2018. április 11., szerda

Amerika neokohn vezetése = világháború kirobbantó baromállatok Az általuk kiképzett isis-es terroristák védelmében avatkoztak be eddig is Szíriában és máshol a Közel-Keleten. Mocskos gyilkosok. Még egy vietnami háború szerű usa által elvesztett proxy war, vagy... Oroszország katonai választ adhat egy Szíria ellenes amerikai agresszióra

Amerika neokohn vezetése = világháború kirobbantó baromállatok

Az általuk kiképzett isis-es terroristák védelmében avatkoztak be eddig is Szíriában és máshol a Közel-Keleten. Mocskos gyilkosok.

Még egy vietnami háború szerű usa által elvesztett proxy war, vagy...

Oroszország katonai választ adhat egy Szíria ellenes amerikai agresszióra

Oroszország szükség esetén megtenne minden politikai és katonai ellenintézkedést, ha az Amerikai Egyesült Államok megtámadná Szíriát, jelentette ki Vlagymir Shamanov, az Orosz Állami Duma honvédelmi bizottsága elnöke április 10-én, közölte a TASSZ orosz állami hírügynökség.

"A kettős mérce alkalmazásának politikája óriási mértékben megnövekedett. És itt az Egységes Oroszország Párt felelősségteljesen kijelenti, hogy ha szükséges minden politikai, diplomáciai és katonai intézkedést meg fog tenni. Egyetlen illegális lépés sem fog válaszcsapás nélkül maradni." – mondta Shamanov.

Shamanov hangsúlyozta, hogy Oroszország lehetséges válaszlépéseinek megfontoltnak és felelősségteljesnek kell lenni hozzátéve, hogy a szíriai háborúban résztvevő országok száma megnövekedett.

"A nemzetközi jogot teljesen megsértve, egy izraeli repülőgép pár hatolt be a libanoni légtérbe és csapást mért egy szomszédos szuverén országra … közvetlenül a Szíriai Fegyveres Erők egyik repülőterét támadva. Így a háborúban résztvevő országok száma emelkedett."

A továbbiakban kijelentette, hogy az állítólagos vegyi támadás a szíriai Duma városban egy abszolút provokáció:

"Ma katonai vegyivédelmi szakértők, a szíriai kormány képviselőinek jelenlétében megerősítették, hogy nem találták mérgező harcanyagok nyomát a kórházban, ahol a hamis beszámolók készültek, valamint egyetlen áldozatot sem fedeztek fel és igazoltak."

Shamanov bejelentése akkor történt meg, amikor az USA előkészületeket tesz a Szíriai Arab Köztársaság elleni katonai agresszióra, a lépés egy újabb regionális konfliktushoz vezethet vagy egy globális háború kirobbantásához.

Mostanáig nyilvánosságra került, hogy Donald Trump amerikai elnök lemondta Dél-Amerikába tervezett útját. A Fehér Ház sajtótitkára, Sarah Huckabee Sanders azt nyilatkozta, hogy az USA elnöke "az Egyesült Államokban fog maradni, hogy felügyelje a szíriai helyzetre adandó amerikai választ és figyelemmel kísérje a világban történő eseményeket."

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg (South Front)

http://orientalista.hu/oroszorszag-katonai-valaszt-adhat-egy-sziria-ellenes-amerikai-agressziora/

Aki ellenáll a globális liberális diktatúrának, az neveztetik diktátornak. Mindenhol ugyanaz a harc. Nemzeti vs globalista. A globalizáció főirányzata most a liberális. ÉS az soha sem jó a helyi érdekeknek, országoknak, nemzeteknek. Kivéve a népet, ami egyedül lakik, és szétszóratásban él-ősködik, mert az a hatalmi stratégiája. Így "elit" lehet mindenütt a törzsileg zárt klikkjeivel. Pedig csak bitorolja a valódi értéket teremtő őshonosak elől a jó lehetőségeket.

Mindenhol ugyanaz a harc. Nemzeti vs globalista. A globalizáció főirányzata most a liberális. ÉS az soha sem jó a helyi érdekeknek, országoknak, nemzeteknek.

Kivéve a népet, ami egyedül lakik, és szétszóratásban él-ősködik, mert az a hatalmi stratégiája. Így "elit" lehet mindenütt a törzsileg zárt klikkjeivel. Pedig csak bitorolja a valódi értéket teremtő őshonosak elől a jó lehetőségeket.

Jé nem írtam le a nevüket, direkt. Mert nem minden fenékig tejfel Aprajafalván. Néha sovinizmussal operál a háttérhatalom, mint pl Ukrajnában. Elvileg szélsőjobb maximálisan nacionalista militánsok, de oligarchák, IMF, kvázi nato tagsággal járó amerikabarátság, ami a liberális nagykönyvben van mindent teljesítenek a 2014 utáni új ukrán kormányok. A hatalom valódi birtokosai ott se a politikusok.

Amelyik mégis megpróbálja átvenni az irányítást, ha már egyszer rá és programjára szavaztak, az lesz folyamatosan lejáratva a libsik által. Mint Orbán,, Le Pen, a német AFD, vagy éppen a szlovák Fico. A nemzeti lengyel kormány is.

Síró kisgyerek képével, demagóg manipulatív módon kampányolni a kormány ellen, zsigeri gyűlöletre alapozva. Avaaz, vazze. :3

Migrációpárti hírlevelük is volt már több avaazéknak, lefasisztázták a Fideszt ezekben. V4 országokat is lediktatúrázták.

Aki ellenáll a globális liberális diktatúrának, az neveztetik diktátornak. Ha nincs mivel megbuktatni, akár gyilkolnak is. HA meglesz(nek) az újságíró merénylő(i) és megbízó(i) az a nemzetközi ballib alvilágban fog megtalálódni.

Szigorítana a civil szervezetek ellenőrzésén az új szlovák kormány

2018. március 30. 16:46

Új törvényt készít a civil szervezetekről, azok működésének és gazdálkodásának ellenőrzésére a Peter Pellegrini vezette új szlovák kormány - írta saját információkra hivatkozva a pozsonyi Új Szó, weboldalán megjelentetett cikkében pénteken.

A szlovákiai magyar nyelvű napilap cikkében leginkább azokra az utalásokra hivatkozik, amelyeket Bugár Béla - a hárompárti szlovák kormánykoalíció legkisebb pártjának, a Most-Híd vegyes pártnak az elnöke - a portálnak adott interjúban tett. A politikus szerint "lesz egyfajta érdeklődés" a civil szervezetek finanszírozása iránt, s ez a kérdés már fél éve téma a koalíción belül.

Háttérinformációk szerint a szlovák kormánykoalíción belül már régebben igény mutatkozik arra, hogy átláthatóbbá tegyék a civil szervezetek finanszírozását, de konkrétumok eddig nem kerültek nyilvánosságra.

A Szlovákiában működő civil szervezetek között jó néhány olyan - főként külföldi hátterű - van, amelyek már hosszú évek óta erőteljes véleményformáló és érdekérvényesítő tevékenységet folytatnak Szlovákiában és nagy teret kapnak a nagyrészt külföldi tulajdonban lévő szlovákiai sajtóban.

Több szlovákiai közéleti szereplő állítja: ezen szervezetek tevékenysége, kapcsolatrendszere és becsülhető anyagi háttere jelentős eltérést mutat a kizárólag kormányzati forrásoktól és az adófelajánlásoktól függő, gyakran finanszírozási gondokkal küszködő hazai civil szervezetekétől.

Ez utóbbival kapcsolatban az új szlovák kormány kulturális minisztere - a belpolitikai válság idején a kormányból önként távozó Marek Madaricot felváltó - Lubica Lassáková a napokban azt a véleményt fogalmazta meg, hogy "a civil szektor nagyon gazdag azokhoz a forrásokhoz képest, amiket feltüntet." Lassáková - aki később a sajtóban rázúduló kritika miatt bocsánatot kért ezen kijelentéséért - azt is mondta, hogy egyes civil szervezetek "tengerentúlról érkező" forrásokkal rendelkezhetnek, s utalt arra is, hogy vannak bizonyos arra utaló jelek, hogy azokon keresztül külföldi érdekérvényesítés, "független államok politikájába való beavatkozás" zajlik.

Hasonló, de még erőteljesebb megfogalmazással élt korábban - az újságíró-gyilkosság után kialakult belpolitikai válság következtében posztjáról távozni kényszerült - Robert Fico volt kormányfő.

Fico az újságíró-gyilkosság után történteket többször is olyan, az állam teljes destabilizációjára tett kísérlet részének nevezte, amelynek "forgatókönyve nem Szlovákiában íródott" és rákérdezett arra is, hogy az Amerikából hazatért vállalkozóként elnökké választott Andrej Kiska, akit tanácsadóin keresztül Soros György által támogatott szervezetekhez közelállónak tartanak, miről tárgyalt az amerikai milliárdossal tavalyi találkozóján. A volt kormányfő ezen kijelentésével azt sejtette, hogy a találkozó, és a különböző civil szerveződések által támogatott több tízezres tüntetésekkel kísért szlovák belpolitikai válság kialakulása között összefüggés lehet. Ezután néhány szlovákiai liberális lap jelezte: a jövőben nem számolnak be Fico olyan megnyilatkozásairól, amelyekben G.Sorost említi.