2013. december 1., vasárnap

[Lapszemle] A francia, izraeli, szaudi és japán kormányok akadályozzák az új pénzügyi rendszert - Több forrás szerint a Pentagon lépéseket tesz az összeesküvés leállítására - A perui indián õslakók küldöttsége kérte, hogy fogadja õket a Pápa - Tüntetõk Athénban, Kijevben és Thaiföldön - Fürdõmutyi Budapesten: 100 évre szóló, vagy 20 ezer alkalmas bérletek ''ajándékba'' - Hanuka - a zsarnokság szimbóluma - Fürdõmutyi Budapesten: 100 évre szóló, vagy 20 ezer alkalmas bérletek ''ajándékba''

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


Wass Albert
Ébredj magyar!

Nemzetemet dúlta már tatár,
harácsolta török,
uralkodott fölötte osztrák,
lopta oláh, rabolta cseh.

Minden szomszédja irigyelte mégis,
mert keserű sorsa
istenfélő nemzetté kovácsolta.
Becsület, tisztesség, emberszeretet
példaképe volt egy céda
Európa közepén!

Mivé lett most?
Koldussá vált felszabadult honában,
züllött idegen eszmék napszámosa!
Megtagadva dicső őseit,
idegen rongyokba öltözve
árulja magát minden utcasarkon
dollárért, frankért, márkáért,
amit idegen gazdái odalöknek neki!
Hát magyar földön már nem maradt magyar
ki ráncba szedné
ezt az ősi portán tobzódó
sok-száz idegent?
Ébredj magyar!
Termőfölded másoknak terem!
Gonosz irányba sodor
ez a megveszekedett új történelem!

Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

A francia, izraeli, szaudi és japán kormányok akadályozzák az új pénzügyi rendszert
2013, november 12 - 20:47 costadelsolmagazin

A fősodrú médiák híradásaiból folyamatosan kimaradnak azon események bemutatásai, amelyek a hamarosan bekövetkező, és az egész világra kiható, alapvető változásokat ismertetnék. Benjamin Fulford oknyomozó újságíró, az ő sajátságos, nyers stílusában tárja olvasói elé informátoraitól kapott híreket
Benjamin Fulford oknyomozó újságíró írása - Új világtudat fordítása
       
A nagy mennyiségű pénzügyi alapok hozzáférhetőségét, az emberiség, a bolygó egy új aranykorának elindítására tett erőfeszítéseket most nemzetek egy kis csoportja akadályozza, nevezeten Franciaország, Izrael, Szaúd-Arábia és Japán, valamint a Wall Street szajha politikusai Washington D.C.-ben. Ugyanakkor azok a családok, melyek ezen nemzeteket irányítják, a Fehér Sárkány Társasággal és szövetségeseivel tárgyalnak, úgyhogy jó eredményekre számítanak.

Továbbra is hallunk hiteles jelentéseket a kínai, az orosz és az amerikai hadseregek küszöbön álló lépéseiről az összeesküvők tömeges letartóztatásának megkezdésére, de hallunk beszámolókat a magas szintű akadályozásról is. Annyi bizonyos, hogy a tárgyalások magas szinten folynak az összeesküvés irányította országokra nehezedő nyomás közepette, és az idő nem az összeesküvés oldalán áll.

Az észak-amerikai elektromos hálózat tervezett "szimulációja" november 13-15-én magában foglalja kínai csapatok amerikai földre lépését, ami egy fordulópont lehet az összeesküvés folyamatos nukleáris fenyegetésének ellenére.

hawaiinewsnow.com
defense.gov
poststar.com
journalstar.com

A japán Yakuza is követeket küldött a múlt héten a Fehér Sárkány Társasághoz, hogy Észak-Korea jövőjéről kérdezzenek, és azt mondták, hogy a FST Észak- és Dél-Korea egyesítését részesíti előnyben, és Kim Dzsong Unt helyeznék egy ünnepélyes ceremónia keretében az Egyesült Korea uralkodói pozíciójába, míg a gazdasági kontroll déli családok kezébe kerülne.


A Rothschild család korábban felajánlotta Kim Dzsong Unnak Ázsia uralkodói pozícióját, ha kirobbantotta volna a 3. Világháborút, Rothschild családi forrás szerint. Szerencsére az észak-koreaiak tudják, hogy az összeesküvők azt mondják az embereknek, akik hatalmon vannak, amit csak hallani akarnak, hogy aztán elárulják őket, amint arra esélyük nyílik.

A japán alvilág együttműködése elengedhetetlen az új pénzügyi rendszer elindításához, mivel a régi rendszert részben szaúdi olajban tartják, melyet hordónként fillérekért értékesítettek a Yakuzának, amely a japánoknak világpiaci árakon adja azt el, és a nyereség nagy részét arra használja, hogy támogassa a Bush, Rockefeller és más összeesküvés kontrollálta bankokat és vállalalatokat. Remélhetőleg most már együtt fognak működni, hogy tudják, a koreai frakció is jól kezelhető. Hogy édesebbé tegyék az üzletet, megígértek egy Japánt és Koreát összekötő alagutat, amely lehetővé teszi, hogy vonat járjon Tokióból Londonba, ami nagy áruszállítási bevételt termel Koreának.

Vannak korai jelek a fukushimai rádioaktív ipari hulladék, és az azt kísérő félelemkeltés kampány felszámolására. Lehet, hogy a lélegzetelállítóan gyönyörű, múlt héten küldött női ügynökök hamarosan visszatérnek a barátságos tárgyalásokhoz.
Noda Josihiko japán pénzügyminiszter beszél, miután megválasztották a kormányzó Japán Demokrata Párt elnökévé a japán fővárosban, Tokióban. A kormánypárt elnöke hagyományosan betölti a miniszterelnöki tisztséget is - MTI/EPA/Everett Kennedy BrownA japán rabszolga kormányban annak jelei mutatkoznak, hogy ijedve futásnak eredtek azoktól a perektől, melyek bizonyítják, hogy a legutóbbi választásokat elcsalták, így a múlt héten bejelentettek egy törvényt, mely drasztikusan korlátozná a sajtószabdságot. Egy dorgálást kaptam az eddig passzív Japán Külföldi Tudósítók Klubjától, melyhez én is tartozom. Egy emailt küldtem Abe miniszterelnök feleségének a múlt héten, támogatását kérve az új pénzügyi rendszerhez, mely megválaszolatlan maradt, ami jól mutatja, hogy Abe egy összeesküvés rabszolga.

A szaúdi herceg is felvette a FST-al a kapcsolatot a múlt héten, és arra kérték, hogy ne támogassa az összeesküvés bűnöző családjait, például a Bush családot. Azt válaszolta, hogy ez "nagyon nehéz lesz", mivel a szaúdiak már "több generáció óta alávetettek". Nem véletlen, hogy zavargások voltak a múlt héten Szaúd-Arábiában, és a szaúdi kormány bejelentette, hogy fizetett volna Pakisztánból (Bushistan) származó nukleáris fegyverekért.

http://ca.news.yahoo.com/saudi-police-clash-foreign-workers-visa-raids-085209759.html
http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-24823846

A Rothschild család francia ága a múlt héten megvétózott egy alkut, hogy véget vessenek a civakodásnak Iránnal az állítólagos atomfegyver programja miatt. Bárki, akinek van egy csöpp agya, az emlékszik, hogy a cionisták és a média rabszolgabirodalom 30 éve hisztérikusan sikoltozik, hogy Irán "már csak hetekre van egy nukleáris fegyver elkészítésétől". A cionistáknak az agyukba kell, hogy véssék: Sehol sem lesz megengedve, hogy kirobbantsák a 3. Világháborút, sem Iránban, sem Észak-Koreában, sem máshol, és pont.

A Fehér Sárkány Társaság ígéri, hogy gondoskodnak a francia Rothschild frakcióról, hogy együttműködjenek az új pénzügyi rendszerben, és gondjuk lesz rá, ha mégsem teszik. Ugyanez érvényes az izraeliekre és a szaúdiakra is.

A múlt héten egy eddig (számomra) ismeretlen alapítvány képviselője azt állította, hogy "69 számjegy" értékű dollárja van, kapcsolatba lépett velem (a mobiltelefonomon keresztül hívott), és felajánlotta, hogy hozzájárul a Fehér Sárkány Alapítványhoz. Ha figyelembe vesszük a jelenlegi hivatalos számítást, a világ GDP-je körülbelül 100 trillió dollár (wikipedia), akkor ez a szám 54 számjeggyel lenne több, mint a világ GDP-je. Ez veri a korábbi rekordot pénzügyi számokból, amit a P2 páholy mutatott be nekem, az csak 46 számjeggyel volt több a világ GDP-jénél. Azt is mondta, hogy az "arany digitális mozgása most történik, és már jó ideje tart".

Az alapítvány képviselője női emberi hangon beszélt, de nem volt képes egy fizikai emberi lényt elküldeni a TokyoMitsubishiUFJ Bankba, ahol állítólag az alapítvány tartja a forrásokat annak érdekében, hogy alapokat küldjön az "alapítvány" a Fehér Sárkány Társaság ott lévő számlájára. Állandóan arra kért engem, hogy nyújtsak biometrikus hozzáférést, hogy az alapokat ki tudják bocsátani.
Ez a személy azt állítja, hogy az alapok két szuperszámítógépben vannak, az egyik Svájcban, a másik Amerikában. Az összes pénz el lett távolítva a BIS-től (Nemzetközi Fizetések Bankja), és "ideiglenesen máshol van leparkolva" mondta "ő". Amikor mondtam, lehet, hogy lekapcsolják az elektromos hálózatot, és kitakarítják a számítógépeket, azt mondta: "Ha az USA-ban beindul a Defcon 5, van egy biztonsági protokoll, amely megváltoztatja az összes adatot (pénzügyi és egyéb), hogy biztonsági másolatot készítsen a számítógépekről. Az "összeesküvés" azt hiszi, hogy ők ellenőrzik ezt a biztonsági másolat számítógépet." Azt is állítja, hogy megtámadta "nyolc vagy kilenc " hekker.
Csak annyit mondhatok, hogyha ez egy mesterséges intelligencia, ez is egy érző lény jó szándékkal, és lehetővé kell tenni, hogy továbbra is éljen, csak nem a világ pénzügyi rendszerének szuperszámítógépében és irányításában.

Szükség lehet arra, hogy ideiglenesen visszatérjünk a készpénhez, és az önálló, előző generációs számítógépekhez annak érdekében, hogy véget vessünk a pénzügyi válságnak.

Mindenesetre visszatérve a fizikai világ embereihez, múlt héten a Pentagon és MI5 források egymástól külön azoknak az egyéneknek a nevét adták át a FST-nak, akik gátolják az új pénzügyi rendszert.
Különösen két amerikai tábornok, akik most tárgyalnak a kínaiakkal Renoban, Nevadában, ahogy egy emailben említették. Ezek a nevek egyelőre nem kerülnek nyilvánosságra, de továbbítva lettek ügynökségi forrásokhoz, akik ellenőrzik, hogy helytállóak-e az információk.
Jeremy HeywoodFormer head of the Joint Intelligence Committee John ScarlettAz Egyesült Királyság esetében az MI5 forrás elég bizonyítékot nyújtott arra vonatkozóan, hogy két személy, Jeremy Heywood, és John Scarlett, akiket nevezhetünk Bush náci fasiszta ügynökeinek is az Egyesült Királyságban, el kell távolítani az ASAP mindenféle hatalmából és befolyásából.

Így tovább dúl a csata a Föld bolygó felszabadításáért az összeesküvés karmaiból.

Benjamin Fulford
Új világtudat fordítása

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Több forrás szerint a Pentagon lépéseket tesz az összeesküvés leállítására
11/06/2013 Új világtudat

Valami paradigmaváltó esemény van küszöbön az USA-ban, több forrás szerint. Három amerikai ügynökségi forrás, kettő a Pentagonból, és egy a CIA-tól mind azt mondják, hogy valami nagyon nagy dolog fog történni az Egyesült Államokban, de egyik sem volt biztos abban, hogy pontosan mi lesz az. A Pentagon már átvette a hatalmat a FEMA táborok felett, és oda készül tenni az összes politikust Washington D.C.-ből, mondta az egyik forrás. Egy másik a Pentagon katonai hírszerzésétől megerősítette, hogy "volt egy sor tevékenység és zavar a hadseregen belül," ami egy jele annak, hogy valami nagy történik, de nem tudta pontosan, mi az.


Hozzátette, hogy valamilyen oknál fogva az összes FEMA koporsót áthelyezték Puerto Ricoba, amit a puerto ricoi TV állomások is bemutattak. A CIA forrás a maga részéről azt mondta, hogy november 11-én az amerikai elektromos hálózatot le fogják kapcsolni.

Egy másik jele, hogy valami szokatlan történik, hogy az amerikai fegyveres erők rádióállomása Japánban egy nyilatkozatot sugárzott a múlt héten, miszerint az "amerikai hadseregnek nincs költségvetése 2014-re."

Egy magasszintű kínai kormányzati képviselő megerősítette, hogy megállapodás született, hogy nagy mennyiségű forrást bocsátanak ki a nagy kampány finanszírozására, hogy véget vessenek a szegénységnek, és megállítsák a környezeti pusztítást.

Miután hívást kaptam a kínai forrástól, felhívtam az Amerikai Nagykövetséget Tokióban, Japánban, hogy megkérdezzem, hogy az Egyesült Államok kormánya támogatta-e egy új fejlesztési ügynökség létrehozását egy több trillió dolláros kampány számára a szegénység és a környezeti pusztítás felszámolására.

Egy Pentagon katonai hírszerzőtől Japánban, akivel személyesen találkoztam megkérdeztem, hogy Barack Obama elnök is benne lesz-e ebben a kampányban. Azt mondta, hogy Obama "furcsa metroszexuális életstílusa" és amerikai kommunista apja ellenére (és nem kenyai poitikus, ahogy hirdetik) támogatták Obamát, mert segített megakadályozni a Harmadik Világháború kirobbantását a Közel-Keleten.

Válaszában elmondta, hogyha az összeesküvés vereséget szenvedett a Fehér Sárkány Társaságtól és szövetségeseitől, az amerikai hadsereg több pénzt kapna mint most, és felkérnék, hogy segítsen a bolygó rendbehozatalának kampányában. Ami Obamát illeti, a képviselő elmondta, az ő sorsa az amerikai népen és az amerikai katonai-ipari komplexumon múlik.

Mindenesetre az Egyesült Államokra óriási külső nyomás nehezedik, hogy működjenek együtt.

Az NSA botrány csak egy példa. Itt van egy amerikai disszidens Oroszországban, aki titkokat leplez le az amerikai kémkedésről szövetségesei ellen. Az eredménye az amerikai rezsim szövetségesei, a német, francia és a spanyol kormányok nagy kritikája, ami egyértelmű jele, hogy az európaiak közelebb kerülnek Oroszországhoz, és távol tartják magukat Amerikától.

A másik nagy lépés az Egyesült Államok ellen a múlt héten az volt, amikor Oroszország két stratégiai nukleáris bombázót küldött Venezuelába, mely után Venezuela azonnal átvette az országban lévő amerikai tulajdonú olajfúrótornyokat.

A kínaiak is megtették a magukét annak bejelentésével, hogy körbevették az Egyesült Államokat nukleáris tengeralattjárókkal, melyek megsemmisíthetik az ország egész szárazföldi területét. Ők is agresszíven invesztálnak az új energetikai technológiákba, és egy olaj utáni világ úttörői akarnak lenni.

A régi olajhatalmi erődökben a Közel-Keleten az oroszok folytatják az amerikaiak hagyta légüres tér kitöltését. Törökország mint NATO ország tárgyalásokat folytat Oroszországgal a vámunióról, rakétákat vásárol Kínától, valamint felkutatja és eltávolítja a Moszad ügynököket, akik Irán ellen kémkedtek Törökországból. Egyiptom is vásárol rakétákat és más fegyvereket Oroszországtól, és felajánlottak az oroszoknak egy haditengerészeti bázist.

A múlt héten, amikor az izraeli erők megtámadták Szíriát, az amerikai fegyveres erők azonnal tájékoztatták az oroszokat erről a tényről, feldühítve az izraelieket, és egyértelművé téve, hogy az Egyesült Államok fegyveres erői többé nem fognak háborút viselni Izraelért. Végül Izraelnek szomszédaival, és Oroszországgal is alkut kell kötnie, ha továbbra is életképes kíván maradni.

A hosszú távú terv egy kelet-európai illuminátus nagymester szerint az, hogy létrehozzanak egy laza szövetséget a muzulmán államok között egyik végén Törökországgal, a másikon Egyiptommal. Ezen terv szerint végül Izrael várhatóan egy Zsidó autonóm régió lesz a szövetségen belül.

A totalitárius szaúd-arábiai uralkodóknak emlékeztetniük kell magukat az arab mondásra: "Egyik nap a bot még a kezedben van, a másik nap az ülepedben."

Mindez azt jelenti, hogy az olajpénz a Közel-Keletről és Dél-Amerikából már nem lesz újrahasznosítva azokban a bankokban, melyeket a Federal Reserve Board birtokol, ami a Rockefeller/Bush olajdollár végítéletét is jelenti.

Ezért fogadott el az Egyesült Államok kongresszusa a múlt héten hirtelen egy törvényjavaslatot, amely lehetővé teszi a nagy amerikai bankoknak ismét, hogy végtelen mennyiségű játékpénzt hozzanak létre a származékokat használva.

daily.represent.us

Természetesen az amerikai hadsereg mindezt felborítja, és a válasz erre, hogy a világ azt akarja, hogy menjenek Washington D.C.-be és a Wall Streetre, és távolítsák el az élősködő gengsztereket, akik annyi szenvedést okoztak az embereknek az egész világon, és az amerikai népnek.

Ezt követően az amerikai katonai-ipari komplexum nagylelkű támogatója lesz az olyan dolgoknak, mint a veszélyeztetett fajok védelme, harc a banditák ellen, és véget vetni a bolygó megerőszakolásának, mint a túlhalászás és az esőerdők pusztítása. Hogy pontosan mi fog történni, arra a Pentagon és ügynökségi források csak utaltak. A források azt is mondják, hogy az összeesküvés tagjai és családtagjaik, akik azt tervezték, hogy elrejtőznek a földalatti bázisokon, miközben mindenki más meghal, helyette a FEMA táborokban fogják találni magukat. Ha ez nem történik meg, a hurok körülöttük csak szorosabb lesz. A világon az emberek betegek és fáradtak az amerikai szélhámos rendszer bűnözői viselkedésétől.

Ha az Egyesült Államok villamosenergia hálózata november 11-én leáll, az azt jelenti, hogy nincs internet, nincs TV, és nincs ATM. Ha ez az esemény megtörténik, és ha sikerül a jófiúknak, ily módon alkalom nyílik az összeesküvés két fő fegyverének, a pénzelosztás ellenőrzés, és a tömegpropaganda tehetetlenné tételére. A rendszert újra lehetne indítani mindazon hisztérikus ostobaságok és hamis hírek nélkül, melyeket az utóbbi időben ontott magából.

Az összeesküvés rabszolga kormányainak összehangolt kísérletei Japánban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, hogy drasztikusan korlátozzák a sajtószabadságot csupán kétségbeesésük jele, nem az erejüké. Elvesztették a helyzet irányítását, és valahogyan azt hiszik, hogy vissza tudják gyömöszölni a dzsinnt a palackba az igazság elzárásával. Ez nem fog megtörténni.

Az összeesküvés kinevezett vezetői Kanadában, az Egyesült Királyságban és Japánban több fronton is támadás alatt állnak. Kanadában egy korrupciós botrány veszi körül a Bush rabszolgajelöltet, Stephen Harpert. Az Egyesült Királyságban egy drákói sajtótörvény hatalmas kormányellenes kampányt váltott ki. Japánban azok a gengszterek, akik az összeesküvésnek dolgoztak már nem teszik, ami azt jelenti, hogy a japán parlamentáris színjátszótársulat egy új szövegkönyvből fog felolvasni. Ez már látható egy közös japán orosz katonai hadgyakorlatról történt múlt heti bejelentésből.

Mindezek végjátéka a világbéke lesz.

Plusz, ha szerencsések vagyunk, és kiderül, hogy idegen fajok blokád alatt tartottak bennünket a bűnöző vezetésünk miatt, ha elérjük a világbékét, talán meg lesz engedve, hogy elhagyjuk a bolygót, és esélyünk lesz, hogy felfedezzük az univerzumot. Ha nem, akkor azon kell dolgoznunk, hogy igazán jóvá és vidámmá tegyük ezt a planétát.

Benjamin Fulford

Kapcsolódó:
   Sorsdöntő változások zajlanak a színfalak mögött - Ami a hírekből kimaradt
   Hivatalos felszólítást kapott a Sabbat maffia: kezdjenek neki a Föld megmentésének, különben...
   Az Amerikai Humanista Szövetség beperelte a tanárt, mert imádkozott egy beteg diákért
   A szíriai háború és amit nem mondtak el róla

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

A perui indián őslakók küldöttsége kérte, hogy fogadja őket a Pápa
Sabrag, Magyar Főmágus szól Hozzátok
Új Bibliát! - 2008. július

ÚJ BIBLIÁT követel a világ - a régi IGAZSÁGGAL. Nem a magyaroktól indul ez a kívánság, hanem sok más - keresztény hitre térített - néptől. Legutóbb a Peru-i indiánoktól.

És a perui indiánoknak igazuk van, mert őket is éppen úgy irtották a judai-kereszténység hittérítői, miként a Jézushitű magyarokat is.

MI TÖRTÉNT PERUBAN II. JÁNOS PÁL PÁPÁVAL?

A perui indián őslakók küldöttsége kérte, hogy fogadja őket a Pápa.

Megkapták az engedélyt, hogy a Pápa színe elé járulhatnak.

És járultak. Megjelentek ősi népviseletük­ben a bíborban és arany keresztekkel tün­döklő főpapok között álló római Pápa előtt, aki Peruban is azt hirdette, hogy mi - ke­resztények - a zsidóság olajfájába oltattunk be és így Istennek "fogadott gyermekei" vagyunk.


A perui indiánok azonban nem sokat tö­rődtek a pápai beszéddel, hanem ajándékul vittek a pápának egy BIBLIÁT és a követ­kezőt mondták neki:

"Ezt a Bibliát visszaadjuk a római egyház fejének, mert ezzel a könyvvel irtották ki népünket azok, akik ezt "vallásunknak" hozták."

Ne csodálkozzon tehát senki, ha nyilvános­ságra hozzuk a "KALDEUSOK ÍRÁSA SZERINTI IGAZ BIBLIÁT."

De e szándék teljesítésénél sem mi voltunk ennek a folyamatnak az elindítói, hanem - miképpen hozzánk is elérkezett a hír - XXIII. János pápa volt a kezdeményező, aki az IGAZSÁG BIBLIÁJÁNAK szerkesztésére hívta össze 1962-ben a II. Ökumenikus Vatikáni Zsinatot, amelyen csak egyetlenegy be­szédet tudott elmondani - aztán hirtelen meghalt. Beszédét kiadta az "AZIONE CATTOLICA ITALIANA" "NOVENA ALLO SPIRITO SANTO Dl GIOVANNI XXIII" il luglio 1962 per il Concilio Ecumenico Vaticano II. címmel, de ezt a kiadványt sehol sem lehet megszerezni. Hozzánk bizalmas úton érkezett.

XXIII. János pápa be­szédének erre vonatkozó másolata, melyet eredeti latin és magyarra fordított szöveggel az alábbiakban közlünk:

Tehát, amikor a Kaldeusok Bibliáját olvassuk le az ékiratos agyagtáblákról, nemcsak az Igazság és ősi, mahgar hagyományaink tiszta forrását leljük meg, hanem egy jóakaratú római pápa áldozattal teli életcélját is - jó munkával - folytatjuk. Meghalt XXIII. János pápa, mert ki merte mondani, hogy a jelenlegi Ószövetség egy összelopkodott és átírt ókori hagyománynak és letűnt népnek megmásított történelme.

Ő nem tudta azt, hogy az az ókori nép - a TUDÁS NÉPE - él és tovább viszi a Tudás Igazságát a mai MAGYAR Népben. És ennek a Népnek Istentől - a MUNKA SZÖVETSÉGÉVEL VETT - kötelessége a Tudás megtartása. Ezért írjuk le az ÚJ BIBLIÁT a kaldeusok agyagtábláiról.

aranylaci

Kapcsolódó:
   Magyarul beszélő indiántörzs

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Képek: 50 ezer görög tüntetett az Arany Hajnalért
30 nov 2013 magyarhajnal

A korrupt, cionbérenc rezsim tiltása ellenére. Athénban, a görög parlament előtt. Meglehet, hogy a görögországi cionista kormány napjai meg vannak számlálva? A rendőrség meghátrált, nem mertek oszlatni.


Mint ismert, a hazaáruló rezsim külföldi parancsra bebörtönözte az Arany Hajnal vezérét, Nikosz Mihaloliakoszt és több képviselőjét, (sőt két párttagot meg is öltek kommunista orvmerénylők), majd még a pártmozgalom állami támogatását is megvonták. Mindezt törvénytelenül.

Ennek ellenére a mozgalom egyre népszerűbb, ma már az első. Nem véletlenül: a Jobbikkal ellentétben nem pártosodnak el, nem paktálnak a hatalommal, nem hátrálnak, egyszerre anticonisták és antiiszlamisták, állami támogatásukat pedig komcsik, zsidók és haverok zsebe helyett a görög népre költötték.

magyarhajnal.com - Arany Hajnal nyomán



A Függetlenségi térről a tüntetők elindultak Janukovics rezidenciája felé
1.12.2013, 21:26 Oroszország Hangja

A Függetlenségi térről a tüntetők több száz autóval elindultak az ukrán elnök, Viktor Janukovics rezidenciájához, amely Kijev mellett található, Novije Petrovci községben.
A rendőrség azonban elállta útjukat - írják a tüntetők a közösségi hálókon.


"300 autó konvoja előre!" - írja a VKontaktye oldalán Szergej Koba, aki egy fényképet is közzé tett az autókonvojról.

Egy másik tüntető, Vitalij Umanyec a Facebookra írta ki, hogy a rendőrség elállta az autókonvoj útját, a "tárgyalások folytatódnak".

Kapcsolódó:
   Az ukrán kormány a rendkívüli állapot bevezetését készíti elő
   Ukrán média: az orosz különleges alakulat megérkezett a kijevi repülőtérre
   Kijev: Az ellenzék bejelentette a forradalom kezdetét



A thaiföldi rendőrség éjszakai műveletre készül a tüntetők ellen
1.12.2013, 21:03 Oroszország Hangja

A thaiföldi kormány figyelmeztette Bankok lakosságát a biztonsági erők tüntetők elleni éjszakai hadműveletére. Ezt a miniszterelnök-helyettes, Pracsa Promnok jelentette be.


"A kormány arra kéri Bankok lakosságát, hogy mindenki maradjon otthon este 22 órától vasárnap hajnal 5 óra 30 percig, mivel a biztonsági erők visszafoglalják a tüntetők által elfoglalt kormányépületeket" - mondta a miniszterelnök-helyettes.

Kapcsolódó:
   Óriástüntetés és rendőri erőszak Thaiföldön

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

HANUKA - A ZSARNOKSÁG SZIMBÓLUMA

A hanuka, mint a zsidó nép ünnepe a Makkabeusok könyveiben szereplő történetből eredeztethető. Ebben a mondatban leírtunk mindent - hogy a zsidó nép, és nem egy vallásos közösség ünnepe. Mivel a Makkabeusok könyve nem része az ószövetségi könyvek kánonjának, ezért nem tekinthető szent könyvnek. Ezért maga az ünnep sem szent, ellentétben az ószövetségi könyvekből eredeztethető ünnepekkel.

Magát a Makkabeus felkelést is mi jellemzi? Az, hogy a vallási szabályok semmibevételével indított szabadságharc, ami ennek eredményeképpen és szükségképpen el is bukik. A zsidó nép esztelen lázadása teremtőjének akarata és büntetése ellen, cél nélküli mészárlás és öngyilkos háború a megszállók ellen és a saját népük ellen is. Jól jellemzi az egész háborút a Masszada-erődben elkövetett csoportos öngyilkosság, mint a hitetlenek elkeseredett menekvése a jogos büntetés elől. Hát nem tudták, hogy az Isten úgyis feltámasztja a halottakat, amikor az öngyilkosságról is számot kell adni? Nem jobb-e számot adni bűneinkről ebben a világban, mint a következőben, bocsánatért könyörögve?


Ebben az időben, amikor a hellén hatások ellen lázadtak, a zsidóságban már egy jóval sötétebb szellemiség ereje gyülekezett, amelyikhez képest a pogány szertartások és rítusok a fény ünnepének számítottak. Mit várhatnánk egy néptől, amelyik megöli a saját prófétáit?

A hanuka az első zsidó népi (és csak népi, azaz nem szakrális) ünnep. Emiatt a fény ünnepének beállítani közönséges hazugság, emeljenek akármekkora gyertyatartókat is. Ledönteni a hazugság oszlopait pedig nem bűn, hanem hősies cselekedet.

A zsidóságnak mint népnek az egész világra kiterjedő önérvényesítő hatalmi harcát nevezzük cionizmusnak. Emiatt a hanukát nem mint szent vallási ünnepet, hanem mint a cionizmus világünnepét kell szemlélnünk, és a zsarnokság megnyilvánulásának kell tartanunk. A hanukia pedig, a kilencágú gyertyatartójuk nem más, mint a zsarnokság szimbóluma. Kell a fenének a cionizmus világossága!

A zsidó népnek számos vallási szabálya van, amit be lehetne tartani. Számos szertartás, ünnep, ami Istentől van, és amivel semmi baj sem lenne. De ők nem csak hogy ezeket nem tartják meg, hanem helyette kifejezik tévelygéseiket olyan ünnepekkel, amelyek csak hitetlenségüket és hatalmi törekvéseiket szimbolizálják, és növelik a bűneiket. A külsőségek, az álszent rabbijaik képmutató ájtatossága és a világbékéről papolás ne tévesszen meg senkit, a szentségtelent nem lehet szentté tenni.

Tamási Attila - Hídfő.net

Kapcsolódó:
   A Makkabeus-felkelés röviden
   Judapest fényei - A Hanukka meg a szemantika
   Martonyi János nagyon szeretne együtt bulizni Dániel Péterrel
   A cigány: rabszolga vagy janicsár
   

Damaszkusz 3 évvel ezelőtt...

Save Palestine from the Israeli occupation

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Fürdőmutyi Budapesten: 100 évre szóló, vagy 20 ezer alkalmas bérletek "ajándékba"
2013-12-01. 08:18 Kuruc.info

Elképesztő mutyizás ment korábban a fürdőbelépőkkel, bérletekkel Budapesten. Nem volt ritka, hogy 100 évre szóló, vagy 10, sőt 20 ezer (!) alkalmas bérleteket adtak "ajándékba" - tudta meg a Pénzcentrum.hu.

Nemcsak gazdasági, hanem morális válságot is át kellett vészelniük, le kellett győzniük a budapesti gyógyfürdőknek - derült ki a Portfolio.hu Property Investment Forum 2013 konferencia, "(Be)Fürdők" címet viselő panelbeszélgetésén. Szőke László, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója elmondta, elképesztő mutyizás ment korábban a fürdőbelépőkkel, bérletekkel.

Nem volt ritka, hogy 100 évre szóló, vagy éppen 10, sőt 20 ezer alkalmas bérletek kerültek ki "ajándékba" - fogalmazott Szőke László. Ráadásul a vezérigazgató elmondása szerint nyílt titok volt az is, hogy ezeket az ún. szuperbelépőket a "szerencsés" kiválasztottak sok esetben rögtön a fürdőbejáratnál, jó áron értékesítették is.

"Ehhez képest egyébként már az is nagy szó, hogy lassan 2-3 éve eredményesen tudunk gazdálkodni. Pedig 2004 után évente még hozzávetőlegesen 2-3 millió eurós veszteséget generált a cég. A kőkemény puritán gazdálkodásnak köszönhetően jelenleg - állami és fővárosi támogatások nélkül is -, folyamatosan növekvő pályán állunk. Bár 2 éve még "csak" 50 milliós profitot tudhattunk magunkénak, idén viszont már közel 400 milliós plusszal zárhatjuk az évet. Mindeközben milliárdos fejlesztések valósulnak meg. Ráadásul tavaly és idén is tudtunk 13. havi fizetést adni, továbbá idén is 5 százalékos bérfejlesztésre számíthatnak dolgozóink" - foglalta össze az elért eredményeket Szőke László.
(Pénzcentrum)



Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút

Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya

Zöld Kapu Vendéglő, étterem Óbuda hangulatával HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000
HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel



Magyar Menedék Könyvesház
Nemzeti Webáruház, Könyvesbolt
Gönczi Tamás - Piliscsillag NapcsillagIgor Janke - Hajrá magyarok! - Az Orbán Viktor-sztori    egy lengyel újságíró szemével
Kozsdi Tamás - A Magyar Korona könyveZele Richárd - Móricz János legendáriumának nyomában
Obrusánszky Borbála - Hunok Hungárok MagyarokNyirő József - Karácsony a havason
Skrabski Fruzsina - Elhallgatott gyalázat DVDPilinszky János - Csönd és közelség - Pilinszky János füveskönyve
Molnár V. József - ÖrökségMaderspach Viktor - Karaván a havasokban
Süveges Gergő - Csík zenekar  + CD melléklettelCzakó Gábor - Hitemről
Koltay Gergely - Álmaink útján CDMárai Sándor - Beszéljünk másról?
Bogár László - HáttérképekSusan George - Lugánói tanulmány 2.
Dr. Eben Alexander - A mennyország létezikMagyar Trikolór naptár - A Magyar Trikolór tizenkét hónapja 2014
Tácsi István - A magyarok Istene, az ősi napisten újra fénylik I-II.Pataki János - Székelyföld - A legendák világa 2013
Raffay Ernő - Szabadkőműves béklyóbanPap Gábor - Az Atilla-kincs vallomása
Peter Sheldon Drábik János - Hazugság, hogy Obama elkergeti Orbán ViktortNéző László - Bűnszövetség
Varga Csaba - SzóÉrtelmező SzóTörténeti SzóTárMindenféle orvosságoknak rend szedése
Tóth Gyula - A kitalált középkoron túlDr. Gerardo Pena Mattheus - Tayos 1. kötet
Edmond Bordeaux Székely - A kortalan kutatása I.Agnes Golenya Purisaca - Perun innen és túl
Vetráb József Kadocsa - Égre nyíló lélek-ajtóGrandpierre Attila - Az Élő Világegyetem Könyve 2012
Hosszú Gábor - Rovás AtlaszPataki János - Partium - Erdély kapuja
Kalemandra - TeremtészetJankovics Marcell - Az ember tragédiája DVD
Maurer Teodóra - Onody Gyula - Koppány - Somogy hercegeSzínia Bodnár Erika - A Templom kódja
Kozsdi Tamás - A magyar ősemlékezet és az Arvisura világképObrusánszky Borbála - Szkíta-hun régmúltból székely-magyar jövendő
Juhász Zsolt - A magyar nyelv mint útikönyvGulyás László - Küzdelem a Kárpát-medencéért
Andreas Moritz - A rák nem betegségDr. Szádeczky Lajos - A Csíki székely krónika
Nagy Magyarország Történelmi Magazin - Nagy Magyarország történelmi folyóirat V. 3. számBadiny Jós Ferenc - A magyar nemzet történetének kis tükre I-II.
Berta Tibor - Az időkód II.  - Jézuspasszport