2013. december 25., szerda

[Lapszemle] A ''devizahitelesek'' a Kúria döntése ellen tüntettek - Horváth András: Magyarországon az a bûnözõ, aki a korrupciót feltárja - Itt kígyóznak embersorok az ünnepek alatt: ételosztás - Eva Maria Barki teljesítette Martonyi János feladatát - Alakul a Putyin-féle Szovjetunió

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


A rezgésszint változása - David Icke

A régi uralmi rendszer összeomlik. Elkeseredetten játssza ki utolsó kártyáit, próbálva egy olyan hatalmi felépítményt megtartani, aminek esélye sincs a túlélésre. Gyermekeink és unokáink nem fognak orwelli államban élni, nem fognak globális fasiszta parancsuralomban élni, nem fognak!




A Világ-panoráma karácsonyi adása
2013. december 23., hétfő 21:30 Echo TV
       
A pálosok titokzatos örökségének része Szent Anzelm elbeszélő költeménye Hadnagy Bálint könyvéből, 1511-ből. Címe: Egy jámbor lélek verse Krisztus urunk életútjáról. A költemény bevezető ajánlása így szól: "Ezen elmélkedj, testvérem, ezeken, és megtelik a lelked Krisztus kegyelmével." Abból a korból való, amidőn külhoni utazók csodálták a magyar pálos kolostorok gyönyörűséges művészeti és irodalmi alkotásait. Melyek aztán elpusztultak a hódoltság és a labancság, a Habsburgok, a liberalizmus és a szocializmus idején. Vagy elrejtették őket a méltó utókor számára a Pilis rejtelmes, számunkra ismeretlen, föltáratlan barlangjaiban.



Halála előtt, amerikai száműzetésben, a messzi távolból írta nemzetének szánt végakaratában intelmeit: a magyar nemzet hét parancsolatát Wass Albert. Így hangzik: Tiszteld és szeresd a te uradat, Istenedet, teljes szívedből, minden erődből, és rajta kívül más Istened ne legyen! Bálványt ne imádj! A pénz mindössze eszköz - nem istenség. Érdekimádat, önimádat hamis utakra vezet embert és nemzetet egyaránt. Magyar mivoltodat, az Úr legszebb ajándékát meg ne tagadd soha! Őrizd, ápold, add át fiaidnak. Mert csak addig marad rajtatok az úr szeme, míg e nemzethez hívek maradtok. Ki nemzetét elhagyja, az Urat tagadja meg, s elvész nyom nélkül a népek tengerében. De ne gyűlöld azt, ki más nemzethez tartozik. A gyűlölet méreg, mely megmérgezi az elmét, és gyűlöletet terem. Rokonod minden isten-fia ember, bármely nyelven beszéljen is.



Wass Albert: Magyar karácsony az égben


Videó: http://www.youtube.com/watch?v=0XeA43LvVAk

Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

A "devizahitelesek" a Kúria döntése ellen tüntettek 2013-12-21


Kapcsolódó:
   SZABADON-"deviza-hitelek".A Kúria döntése-Dr. Léhmann György
   Izland bankárokat zár börtönbe pénzügyi csalás miatt
   Deviza-hitelek Varga István a Kúria döntését elemzi
   Alkotmányellenesek a devizahitelek?
   Elhallgatott paktum a bankokkal - miről tudott Veres János?
   Devizahitelesek a Kúria előtt
   "Zseniális trükk"-a bank mindent visz
   Léhmann György ügyvéd: Össze-vissza beszél a Kúria

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Horváth András: Magyarországon az a bűnöző, aki a korrupciót feltárja
Tanács Gábor 23/12 09:13 euronews

Az áfa-botrányt kirobbantó volt adóhivatali kockázatelemzőnél, Horváth Andrásnál házkutatást tartott a Nemzeti Nyomozó Iroda. Iratokat és egy merevlemezt vittek el, köztük azt a zöld dossziét, ami a hálózatos áfacsalások ügyében végzett vizsgálatainak eredményeit tartalmazta. Az általa bejelentett milliárdos ügyben csak hosszú idő után kezdett nyomozni a Nemzeti Nyomozó Iroda. Őt viszont feljelentette a NAV rágalmazásért, és most az is kiderült, hogy nyomozás indult azoknak az iratoknak az ügyében, amelyekre állításait alapozta. Hivatali visszaélés és személyes adattal visszaélés miatt nyomoz a rendőrség - ismeretlen tettes ellen. Horváth Andrást kérdeztük.


Euronews: A házkutatást személyes adattal visszaélés miatt tartották. Elkövette ezt a bűncselekményt?
HA Ez az eljárás teljesen alaptalan.

EN: Ön már nem dolgozik az adóhatóságnak, de adótitkokat tartott otthon.
HA: Voltak nálam adótitkok, de elsősorban nem azzal az üggyel kapcsolatosak, amivel kiálltam a nyilvánosság elé. Jogosan, a munkám során jutottam az adatok birtokába, és nem adtam át őket senkinek. Ráadásul a személyes adattal visszaéléshez szükséges a haszonszerzési szándék, vagy az, hogy valakit jelentős érdeksérelem érjen. Ebben az esetben egyiket se lehet bizonyítani. Milyen hasznot szereztem magamnak ezzel? Csak az életveszélyt.

EN: Hivatali visszaélés miatt is zajlik nyomozás, amelyben önt nem gyanúsították meg, de ez pusztán technikai kérdés.
HA: De hát én jelentettem fel az adóhatóságot hivatali visszaélésért! Nem áll meg sem ez, sem a rágalmazás, ami miatt feljelentett a NAV.

EN: A dokumentumok, amiket a rendőrség elvitt, bizonyítékok abban az ügyben, amelyben az ön feljelentése alapján nyomoz a rendőrség. Ez azt jelenti, hogy nincs bizonyítéka?
HA: Nem. A rendőrök elmondták, hogy tudják, hogy ez bizonyíték, és tételes leltárt vettünk fel. Ha ezek a dokumentumok elvesznek, elvesznek, a rendőrség lelke rajta. Abból világosan kiderülne, hogy sárosak.

EN: De a dokumentumok hiánya akadályozza az ön feljelentése alapján indult büntetőeljárást?
HA: Nem.

EN: Ha lenne parlamenti vizsgálóbizottság, annak a munkáját akadályozná?
HA: Nem. Ezek az adatok benne vannak a NAV nyilvántartásában is. Én azt vizsgáltam, mikor mit nem tett meg az adóhatóság, milyen vizsgálatot nem végzett el, kit mozdítottak el. A rendszerből törölni lehet, de utólag beletenni olyasmit, ami nem történt meg, nagyon nehéz, mert több párhuzamos nyilvántartás működik. Az állításaim pillanatok alatt ellenőrizhetőek. Ezt tudja a kormány is. Átvilágítottak, és azt találták, hogy 628 cég adatait kértem le a rendszerből, a rendőrség szerint ebből 35-öt jogosulatlanul. Én nem néztem semmi mást, csak azt, ami a munkámhoz tartozott.

EN: Hogy értékeli a rendőrség eljárását?
HA: Ha a zöld dossziét akarták, ami azóta feltehetően sok ember asztalán ott van, odaadtam volna önként, hiszen ezt fel is ajánlottam. Felháborítónak tartom, hogy a családomat zaklatják, és hogy ma Magyarországon azt tekintik bűnözőnek, aki a korrupciót jelzi és feltárja. Ennek egyetlen célja van, a megfélemlítés. Hogy eszébe ne jusson a közigazgatásból másnak is kiállni a korrupció ellen, mert úgy jár, mint én.

EN: Mit gondol, lesz olyan kollégája, aki kiáll ön mellett a nyilvánosság előtt?
HA: Amit én felvetettem, az csak a jéghegy csúcsa. Sok kollégám alá tudja támasztani, hogy általánosak voltak a korrupciós megkeresések a hivatalban, de nem hatalmaztak fel rá, hogy az ügyeikről beszéljek. És ők nem mernek előállni. Féltik a családtagjaikat, főleg attól, hogy elvesztik az állásukat. Az adóhatóságnál pontosan tudják, kik hajlanának arra, hogy beszéljenek, és folyamatos nyomás alatt tartják őket.

Azt is látják, hogy ellenem milyen büntetőeljárások, mocskolódó médiakampány zajlik. Ez a büntető feljelentés komolytalan, de arra jó, hogy legalább a választásokig senkinek ne jusson eszébe újabb ügyekkel előjönni. Ennek ellenére vannak komoly ígéretek, de a legtöbb kollégám fel sem mer hívni telefonon.

Kapcsolódó:
   Több nyomozás indult Horváth András, mint az áfacsalók ellen
   Tánczos-ügy: Megvan a valódi gyilkos, de 50 évre titkosították!
   A magánbetétesek pénzét is felhasználhatják bankmentéskor

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Itt kígyóznak embersorok az ünnepek alatt - ételosztás
2013. dec 22. 08:16 MTI-Népszava

Országszerte több helyszínen osztanak ételt az ünnepek alatt a rászorulóknak, a rossz szociális körülmények között élő családoknak és a hajléktalanoknak.


Vasárnap a Rászorulókat Támogatók Egyesülete Budapest XV. kerületében, a Testvériség pálya előtti parkolóban 300 adag babgulyást, zsíros kenyeret és meleg teát, a Vitézi Rend és a Kárpátok Egyesület az Örs vezér téren ételt és ruhát oszt. A nyíregyházi Szent István téren az Átutazók Művészeti Egyesület tagjaitól kaphatnak élelmet a nélkülözők. Miskolcon és Debrecenben pedig a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége 300-300 főt invitál asztalhoz.

Az Ökumenikus Segélyszervezet önkéntesei és munkatársai is főtt étellel várják a rászorulókat vasárnap a IX. kerületi Vágóhíd utca 13. melletti parkolóban, ahol hétfőn is osztanak meleg ételt. Debreceni intézményükben keddtől csütörtökig várják főtt étellel a rossz szociális körülmények között élőket. A gyulai intézményben hétfőn 16 órakor karácsonyi ünnepséget tartanak, keddtől csütörtökig 11 órától, szilveszterkor 18 órától, január 1-jén pedig 12 órától kaphatnak meleg ételt a rászorulók. A népkonyha munkanapokon működik, az intézmény pedig folyamatosan nyitva tart.

A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége hétfőn Somogyvámos mintegy 650 lakóját lepi meg karácsonyi ebéddel. Kedden Kecskeméten, Szolnokon és Szombathelyen is osztanak ebédet a rászorulóknak, a fővárosi Blaha Lujza téren pedig 4500 főre tartanak ételosztást keddtől csütörtökig. December 30-án a szegedi önkéntesek a Máltai Szeretetszolgálattal együttműködésben 150 főre biztosítanak ebédet.

Szolnokon a nyíregyházi Bige Holding Csoport jóvoltából hétfőn és december 30-án 1000 adag meleg étellel várják a nélkülözőket.




A végét nem lehet látni annak a tömegnek, akiknek a krisnások osztanak ételt a Blaha Lujza térnél Budapesten. Körülbelül 2000 ember áll sorba, de csak 1500 adag étel van. Nagyon sok a gyerekes család. Van olyan anyuka, aki reggel fél hat óta ott áll két gyermekével, mert ennyit tudnak enni egész nap. Akinek jut karszalag az kaphat ételt, akinek nem, abba belegondolni sem merünk. A rendet a rendőrség biztosítja. Ez is jól mutatja, hogy a helyzet több, mint elkeserítő.

De épül a Felcsúti stadion az a lényeg!!
(Ujszászi Sándor, Facebook)





*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Eva Maria Barki teljesítette Martonyi János feladatát

A Bécsben élő nemzetközi jogász az Európai Nemzetközi ügyek Miniszteréhez, Sebastian Kurz úrhoz (az osztrák külügyminiszterhez) nyílt ajánlott levelet intézett a magyar Szent Koronával a magyar nagykövet jelenlétében két osztrák "humorista" által elkövetett "viccelődés" ügyében, melynek magyar fordítását is megkaptuk, a magyarokhoz intézett kísérőlevelével:

"Tisztelt hölgyeim és uraim!

Kedves magyar barátaim!

Engedjék meg, hogy szívből megköszönjem a rengeteg és megható levelet és visszajelzést, amit kaptam és elnézést kérek, hogy képtelen vagyok mindenkinek külön válaszolni.

A levelekből éreztem, milyen nagy sértést és lelki sérülést jelent a legutóbbi osztrák botrány, a magyarság szíve mélyébe találtak.

Csatolmányban küldöm a sajtójelentést és egy sokak kérésére elkészített fordítást, amelyből látják, hogy nemcsak bocsánatkérést követeltem a külügyminiszter úrtól, hanem több szolidaritást és megértést is, valamint több együttműködést Magyarországgal, mint ez eddig volt. Remélem, hogy a fiatal miniszter úr meg fogja érteni a levelemet.

A Magyarország elleni támadásnak mélyebb okai vannak. A globalizált, új alakuló világrendben a nemzetnek, népnek, hagyományos európai értékeknek, kereszténységnek, családnak nincs helye. Európa új választóvonal előtt áll - még inkább, mint 23 évvel ezelőtt. Mint már sokszor a történelemben, az államok szuverenitását, a népek önrendelkezését, egy szóval a veszélyeztetett szabadságunkat meg kell védeni és Európának példát mutatni.

Tisztelt magyar barátaim!

Kívánok mindenkinek boldog, kegyelemteljes karácsonyt és sok erőt az újesztendőben, amelyben nagy kihívás vár a magyarokra.

Isten áldja mindnyájukat!

Szívélyes üdvözlettel: Eva Maria Barki, A-1010 Wien, Ausztria (telefon- és telefax-szám, e-mail-cím...)"


Eva Maria Barki amikor csak teheti, szót emel értünk mindenkor, legyen szó Trianonról, vagy a Székelyföld autonómiájáról! Az osztrák külügyminiszterhez intézett nyílt levelének magyar fordítása:

Az Európai Nemzetközi ügyek Miniszterének,
Sebastian Kurz úrnak
Minoritenplatz 8.

1010 Wien

Tárgy: A Magyar Nagykövetségen "Wir Sind Staasküntler" címmel 2013. december 12-én készült adás.

Igen Tisztelt Miniszter úr!

Az ORFI-csatorna 2013. december 17-én "Wir Sind Staasküntler" (Mi állami művészek) címmel úgynevezett interjút sugárzott Szalay-Bobrovniczky Vince magyar nagykövettel, amelynek nyilvánvaló célja volt a nagykövet provokálása és Magyarország Szent Koronájának kigúnyolása és meggyalázása. Tudatosan - és ezt ki is hangsúlyozták - büntetendő cselekményt követtek el a magyar nagykövetségen, tehát magyar területen a magyar nagykövet szeme láttára, melynek során gyűlölködően, még ha kabaréjeleneteknek álcázottan is a magyar Szent Koronát önmagában, valamint annak büntetőjogi védelmét is megkérdőjelezték.

Állami szimbólumok gyalázása - bel- és külföldieké egyaránt - az osztrák jogszabály szerint is büntetendő és túlkapás, sértés és gyűlölködés esetén még a vélemény-nyilvánítás szabadság vagy művészeti szabadság sem igazolja még kabarétréfa formájában sem.

A magyar Szent Korona, mint az állami címer része, Magyarországnak állami jelképe, és mint ilyen, büntetőjogi védelmet élvez.

A Magyar Szent Korona még ennél is sokkal többet jelent. Nemcsak Európa egyik legrégebbihez tartozik, hanem egyedülálló jelentősége is van. A magyar korona ezer év óta nemcsak az államhatalom szimbóluma, hanem nemzeti identitást létrehozó jelkép, amelynek szakrális jelentősége van a magyar nép számára, alapját képezi a magyar alkotmányosságnak, a magyar jogrendszernek és jogállamiságnak, jelképe az ország egységének.

Európában különleges az által is, hogy nemcsak a magyarok, hanem valamennyi népcsoport egyenjogú tagja volt a magyar koronának, ami a mai alkotmányban is megnyilvánul, melyben valamennyi népcsoport államalkotóként nyert elismerést.

A magyar korona azon felül, hogy az állami címerben jelképesen jelenik meg, mind a mai napig szakrális jelentőséggel bír, és a magyar nép számára szent.

A magyar nagykövetségen elhangzott gúnyolódás a magyar népet szíven találta és felháborodási hullámot, de értetlenséget is váltott ki. A felháborodás annál is inkább érthetőbb, mivel ez az akció a Magyarország elleni mediális sértéseknek, rágalmazásoknak a csúcspontja.

Igen Tisztelt Miniszter Úr!

Még ha a magyar külügyminiszter reagálása nagyon visszafogott is, mégis súlyosan sértő cselekményt jelent a magyar nagykövet személye és az egész magyar nép ellen.

Mivel ezt az adást az állami, a törvényes kultúrmissziónak alávetett ORF sugározta, és ezzel az egész hivatalos Ausztria lett ebbe belevonva, így immár diplomáciai megoldás szükséges.

Ezért nyomatékosan kérem arra, hogy az okozott kár mérséklése érdekében kérjen bocsánatot mind Szalay-Bobroviczky nagykövettől, mint a magyar néptől.

Egyidejűleg engedje meg azt a javaslatot, hogy a legközelebbi állami látogatását Magyarországon tegye meg, hogy ezzel tanúsítsa szolidaritását Magyarországgal és annak fontos szerepével az európai nemzeti kulturális és társadalmi identitások és értékek megmentésében a határtalan és ellenőrizhetetlen globalizációtól és a fenyegető totalitarizmustól.

Remélem, hogy az Ön szolgálati ideje alatt több megértés és konstruktív együttműködés lesz jellemző a velünk történelmileg összetartozott szomszédunk, Magyarország irányában, több mint amit eddig tapasztaltuk.

Kiváló tisztelettel:

Dr. Eva Maria Barki (cím, telefon- és fax-számok, valamint e-mail-cím)

Forrás: sokkaljobb-levelesláda

sokkaljobb-kommentár: Úgy tudjuk, hogy a magyar nagykövet nem tett semmit, nem tiltakozott a "viccelődés" ellen. Végigmosolyogta az előadást. Ezzel méltatlanná vált a nagyköveti poszt betöltésére!

Eva Maria Barki tiszta szívű nemzetközi jogász, munkájára ezúton is Isten áldását kérjük, és kívánunk neki Áldott Karácsonyi Ünnepeket, Boldog újévet! Az Isten tartsa meg sokáig erőben, egészségben, és kérjük, továbbra is védjen meg bennünket minden ármánytól.

Békéscsaba, 2013. karácsonyán
F. I. - K. M.

Emlékeztető: "A világra nagyobb veszélyt jelentenek azok, akik eltűrik, vagy bátorítják a gonoszságot, mint azok, akik elkövetik." (Albert Einstein)

Kapcsolódó:
   Martonyi az egekig magasztalta a kormány külpolitikáját
   Hedvig és Anna, bocsánat!

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Alakul a Putyin-féle Szovjetunió
2013.12.25 09:03 MTI-STOP

Aláírták Örményország csatlakozási menetrendjét a Moszkva irányította orosz-fehérorosz-kazah vámunióhoz.

A dokumentumot a legfelső eurázsiai gazdasági tanács keddi moszkvai ülésén hagyták jóvá. A tanácskozáson a vámunió tagállamainak elnökei, valamint az örmény és a kirgiz államfő is részt vett. A szervezethez Kirgizisztán is csatlakozni akar.

Igor Suvalov orosz első miniszterelnök-helyettes kijelentette: körülbelül fél évre van szükség ahhoz, hogy megvizsgálják, fennállnak-e a feltételei Örményország vámuniós tagságának.

Szerzs Szargszján örmény elnök szeptemberi moszkvai látogatása során jelentette be, hogy országa csatlakozni kíván a Moszkva irányította szervezethez. Azt is közölte, hogy országa részt akar venni a Kreml által szorgalmazott Eurázsiai Gazdasági Szövetség létrehozásában is.

December elején Örményország máris kedvezményeket kapott Oroszországtól: Moszkva csökkentette a földgáz és a kőolajszármazékok árát. A jereváni kérés a vámunióhoz csatlakozásról kapóra jött az ősz elején Moszkvának, amely ugyanerről próbálta meggyőzni az akkor még európai uniós társult tagsági szerződés aláírására készülődő Ukrajnát.


Kijev november 21-én jelentette be, hogy leállítja a felkészülést az uniós társulásra, ami tüntetéseket váltott ki Ukrajnában. Ennek ellenére Viktor Janukovics ukrán elnök Vilniusban nem írta alá a megállapodást, majd egy hete Moszkvában az orosz-ukrán államközi bizottság ülésén megállapodást írtak alá a földgáz árának csökkentéséről Ukrajna számára, és Vlagyimir Putyin orosz elnök bejelentette, hogy 15 milliárd dollár (mintegy 3200 milliárd forint) értékben ukrán államkötvényeket vesznek. Pénteken Oroszország 3 milliárd dollárnyi értékben ukrán eurókötvényt vásárolt.

A legfelső eurázsiai gazdasági tanács keddi moszkvai ülésén részt vett Mikola Azarov ukrán miniszterelnök is. A politikus azt megelőzően tárgyalt Dmitrij Medvegyev orosz kormányfővel. A beszámolók szerint a találkozó igen rövid ideig tartott. Az orosz miniszterelnöki hivatal korábban cáfolta a sajtóban elterjedt hírt, hogy Azarov több mint 60 dokumentumot készült aláírni Ukrajna vámunióhoz csatlakozásával kapcsolatban.

Az eurázsiai gazdasági tanács ülésén Vlagyimir Putyin orosz elnök azt szorgalmazta, hogy a jövő év májusára készítsék el a megállapodást az Eurázsiai Gazdasági Szövetség létrehozataláról, hogy az 2015. január elsejétől működhessen. Szerinte az európai és az eurázsiai integráció kiegészíthetik egymást. A eurázsiai szövetség létrehozatalának ötlete Nurszultan Nazarbajev kazah elnöktől indult ki, és azt Moszkva felkarolta. Putyin elnök már egy az Atlanti-óceántól a Csendes-óceánig terjedő uniót képzel el.

Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök azt mondta: szégyen lenne, ha ez a szövetség nem jönne létre. Nurszultan Nazarbajev kazah államfő azt hangsúlyozta, hogy az Eurázsiai Gazdasági Szövetség megteremtésével nem a Szovjetuniót akarják újjáéleszteni. Egyes jelentések szerint a politikus bírálta Moszkvát, hogy az egyeduralkodó szerepre törekszik a 2015. január elsejére felállítandó szövetségben.

Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút

Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya

Zöld Kapu Vendéglő, étterem Óbuda hangulatával HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000
HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel



Magyar Menedék Könyvesház
Nemzeti Webáruház, Könyvesbolt
Norman Vincent Peale - A pozitív gondolkodás ereje - gyüjteményes díszkiadvány díszdobozban CD melléklettelGönczi Tamás - Nimród gyűrűje
Bunyevácz Zsuzsa - Félni csak...kinek is lehet?Kozsdi Tamás - A Magyar Korona könyve
Zele Richárd - Móricz János legendáriumának nyomábanGönczi Tamás - Piliscsillag Napcsillag
Juhász Zsolt - A magyar nyelv mint útikönyv II.Igor Janke - Hajrá magyarok! - Az Orbán Viktor-sztori egy lengyel újságíró szemével
Obrusánszky Borbála - Hunok Hungárok MagyarokNyirő József - Karácsony a havason
Skrabski Fruzsina - Elhallgatott gyalázat DVDMolnár V. József - Örökség
Maderspach Viktor - Karaván a havasokbanCzakó Gábor - Hitemről
Koltay Gergely - Álmaink útján CDBogár László - Háttérképek
Kuliffay Hanna - Az igazság haszontalanságaSusan George - Lugánói tanulmány 2.
Balogh Béla - A végső valóságDr. Eben Alexander - A mennyország létezik
Marton Veronika - Hol rejtőznek a magyar táltosok?Magyar Trikolór naptár - A Magyar Trikolór tizenkét hónapja 2014
Grandpierre Attila - Apám szíve dobog bennemDr. Gerardo Pena Mattheus - Tayos 2.
Tácsi István - A magyarok Istene, az ősi napisten újra fénylik I-II.Színia Bodnár Erika - Abrakadabra
Pataki János - Székelyföld - A legendák világa 2013Raffay Ernő - Szabadkőműves béklyóban
Pap Gábor - Az Atilla-kincs vallomásaPeter Sheldon Drábik János - Hazugság, hogy Obama elkergeti Orbán Viktort
Mindenféle orvosságoknak rend szedéseTóth Gyula - A kitalált középkoron túl
Edmond Bordeaux Székely - A kortalan kutatása I.Agnes Golenya Purisaca - Perun innen és túl
Vetráb József Kadocsa - Égre nyíló lélek-ajtóGrandpierre Attila - Az Élő Világegyetem Könyve 2012
Hosszú Gábor - Rovás AtlaszKalemandra - Teremtészet
Maurer Teodóra - Onody Gyula - Koppány - Somogy hercegeKozsdi Tamás - A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép
Dr. Szádeczky Lajos - A Csíki székely krónikaMichelangelo Naddeo - A 10.000. éves magyar kontinuitás
Berta Tibor - Az időkód II.  - Jézuspasszport