2014. január 14., kedd

[Lapszemle] TÖRVÉNYEK? Az emberek azt hiszik, hogy a törvények... - A lopás jó erkölcsre nevel? - A Hitelkárosultak elítélik a bankrobbantást - Rendõrök vigyázták a bankok álmát - Matematikai mûvelet az árfolyamrés - Sosem történt ilyen: magánbankok nyílhatnak Kínában - A végsõ offenzíva az összeesküvés ellen folytatódik, az ellenállás gyengül, de csúnya incidensek továbbra is lehetségesek

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


JÓTÉKONYSÁGI EST
JÉZUS KÉRÉSE ALAPJÁN, A SZENT ANNA RÉTEN MEGÉPÍTENDŐ KÁPOLNÁÉRT


"Világ Győzelmes Királynője!
Most mutasd meg hatalmadat!"

Időpont: 2014. január 18. szombat 16 óra

Helyszín: Budakalászi Faluház (Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár) Szentendrei u.9.
Részletek: http://www.egipatrona.hu/index.php/jotekonysagi-est-a-kapolnaert
Kápolna honlap: www.egipatrona.hu/kapolna





Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

TÖRVÉNYEK? Az emberek azt hiszik, hogy a törvények:
- azért vannak, hogy megvédjék őket.
- az erkölcsöt és az igazságot testesítik meg (morality & justice)
A helyzet az esetek nagy részében nem ez! A törvények azért vannak, hogy kordában tartsák az embereket és rabszolgává teszik őket. A mi akaratunkat hajtják végre a nép felé.
- ha a törvény azt mondja, hogy ártatlan nőket és gyerekeket ölj meg háborúban "katonaként", megtennéd ? Ha a válasz 'nem', akkor Te bűnöző vagy és törvénysértő...
- ha katona öl meg ártatlan embereket egy nemzet nevében, akkor Ő hazafi, hős és példakép gyermekeink szemében.
- Ha ezeket a bűncselekményeket valaki nyilvánosságra hozza, akkor Ő hazaáruló (lásd. Bradley Manning, Edward Snowden)
- Ha a boltban elfogyasztasz valamit, akkor Te tolvaj vagy és elítélnek.
- Ugyanez a bolt élelmiszerek tonnáit dobja ki feleslegként, míg mások éheznek. Ez teljesen legális.
- Ha bizonyos növényeket termesztesz magadnak és elfogyasztod, még börtönbe is kerülhetsz, hiszen azt is mi mondjuk meg, mit lehet és mit nem!
(Így uralunk mindent, mi vagyunk az ILLUMINATI - Ezeket a területeket és a jövőt is irányítjuk!)


Így uralunk mindent, mi vagyunk az ILLUMINATI

Bevezetés a New World Order összeesküvésbe - mely már nem elmélet, hanem gyakorlat .. Tudásanyag arról, ahogy a háttérhatalom, az Illuminati megpróbálja létrehozni az Új Világrendet (New World Order). Bebizonyítjuk elméletben, hogyan képes 13 Család, kb. 7000 személy irányítani 7 milliárd embert....
Forrás és köszönet a videóért: Pirospirula




Magyar pavilon - koncepció, 2015. Milánói világkiállítás


izraeli menóra, fejére állított kettőskereszt


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

A lopás jó erkölcsre nevel?
2014, január 13 - 09:47 alfahir.hu

A miskolci rendőrség szerint nem veszélyezteti a gyerekek erkölcsi fejlődését, ha szüleikkel lopni mennek. Legalábbis ez derül ki egy, a Jobbikhoz eljuttatott nyomozást megszüntető határozatból.

Jakab Péter önkormányzati képviselő hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, az Érpataki Modell lyukói bázisvezetője fordult hozzá segítségért, miután a telkét rendszeresen "meglátogatják" arra illetéktelenek: legutóbb egy nyolcgyermekes család lopta meg. A sértett feljelentette a szülőket gyermekveszélyeztetésért, a rendőrség azonban megszüntette a nyomozást arra hivatkozva, hogy a gyerekek valószínűleg nem tudták, hogy lopnak, így a szülők nem is veszélyeztették őket.

Jakab Péter az eset kapcsán felhívta a rendőrség figyelmét a gyermekvédelmi törvényre, mely szerint a szülőknek kötelességük biztosítani gyermekük testi, értelmi, érzelmi és erkölcsi fejlődését. Ha a rendőrség szerint a szülőkkel való lopás nem meríti ki a gyermekveszélyeztetést, az vagy azt jelenti, hogy szerintük a lopás jó erkölcsre vall, vagy azt, hogy a miskolci rendőrség maga is részt vesz a város züllesztésében, amikor eltűri, hogy mélyigénytelen szülők bűnözőket neveljenek Miskolcon, fogalmazott a politikus. A Jobbik ügyészségi vizsgálatot kezdeményez az ügyben, jelentette be Jakab, aki tűrhetetlennek nevezte, hogy az egyenruhások sokszor már akkor sem hajlandóak fellépni a jogsértőkkel szemben, ha a bűncselekmény "kiszúrja a szemüket", inkább a "legkreatívabb módon próbálják lerázni az állampolgárokat".

Mint mondta, lassan 3 éve annak, hogy Kriza Ákos polgármester Miskolcra hozta Bogyay Ferenc rendőrkapitányt. Azóta történelmi magasságokba emelkedett a városban a bűnözés: többek között egy év alatt 80 százalékkal nőtt a gyermekkorú bűnelkövetők száma. Most már tudjuk miért, tette hozzá. "Ezzel a mentalitással Miskolcon nem lehet rendet tenni. Kapitányúrnak ideje lenne átadnia a helyét olyasvalakinek, aki mismásolás helyett kész arra, hogy határozottan fellépjen mind a bűnözőkkel, mind a velük elnéző hatóságokkal szemben" - szólított fel Jakab Péter.

Kapcsolódó:
   "Szociális turizmus": EU-s törvényeket is megsemmisítene a brit kormány, ha azok az ország nemzeti érdekeit veszélyeztetik

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

A Hitelkárosultak elítélik a bankrobbantást - MSZF
Budapest, 2014. január 14. kedd MSZF SZK

A Magyar Szociális Fórum kedden a deviza-hitelkárosultak ellen irányuló provokációnak minősítette és elítélte a Budapesten hétfőn elkövetett bankrobbantást.

A merénylet nem megoldja a Hitelkárosultak problémáját, hanem mérsékli a károsultak érdekérvényesítő képességét. Azoknak a kezére játszik, akik a bankokat akarják "áldozatként" feltüntetni a megkárosított embermilliók helyett, és meg akarják hiúsítani, hogy a profit rovására szülessen jogi megoldás - áll a társadalmi mozgalom kedden kiadott közleményében.

Az MSZF felhívta a közvélemény figyelmét arra, hogy a robbantásos merényletet a Kúria Hitelkárosultakkal szemben hozott december 16-i döntése után követték el akkor, amikor a kormány - négyévi késlekedés után - még mindig nem tudja, mi tévő legyen a hitelszerződésekkel és a belőlük fakadó elszámolással kapcsolatban. Ez az állapot melegágya a szélsőséges megnyilvánulásoknak - írják.

Az MSZF óva inti a kormányt, hogy "rendcsinálással" helyettesítse a devizahitel-probléma átfogó megoldását. Az adminisztratív hajlamok erősödésére utalnak a fokozott biztonsági intézkedések a bankok védelmében, továbbá az ellenőrzések és a megfigyelések szigorítása. A hozott intézkedések nem indokolhatóak pusztán azzal, hogy a robbantó bűnöst kézre akarják keríteni, hiszen hatásuk nem csak elrettentő, hanem megfélemlítő is.

"A hatósági rend nem pótolhatja a társadalmi rendet, azt, hogy további huzavona és választási megfontolások helyett kényszerítő jogi megoldás szülessék a Hitelkárosultak javára, és az őket megkárosító hitelezők rovására. A korrekt megoldásnak ki kell zárnia, hogy a hitelezettek kárát részben az adófizetők pénzéből fizessék meg" - szögezte le a Magyar Szociális Fórum.

Frusztrált prekoncepciós illusztrációk a spekulációra :)


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Rendőrök vigyázták a bankok álmát
2014, január 14 - 10:05 alfahir.hu

Az éjszaka folyamán a legtöbb fővárosi bankfiók mellett rendőrök álltak, nehogy újabb csomagot hagyjanak a bejáratnál. Még nincs meg az elkövető.

Ahogy arról részletesen beszámoltunk, hétfő hajnalban 4 óra 18 perckor nagy erejű robbanás történt egy XIII. kerületi Béke úti CIB Bankfióknál. A detonáció szinte teljesen megsemmisítette a helységet, a közvetlen szomszédságban álló Budapest Bank fiókja is sérült. A rendőrség egyelőre nem tudja, milyen típusú robbanószerkezetet használtak, de szemtanúk elmondása alapján a robbanás előtt nem sokkal egy cross motoros ember járt a környéken, vélhetően ő volt az is, aki a bombát lerakta. Állítólag előtte a hajléktalanokat is arrébb küldte, így vélhetően egyfajta üzenetként lehet az akcióra tekinteni, emberi élet kioltása nem szerepelt a tervben.

Az index.hu egyik munkatársa az esti őrzésről azt írja: "A Teréz körúton végig mindkét oldalon, minden bankfiók előtt rendőr áll. Tegnap éjszaka, miután pénzt vettem fel az egyik bank ATM-jéből az Oktogonon, a rendőr leellenőrizte, hogy nem hagytam-e ott valamit.".


A bomba időzített vagy távirányítású lehetett, a robbanás ereje pedig akkora volt, hogy négysávos, plusz dupla villamossínnel is ellátott Béke út túloldalán ért földet a bank bejárati ajtaja. Később alig három villamosmegállóval arrébb egy gázrobbanás is történt, majd kora este a Béke térnél két -valószínűleg bámészkodó- autós ütközött össze.

A környéken viszonylag sok térfigyelő kamera van, a rendőrség ezek felvételeinek vizsgálatával próbálja azonosítani a robbantót, továbbá a mobiltelefon-cellainformációk is sokat elárulhatnak az elkövetőről.

Állítólag a bankok korábban nem kaptak konkrét fenyegetéseket, így az akció ebből a szempontból váratlanul érte a pénzintézetet. Később összefüggésbe hozták az ügyet Kásler Árpáddal, a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének (BAÉSZ) vezetőjével, aki az elmúlt napokban több fenyegető levelet is feltöltött honlapjára. Igaz, ez nem bankok, hanem politikusok ellen irányult. A pletykák szerint előállították, de ezt később Kásler cáfolta.

Kapcsolódó:
   Olvasó: Mi jár ma a fejemben? A nagy bumm...
   A MA REGGELI BANK ROBBANTÁS, MÁS SZEMSZÖGBŐL! - Szabadon Ébredők
   Valószínű: titkosszolgálati robbantás történt
   Helló bankok, helló magyarok, ez itt a baj


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Matematikai művelet az árfolyamrés
Bán Károly - 2014. január 13., hétfő Magyar Hírlap

Érvénytelenséget mondott ki a fővárosi ítélőtábla egy "devizahiteles" perben, hivatkozva többek közt egy uniós irányelvre is

Nagy jelentőségű, jogerős ítélet született másodfokon a Fővárosi Ítélőtáblán egy "devizahiteles" perben. A másodfokú bíróság - a Fővárosi Törvényszéken született elsőfokú ítéletet megváltoztatva - az egész kölcsönszerződés érvénytelenségét állapította meg - derül ki a táblabíróság múlt hét végén közzétett sajtóközleményéből.

A forintban nyújtott és ugyanígy visszafizetendő kölcsön nem devizahitel az újabb ítélet szerint

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntést hozott a napokban egy "devizahiteles" perben. Az ítélet leginkább szembetűnő érdekessége, hogy az indoklás kimondja, hogy "a devizaalapú kölcsönszerződés forintban nyújtott és ugyanígy visszafizetendő kölcsön", tehát - szemben a Kúria decemberi jogegységi döntésének megállapításával - az ügyfél "nem devizában adósodott el". A kölcsön deviza összegének folyósításkori és az egyes törlesztőrészletek forint összegének törlesztéskori árfolyamának meghatározása pusztán matematikai művelet, amely mögött tényleges deviza vétel és eladás nincs. (Hasonló ítéletet hozott korábban a Szegedi Ítélőtábla is jogerősen az úgynevezett árfolyamrés kérdésében, ám a bank felülvizsgálati kérelmében a Kúria nem döntött, az ügyben az Európai Unió Bíróságának állásfoglalását kérte. Többek között ebben a kérdésben sürgette Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője a Kúriát, hogy ne várjon az Európai Bíróság döntésére - a szerk.)

A Fővárosi Ítélőtábla mostani ítélete szerint az egyedileg meg nem tárgyalt szerződési feltételeket tartalmazó fogyasztói kölcsönszerződés az egyoldalúan kikötött módosítási feltételek okán tisztességtelen, és teljes egészében semmis. A szerződés semmisségének megállapítását az a fogyasztó is kérheti, aki egyébként a pert megelőzően a tartozását elismerte, de még részben sem teljesítette azt - áll az indoklásban.

A pusztán matematikai művelettel előállított "devizaárfolyam" folytán a törlesztőrészlet kiszámításának módjára vonatkozó szerződési feltétel teljesíthetetlen, emiatt az egész kölcsönszerződés érvénytelenségét állapította meg a Fővárosi Ítélőtábla. Az ítélet hivatkozik az Európai Unió 1993-as fogyasztói irányelvére is, amely szerint "egyoldalú hatalmasság gyakorlását jelenti a kölcsönszerződés egyoldalú módosítása", amely szögesen ütközik a polgári törvénykönyv (Ptk.) paragrafusával is. A Ptk. 240. §-a szerint a tisztesség, a jóhiszeműség követelményeit sérti az egyoldalú szerződésmódosítás, amely a fogyasztó hátrányára eredményez egyensúlytalanságot a szerződésben.

Kapcsolódó:
   A devizaadósok kérhetik a végrehajtás felfüggesztését
   A Ptk-ban tiltaná a devizahitelt az LMP
   Róna Péter: Hét ember felelős a devizahitelezésért

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Sosem történt ilyen: magánbankok nyílhatnak Kínában
2014. január 07., kedd, 16:19 MTI - HVG

Még idén megnyílhatnak Kínában az első olyan bankok, amelyek teljes egészében magántulajdonban vannak. Ez a bankrendszer liberalizációjának újabb lépése. Ilyen korábban sosem volt még az országban.

A Kínai Banki Szabályozó Bizottság bejelentése szerint a kísérleti program részeként három-öt magánbank kezdheti meg működését az országban. Az előírások és a pénzintézetek számára megszabott normák "nagyon szigorúak" lesznek - ígérik.

Az új bankok alapítása mellett a már működők magántőkével való megsegítése, átalakítása is lehetővé válik a program keretein belül. A külföldi tőke fokozatos beengedését is kilátásba helyezték, egyelőre pontos határidő megjelölése nélkül.

Kínában eddig nem lehetett magánbankot alapítani. Az országban működő összes pénzintézet legalább részben állami tulajdonban van, a szektort egyértelműen a központilag vezérelt óriásbankok uralják.

Az állami kézben lévő bankok monopóliuma egyebek mellett a pénzügyi források újraelosztásának torzulásához vezetett, tőlük az állami projektekbe áramlott ugyanis a legnagyobb mennyiségű tőke, míg a kis- és közepes vállalatok számára sokszor nem akadt hitel.

A magánbankok a bankrendszer reformját hozhatják el, növelhetik a versenyt és friss pénzzel láthatják el a kínai gazdaság szereplőit. Új források bevonására minden korábbinál nagyobb szükség van, a hitelezési lehetőségek szűkösek ugyanis, a gazdaság általános lassulása miatt bajba jutott, kölcsönre szoruló vállalatok száma növekszik.

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

A végső offenzíva az összeesküvés ellen folytatódik, az ellenállás gyengül, de csúnya incidensek továbbra is lehetségesek
Benjamin Fulford 1/07/2014 Újvilágtudat

Annak érdekében, hogy 2014 legyen a Sabbat összeesküvés végső vereségének éve, könyörtelen nyomást kell továbbra is gyakorolni, amíg biztossá nem válik a győzelem. Az újévi ünnepek elmúltával az amerikai milíciák, az olasz P2 páholy vezetői, a Pentagon és a CIA tisztviselői, valamint mások is világossá tették a Fehér Sárkány Társaság kapcsolatain keresztül, hogy ezt szándékozzák tenni.

A probléma sokféleségét mutatja, hogy nem tudják pontosan, hová kell irányítani a dühüket, vagy a jogi lépéseket. Ezért 2014 első hírlevelelében megpróbálok rámutatni bizonyos személyekre és szervezetekre, amelyeket el kell távolítani a hatalomból és a befolyásból.

Például az egyik nyilvánvalóan puha célpont a Sulzberger család, melynek tulajdonában van a New York Times. Az igazság megírásának megtagadásával, vagy hogy nem hagyták az igazságot megírni a 3000 New York-i lakos tömeges meggyilkolásával járó 2001 szeptember 11-ét, ők maguk is bűnrészessé váltak a tömeggyilkosságban. Kényszerítve őket, hogy kezdjenek írni az eseménnyel kapcsolatos igazságról, egy módja lenne annak, hogy megtörjük a vállalati média tagadását erről az attrocitásról.

Más média mogulok, akik büntetőjogilag bűnösnek tekinthetők, mint a tömeggyilkosságok bűnrészesei, többek közt a Walt Disney elnöke Michael Eisner, a Time Warner elnöke Gerald Levin, a Viacom vezetője Sumner Redstone, és a Washington Post feje, Katherine Meyer Graham. Ezeknek az embereknek félreérthetetlenül el kell mondani, hogy vagy kezdjenek el írni az igazságról, vagy börtönbe kerülnek; ha az igazságügyi hatóságok túl korruptak, hogy cselekedjenek, akkor a bíróságon kívüli fellépés is indokolt.

Aztán ott van az ismert terrorista irányítók egy csoportja, köztük a volt nemzetbiztonsági tanácsadó Zbigniew Brzezinski, az egykori Pentagon tanácsadó Richard Perle, és más vezető neokonzervatívok, mint William Kristol, Elliott Abrams, Kenneth Adelman és Robert Kagan. Ezek az emberek fenyegetést jelentenek az emberiségre, ezért el kell őket távolítani.

Mindez csak néhány példa azon fajta emberek közül, akiknek egy tisztességes civilizált nemzetnek nem kellene megengednie, hogy szabadok legyenek. Katonai és stratégiai szempontból mindezeken túl, hogy felszabadítsák az Egyesült Államokat a Sabbat maffia fasiszta irányítása alól, a következő intézkedések szükségesek:
1. Elfoglalni és államosítani a 12 Federal Reserve Board banki ágat
2. Könyvvizsgálni a Szenátust és a Kongresszust, és letartóztatni mindazokat, akiket megvesztegettek
3. Lecserélni a legfelsőbb bíróság bíráit, akik lehetővé tették ifjabb George Bush csalással történt megválasztását
4. Leállítani az Amerikai Egyesült Államok Vállalatot, és visszaállítani az Amerikai Egyesült Államok Köztársaságát
5. Államosítani minden olyan bankot, mely csaláson alapuló származékos kereskedést folytatott
6. Eltávolítani az összes olyan katonai és ügynökségi alkalmazottat, akiket megvesztegettek
7. Leírni az összes állami és magán adósságot
8. Elkezdeni újjáépíteni az Egyesült Államokat egy komány által kibocsátott valutával (nincsenek adók, nincs szükség adósságra)
Ez minden, amire szükség van, hogy felszabadítsuk az embereket az Egyesült Államokban egy olyan rezsim alól, melyet adósrabszolgaságon, megvesztegetésen, zsaroláson és gyilkosságokon keresztül működtet egy családi maffia.

Ha Barack Obama ennek nem tesz eleget, akkor menni fog, ez matematikai bizonyosság. Kiszámították, hogy minden ember a Földön 8 emberen keresztül kapcsolódik mindenki máshoz, barátok barátain keresztül, így el tudjuk érni, hogy mindez megtörténjen azáltal, hogy olyan emberekkel lépünk kapcsolatba, akiket ismerünk, és képesek vagyunk bizalomra épülő, alkotó, cselekvő hálózatokat létrehozni.

Ne feledjük, hogy az egyetlen viszonylag biztonságos formája a kommunikációnak a kézírás, a kézbesített üzenetek. Semmilyen digitális dolog nem biztonságos, mivel a legtöbb szóbeli beszélgetést most is ellenőrzik. Ha viszonylag titokban akarsz beszélni, a mobiltelefonok hatótávolságán kívül, menj egy szökőkúthoz, vagy egy hangos és zsúfolt nyilvános tér közepére. A hitelkártyáid, bankkártyáid és a mobilkészülékek is lehallgató eszközként működnek, így hagyd őket hátra.

Végül ne feledjük, hogy az Egyesült Államok Kormányának illegális maffia megszállói New Yorkra, Washingtonra, Los Angelesre és Chicagora koncentrálódnak.

A sarokba szorított összeesküvés még mindig képes veszélyes és piszkos dolgokra, így fokozott éberségre van szükség. A leginkább reális tömeges terrortámadás fenyegetés most már Tokió és a közelgő olimpia ellen irányul Szocsiban, Oroszországban.

Az Egyesült Királyság kormánya és az Obama rezsim egyaránt elrendelte ügynökeinek, hogy működjenek együtt Oroszországgal, hogy megakadályozzák a terrortámadásokat az olimpiai játékok ellen. A britek, akiknek tapasztalatuk van a londoni olimpián történt nukleáris terrorfenyegetés kapcsán úgy tűnik, hogy őszinték a segítségnyújtásban Oroszországnak. Mivel azonban sok Oroszország ellen irányuló terrorcselekményt az amerikai kormányon belüli náci párt vezényelt, nem világos, hogy mennyire látják szívesen az USA segítségét.

Japánban a gnosztikus illuminátusok ismételt fenyegetéseket tettek, hogy elsütnek egy atombombát Tokióban. Ez aggasztó, mivel az atomreaktorokért és környezetvédelemért felelős miniszter Nobuteru Ishihara, a cionisták által létrehozott Makuhari kultusz tagja. Ez a kultusz egyike a cionisták által létrehozottaknak, mint például a Keresztény Cionizmus, a hit a X bolygóban, a Nibiruban, a Foton övben, stb., mind olyan témával foglalkozik, miszerint a legtöbb ember meg fog halni a bolygón, de a néhány kiválasztott hívőt megmentik.

http://alltheemperorsmen.com/nuclear_fascism.html

Abe maga is kötődik a Moon féle Egyesítő Egyházhoz, aminek van egy farmja a Bush farm mellett Paraguayban. Ez a csoport is érintett kábítószer és embercsempészetben, és más bűncselekményekben. Az Abe rezsim egy fasiszta kormányzat, mely ellopott választással került hatalomra, és vallási fanatikusok működtetik, akik parancsaikat a cionista maffiózóktól kapják. Ez egy nagyon veszélyes, és sajnálatos helyzet.

Ugyanakkor Abe és rendszere sokkal sebezhetőbb, mint ahogyan azt hiszik, mivel tengerentúli mestereiket folyamatosan eltávolítják az egész világon.

Észak-Koreában Kim Dzsong Un már eltávolította a cionistákhoz kapcsolódó személyeket, és a Japánban található észak-koreai hálózatuk lesz a következő. Ugyanez igaz Dél-Koreára, ahonnan a cionistákat szintén kirúgták.

Abe a Császár támogatását sem élvezi, amit bizonyított az a tény, hogy Abe meglátogatta a Jaszukuni-szentélyt. A Japán Császár nem hajlandó ellátogatni a szentélybe, mert a cionisták elrendelték, hogy a háborús bűnösöket is oda temessék az 1970-es években.

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=egjfiXWPoYQ

Más szavakkal, amit látunk az Abe rezsimben, az a külföldiek utolsó állása, akik gyarmatosították Japánt az 1860-as években, és akik felállították az új-babiloni Shinto állami diktatúra rendszerét.

A háromlábú holló titkos társaság, mely már azóta létezik, hogy Japánt először lakták emberek, nagyon óvatosan figyeli a helyzetet. Tagjaik sohasem regisztrálják születő gyermekeiket a hatóságoknál, és mindannyian egy speciális oktatást kapnak a tibeti tanok bevonásával. Ritkán avatkoznak a politikába, de hamarosan megteszik.

Az újév ezen a héten komolyan kezdődik, ahogy a szabadságok véget érnek, és az események felveszik a lépést újra hamarosan. Már vannak antifasiszta tüntetések és támadások Olaszországban, az Egyesült Államokban, Franciaországban, Thaiföldön, Kambodzsában, Törökországban, Ukrajnában, stb.

Kapcsolódó:
   Emberek tűnnek el a semmibe, állítja egy volt rendőr
   Az Anonymous feltörte az Amerikai Szövetségi Hivatal weboldalát Aaron Swartz öngyilkossága miatt
   Erőszakra kiképezve: Milyen hatással vannak a videojátékok az agyra?
   Az Anunnaki és az Illuminátusok háborúja - nem kétséges, hogy ki fog veszíteni

Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút


Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya
HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000
HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel



[Lapszemle] TÖRVÉNYEK? Az emberek azt hiszik, hogy a törvények... - A lopás jó erkölcsre nevel? - A Hitelkárosultak elítélik a bankrobbantást - Rendõrök vigyázták a bankok álmát - Matematikai mûvelet az árfolyamrés - Sosem történt ilyen: magánbankok nyílhatnak Kínában - A végsõ offenzíva az összeesküvés ellen folytatódik, az ellenállás gyengül, de csúnya incidensek továbbra is lehetségesek

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


JÓTÉKONYSÁGI EST
JÉZUS KÉRÉSE ALAPJÁN, A SZENT ANNA RÉTEN MEGÉPÍTENDŐ KÁPOLNÁÉRT


"Világ Győzelmes Királynője!
Most mutasd meg hatalmadat!"

Időpont: 2014. január 18. szombat 16 óra

Helyszín: Budakalászi Faluház (Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár) Szentendrei u.9.
Részletek: http://www.egipatrona.hu/index.php/jotekonysagi-est-a-kapolnaert
Kápolna honlap: www.egipatrona.hu/kapolna





Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

TÖRVÉNYEK? Az emberek azt hiszik, hogy a törvények:
- azért vannak, hogy megvédjék őket.
- az erkölcsöt és az igazságot testesítik meg (morality & justice)
A helyzet az esetek nagy részében nem ez! A törvények azért vannak, hogy kordában tartsák az embereket és rabszolgává teszik őket. A mi akaratunkat hajtják végre a nép felé.
- ha a törvény azt mondja, hogy ártatlan nőket és gyerekeket ölj meg háborúban "katonaként", megtennéd ? Ha a válasz 'nem', akkor Te bűnöző vagy és törvénysértő...
- ha katona öl meg ártatlan embereket egy nemzet nevében, akkor Ő hazafi, hős és példakép gyermekeink szemében.
- Ha ezeket a bűncselekményeket valaki nyilvánosságra hozza, akkor Ő hazaáruló (lásd. Bradley Manning, Edward Snowden)
- Ha a boltban elfogyasztasz valamit, akkor Te tolvaj vagy és elítélnek.
- Ugyanez a bolt élelmiszerek tonnáit dobja ki feleslegként, míg mások éheznek. Ez teljesen legális.
- Ha bizonyos növényeket termesztesz magadnak és elfogyasztod, még börtönbe is kerülhetsz, hiszen azt is mi mondjuk meg, mit lehet és mit nem!
(Így uralunk mindent, mi vagyunk az ILLUMINATI - Ezeket a területeket és a jövőt is irányítjuk!)


Így uralunk mindent, mi vagyunk az ILLUMINATI

Bevezetés a New World Order összeesküvésbe - mely már nem elmélet, hanem gyakorlat .. Tudásanyag arról, ahogy a háttérhatalom, az Illuminati megpróbálja létrehozni az Új Világrendet (New World Order). Bebizonyítjuk elméletben, hogyan képes 13 Család, kb. 7000 személy irányítani 7 milliárd embert....
Forrás és köszönet a videóért: Pirospirula




Magyar pavilon - koncepció, 2015. Milánói világkiállítás


izraeli menóra, fejére állított kettőskereszt


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

A lopás jó erkölcsre nevel?
2014, január 13 - 09:47 alfahir.hu

A miskolci rendőrség szerint nem veszélyezteti a gyerekek erkölcsi fejlődését, ha szüleikkel lopni mennek. Legalábbis ez derül ki egy, a Jobbikhoz eljuttatott nyomozást megszüntető határozatból.

Jakab Péter önkormányzati képviselő hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, az Érpataki Modell lyukói bázisvezetője fordult hozzá segítségért, miután a telkét rendszeresen "meglátogatják" arra illetéktelenek: legutóbb egy nyolcgyermekes család lopta meg. A sértett feljelentette a szülőket gyermekveszélyeztetésért, a rendőrség azonban megszüntette a nyomozást arra hivatkozva, hogy a gyerekek valószínűleg nem tudták, hogy lopnak, így a szülők nem is veszélyeztették őket.

Jakab Péter az eset kapcsán felhívta a rendőrség figyelmét a gyermekvédelmi törvényre, mely szerint a szülőknek kötelességük biztosítani gyermekük testi, értelmi, érzelmi és erkölcsi fejlődését. Ha a rendőrség szerint a szülőkkel való lopás nem meríti ki a gyermekveszélyeztetést, az vagy azt jelenti, hogy szerintük a lopás jó erkölcsre vall, vagy azt, hogy a miskolci rendőrség maga is részt vesz a város züllesztésében, amikor eltűri, hogy mélyigénytelen szülők bűnözőket neveljenek Miskolcon, fogalmazott a politikus. A Jobbik ügyészségi vizsgálatot kezdeményez az ügyben, jelentette be Jakab, aki tűrhetetlennek nevezte, hogy az egyenruhások sokszor már akkor sem hajlandóak fellépni a jogsértőkkel szemben, ha a bűncselekmény "kiszúrja a szemüket", inkább a "legkreatívabb módon próbálják lerázni az állampolgárokat".

Mint mondta, lassan 3 éve annak, hogy Kriza Ákos polgármester Miskolcra hozta Bogyay Ferenc rendőrkapitányt. Azóta történelmi magasságokba emelkedett a városban a bűnözés: többek között egy év alatt 80 százalékkal nőtt a gyermekkorú bűnelkövetők száma. Most már tudjuk miért, tette hozzá. "Ezzel a mentalitással Miskolcon nem lehet rendet tenni. Kapitányúrnak ideje lenne átadnia a helyét olyasvalakinek, aki mismásolás helyett kész arra, hogy határozottan fellépjen mind a bűnözőkkel, mind a velük elnéző hatóságokkal szemben" - szólított fel Jakab Péter.

Kapcsolódó:
   "Szociális turizmus": EU-s törvényeket is megsemmisítene a brit kormány, ha azok az ország nemzeti érdekeit veszélyeztetik

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

A Hitelkárosultak elítélik a bankrobbantást - MSZF
Budapest, 2014. január 14. kedd MSZF SZK

A Magyar Szociális Fórum kedden a deviza-hitelkárosultak ellen irányuló provokációnak minősítette és elítélte a Budapesten hétfőn elkövetett bankrobbantást.

A merénylet nem megoldja a Hitelkárosultak problémáját, hanem mérsékli a károsultak érdekérvényesítő képességét. Azoknak a kezére játszik, akik a bankokat akarják "áldozatként" feltüntetni a megkárosított embermilliók helyett, és meg akarják hiúsítani, hogy a profit rovására szülessen jogi megoldás - áll a társadalmi mozgalom kedden kiadott közleményében.

Az MSZF felhívta a közvélemény figyelmét arra, hogy a robbantásos merényletet a Kúria Hitelkárosultakkal szemben hozott december 16-i döntése után követték el akkor, amikor a kormány - négyévi késlekedés után - még mindig nem tudja, mi tévő legyen a hitelszerződésekkel és a belőlük fakadó elszámolással kapcsolatban. Ez az állapot melegágya a szélsőséges megnyilvánulásoknak - írják.

Az MSZF óva inti a kormányt, hogy "rendcsinálással" helyettesítse a devizahitel-probléma átfogó megoldását. Az adminisztratív hajlamok erősödésére utalnak a fokozott biztonsági intézkedések a bankok védelmében, továbbá az ellenőrzések és a megfigyelések szigorítása. A hozott intézkedések nem indokolhatóak pusztán azzal, hogy a robbantó bűnöst kézre akarják keríteni, hiszen hatásuk nem csak elrettentő, hanem megfélemlítő is.

"A hatósági rend nem pótolhatja a társadalmi rendet, azt, hogy további huzavona és választási megfontolások helyett kényszerítő jogi megoldás szülessék a Hitelkárosultak javára, és az őket megkárosító hitelezők rovására. A korrekt megoldásnak ki kell zárnia, hogy a hitelezettek kárát részben az adófizetők pénzéből fizessék meg" - szögezte le a Magyar Szociális Fórum.

Frusztrált prekoncepciós illusztrációk a spekulációra :)


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Rendőrök vigyázták a bankok álmát
2014, január 14 - 10:05 alfahir.hu

Az éjszaka folyamán a legtöbb fővárosi bankfiók mellett rendőrök álltak, nehogy újabb csomagot hagyjanak a bejáratnál. Még nincs meg az elkövető.

Ahogy arról részletesen beszámoltunk, hétfő hajnalban 4 óra 18 perckor nagy erejű robbanás történt egy XIII. kerületi Béke úti CIB Bankfióknál. A detonáció szinte teljesen megsemmisítette a helységet, a közvetlen szomszédságban álló Budapest Bank fiókja is sérült. A rendőrség egyelőre nem tudja, milyen típusú robbanószerkezetet használtak, de szemtanúk elmondása alapján a robbanás előtt nem sokkal egy cross motoros ember járt a környéken, vélhetően ő volt az is, aki a bombát lerakta. Állítólag előtte a hajléktalanokat is arrébb küldte, így vélhetően egyfajta üzenetként lehet az akcióra tekinteni, emberi élet kioltása nem szerepelt a tervben.

Az index.hu egyik munkatársa az esti őrzésről azt írja: "A Teréz körúton végig mindkét oldalon, minden bankfiók előtt rendőr áll. Tegnap éjszaka, miután pénzt vettem fel az egyik bank ATM-jéből az Oktogonon, a rendőr leellenőrizte, hogy nem hagytam-e ott valamit.".


A bomba időzített vagy távirányítású lehetett, a robbanás ereje pedig akkora volt, hogy négysávos, plusz dupla villamossínnel is ellátott Béke út túloldalán ért földet a bank bejárati ajtaja. Később alig három villamosmegállóval arrébb egy gázrobbanás is történt, majd kora este a Béke térnél két -valószínűleg bámészkodó- autós ütközött össze.

A környéken viszonylag sok térfigyelő kamera van, a rendőrség ezek felvételeinek vizsgálatával próbálja azonosítani a robbantót, továbbá a mobiltelefon-cellainformációk is sokat elárulhatnak az elkövetőről.

Állítólag a bankok korábban nem kaptak konkrét fenyegetéseket, így az akció ebből a szempontból váratlanul érte a pénzintézetet. Később összefüggésbe hozták az ügyet Kásler Árpáddal, a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének (BAÉSZ) vezetőjével, aki az elmúlt napokban több fenyegető levelet is feltöltött honlapjára. Igaz, ez nem bankok, hanem politikusok ellen irányult. A pletykák szerint előállították, de ezt később Kásler cáfolta.

Kapcsolódó:
   Olvasó: Mi jár ma a fejemben? A nagy bumm...
   A MA REGGELI BANK ROBBANTÁS, MÁS SZEMSZÖGBŐL! - Szabadon Ébredők
   Valószínű: titkosszolgálati robbantás történt
   Helló bankok, helló magyarok, ez itt a baj


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Matematikai művelet az árfolyamrés
Bán Károly - 2014. január 13., hétfő Magyar Hírlap

Érvénytelenséget mondott ki a fővárosi ítélőtábla egy "devizahiteles" perben, hivatkozva többek közt egy uniós irányelvre is

Nagy jelentőségű, jogerős ítélet született másodfokon a Fővárosi Ítélőtáblán egy "devizahiteles" perben. A másodfokú bíróság - a Fővárosi Törvényszéken született elsőfokú ítéletet megváltoztatva - az egész kölcsönszerződés érvénytelenségét állapította meg - derül ki a táblabíróság múlt hét végén közzétett sajtóközleményéből.

A forintban nyújtott és ugyanígy visszafizetendő kölcsön nem devizahitel az újabb ítélet szerint

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntést hozott a napokban egy "devizahiteles" perben. Az ítélet leginkább szembetűnő érdekessége, hogy az indoklás kimondja, hogy "a devizaalapú kölcsönszerződés forintban nyújtott és ugyanígy visszafizetendő kölcsön", tehát - szemben a Kúria decemberi jogegységi döntésének megállapításával - az ügyfél "nem devizában adósodott el". A kölcsön deviza összegének folyósításkori és az egyes törlesztőrészletek forint összegének törlesztéskori árfolyamának meghatározása pusztán matematikai művelet, amely mögött tényleges deviza vétel és eladás nincs. (Hasonló ítéletet hozott korábban a Szegedi Ítélőtábla is jogerősen az úgynevezett árfolyamrés kérdésében, ám a bank felülvizsgálati kérelmében a Kúria nem döntött, az ügyben az Európai Unió Bíróságának állásfoglalását kérte. Többek között ebben a kérdésben sürgette Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője a Kúriát, hogy ne várjon az Európai Bíróság döntésére - a szerk.)

A Fővárosi Ítélőtábla mostani ítélete szerint az egyedileg meg nem tárgyalt szerződési feltételeket tartalmazó fogyasztói kölcsönszerződés az egyoldalúan kikötött módosítási feltételek okán tisztességtelen, és teljes egészében semmis. A szerződés semmisségének megállapítását az a fogyasztó is kérheti, aki egyébként a pert megelőzően a tartozását elismerte, de még részben sem teljesítette azt - áll az indoklásban.

A pusztán matematikai művelettel előállított "devizaárfolyam" folytán a törlesztőrészlet kiszámításának módjára vonatkozó szerződési feltétel teljesíthetetlen, emiatt az egész kölcsönszerződés érvénytelenségét állapította meg a Fővárosi Ítélőtábla. Az ítélet hivatkozik az Európai Unió 1993-as fogyasztói irányelvére is, amely szerint "egyoldalú hatalmasság gyakorlását jelenti a kölcsönszerződés egyoldalú módosítása", amely szögesen ütközik a polgári törvénykönyv (Ptk.) paragrafusával is. A Ptk. 240. §-a szerint a tisztesség, a jóhiszeműség követelményeit sérti az egyoldalú szerződésmódosítás, amely a fogyasztó hátrányára eredményez egyensúlytalanságot a szerződésben.

Kapcsolódó:
   A devizaadósok kérhetik a végrehajtás felfüggesztését
   A Ptk-ban tiltaná a devizahitelt az LMP
   Róna Péter: Hét ember felelős a devizahitelezésért

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Sosem történt ilyen: magánbankok nyílhatnak Kínában
2014. január 07., kedd, 16:19 MTI - HVG

Még idén megnyílhatnak Kínában az első olyan bankok, amelyek teljes egészében magántulajdonban vannak. Ez a bankrendszer liberalizációjának újabb lépése. Ilyen korábban sosem volt még az országban.

A Kínai Banki Szabályozó Bizottság bejelentése szerint a kísérleti program részeként három-öt magánbank kezdheti meg működését az országban. Az előírások és a pénzintézetek számára megszabott normák "nagyon szigorúak" lesznek - ígérik.

Az új bankok alapítása mellett a már működők magántőkével való megsegítése, átalakítása is lehetővé válik a program keretein belül. A külföldi tőke fokozatos beengedését is kilátásba helyezték, egyelőre pontos határidő megjelölése nélkül.

Kínában eddig nem lehetett magánbankot alapítani. Az országban működő összes pénzintézet legalább részben állami tulajdonban van, a szektort egyértelműen a központilag vezérelt óriásbankok uralják.

Az állami kézben lévő bankok monopóliuma egyebek mellett a pénzügyi források újraelosztásának torzulásához vezetett, tőlük az állami projektekbe áramlott ugyanis a legnagyobb mennyiségű tőke, míg a kis- és közepes vállalatok számára sokszor nem akadt hitel.

A magánbankok a bankrendszer reformját hozhatják el, növelhetik a versenyt és friss pénzzel láthatják el a kínai gazdaság szereplőit. Új források bevonására minden korábbinál nagyobb szükség van, a hitelezési lehetőségek szűkösek ugyanis, a gazdaság általános lassulása miatt bajba jutott, kölcsönre szoruló vállalatok száma növekszik.

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

A végső offenzíva az összeesküvés ellen folytatódik, az ellenállás gyengül, de csúnya incidensek továbbra is lehetségesek
Benjamin Fulford 1/07/2014 Újvilágtudat

Annak érdekében, hogy 2014 legyen a Sabbat összeesküvés végső vereségének éve, könyörtelen nyomást kell továbbra is gyakorolni, amíg biztossá nem válik a győzelem. Az újévi ünnepek elmúltával az amerikai milíciák, az olasz P2 páholy vezetői, a Pentagon és a CIA tisztviselői, valamint mások is világossá tették a Fehér Sárkány Társaság kapcsolatain keresztül, hogy ezt szándékozzák tenni.

A probléma sokféleségét mutatja, hogy nem tudják pontosan, hová kell irányítani a dühüket, vagy a jogi lépéseket. Ezért 2014 első hírlevelelében megpróbálok rámutatni bizonyos személyekre és szervezetekre, amelyeket el kell távolítani a hatalomból és a befolyásból.

Például az egyik nyilvánvalóan puha célpont a Sulzberger család, melynek tulajdonában van a New York Times. Az igazság megírásának megtagadásával, vagy hogy nem hagyták az igazságot megírni a 3000 New York-i lakos tömeges meggyilkolásával járó 2001 szeptember 11-ét, ők maguk is bűnrészessé váltak a tömeggyilkosságban. Kényszerítve őket, hogy kezdjenek írni az eseménnyel kapcsolatos igazságról, egy módja lenne annak, hogy megtörjük a vállalati média tagadását erről az attrocitásról.

Más média mogulok, akik büntetőjogilag bűnösnek tekinthetők, mint a tömeggyilkosságok bűnrészesei, többek közt a Walt Disney elnöke Michael Eisner, a Time Warner elnöke Gerald Levin, a Viacom vezetője Sumner Redstone, és a Washington Post feje, Katherine Meyer Graham. Ezeknek az embereknek félreérthetetlenül el kell mondani, hogy vagy kezdjenek el írni az igazságról, vagy börtönbe kerülnek; ha az igazságügyi hatóságok túl korruptak, hogy cselekedjenek, akkor a bíróságon kívüli fellépés is indokolt.

Aztán ott van az ismert terrorista irányítók egy csoportja, köztük a volt nemzetbiztonsági tanácsadó Zbigniew Brzezinski, az egykori Pentagon tanácsadó Richard Perle, és más vezető neokonzervatívok, mint William Kristol, Elliott Abrams, Kenneth Adelman és Robert Kagan. Ezek az emberek fenyegetést jelentenek az emberiségre, ezért el kell őket távolítani.

Mindez csak néhány példa azon fajta emberek közül, akiknek egy tisztességes civilizált nemzetnek nem kellene megengednie, hogy szabadok legyenek. Katonai és stratégiai szempontból mindezeken túl, hogy felszabadítsák az Egyesült Államokat a Sabbat maffia fasiszta irányítása alól, a következő intézkedések szükségesek:
1. Elfoglalni és államosítani a 12 Federal Reserve Board banki ágat
2. Könyvvizsgálni a Szenátust és a Kongresszust, és letartóztatni mindazokat, akiket megvesztegettek
3. Lecserélni a legfelsőbb bíróság bíráit, akik lehetővé tették ifjabb George Bush csalással történt megválasztását
4. Leállítani az Amerikai Egyesült Államok Vállalatot, és visszaállítani az Amerikai Egyesült Államok Köztársaságát
5. Államosítani minden olyan bankot, mely csaláson alapuló származékos kereskedést folytatott
6. Eltávolítani az összes olyan katonai és ügynökségi alkalmazottat, akiket megvesztegettek
7. Leírni az összes állami és magán adósságot
8. Elkezdeni újjáépíteni az Egyesült Államokat egy komány által kibocsátott valutával (nincsenek adók, nincs szükség adósságra)
Ez minden, amire szükség van, hogy felszabadítsuk az embereket az Egyesült Államokban egy olyan rezsim alól, melyet adósrabszolgaságon, megvesztegetésen, zsaroláson és gyilkosságokon keresztül működtet egy családi maffia.

Ha Barack Obama ennek nem tesz eleget, akkor menni fog, ez matematikai bizonyosság. Kiszámították, hogy minden ember a Földön 8 emberen keresztül kapcsolódik mindenki máshoz, barátok barátain keresztül, így el tudjuk érni, hogy mindez megtörténjen azáltal, hogy olyan emberekkel lépünk kapcsolatba, akiket ismerünk, és képesek vagyunk bizalomra épülő, alkotó, cselekvő hálózatokat létrehozni.

Ne feledjük, hogy az egyetlen viszonylag biztonságos formája a kommunikációnak a kézírás, a kézbesített üzenetek. Semmilyen digitális dolog nem biztonságos, mivel a legtöbb szóbeli beszélgetést most is ellenőrzik. Ha viszonylag titokban akarsz beszélni, a mobiltelefonok hatótávolságán kívül, menj egy szökőkúthoz, vagy egy hangos és zsúfolt nyilvános tér közepére. A hitelkártyáid, bankkártyáid és a mobilkészülékek is lehallgató eszközként működnek, így hagyd őket hátra.

Végül ne feledjük, hogy az Egyesült Államok Kormányának illegális maffia megszállói New Yorkra, Washingtonra, Los Angelesre és Chicagora koncentrálódnak.

A sarokba szorított összeesküvés még mindig képes veszélyes és piszkos dolgokra, így fokozott éberségre van szükség. A leginkább reális tömeges terrortámadás fenyegetés most már Tokió és a közelgő olimpia ellen irányul Szocsiban, Oroszországban.

Az Egyesült Királyság kormánya és az Obama rezsim egyaránt elrendelte ügynökeinek, hogy működjenek együtt Oroszországgal, hogy megakadályozzák a terrortámadásokat az olimpiai játékok ellen. A britek, akiknek tapasztalatuk van a londoni olimpián történt nukleáris terrorfenyegetés kapcsán úgy tűnik, hogy őszinték a segítségnyújtásban Oroszországnak. Mivel azonban sok Oroszország ellen irányuló terrorcselekményt az amerikai kormányon belüli náci párt vezényelt, nem világos, hogy mennyire látják szívesen az USA segítségét.

Japánban a gnosztikus illuminátusok ismételt fenyegetéseket tettek, hogy elsütnek egy atombombát Tokióban. Ez aggasztó, mivel az atomreaktorokért és környezetvédelemért felelős miniszter Nobuteru Ishihara, a cionisták által létrehozott Makuhari kultusz tagja. Ez a kultusz egyike a cionisták által létrehozottaknak, mint például a Keresztény Cionizmus, a hit a X bolygóban, a Nibiruban, a Foton övben, stb., mind olyan témával foglalkozik, miszerint a legtöbb ember meg fog halni a bolygón, de a néhány kiválasztott hívőt megmentik.

http://alltheemperorsmen.com/nuclear_fascism.html

Abe maga is kötődik a Moon féle Egyesítő Egyházhoz, aminek van egy farmja a Bush farm mellett Paraguayban. Ez a csoport is érintett kábítószer és embercsempészetben, és más bűncselekményekben. Az Abe rezsim egy fasiszta kormányzat, mely ellopott választással került hatalomra, és vallási fanatikusok működtetik, akik parancsaikat a cionista maffiózóktól kapják. Ez egy nagyon veszélyes, és sajnálatos helyzet.

Ugyanakkor Abe és rendszere sokkal sebezhetőbb, mint ahogyan azt hiszik, mivel tengerentúli mestereiket folyamatosan eltávolítják az egész világon.

Észak-Koreában Kim Dzsong Un már eltávolította a cionistákhoz kapcsolódó személyeket, és a Japánban található észak-koreai hálózatuk lesz a következő. Ugyanez igaz Dél-Koreára, ahonnan a cionistákat szintén kirúgták.

Abe a Császár támogatását sem élvezi, amit bizonyított az a tény, hogy Abe meglátogatta a Jaszukuni-szentélyt. A Japán Császár nem hajlandó ellátogatni a szentélybe, mert a cionisták elrendelték, hogy a háborús bűnösöket is oda temessék az 1970-es években.

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=egjfiXWPoYQ

Más szavakkal, amit látunk az Abe rezsimben, az a külföldiek utolsó állása, akik gyarmatosították Japánt az 1860-as években, és akik felállították az új-babiloni Shinto állami diktatúra rendszerét.

A háromlábú holló titkos társaság, mely már azóta létezik, hogy Japánt először lakták emberek, nagyon óvatosan figyeli a helyzetet. Tagjaik sohasem regisztrálják születő gyermekeiket a hatóságoknál, és mindannyian egy speciális oktatást kapnak a tibeti tanok bevonásával. Ritkán avatkoznak a politikába, de hamarosan megteszik.

Az újév ezen a héten komolyan kezdődik, ahogy a szabadságok véget érnek, és az események felveszik a lépést újra hamarosan. Már vannak antifasiszta tüntetések és támadások Olaszországban, az Egyesült Államokban, Franciaországban, Thaiföldön, Kambodzsában, Törökországban, Ukrajnában, stb.

Kapcsolódó:
   Emberek tűnnek el a semmibe, állítja egy volt rendőr
   Az Anonymous feltörte az Amerikai Szövetségi Hivatal weboldalát Aaron Swartz öngyilkossága miatt
   Erőszakra kiképezve: Milyen hatással vannak a videojátékok az agyra?
   Az Anunnaki és az Illuminátusok háborúja - nem kétséges, hogy ki fog veszíteni

Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút


Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya
HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000
HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel