2014. február 12., szerda

[Dokumentum] Már csak 3 nap maradt a politikusoknak adott ultimátumból! - Kötött mandátum - Mi a nemzeti összefogás legnagyobb akadálya? Hogyan valósítható meg a nemzeti összefogás? - Nyílt levél a Honvédelmi Fõosztálynak: Az országunkba történt nukleáris fegyverek becsempészésének ügye

Teljes hírlevél a honlapon is:


Már csak 3 nap maradt a politikusoknak adott ultimátumból!

Drága Magyar Testvérem!

Hétfői nappal többek között a Nemzeti Hírháló oldalain is útjára indítottuk a Kiáltványt és a képviselőknek írt ultimátumot.

Kérlek olvasd el és segíts a kötött mandátumról szóló törvény megvalósításában. Mivel a képviselők a parlament.hu kiterjesztésű email címüket nem olvassák, ezért minden képviselőnek föl kell menni a honlapjára (ezt a google keresőbe, a képviselő nevének beütésével megtudhatod) és az ott megtalálható email címre kell a Kiáltványt az Ultimátumot és a Kötött mandátumról szóló írásokat elküldeni, majd föl kell hívni őket telefonon, hogy megkapták-e anyagainkat.

Ezen kívül mindenki keressen fel egy neki tetsző párt elnököt levelünkkel, hiszen ők listán, azaz egyedi megmérettetés nélkül kerültek be a Tisztelt Házba.

Most tegye a dolgát mindenki a saját választó kerületében.
Az 5 közjogi méltóság megkeresését mi Kőbányáról vállaljuk.

Isten áldjon minden magyart!
Kőbányai Élő Közösség



Az ellopott rendszerváltás a bölcsője és a melegágya a korrupciónak, a következmények nélküli Magyarországnak!

Minda Zoltán tanulmányának letöltése, korrupció folyamatos feltárása Videók: www.mindazoltan.hu




Mándoki Andor: Elcsalt magyar gazdaság

Pénzpiac a globalizáció csatatere

A lakosság eladósítása is sikerrel járt. A lakásvagyont már korábban az ingatlanadóval akarták ellopni, nem sikerült. Ezért találták ki a devizahitelt...
Teljes cikk: Leleplezo.hu

A Járai Zsigmond vezette jegybank által magasan tartott alapkamat ösztönözte a devizaalapú hitelek felvételét: A devizahitelezés 2001-ben kezdődött


Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***


Kötött mandátum

Tisztelt Barátom, Nemzettestvérem, Harcostársam!

Két mellékletet csatoltam levelemhez: Az elsődleges (lényegi) csatolt melléklet: 8oldalszabadság.docx.


Az anyag (lerövidített formában) a "pártos választónak" a "szabad mandátumú" képviseletből eredő, politikai értelemben vett szolgai viselkedését elemzi, és az alternatívát jelentő "kötött mandátumú" képviselet működését írja le, illetve a két fajta képviseletet összehasonlítja.

A másodlagos csatolt melléklet: "2014 Kérdések Stratégia Taktika 3.docx" e levél szellemiségéből fakadó ajánlás a képviselő jelölt bemutatkozásán a tárgykörben feltehető kérdésekről. Az anyag végső következtetése arra vonatkozik, hogyan valósítható meg a nemzeti összefogás: A stratégiai cél (MEGVALÓSÍTÁS): A Történelmi Alkotmány helyreállítása. Ennek eléréséhez a taktikai cél: A képviseleti rendszer megváltoztatása. Mindenképpen a két alapvető célért párhuzamosan kell küzdeni!

A stratégiai cél: A Történelmi Alkotmány helyreállítása.
A taktikai cél: A képviseleti rendszer megváltoztatása.

Ez a "szabad mandátumú" képviseletről a "kötött mandátumú" képviseletre való átállást takarja. A taktikai cél kifejezés arra utal, hogy az előttünk lévő 2014. évi választás sikeressége (de bárminemű nemzeti célért való eredményes fellépés is) e nélkül nem valósítható meg. Miért olyan fontos ez? Ugyanis sokkal fontosabb, mint ahogy az első megközelítésre látszik. A 2010. év tavaszán "még csak" azért tartottuk fontosnak a "kötött mandátumú" képviselet bevezetését (amely fogalmat akkor még nem is ismertünk), hogy kezünkbe vegyük a sorsunk irányítását.

De van egy ugyanilyen súlyú másik érv is. Ennek a jelentősége csak a 2013. év elejétől kezdett lépésről-lépésre kirajzolódni. Ez pedig a következő: Az a "pártos választó", aki a "szabad mandátumú" képviselet keretei között létezik, az szolga. A szolga pedig össze van nőve a gazdájával (a pártjával). Amíg szolga, nem hagyja ott az aktuális gazdáját. Szereti őt! Ígérhetjük programként a mennyországba vezető utat is, (vagy akár a Szent Korona Eszmét is), az sem kell neki! NEKI CSAK A GAZDA PROGRAMJA A JÓ! Azért kell neki felkínálni, azért kell neki elmagyarázni (kellő súllyal és időtartamban) a "kötött mandátumú" képviseletet, hogy megérintse annak a szabadsága, és legyen elég bátorsága otthagyni eddigi gazdáját. Otthagyván eddigi gazdáját (pártját) csatlakozhat egy olyan értékrendhez, amely a saját felemelkedéséhez, nagy tömeg esetén pedig a teljes nemzet felemelkedéséhez vezethet. EMELKEDJÜNK MAGYARRÁ! MINDANNYIAN! Mit nyerünk ezzel?

Internetről: Választás 2010. év: mintegy 8 millió választásra jogosult élhet jogával. Internetről: A 2010-es magyarországi országgyűlési választáson a listás szavazatok száma összesen: 5 132 531. Ez ~ 5 millió.
Internetről: Mintegy 2 millió nem szavazó (azaz olyan ember, aki egyetlen választáson sem vett részt) van az országban. Dr. Bogár László (2013. október 1. Miskolc): Ma Magyarországon körülbelül 500 000 = 0,5 millió nemzetben gondolkodó ember van. A csatolt mellékletben is és a fent is említett fogalmakat használva, a fenti számok így értelmezendők: Ma Magyarországon 0,5 millió "nemzeti választó", tehát politikai értelemben szabad ember van. Ma Magyarországon (a fenti számokat átgondolva), legalább 5,0 - 0,5 = 4,5 millió "pártos választó", tehát politikai értelemben szolga van.

A "kötött mandátumú" képviseletre azért (is) van szükség, hogy legyen esélyünk a 4,5 millió megvezetett testvérünket elszakítani rabságban tartójától, jelenlegi gazdájától (pártjától). Még egyértelműbben, tömörebben fogalmazva: A "szabad mandátumú" képviselet keretei között (ma) az új nemzeti erők 0,5 millió választót tudnak megszólítani. A "kötött mandátumú" képviselet keretei között (holnap, ha a megismertetés eredményes lesz) az új nemzeti erők 5,0 millió választót tudnak megszólítani, ami az előzőhöz képest 1 nagyságrenddel nagyobb. Itt ki kell hangsúlyozni: A "kötött mandátumú" képviseletre nem a párt miatt van szükség! A "kötött mandátumú" képviselet a választó érdeke, de úgy is mondhatjuk: a nemzet érdeke! A "kötött mandátumú" képviselet akkor is fontos, ha a képviselő független. A "kötött mandátumú" képviselet akkor is fontos, ha a képviselő egy párt kötelékéből indult a választáson. (Sajnos, a "Nemzetegyesítés" 2013. december 22-i budapesti tanácskozásán n em volt módom erről beszélni.

Mi nem pártokban gondolkozunk - mondták. Itt nincs helye a pártoskodásnak! Úgy látszik, még nem értették meg, hogy ebben a vonatkozásban a választókról (a választók szabadságáról, a mi szabadságunkról) van szó, ami az Ő eredményességük feltétele is. De reménykedjünk, hogy a gondolat előbb-utóbb termékeny talajra talál. "Szabad mandátumú" képviseletnél a választó helyzete: SZOLGASÁG! > MEGOSZTÁS, GYŰLÖLET. "Kötött mandátumú" képviseletnél a választó helyzete: SZABADSÁG! > EGYÜTTMŰKÖDÉS, SZERETET. Lélek s szabad nép tesz csuda dolgokat. (Berzsenyi Dániel: A magyarokhoz II.) Ezeket részletezi a mellékelt "8oldalszabadság.docx" dokumentum.)

A képviselőnek (a pártnak) a "kötött mandátumú" képviselet felvállalásától (a visszahívástól) nem kell félnie. Csak a "Támogatók" hívhatják vissza. Fontos: Csak az a visszahívás a jó, amelyben a teljes folyamat a választók kezében van! Amennyiben a végső döntést valaki (például a párt elnöke, vagy a párt egy kitüntetett csoportja) kiveszi a kezükből, abban a pillanatban a képviselő teljes választó köre újra szolgává degradálódik! Bárhogy is nevezzük, újra visszatértünk a diktatúrához! Gondoljunk például arra: Ez olyan lenne, mintha a célul kitűzött tizedes rendszerben az egyik tizedest egy tízezredes leváltaná. Semmi köze hozzá! Ez ellenkezik a szubszidiaritás (önkormányzatiság) elvével is! A tizedes a tizedének tartozik elszámolással! Számomra (a részletektől eltekintve) annak a képviselőnek a programja az üdvözítő, amelyik vállalásában e két tétel benne van:

- a Történelmi Alkotmány helyreállítása,
- a "kötött mandátumú" képviseleti rendszerre való átállás.

A "kötött mandátumú" képviseleti rendszer megismertetésével és bevezetésével, a választók felszabadításával, a nemzeti erők nagy tömegeket érhetnek el nemzeti céljaink megvalósítása érdekében. A választók érdeke találkozik a nemzet érdekével. A hatalom a pártoktól fokozatosan - ahogy a választók öntudatra ébrednek - a nemzet kezébe kerül. Azt remélem, a választók a szolgaságban ("szabad mandátumú" képviselet) maradás helyett a szabadságot ("kötött mandátumú" képviselet) választják! EMELKEDJÜNK MAGYARRÁ! MINDANNYIAN!

Köszönöm megtisztelő figyelmedet.

Kérlek, vállaljuk be, támogassuk és hirdessük a Történelmi Alkotmányunk helyreállítása mellett - mindannyiunkért - a "kötött mandátumú" képviseletet!

Miskolc, 2014. január 3. péntek
Baráti üdvözlettel, Isten áldásával

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Mi a nemzeti összefogás legnagyobb akadálya?
Hogyan valósítható meg a nemzeti összefogás?


A vizsgálat tárgya és a megválaszolandó kérdés

Történelmi Alkotmányunkon kívül nincs és nem is lehet életképes Magyar Nemzet!
Széchenyi István, a legnagyobb magyar utolsó leírt szavai ugyanazon eligazítást adják:
"A megoldandó kérdés neve: Alkotmány."
A Történelmi Alkotmány helyreállításának a módja a kezdeményezők körének a függvényében
1.) A királyi út a regnáló hatalom kezdeményezésére
Úgy látszik, a keresztre feszített népnek nem jár a királyi út!
2.) A rögös út népi kezdeményezéssel, a hatalom befolyásolásával, vagy félreállításával
Legalább kétszer történtek ilyen irányú próbálkozások.
2006-ban az MSZP kormányzása idején és 2010-2011-ben a FIDESZ-KDNP kormány "alkotmányozási" időszakában. Eredménytelenül. Miért eredménytelenül?
Mely körülmény az eredménytelenség alapvető oka?

A nemzeti- és a pártos választó összehasonlítása

Tömegember
Tömegember alatt (nem leminősítő értelemben, csak tényszerűen megállapítva) azt az állampolgárt értem, aki
- egyrészt semmiféle népképviseleti funkciót (önkormányzati, illetve országgyűlési) nem tölt be,
- másrészt egyetlen pártnak sem tagja.
Ő egy egyszerű választópolgár. Belőlük (belőlünk) van a legtöbb.

Nemzeti választó
A nemzeti választó az a tömegember, aki nemzetben gondolkozik.
A nemzet melletti elkötelezettsége megingathatatlan.
A nemzeti választó politikai hitvallása röviden: HŰSÉG A NEMZETHEZ!
Mit jelent nemzetben gondolkodni? Az érdekek halmazából (egyéni érdek és különböző csoportok érdekei) a nemzet érdekét tenni az első helyre, és mindig e szerint cselekedni. Hogyan tudható meg a nemzet érdeke?
A nemzet múltjával legalább annyira tisztában kell lenni, hogy azonosulni tudjunk a gyökereinkkel.

Mi a nemzeti választó legfőbb tevékenysége a képviselőjéhez (a k. pártjához) való viszonyában?
A képviselő működése során annak tevékenységét folyamatosan figyelemmel kíséri. Amennyiben a képviselő (illetve maga a párt) a működése során letér a programban ígért útról, illetve nem a nemzet szempontjából előrevivő súlyponti kérdéseket helyezi az előtérbe, mindent megtesz azért, hogy a helyes irányra való átállás megtörténjen.
A nemzeti választó a nemzet sorsát érintő kérdések eldöntésében a részvétel híve, vagyis politikai vonatkozásban ő egy szabad ember.
Hogyan viselkedik a választó, ha a képviselője (a k. pártja) a javaslataival, döntéseivel, tartósan szembemegy az ő saját belső értékrendjével, illetve az ebből fakadó elvárt cselekvések sorával?
Ha a nemzeti választó belső értékrendje és a képviselője (a k. pártja) tevékenységének az irányultsága közt mélyül a szakadék, a nemzeti választó szakít a képviselőjével (a képviselő pártjával).
A nemzeti választó politikai irányú cselekedeteinek az indítéka:
belső meggyőződése, melynek alapja a hagyományok, az igazság és az erkölcs.


Pártos választó
A pártos választó az a tömegember, aki egy pártban bízik és a szavazatát a választásokon arra adja.
A pártja melletti elkötelezettsége megingathatatlan.
A pártos választó politikai hitvallása röviden: HŰSÉG A PÁRTHOZ!
Mi a pártos választó legfőbb tevékenysége a képviselőjéhez (pártjához) való viszonyában?
A képviselője (vagy a pártja) által történt megszólítás hatására a felkérésnek az aktív közreműködésével eleget tesz, vagy ha nincs is jelen, azt teljes mértékben támogatja:
Demonstráción való részt vétel ("Békemenet"). Aláírásgyűjtés. Pártvezető-, vagy egy képviselő fóruma.
Mi az, amit a pártos választó sosem tesz meg a képviselőjéhez (a pártjához) való viszonyában?
A pártos választónak a szándékában sem áll (valószínűleg éppen a lehetőség hiánya miatt) befolyásolni a képviselőjének (a pártjának) a döntését, és annak helyességét sosem vonja kétségbe.
A képviselő (illetve a pártja) tevékenységének a lényege a jövőt alakító döntések meghozatala. Éppen ennek a kialakításában a pártos választó nem vesz-, nem vehet részt, mivel jelenleg számára a két fél viszonyában csak alárendelt szerepet szánnak. Ezért elmondható róla, hogy politikai vonatkozásban itt ő a szolga (nem pedig a képviselő).

Hogyan lepleződik le a pártos választó szolga státusza?
A pártos választó teljesen azonosul a képviselője (a pártja) értékrendjével, céljaival. Körömszakadtáig kiáll mellette, védi azt. Vagyis fennhangon hirdeti, hogy a pártja céljai teljesen egybeesnek az ő személyes elvárásával. De a valóságban ez nem így van!
A belső elvárása (óhaja) és a pártja teljesítése közt mindig van kisebb-nagyobb eltérés. Mondjunk egy konkrét példát!
Mondjuk: A pártos választó a szíve mélyén óhajtja a Történelmi Alkotmány helyreállítását. De a pártja ezt a célt nem tűzte a zászlajára. De Isten őrizze, hogy számon kérje azt a pártján, mert az élet megtanította arra, hogy (Bogár László szóhasználatával) neki kuss legyen! Ne szólj szám, nem fáj fejem!
Ha feszegetné a dolgot, lassan be kellene látnia, hogy a közte és a pártja közti rés inkább szakadék!
Ha sokat ugrálna, a végén a kapott pofonok kijózanítanák, és előbb-utóbb fel kellene tennie magának a kérdést:
Mi a fenét keresek én itt?
De ő nem akar önmagának csalódást szerezni.
Tudja, hiába "követel", úgysem veszik figyelembe. Ő itt egy szolga! Teszi a dolgát! Csöndben marad.
Mi van tehát a viselkedése hátterében? A FÉLELEM!
Félni annyit jelent mint testi-szellemi korlátok, vagy fenyegetések között és által feszengve lelkileg gúzsba kötve lenni. Az az állapot, amikor ezen érzések hatására nem érezzük magunkat szabadnak, olyan mintha megbénultunk volna. A szó bölcsen mutat rá: Félnek érezzük magunkat!
Saját maga számára, megnyugtatására mindig talál választ, hogy "az" miért nincs a kitűzött célok között.

Ha más, konkrétabb, jobb magyarázat nincs, a kalapból mindig elő lehet húzni a Jolly Jokert, amit Dr. Drábik Jánosnak köszönhet. Ez pedig a "SZÜKSÉGES" és a "LEHETSÉGES" érvrendszere.
Vagyis, ha a belső elvárását a "SZÜKSÉGES" szintre emeli, a párt teljesítését pedig a "LEHETSÉGES" szintre süllyeszti, egy rendkívül "elegáns" és univerzális megoldást kap félelmei eloszlatására. Így keletkezik a fenti két halmaz különbségeként a harmadik, a NEM LEHETSÉGES halmaz.
NEM LEHETSÉGES = SZÜKSÉGES - LEHETSÉGES.
A NEM LEHETSÉGES kategóriába tartozó halmaz elemek (célok) megvalósulásáért, a LEHETSÉGES kategóriába kerüléséért, a LEHETSÉGES szintre emeléséért, a szolga eleve feladja a harcot.
Helyzetéből következően mindig elfogadja, hogy egy konkrét kérdés vonatkozásában, a LEHETSÉGES, vagy a NEM LEHETSÉGES kategóriába tartozás eldöntése, de még a vélemény alkotás se az ő illetékessége, jogosultsága, feladata. Eleve lemond róla, feladja.
NEM DOLGA! Ő SZOLGA!
Egy olyan helyzetben történő kiállás pedig, amit egy másik párt, vagy nem párt jellegű érdekcsoport hirdet meg egy a számára a NEM LEHETSÉGES kategóriába tartozó politikai célért, az teljesen kizárt.
Miért? Azért, mert a GAZDA döntésével, a GAZDA akaratával szembe menni a GAZDAságon kívül is bármilyen körben, akár verbálisan, akár cselekvően, az hűtlenség lenne, az árulás lenne.
Az nem fér össze az ő lelkiismeretével. Miért is? Mert:
A pártos választó politikai hitvallása röviden: HŰSÉG A PÁRTHOZ!
A pártos választó politikai irányú cselekedeteinek az indítéka: a pártja által kitűzött politikai célok elérésének a támogatása szavakkal és tettekkel, belső meggyőződésből és a párt által történő felkérés (utasítás) hatására.

Miért nem hajlandó párbeszédet folytatni egy pártos választó egy nemzeti választóval, vagy egy (A) pártos választó egy (B) pártos választóval?
A párbeszéd során előbb-utóbb a felszínre kerülne, hogy a lappangó, szunnyadó, elnyomott, elhallgatott belső elvárása és a párt általi teljesítés közt mégis van eltérés.
Amikor ebben tetten érik, ennek a belátása, a beismerése, rendkívül nyomasztó a számára.
Magyarázkodni kénytelen, hiszen kimondatlanul is nyilvánvalóvá válik, hogy a jelenlegi helyzetében ő kiszolgáltatott, tehetetlen.
A lelkében akkor lehetne nyugalom, ha hátat fordítana a pártjának.
(De ezt a súlyos döntést nem meri megtenni. Marad a szolgaságában, a megalázottságában, a szégyenében.)
Ehelyett rendkívül dühös arra, aki ezt a belső konfliktust felidézte benne.
Emiatt gyűlölet van benne az iránt, aki ezt a belső konfliktust felidézte benne.
Emiatt gyűlölet ébred benne az iránt is, aki potenciálisan ezt a belső konfliktust újra felidézheti benne.
Mit tesz emiatt?
Mivel a belső konfliktus a MÁSokkal való vita során történő szembesítéssel idézhető fel, ezért ennek az emléke folyamatosan fenntartja benne a MÁSokkal szembeni gyűlöletet. A belső konfliktus felidézésének a lehetősége miatti félelmében, a belső konfliktus megelőzése érdekében, a pártos választó kerüli a MÁSokkal való vitát.
(MÁS = nemzeti választó, vagy egy másik párt (B) pártos választója.)
Jelenlegi helyzetünkben, amelyben a pártos választó szolga, a pártos választók egyes csoportjai (az egyes pártok) önmagukat zárják ki a csoportok közötti párbeszédből. Párbeszéd híján közmegegyezés sem lehetséges, nemzeti összefogás sem lehetséges.
Összefoglalva a jelenlegi helyzetet: Amíg a pártos választó szolga, a pártos választók egyes csoportjai (az egyes pártok: A, B, ...) közt gyűlölet van, de párbeszéd, együttműködés, az nincs.

A megosztásnak, vagyis az egység megszüntetésének, a kezdeményező együttműködés megakadályozásának a legtökéletesebb módja a választók szolga sorba taszítása. Így "szabad mandátumú" képviselet esetén, amelyben a választó szolga, akkor is megosztás van, ha a küzdőtéren egyetlen párt létezik.

Mi a nemzeti összefogás legnagyobb akadálya?

Tehát mi a nemzeti összefogás legnagyobb akadálya?
Az, hogy a pártos választó ma szolga! Ennek oka a "szabad mandátumú" képviselet! Emiatt félelem van benne, nincs bátorsága. Nincs önálló kezdeményező képessége, nincs önálló akarata. Mindegy, melyik pártról van szó.
A FIDESZ (JOBBIK, KDNP, ...) választói a "szabad mandátumú" képviselet miatt: szolgahad!

Tehát ma a nemzeti összefogás első számú akadálya a jelenlegi "szabad mandátumú" képviselet! Emiatt a Történelmi Alkotmány helyreállításának, mint az első számú nemzeti cél elérésének, az első számú akadálya a jelenlegi "szabad mandátumú" képviselet! Azért, mert a jelenlegi képviseleti rendszerben a választókat szolgává süllyesztették!

Nehéz kimondani:
A SZOLGA PÁRT CÉLOKÉRT KÜZD ÖNÁLLÓAN IS, UTASÍTÁSRA IS, PÁRTJÁN BELÜL IS, PÁRTJÁN KÍVÜL IS.
A SZOLGA ÖNÁLLÓAN, A PÁRTJÁTÓL ELSZAKADVA EGY MÁSIK CSOPORTBAN, A PÁRTJA TÖREKVÉSE HIÁNYÁBAN, MÉG NEMZETI CÉLOKÉRT SEM KÜZD!!!


A másik csoport minőségének (másik párt, vagy egy nem párt jellegű bármilyen nevű civil szervezet (mozgalom, csoport, ...)) nincs jelentősége.
Tehát egy másik csoportban, legyen az párt, vagy nem párt, nem áll ki egy olyan ügy mellett, amelyben a saját pártja az adott időpontban passzivitást mutat.
Más megfogalmazásban: A szolga ma ("szabad mandátumú" képviselet) nem dezertál a pártjától.
Miért nem tudta eddig dr. Halász József a kritikus tömeget létrehozni? Mert a szolga hű a gazdájához!
Miért nem tudta eddig Kásler Árpád a kritikus tömeget létrehozni? Mert a szolga hű a gazdájához!
Miért nem tudta eddig az MSZ a kritikus tömeget létrehozni? Mert a szolga hű a gazdájához!
Miért nem tudta eddig a TAHSZ a kritikus tömeget létrehozni? Mert a szolga hű a gazdájához!

Most lássunk két idézetet a szolgaságról

A nagy létszámú közösségek képviseleti demokráciájának alapvető problémáját talán a legkifejezőbben J.J.Rousseau fogalmazta meg, mintegy kétszáz évvel ezelőtt, amikor a képviseleti demokrácia mintaképének tekintett Angliáról a következőképpen írt: "Az angol nép szabadnak gondolja magát, de erősen téved; csak a parlamenti képviselők megválasztásának idején szabad: mihelyt megválasztotta őket, ismét szolganép és semmit sem számít."

Egy bibliai példa a szolga lelkületére és viselkedésére:
Németh András Modernkori rabszolgaság (TDK dolgozat)
"... Ahogy az evangélista írja: "Senki sem szolgálhat két úrnak: vagy gyűlöli az egyiket, a másikat pedig szereti, vagy ragaszkodik az egyikhez, a másikat pedig megveti." (Biblia, Máté 6:24. Budapest, 1991, Szent István Társulat)
Ennek egyébként nagyobb a jelentősége, mint gondolnánk. Annak tudniillik, hogy szemben a tárgyi tulajdonnal, a rabszolga emberileg is kötődik a gazdájához (szereti, ragaszkodik hozzá), és ez alapvetően meghatározza a hozzáállását az egész viszonyhoz.

Hogyan valósítható meg a nemzeti összefogás?

MI MÓDON LEHETNE A PÁRTOS VÁLASZTÓT NEMZETI VÁLASZTÓVÁ NEMESÍTENI?

A válasz a Bene Gábor által feltett kérdést is megválaszolja:
    2013. Augusztus 23., Péntek 16:45
    Elemzés Apajpuszta után + Örömhír és könyvajánló
Írta: Bene Gábor
A bolsevik majd a globalista tudati átprogramozás után vissza kell szereznünk az önálló és elemzésre képes gondolkodás képességét. Ez Apajpuszta legfőbb tanulsága, erről folyt a legtöbb előadás is.

A jelenleg szolga választót fel kell szabadítani! Hogyan kell a választót felszabadítani? A jelenlegi képviseleti rendszer radikális megváltoztatásával! Szabad, önálló, kezdeményező, döntés képes emberek kellenek ahhoz, hogy a Történelmi Alkotmányunkat helyreállítsuk! Vagyis a cél csak úgy érhető el, hogy a választási rendszer megváltoztatása által felszabadítjuk a választókat, és akkor már létrejön a nemzeti összefogás.

Már a kimondott szó erejével, ennek a tudatosításával is változást idézhetünk elő! Elképzelhető, hogy az új választási rendszer jogilag még nem is létezik, ténylegesen még meg sem valósul, és mégis, az emberek tudatában bekövetkezik a felszabadulás. Mert képesek magukat beleélni a felkínált új helyzetbe, a szabad ember, a szabad pártos választó, de akár a nemzeti választó lehetőségébe is! Felszínre tör bennük az eddig elnyomott érdek kinyilvánítási és érdekérvényesítési akaratuk. Lassan elindul egy változás, terebélyesedik, majd robbanásszerűen létrejön a kritikus tömeg!

A szabad pártos választó már nem szolga, akár ki is tör a ketrecből! Mikor válik a szabad pártos választó nemzeti választóvá? Akkor, amikor a tudati szintje annyira megváltozik, hogy eljut egy felismeréshez: Ha a saját értékrendje szerinti nemzeti cél elérésében a pártja passzivitást mutatna, a pártja korlátozná őt, hajlandó lenne a pártjától megválni, és egy másik csoportban (pártban, vagy nem pártban) keresni a cél elérésének a lehetőségét.

A képviseleti rendszer megváltoztatása és a Történelmi Alkotmány helyreállítása legyen azonos nagyságrendbe, súlycsoportba eső cél!

A stratégiai cél (MEGVALÓSÍTÁS): A Történelmi Alkotmány helyreállítása. Ennek eléréséhez a taktikai cél: A képviseleti rendszer megváltoztatása. Mindenképpen a két alapvető célért párhuzamosan kell küzdeni!

A cél elérésének (MEGVALÓSÍTÁS) három fázisa van.

1.) A Történelmi Alkotmány megismertetése

MEGVALÓSÍTÁS = TUDÁS + BÁTORSÁG + CSELEKVÉS (+ KITARTÁS)

2.) A képviseleti rendszer megváltoztatása.

MEGVALÓSÍTÁS = TUDÁS + BÁTORSÁG + CSELEKVÉS (+ KITARTÁS)

1.) A listás képviselet eltörlése.
2.) A "kötött mandátumú" egyéni képviselet bevezetése.

Ennek legfontosabb eredménye: A választó visszaszerzi a szabadságát. Ő uralja, ő irányítja a saját képviselőjét, így immár a saját sorsát is.

3.) A Történelmi Alkotmány helyreállítása

MEGVALÓSÍTÁS = TUDÁS + BÁTORSÁG + CSELEKVÉS (+ KITARTÁS)

Ha a TUDÁS + BÁTORSÁG létszámban eléri a kritikus tömeget, megtörténik a CSELEKVÉS (+ KITARTÁS). Ennek legfontosabb eredménye: A nemzet visszaszerzi a szabadságát.

Mi a teendő a képviseleti rendszer megváltoztatása érdekében?

1.) Felhívás a választók felé. Hívjuk fel a választók figyelmét, hogy csak olyan egyéni képviselő jelöltre adják szavazatukat, aki (akár független-, akár párt jelöltként, a Történelmi Alkotmány helyreállításán túl) felvállalja a 2.) pontban röviden meghatározott, valódi nemzeti összefogást lehetővé tevő, listás párt képviselet nélküli, kötött mandátumú egyéni képviseletet! A kötött mandátumú egyéni képviselet jelenti a valódi legitimitást, mivel a képviselő minden vonatkozásban (mandátum szerzés, irányítás és esetleges visszahívás), mint minden rendes munkahelyen, egy kézben, a választók (a munkaadók) kezében van.

2.) Felhívás a képviselő jelöltek (és a képviselő jelöltek pártja) felé. Hívjuk fel a képviselő jelöltek (a képviselő jelöltek pártjának a) figyelmét, hogy
(a Történelmi Alkotmány helyreállításán túl) vállalják fel a valódi nemzeti összefogás érdekében a következőket:
- Az egyéni képviselő jelölt a képviseleti rendszer törvényi módosítása nélkül is, a képviseleti rendszer törvényi módosításának a bevezetése előtt is, (a szabad mandátum által számára előírt törvényi kötelezettséget túllépve) a mandátuma megszerzésétől vállalja a kötött mandátumú egyéni képviseletet.
- Az egyéni képviselő jelölt (illetve az egyéni képviselő jelölt pártja) az alsóházba való bekerülés esetén azonnal kezdeményezi a választási rendszer radikális megváltoztatását a jelenlegi szabad mandátumú egyéni képviseletről, a listás párt képviselet nélküli, kötött mandátumú egyéni képviseletre.

Röviden, lényegre törően, néhány szóban összefoglalva:
Melyek a fő megállapítások, következtetések?

"Szabad mandátumú" képviselet esetén (jelenlegi állapot)
A választó

- A pártos választó szolga.
- Félelem van benne. Ez gúzsba köti gondolataiban, gátolja cselekedeteiben.
- Akkor is megosztás van (az egység megszüntetése, a kezdeményező együttműködés megakadályozása), ha a küzdőtéren egyetlen párt létezik. De mivel 1 karám van 1 gazdával, itt a választók még szeretetben élnek egymással.
- Ha több párt osztozik a hatalmon, mint ma, a "demokrácia" keretei között, a pártos választók egyes csoportjai (a pártok (A, B, ...) pártos választói) közt gyűlölet van, de párbeszéd, együttműködés, az nincs.
- A választók kimaradnak a nemzet jövőjének az alakításából.
- A szenvedők iránt a lelke mélyén élő szolidaritását a párt érdeke, befolyása képes megszüntetni. Példa: a devizahitelesek iránt szolidaritás helyett ellenszenv kialakítása.
A képviselő
- A képviselő jellemzően arctalan, mivel feléje a választók semmiféle elvárást nem támaszthatnak.
- A képviselő zsarolható, ennek bekövetkezése esetén a választó ezzel szemben tehetetlen.
A nemzet
- A 4 éves ciklusok alatt - ha váltó párt irányítás van - a hatalmon lévők más-más irányokba rángatják a nemzetet.

"Kötött mandátumú" képviselet esetén (a követelt állapot)

A választó

- A pártos választó szabad.
- Bátorság van benne. Gondolataiban és cselekedeteiben szabad.
- A választók (Támogatók és az Ellenzők) együttműködve cselekszenek. (Ennek a lehetőségét két feltétel egyidejű teljesülése teremti meg: Egyrészt a technikai feltételé, amely a rendszeres Képviselői Fórum megszervezése, amely lehetővé teszi a Támogatók és az Ellenzők egyidejű jelenlétét. Másrészt a pártos választók egyes csoportjai (a pártok (A, B, ...) pártos választói) közti gyűlölet megszűnése, amely a párbeszéd, az együttműködés akadálya volt. Ezáltal létrejön a nemzeti konzultáció egyfajta szervezett, állandó módja.)
- A választók (Támogatók és az Ellenzők) részt vehetnek a nemzet jövőjének az alakításában.
- A képviselő irányításának és visszahívásának a világos technikája garantálja a választók és a képviselő közötti nyugodt munkavégzést, kapcsolatot. Nem létezik a kötött mandátummal szemben felhozott legfőbb érv: A képviselőt, még inkább a képviselőket, állandó visszahívással félelemben tartják, illetve folyamatosan cserélgetik, emiatt a kormányzás ellehetetlenül.
- A szenvedők iránt a lelke mélyén élő szolidaritását senki (párt, ...) el nem fojthatja.

A képviselő
- A képviselőnek van egyéni arca, mivel a választók (Támogatók) megegyezéssel kialakított akaratukat érvényesíteni tudják feléje.
- A képviselő nem zsarolható.

A nemzet
- Mivel a képviselők irányítása a valóság talaján álló nagyszámú választó kezében van, ez garantálja, hogy a nemzet épülése, fejlődése, megrázkódtatásoktól mentes, egyirányú, egyenletes és eredményes folyamat legyen.

A két féle képviseleti rendszer működésének a jellemzői

A képviselő munkáját a mandátum megszerzése után ki és hogyan irányítja?
Kinek tartozik elsődlegesen felelősséggel?


"Szabad mandátumú" képviselet esetén (jelenlegi állapot)
A képviselő munkáját kizárólagosan a párt irányítja.

"Kötött mandátumú" képviselet esetén (a követelt állapot)
Amikor a választás eredményeként a képviselő jelöltből képviselő lesz, a programját (amely egy független képviselő egyéni programja, de egy párt programja is lehet) úgy tekintjük, mint a képviseltek kezdeti programja. A képviselő a munkáját az alsóházban e program alapján kezdi el végezni. De sosem fordíthat hátat választóinak, állandó kapcsolatban kell lennie velük, mivel parlamenti hozzászólásaival, döntéseivel, a Megválasztóknak, pontosabban a Támogatóknak tartozik felelősséggel.
A képviselőt a Támogatók köre irányítja, az Ellenzők meghallgatása mellett.
Az irányítás lényege a számonkérés, a programtól való esetleges eltérés megvitatása, valamint új szempont-, kérdés-, feladat felvetése és megválaszolása. A képviselő irányításának elsődleges színtere a rendszeres Képviselői Fórum. A rendszeres Képviselői Fórum javasolt gyakorisága ~ 2 hónap.
Szavazáskor tehát a képviselő
- vagy a képviseltek kezdeti programja és a Támogatók esetlegesen ezt módosító álláspontja alapján kötött módon foglal állást,
- vagy pedig (ennek hiányában) a lelkiismerete szerint dönt.

Ha a képviselő egy párt jelöltjeként indult a választáson, a párt nem utasíthatja a képviselőt a Támogatók akaratától eltérő álláspontra! Ez a közmegegyezés létrejöttének az alapja!
Ez a - felülről való diktatórikus vezérlés helyett - az alulról való építkezés alapja!
A képviselő a pártnak nem tartozik felelősséggel!


Fogalmak
Összes választó: Az egyéni választókörzet összes választója.
Megválasztók: Választók, akik a képviselőre szavaztak, akiktől a képviselő a mandátumát kapta.
Támogatók: Választók, akik egy időpontban a képviseletet, a képviselő munkáját megfelelőnek tartják.
Ellene szavazók: Választók, akik nem a mandátumot szerzett képviselőre szavaztak.
Ellenzők: Választók, akik egy időpontban a képviseletet, a képviselő munkáját nem megfelelőnek tartják.
A Megválasztók és az Ellene szavazók száma [fő] a választás időpontjában megállapított érték.
Az Összes választó, a Támogatók és az Ellenzők száma [fő] időben változhat.

Hogyan hívható vissza a képviselő a képviselet nem megfelelősége esetén?


"Szabad mandátumú" képviselet esetén (jelenlegi állapot)
A képviselő nem hívható vissza "azonnal".
A Magyar Köztársaságban az országgyűlési képviselők politikai felelősségre vonása 4 évente, az országgyűlési választások során valósul meg.

"Kötött mandátumú" képviselet esetén (a követelt állapot)
A képviselő munkáját olyan közegben (a terepen a választó körzetében, vagy a Képviselői Fórumon) végzi, ahol Támogatók és Ellenzők veszik körül.
A választók két körét jól elkülöníti a képviselő választásra bemutatott programjához való viszonyulás.
A képviselő a munkájával a Támogatók körének kell, hogy megfeleljen!
A visszahívás célja a képviselet minőségének a biztosítása. Ez a Támogatók felelőssége.
Ha a Támogatók értékítélete szerint a képviselő alkalmatlanná válik a feladata elvégzésére, a képviselőt visszahívják, vagyis megfosztják mandátumától. Egyidejűleg új képviselő választására kerül sor.
A visszahívást az a körülmény nehezíti, hogy a gyarló ember másra kívánja használni, mint amire való.
Az Ellenzők számára főnyeremény lenne, ha a visszahívás leple alatt a saját emberük jutna mandátumhoz.
Kár az erőfeszítésért, az ilyen irányú törekvések kudarccal fognak záródni.
A visszahívási folyamat kimenetelével összefüggő elvárások:
- A visszahívás technikája egyidejűleg garantálja mindkét fél (Támogatók és Képviselő) érdekét!
- A lelkiismeretesen dolgozó képviselőt lehetőleg ne tegye ki a visszahívását kezdeményező eljárásnak,
  attól védje meg, illetve bármilyen esetleges rossz szándékú akció esetén a visszahívás kudarccal záródjon!
- A képviselő munkájának nem megfelelősége esetén legyen sikeres az elindított visszahívási folyamat!
A képviselő munkájának a megfelelőségét, illetve a nem megfelelőségét, a Támogatók döntik el!
A képviselő visszahívásának az elindítása:
A visszahívást bárki kezdeményezheti, akit képvisel.
Nincs előre kinevezett személy, aki ilyen feladatot kapott.
Visszahívók: 3 önként a feladatot felvállaló képviselt személy (választó) a választókerületből.
A képviselő visszahívásának a szükségességét felvető közhangulat eredményeként a Visszahívók felvállalják, hogy elindítják a képviselő visszahívásának a folyamatát.
Ezt a tényt és személyüket a választókerület nyilvánossága elé tárják.
Felvétetik és meghirdetik, hogy a soron következő Képviselői Fórum egyik napirendi pontja a képviselő visszahívásának a kezdeményezése lesz.

A visszahívás folyamatában a választókörzetben három alkalommal, három különböző módon, egyre nagyobb merítéssel kérünk véleményt a képviselő visszahívását illetően.
Ez a három színtér a résztvevők létszámának a megjelölésével (a nagyságrendek érzékeltetéséhez):
Első színtér: Képviselői Fórum: ~100 fő.
Második színtér: Írásbeli véleménykérés (aláírásgyűjtés): ~1 000 fő.
Harmadik színtér: Bizalmi szavazás és Választás: ~40 000 fő.

Az első két színtér
Az első két színtéren (természetesen az előírt többség megléte esetén) felszólítjuk a képviselőt: Mondjon le!
A képviselőnek ezen a két színtéren van választási lehetősége: Vagy lemond, vagy nem mond le.
Mi van ennek a választási lehetőségnek a hátterében?
Az első két színtéren a véleménykérés csak a választókörzet töredékére terjed ki.
Előfordulhat, hogy a visszahívás rossz szándékú, vagyis alaptalan, és az első két színteret a visszahívók úgy irányítják (ott szervezik, oda mennek, saját köreiket mozgósítják), hogy az érdekeik érvényesülhessenek. A képviselőt meg kell védeni az ilyen jellegű ármánykodástól.

A harmadik színtér
A harmadik színtéren eljön az igazság. A választás kiírása, a szavazatok összeszedése és összesítése az ismert eljárás szerint bonyolítható. Az értékelés azonban eltérő attól függően, hogy a lemondásra felszólított képviselő lemondott, vagy nem.

Amennyiben a képviselő lemondott, csak Választás történik:
Amennyiben a képviselő vagy az első színtéren, vagy a második színtéren lemondott, a Választás az ismert technikával értékelhető ki. Az nyer, aki a legtöbb szavazatot kapja. Amennyiben a képviselő nem mondott le, Bizalmi szavazás és Választás történik:
Amennyiben a képviselő nem mondott le, a harmadik színtér elsősorban Bizalmi szavazás, másodsorban pedig (ezután) Választás. (Ne felejtsük el: több képviselő jelölt is indulhat a mandátumért!)
Mi a kérdés? Megvan-e a választók bizalma a képviselőben? Kiben kell meglegyen a bizalom?
Akinek a jóvoltából eredendően odakerült. Aki a választás során rászavazott. De gondoljunk bele!
Lehet, hogy amikor képviselőnk indult és nyert, vele együtt akár öten is indulhattak.
A képviselőnk nyert (a ~40 000 fős választási körzetben) 10 000 szavazattal.
A választás után pedig 1 hónappal az ármánykodók elindítják a visszahívást (és a saját emberüket).
Gondoljunk bele! 30 000 fő nem a képviselőnkre szavazott.
Lehet, hogy a 30 000 fő azt reméli, hogy végre, csináltunk magunknak egy új esélyt, egy új választást!
Éljen a kötött mandátum! Éljen a visszahívás!
Az egyszerű többségi elvű értékelés elvileg végtelen visszahívási ciklust is eredményezhet. Mi tehát a megoldás?

A mandátumban lévő, de visszahívás alatt álló képviselőnk külön eljárásban részesítendő!
Legfeljebb annyi támogatót várunk el tőle, mint amennyivel nyert (10 000 fő).
De mivel őt kell védelemben részesíteni (az ármánykodók miatt), leszállítjuk a küszöböt.
Javaslatom: a küszöb legyen 70 %.
Ha a visszahívás alatt álló képviselő a mandátum szerzéskor kapott szavazatainak (példa: 10 000 fő)
minimum a 70 %-át megszerzi (példa: 7 000 fő), megfelelt a választók bizalmának.
A képviselő a helyén marad.

A többi választáson indult képviselő eredménye a továbbiakban érdektelen, erőpróbának tekinthető.
(Ez akkor is így van, ha valamelyik több szavazatot kapott, mint a visszahívás alatt álló képviselő!)
Ha a visszahívás alatt álló képviselő a mandátum szerzéskor kapott szavazatainak (példa: 10 000 fő) minimum a 70 %-át nem szerzi meg (példa: 6 999 fő), elvesztette a választók bizalmát. A képviselő elvesztette a mandátumát.
Az lesz az új mandátumot szerzett képviselő, aki a képviselő jelöltek közül (leszámítva a visszahívás alatt álló képviselőt) a legtöbb szavazatot kapja.

Miskolc, 2013. október 25. péntek
Baráti üdvözlettel, Isten áldásával

Eredeti formátumban a honlapon: http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/2014-02-12-09-33-33

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKI HIVATAL
Honvédelmi Főosztály


N Y Í L  T L E V É L
Sürgős, soronkívüli!
Ikt.sz; XI-3/00528/214

Magyar Nemzeti Hadsereg
Szegő László dandártábornok Forintos Gyula Vfr.ezr.
főhadsegéd úr részére Katonai Kémelhárítás
Sándor Palota LH-119
Igen Tisztelt Főhadsegéd, Dandártábornok Úr!
(Katona, a Katonához!)

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a fenti iktatószámmal ellátott beadvánnyal kapcsolatban,- amelyik felveti a Hazánkba becsempészett nukleáris fegyverek lehetőségét,- az alábbi kigészitések továbbítását kérjük a Honvédelmi Főosztály részére. A tét most óriási a nemzetünk, -és egyébként pedig mindenki számára,- aki jelenleg a Kárpát-medencében él! Tudtunkon és akaratunkon kívül tettek minket hadászati célponttá...

TOVÁBBÍTOTT KIEGÉSZÍTÉSEK

Világunk és Hazánk tönkretétele, népünk folyamatos megnyomorítása és háborúztatása, nem a környező országok, és nem is az emberek bűne, hanem valami egészen másé, amelyet nem tanítanak az iskolákban, hadiakadámiákban és úgy általában sehol sem. Ugyanis ezt tiltják! Ennek a felismeréséhez más látószögre, más alapállásra van szükség, amelynek hiányában csak és kizárólagosan mindig rossz eredményre jutunk és újra elkövetjük azokat a végzetes hibákat amelyeknek árát vérben és nyomorúságban kell majd megfizetnünk! Most megint egy ilyen óriási, mondhatnám végzetes hiba részeseivé kezdünk válni, pedig erre semmilyen okunk nincs, mindössze észre kellene vennünk az erre figyelmeztető jeleket, mert azok mindig vannak és összefüggéseikben pontosan értelmezhetők! A megoldás most az igazság kimondásában és vállalásában van, ezért is tiltják!

Hazánk,-kimondatlanul, de mindenki által tudottan,- zsidó befolyási övezetté vált és ennek komoly következményei vannak. A zsidó felélő életvitel és értékrend, a világszemlélet átvétele az oka a nemzetek közötti háborúskodásoknak, viszályoknak amennyiben a döntéshozói pontokra befészkelődnek, mert a zsidószemlélet és világuralmi érdekük minden mást felülbírál...
A jelenlegi történetünk még az arab-zsidó (az "izraeli" lopott név...) háborúra nyúlik vissza, amikor a háborús bukástól,- de főleg a felelősségrevonástól,-való félelmüktől hajtva, Skyhawk vadászbombázókra alkalmazható atombombát "szereztek"be!

Így került az első atomfegyver illegálisan, egy mindig is embergyűlölő és azt lenéző, megvető, fajidegen entitás kezébe. Sajnos senki sem számoltatta el őket emiatt...
Napjainkra az innen-onnan törvénytelen és ellenörizhetetlen módon megszerzett és rejtegetve birtokolt,- azt mindig tagadott, de soha el nem ismert,- zsidó nukleáris tömegpusztító fegyverek száma, tipusa, vitatott ugyan, de egyértelműen létező fegyverekről van szó!


A veszélyt és a betegséget mindig nevén kell nevezni, mert enélkül nem lehetséges a gyógyulás!

Hangsúlyozni szeretném, hogy kormányszinten következetesen és folytatólagosan, szervezetten történik a hazudozás! Ezt ennek minden következményével egyetemben meg kell, hogy értsük! Miért van erre szükség, miért kell ezt titkolni, kérdezhetjük őszintén?
"Csalással viseljünk háborút!"(zsid)

Először azért, hogy ne derüljön ki ezen fegyverek származása, illegális beszerzése és szállítása!
Másodszor pedig azért, mert ezek a mindenkori zsidóhatalom végső és terrorisztikus eszközei, amelyek felhasználásáról egyedül csak ők döntenek és teljesen nyilvánvaló, ha az érdekeik úgy kivánják azt fel is fogják használni, hogy ezzel zsarolják azokat, kik már nem kérnek belőlük!
A zsidóság évezredes viselkedési formái, emberiségellenes gyűlöletük és beteges hatalomvágyuk, hazudozásuk, már többszörösen is bizonyítást nyert, melynek nyomait titkolják! (Talmud)
Az emberektől teljesen elkülönülő,-annak célkitűzésétől, emberi fajától is elzárkózó,- azt megtagadó faji másságuk a kiváltó oka a földi ellenségeskedéseknek és háborúskodásoknak, mert soha sem a beszélt nyelv, a születés helye, hanem a vér, vagyis a faj az összetartó erő! (....)
Beszélhet bármilyen nyelven, hordhat bármilyen egyenruhát, születhet bárhol, a zsidó, mindig zsidó marad, ahogyan a néger is, és a vadászkutya is... (A zsidó honosítás fajialapon történik!)
Vagyis a magyarországon született zsidók,-bár a nyelvünket beszélik és a mi földünkön élnek,-
valójában nem a magyar, hanem a zsidóérdeket fogják szolgálni(!), miközben mi őket, a mi(!) vagyis a magyar nemzetünk érdekeinek képviselőit látjuk bennük, és ez a megtévesztő csalás!
Ennek tudatában és a Hazánkba beutaztatott, becsalogatott jóléti zsidólakóparkok ismeretében válik érthetővé a zsidóság valódi és tényleges szándéka, vagyis ön-és közveszélyes célja!
Ennek a célnak alapvetően kétféle forgatókönyve lehetséges és abból egyik sem jó nekünk, de azoknak sem, akik jelenleg az országunkban élnek, vagy a Kárpát-medencében!
Nézzük ezt meg közelebbről, a járulékos ismeretek, a zsidóság elhelyezkedésének tudatában. A legnagyobb zsidóközösség a new yorki, vagyis a gazdag és befolyásos kultúrzsidóké...
A második legnagyobb a Hazánkba betelepített és becsalogatott(!) tömegzsidó, másnéven a "feláldozhatók közössége", amelynek súlyát a tömege, a mennyisége, és nem a minősége adja!

A nevében is lopott "Izrael" léte tarthatatlan, önellátásra képtelen, ezért megszünése csak idő kérdése lenne, de a zsidópolitika sajátosan gyűlöletalapú felfogása szerint a palesztinoknak át nem adható, viszont a cionizmus érdekében feláldozható! A mit sem sejtő palesztinoknak még egy utolsó áldozatot el kell szenvedniük, ártatlanul elpusztulniuk egy harmadik ország elleni nukleáris zsidó agresszió miatti válaszcsapásban! Ezt a sorsot szánták nekik a kiválasztottak...
Tehát az állandóan provokált, erkölcsében- és moráljában támadott Iránt lépéskényszerbe hozni és az addigra felheccelt, uszított "nemzetközi közvéleményt"a zsidómédia segítségével rávenni, hogy a zsidóvezérelte NATO és alkalmi Szövetségesei vagy pacifikálják, vagy pusztítsák el Iránt, mert jogosan(!) reagálni merészelt az őt ért,-létében való,- fenyegetésre!(*)
Persze zsidóérdekből, mert az iráni árja siítanép, nem fog rabszolganéppé válni, és egy nyílt fegyveres konfliktusban számukra legyőzhetetlen! A kirobbanó háború világméretű lesz és az is természetes, hogy egy idő után ellenőrizhetetlenné válik, viszont ez a tömegpusztító fegyverek végső bevetését fogja jelenteni! Könnyen megjósolható, hogy a kétségbeesett, a saját népét országát pusztulni látó Irán oda fog válaszcsapást mérni, ahonnan a támadás érkezett! Ide!
Nem kell hozzá katonai akadémiát végezni, hogy tudjuk azt, hogy egy ilyen esetben nincs idő, sem mód vagy lehetőség mérlegelni, hanem azonnal cselekedni kell! Arról nem is beszélve, hogy mi magunkat is igencsak meglepne, ha támadás érne valahonan, mert miért is?!
Tisztjeink,-mert faji szűrés nincs közöttük(!),- teljesen nyilvánvalóan kétféleképpen(!) értékelnék ezen eseményeket, csak egy lenne bennük a közös, ahogyan az országunk kevert lakosságában is; az egyértelmű és borzalmas fizikai pusztulás! Ezt már nevezhetjük veszélynek!

Tehát az Első Forgatókönyv szerint "Izrael megszűnik" megsemmisül, és mindenki más is, aki ott volt az iráni válaszcsapás alatt! Valószinűleg még ebben az esetben is fennáll a veszélye annak, hogy a betelepített zsidók miatti jogos bosszúállás(!) nem válogatna nemzetünk tagjai között. Tudnunk kell még azt is, hogy mivel a zsidóság világméretűen folytat tevékenységet az emberiség ellen(!), úgy az irániak is világméretűen harcolnak a zsidó befolyás ellen, ezért is lettek úgymond azonnal gyűlölnivaló megbélyegzett "terroristák"!(*)
Mondanom sem kell, hogy ez sem hiányzik senkinek, még a betelepült családos zsidóknak sem, pedig még ez a viszonylag jobbik változat, és ez sem az irániak bűne...
A Második Forgatókönyv egyértelműbb és borzalmasabb is; a zsidófajú katonatisztek hallgatólagos beleegyezésével és tudtával becsempészett, majd elrejtett hadászati fegyvereket bevetik és ennek következtében az ország mit sem sejtő lakossága,- bármelyik fajról is legyen szó,- elszenvedi hirosimai rettenetet itt a Kárpát-medencében, az iráni rakétaerők válaszcsapása következtében! A túlélők nyilvánvalóan azok lesznek, akik tudtak erről és időben az atombiztos búvóhelyükre, bunkereikbe menekültek, vagyis a tényleges felelősök ezért a népírtásért!
Ez csak "járulékos áldozat lesz" azon gazdag-és befolyásos zsidók számára, akik ezt megtervezték, kivitelezték, és bízva az USA nukleáris védőernyőjében, otthon ülve a tévé elött nézték végig szörnyűlködve az "emberiség újabb gaztettét" önmaga ellen... Ezt kockáztatjuk most!
Ez nem kitaláció, ez nem fantáziális, hanem reális valóság és talán hamarosan be is következő tragikus esemény, amelyról már most tudnak a környező országok katonai hírszerzői is!
Tudomása van a fentiekről az iráni, a horvát és az orosz hírszerzésnek is, és nagyon valószínű, hogy másoknak szintén. Amikor egy gyanú, vagy veszélyes esemény igazoltnak látszik, akkor azt a veszélyt fennállónak(!) kell tekinteni és mindent el kell követni a megszüntetésére!(*)

Az iráni katonai hírszerzés már most is, mint lehetséges veszélyforrásra tekint ránk, mivel Hazánk olyan mértékű eszmei, gazdasági és katonai zsidóbefolyás alatt áll, ami egyértelműen kizárja az önálló akaratot és érdeket, a "Magyarország" név alatt megbújó "Új Izrael" miatt!
Ezt csak az nem akarja meglátni, aki ebben érintve van, ebből előnye származik, vagy olyan mértékű szellemi fogyatékossága van, amely már kimeríti az életre képtelen állapotot!

A FELFEDÉS JAVASOLT MÓDJA(*)
"Egy ezredévnyi szenvedés után elkerülhetnénk egy újabb háborút!"


Az országunkba történt nukleáris fegyverek becsempészésének ügyét mindenképpen ki kell vizsgálni, és tisztázni! Erre minden jogunk és lehetőségünk adva van, mivel az életünkről, családunkról és a környező csodálatos természeti világunkról van szó, ez kötelességünk!
Ennél nagyobb fenyegetés még nem ért minket, ennél nagyobb veszéllyel még soha nem kellett szembenéznünk és soha még ennyire nem volt megosztott ennek az országnak a lakossága! A közös veszély, azonban most közös fellépést tesz szükségessé, egyéni érdekektől függetlenül!

Javasoljuk tehát a következőket az ügy fontosságára, és nemzeti, nemzetközi súlyára való tekintettel, és arra, hogy nem adunk okot(!) a nukleáris fegyverek ellenünk történő bevetésére!
Azonnali hatállyal megszigorítani az országba történő minden be-és kiléptetést, úton, vízen, vasúton és a levegőben! A katonai szállítógépek felügyeletét különösen, hogy az ellenőrzés idejére a keresett nukleáris eszközöket se ki, se pedig vissza ne hozhassák többé!
Az adminisztrációs intézkedés jótékony hatása a Kormány felelősségvállalása(!) lenne ebben!

Felállítani sürgősséggel egy Katonai Szakértő Bizottságot, amelyik a névtelenséget garantálva, összegyűjti a vonatkozó adatokat és bejelentéseket, ebben az országmentő-tisztázó feladatban!

A Magyar Nemzeti Hadsereg Ügyeletes Parancsnoksága ( MNH.ÜP) rendelkezik adatokkal és olyan információkkal, amelyek megalapozottá teszik a nukleáris tömegpusztító eszközök magyarországi raktározását, bár a nevezett helyszinek nem hozzáférhetőek a mi számunkra...
Ezek a "bozótinformációk" azonban meglepően pontosak(!) és részleteikben is hitelesek!
Amennyiben a feltételek adottak, egy az öthöz(!) az esély a megtalálásukra, ennél többet magam sem tudok. Részletek nem állnak a rendelkezésemre biztonsági okokból, és pontosan azért nem, mert az információ még nálunk is fontosabb! Ez már emberiségellenes bűntett!

Tisztelt Főhadsegéd, Dandártábornok Úr!

Az MNH.ÜP. névreszóló Felhatalmazásával és Nyilt Parancsával rendelkezem.
Megbizatásom, Felhatalmazásom tudatában a következő javasolatot teszem:
- nevezett ügy minden résztvevője számára azonnali(!) diplomáciai mentesség,
- minden az ügyben résztvevő személy védelme, illetve a "védett személyeknek" kijáró elhelyezés, illetve mozgási szabadság biztosítása, az ügy lezárásáig,
- minden résztvevő számára beszámolási lehetőség a Honvéd Vezérkar ill. Nemzetbiztonsági Hivatal részére, "mint súlyos nemzetbiztonsági veszélyeztetettség fennállásának elhárítása", (Egyéb fontos részletek az esemény kimenetele érdekében személyes megbeszélést igényelnek)
Nevezett nukleáris tömegpusztító eszközök megtalálására, birtoklására és őrzésére szükségünk lesz -a magasszintű együttműködésen kívül,- katonai járművekre és helikopterekre is.

A felderítéshez két katonai harci helikopterre lesz szükségünk, válogatott személyzettel!

Az elsőben lesz ,- az előre kiválasztott többnemzetiségű Ellenőrzési Bizottság tagsága,- a HM magasrangú tisztjével, aki Irásos Felhatalmazással rendelkezik az ország egész területére érvényes teljhatalmú(!) kutatási-és lefoglalási paranccsal. (a részleteket egyeztetjük)

A második,- páncéltörő rakétablokkal rendelkező,- harci helikopter tölti be a magas fedezetet, a biztosító szerepét leszálláskor, illetve szállítja az őrzésre kijelölt válogatott harci deszantot.
Maga az akció titkos, nem készítünk repülési tervet, és csak közvetlenül az indulás előtt közöljük annak útirányát és célját, a röviddel elötte nekünk átadott pontosító adatok figyelembe vételével, mert árgus szemek fogják figyelni minden lépésünket! (a részleteket egyeztetjük)
Egyébként,-a félreértések elkerülése végett,-senki sem állította azt, hogy nevezett eszközök a a Honvédség birtokában lennének, sőt azt a saját hatáskörében meg sem találná! Ez a lényeg!
Mi az együttműködésünket ajánljuk fel ennek érdekében, mint magyar katona a katonának!

Tájékoztatnom kell Önt, hogy mivel tudomásunk van arról, hogy "zsidófajú" rendőrtisztek ellenünk szervezett formában(!) merényletet készítenek elő, illetve kiséreltek meg(!) ezért csak írásbeli felhatalmazással rendelkező Katonai Tiszti Járőrrel léphetünk kapcsolatba, az Önök felelősségére! Ezen esemény nyilvánvalóan szégyenletes, hogy ez megtörténhet a Hazánkban!
Mi Igazsággal viselünk háborút!(*)
Szándékaink tiszták és magyar katonához méltóak, meggyőződésünk, hogy jó ügyet szolgálunk,
ha az Igazságot szolgáljuk, azonban ezért az életünkkel is fizethetünk, ezt tudniuk kell!
Egyúttal kéréssel is fordulunk minden Hazánkban élő nőhöz és anyához, legyen bárki is;
"Igazsággal az Életért!"

Gyújtsanak meg egy szál gyertyát minden este és tegyék az ablakba, a gyerekeik jövöjéért!
Kapcsoljon össze bennünket a közös felelősség!

Igen Tisztelt Dandártábornok Úr!
("Az Élet egy Becsületbeli ügy!")
"A veszély félelme hamarabb megöli az embert, mint maga a veszély!" (*)

Ön most egy olyan helyre került, hogy tehet a Hazájáért, mert most ott van a frontvonal ahol állunk, mert az már az otthonunk küszöbén megy keresztül!
Ezt nyilván tudja, és mint katonaember, tegye meg azt amit a Hazája megkíván!
Emlékeztetni szeretném, hogy Ön a Hazájára, a Hazája Érdekeire tett esküt....
Az MNH az együttműködését ajánlja fel a közös veszély elhárítása érdekében, mert történelem formáló időket élünk és mert, a közös veszély öszekapcsolja az embereket! Nekünk egyáltalán semmi okunk nincs arra, hogy bármelyik embertársunkkal harcba bocsájtkozzunk, viszont nagyon alaposan el kellene azon gondolkoznunk, hogy kik(!) és milyen szempontok alapján(!) jelölik ki számunkra az "ellenségeinket!"Ugyanis ez a dolog valódi lényege!(*)

Alig 46-évesen még Ön előtt áll az élet, még láthatja az unokáit, gyermekei boldogságát...
Talán egyszer meg is írhatja ennek az igaz történetét akár az angol, vagy a francia testvéreinknek is, katona bajtársainknak okulásul, esetleg 60 évesen és nagykövetként...
Takarítsuk ki az országból ezeket a fegyvereket, amíg még nem késő!
Ezzel nem tévesztünk meg senkit, nem zaklatjuk és nem is vagyunk gyűlöletkeltők, mert soha sem kellene félnünk az igazság kimondásától, csak akkor, ha "csalással viselnénk háborút!"
Az Igazság kimondásának a legnagyobb előnye, hogy kiderül az Igazság!

Kérem, hogy gondoljon erre, ha nehézségei támadnak, mert napjainkra az igazság kimondása
veszélyessé és törvényileg tiltott cselekedetté kezd válni. Talán sejtjük is, hogy miért....
Mentsük meg a nemzetünket, mentsük meg a Hazánkat, fogjunk össze ennek érdekében!
Figyelmét köszönve, bajtársi üdvözlettel;

Erőt s Erényt!
Magyar Nemzeti Hadsereg (MNH) Katonai Kémelhárítás
Forintos Gyula vfr.ezr. sk. (LH-119)
Kelt Budapesten; 2014 02.09
"Igazsággal viseljünk háborút!"(MNH)
"Csak a tetteinkben élünk!"


-----------------------------------------------------
kiadmány hiteléül sk. MNH körbélyegző
Továbbított Nyílt Levél,
METVB (Magyar Ellenes Tevékenységet Vizsgáló Bizottság)
(LH-120)
Szabadon terjeszthető!
Készült 5,-azaz öt,-oldallal
(*) idézetek, kapott információk
Szívesen ajánlott olvasmány; Tormay Cécile; "Bujdosó könyv", a 160-ik oldal környékén...

[Dokumentum] Már csak 3 nap maradt a politikusoknak adott ultimátumból! - Kötött mandátum - Mi a nemzeti összefogás legnagyobb akadálya? Hogyan valósítható meg a nemzeti összefogás? - Nyílt levél a Honvédelmi Fõosztálynak: Az országunkba történt nukleáris fegyverek becsempészésének ügye

Teljes hírlevél a honlapon is:


Már csak 3 nap maradt a politikusoknak adott ultimátumból!

Drága Magyar Testvérem!

Hétfői nappal többek között a Nemzeti Hírháló oldalain is útjára indítottuk a Kiáltványt és a képviselőknek írt ultimátumot.

Kérlek olvasd el és segíts a kötött mandátumról szóló törvény megvalósításában. Mivel a képviselők a parlament.hu kiterjesztésű email címüket nem olvassák, ezért minden képviselőnek föl kell menni a honlapjára (ezt a google keresőbe, a képviselő nevének beütésével megtudhatod) és az ott megtalálható email címre kell a Kiáltványt az Ultimátumot és a Kötött mandátumról szóló írásokat elküldeni, majd föl kell hívni őket telefonon, hogy megkapták-e anyagainkat.

Ezen kívül mindenki keressen fel egy neki tetsző párt elnököt levelünkkel, hiszen ők listán, azaz egyedi megmérettetés nélkül kerültek be a Tisztelt Házba.

Most tegye a dolgát mindenki a saját választó kerületében.
Az 5 közjogi méltóság megkeresését mi Kőbányáról vállaljuk.

Isten áldjon minden magyart!
Kőbányai Élő Közösség



Az ellopott rendszerváltás a bölcsője és a melegágya a korrupciónak, a következmények nélküli Magyarországnak!

Minda Zoltán tanulmányának letöltése, korrupció folyamatos feltárása Videók: www.mindazoltan.hu




Mándoki Andor: Elcsalt magyar gazdaság

Pénzpiac a globalizáció csatatere

A lakosság eladósítása is sikerrel járt. A lakásvagyont már korábban az ingatlanadóval akarták ellopni, nem sikerült. Ezért találták ki a devizahitelt...
Teljes cikk: Leleplezo.hu

A Járai Zsigmond vezette jegybank által magasan tartott alapkamat ösztönözte a devizaalapú hitelek felvételét: A devizahitelezés 2001-ben kezdődött


Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***


Kötött mandátum

Tisztelt Barátom, Nemzettestvérem, Harcostársam!

Két mellékletet csatoltam levelemhez: Az elsődleges (lényegi) csatolt melléklet: 8oldalszabadság.docx.


Az anyag (lerövidített formában) a "pártos választónak" a "szabad mandátumú" képviseletből eredő, politikai értelemben vett szolgai viselkedését elemzi, és az alternatívát jelentő "kötött mandátumú" képviselet működését írja le, illetve a két fajta képviseletet összehasonlítja.

A másodlagos csatolt melléklet: "2014 Kérdések Stratégia Taktika 3.docx" e levél szellemiségéből fakadó ajánlás a képviselő jelölt bemutatkozásán a tárgykörben feltehető kérdésekről. Az anyag végső következtetése arra vonatkozik, hogyan valósítható meg a nemzeti összefogás: A stratégiai cél (MEGVALÓSÍTÁS): A Történelmi Alkotmány helyreállítása. Ennek eléréséhez a taktikai cél: A képviseleti rendszer megváltoztatása. Mindenképpen a két alapvető célért párhuzamosan kell küzdeni!

A stratégiai cél: A Történelmi Alkotmány helyreállítása.
A taktikai cél: A képviseleti rendszer megváltoztatása.

Ez a "szabad mandátumú" képviseletről a "kötött mandátumú" képviseletre való átállást takarja. A taktikai cél kifejezés arra utal, hogy az előttünk lévő 2014. évi választás sikeressége (de bárminemű nemzeti célért való eredményes fellépés is) e nélkül nem valósítható meg. Miért olyan fontos ez? Ugyanis sokkal fontosabb, mint ahogy az első megközelítésre látszik. A 2010. év tavaszán "még csak" azért tartottuk fontosnak a "kötött mandátumú" képviselet bevezetését (amely fogalmat akkor még nem is ismertünk), hogy kezünkbe vegyük a sorsunk irányítását.

De van egy ugyanilyen súlyú másik érv is. Ennek a jelentősége csak a 2013. év elejétől kezdett lépésről-lépésre kirajzolódni. Ez pedig a következő: Az a "pártos választó", aki a "szabad mandátumú" képviselet keretei között létezik, az szolga. A szolga pedig össze van nőve a gazdájával (a pártjával). Amíg szolga, nem hagyja ott az aktuális gazdáját. Szereti őt! Ígérhetjük programként a mennyországba vezető utat is, (vagy akár a Szent Korona Eszmét is), az sem kell neki! NEKI CSAK A GAZDA PROGRAMJA A JÓ! Azért kell neki felkínálni, azért kell neki elmagyarázni (kellő súllyal és időtartamban) a "kötött mandátumú" képviseletet, hogy megérintse annak a szabadsága, és legyen elég bátorsága otthagyni eddigi gazdáját. Otthagyván eddigi gazdáját (pártját) csatlakozhat egy olyan értékrendhez, amely a saját felemelkedéséhez, nagy tömeg esetén pedig a teljes nemzet felemelkedéséhez vezethet. EMELKEDJÜNK MAGYARRÁ! MINDANNYIAN! Mit nyerünk ezzel?

Internetről: Választás 2010. év: mintegy 8 millió választásra jogosult élhet jogával. Internetről: A 2010-es magyarországi országgyűlési választáson a listás szavazatok száma összesen: 5 132 531. Ez ~ 5 millió.
Internetről: Mintegy 2 millió nem szavazó (azaz olyan ember, aki egyetlen választáson sem vett részt) van az országban. Dr. Bogár László (2013. október 1. Miskolc): Ma Magyarországon körülbelül 500 000 = 0,5 millió nemzetben gondolkodó ember van. A csatolt mellékletben is és a fent is említett fogalmakat használva, a fenti számok így értelmezendők: Ma Magyarországon 0,5 millió "nemzeti választó", tehát politikai értelemben szabad ember van. Ma Magyarországon (a fenti számokat átgondolva), legalább 5,0 - 0,5 = 4,5 millió "pártos választó", tehát politikai értelemben szolga van.

A "kötött mandátumú" képviseletre azért (is) van szükség, hogy legyen esélyünk a 4,5 millió megvezetett testvérünket elszakítani rabságban tartójától, jelenlegi gazdájától (pártjától). Még egyértelműbben, tömörebben fogalmazva: A "szabad mandátumú" képviselet keretei között (ma) az új nemzeti erők 0,5 millió választót tudnak megszólítani. A "kötött mandátumú" képviselet keretei között (holnap, ha a megismertetés eredményes lesz) az új nemzeti erők 5,0 millió választót tudnak megszólítani, ami az előzőhöz képest 1 nagyságrenddel nagyobb. Itt ki kell hangsúlyozni: A "kötött mandátumú" képviseletre nem a párt miatt van szükség! A "kötött mandátumú" képviselet a választó érdeke, de úgy is mondhatjuk: a nemzet érdeke! A "kötött mandátumú" képviselet akkor is fontos, ha a képviselő független. A "kötött mandátumú" képviselet akkor is fontos, ha a képviselő egy párt kötelékéből indult a választáson. (Sajnos, a "Nemzetegyesítés" 2013. december 22-i budapesti tanácskozásán n em volt módom erről beszélni.

Mi nem pártokban gondolkozunk - mondták. Itt nincs helye a pártoskodásnak! Úgy látszik, még nem értették meg, hogy ebben a vonatkozásban a választókról (a választók szabadságáról, a mi szabadságunkról) van szó, ami az Ő eredményességük feltétele is. De reménykedjünk, hogy a gondolat előbb-utóbb termékeny talajra talál. "Szabad mandátumú" képviseletnél a választó helyzete: SZOLGASÁG! > MEGOSZTÁS, GYŰLÖLET. "Kötött mandátumú" képviseletnél a választó helyzete: SZABADSÁG! > EGYÜTTMŰKÖDÉS, SZERETET. Lélek s szabad nép tesz csuda dolgokat. (Berzsenyi Dániel: A magyarokhoz II.) Ezeket részletezi a mellékelt "8oldalszabadság.docx" dokumentum.)

A képviselőnek (a pártnak) a "kötött mandátumú" képviselet felvállalásától (a visszahívástól) nem kell félnie. Csak a "Támogatók" hívhatják vissza. Fontos: Csak az a visszahívás a jó, amelyben a teljes folyamat a választók kezében van! Amennyiben a végső döntést valaki (például a párt elnöke, vagy a párt egy kitüntetett csoportja) kiveszi a kezükből, abban a pillanatban a képviselő teljes választó köre újra szolgává degradálódik! Bárhogy is nevezzük, újra visszatértünk a diktatúrához! Gondoljunk például arra: Ez olyan lenne, mintha a célul kitűzött tizedes rendszerben az egyik tizedest egy tízezredes leváltaná. Semmi köze hozzá! Ez ellenkezik a szubszidiaritás (önkormányzatiság) elvével is! A tizedes a tizedének tartozik elszámolással! Számomra (a részletektől eltekintve) annak a képviselőnek a programja az üdvözítő, amelyik vállalásában e két tétel benne van:

- a Történelmi Alkotmány helyreállítása,
- a "kötött mandátumú" képviseleti rendszerre való átállás.

A "kötött mandátumú" képviseleti rendszer megismertetésével és bevezetésével, a választók felszabadításával, a nemzeti erők nagy tömegeket érhetnek el nemzeti céljaink megvalósítása érdekében. A választók érdeke találkozik a nemzet érdekével. A hatalom a pártoktól fokozatosan - ahogy a választók öntudatra ébrednek - a nemzet kezébe kerül. Azt remélem, a választók a szolgaságban ("szabad mandátumú" képviselet) maradás helyett a szabadságot ("kötött mandátumú" képviselet) választják! EMELKEDJÜNK MAGYARRÁ! MINDANNYIAN!

Köszönöm megtisztelő figyelmedet.

Kérlek, vállaljuk be, támogassuk és hirdessük a Történelmi Alkotmányunk helyreállítása mellett - mindannyiunkért - a "kötött mandátumú" képviseletet!

Miskolc, 2014. január 3. péntek
Baráti üdvözlettel, Isten áldásával

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Mi a nemzeti összefogás legnagyobb akadálya?
Hogyan valósítható meg a nemzeti összefogás?


A vizsgálat tárgya és a megválaszolandó kérdés

Történelmi Alkotmányunkon kívül nincs és nem is lehet életképes Magyar Nemzet!
Széchenyi István, a legnagyobb magyar utolsó leírt szavai ugyanazon eligazítást adják:
"A megoldandó kérdés neve: Alkotmány."
A Történelmi Alkotmány helyreállításának a módja a kezdeményezők körének a függvényében
1.) A királyi út a regnáló hatalom kezdeményezésére
Úgy látszik, a keresztre feszített népnek nem jár a királyi út!
2.) A rögös út népi kezdeményezéssel, a hatalom befolyásolásával, vagy félreállításával
Legalább kétszer történtek ilyen irányú próbálkozások.
2006-ban az MSZP kormányzása idején és 2010-2011-ben a FIDESZ-KDNP kormány "alkotmányozási" időszakában. Eredménytelenül. Miért eredménytelenül?
Mely körülmény az eredménytelenség alapvető oka?

A nemzeti- és a pártos választó összehasonlítása

Tömegember
Tömegember alatt (nem leminősítő értelemben, csak tényszerűen megállapítva) azt az állampolgárt értem, aki
- egyrészt semmiféle népképviseleti funkciót (önkormányzati, illetve országgyűlési) nem tölt be,
- másrészt egyetlen pártnak sem tagja.
Ő egy egyszerű választópolgár. Belőlük (belőlünk) van a legtöbb.

Nemzeti választó
A nemzeti választó az a tömegember, aki nemzetben gondolkozik.
A nemzet melletti elkötelezettsége megingathatatlan.
A nemzeti választó politikai hitvallása röviden: HŰSÉG A NEMZETHEZ!
Mit jelent nemzetben gondolkodni? Az érdekek halmazából (egyéni érdek és különböző csoportok érdekei) a nemzet érdekét tenni az első helyre, és mindig e szerint cselekedni. Hogyan tudható meg a nemzet érdeke?
A nemzet múltjával legalább annyira tisztában kell lenni, hogy azonosulni tudjunk a gyökereinkkel.

Mi a nemzeti választó legfőbb tevékenysége a képviselőjéhez (a k. pártjához) való viszonyában?
A képviselő működése során annak tevékenységét folyamatosan figyelemmel kíséri. Amennyiben a képviselő (illetve maga a párt) a működése során letér a programban ígért útról, illetve nem a nemzet szempontjából előrevivő súlyponti kérdéseket helyezi az előtérbe, mindent megtesz azért, hogy a helyes irányra való átállás megtörténjen.
A nemzeti választó a nemzet sorsát érintő kérdések eldöntésében a részvétel híve, vagyis politikai vonatkozásban ő egy szabad ember.
Hogyan viselkedik a választó, ha a képviselője (a k. pártja) a javaslataival, döntéseivel, tartósan szembemegy az ő saját belső értékrendjével, illetve az ebből fakadó elvárt cselekvések sorával?
Ha a nemzeti választó belső értékrendje és a képviselője (a k. pártja) tevékenységének az irányultsága közt mélyül a szakadék, a nemzeti választó szakít a képviselőjével (a képviselő pártjával).
A nemzeti választó politikai irányú cselekedeteinek az indítéka:
belső meggyőződése, melynek alapja a hagyományok, az igazság és az erkölcs.


Pártos választó
A pártos választó az a tömegember, aki egy pártban bízik és a szavazatát a választásokon arra adja.
A pártja melletti elkötelezettsége megingathatatlan.
A pártos választó politikai hitvallása röviden: HŰSÉG A PÁRTHOZ!
Mi a pártos választó legfőbb tevékenysége a képviselőjéhez (pártjához) való viszonyában?
A képviselője (vagy a pártja) által történt megszólítás hatására a felkérésnek az aktív közreműködésével eleget tesz, vagy ha nincs is jelen, azt teljes mértékben támogatja:
Demonstráción való részt vétel ("Békemenet"). Aláírásgyűjtés. Pártvezető-, vagy egy képviselő fóruma.
Mi az, amit a pártos választó sosem tesz meg a képviselőjéhez (a pártjához) való viszonyában?
A pártos választónak a szándékában sem áll (valószínűleg éppen a lehetőség hiánya miatt) befolyásolni a képviselőjének (a pártjának) a döntését, és annak helyességét sosem vonja kétségbe.
A képviselő (illetve a pártja) tevékenységének a lényege a jövőt alakító döntések meghozatala. Éppen ennek a kialakításában a pártos választó nem vesz-, nem vehet részt, mivel jelenleg számára a két fél viszonyában csak alárendelt szerepet szánnak. Ezért elmondható róla, hogy politikai vonatkozásban itt ő a szolga (nem pedig a képviselő).

Hogyan lepleződik le a pártos választó szolga státusza?
A pártos választó teljesen azonosul a képviselője (a pártja) értékrendjével, céljaival. Körömszakadtáig kiáll mellette, védi azt. Vagyis fennhangon hirdeti, hogy a pártja céljai teljesen egybeesnek az ő személyes elvárásával. De a valóságban ez nem így van!
A belső elvárása (óhaja) és a pártja teljesítése közt mindig van kisebb-nagyobb eltérés. Mondjunk egy konkrét példát!
Mondjuk: A pártos választó a szíve mélyén óhajtja a Történelmi Alkotmány helyreállítását. De a pártja ezt a célt nem tűzte a zászlajára. De Isten őrizze, hogy számon kérje azt a pártján, mert az élet megtanította arra, hogy (Bogár László szóhasználatával) neki kuss legyen! Ne szólj szám, nem fáj fejem!
Ha feszegetné a dolgot, lassan be kellene látnia, hogy a közte és a pártja közti rés inkább szakadék!
Ha sokat ugrálna, a végén a kapott pofonok kijózanítanák, és előbb-utóbb fel kellene tennie magának a kérdést:
Mi a fenét keresek én itt?
De ő nem akar önmagának csalódást szerezni.
Tudja, hiába "követel", úgysem veszik figyelembe. Ő itt egy szolga! Teszi a dolgát! Csöndben marad.
Mi van tehát a viselkedése hátterében? A FÉLELEM!
Félni annyit jelent mint testi-szellemi korlátok, vagy fenyegetések között és által feszengve lelkileg gúzsba kötve lenni. Az az állapot, amikor ezen érzések hatására nem érezzük magunkat szabadnak, olyan mintha megbénultunk volna. A szó bölcsen mutat rá: Félnek érezzük magunkat!
Saját maga számára, megnyugtatására mindig talál választ, hogy "az" miért nincs a kitűzött célok között.

Ha más, konkrétabb, jobb magyarázat nincs, a kalapból mindig elő lehet húzni a Jolly Jokert, amit Dr. Drábik Jánosnak köszönhet. Ez pedig a "SZÜKSÉGES" és a "LEHETSÉGES" érvrendszere.
Vagyis, ha a belső elvárását a "SZÜKSÉGES" szintre emeli, a párt teljesítését pedig a "LEHETSÉGES" szintre süllyeszti, egy rendkívül "elegáns" és univerzális megoldást kap félelmei eloszlatására. Így keletkezik a fenti két halmaz különbségeként a harmadik, a NEM LEHETSÉGES halmaz.
NEM LEHETSÉGES = SZÜKSÉGES - LEHETSÉGES.
A NEM LEHETSÉGES kategóriába tartozó halmaz elemek (célok) megvalósulásáért, a LEHETSÉGES kategóriába kerüléséért, a LEHETSÉGES szintre emeléséért, a szolga eleve feladja a harcot.
Helyzetéből következően mindig elfogadja, hogy egy konkrét kérdés vonatkozásában, a LEHETSÉGES, vagy a NEM LEHETSÉGES kategóriába tartozás eldöntése, de még a vélemény alkotás se az ő illetékessége, jogosultsága, feladata. Eleve lemond róla, feladja.
NEM DOLGA! Ő SZOLGA!
Egy olyan helyzetben történő kiállás pedig, amit egy másik párt, vagy nem párt jellegű érdekcsoport hirdet meg egy a számára a NEM LEHETSÉGES kategóriába tartozó politikai célért, az teljesen kizárt.
Miért? Azért, mert a GAZDA döntésével, a GAZDA akaratával szembe menni a GAZDAságon kívül is bármilyen körben, akár verbálisan, akár cselekvően, az hűtlenség lenne, az árulás lenne.
Az nem fér össze az ő lelkiismeretével. Miért is? Mert:
A pártos választó politikai hitvallása röviden: HŰSÉG A PÁRTHOZ!
A pártos választó politikai irányú cselekedeteinek az indítéka: a pártja által kitűzött politikai célok elérésének a támogatása szavakkal és tettekkel, belső meggyőződésből és a párt által történő felkérés (utasítás) hatására.

Miért nem hajlandó párbeszédet folytatni egy pártos választó egy nemzeti választóval, vagy egy (A) pártos választó egy (B) pártos választóval?
A párbeszéd során előbb-utóbb a felszínre kerülne, hogy a lappangó, szunnyadó, elnyomott, elhallgatott belső elvárása és a párt általi teljesítés közt mégis van eltérés.
Amikor ebben tetten érik, ennek a belátása, a beismerése, rendkívül nyomasztó a számára.
Magyarázkodni kénytelen, hiszen kimondatlanul is nyilvánvalóvá válik, hogy a jelenlegi helyzetében ő kiszolgáltatott, tehetetlen.
A lelkében akkor lehetne nyugalom, ha hátat fordítana a pártjának.
(De ezt a súlyos döntést nem meri megtenni. Marad a szolgaságában, a megalázottságában, a szégyenében.)
Ehelyett rendkívül dühös arra, aki ezt a belső konfliktust felidézte benne.
Emiatt gyűlölet van benne az iránt, aki ezt a belső konfliktust felidézte benne.
Emiatt gyűlölet ébred benne az iránt is, aki potenciálisan ezt a belső konfliktust újra felidézheti benne.
Mit tesz emiatt?
Mivel a belső konfliktus a MÁSokkal való vita során történő szembesítéssel idézhető fel, ezért ennek az emléke folyamatosan fenntartja benne a MÁSokkal szembeni gyűlöletet. A belső konfliktus felidézésének a lehetősége miatti félelmében, a belső konfliktus megelőzése érdekében, a pártos választó kerüli a MÁSokkal való vitát.
(MÁS = nemzeti választó, vagy egy másik párt (B) pártos választója.)
Jelenlegi helyzetünkben, amelyben a pártos választó szolga, a pártos választók egyes csoportjai (az egyes pártok) önmagukat zárják ki a csoportok közötti párbeszédből. Párbeszéd híján közmegegyezés sem lehetséges, nemzeti összefogás sem lehetséges.
Összefoglalva a jelenlegi helyzetet: Amíg a pártos választó szolga, a pártos választók egyes csoportjai (az egyes pártok: A, B, ...) közt gyűlölet van, de párbeszéd, együttműködés, az nincs.

A megosztásnak, vagyis az egység megszüntetésének, a kezdeményező együttműködés megakadályozásának a legtökéletesebb módja a választók szolga sorba taszítása. Így "szabad mandátumú" képviselet esetén, amelyben a választó szolga, akkor is megosztás van, ha a küzdőtéren egyetlen párt létezik.

Mi a nemzeti összefogás legnagyobb akadálya?

Tehát mi a nemzeti összefogás legnagyobb akadálya?
Az, hogy a pártos választó ma szolga! Ennek oka a "szabad mandátumú" képviselet! Emiatt félelem van benne, nincs bátorsága. Nincs önálló kezdeményező képessége, nincs önálló akarata. Mindegy, melyik pártról van szó.
A FIDESZ (JOBBIK, KDNP, ...) választói a "szabad mandátumú" képviselet miatt: szolgahad!

Tehát ma a nemzeti összefogás első számú akadálya a jelenlegi "szabad mandátumú" képviselet! Emiatt a Történelmi Alkotmány helyreállításának, mint az első számú nemzeti cél elérésének, az első számú akadálya a jelenlegi "szabad mandátumú" képviselet! Azért, mert a jelenlegi képviseleti rendszerben a választókat szolgává süllyesztették!

Nehéz kimondani:
A SZOLGA PÁRT CÉLOKÉRT KÜZD ÖNÁLLÓAN IS, UTASÍTÁSRA IS, PÁRTJÁN BELÜL IS, PÁRTJÁN KÍVÜL IS.
A SZOLGA ÖNÁLLÓAN, A PÁRTJÁTÓL ELSZAKADVA EGY MÁSIK CSOPORTBAN, A PÁRTJA TÖREKVÉSE HIÁNYÁBAN, MÉG NEMZETI CÉLOKÉRT SEM KÜZD!!!


A másik csoport minőségének (másik párt, vagy egy nem párt jellegű bármilyen nevű civil szervezet (mozgalom, csoport, ...)) nincs jelentősége.
Tehát egy másik csoportban, legyen az párt, vagy nem párt, nem áll ki egy olyan ügy mellett, amelyben a saját pártja az adott időpontban passzivitást mutat.
Más megfogalmazásban: A szolga ma ("szabad mandátumú" képviselet) nem dezertál a pártjától.
Miért nem tudta eddig dr. Halász József a kritikus tömeget létrehozni? Mert a szolga hű a gazdájához!
Miért nem tudta eddig Kásler Árpád a kritikus tömeget létrehozni? Mert a szolga hű a gazdájához!
Miért nem tudta eddig az MSZ a kritikus tömeget létrehozni? Mert a szolga hű a gazdájához!
Miért nem tudta eddig a TAHSZ a kritikus tömeget létrehozni? Mert a szolga hű a gazdájához!

Most lássunk két idézetet a szolgaságról

A nagy létszámú közösségek képviseleti demokráciájának alapvető problémáját talán a legkifejezőbben J.J.Rousseau fogalmazta meg, mintegy kétszáz évvel ezelőtt, amikor a képviseleti demokrácia mintaképének tekintett Angliáról a következőképpen írt: "Az angol nép szabadnak gondolja magát, de erősen téved; csak a parlamenti képviselők megválasztásának idején szabad: mihelyt megválasztotta őket, ismét szolganép és semmit sem számít."

Egy bibliai példa a szolga lelkületére és viselkedésére:
Németh András Modernkori rabszolgaság (TDK dolgozat)
"... Ahogy az evangélista írja: "Senki sem szolgálhat két úrnak: vagy gyűlöli az egyiket, a másikat pedig szereti, vagy ragaszkodik az egyikhez, a másikat pedig megveti." (Biblia, Máté 6:24. Budapest, 1991, Szent István Társulat)
Ennek egyébként nagyobb a jelentősége, mint gondolnánk. Annak tudniillik, hogy szemben a tárgyi tulajdonnal, a rabszolga emberileg is kötődik a gazdájához (szereti, ragaszkodik hozzá), és ez alapvetően meghatározza a hozzáállását az egész viszonyhoz.

Hogyan valósítható meg a nemzeti összefogás?

MI MÓDON LEHETNE A PÁRTOS VÁLASZTÓT NEMZETI VÁLASZTÓVÁ NEMESÍTENI?

A válasz a Bene Gábor által feltett kérdést is megválaszolja:
    2013. Augusztus 23., Péntek 16:45
    Elemzés Apajpuszta után + Örömhír és könyvajánló
Írta: Bene Gábor
A bolsevik majd a globalista tudati átprogramozás után vissza kell szereznünk az önálló és elemzésre képes gondolkodás képességét. Ez Apajpuszta legfőbb tanulsága, erről folyt a legtöbb előadás is.

A jelenleg szolga választót fel kell szabadítani! Hogyan kell a választót felszabadítani? A jelenlegi képviseleti rendszer radikális megváltoztatásával! Szabad, önálló, kezdeményező, döntés képes emberek kellenek ahhoz, hogy a Történelmi Alkotmányunkat helyreállítsuk! Vagyis a cél csak úgy érhető el, hogy a választási rendszer megváltoztatása által felszabadítjuk a választókat, és akkor már létrejön a nemzeti összefogás.

Már a kimondott szó erejével, ennek a tudatosításával is változást idézhetünk elő! Elképzelhető, hogy az új választási rendszer jogilag még nem is létezik, ténylegesen még meg sem valósul, és mégis, az emberek tudatában bekövetkezik a felszabadulás. Mert képesek magukat beleélni a felkínált új helyzetbe, a szabad ember, a szabad pártos választó, de akár a nemzeti választó lehetőségébe is! Felszínre tör bennük az eddig elnyomott érdek kinyilvánítási és érdekérvényesítési akaratuk. Lassan elindul egy változás, terebélyesedik, majd robbanásszerűen létrejön a kritikus tömeg!

A szabad pártos választó már nem szolga, akár ki is tör a ketrecből! Mikor válik a szabad pártos választó nemzeti választóvá? Akkor, amikor a tudati szintje annyira megváltozik, hogy eljut egy felismeréshez: Ha a saját értékrendje szerinti nemzeti cél elérésében a pártja passzivitást mutatna, a pártja korlátozná őt, hajlandó lenne a pártjától megválni, és egy másik csoportban (pártban, vagy nem pártban) keresni a cél elérésének a lehetőségét.

A képviseleti rendszer megváltoztatása és a Történelmi Alkotmány helyreállítása legyen azonos nagyságrendbe, súlycsoportba eső cél!

A stratégiai cél (MEGVALÓSÍTÁS): A Történelmi Alkotmány helyreállítása. Ennek eléréséhez a taktikai cél: A képviseleti rendszer megváltoztatása. Mindenképpen a két alapvető célért párhuzamosan kell küzdeni!

A cél elérésének (MEGVALÓSÍTÁS) három fázisa van.

1.) A Történelmi Alkotmány megismertetése

MEGVALÓSÍTÁS = TUDÁS + BÁTORSÁG + CSELEKVÉS (+ KITARTÁS)

2.) A képviseleti rendszer megváltoztatása.

MEGVALÓSÍTÁS = TUDÁS + BÁTORSÁG + CSELEKVÉS (+ KITARTÁS)

1.) A listás képviselet eltörlése.
2.) A "kötött mandátumú" egyéni képviselet bevezetése.

Ennek legfontosabb eredménye: A választó visszaszerzi a szabadságát. Ő uralja, ő irányítja a saját képviselőjét, így immár a saját sorsát is.

3.) A Történelmi Alkotmány helyreállítása

MEGVALÓSÍTÁS = TUDÁS + BÁTORSÁG + CSELEKVÉS (+ KITARTÁS)

Ha a TUDÁS + BÁTORSÁG létszámban eléri a kritikus tömeget, megtörténik a CSELEKVÉS (+ KITARTÁS). Ennek legfontosabb eredménye: A nemzet visszaszerzi a szabadságát.

Mi a teendő a képviseleti rendszer megváltoztatása érdekében?

1.) Felhívás a választók felé. Hívjuk fel a választók figyelmét, hogy csak olyan egyéni képviselő jelöltre adják szavazatukat, aki (akár független-, akár párt jelöltként, a Történelmi Alkotmány helyreállításán túl) felvállalja a 2.) pontban röviden meghatározott, valódi nemzeti összefogást lehetővé tevő, listás párt képviselet nélküli, kötött mandátumú egyéni képviseletet! A kötött mandátumú egyéni képviselet jelenti a valódi legitimitást, mivel a képviselő minden vonatkozásban (mandátum szerzés, irányítás és esetleges visszahívás), mint minden rendes munkahelyen, egy kézben, a választók (a munkaadók) kezében van.

2.) Felhívás a képviselő jelöltek (és a képviselő jelöltek pártja) felé. Hívjuk fel a képviselő jelöltek (a képviselő jelöltek pártjának a) figyelmét, hogy
(a Történelmi Alkotmány helyreállításán túl) vállalják fel a valódi nemzeti összefogás érdekében a következőket:
- Az egyéni képviselő jelölt a képviseleti rendszer törvényi módosítása nélkül is, a képviseleti rendszer törvényi módosításának a bevezetése előtt is, (a szabad mandátum által számára előírt törvényi kötelezettséget túllépve) a mandátuma megszerzésétől vállalja a kötött mandátumú egyéni képviseletet.
- Az egyéni képviselő jelölt (illetve az egyéni képviselő jelölt pártja) az alsóházba való bekerülés esetén azonnal kezdeményezi a választási rendszer radikális megváltoztatását a jelenlegi szabad mandátumú egyéni képviseletről, a listás párt képviselet nélküli, kötött mandátumú egyéni képviseletre.

Röviden, lényegre törően, néhány szóban összefoglalva:
Melyek a fő megállapítások, következtetések?

"Szabad mandátumú" képviselet esetén (jelenlegi állapot)
A választó

- A pártos választó szolga.
- Félelem van benne. Ez gúzsba köti gondolataiban, gátolja cselekedeteiben.
- Akkor is megosztás van (az egység megszüntetése, a kezdeményező együttműködés megakadályozása), ha a küzdőtéren egyetlen párt létezik. De mivel 1 karám van 1 gazdával, itt a választók még szeretetben élnek egymással.
- Ha több párt osztozik a hatalmon, mint ma, a "demokrácia" keretei között, a pártos választók egyes csoportjai (a pártok (A, B, ...) pártos választói) közt gyűlölet van, de párbeszéd, együttműködés, az nincs.
- A választók kimaradnak a nemzet jövőjének az alakításából.
- A szenvedők iránt a lelke mélyén élő szolidaritását a párt érdeke, befolyása képes megszüntetni. Példa: a devizahitelesek iránt szolidaritás helyett ellenszenv kialakítása.
A képviselő
- A képviselő jellemzően arctalan, mivel feléje a választók semmiféle elvárást nem támaszthatnak.
- A képviselő zsarolható, ennek bekövetkezése esetén a választó ezzel szemben tehetetlen.
A nemzet
- A 4 éves ciklusok alatt - ha váltó párt irányítás van - a hatalmon lévők más-más irányokba rángatják a nemzetet.

"Kötött mandátumú" képviselet esetén (a követelt állapot)

A választó

- A pártos választó szabad.
- Bátorság van benne. Gondolataiban és cselekedeteiben szabad.
- A választók (Támogatók és az Ellenzők) együttműködve cselekszenek. (Ennek a lehetőségét két feltétel egyidejű teljesülése teremti meg: Egyrészt a technikai feltételé, amely a rendszeres Képviselői Fórum megszervezése, amely lehetővé teszi a Támogatók és az Ellenzők egyidejű jelenlétét. Másrészt a pártos választók egyes csoportjai (a pártok (A, B, ...) pártos választói) közti gyűlölet megszűnése, amely a párbeszéd, az együttműködés akadálya volt. Ezáltal létrejön a nemzeti konzultáció egyfajta szervezett, állandó módja.)
- A választók (Támogatók és az Ellenzők) részt vehetnek a nemzet jövőjének az alakításában.
- A képviselő irányításának és visszahívásának a világos technikája garantálja a választók és a képviselő közötti nyugodt munkavégzést, kapcsolatot. Nem létezik a kötött mandátummal szemben felhozott legfőbb érv: A képviselőt, még inkább a képviselőket, állandó visszahívással félelemben tartják, illetve folyamatosan cserélgetik, emiatt a kormányzás ellehetetlenül.
- A szenvedők iránt a lelke mélyén élő szolidaritását senki (párt, ...) el nem fojthatja.

A képviselő
- A képviselőnek van egyéni arca, mivel a választók (Támogatók) megegyezéssel kialakított akaratukat érvényesíteni tudják feléje.
- A képviselő nem zsarolható.

A nemzet
- Mivel a képviselők irányítása a valóság talaján álló nagyszámú választó kezében van, ez garantálja, hogy a nemzet épülése, fejlődése, megrázkódtatásoktól mentes, egyirányú, egyenletes és eredményes folyamat legyen.

A két féle képviseleti rendszer működésének a jellemzői

A képviselő munkáját a mandátum megszerzése után ki és hogyan irányítja?
Kinek tartozik elsődlegesen felelősséggel?


"Szabad mandátumú" képviselet esetén (jelenlegi állapot)
A képviselő munkáját kizárólagosan a párt irányítja.

"Kötött mandátumú" képviselet esetén (a követelt állapot)
Amikor a választás eredményeként a képviselő jelöltből képviselő lesz, a programját (amely egy független képviselő egyéni programja, de egy párt programja is lehet) úgy tekintjük, mint a képviseltek kezdeti programja. A képviselő a munkáját az alsóházban e program alapján kezdi el végezni. De sosem fordíthat hátat választóinak, állandó kapcsolatban kell lennie velük, mivel parlamenti hozzászólásaival, döntéseivel, a Megválasztóknak, pontosabban a Támogatóknak tartozik felelősséggel.
A képviselőt a Támogatók köre irányítja, az Ellenzők meghallgatása mellett.
Az irányítás lényege a számonkérés, a programtól való esetleges eltérés megvitatása, valamint új szempont-, kérdés-, feladat felvetése és megválaszolása. A képviselő irányításának elsődleges színtere a rendszeres Képviselői Fórum. A rendszeres Képviselői Fórum javasolt gyakorisága ~ 2 hónap.
Szavazáskor tehát a képviselő
- vagy a képviseltek kezdeti programja és a Támogatók esetlegesen ezt módosító álláspontja alapján kötött módon foglal állást,
- vagy pedig (ennek hiányában) a lelkiismerete szerint dönt.

Ha a képviselő egy párt jelöltjeként indult a választáson, a párt nem utasíthatja a képviselőt a Támogatók akaratától eltérő álláspontra! Ez a közmegegyezés létrejöttének az alapja!
Ez a - felülről való diktatórikus vezérlés helyett - az alulról való építkezés alapja!
A képviselő a pártnak nem tartozik felelősséggel!


Fogalmak
Összes választó: Az egyéni választókörzet összes választója.
Megválasztók: Választók, akik a képviselőre szavaztak, akiktől a képviselő a mandátumát kapta.
Támogatók: Választók, akik egy időpontban a képviseletet, a képviselő munkáját megfelelőnek tartják.
Ellene szavazók: Választók, akik nem a mandátumot szerzett képviselőre szavaztak.
Ellenzők: Választók, akik egy időpontban a képviseletet, a képviselő munkáját nem megfelelőnek tartják.
A Megválasztók és az Ellene szavazók száma [fő] a választás időpontjában megállapított érték.
Az Összes választó, a Támogatók és az Ellenzők száma [fő] időben változhat.

Hogyan hívható vissza a képviselő a képviselet nem megfelelősége esetén?


"Szabad mandátumú" képviselet esetén (jelenlegi állapot)
A képviselő nem hívható vissza "azonnal".
A Magyar Köztársaságban az országgyűlési képviselők politikai felelősségre vonása 4 évente, az országgyűlési választások során valósul meg.

"Kötött mandátumú" képviselet esetén (a követelt állapot)
A képviselő munkáját olyan közegben (a terepen a választó körzetében, vagy a Képviselői Fórumon) végzi, ahol Támogatók és Ellenzők veszik körül.
A választók két körét jól elkülöníti a képviselő választásra bemutatott programjához való viszonyulás.
A képviselő a munkájával a Támogatók körének kell, hogy megfeleljen!
A visszahívás célja a képviselet minőségének a biztosítása. Ez a Támogatók felelőssége.
Ha a Támogatók értékítélete szerint a képviselő alkalmatlanná válik a feladata elvégzésére, a képviselőt visszahívják, vagyis megfosztják mandátumától. Egyidejűleg új képviselő választására kerül sor.
A visszahívást az a körülmény nehezíti, hogy a gyarló ember másra kívánja használni, mint amire való.
Az Ellenzők számára főnyeremény lenne, ha a visszahívás leple alatt a saját emberük jutna mandátumhoz.
Kár az erőfeszítésért, az ilyen irányú törekvések kudarccal fognak záródni.
A visszahívási folyamat kimenetelével összefüggő elvárások:
- A visszahívás technikája egyidejűleg garantálja mindkét fél (Támogatók és Képviselő) érdekét!
- A lelkiismeretesen dolgozó képviselőt lehetőleg ne tegye ki a visszahívását kezdeményező eljárásnak,
  attól védje meg, illetve bármilyen esetleges rossz szándékú akció esetén a visszahívás kudarccal záródjon!
- A képviselő munkájának nem megfelelősége esetén legyen sikeres az elindított visszahívási folyamat!
A képviselő munkájának a megfelelőségét, illetve a nem megfelelőségét, a Támogatók döntik el!
A képviselő visszahívásának az elindítása:
A visszahívást bárki kezdeményezheti, akit képvisel.
Nincs előre kinevezett személy, aki ilyen feladatot kapott.
Visszahívók: 3 önként a feladatot felvállaló képviselt személy (választó) a választókerületből.
A képviselő visszahívásának a szükségességét felvető közhangulat eredményeként a Visszahívók felvállalják, hogy elindítják a képviselő visszahívásának a folyamatát.
Ezt a tényt és személyüket a választókerület nyilvánossága elé tárják.
Felvétetik és meghirdetik, hogy a soron következő Képviselői Fórum egyik napirendi pontja a képviselő visszahívásának a kezdeményezése lesz.

A visszahívás folyamatában a választókörzetben három alkalommal, három különböző módon, egyre nagyobb merítéssel kérünk véleményt a képviselő visszahívását illetően.
Ez a három színtér a résztvevők létszámának a megjelölésével (a nagyságrendek érzékeltetéséhez):
Első színtér: Képviselői Fórum: ~100 fő.
Második színtér: Írásbeli véleménykérés (aláírásgyűjtés): ~1 000 fő.
Harmadik színtér: Bizalmi szavazás és Választás: ~40 000 fő.

Az első két színtér
Az első két színtéren (természetesen az előírt többség megléte esetén) felszólítjuk a képviselőt: Mondjon le!
A képviselőnek ezen a két színtéren van választási lehetősége: Vagy lemond, vagy nem mond le.
Mi van ennek a választási lehetőségnek a hátterében?
Az első két színtéren a véleménykérés csak a választókörzet töredékére terjed ki.
Előfordulhat, hogy a visszahívás rossz szándékú, vagyis alaptalan, és az első két színteret a visszahívók úgy irányítják (ott szervezik, oda mennek, saját köreiket mozgósítják), hogy az érdekeik érvényesülhessenek. A képviselőt meg kell védeni az ilyen jellegű ármánykodástól.

A harmadik színtér
A harmadik színtéren eljön az igazság. A választás kiírása, a szavazatok összeszedése és összesítése az ismert eljárás szerint bonyolítható. Az értékelés azonban eltérő attól függően, hogy a lemondásra felszólított képviselő lemondott, vagy nem.

Amennyiben a képviselő lemondott, csak Választás történik:
Amennyiben a képviselő vagy az első színtéren, vagy a második színtéren lemondott, a Választás az ismert technikával értékelhető ki. Az nyer, aki a legtöbb szavazatot kapja. Amennyiben a képviselő nem mondott le, Bizalmi szavazás és Választás történik:
Amennyiben a képviselő nem mondott le, a harmadik színtér elsősorban Bizalmi szavazás, másodsorban pedig (ezután) Választás. (Ne felejtsük el: több képviselő jelölt is indulhat a mandátumért!)
Mi a kérdés? Megvan-e a választók bizalma a képviselőben? Kiben kell meglegyen a bizalom?
Akinek a jóvoltából eredendően odakerült. Aki a választás során rászavazott. De gondoljunk bele!
Lehet, hogy amikor képviselőnk indult és nyert, vele együtt akár öten is indulhattak.
A képviselőnk nyert (a ~40 000 fős választási körzetben) 10 000 szavazattal.
A választás után pedig 1 hónappal az ármánykodók elindítják a visszahívást (és a saját emberüket).
Gondoljunk bele! 30 000 fő nem a képviselőnkre szavazott.
Lehet, hogy a 30 000 fő azt reméli, hogy végre, csináltunk magunknak egy új esélyt, egy új választást!
Éljen a kötött mandátum! Éljen a visszahívás!
Az egyszerű többségi elvű értékelés elvileg végtelen visszahívási ciklust is eredményezhet. Mi tehát a megoldás?

A mandátumban lévő, de visszahívás alatt álló képviselőnk külön eljárásban részesítendő!
Legfeljebb annyi támogatót várunk el tőle, mint amennyivel nyert (10 000 fő).
De mivel őt kell védelemben részesíteni (az ármánykodók miatt), leszállítjuk a küszöböt.
Javaslatom: a küszöb legyen 70 %.
Ha a visszahívás alatt álló képviselő a mandátum szerzéskor kapott szavazatainak (példa: 10 000 fő)
minimum a 70 %-át megszerzi (példa: 7 000 fő), megfelelt a választók bizalmának.
A képviselő a helyén marad.

A többi választáson indult képviselő eredménye a továbbiakban érdektelen, erőpróbának tekinthető.
(Ez akkor is így van, ha valamelyik több szavazatot kapott, mint a visszahívás alatt álló képviselő!)
Ha a visszahívás alatt álló képviselő a mandátum szerzéskor kapott szavazatainak (példa: 10 000 fő) minimum a 70 %-át nem szerzi meg (példa: 6 999 fő), elvesztette a választók bizalmát. A képviselő elvesztette a mandátumát.
Az lesz az új mandátumot szerzett képviselő, aki a képviselő jelöltek közül (leszámítva a visszahívás alatt álló képviselőt) a legtöbb szavazatot kapja.

Miskolc, 2013. október 25. péntek
Baráti üdvözlettel, Isten áldásával

Eredeti formátumban a honlapon: http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/2014-02-12-09-33-33

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKI HIVATAL
Honvédelmi Főosztály


N Y Í L  T L E V É L
Sürgős, soronkívüli!
Ikt.sz; XI-3/00528/214

Magyar Nemzeti Hadsereg
Szegő László dandártábornok Forintos Gyula Vfr.ezr.
főhadsegéd úr részére Katonai Kémelhárítás
Sándor Palota LH-119
Igen Tisztelt Főhadsegéd, Dandártábornok Úr!
(Katona, a Katonához!)

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a fenti iktatószámmal ellátott beadvánnyal kapcsolatban,- amelyik felveti a Hazánkba becsempészett nukleáris fegyverek lehetőségét,- az alábbi kigészitések továbbítását kérjük a Honvédelmi Főosztály részére. A tét most óriási a nemzetünk, -és egyébként pedig mindenki számára,- aki jelenleg a Kárpát-medencében él! Tudtunkon és akaratunkon kívül tettek minket hadászati célponttá...

TOVÁBBÍTOTT KIEGÉSZÍTÉSEK

Világunk és Hazánk tönkretétele, népünk folyamatos megnyomorítása és háborúztatása, nem a környező országok, és nem is az emberek bűne, hanem valami egészen másé, amelyet nem tanítanak az iskolákban, hadiakadámiákban és úgy általában sehol sem. Ugyanis ezt tiltják! Ennek a felismeréséhez más látószögre, más alapállásra van szükség, amelynek hiányában csak és kizárólagosan mindig rossz eredményre jutunk és újra elkövetjük azokat a végzetes hibákat amelyeknek árát vérben és nyomorúságban kell majd megfizetnünk! Most megint egy ilyen óriási, mondhatnám végzetes hiba részeseivé kezdünk válni, pedig erre semmilyen okunk nincs, mindössze észre kellene vennünk az erre figyelmeztető jeleket, mert azok mindig vannak és összefüggéseikben pontosan értelmezhetők! A megoldás most az igazság kimondásában és vállalásában van, ezért is tiltják!

Hazánk,-kimondatlanul, de mindenki által tudottan,- zsidó befolyási övezetté vált és ennek komoly következményei vannak. A zsidó felélő életvitel és értékrend, a világszemlélet átvétele az oka a nemzetek közötti háborúskodásoknak, viszályoknak amennyiben a döntéshozói pontokra befészkelődnek, mert a zsidószemlélet és világuralmi érdekük minden mást felülbírál...
A jelenlegi történetünk még az arab-zsidó (az "izraeli" lopott név...) háborúra nyúlik vissza, amikor a háborús bukástól,- de főleg a felelősségrevonástól,-való félelmüktől hajtva, Skyhawk vadászbombázókra alkalmazható atombombát "szereztek"be!

Így került az első atomfegyver illegálisan, egy mindig is embergyűlölő és azt lenéző, megvető, fajidegen entitás kezébe. Sajnos senki sem számoltatta el őket emiatt...
Napjainkra az innen-onnan törvénytelen és ellenörizhetetlen módon megszerzett és rejtegetve birtokolt,- azt mindig tagadott, de soha el nem ismert,- zsidó nukleáris tömegpusztító fegyverek száma, tipusa, vitatott ugyan, de egyértelműen létező fegyverekről van szó!


A veszélyt és a betegséget mindig nevén kell nevezni, mert enélkül nem lehetséges a gyógyulás!

Hangsúlyozni szeretném, hogy kormányszinten következetesen és folytatólagosan, szervezetten történik a hazudozás! Ezt ennek minden következményével egyetemben meg kell, hogy értsük! Miért van erre szükség, miért kell ezt titkolni, kérdezhetjük őszintén?
"Csalással viseljünk háborút!"(zsid)

Először azért, hogy ne derüljön ki ezen fegyverek származása, illegális beszerzése és szállítása!
Másodszor pedig azért, mert ezek a mindenkori zsidóhatalom végső és terrorisztikus eszközei, amelyek felhasználásáról egyedül csak ők döntenek és teljesen nyilvánvaló, ha az érdekeik úgy kivánják azt fel is fogják használni, hogy ezzel zsarolják azokat, kik már nem kérnek belőlük!
A zsidóság évezredes viselkedési formái, emberiségellenes gyűlöletük és beteges hatalomvágyuk, hazudozásuk, már többszörösen is bizonyítást nyert, melynek nyomait titkolják! (Talmud)
Az emberektől teljesen elkülönülő,-annak célkitűzésétől, emberi fajától is elzárkózó,- azt megtagadó faji másságuk a kiváltó oka a földi ellenségeskedéseknek és háborúskodásoknak, mert soha sem a beszélt nyelv, a születés helye, hanem a vér, vagyis a faj az összetartó erő! (....)
Beszélhet bármilyen nyelven, hordhat bármilyen egyenruhát, születhet bárhol, a zsidó, mindig zsidó marad, ahogyan a néger is, és a vadászkutya is... (A zsidó honosítás fajialapon történik!)
Vagyis a magyarországon született zsidók,-bár a nyelvünket beszélik és a mi földünkön élnek,-
valójában nem a magyar, hanem a zsidóérdeket fogják szolgálni(!), miközben mi őket, a mi(!) vagyis a magyar nemzetünk érdekeinek képviselőit látjuk bennük, és ez a megtévesztő csalás!
Ennek tudatában és a Hazánkba beutaztatott, becsalogatott jóléti zsidólakóparkok ismeretében válik érthetővé a zsidóság valódi és tényleges szándéka, vagyis ön-és közveszélyes célja!
Ennek a célnak alapvetően kétféle forgatókönyve lehetséges és abból egyik sem jó nekünk, de azoknak sem, akik jelenleg az országunkban élnek, vagy a Kárpát-medencében!
Nézzük ezt meg közelebbről, a járulékos ismeretek, a zsidóság elhelyezkedésének tudatában. A legnagyobb zsidóközösség a new yorki, vagyis a gazdag és befolyásos kultúrzsidóké...
A második legnagyobb a Hazánkba betelepített és becsalogatott(!) tömegzsidó, másnéven a "feláldozhatók közössége", amelynek súlyát a tömege, a mennyisége, és nem a minősége adja!

A nevében is lopott "Izrael" léte tarthatatlan, önellátásra képtelen, ezért megszünése csak idő kérdése lenne, de a zsidópolitika sajátosan gyűlöletalapú felfogása szerint a palesztinoknak át nem adható, viszont a cionizmus érdekében feláldozható! A mit sem sejtő palesztinoknak még egy utolsó áldozatot el kell szenvedniük, ártatlanul elpusztulniuk egy harmadik ország elleni nukleáris zsidó agresszió miatti válaszcsapásban! Ezt a sorsot szánták nekik a kiválasztottak...
Tehát az állandóan provokált, erkölcsében- és moráljában támadott Iránt lépéskényszerbe hozni és az addigra felheccelt, uszított "nemzetközi közvéleményt"a zsidómédia segítségével rávenni, hogy a zsidóvezérelte NATO és alkalmi Szövetségesei vagy pacifikálják, vagy pusztítsák el Iránt, mert jogosan(!) reagálni merészelt az őt ért,-létében való,- fenyegetésre!(*)
Persze zsidóérdekből, mert az iráni árja siítanép, nem fog rabszolganéppé válni, és egy nyílt fegyveres konfliktusban számukra legyőzhetetlen! A kirobbanó háború világméretű lesz és az is természetes, hogy egy idő után ellenőrizhetetlenné válik, viszont ez a tömegpusztító fegyverek végső bevetését fogja jelenteni! Könnyen megjósolható, hogy a kétségbeesett, a saját népét országát pusztulni látó Irán oda fog válaszcsapást mérni, ahonnan a támadás érkezett! Ide!
Nem kell hozzá katonai akadémiát végezni, hogy tudjuk azt, hogy egy ilyen esetben nincs idő, sem mód vagy lehetőség mérlegelni, hanem azonnal cselekedni kell! Arról nem is beszélve, hogy mi magunkat is igencsak meglepne, ha támadás érne valahonan, mert miért is?!
Tisztjeink,-mert faji szűrés nincs közöttük(!),- teljesen nyilvánvalóan kétféleképpen(!) értékelnék ezen eseményeket, csak egy lenne bennük a közös, ahogyan az országunk kevert lakosságában is; az egyértelmű és borzalmas fizikai pusztulás! Ezt már nevezhetjük veszélynek!

Tehát az Első Forgatókönyv szerint "Izrael megszűnik" megsemmisül, és mindenki más is, aki ott volt az iráni válaszcsapás alatt! Valószinűleg még ebben az esetben is fennáll a veszélye annak, hogy a betelepített zsidók miatti jogos bosszúállás(!) nem válogatna nemzetünk tagjai között. Tudnunk kell még azt is, hogy mivel a zsidóság világméretűen folytat tevékenységet az emberiség ellen(!), úgy az irániak is világméretűen harcolnak a zsidó befolyás ellen, ezért is lettek úgymond azonnal gyűlölnivaló megbélyegzett "terroristák"!(*)
Mondanom sem kell, hogy ez sem hiányzik senkinek, még a betelepült családos zsidóknak sem, pedig még ez a viszonylag jobbik változat, és ez sem az irániak bűne...
A Második Forgatókönyv egyértelműbb és borzalmasabb is; a zsidófajú katonatisztek hallgatólagos beleegyezésével és tudtával becsempészett, majd elrejtett hadászati fegyvereket bevetik és ennek következtében az ország mit sem sejtő lakossága,- bármelyik fajról is legyen szó,- elszenvedi hirosimai rettenetet itt a Kárpát-medencében, az iráni rakétaerők válaszcsapása következtében! A túlélők nyilvánvalóan azok lesznek, akik tudtak erről és időben az atombiztos búvóhelyükre, bunkereikbe menekültek, vagyis a tényleges felelősök ezért a népírtásért!
Ez csak "járulékos áldozat lesz" azon gazdag-és befolyásos zsidók számára, akik ezt megtervezték, kivitelezték, és bízva az USA nukleáris védőernyőjében, otthon ülve a tévé elött nézték végig szörnyűlködve az "emberiség újabb gaztettét" önmaga ellen... Ezt kockáztatjuk most!
Ez nem kitaláció, ez nem fantáziális, hanem reális valóság és talán hamarosan be is következő tragikus esemény, amelyról már most tudnak a környező országok katonai hírszerzői is!
Tudomása van a fentiekről az iráni, a horvát és az orosz hírszerzésnek is, és nagyon valószínű, hogy másoknak szintén. Amikor egy gyanú, vagy veszélyes esemény igazoltnak látszik, akkor azt a veszélyt fennállónak(!) kell tekinteni és mindent el kell követni a megszüntetésére!(*)

Az iráni katonai hírszerzés már most is, mint lehetséges veszélyforrásra tekint ránk, mivel Hazánk olyan mértékű eszmei, gazdasági és katonai zsidóbefolyás alatt áll, ami egyértelműen kizárja az önálló akaratot és érdeket, a "Magyarország" név alatt megbújó "Új Izrael" miatt!
Ezt csak az nem akarja meglátni, aki ebben érintve van, ebből előnye származik, vagy olyan mértékű szellemi fogyatékossága van, amely már kimeríti az életre képtelen állapotot!

A FELFEDÉS JAVASOLT MÓDJA(*)
"Egy ezredévnyi szenvedés után elkerülhetnénk egy újabb háborút!"


Az országunkba történt nukleáris fegyverek becsempészésének ügyét mindenképpen ki kell vizsgálni, és tisztázni! Erre minden jogunk és lehetőségünk adva van, mivel az életünkről, családunkról és a környező csodálatos természeti világunkról van szó, ez kötelességünk!
Ennél nagyobb fenyegetés még nem ért minket, ennél nagyobb veszéllyel még soha nem kellett szembenéznünk és soha még ennyire nem volt megosztott ennek az országnak a lakossága! A közös veszély, azonban most közös fellépést tesz szükségessé, egyéni érdekektől függetlenül!

Javasoljuk tehát a következőket az ügy fontosságára, és nemzeti, nemzetközi súlyára való tekintettel, és arra, hogy nem adunk okot(!) a nukleáris fegyverek ellenünk történő bevetésére!
Azonnali hatállyal megszigorítani az országba történő minden be-és kiléptetést, úton, vízen, vasúton és a levegőben! A katonai szállítógépek felügyeletét különösen, hogy az ellenőrzés idejére a keresett nukleáris eszközöket se ki, se pedig vissza ne hozhassák többé!
Az adminisztrációs intézkedés jótékony hatása a Kormány felelősségvállalása(!) lenne ebben!

Felállítani sürgősséggel egy Katonai Szakértő Bizottságot, amelyik a névtelenséget garantálva, összegyűjti a vonatkozó adatokat és bejelentéseket, ebben az országmentő-tisztázó feladatban!

A Magyar Nemzeti Hadsereg Ügyeletes Parancsnoksága ( MNH.ÜP) rendelkezik adatokkal és olyan információkkal, amelyek megalapozottá teszik a nukleáris tömegpusztító eszközök magyarországi raktározását, bár a nevezett helyszinek nem hozzáférhetőek a mi számunkra...
Ezek a "bozótinformációk" azonban meglepően pontosak(!) és részleteikben is hitelesek!
Amennyiben a feltételek adottak, egy az öthöz(!) az esély a megtalálásukra, ennél többet magam sem tudok. Részletek nem állnak a rendelkezésemre biztonsági okokból, és pontosan azért nem, mert az információ még nálunk is fontosabb! Ez már emberiségellenes bűntett!

Tisztelt Főhadsegéd, Dandártábornok Úr!

Az MNH.ÜP. névreszóló Felhatalmazásával és Nyilt Parancsával rendelkezem.
Megbizatásom, Felhatalmazásom tudatában a következő javasolatot teszem:
- nevezett ügy minden résztvevője számára azonnali(!) diplomáciai mentesség,
- minden az ügyben résztvevő személy védelme, illetve a "védett személyeknek" kijáró elhelyezés, illetve mozgási szabadság biztosítása, az ügy lezárásáig,
- minden résztvevő számára beszámolási lehetőség a Honvéd Vezérkar ill. Nemzetbiztonsági Hivatal részére, "mint súlyos nemzetbiztonsági veszélyeztetettség fennállásának elhárítása", (Egyéb fontos részletek az esemény kimenetele érdekében személyes megbeszélést igényelnek)
Nevezett nukleáris tömegpusztító eszközök megtalálására, birtoklására és őrzésére szükségünk lesz -a magasszintű együttműködésen kívül,- katonai járművekre és helikopterekre is.

A felderítéshez két katonai harci helikopterre lesz szükségünk, válogatott személyzettel!

Az elsőben lesz ,- az előre kiválasztott többnemzetiségű Ellenőrzési Bizottság tagsága,- a HM magasrangú tisztjével, aki Irásos Felhatalmazással rendelkezik az ország egész területére érvényes teljhatalmú(!) kutatási-és lefoglalási paranccsal. (a részleteket egyeztetjük)

A második,- páncéltörő rakétablokkal rendelkező,- harci helikopter tölti be a magas fedezetet, a biztosító szerepét leszálláskor, illetve szállítja az őrzésre kijelölt válogatott harci deszantot.
Maga az akció titkos, nem készítünk repülési tervet, és csak közvetlenül az indulás előtt közöljük annak útirányát és célját, a röviddel elötte nekünk átadott pontosító adatok figyelembe vételével, mert árgus szemek fogják figyelni minden lépésünket! (a részleteket egyeztetjük)
Egyébként,-a félreértések elkerülése végett,-senki sem állította azt, hogy nevezett eszközök a a Honvédség birtokában lennének, sőt azt a saját hatáskörében meg sem találná! Ez a lényeg!
Mi az együttműködésünket ajánljuk fel ennek érdekében, mint magyar katona a katonának!

Tájékoztatnom kell Önt, hogy mivel tudomásunk van arról, hogy "zsidófajú" rendőrtisztek ellenünk szervezett formában(!) merényletet készítenek elő, illetve kiséreltek meg(!) ezért csak írásbeli felhatalmazással rendelkező Katonai Tiszti Járőrrel léphetünk kapcsolatba, az Önök felelősségére! Ezen esemény nyilvánvalóan szégyenletes, hogy ez megtörténhet a Hazánkban!
Mi Igazsággal viselünk háborút!(*)
Szándékaink tiszták és magyar katonához méltóak, meggyőződésünk, hogy jó ügyet szolgálunk,
ha az Igazságot szolgáljuk, azonban ezért az életünkkel is fizethetünk, ezt tudniuk kell!
Egyúttal kéréssel is fordulunk minden Hazánkban élő nőhöz és anyához, legyen bárki is;
"Igazsággal az Életért!"

Gyújtsanak meg egy szál gyertyát minden este és tegyék az ablakba, a gyerekeik jövöjéért!
Kapcsoljon össze bennünket a közös felelősség!

Igen Tisztelt Dandártábornok Úr!
("Az Élet egy Becsületbeli ügy!")
"A veszély félelme hamarabb megöli az embert, mint maga a veszély!" (*)

Ön most egy olyan helyre került, hogy tehet a Hazájáért, mert most ott van a frontvonal ahol állunk, mert az már az otthonunk küszöbén megy keresztül!
Ezt nyilván tudja, és mint katonaember, tegye meg azt amit a Hazája megkíván!
Emlékeztetni szeretném, hogy Ön a Hazájára, a Hazája Érdekeire tett esküt....
Az MNH az együttműködését ajánlja fel a közös veszély elhárítása érdekében, mert történelem formáló időket élünk és mert, a közös veszély öszekapcsolja az embereket! Nekünk egyáltalán semmi okunk nincs arra, hogy bármelyik embertársunkkal harcba bocsájtkozzunk, viszont nagyon alaposan el kellene azon gondolkoznunk, hogy kik(!) és milyen szempontok alapján(!) jelölik ki számunkra az "ellenségeinket!"Ugyanis ez a dolog valódi lényege!(*)

Alig 46-évesen még Ön előtt áll az élet, még láthatja az unokáit, gyermekei boldogságát...
Talán egyszer meg is írhatja ennek az igaz történetét akár az angol, vagy a francia testvéreinknek is, katona bajtársainknak okulásul, esetleg 60 évesen és nagykövetként...
Takarítsuk ki az országból ezeket a fegyvereket, amíg még nem késő!
Ezzel nem tévesztünk meg senkit, nem zaklatjuk és nem is vagyunk gyűlöletkeltők, mert soha sem kellene félnünk az igazság kimondásától, csak akkor, ha "csalással viselnénk háborút!"
Az Igazság kimondásának a legnagyobb előnye, hogy kiderül az Igazság!

Kérem, hogy gondoljon erre, ha nehézségei támadnak, mert napjainkra az igazság kimondása
veszélyessé és törvényileg tiltott cselekedetté kezd válni. Talán sejtjük is, hogy miért....
Mentsük meg a nemzetünket, mentsük meg a Hazánkat, fogjunk össze ennek érdekében!
Figyelmét köszönve, bajtársi üdvözlettel;

Erőt s Erényt!
Magyar Nemzeti Hadsereg (MNH) Katonai Kémelhárítás
Forintos Gyula vfr.ezr. sk. (LH-119)
Kelt Budapesten; 2014 02.09
"Igazsággal viseljünk háborút!"(MNH)
"Csak a tetteinkben élünk!"


-----------------------------------------------------
kiadmány hiteléül sk. MNH körbélyegző
Továbbított Nyílt Levél,
METVB (Magyar Ellenes Tevékenységet Vizsgáló Bizottság)
(LH-120)
Szabadon terjeszthető!
Készült 5,-azaz öt,-oldallal
(*) idézetek, kapott információk
Szívesen ajánlott olvasmány; Tormay Cécile; "Bujdosó könyv", a 160-ik oldal környékén...