2018. április 11., szerda

Amerika neokohn vezetése = világháború kirobbantó baromállatok Az általuk kiképzett isis-es terroristák védelmében avatkoztak be eddig is Szíriában és máshol a Közel-Keleten. Mocskos gyilkosok. Még egy vietnami háború szerű usa által elvesztett proxy war, vagy... Oroszország katonai választ adhat egy Szíria ellenes amerikai agresszióra

Amerika neokohn vezetése = világháború kirobbantó baromállatok

Az általuk kiképzett isis-es terroristák védelmében avatkoztak be eddig is Szíriában és máshol a Közel-Keleten. Mocskos gyilkosok.

Még egy vietnami háború szerű usa által elvesztett proxy war, vagy...

Oroszország katonai választ adhat egy Szíria ellenes amerikai agresszióra

Oroszország szükség esetén megtenne minden politikai és katonai ellenintézkedést, ha az Amerikai Egyesült Államok megtámadná Szíriát, jelentette ki Vlagymir Shamanov, az Orosz Állami Duma honvédelmi bizottsága elnöke április 10-én, közölte a TASSZ orosz állami hírügynökség.

"A kettős mérce alkalmazásának politikája óriási mértékben megnövekedett. És itt az Egységes Oroszország Párt felelősségteljesen kijelenti, hogy ha szükséges minden politikai, diplomáciai és katonai intézkedést meg fog tenni. Egyetlen illegális lépés sem fog válaszcsapás nélkül maradni." – mondta Shamanov.

Shamanov hangsúlyozta, hogy Oroszország lehetséges válaszlépéseinek megfontoltnak és felelősségteljesnek kell lenni hozzátéve, hogy a szíriai háborúban résztvevő országok száma megnövekedett.

"A nemzetközi jogot teljesen megsértve, egy izraeli repülőgép pár hatolt be a libanoni légtérbe és csapást mért egy szomszédos szuverén országra … közvetlenül a Szíriai Fegyveres Erők egyik repülőterét támadva. Így a háborúban résztvevő országok száma emelkedett."

A továbbiakban kijelentette, hogy az állítólagos vegyi támadás a szíriai Duma városban egy abszolút provokáció:

"Ma katonai vegyivédelmi szakértők, a szíriai kormány képviselőinek jelenlétében megerősítették, hogy nem találták mérgező harcanyagok nyomát a kórházban, ahol a hamis beszámolók készültek, valamint egyetlen áldozatot sem fedeztek fel és igazoltak."

Shamanov bejelentése akkor történt meg, amikor az USA előkészületeket tesz a Szíriai Arab Köztársaság elleni katonai agresszióra, a lépés egy újabb regionális konfliktushoz vezethet vagy egy globális háború kirobbantásához.

Mostanáig nyilvánosságra került, hogy Donald Trump amerikai elnök lemondta Dél-Amerikába tervezett útját. A Fehér Ház sajtótitkára, Sarah Huckabee Sanders azt nyilatkozta, hogy az USA elnöke "az Egyesült Államokban fog maradni, hogy felügyelje a szíriai helyzetre adandó amerikai választ és figyelemmel kísérje a világban történő eseményeket."

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg (South Front)

http://orientalista.hu/oroszorszag-katonai-valaszt-adhat-egy-sziria-ellenes-amerikai-agressziora/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése