2014. január 20., hétfő

[Lapszemle] A füstölt kolbászra is rászáll az EU - Jobbik: az elmúlt 24 év minden korrupciógyanús ügyét ki fogjuk vizsgálni - Amerikai álom: felrobbantani a Fehér Házat - Brit topkatonák és politikusok kerülhetnek a vádlottak padjára - A japán Abe-t letartóztathatják Davosban, Svájcban az Aum terrorista támadásokban betöltött szerepéért - David Icke és a hüllõ apokalipszis - Az Anunnaki és az Illuminátusok háborúja: nem kétséges, hogy ki fog veszíteni - Amerika meglopása

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


Jöjjön velünk idén is a Csíksomlyói buszos kirándulásra!

Az Orbán Balázs Erdélyi Kör, a Nemzeti Hírháló támogatásával 2014-ben is kirándulást szervez a Csíksomlyói búcsúra.

Indulás: 2014.06.05-én, Csütörtökön reggel 6 órakor (Budapest, Hungária krt. Nemzetvédelmi Egyetemmel szemben lévő MOL parkolóból)
Program:
• Útirány: Püspökladány; Biharkeresztes; Nagyvárad (itt városnézés).
• Tovább indulunk Királyhágó érintésével Bánffyhunyad; Kalotaszentkirály (itt szálláshely elfoglalása)
• 2014. 06.06. Péntek - Indulás reggel 7 óra (román idő szerint) Gyalu; autópálya; Aranyosgyéres; Ludas; Radnót; Marosvásárhelyt kikerülve Korond; Székelyudvarhely; Lövéte (itt szállás elfoglalása)
• Szombat - 7 óra indulás a Búcsúba, este alvás Lövétén
• Vasárnap - Indulás reggel 7 óra az 1000 éves határhoz, este visszatérünk Lövétére (szállás elfoglalása).
• Hétfő - Indulás reggel 7 óra Székelyudvarhelyre; Korond (vásárlási lehetőség), majd vissza Székelyudvarhelyre (városnézés), majd tovább indulunk Segesvárra (városnézés); Meggyes; Gyulafehérvár; Déva és Csernakeresztúron szálláshely elfoglalása.
• Kedd - Indulás reggel 7 óra Vajdahunyad várának meglátogatása, majd tovább indulunk Brádra, ahol megtekintjük Kristály-arany múzeumot, majd tovább indulunk Vaskó; Belényes; Kőröstárkány (szálláshely elfoglalása).
• Szerda - indulás reggel 7 óra látogatás a Kiskői medvebarlangba, majd ezután hazaindulás Nagyvárad - Biharkeresztes érintésével (ha belefér az időbe, akkor a Félix-fürdőben 1 órás fürdés is tervbe van véve)

Az autóbuszra csak érvényes baleset biztosítással lehet felszállni.
Az ár magában foglalja légkondicionált autóbusszal való utazást; szállást félpanziós ellátással, valamint az összes belépőjegy költségét.

Érdeklődni lehet:
hargita1956@yahoo.com email címen
0036-20-370-02-92 telefonszámon
0036-20-933-62-94 telefonszámon
http://www.egipatrona.hu/index.php/2014-ben-is-a-hirhaloval-csiksomlyora




Karen Hudes üzenete a magyaroknak

Karen Hudes, a Világbank volt jogtanácsosa, a világszintű korrupciót feltáró bennfentes külön nekünk, magyaroknak küld üzenetet a bankvilágban zajló eseményekről. A bankok titkai napvilágra kerülnek. A világ pénzeit fedező aranykészletek szép lassan előkerülnek. Szóval, fel a fejjel!

A videóban említett link Magyarország cégként történő bejegyzéséről: http://tinyurl.com/l8bmwrr
Thank you, Karen!

Kapcsolódó:
   Pénzmosás a Világbanknál interjú Karen Hudes volt vezető jogtanácsossal


Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

A füstölt kolbászra is rászáll az EU
2014. január 20., hétfő 13:29 Index

Szeptembertől szigorodnak a füstölés szabályai az Európai Unióban, a magyar húsosoknak viszont nincs miért aggódniuk, nálunk 14 éve már eleve szigorúbbak a szabályok, és ezen még lazíthatnak is. A főellenség egy BaP néven emlegetett öt benzolgyűrűből álló aromás szénhidrogén, amitől hullanak a nyulak és patkányok, és valószínűleg az embereknél is rákkeltő.

Címkékbenzoapirén, hús, füstölés

Legkésőbb idén nyár végéig ehet erősen füstölt húsokat, halakat az unióban, aztán vége: Brüsszel szeptembertől keményen odalép. Az Európai Unió még 2011-ben döntött arról, hogy szigorítja a szabályokat, a húsokat feldolgozó cégeknek ezután jobban oda kell majd figyelnie, hogy hogyan és mivel füstölnek: alighanem sokan inkább ráállnak majd a füstaromára.


A magyar húsiparnak nincs miért aggódnia: nálunk ugyanis már 1999 óta szigorúak az előírások, és bár az uniós csatlakozással kötelező lett volna ezeket az uniós szintre lazítani, ezt - ez egyszer kivételesen szerencsénkre - elmulasztottuk. A hazai élelmiszer-vállalkozóknál tehát - szemben uniós versenytársaikkal - nem igényel semmilyen felkészülést, átalakítást az új szabály.

De mi ez az egész?

A bűnös a benzo(a)pirén (BaP) nevű halványsárga szilárd kristályos anyag, egy öt benzolgyűrűből álló aromás szénhidrogén. Így néz ki öt benzolgyűrű:
A BaP a policiklusos szénhidrogének - vagy a kémikus szlengben PAH-anyagok - közé tartozik. Ahol szerves anyagok égnek magas hőfokon, ott szinte mindig számíthatunk a felbukkanására. Korom, kátrány, szurok, kőolaj, bitumen, cigarettafüst - a policiklusos szénhidrogének melegágya. A BaP viszont ezek között is az egyik legártalmasabb az egészségre.

Daganatos nyulak, rákos kéményseprők

Már az állatkísérletek sem túl biztatóak: egereknél, nyulaknál, patkányoknál tumort, daganatot, szarkómát leukémiát okozott, és a megfigyelések szerint rákkeltő hatása van az embereknél is. Ha sok a PAH, több kéményseprő lesz hererákos, aszfaltmunkás bőrrákos. Tudósok szerint a Bodeni-tónál, a Rigai-öbölben és Izland tengerpartjain azért lehet több a gyomorrákos, mert több füstölt halat és sertéshúst esznek.

Az unióban a füstölt hús és füstölt hal kilójában most még legfeljebb 5 mikrogramm benzo(a)pirén lehet, szeptembertől viszont már csak 2 mikrogramm.


Ez elég kevés, ha például puha fán, minden füstszűrő nélkül füstölünk - ahogyan vidéki háztartásokban még sokan -, akár 50-60 mikrogramm PAH kilónként, ebből BaP a megengedett határérték sokszorosa. Keményfával, 3-400 fokos izzási hőmérséklet mellett, jó füstszűrővel, burkolással ez a mennyiség jelentősen csökkenthető.
A magyar szabályok szerint füstölt húsokban 1 mikrogramm/kg, füstölt halakban legfeljebb 2 mikrogramm lehet, füstarománál ugyanez 0,03 mikrogramm.

Vagyis hiába szigorodik az uniós szabály, a magyar még mindig szigorúbb marad. Pontosabban maradna, ha nem változtatnánk rajta. A Vidékfejlesztési Minisztérium elárulta, mivel már amúgy is elég régen követni kellett volna az uniós szabályokat, most felülvizsgálják majd az 1999-es rendeletet. Vagyis az uniós szigorítással nagyjából egy időben, a magyar szabály még lazulhat is, igaz legfeljebb egy mikrogrammal lehet több BaP kilónként.
Videó: http://www.youtube.com/watch?v=teqczt6txoM

Rajta van a PAH-on a magyar hatóság

A tárca kérdésünkre elmondta, a hatóságok az egész élelmiszerláncot "a szántóföldtől az asztalig" ellenőrzik, az élelmiszer-előállítás folyamatát, a forgalmazói helyeket, valamint az élelmiszerek teljes körét figyelik egy kockázatbecslésen alapuló ellenőrzési terv alapján. A PAH-határértékek vizsgálata nálunk a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) alá tartozó Megyei Kormányhivatalok Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóságai és a járási hivatalok feladatkörébe tartozik.

Néha konkrét gyanú alapján ellenőriznek, de a legtöbbször inkább szúrópróbaszerűen az ellenőrzési terv alapján. Ezután a mintát megvizsgálják a NÉBIH laboratóriumában. Tavaly Magyarországon 185 darab mintában vizsgáltak PAH-okat, voltak köztük füstölt húsok, húskészítmények, halkészítmények. De még gabonás gyerekételek, bébiételek, olajok és zsírok is.

A gyümölcs durvább, mint a hús

A legtöbb PAH ugyanis valószínűleg egyáltalán nem a füstölt húsokon keresztül jut a szervezetbe. A benzo(a)pirén, kohók, repterek, főutak, kőolaj-finomítók mentén is kiülepednek a talajra és a növényekre. Itt ráadásul a mosás sem segít. A levegőben lévő füstgázokból, porból, koromból, kipufogó gázokból a növényi élelmiszerek felületére rakódott vegyületek lassan beleoldódnak a zöldség-, gyümölcs- és gabonafélék külso viaszrétegébe.

Hazai mérések szerint a nagy autóutak melletti búza akár kétszer, az árpa akár négyszer annyi benzo(a)pirént tartalmazhat, mint az utaktól, ipartelepektől távol eső részeken. Iparvidéken termelt almánál például egy kilónyi héjban akár 60 mikrogramm benzo(a)pirén is lehet, miközben a tiszta levegőjű helyen termelt alma héjában 0,2-0,5 mikrogramm/kg körüli az érték.


Attól viszont nem kell félni, hogy a szennyezett takarmánnyal etetett állat húsa, teje vagy tojása is PAH-os lesz, megfigyelések szerint a PAH-os gabonával etetett disznóból nem lesz PAH-os kolbász. Legutóbb széleskörű felmérést 1977-ben készítettek, akkor nagyjából 1,5 mikrogramm benzo(a)pirént ettünk, ma már a környezetszennyezés csökkenésének köszönhetően ennél valószínűleg jóval kevesebbet, pontos hazai mérések erre nincsenek.

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Jobbik: az elmúlt 24 év minden korrupciógyanús ügyét ki fogjuk vizsgálni
2014. január 19. - 21:56 szebbjovo.hu

A fideszes vezetők teljesen elszakadtak a valóságtól, az országban kizárólag kormánypárt-közeli vállalkozók könyvelhetnek el sikert, miközben közel négymillió ember él a létminimum szintjén, és az ország hét régiójából négy tartozik Európa húsz legszegényebb térsége közé - jelentette ki a nemzeti párt debreceni országgyűlési képviselőjelöltjeinek bemutatkozó lakossági fórumán Kőszeghy Csanád Ábel, a Jobbik helyi elnöke, önkormányzati képviselője vasárnap délután.


A városi kampánynyitó rendezvény első felszólalója Herpergel Róbert volt, aki rövid bemutatkozását követően az "ígérgetési szindrómában szenvedő" baloldali pártokról, majd a "minden rendben szindrómában szenvedő" kormánypárti politikusokról beszélt. Ezt követően hangsúlyozta: mi, jobbikosok azokat az embereket képviseljük, akik dolgozni és tanulni szeretnének, a romboló egyéneket pedig ellenfeleinknek tekintjük. Ugyanakkor azt is megígérjük, hogy soha nem fogunk megválaszolatlanul hagyni egyetlen kérdést sem, ahogyan azt például Kósa Lajos teszi, ha kínos neki az.


Herpergel a nemzeti párt 2010-es választási programjáról is beszélt: ez a program még a mai napig is megállja a helyét és teljesíthető, mert sajnos változás az elmúlt négy év alatt nem történt. Továbbra sincs közbiztonság, az egészségügy romokban hever, elszámoltatás nem volt. A képviselőjelölt a debreceni menekülttáborban élők által okozott problémákra is emlékeztetett, amelyekre a Jobbik több ízben hívta föl a figyelmet mind sajtótájékoztatókon, mind a közgyűlésben, mind pedig demonstrációk alkalmával. Végül a városvezetés megaberuházásairól szólt: látványberuházásokkal vakítják a debrecenieket, miközben példának okáért ott a méltatlanul elhanyagolt, lepusztult, életveszélyes állapotban lévő Zenede épülete, amelynek felújítására évek óta nem különít el a város egy fillért sem.

Kőszeghy Csanád Ábel így kezdte beszédét: mi vagyunk az egyetlen igazi ellenzéki erő Debrecen város közgyűlésében, fölráztuk a lapos testületi üléseket - majd a helyi Jobbik legfontosabb eredményeivel folytatta: elsőként mi hoztuk nyilvánosságra az évek óta titokban osztogatott sokmilliós alpolgármesteri jutalmakat, illetve a Vagyonkezelő Zrt. milliárdos jutalomosztogatásait. Ágoston Tibor képviselőtársam harcos munkájának köszönhetően a Sípos Utcai Óvoda vezetőjét is sikerült eltávolítani posztjáról, aki a Hit Gyülekezetének szellemében folytatta munkáját. Szintén Ágoston Tibor volt az, aki maga tűzte ki a székely zászlót az önkormányzat homlokzatára a székelységgel való szolidaritást kifejezve, amelyet a város jegyzője szinte azonnal eltávolíttatott.


Kőszeghy a megye egyetlen anyatejgyűjtő állomásának közelmúltbeli bezárásáról, majd annak jobbikos és civil nyomásra történő újbóli megnyitásáról is szólt, de emlékeztetett a Florida-ügyre is, amellyel kapcsolatban megjegyezte, hogy a nemzeti párt jogászai készítik a feljelentést a közpénzen luxusutazáson résztvevő városvezetők ellen. A városatya a Fidesz választási ígéreteit is górcső alá vette, majd a kormánypárt "sikerpropagandáját" ecsetelte: a fideszes vezetők teljesen elszakadtak a valóságtól, az országban kizárólag kormánypárt-közeli vállalkozók könyvelhetnek el sikert, miközben közel négymillió ember él a létminimum szintjén, és az ország hét régiójából négy tartozik Európa húsz legszegényebb térsége közé. Teljes a gazdasági kilátástalanság, a sikerpropaganda köszönőviszonyban sincs a valósággal. Végül így zárta beszédét: a Jobbik az elmúlt 24 év minden korrupciógyanús ügyét ki fogja vizsgálni.

Ágoston Tibor, a nemzeti ellenzék debreceni frakcióvezetője beszéde elején leszögezte: mi önök közül valók vagyunk, egyszerű hétköznapi emberként a nép mellett állunk. Építő tevékenységet folytatunk, eddig sem romboltunk és ezután sem fogunk, mindent támogatunk, ami a nemzetet építi. Majd a Jobbik helyi közbiztonságért folytatott akciójáról számolt be: hónapok óta éjszakai egészségügyi sétákat tartunk gárdistákkal és civilekkel azért, hogy megtisztítsuk a város azon részeit, ahol bűncselekményeket hajtanak végre, tiltott kéjelgést folytatnak, kábítószereznek és alkoholt fogyasztanak, illetve emberi ürüléket hagynak maguk után egyesek. Önkéntes munkánk nyomán rengeteg esetben sikerült gátat szabni a bűnelkövetésnek, a bűncselekményt elkövetőket pedig rendőrökkel vitettük el. Ezen kívül takarítási munkálatokat is folytattunk, amelybe a korábban még a közterületeken szemetelő fiatalokat is sikerült bevonnunk.


A képviselő a munkahelyteremtés problémáját is feszegette: szívfacsaró, hogy London a második legnagyobb magyarlakta város, mert annyi ember kényszerült elhagyni hazáját a megélhetés reményében. A Jobbiknak a munkahelyek teremtésével kapcsolatban is határozott elképzelései vannak, az országgyűlési képviselőjelöltként helyben a körzetemhez tartozó Hajdúhadház és Téglás településeket például teljesen önellátóvá lehetne tenni, miközben Debrecenben a feldolgozóipart kellene feléleszteni. Ágoston a debreceni menekülttábor kapcsán megjegyezte még: eddig is azt javasoltuk, és ezután is azt fogjuk, hogy a menekülteket vigyék el innen, a tábor pedig a devizahitelek fogságába esett kilakoltatott honfitársainknak nyújtson otthont.

A rendezvény vendége, Dr. Apáti István országgyűlési képviselő is a devizahitelesek problémájának megoldási javaslataival állt elő: a csak keveseknek segítséget nyújtó végtörlesztés és az árfolyamgát bevezetése helyett forintosítani kell minden devizahitelt azon az árfolyamon, amelyen fölvették a hitelt a szerencsétlenül jártak. Majd ezzel folytatta: a Jobbik véglegessé tenné kilakoltatási moratóriumot. A honatya beszélt még a rezsicsökkentésről is, amely szerinte átverés, hiszen a kormány azt a pénzt, amit az emberek egyik zsebében benne hagy, a másikból kiveszi azt. Szerinte nem véletlen az sem, hogy a Fidesz a választások előtti hónapokra időzítette a rezsicsökkentést, holott már kormányra kerülésük után is bevezethették volna.


Az elszámoltatások hiányának kapcsán Dr. Apáti István így vélekedett: a Fidesz hagyta az MSZP-t feltámadni, mert ennek a kettős rendszernek a fennmaradása az érdeke. Majd a Jobbik programjából idézett: el kell törölni a mentelmi jogot, meg kell teremteni a képviselők visszahívhatóságát, a politikusbűnözést kétszeres büntetési tétellel kell sújtani, illetve el kell távolítani a múlt rendszer minden egyes politikusát a közéletből. Végül ezzel zárta: minden parlamenti képviselőt - beleértve természetesen a jobbikos képviselőket is - minden ciklus végén vagyonosodási vizsgálatnak kell alávetni.

Deczki Anna - szebbjovo.hu

Kapcsolódó:
   Csoda történt: 25 milliárd forintot nyert a felcsúti polgármester cége egy közbeszerzésen





1998-ban Zájed sejk, az Egyesült Arab Emírségek akkori vezetője felbőszült, amikor megtudta, hogy országában nincs mindenkinek saját lakása, hanem egyesek bérelt házban laknak. Gondolt egyet, és minden házbért fizetőnek ingyen lakást és földet adott.
(Hasszo)

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Amerikai álom: felrobbantani a Fehér Házat
2014. január 20., hétfő 14:33 MTI - MNO

Terrorcselekményekre kapnak kiképzést az Aszad-rezsim ellen Szíriában harcoló britek és más nyugati állampolgárok az al-Kaida terrorhálózattól, amely arra biztatja őket, hogy hazájukba visszatérve merényleteket hajtsanak végre - írta nyugati hírszerzési forrásokat és az al-Kaida egy dezertőr tagját idézve a hétfői The Daily Telegraph.


A vezető brit konzervatív napilap forrásai szerint a nyugatiakat kiképzik egyebek mellett autóba rejtett pokolgépek összeállítására és felrobbantására, öngyilkos merényletekhez használatos, robbanószerrel töltött mellények készítésére, utána hazaküldik őket azzal az utasítással, hogy alakítsanak új terrorsejteket.

Az az álma, hogy felrobbantsa a Fehér Házat

A lap Törökországban készített interjút a Muradnak nevezett al-Kaida-dezertőrrel, aki elmondta: számos britet, aki azért utazott Szíriába, hogy Bassár el-Aszad elnök rezsimjének megdöntéséért harcoljon, fanatikus iszlám szélsőségesek "agymosásnak vetnek alá".

Murad elmondta: a briteken kívül találkozott francia és amerikai "iszlám szent harcosokkal" is, akik már arról beszéltek, hogy Európában vagy az Egyesült Államokban hol fognak pokolgépes vagy öngyilkos merényleteket elkövetni. "Mindegyikük megnevezett egy helyszínt (...), egy amerikai közölte, álma az, hogy felrobbantja a Fehér Házat" - mondta a The Daily Telegraphnak a volt al-Kaida-tag.

Nem értik, mekkora a veszély

A lap által idézett brit elhárítási források szerint ötszázra becsülhető azoknak a briteknek a száma, akik Szíriába utaztak harcolni az Aszad-rezsim ellen, és közülük ötvenen már haza is térhettek. A Szíriában harcoló britek közül több tucatnyiról a brit belső elhárítás (MI5) tudja, hogy szélsőséges eszméket vallanak.

A The Daily Telegraph idézi Richard Waltont, a Scotland Yard terrorelhárítási osztagának parancsnokát, aki kijelentette: már vannak is jelek arra, hogy brit állampolgárok terrortámadási paranccsal térnek vissza Szíriából. Walton részletek nélkül elmondta, hogy a Scotland Yard "óriási számban hajt végre műveleteket" a lakosság megvédésére. A brit lakosság "nem is fogta fel eddig, hogy milyen komoly a helyzet (...) Még nem esett le a tantusz" - fogalmazott az elhárítási parancsnok.

Kapcsolódó:
   HazánkCsak a Fidesz - elismeri a szíriai ellenzéki koalíciót
   Háborús bűnösök lehetnek az szír ellenzék hóhérai

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Brit topkatonák és politikusok kerülhetnek a vádlottak padjára
2014. január 12. vasárnap, 15:19 Kurír

Beérkezett a Hágai Nemzetközi Büntetőbíróságra az a 250 oldalas dosszié, amelyben 400 tanú háborús bűnökkel vádol brit katonákat Irakban, 2003 és 2008 között. Az eljárásban a vádlottak padjára kerülhet egy sor katonai és politikai vezető, köztük a hadsereg főparancsnoka és a volt védelmi miniszter.

A dossziét egy berlini emberi jogi szervezet és egy londoni jogi iroda állította össze. Összesen ezer olyan eset kivizsgálást kérik a hágai nemzetközi büntetőbíróságtól, amelyben brit katonák kínoztak meg iraki civileket, és 200 törvénytelen gyilkosságét, amelyek egy részében már őrizetbe vett irakiak voltak az áldozatok. A dossziéban lévő dokumentumok és tanúvallomások kínzásokról, szexuális erőszakról, verésekről, megaláztatásokról és pszichológiai hadviselésről szólnak. Az esettel foglalkozó londoni iroda történelmi lépésnek tartja az, amit tett, Nagy-Britannia ellen ugyanis még soha nem folytatott vizsgálatot a nemzetközi büntetőbíróság. Szerinte az is teljesen világos, hogy a szálak nagyon magasra nyúlnak.


A londoni kormány visszautasítja a szisztematikus bántalmazások és kínzások vádját - mondta William Hague külügyminiszter a Sky News-nak. Szerinte nincs is szükség a hágai vizsgálatra, hiszen a brit kormány már állított fel bizottságot az egyes esetek kivizsgálására egy nyugalmazott detektív vezetésével, és a testületnek 2016-ban jelentést is kell tennie. Azokban az esetekben pedig, amelyekben bizonyítani tudták a túlkapásokat, kártérítést fizettek az áldozatoknak vagy családjaiknak. Eset nem marad kivizsgálatlanul - ígéri.

A londoni Independent ugyanakkor úgy véli: a most bemutatott dosszié egy sor vezető londoni katonát és politikust is a vádlottak padjára juttathat, köztük Peter Wall tábornokot, a fegyveres erők főparancsnokát, illetve a védelmi tárca egykori vezetőit, Geoff Hoont és Adam Ingram-et. A dokumentum egyébként a címe szerint a brit tisztviselők felelősségét firtatja a háborús bűnökben, köztük a foglyok szisztematikus bántalmazásában 2003 és 2008 között Irakban.

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

A japán Abe-t letartóztathatják Davosban, Svájcban az Aum terrorista támadásokban betöltött szerepéért
1/15/2014 Benjamin Fulford - ujvilagtudat.blog

Az elmúlt héten a különböző hírszerző ügynökségek Fehér Sárkány Társasághoz eljuttatott bizonyítékai azt mutatják, hogy a japán Shinzo Abe miniszterelnök mélyen érintett az Aum Shinrikyo tokiói metróban szarin gáztámadást elkövető terrorista szektájában. Emiatt megnőtt annak a lehetősége, hogy Abe-t terrorista vádakkal letartóztatják, amikor Davosba, Svájcba megy a január 21-én kezdődő összeesküvés találkozóra, a kínai, brit, japán és amerikai hírszerző ügynökségek elmondása szerint.


Videó: http://www.youtube.com/watch?v=QMWSGwtZslo

Az Aum szektát egy jobboldali szélsőséges csoport hozta létre, köztük volt az egykori tokiói kormányzó Shintaro Ishihara és Abe apja Shintaro Abe, aki szorosan együttműködött a Bush / Scherff náci nyugati frakcióval, tömegpusztító fegyverek fejlesztésében és terjesztésében.

Ha nem tartóztatják le Svájcban, a Japánban folyó vizsgálatok célja az, hogy választási csalás vádjával letartóztassák, valamint a 311 nukleáris és szökőár támadásban való részvételéért, mondta a japán rendőrségi hivatal vezető tisztviselője.

Még ha Abe-t nem is azonnal tartóztatják le, az összeesküvő főnökei leszerelése tovább folyik Európában és az USA-ban. Például a német kancellár Angela Merkel múlt heti "síbalesete" Svájcban valójában egy verés volt egy bizonyos hivatalos személy részéről, aki azzal gyanúsította őt, hogy ő a német negyedik Birodalom feje, egy német hírszerző ügynökségi forrás szerint, aki nemrég tért vissza Németországból. Közvetlenül a "síbaleset" után az Egyesült Államok elnöke Barack Obama felhívta őt, és azt mondta: "találkoznuk kell" - mondta el a forrás. Lehet, hogy ez volt a válasz arra a kísérletére, hogy visszaszerezze azt a 300 tonna aranyat, amit Németország a Federal Reserve-el helyezett letétbe, találgatta egy megfigyelő.

http://www.theguardian.com/world/2014/jan/06/angela-merkel-skiing-accident
http://www.magyarhirlap.hu/obama-washingtonba-invitalta-merkelt

Szintén a múlt héten a Nemzetközi Büntetőbíróság kapott egy dokumentációt, mely a brit hadsereg által elkövetett rendszeres kínzásokat ismerteti, melyet a vezető politikusok elnéztek, különböző hírügynökségek elmondása szerint.

http://rt.com/news/uk-politicians-accused-warcrimes-469/
http://www.kurir.hu/kueluegyek/7361-brit-topkatonak-es-politikusok-kerulhetnek-a-vadlottak-padjara

A náci frakció, köztük a volt miniszterelnök Tony Blair is kétségbeesetten próbálja elhallgattatni ellenzékének koholt vádjait most, hogy a gyilkosságok (David Kelly, Christopher Story stb.) egyre felismerhetőbbé válnak egyre több politikus és hivatali tisztviselő számára.

Például a náciellenes ügyvédet és írót Michael Shrimptont a jövő hónapban megpróbálják megvádolni azzal, hogy hamisan azt állította, hogy a 2012-es londoni olimpia nukleáris terrortámadás célpontja volt, a rendőrség azt is állítja, hogy volt egy memóriakártyája, amin gyermekpornográfiát találtak.
A rendőrség is érintett a Sarah Thorntonnak készült jelentések kivizsgálásában, aki David Kelly fegyverszakértő meggyilkolásának nyilvánvaló eltussolásában tevékenykedett.

A vizsgálat közvetlenül felelős tisztjei tipikus agymosott típusok, ezek a nyomozók például nem nézik a bizonyítékot, hogy Japán áldozata volt egy nukleáris terrornak 2011 március 11-én, egy évvel a londoni olimpia előtt.

Mindenesetre míg a Shrimpton koncepciós per zajlik, a háborús bűnös Tony Blair és gyilkos náci seregei le lesznek szerelve. Ha a Nemzetközi Büntetőbíróság nem teszi meg, akkor is sor fog rá kerülni.

Eközben az USA-ban az amerikai szenátusként ismert cionista színésztársulat még mindig kétségbeesetten kapaszkodik a régi forgatókönyvbe azzal, hogy megpróbálnak újra Irán-ellenes lépéseket megszavazni annak ellenére, hogy megegyeztek, hogy véget vetnek az "iráni nukleáris válságnak", amit január 20-án írnak alá. Azon emberek, akik azon csodálkoznak, hogy a hadsereg miért nem tartóztatja le ezeket az árulókat, legalább azon bizonysággal vigasztalhatják magukat, hogy nincs jelentősebb fegyveres csoport, mely jelenleg a cionistáknak engedelmeskedne. A szenátus és a kongresszus prostituáltjai üvöltözhetnek, amit csak akarnak, de ez nem vezet semmire.

A cionisták mostanra elszigetelődtek, és szisztematikusan eltávolítják őket sok országban egy olyan folyamatban, ami végül a felső cionista kormányzati vezetők nyilvános letartóztatásához, és az igazság közvetítésének napjaihoz vezet a világ nagyobb hírhálózataiban, több forrás elmondása szerint.

Ennek érdekében a Fehér Sárkány Társaság a múlt héten kapcsolatba lépett katonai tisztviselőkkel egy földalatti bázison Virginiában, ahol elmondták, hogy készek Washington D.C.-be vonulni egy pillanat alatt. A Japán Társaság (Japan Society), egy összeesküvés csoport felügyeli az amerikai uralmat Japánban, mely szintén küldött egy embert, hogy találkozzon e sorok írójával, aki megerősítette, hogy az emberek Washington D.C.-ben tisztában vannak a földalatti bázisok hatalomátvételével, és hogy az összes politikus nagyon félti a jövőjét.

Az utolsó nagy akadály az USA-ban most úgy tűnik, hogy Barack Obama elnök. Bár Obama segített a nácik eltávolításában és cselekedett, hogy megakadályozza a 3. Világháborút, még mindig nem egyezett bele, hogy véget vessen a Federal Reserve Egyesült Államok feletti hatalmának, és hogy bejelentse a kormányzati valuta kibocsátását a Fed adósrabszolga bankjegyei helyett. Az Obama vezette Egyesült Államok kormánya szintén nem reagált a 700 trillió dolláros hivatalos ajánlatra, mely egy kampány finanszírozására használható, hogy véget vessen a szegénységnek, és megállítsa a környezeti pusztulást. Így ő most a japán Abe-vel, és az Európai Központi Bank vezetőjével, Mario Draghi-val együtt az összeesküvés irányításának nyilvánvaló jeleit mutatja, és annak megtagadását, hogy lépéseket tegyenek a szegénység és a környezet pusztulása ellen.

Visszatérve Abe-ra, egy dokumentumot kaptam a múlt héten egy jelentéssel egy olyan személytől, aki az MI5-től idéz:
"jelen volt a konferencián Moszkvában (1990 január), amikor egy legfelső japán delegáció, Shintaro Abe (Abe miniszterelnök apja) külügyminiszter vezetésével találkozott Gorbacsovval, a Szovjetunió elnökével és segédjével, a Politikai Bizottsági tag Alexander Jakovlevvel. A szándékuk az volt, hogy létrehozzanak egy "Kétoldalú Együttműködést". A további találkozókon 1991 januárjában Gorbacsov, Jakovleven keresztül felajánlotta a japánoknak a Szovjetunió szupertitkos interkontinentális EM fegyvertechnológiáját - mely képes földrengéseket létrehozni - 900 millió amerikai dollárért."

Gorbacsov szintén megegyezett Toshio Yamaguchi japán kormánytaggal egy közös japán-orosz egyetem felállításáról Moszkvában, melynek feladata lett volna a két ország legnagyobb nukleáris fizikus elméinek együttműködése, hogy kifejlesszék az új 2. és 3. generációs EM szuperfegyvereket, a japán mikrochipeket és elektronikai szakértelemet párosítva az orosz 1. generációs fegyvertechnológiával. Az egyetem hamarosan megalakult "Kulturális Kutatások" címszó alatt az Aum szekta és Lobov irányításával. Lobov lett Jelcin Biztonsági Tanácsának vezetője az 1991-es puccs után, mely elmozdította Gorbacsovot. Az Aum tagjai 1991 végén érkeztek először Moszkvába.

Továbbá egy amerikai szenátor Sam Nunn (már nyugdíjas) jelentéséből kiderül, hogy Aum Shinrikiyo szorosan együttműködött Oroszországgal és a "Yakuza"-val (Észak-Korea) egy sor fegyver kifejlesztésében. Ezen fegyverek közt voltak földrengést okozó elektromágneses impulzus fegyverek, Nunn és más források jelentése szerint.

Harry Mason kutatót tájékoztatta az ausztrál szövetségi rendőrség, hogy az Aum tudományos miniszterére, Hideo Murai-ra (atomfizikus) úgy tekintettek, mint a "legintelligensebb élő japánra". Murainak volt egy Aum előtti háttere az EM technológiában. Ő a Kobe Steel-nél dolgozott, és kutatásokat végzett mikrohullámú és más EM/sugár hullám technológia hideg acélöntvényeknél való alkalmazásában, miután asztrofzikából szerzett diplomát a kozmikus röntgensugárzás elemzésére szakosodva. Az ő Kobe Steel laboratóriuma az 1995-ös Kobe-i földrengés epicentrumában volt.

Így a svájciaknak megfelelő jogalapjuk van Shinzo Abe letartóztatására.

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=9qY5Y45sqs4

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

David Icke és a hüllő apokalipszis

Kevin Morpurgo beszélget David Icke-al Wight-szigeten. Szó esik arról, hogyan kezdett el a globális összeesküvés feltárásával foglalkozni, nyilvános és okkult hierarchiáról, Stanley Kubrick filmrendező illuminátusi kapcsolatáról, és megnéznek egy helyszínt is ahol az elit tagjai feltehetőleg sátánista rituálét szokott tartani.

Az "Ébred már az oroszlán" című előadás magyar felirattal az alábbi linkeken megtekinthető:
http://www.youtube.com/watch?v=ACzXZsEPpI0
Hold Kontroll:
http://www.youtube.com/watch?v=LhLWa7r7gDA
A Globális Terv:
http://www.youtube.com/watch?v=R_e6iuAvmkY
Igazság Rezgések:
http://www.youtube.com/watch?v=o72vwZUlvmc

Kapcsolódó: A rezgésszint változása - David Icke



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Az Anunnaki és az Illuminátusok háborúja - nem kétséges, hogy ki fog veszíteni
3/29/2013 ujvilagtudat.blog

Az Anunnaki és az Illuminátusok jelenleg háborúban állnak. A mennyország szolgálói ki fogják szorítani a hatalmi elitet a Földről. Ez nem a Világ vége. Ez az Új Világrend vége.


Az Illuminátusok próbálnak ellenőrizni mindent. Ha megismerjük az általuk szolgált "istenséget", akkor számos névre bukkanunk, ha visszanézünk a történelemben, és váratlanul megjelenik az összefüggés is. Úgy tűnik, hogy nem minden "isten" hagyta el az ősidőkben a Földet. Néhányuk itt maradt, hogy felépítsen egy Új Világrendet, ami uralja az egész emberiséget. Nekik van egy vezetőjük. Találkozhatunk görög, egyiptomi és babiloni nevekkel, de ez mindig ugyanaz a személy az ősi Irakból (Mezopotámia). Ő azonos módon használta a kézműves és kereskedő csoportokat az ókori Egyiptomban és Babilonban - hírszerző és tisztogató osztagokat, akik terrorizálták az ellene fellépőket.

Bibliai értelemben, a Bukott Angyal sohasem hagyta el a Földet. A jó angyalok, azaz a "Mennyeknek Gazdái" azok a lények, akik nem (képletesen és szó szerint) buktak - most visszatérnek a Földre, hogy elpusztítsák az Új Világrendet, amit a Bukott Angyalok megterveztek és fenntartottak 300 emberi leszármazottjuk révén (a 13 okkultista vérvonalból), akik magukat Illuminátusoknak hívják. A Sumérok a jó égi óriásokat Anunnakinak hívták, a bukott óriásokra használt kifejezésük az "Igigi" volt. A Bukott Angyalok vezetőjét Marduknak hívták. A Marduk héber megfelelője a Ha'Satan, szó szerinti fordításban "az ellenség" (azaz az emberiség ellensége). A Keresztények Ördögnek hívják.

Az óriás emberek, akik nem teljesen másmilyenek mint mi, kivéve, hogy celluláris elektromos kapacitásuk sokkal nagyobb, mint a miénk, ami számukra egy olyan energetikai keret, ami jóval magasabb bioelektromos potenciált jelent számukra. Ha valamelyikük közelében tartózkodsz, akkor érzed a jelenlétüket, ami olyan sűrű, hogy akár késsel is vágható. Egy nagyon határozott erő, amit a legjobban úgy lehetne leírni, hogy árad belőlük a szándék.


Nagyon magas és nagyon erős biológiai példányok, semmi kétség. Kinézetre a legjobb leírás talán az, hogy olyanok, mint az albínók - fehér, majdnem tejfehér bőrrel, egyfajta izzadság vagy gyöngyöződés van a bőrükön, mint egy filmréteg - olyan 2,2 és 2,5 méter magasak, nagyon fehér hajuk van, nem szürkésfehér, hanem fehér, mint a hó. Akár a fehér gyapjú - igen bizarr fehér haj. A szemük világos piros, ha belenézel a szemükbe gyenge fényviszonyok mellett, és ha nem viselnek sötét, majdnem fekete kontaktlencseszerű szemlencséket. Mindig párosan utaznak, ha látsz egyet közülük, a másikuk nem lehet messze.

Az emberek nagy számban lettek arra programozva, hogy harcolniuk kell a jóindulatú földönkívüli lények ellen, vagy annyira agymosottak, hogy még azt sem hiszik el, hogy léteznek. Ugyanakkor erkölcstelen, hogy az idegen szürkék szövetségre léptek az Illuminátusokkal 1947-ben, és megállapodtak abban, hogy egyesítik erőiket a visszatérő "istenek" ellen. A földönkívüliek nem megszállók (sosem lesz idegen invázió), és az Illumiátusok nem terveznek egy megrendezett földönkívüli inváziót. A földi elit tagjai nem színlelik az UFO-k és Földönkívüliek jelenlétét. A céljuk viszont az, hogy manipuláljanak bennünket, hogy féljünk és gyűlöljük a visszatérő "isteneket", ahelyett, hogy megölelnénk őket, akik valójában a megmentőink.

A közeljövőben a visszatérő "istenek" el fogják pusztítani a kulcsfontosságú föld feletti katonai bázisokat, és az elit kontrollálta földi kormányok erre azt fogják majd mondani, hogy a Földet lerohanták. Az igazság az, hogy az alattomos nemzetközi bankárokat, a "gonosz isteneket", valamint a bábkormányokat fogják célba venni. Az Anunnaki visszatér, hogy megmentse az emberiséget a korrupt Új Világrendtől.


Az Anunnaki szisztematikusan deaktiválja a nukleáris fegyvereket, szabotálja a rakéta teszteket és a titkos földalatti katonai bázisokat. Az Illuminátusok tulajdonában lévő visszafejtett tervezésű antigravitációs repülőgépek és űrbe telepített fegyverek számos alkalommal tüzeltek (és elhibázták) az Anunnaki békés hajóira, akik könnyedén megsemmisíthették volna az Új Világrend ezen eszközeit, de nem tették. Ők most a "nyílt hadviselés kijelölt időpontjára" várnak.

Az "Új kor" nem olyan lesz, mint amilyet az Illuminátusok elgondoltak. Ez az Új Világrend vége. Összhangban a próféciákkal, a Yahushua Ha'Mashiach (Jézus a Messiás), az Elohim (YHVH - Isten) fia által vezetett mennyei seregek teljesen megsemmisítik a sátánista (Marduki) hatalmi elitet és az általuk szolgált bukott angyalokat, és Yahushua Ha'Mashiach lesz a Föld királya.

Egy idegen megváltóról tett vatikáni nyilatkozat kirobbanthat egy vallási háborút?
A Földönkívüliek segítenek bennünket a dimenzióváltásban
Invázió az űrből - A Blue Beam Művelet és a Nefilim háború
Az Ufók és az Akasa-krónika

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Amerika meglopása

Amerika meglopása azzal kezdődik minden év decemberében, amit én "a karácsony elleni zsidó háborúnak" nevezek.
A fő tolvaj három zsidó csoport: a Steven Shapiro vezetette ACLU (Amerikai Polgári Szabadságjogok Egyesülete); az Abe Foxman által vezetett ADL (Rágalmazás Elleni Liga); és a zsidó leszbikus Randi Weingarten vezetése alatti Amerikai Tanárok Szövetsége.


Az ACLU Amerika-szerte városokat kényszerít arra, hogy eltávolítsák a "Boldog Karácsonyt" táblákat, melyeknek anyagi támogatottsága eltörpül az ACLU dagadó kofferjeihez képest... javarészt a zsidó milliárdos Soros György finanszírozásának köszönhetően.
A Rágalmazás Elleni Liga (ADL) úgy kényszeríti rá "decemberi dilemma" programját állami iskoláinkra, hogy a karácsonyra való leghalványabb utalás is eltűnjön.
Krisztus nevét "ellopták" gyermekeink ajkáról, de a Boldog Hanuka szabad utat kap.
És az Amerikai Tanárok Szövetsége (AFT) meghonosította a Szovjet Unió ateista politikáját, lecserélve a "karácsonyi szünetet" a "téli szünettel".
De valahogy nincs "decemberi dilemma" évente a zsidók számára, a Fehér Ház gyepén emelt, 40 lábnyi - közel 13 méteres (a fordító) - hanukkah gyertyatartójukkal.
Ez a Karácsony zsidó megrablása! Életerőnknek, mint nemzetnek a fundamentumát törölték el. Egy erkölcsileg romlott nemzet kiszolgáltatott célpont... nem tud mérkőzni a zsidó fosztogatókkal.
És most "pénzünk elrablása" a zsidók legújabb támadása szerencsétlen országunk ellen.
A Bank of Israel korábbi kormányzója, Stanley Fischer, aki "kettős állampolgára" Izraelnek és Amerikának - s akinek "hűsége" egyértelmű -, mint elnökhelyettes hamarosan társul Janet Yellenhez..., aki a harmadik zsidó a FED egymásra következő elnökeinek sorában.
Most majd uzsorakamatot vetnek ki a zsidók a FED által az USA kormányának adott kölcsönökre. Ez aztán a beteljesült "Boldog Hanuka" az amerikai zsidóság számára!
Most, hogy valamennyinket kiraboltak, tetszeni fog a "Bosszúvágy" c. film.
Charles Bronson játssza a Manhattanben dolgozó építész szerepét, aki hirtelen "vigilante" lesz - vagyis bűnözés ellen küzdő önkéntes -, miután rablók erőszakolják meg lányát, s ölik meg feleségét. (Ó, mennyire hitvány, mennyire judaizált a "vigilante"szó magyar(?) Wikipedia szerinti fordítása, átírása! - - Íme: "Az önbíráskodás (nemzetközi szóval vigilantizmus) a törvény megszegése azzal a szándékkal, hogy büntetést nyerjen az olyan bűn, amelyet az önbíráskodó szerint a bűnüldözés nem, vagy nem megfelelőképpen büntet." A szarháziak! Nemzetközileg elfogadott a szó és még a zsidóság által világ csendőrének kinevezett USA-ban sem "törvénytelen" és üldözött a "vigilantizmus". - Bezzeg itt, ahová, ahová: "Jönnek seregestül cégéres fattyak,/mi szem-szájnak ingere, megkapnak,/apraja-nagyja vidáman ropja,/izzad a banda, csak nekik fújja,/klarinét sipítja, jiddis a nóta..." (Balla József: Proletár, oly nagy az ár?) Bezzeg nálunk, ahol olya nnyira "jiddis a nóta..."! - Zárójelben a fordító megjegyzése)

Egyedül az éjszakai földalatti kocsijában, pénze feltűnő számolgatásával magát könnyű célponttá téve csapdát állít Bronson és a rablók ráharapnak a csalira. (Csoda-e, hogy az őseink alkotmánya által ezer éveken át bizton megtartott magyarság hazája ma előemberhordáktól fertőzött, s "nemzeti" kormánya, az emberi erőforrások pazarlásának minisztere mindent megtesz, hogy a köztudatba nehogy átmenjen, a "vigilanti" szó valódi jelentése és utat követeljen Charles Bronson-i alkalmazásának módja! - Zárójelben a fordító megjegyzése.)
A zsaruk végül rátalálnak, és miután megígéri, hogy "megreformálja" módszereit (hiszen önvédelemből cselekedett), Chicagóba küldik egy vadonatúj munkára. Klasszikus zárójelenet.
[Vágás: "Üdvözöljük Chicagóban, Uram! Jó útja volt?"
"Jaa, rendben volt."
"Jó, jó. Találtam egy szép lakást az Ön számára, remélem tetszeni fog. A Lakeshore Drive-on van. Szép kilátása lesz a Michigan tóra, a reggeli napfelkeltére... Az irodáját is berendeztük. Van egy nagyszerű golfklub, ahol játszhat... Nézze, azt hiszem, tetszik majd itt magának."
"Bocsásson meg..."]
Így, ha legközelebb a "Boldog Ünnepeket, vagy éppen a "Boldog Hanukát" hallod, tudni fogod, hogy fosztogatnak.
És csak mondd: "Bocsánat", s tégy így...

Brother Nathanael Kapner
2013. december 12.
http://www.realjewnews.com/?p=876
Fordította, megjegyzésekkel ellátta: Kurszán
Budapest, 2013. dec. 22.

Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút


Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya
HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000
HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel