív gondolkodás ereje - gyüjteményes díszkiadvány díszdobozban CD melléklettelGönczi Tamás - Nimród gyűrűje
Bunyevácz Zsuzsa - Félni csak...kinek is lehet?Kozsdi Tamás - A Magyar Korona könyve
Zele Richárd - Móricz János legendáriumának nyomábanGönczi Tamás - Piliscsillag Napcsillag
Juhász Zsolt - A magyar nyelv mint útikönyv II.Igor Janke - Hajrá magyarok! - Az Orbán Viktor-sztori egy lengyel újságíró szemével
Obrusánszky Borbála - Hunok Hungárok MagyarokNyirő József - Karácsony a havason
Skrabski Fruzsina - Elhallgatott gyalázat DVDMolnár V. József - Örökség
Maderspach Viktor - Karaván a havasokbanCzakó Gábor - Hitemről
Koltay Gergely - Álmaink útján CDBogár László - Háttérképek
Kuliffay Hanna - Az igazság haszontalanságaSusan George - Lugánói tanulmány 2.
Balogh Béla - A végső valóságDr. Eben Alexander - A mennyország létezik
Marton Veronika - Hol rejtőznek a magyar táltosok?Magyar Trikolór naptár - A Magyar Trikolór tizenkét hónapja 2014
Grandpierre Attila - Apám szíve dobog bennemDr. Gerardo Pena Mattheus - Tayos 2.
Tácsi István - A magyarok Istene, az ősi napisten újra fénylik I-II.Színia Bodnár Erika - Abrakadabra
Pataki János - Székelyföld - A legendák világa 2013Raffay Ernő - Szabadkőműves béklyóban
Pap Gábor - Az Atilla-kincs vallomásaPeter Sheldon Drábik János - Hazugság, hogy Obama elkergeti Orbán Viktort
Mindenféle orvosságoknak rend szedéseEdmond Bordeaux Székely - A kortalan kutatása I.
Agnes Golenya Purisaca - Perun innen és túlVetráb József Kadocsa - Égre nyíló lélek-ajtó
Grandpierre Attila - Az Élő Világegyetem Könyve 2012Hosszú Gábor - Rovás Atlasz
Kalemandra - TeremtészetMaurer Teodóra - Onody Gyula - Koppány - Somogy hercege
Kozsdi Tamás - A magyar ősemlékezet és az Arvisura világképAndreas Moritz - A rák nem betegség
Dr. Szádeczky Lajos - A Csíki székely krónikaMichelangelo Naddeo - A 10.000. éves magyar kontinuitás
Berta Tibor - Az időkód II.  - Jézuspasszport