2013. október 29., kedd

[Lapszemle] Magyarország az erõsen leszakadók között - Hazaáruló vagy tudatlan?! - Itt a lista: milliókat kaszálnak Orbán emberei - Meghalt a rákos asszony, akit Orbánék utcára dobtak - Holojárvány Magyarországon: Minden iskola holokauszt emléktáblát kap - Bulgária megtiltotta a külföldiek földvásárlását - Fél Európát lehallgatta az USA - Elszakad a cérna Szaúd-Arábiában - Nigéria és India amerikai chemtrail gépeket kényszerített leszállásra

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


2013. október 31. MOST CSÜTÖRTÖKÖN 18 óra
A 6. pecsét, teljes leválás az energiaszolgáltatókról - Jásdi Kiss Imre előadása
A kolontári katasztrófa valódi története és okai
A terembérleti hozzájárulás minden előadás alkalmával háromszáz forint.
Szeretettel várunk!

Széchenyi István Általános Iskola
1108 Budapest, Újhegyi-sétány 1-3.

Kőbányai Élő Közösség
honlapunk ahol programjainkról tájékozódhatsz előre:
www.elokozossegek.hu + www.nemzetegyesites.hu



Simon Tamás Pál Pilis kutatóval kirándulás a Pilisbe

Időpont: 2013. november 3. vasárnap
Helyszín: Szentléleki pálos kolostor, Hoffmann-kút, Kurgánok völgye, Szakóvár
Találkozás: 10 óra Pilisszentléleki pálos kolostor romjainál
Volánbusz menetrend
Kérünk mindenkit, hogy egész napra elegendő élelem-és vízmennyiségről gondoskodjon. A túrán mindenki csak a saját felelősségére vehet részt, az időjárásnak megfelelő túraöltözetben és cipőben!
Túra hozzájárulás: 1.000.-Ft



Érdi Budo Gála, és versenyek

Tisztelt Harcművészek!
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a következő kiemelt rendezvényeinket!


I. ÉRDI BUDO GÁLA
Harcművész fesztivál, Bemutató Bajnokság,
Kelti kultúra és sportszer vásár
2013. november 23. szombat

Program elemek:
I. Goshin Jutsu Magyar bajnokság 08.00-16.00
17.00
Gála bemutatók
Bemutató bajnokság
Movie Fighters verseny

Szeretettel várunk mindenkit, a páston és a nézőtéren egyaránt.
Lehetőség van az edzéseken árusítani a belépőket, kedvezménnyel.

Várom a visszajelzéseket mielőbb, hogy tudjunk egyeztetni!
Kiváló hangtechnika, fénytechnika, HD led fal, szuper csarnok van! A szponzorokat, szervezeti emblémákat, egyaránt meg tudjuk jelentetni.

Már biztosan lesz: Wing Tsun Kung-Fu, Sotokan karate JKA, Aikido, Wushu, Professional Chung Hop Kuen, Kraw-maga, Iaido, XMA, Kyokushinkai, ShaoLin,

Az MHMÖSZ idén is várja a javaslatokat, jelöléseket, az MHMÖSZ Hall of Fame dicsőség csarnokba való bekerüléshez, info@harcosok.com-ra!

Az eddigi tagok:
http://harcosok.com/hu/index.php?p=p_30&sName=HALL-OF-FAME--MHMÖSZ

OSU, Amidabha, Namaste,
Serflek József
MHMÖSZ főtitkár
info@harcosok.com, sifu@harcosok.com,
06 70 598 54 01



Kedves Barátaink!
  
Örömmel tudatjuk, hogy az MTV 1 műsorra tűzi
Jelenczki István AZ IGAZSÁG SOHA NEM KÉSŐ I-III.
című dokumentumfilmjét.
    
A film részenként kerül sugárzásra az alábbi időpontokban:
  
2013.11.12. kedd 23.30. első rész
2013.11.14. csütörtök 23.30. második rész
2013.11.19. kedd 23.30. harmadik rész.

A film az 1991 őszén Zétényi Zsolt által benyújtott, és az országgyűlés által elfogadott igazságtételi törvény sorsát mutatja be.
  
Gondolatok Jelenczki István filmjéhez.
"...Meg kell nevezni minden bűnt, és meg kell nevezni minden bűnöst.
A bűnelkövetőknek és utódaiknak is létérdekük minden titok feltárása, számukra is csak ez az egy járható út van. Ez az egyedüli járható út, mert csak ebből születik megbékélés, és ha van, megbocsájtás. De ennek a stációi nem megkerülhetőek! Föl kell állni, és azt kell mondani, én tettem. Megnevezni az áldozatot, megnevezni a bűnt, és elvállalni a felelősséget. Elvállalni a felelősséget, és kérni az ezzel járó büntetést.
Aki nem vállalja föl a felelősséget a múltért, nem vállalja fel a stációk kötelező bejárását, az önmagát fosztja meg a nemzethez tartozás jogától, és önmagát rekeszti ki. De nemcsak önmagát, saját utódait is kirekeszti a nemzet életéből és a nemzet jövőjéből. Örökre. "

Zseni Annamária pszichiáter


A filmben közreműködtek:
Bagdy Emőke egyetemi tanár, pszichológus
Bencze Izabella jogász
Bogár László
Fekete Pál tanár
Gellért Ádám nemzetközi jogász
Gulyás Gergely parlamenti képviselő
Kahler Frigyes egyetemi docens
Kónya Imre ügyvéd
Tóth Zoltán József, jogtörténész
Szakály Sándor történész
Zétényi Zsolt ügyvéd
Zinner Tibor jogtörténész
Zlinszky János egyetemi tanár
Wittner Mária 56-os szabadságharcos

A film készítői:
Hangmérnök: Belovári Tibor
Világosító: Heves László
Gyártásvezető: Zseni Annamária
Vágó: Tombor Andrea
Zeneszerző: Hortobágyi László
Fényképezte: Kőrösi András
Rendező, producer: Jelenczki István
Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Magyarország az erősen leszakadók között
2013. október 29. SVPSZ

Egy uniós felmérés szerint igencsak a sereghajtók között van Magyarország! Ugyanakkor megy ezerrel a közmédia minden csatornáján, és ott szerepel a sajtótájékoztatók mikrofonállványán a felirat, hogy MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT! Igaz, egy ilyen állványos nem kell feltüntetni, hogy miben, de a sajtótájékoztatót tartó megmondó ember a havi egymilliós fizetéséért elárulhatná már a titkot, vagyis azt, hogy miben is?

Magyarországon a vidéki emberek jövedelme harmada a budapestiek jövedelmének. Ráadásul Budapesten az akcióknak köszönhetően olcsóbban lehet bevásárolni, mint vidéken. A hatalom és holdudvara emberileg is, JÖVEDELMILEG is jócskán elszakadt a magyar társadalomtól. Az meg már egészen elképesztő, hogy a rettenetes megszorításaikat saját magukra nem terjesztik ki! Ráadásul a havi kétmilliós jövedelemből is, és a 100 ezer forint körüli minimálbérből is (700 ezer fő körül vannak!) 16 százalékos adót kell fizetni! A magas jövedelműek ennek bevezetése óta alig adóznak, mert ugyebár a gyermeklétszám is belejátszik a fizetendő adóba...

A fenti tényekre a magyarázat már valószínűleg készül a kormányzati médiaiparban. Egy darabig még el is hiszik az emberek, de aztán bemennek a boltba, és szembesülnek a valósággal. Az egymillió munkahely ígérete úgy valósult meg, hogy 500 ezren már külföldön elhelyezkedtek, bővült jócskán az irodai létszám a járási és kormányzati hivatalok miatt, de értéket előállító, a hazai gazdaságot erősítő MAGYAR munkahelyek létrejöttéről nincs információ.

Ideje lenne elkezdeni IGAZAT mondani, csak hát akkor lehet, hogy elmarad a kétharmados választási győzelem! Beszélni kellene arról is, hogy miért nem helyezték alkotmányos védelem alá a magyar társadalom négy alaptételét: a termőföldet, a vízbázis, az egészségügyet és a nyugdíjat???

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Hazaáruló vagy tudatlan?!
2013. október 28., 20:51 Facebook

A magyarországi politikai elit hazaárulása befejezett TÉNY. A parlamenti pártok törvényalkotásra és kormányzásra, azaz a magyarországi népvezetésére, a magyar állam kormányzására választott képviselői az alkotmányra,a népre és az Istenre tett ESKÜJÜKET MEGSZEGTÉK. A magyar alkotmányos renddel ellentétesen, egy érvénytelen alaptörvény megalkotásával alkotmányellenes puccsot hajtottak végre. Ezzel az elmúlt ezer év magyar történelmének legsúlyosabb bűntettét követték el.

A politikai elit a magyar népet nem csak az önrendelkezésétől fosztotta meg. Az alkotmányként működtetett érvénytelen alaptörvénnyel létrehozták a terület, lakosság és legfőbb államhatalmi szervezet nélkül működő, a magyar nép feletti diktatúrájukat biztosító, MEGSZÁLLÓ ÁLLAM - ként működő SAJÁT ÁLLAMUKAT. Majd ezzel elfoglalták a magyar nép ezer éves államát, és kísérletet tesznek a magyar állam és a még régebbi magyar alkotmányos rend megszüntetésére. Ez a magyar alkotmányos rend megsértésén túl az egyik legsúlyosabb nemzetközi jogsértés, amikor egy politikai hatalom egy nép (ráadásul saját népe)önrendelkezési jogát elveszi, megszünteti. És még ennél is súlyosabb, amikor egy politikai hatalom a gazdasági erőforrásaitól, természeti kincseitől, a létfeltételeit biztosító eszközöktől fosztja meg a népet.

Ez népirtás kísérlete, a magyar nép elpusztításának,megsemmisítésének kísérlete.

Azzal, hogy a képviselők többsége megalkotta az alaptörvényt, tetteseivé váltak ennek a súlyos bűntettnek. Azzal, hogy a képviselők kisebbsége szó nélkül elfogadta ezt a helyzetet, társtettesekké váltak. És azok a parlamenten kívüli pártok és politikai mozgalmak, amelyek elfogadták a parlamenti pártok alkotmányellenes diktatúráját, bűnrészesek ebben az évezred bűnügyében! És nem csak az a bűnük, hogy ezt a helyzetet létrehozták, fenntartják és működtetik a fantomállamot, hanem az is, hogy a demokrácia, az állami jogfolytonosságlátszatát keltve félrevezetik nem csak a hazai, de a nemzetközi közvéleményt és a nemzetközi szervezeteket is. Ez az érvénytelen módon, nem az alkotmány és nem a magyar nép által létrehozott fantomállam a nemzetközi szervezetekben elfoglalta a magyar nép államának korábbi helyét. Ebben a nemzetközi szervezeteknek is felelősségük van, minimum annyi, hogy ha felismerték, akkor belenyugodtak a következményekbe.Ha viszont nem ismerték fel, akkor most segíthetnek a helyzet békés megoldásában.

Abban, hogy a politikai elit ezt a gazságot megtehette, nem a tudatlan,becsapott, félrevezetett és megalázott magyar (magyarországi) nép többsége a hibás. Hanem az a magyar és magyarországi értelmiség, a társadalom gerince,amelyiknek az a feladata, hogy a társadalmi egyensúlyt fenntartsa. Ez az értelmiség maradt szinte szótlan a politikai elit gazsága láttán. A diktatúra ugyanis nem a manipulált választással jött létre, hanem a hazaárulással megalkotott alaptörvénnyel. Ebben a helyzetben a magyar értelmiségnek az lett volna a feladata, hogy ezt azonnal szóvá tegye, a magyar népet tájékoztassa és felvilágosítsa a kialakult helyzetről, és az alkotmányos rend szerint megszervezze a nép ellenállását a létrejött diktatúrával szemben. Ehelyett az értelmiség hagyta magát korrumpálni, lefizetni a diktatúra által, (egykulcsos adó) és most a diktatúrához csatlakozva (annak számukra nyújtott előnyeit kihasználva) maga is bűnrészessé válik, azaz hazaárulást követ el. Tehát nekünk nem a pártok TUDATLAN, félrevezetett, átvert támogatóival,szavazóival van elszámolni valónk, akik tudatlanul segítik a diktatúrát. És nem is velük kell megküzdjünk. Még akkor se, ha a politikai elit rájuk hivatkozik, és szervezett tüntetéseken "békemenetként"a diktatúra támogatóiként mutatja be őket. A diktatúra 1957-ben is tömegeket volt képes felvonultatni a hatalma látszólagos támogatására, és Észak-Koreában is milliók éltetik a diktátort. Nekünk nem a tudatlan társaink az ellenfeleink. Velük szemben az a feladatunk, hogy segítsünk nekik, világosítsuk fel őket, mondjuk el mi a helyzet, hogy többé ne legyenek tudatlanok, ne használhassák ki/fel őket.

Nekünk a diktatúrát létrehozó politikai elittel és azzal az értelmiségi elittel van vitánk és elszámolni valónk, amelyik hazugságokkal és félrevezetéssel igyekszik rávenni a lakosság többségét is a hazaárulásra, a politikai elit támogatására. Amikor meghirdetjük az Alkotmányos Ellenállást, és mindenkit felvilágosítunk a politikai és értelmiségi elit hazugságáról, az elkövetett hazaárulás tartalmáról, és következményeiről, akkor többé senki nem lesz tudatlan. Akkor a magyar nép minden egyes tagjának TUDATOSAN választania kell, hogy a hazaárulás tényének ismeretében továbbra is a hazaáruló politikai elitet támogatja, vagy a szabadságáért és az önrendelkezéséért küzdő magyarországi népet.

Tehát amikor meghirdetjük az Alkotmányos Ellenállást, akkor az ellenállási jogunk, az alkotmányos kötelességünk kimondásával nem csak a jogi feltételt teremtjük meg magunknak a politikai elit, a diktatúra elleni harchoz, hanem a tudatlanság felszámolását is elindítjuk. A diktatúra tudatlan támogatóit felvilágosítjuk, lehetőséget adunk nekik a tájékozódásra, hogy felismerjék, hogy mit és kiket támogattak eddig.És időt adunk nekik a Tudatos Választásra! Arra, hogy a diktatúra támogatása helyett a továbbiakban magyarországi nép - szabadságért és önrendelkezésért vívott - harcát támogassák.

És onnan kezdve Új Helyzet jön létre a magyarországi politikai küzdelemben. Nem a mesterségesen jobb és bal oldalira osztott népet uszítják majd egymásnak az egymással megegyező politikai elit tagjai. Hanem az öntudatára ébredt magyar nép fog szemben állni az alkotmányellenes puccsot elkövető, hazaáruló magyarországi politikai elit megszálló államként működő diktatúrájával és azok zsoldosaival.

És amikor ezt a harcunkat megvívtuk és a politikai elit diktatúráját felszámoltuk, akkor kezdhet hozzá a magyarországi nép egy valóban új korszak felépítéséhez!!!Amiben majd a magyar nép dönt saját sorsáról, alkotmányáról, államáról, jövőjéről. EGYSÉGfront

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Itt a lista: milliókat kaszálnak Orbán emberei
2013.09.28. 14:34 Hír24

Közzétette megbízási, vállalkozási és támogatási szerződéseinek listáját a Miniszterelnökség.

A kormányzati honlapon csaknem 250 megállapodás adatai olvashatók, a legértékesebb megbízások kommunikációs és rendezvényszerzői feladatokról szólnak.

IMG: 1,3 milliárd forint, Young&Partners Kft.: 315 millió forint

A legnagyobb értékű vállalkozási keretszerződéseket - ahogy már korábban nyilvánosságra hozták - az IMG Inter Media Group Kft.-vel kötötte a Miniszterelnökség. A cég összesen 1 milliárd 338 millió forintot kaphat 2012 októbere és 2014 májusa között médiastratégia-alkotási, médiatervezési és -vásárlási, gyártási, reklámügynökségi és kommunikációs feladatokért.

A Young&Partners Kft. rendezvényszervezői és ahhoz kapcsolódó tájékoztatási és PR-tevékenységet végzett a Miniszterelnökségnek 2012 márciusa és 2013 májusa között 315 millió forintért.

Tanácsadók: több tízmillió forint

Alig változott tavaly óta a miniszterelnökségi tanácsadók köre és díjazásuk. Új név a listában Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, aki sportágakkal kapcsolatos kormányzati koncepciók kidolgozásában vesz részt évi 9 millió forintért.

Hegedűs Zsuzsanna szociológus a társadalmi felzárkóztatás segítésére, a társadalmi konfliktusok kezelésére és megoldására szolgáló stratégiák kidolgozására, a rendszerváltás után az SZDSZ, az előző ciklusban a Fidesz képviselőjeként dolgozó Tellér Gyula a kormánypolitika társadalomelméleti háttérének tanulmányozására, politikai elemzések készítésére és tanácsadásra szerződött, Balogh Gábor öttusa-világbajnok pedig ugyancsak sportügyekben ad tanácsokat Orbán Viktornak.


Hegedűs Zsuzsnna évi 12 millió forintot és költségtérítést, Tellér Gyula 7 millió, Balogh Gábor pedig 9 millió forintot kap. Félegyházy-Megyesy Jenő korábbi denveri tiszteletbeli konzul 12 millió forintért és ezen felüli költségtérítésért ad tanácsokat a nyugati magyarsággal, valamint civil és jótékonysági szervezetekkel összefüggő külkapcsolati kérdésekben, míg Pindroch Szilárd a "területi koordináció erősítése" tárgykörben segíti tanácsaival a Miniszterelnökséget 2012 júliusa és 2014 májusa között összesen csaknem 14 millió forint díjazásért.

Nagy István miniszterelnöki főtanácsadóként évente legfeljebb 20 millió forint költségtérítésben részesülhet, amiért eljár a kormányprogramban megjelölt fejlesztési célkitűzések megvalósításáért és az ország gazdasági mozgásterének bővítéséért.

Benkő László Gábor a Miniszterelnökséget vezető Lázár János államtitkárnak ad gazdasági-humánpolitikai tanácsokat bruttó 6,3 millió forintért májustól az év végéig, Böröcz László pedig jogalkotással kapcsolatos szakpolitikai elemzéseket, javaslatokat készít két évig összesen 9 millió forint megbízási díj fejében.

A Gate Open Kft. személyes tanácsokkal segíti Lázár Jánost "társadalompolitikai és médiapolitikai tevékenységében" 15 hónapig összesen csaknem 6 millió forintért.

Krakkó Ákossal, a Fidesz-frakció korábbi sajtófőnökével - aki azóta a Hír Tv műsorvezetője - bruttó 9 millió forintos szerződést kötött a Miniszterelnökség. A kormányhonlapon olvasható adatok szerint ezért 2012 novembere és 2013 vége között Lázár János sajtókommunikációs tevékenységében működik közre.

A beszédíróknak is jó

Többekkel kötött szerződést a Miniszterelnökség beszédírásra. Kránicz Gábor a miniszterelnök beszédeinek előkészítésében, lektorálásában és összegyűjtésében vesz részt, egy évig tartó megbízásáért 4,7 millió forintot kap. A Szépirodalmi Kft. évi 6 millió forintért ír és fordít közleményeket, beszédeket a Miniszterelnökségnek. Kántor Szilvia szintén részt vesz Orbán Viktor beszédeinek előkészítésében, lektorálásában, évi 2 millió forintért.

A miniszterelnök honlapját évi 3,7 millió forintért üzemelteti a Vármegye Kft. A Mega Film Kiadó Kft. tavaly 2 millió forintért látta el a kormányfő Facebook-oldalának "vizuális adminisztrátori" feladatait, míg idén Kobza Miklóssal kötött szerződést a Miniszterelnökség arra, hogy öt hónapig összesen több mint 2 millió forintért tartalmakat osszon meg Orbán Viktor közösségi oldalán, és készítsen statisztikát a közzétett információk terjedéséről, hatásairól.

A Calpe Bt. idén is évi 8,2 millió forintért működik közre a miniszterelnök levelezésében, az Orbán Viktornak címzett hivatalos levelek "irodalmi igényű megválaszolásában", továbbá protokollfeladatokat is ellát.

Fellegi 17 milliója

Fellegi Tamás volt nemzeti fejlesztési miniszter és IMF-főtárgyaló nyolc hónap alatt 17 millió forintot kapott azért, hogy előkészítse egy egyesült államokbeli alapítvány, a Friends of Hungary létrehozását.

A Miniszterelnökség több ügyvédi irodával is szerződött. A Buczkó Ügyvédi Iroda évi 20 millió forintért látja el az ott dolgozók jogi képviseletét az általuk vagy velük szemben indított személyiségvédelmi perekben, például sajtóhelyreigazítási, illetve jóhírnév megsértése miatt indított eljárásokban.

Az Ormai és Társai - CMS Cameron McKenna LLP Ügyvédi Iroda három, összesen 70 millió forint értékű megbízási szerződést kötött Fürjes Balázs kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos feladatköréhez kapcsolódó jogi tanácsadásra 2012 kezdetétől 2013 októberéig.

1 milliárd egy alapítványra

A Miniszterelnökség több mint egymilliárd forinttal támogatta az Egyesült Államokban bejegyzett Friends of Hungary alapítványt, 100 millióval az erdélyi székhelyű Árpádházi Szent Erzsébet Alapítvány fenntartásában lévő katolikus gimnázium tornatermének felújítását, 200 millió forinttal a Rubik-kocka és ami mögötte van című interaktív kiállítást.

A több mint negyven támogatási szerződés adataiból kiderül, hogy a Miniszterelnökség 25 millió forinttal segítette Széll Tamás felkészülését a világhírű Bocuse d'Or szakácsversenyre, 20 millióval járult hozzá a budapesti egyetemek közötti evezőverseny megszervezéséhez, 50 millióval támogatta az Élet Menete Alapítvány rendezvényeit, 58 millió forinttal pedig a Zsidó Nyári Fesztivált.

Kapcsolódó:
   6,2 milliárdból épül új holokauszt-emlékközpont, miközben 5 millió forint jut a határon túli emlékhelyekre?
   Miről tetszik beszélni Miniszterelnök úr?
   Jobbikos siker a vádirat Biszku Béla ellen
   "Mélyre elásunk, ha beszélsz!"
   Egymilliárd forint táskában - leülte a büntetését, és most kitálal a stróman
   Hegedűs Zsuzsa szerint a polgármester és az egész világ hazudik
   "Szabálytalanul" szerzett érettségit az Élet Menete Alapítvány elnöke

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Meghalt a rákos asszony, akit Orbánék utcára dobtak
2013-10-28 09:08:05 Alsóörsi Hírhatár

Szombat hajnalban elhunyt Sebestyén Lajosné; az a halálos beteg asszony, akit férjével együtt Orbán Viktor XV. kerületi polgármestere lakoltatott ki a Drégelyvár utcából. A Koppány Csoport saját halottjának tekinti.

Fotó: Allison Shelley
(A felvételen Szabó Zsoltné és édesanyja, az akkor már halálos beteg Sebestyén Lajosné.)

Orbán Viktor emberei 2012. 07. 07-én dobták utcára a férjet és a halálos beteg asszonyt. A Fidesz polgármestere és országgyűlési képviselője, László Tamás által utasításba adott kilakoltatásáig rendezett körülmények között élő pár - Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke közleménye szerint - a gyáli úti hajléktalan szállóban keresett menedéket. Az utcára dobott halálos beteg asszony rákos volt, de a Fidesz - ahogyan ezt Orbánék kapcsán mintegy 100 %-ban megszokhattuk - nem akarta megvárni a halálát sem. A botrányos kilakoltatásról készült dokumentumfilmet e cikkünkben is láthatják.

A kilakoltatásról Balogh Béla elnök többek között a következőket írta mostani, friss közleményében:
"Az eset nagy port kavart fel, hiszen furcsa körülmények között jutott az ingatlanhoz az az illető, aki külföldön éppen börtönben ült."

A család a kilakoltatása után pert kezdeményezett Orbán Viktor polgármestere ellen, amit egy szintén tehetséges és harcias jogvédő, Vajda Attila, a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet (MPNJSZ) elnöke indított el. Mint azt Balogh Béla a kilakoltatott családról írja:
"Pénteken volt a polgármesterrel a tárgyalásuk, de az asszony már nem érhette meg az eredményt. A tárgyaláson rosszul lett és a kórházba szállítást követően szombaton hajnalban a teremtőjéhez távozott. A polgármester a tárgyaláson sem jelent meg. Aki szeretne a családnak részvétet nyilvánítani, az keresse lányát, Zsoltné Ildikó Szabót (...)."

Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke így fejezi be rövid közleményét:
"A Koppány csoport részvétét fejezi ki a családnak és Sebestyén Lajosnét saját halottjának tekinti. Nyugodjék békében.
Ébredni kellene emberek."


Sebestyén Lajosné lánya, Szabó Zsoltné Ildikó így adta hírül édesanyja halálát:
"Kedves Ismerőseim! Sajnos ma éjszaka Drága Édesanyám örökre elment!

Drága Anyuci!

Nagyon hiányzol és soha nem feledünk! Nem fogod már mondani nekem, hogy "Drága Kislányom", "Kicsim" és ez borzasztóan fáj! A lányaimat is így szólítom, hiszen mindig ezt hallottam tőled! Üres lett a szívem és nem tud nyugodni, hisz olyan gyorsan elmentél!

Szeretünk és köszönöm, hogy voltál nekem!"


Az elhunyt Sebestyén Lajosné kilakoltatásáról készült dokumentumfilm világszerte feltöltésre került, ahogyan az egy hónappal a kilakoltatás után rögzített "Együtt sírt a jogvédő a kilakoltatott családdal (Drégelyvár utca mindörökké)" című film is. Az alábbiakban bármelyiket megtekintheti.

Videók:
A drégelyvár utcai kilakoltatás maffiafilmje
Együtt sírt a jogvédő a kilakoltatott családdal (Drégelyvár utca mindörökké)

Kapcsolódó:
   Sokkoló képek a brutálisan agyonvert Bilicki Ervinről - A fiú nagymamája közzétette a felravatalozott unokájáról készült fotókat
   A szőke gyerek, aki nem illett a képbe

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Holojárvány Magyarországon - Minden iskola holokauszt emléktáblát kap
2013. október 28. 14:52 MTI - Hunhír.info

A magyarországi zsidóság deportálásának 70. évfordulója alkalmából jövőre megrendezendő emlékévről szólva Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár hétfőn, Budapesten bejelentette: a magyar oktatási rendszerben jövőre szeptember 1-jétől kiemelt szerepe lesz az emlékezéseknek, és emléktáblát helyeznek el minden iskola falán, ahova zsidó diákok jártak, zsidó tanárok tanítottak.

- A magyar kormány megtisztelőnek és kitüntetésnek tartja, hogy az UNESCO, az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete fővédnökséget vállalt a 2014-ben megrendezendő magyarországi holokauszt-emlékév felett - mondta Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár sajtótájékoztatón hétfőn, Budapesten.

A magyarországi zsidóság deportálásának 70. évfordulója alkalmából jövőre megrendezendő emlékévről szólva Lázár János hangsúlyozta, "felelősség és lehetőség, hogy Európa és a világ figyelme az UNESCO-n keresztül 2014-ben a magyarországi holokauszt-megemlékezésekre fókuszál".
Ez lehetőséget ad arra, hogy ne csak Magyarországon, hanem a világon mindenhol meg tudjunk emlékezni minden magyar honfitársunkról, akit a náci haláltáborokban öltek meg - tette hozzá.

Felhívta a figyelmet arra, hogy január 27-én, a holokauszt nemzetközi emléknapján Párizsban tartanak konferenciát, amelyet az 1944-es deportálások történetének szentelnek. Emellett az év során koncerteket rendeznek, filmeket mutatnak be és könyveket adnak ki a vészkorszakról.

Az államtitkár hangsúlyozta, "az emlékévvel a magyar kormány főhajtással adózik a lágerekbe elhurcolt magyar zsidó honfitársaink előtt", továbbá a jövő generációinak a józsefvárosi pályaudvaron oktatási központot hoznak létre, ahol a második világháború és ezen belül a holokauszt történései ismerhetők majd meg.

Lázár János szólt arról, hogy a magyar oktatási rendszerben jövőre szeptember 1-jétől kiemelt szerepe lesz az emlékezéseknek, "annak érdekében, hogy az 1944-es év történéseit megismerhessék a fiatalok és tanuljanak a múlt bűneiből, hibáiból". Célként jelölte meg, hogy "emléktábla figyelmeztessen a vészkorszakra minden olyan iskola falán, ahol elhurcolt diákok tanultak és tanárok tanítottak".


Kérdésre elmondta, a MÁV-val közösen hozzák létre a múzeumot a józsefvárosi pályaudvaron, a projektre pedig 20 millió eurót (5,9 milliárd forint) biztosítanak. A tervezés hamarosan befejeződik, november végén az építkezések is elkezdődhetnek, az átadás pedig a tervek szerint jövő tavasszal lesz. Ezenkívül 5 millió eurót szánnak a civilek, oktatási intézmények, egyházak megemlékezéseire. Pályázataikat decemberben értékelik - jegyezte meg.

Kapcsolódó:
   2014: holokauszt-cunami fenyeget
   Megtartotta alakuló ülését a Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság
   Lázár János sajtótájékoztatója a Holokauszt Emlékév kapcsán
   Magyarország látja el 2015-ben a Nemzetközi Holokauszt Emlékezési Szövetség soros elnöki tisztjét
   Orbán: Magyarország jobban teljesít
   Heller: "A lejárató filmet az ellenzék rendelte meg"
   Martonyi barátai, akiknek irodát nyitott Budapesten és ezt mondta róluk, hogy ők Szíria és a szíriai nép egyetlen képviselői
   10 álnemzeti politikus, akiket nem szeretnénk meglátni az új kormányban
   Magyarország mindannyiunk közös otthona



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Bulgária megtiltotta a külföldiek földvásárlását
29 okt 2013 jobbegyenes.blog.hu - magyarhajnal.com

Brüsszellel és az uniós joggal is szembeszállva. Az EU nem tervez szankciókat, a magyar földet viszont eladják. Bulgária törvényhozása új földtörvényt fogadott el. Magyarországgal ellentétben ők úgy döntöttek, nem akarnak megfelelni a brüsszeli elvárásoknak. A bolgár föld nem eladó a külföldieknek, semmi pénzért.

Bulgária is EU-tag, akár csak Magyarország. Ugyanazok a jogszabályok vonatkoznak rájuk is, mint hazánkra. Tehát 2014-től fel kellene oldaniuk a külföldiekre vonatkozó földvásárlási moratóriumot. Azonban a derék bolgárok nem teszik meg ezt, kerek-perec megtiltották a külföldieknek a földvásárlást.

A föld és a jövőjük megvédése érdekében Bulgária összefogott. Az a Bulgária, ahol sokkal mélyebb árkok húzódnak jobb és baloldal között, mint nálunk. A jelenlegi szocialista-kormány ellen az elmúlt hónapokban is folyamatosan tüntetett az ellenzék. A megmozdulások következtében Szófia csatatérré változott. Olyan harcok dúltak a bolgár főváros utcáin, melyhez képet a budapesti 2006-os események csupán szüreti mulatságnak tűnnek.

A szinte kibékíthetetlen konfliktusok ellenére a bolgár kormány elfogadta az ellenzék (!) által benyújtott javaslatot, és közösen, 71 százalékos többséggel olyan földtörvényt fogadtak el, amely tiltja a külföldiek földvásárlását. A bolgárok nem lesznek napszámosok saját földjeiken, nem adják, legfontosabb és talán az utolsó nemzeti kincsüket.

Ami pedig az egészben a legmegdöbbentőbb, hogy Brüsszel minden komolyabb akadékoskodás nélkül tudomásul vette ezt, és semmilyen szankcióval nem kíván élni Bulgáriával szemben. Ennyit a hangzatos kifogásokról és a magyar érdekérvényesítésről...

Kapcsolódó:
   Országos tüntetések Bulgáriában


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

"Nem csak Angela Merkel mobiltelefonját hallgathatta le az NSA, hanem egy lehallgató állomást is működtettek a berlini amerikai nagykövetségen."
Fél Európát lehallgatta az USA
2013. október 28., hétfő 09:38 Index

Nem csak Angela Merkel mobiltelefonját hallgathatta le az NSA, hanem egy lehallgató állomást is működtettek a berlini amerikai nagykövetségen - írja a Spiegel. A Pariser Platzon (a kormányzati negyed szívében) található nagykövetséget 2008-ban adták át, a megnyitón Angela Merkel is beszédet mondott.

A Spiegel elsősorban az Edward Snowden által kiszivárogtatott NSA-archívumból származó információi szerint azonban a nagykövetség épületének egyébként lenyűgöző panorámát kínáló tetőterasza nem csak magasrangú diplomáciai találkozók helyszínéül szolgált, hanem a CIA és az NSA egy speciális egysége is innen hallgatta le a kormányzati negyedben folytatott mobilbeszélgetéseket.

Ezzel az NSA megfigyelési botrány egy olyan stádiumba lépett, ami már komolyan veszélyezteti a transz-atlanti partnerséget - értékelt a német lap.

Merkelen is rajta voltak

Nagy port kavart a múlt héten az a feltételezés, miszerint előfordulhatott, hogy amerikai titkosszolgálatok megfigyelték Angela Merkel német kancellár mobiltelefonját. A német kormányfő ezért múlt szerdán felhívta Barack Obama amerikai elnököt, és elmondta, hogy megrendítené a két ország baráti kapcsolatát, ha beigazolódna a feltételezés.

Az Egyesült Államok biztosította a német kormányt, hogy Barack Obama elnök semmit sem tudott Angela Merkel telefonjának feltételezett megfigyeléséről - írta a New York Times szombati számában, források megnevezése nélkül. A lap értesülése szerint Susan E. Rice, Obama nemzetbiztonsági tanácsadója biztosította erről német kollégáját, de magát a megfigyelés tényét nem erősítette meg.

Fotó: Nicholas Kamm
Angela Merkel, Barack Obama

Ugyancsak szombaton a Spiegel című német lap az NSA titkos adattárából való kivonatra hivatkozva azt írta, hogy Merkel telefonja 2002 óta szerepel az NSA felderítési célpontjainak listáján. A Spiegel úgy tudja, a szám GE Chancellor Merkel (Merkel ném. kancellár) megnevezés alatt szerepel az NSA-nél. A Spiegel birtokába került feljegyzésből nem derül ki, hogy beszélgetések tartalmát is lehallgatták-e, vagy csak híváslistákat értékeltek ki. A lista minden jel szerint még 2013 júniusában, Obama berlini látogatása előtt néhány héttel is érvényes volt.

A Bild szerint Obama hazudott Merkelnek, amikor tagadta, hogy tudott volna a lehallgatásáról. A lap szerint az NSA-nál növekvő elégedetlenséggel figyelik, hogy a kormányzat igyekszik túlbuzgó ügynökök önálló akciójaként beállítani a német kormányfő mobiljának megfigyelését, holott 2010-ben Keith Alexander igazgató tájékoztatta a műveletről Barack Obamát, akinek nem volt kifogása ellene. Később pedig a Fehér Ház még külön rendelt is egy összeállítást Merkelről, mert Obama nem bízott meg a kancellárban, és mindent tudni akart róla - mondta a német lap forrása. Keith Alexander az NSA szóvivőjén keresztül tagadta a vádakat.

A spanyolokat is lehallgatták

Egy hónap alatt 60 millió telefonbeszélgetésről gyűjtött adatokat Spanyolországban az amerikai nemzetbiztonsági ügynökség, az NSA (National Security Agency) - írja a BBC, Edward Snowden által a spanyol médiának kiszivárogtatott dokumentumokra hivatkozva.

Fotó: Allison Shelley

A hírek szerint az NSA a telefonszámokat és a hívók földrajzi pozícióit gyűjtötte, a hívások tartalmát azonban nem rögzítették. A kiszivárgott információk szerint a hívások mellett SMS-eket és emaileket is követtek 2012. december 10. és idén január 8. között. A Fehér Ház mostanáig nem reagált a spanyol sajtóban megjelent állításokra. Eközben a spanyol külügyminisztérium hétfőre berendelte az Egyesült Államok madridi nagykövetét, hogy megvitassák a korábbi, többek között politikusokra irányuló megfigyelésekkel kapcsolatos feltételezéseket.

Az események kihatással lehetnek az Európai Unió parlamenti küldöttségének közelgő washingtoni tárgyalásaira.

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Elszakad a cérna Szaúd-Arábiában

Nagyon rájár a rúd a szaúdi politikára. Éppen most, hogy Szaúd-Arábia az ENSZ Biztonsági Tanácsának tagja lett, a nem állandó tagok között. Szaúd-Arábia vezetői és hercegei az utóbbi időben mintha teljesen megbolondultak volna. Olyan szintű nyilatkozatok hangzanak el, mintha egy sértődött harmadikos kislány nyilatkozgatna.

Mindez ott kezdődött el (azon kívül hogy a fizetett terroristáik nem képesek Szíriát kivégezni), amikor úgy gondolták, hogy mindenki megvehető alapon Moszkvában Putyin elnököt akarták lekenyerezni, több milliárd dolláros fegyvervásárlási ajánlattal, ha felhagy Szíria támogatásával. Putyin komolytalannak nevezte az ajánlatot, és szó szerint nevetett rajta. Rá két napra az orosz sajtóban megjelent a hír, hogy további hajókat vezényelnek Szíria partjaihoz.

Ezek után jött a következő rossz hír, hogy Franciaország, majd Anglia is kivonta hajóit a szíriai térségből. Azután ott volt az USA báziskiépítési akciója, amelyben nem Szaúd-Arábiára, hanem Jordániára esett a választás, vérig sértve ezzel a szaúdi uralkodót. Szaúd-Arábia vezetése kétségbeesetten próbálta az USA kegyeit visszaszerezni, és az oroszoknak felajánlott fegyvervásárlási összeget az Egyesült Államok gyáraiban kívánja elkölteni. A Fehár Ház nagyon örül a döntésnek (a 6.8 millird dollár jól jön), ennek ellenére majd szívszélütést kapott a szaúdi vezetés, mikor közölték, az USA további hajókat von ki Szíria térségéből. Egyes körökben már azt rebesgetik, hogy a Pentagon felhagy a szíriai terroristák támogatásával. Aztán jött az utolsó csepp, mikor az amerikai politikai irány Irán felé fordult, mondván, ha Irán hajlandó lejjebb adni bizonyos dolgokat, akkor lehet újra tárgyalni Teheránnal. No ez végképp elég volt, Bandar Bin Sultan, Szaúd-Arábia egyik vezetője megfenyegette az Egyesült Államokat. Azonnal felmondanak minden egyezményt az Egyesült Államokkal, megszüntetik a jelenlegi katonai együttműködést. Sőt kizárják az Egyesült Államokat a szaúdi olajüzletből is, és nem szállítanak több olajat az Egyesült Államokba. Felfüggesztik az amerikai állampapírok vásárlását, és elkezdik kivonni tőkéjüket az Egyesült Államokból, amely nem kevés, 700 milliárd dollárt tesz ki. A petrodollároknak nevezett bevételek, és befektetések kiesése hatalmas érvágás lenne Washingtonnak. Egyes gazdasági szakemberek szerint, ez a művelet bedöntené az Egyesült Államokat.

A most bejelentett hír a kisgyerek stílus ellenére elég veszélyesen hangzik, mivel hamarosan kezdődik az újabb Szíria Barátai gyűlés, mely előkészítené a megrendezendő genfi konferenciát. A szaúdi vezetés - maga az uralkodó ház - tisztában van vele, mit fognak eredményezni a Szíriában elmaradt katonai akciók. A terroristákat leverik, és utána jön a válasz. Szaúd-Arábiában most is nagyon feszült a társadalmi helyzet, és ha egy modernebb társadalmi berendezkedés győz Szíriában, semmi sem fogja meggátolni, hogy átterjedjen Szaúd-Arábiára is. A monarchia bukásra van ítélve.

Ahhoz, hogy lássuk mennyire komoly ügy Szaúd-Arábia fenyegetése, tudnunk kell azt, hogy az USA és Szaúd-Arábia kapcsolata nagyon komoly és válságos időben született meg, és az Egyesült Államokat hatalmas bajból rángatta ki. 1971-ben gyakorlatilag (Nixon alatt) az Egyesült Államoknak be kellett volna jelentenie a csődöt. Az arany ára összeomlott, a USA gyakorlatilag fizetésképtelen volt. Mindez a vietnami háború kellős közepén. Ekkor kötött megállapodást az USA Szaúd-Arábiával illetve az OPEC-cel. Az OPEC a 70-es évek elején embargót hirdetet a nyugat ellen, és a nyugatnak szembesülnie kellett az olajhiány jelentőségével. Az olajkitermelő országok sakkban tartották az Egyesült Államokat is, amelynek ebben az időben rendkívül rosszul állt a szénája a gazdaság terén. És ekkor köttetett meg a világ legnagyobb csalásán alapuló egyezségek kusza szövevénye. Az USA kiegyezik az OPEC-cel, és megkötik, hogy valamennyi olajszállítás egyezményes elszámolási pénze a dollár legyen. Eközben az USA vezetése kiadja az új monetáris rendelkezéseit, és ettől kezdve a FED annyi dollárt nyomtat, amennyit csak akar. Átfordítva az USA biztosította saját maga számára, hogy az olcsó papírból nyomott dollárjaiért annyi olajat vesz, amennyit csak akar. És ha elfogyna a pénze, hát csak nyomtatni kell, mindenféle fedezet nélkül. Ebben a hatalmas átvágásban nyújtott első számú segédkezet Szaúd-Arábia. Ezek azok a petrodollárok, melyek megmentették a hetvenes években az Egyesült Államokat. Mi lenne, ha az OPEC-ben mai napig jelentős befolyással bíró Szaúd-Arábia, újra elkezdené a nyugat megszorítását reklámozni, és bőven találna követőket is. Nem véletlenül nyilatkozták amerikai gazdasági szakemberek, mindez együttesen képes lenne összedönteni az Egyesült Államokat. Ugyanis a hetvenes években történt világméretű csalásért cserébe az USA és Szaúd-Arábia egy megállapodást kötöttek, amely értelmében az USA minden időkre garantálja a fennálló rendszert, megvédi a szaúdi olajkutakat, és Szaúd-Arábia lesz az USA első számú partnere a Perzsa-öböl környezetében, illetve a Közle-Keleten.

Az orosz sajtó ez ügyben V. Katasonov professzorhoz fordult, aki a legjelesebb szakértője a közel-keleti befektetéseknek, gazdasági történéseknek. Ő nagyon gyorsan rávilágított a lényegre. Szaúd-Arábia nagyon féltékeny Iránra. A féltékenység alapja pedig semmi egyéb, mint a pénz és befolyás. A hetvenes évekig a nyugat nagy kedvence Irán volt. A Rothschlid család elképzelhetetlenül nagy összegeket fektetett be Iránban, amely pénzek az iráni forradalomkor egyszerűen elvesztek. Most, hogy talán lehetőség lenne a tárgyalásokat felújítani, a Rothschild család valószínűleg minden befolyását latba veti, hogy megkezdődjön a kapcsolatfelvétel, hátha visszaszerezheti valahogyan a bennrekedt vagyonát, vagy annak egy jó részét. Szaúd-Arábia még emlékszik arra az időszakra, mikor Irán volt a kegyelt, és nem akarja ezt az időszakot újra. Inkább hajlandó lesz még magát az USA-t is csődbe sodorni. Legalábbis mindent megtenni ennek érdekében. Mindehhez új katonai szövetségesek kellenének. Moszkvát már meglátogatták, ahonnan elég rövid tárgyalások után jószerével kidobták őket. Nem sok lehetőség maradt, egyedül a franciáknál próbálkozhatnak, mivel Kínával nagyon rossz a kapcsolata. Egy ilyen mértékű pénz áthelyezése Franciaországba Párizs hihetetlen megerősödését jelentené. Ennek azonban a valószínűsége szinte nulla, hiszen ennél komolyabb összefüggések és szövetségek vannak Nyugat-Európa és az USA között. Ki lehetne az új szövetséges nem tudni, de egyelőre úgy néz ki, hogy a petrodollár Szaúd-Arábiában született, és ott is fog kimúlni.

Hídfő.net

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Nigéria és India amerikai chemtrail gépeket kényszerített leszállásra
2013-10-25 13:20

A chemtrail jelenség világszerte tovább folytatja vérlázító tevékenységét. Úgy tűnik a kocka meg fog fordulni.

Egyes Európai Katonai Elemzők szerint, az Amerikai Fegyveres Erők pánikba estek, amikor megtudták, hogy nigériai és indiai légierők amerikai fennhatóság alá tartozó AN-124 chemtrail ukrán gépeket kényszerítettek leszállásra. Az indiai Diego Garcia légi bázison, ami az Indiai-óceánon található, történt meg az akció. A repülőgépeket a katonaság elkobozta, majd a chemtrail személyzetét letartóztatták.

Az eseményeket követően a Kínai Népi Felszabadító Hadsereg Légiereje (PLAAF) felhívta a figyelmét a nigériai és az indiai hírszerzésnek, hogy valóban léteznek ilyen amerikai gépek, amelyek szerte a világban mérgezik a légkört. Érdekes dolog, hogy az ukrán repülőgépek amerikai finanszírozással működnek. A kínaiak szerint nem csak azokkal az anyagokkal mérgezik a földet, amelyeket az eddigi cikkekből ismerünk, hanem immár biológiai anyagokkal is szennyezteti más államok égisze alatt az USA bolygónkat.

Kapcsolódó:
   Hende Csaba: Nem a miénk a magyar légtér, és nincs ilyen permetezés (chemtrail)
   Chemtrail Plane Interior (Ballast Barrels)




Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút


Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya

Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda
HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000

HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel
Egészség Sziget



[Lapszemle] Magyarország az erõsen leszakadók között - Hazaáruló vagy tudatlan?! - Itt a lista: milliókat kaszálnak Orbán emberei - Meghalt a rákos asszony, akit Orbánék utcára dobtak - Holojárvány Magyarországon: Minden iskola holokauszt emléktáblát kap - Bulgária megtiltotta a külföldiek földvásárlását - Fél Európát lehallgatta az USA - Elszakad a cérna Szaúd-Arábiában - Nigéria és India amerikai chemtrail gépeket kényszerített leszállásra

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


2013. október 31. MOST CSÜTÖRTÖKÖN 18 óra
A 6. pecsét, teljes leválás az energiaszolgáltatókról - Jásdi Kiss Imre előadása
A kolontári katasztrófa valódi története és okai
A terembérleti hozzájárulás minden előadás alkalmával háromszáz forint.
Szeretettel várunk!

Széchenyi István Általános Iskola
1108 Budapest, Újhegyi-sétány 1-3.

Kőbányai Élő Közösség
honlapunk ahol programjainkról tájékozódhatsz előre:
www.elokozossegek.hu + www.nemzetegyesites.hu



Simon Tamás Pál Pilis kutatóval kirándulás a Pilisbe

Időpont: 2013. november 3. vasárnap
Helyszín: Szentléleki pálos kolostor, Hoffmann-kút, Kurgánok völgye, Szakóvár
Találkozás: 10 óra Pilisszentléleki pálos kolostor romjainál
Volánbusz menetrend
Kérünk mindenkit, hogy egész napra elegendő élelem-és vízmennyiségről gondoskodjon. A túrán mindenki csak a saját felelősségére vehet részt, az időjárásnak megfelelő túraöltözetben és cipőben!
Túra hozzájárulás: 1.000.-Ft



Érdi Budo Gála, és versenyek

Tisztelt Harcművészek!
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a következő kiemelt rendezvényeinket!


I. ÉRDI BUDO GÁLA
Harcművész fesztivál, Bemutató Bajnokság,
Kelti kultúra és sportszer vásár
2013. november 23. szombat

Program elemek:
I. Goshin Jutsu Magyar bajnokság 08.00-16.00
17.00
Gála bemutatók
Bemutató bajnokság
Movie Fighters verseny

Szeretettel várunk mindenkit, a páston és a nézőtéren egyaránt.
Lehetőség van az edzéseken árusítani a belépőket, kedvezménnyel.

Várom a visszajelzéseket mielőbb, hogy tudjunk egyeztetni!
Kiváló hangtechnika, fénytechnika, HD led fal, szuper csarnok van! A szponzorokat, szervezeti emblémákat, egyaránt meg tudjuk jelentetni.

Már biztosan lesz: Wing Tsun Kung-Fu, Sotokan karate JKA, Aikido, Wushu, Professional Chung Hop Kuen, Kraw-maga, Iaido, XMA, Kyokushinkai, ShaoLin,

Az MHMÖSZ idén is várja a javaslatokat, jelöléseket, az MHMÖSZ Hall of Fame dicsőség csarnokba való bekerüléshez, info@harcosok.com-ra!

Az eddigi tagok:
http://harcosok.com/hu/index.php?p=p_30&sName=HALL-OF-FAME--MHMÖSZ

OSU, Amidabha, Namaste,
Serflek József
MHMÖSZ főtitkár
info@harcosok.com, sifu@harcosok.com,
06 70 598 54 01



Kedves Barátaink!
  
Örömmel tudatjuk, hogy az MTV 1 műsorra tűzi
Jelenczki István AZ IGAZSÁG SOHA NEM KÉSŐ I-III.
című dokumentumfilmjét.
    
A film részenként kerül sugárzásra az alábbi időpontokban:
  
2013.11.12. kedd 23.30. első rész
2013.11.14. csütörtök 23.30. második rész
2013.11.19. kedd 23.30. harmadik rész.

A film az 1991 őszén Zétényi Zsolt által benyújtott, és az országgyűlés által elfogadott igazságtételi törvény sorsát mutatja be.
  
Gondolatok Jelenczki István filmjéhez.
"...Meg kell nevezni minden bűnt, és meg kell nevezni minden bűnöst.
A bűnelkövetőknek és utódaiknak is létérdekük minden titok feltárása, számukra is csak ez az egy járható út van. Ez az egyedüli járható út, mert csak ebből születik megbékélés, és ha van, megbocsájtás. De ennek a stációi nem megkerülhetőek! Föl kell állni, és azt kell mondani, én tettem. Megnevezni az áldozatot, megnevezni a bűnt, és elvállalni a felelősséget. Elvállalni a felelősséget, és kérni az ezzel járó büntetést.
Aki nem vállalja föl a felelősséget a múltért, nem vállalja fel a stációk kötelező bejárását, az önmagát fosztja meg a nemzethez tartozás jogától, és önmagát rekeszti ki. De nemcsak önmagát, saját utódait is kirekeszti a nemzet életéből és a nemzet jövőjéből. Örökre. "

Zseni Annamária pszichiáter


A filmben közreműködtek:
Bagdy Emőke egyetemi tanár, pszichológus
Bencze Izabella jogász
Bogár László
Fekete Pál tanár
Gellért Ádám nemzetközi jogász
Gulyás Gergely parlamenti képviselő
Kahler Frigyes egyetemi docens
Kónya Imre ügyvéd
Tóth Zoltán József, jogtörténész
Szakály Sándor történész
Zétényi Zsolt ügyvéd
Zinner Tibor jogtörténész
Zlinszky János egyetemi tanár
Wittner Mária 56-os szabadságharcos

A film készítői:
Hangmérnök: Belovári Tibor
Világosító: Heves László
Gyártásvezető: Zseni Annamária
Vágó: Tombor Andrea
Zeneszerző: Hortobágyi László
Fényképezte: Kőrösi András
Rendező, producer: Jelenczki István
Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Magyarország az erősen leszakadók között
2013. október 29. SVPSZ

Egy uniós felmérés szerint igencsak a sereghajtók között van Magyarország! Ugyanakkor megy ezerrel a közmédia minden csatornáján, és ott szerepel a sajtótájékoztatók mikrofonállványán a felirat, hogy MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT! Igaz, egy ilyen állványos nem kell feltüntetni, hogy miben, de a sajtótájékoztatót tartó megmondó ember a havi egymilliós fizetéséért elárulhatná már a titkot, vagyis azt, hogy miben is?

Magyarországon a vidéki emberek jövedelme harmada a budapestiek jövedelmének. Ráadásul Budapesten az akcióknak köszönhetően olcsóbban lehet bevásárolni, mint vidéken. A hatalom és holdudvara emberileg is, JÖVEDELMILEG is jócskán elszakadt a magyar társadalomtól. Az meg már egészen elképesztő, hogy a rettenetes megszorításaikat saját magukra nem terjesztik ki! Ráadásul a havi kétmilliós jövedelemből is, és a 100 ezer forint körüli minimálbérből is (700 ezer fő körül vannak!) 16 százalékos adót kell fizetni! A magas jövedelműek ennek bevezetése óta alig adóznak, mert ugyebár a gyermeklétszám is belejátszik a fizetendő adóba...

A fenti tényekre a magyarázat már valószínűleg készül a kormányzati médiaiparban. Egy darabig még el is hiszik az emberek, de aztán bemennek a boltba, és szembesülnek a valósággal. Az egymillió munkahely ígérete úgy valósult meg, hogy 500 ezren már külföldön elhelyezkedtek, bővült jócskán az irodai létszám a járási és kormányzati hivatalok miatt, de értéket előállító, a hazai gazdaságot erősítő MAGYAR munkahelyek létrejöttéről nincs információ.

Ideje lenne elkezdeni IGAZAT mondani, csak hát akkor lehet, hogy elmarad a kétharmados választási győzelem! Beszélni kellene arról is, hogy miért nem helyezték alkotmányos védelem alá a magyar társadalom négy alaptételét: a termőföldet, a vízbázis, az egészségügyet és a nyugdíjat???

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Hazaáruló vagy tudatlan?!
2013. október 28., 20:51 Facebook

A magyarországi politikai elit hazaárulása befejezett TÉNY. A parlamenti pártok törvényalkotásra és kormányzásra, azaz a magyarországi népvezetésére, a magyar állam kormányzására választott képviselői az alkotmányra,a népre és az Istenre tett ESKÜJÜKET MEGSZEGTÉK. A magyar alkotmányos renddel ellentétesen, egy érvénytelen alaptörvény megalkotásával alkotmányellenes puccsot hajtottak végre. Ezzel az elmúlt ezer év magyar történelmének legsúlyosabb bűntettét követték el.

A politikai elit a magyar népet nem csak az önrendelkezésétől fosztotta meg. Az alkotmányként működtetett érvénytelen alaptörvénnyel létrehozták a terület, lakosság és legfőbb államhatalmi szervezet nélkül működő, a magyar nép feletti diktatúrájukat biztosító, MEGSZÁLLÓ ÁLLAM - ként működő SAJÁT ÁLLAMUKAT. Majd ezzel elfoglalták a magyar nép ezer éves államát, és kísérletet tesznek a magyar állam és a még régebbi magyar alkotmányos rend megszüntetésére. Ez a magyar alkotmányos rend megsértésén túl az egyik legsúlyosabb nemzetközi jogsértés, amikor egy politikai hatalom egy nép (ráadásul saját népe)önrendelkezési jogát elveszi, megszünteti. És még ennél is súlyosabb, amikor egy politikai hatalom a gazdasági erőforrásaitól, természeti kincseitől, a létfeltételeit biztosító eszközöktől fosztja meg a népet.

Ez népirtás kísérlete, a magyar nép elpusztításának,megsemmisítésének kísérlete.

Azzal, hogy a képviselők többsége megalkotta az alaptörvényt, tetteseivé váltak ennek a súlyos bűntettnek. Azzal, hogy a képviselők kisebbsége szó nélkül elfogadta ezt a helyzetet, társtettesekké váltak. És azok a parlamenten kívüli pártok és politikai mozgalmak, amelyek elfogadták a parlamenti pártok alkotmányellenes diktatúráját, bűnrészesek ebben az évezred bűnügyében! És nem csak az a bűnük, hogy ezt a helyzetet létrehozták, fenntartják és működtetik a fantomállamot, hanem az is, hogy a demokrácia, az állami jogfolytonosságlátszatát keltve félrevezetik nem csak a hazai, de a nemzetközi közvéleményt és a nemzetközi szervezeteket is. Ez az érvénytelen módon, nem az alkotmány és nem a magyar nép által létrehozott fantomállam a nemzetközi szervezetekben elfoglalta a magyar nép államának korábbi helyét. Ebben a nemzetközi szervezeteknek is felelősségük van, minimum annyi, hogy ha felismerték, akkor belenyugodtak a következményekbe.Ha viszont nem ismerték fel, akkor most segíthetnek a helyzet békés megoldásában.

Abban, hogy a politikai elit ezt a gazságot megtehette, nem a tudatlan,becsapott, félrevezetett és megalázott magyar (magyarországi) nép többsége a hibás. Hanem az a magyar és magyarországi értelmiség, a társadalom gerince,amelyiknek az a feladata, hogy a társadalmi egyensúlyt fenntartsa. Ez az értelmiség maradt szinte szótlan a politikai elit gazsága láttán. A diktatúra ugyanis nem a manipulált választással jött létre, hanem a hazaárulással megalkotott alaptörvénnyel. Ebben a helyzetben a magyar értelmiségnek az lett volna a feladata, hogy ezt azonnal szóvá tegye, a magyar népet tájékoztassa és felvilágosítsa a kialakult helyzetről, és az alkotmányos rend szerint megszervezze a nép ellenállását a létrejött diktatúrával szemben. Ehelyett az értelmiség hagyta magát korrumpálni, lefizetni a diktatúra által, (egykulcsos adó) és most a diktatúrához csatlakozva (annak számukra nyújtott előnyeit kihasználva) maga is bűnrészessé válik, azaz hazaárulást követ el. Tehát nekünk nem a pártok TUDATLAN, félrevezetett, átvert támogatóival,szavazóival van elszámolni valónk, akik tudatlanul segítik a diktatúrát. És nem is velük kell megküzdjünk. Még akkor se, ha a politikai elit rájuk hivatkozik, és szervezett tüntetéseken "békemenetként"a diktatúra támogatóiként mutatja be őket. A diktatúra 1957-ben is tömegeket volt képes felvonultatni a hatalma látszólagos támogatására, és Észak-Koreában is milliók éltetik a diktátort. Nekünk nem a tudatlan társaink az ellenfeleink. Velük szemben az a feladatunk, hogy segítsünk nekik, világosítsuk fel őket, mondjuk el mi a helyzet, hogy többé ne legyenek tudatlanok, ne használhassák ki/fel őket.

Nekünk a diktatúrát létrehozó politikai elittel és azzal az értelmiségi elittel van vitánk és elszámolni valónk, amelyik hazugságokkal és félrevezetéssel igyekszik rávenni a lakosság többségét is a hazaárulásra, a politikai elit támogatására. Amikor meghirdetjük az Alkotmányos Ellenállást, és mindenkit felvilágosítunk a politikai és értelmiségi elit hazugságáról, az elkövetett hazaárulás tartalmáról, és következményeiről, akkor többé senki nem lesz tudatlan. Akkor a magyar nép minden egyes tagjának TUDATOSAN választania kell, hogy a hazaárulás tényének ismeretében továbbra is a hazaáruló politikai elitet támogatja, vagy a szabadságáért és az önrendelkezéséért küzdő magyarországi népet.

Tehát amikor meghirdetjük az Alkotmányos Ellenállást, akkor az ellenállási jogunk, az alkotmányos kötelességünk kimondásával nem csak a jogi feltételt teremtjük meg magunknak a politikai elit, a diktatúra elleni harchoz, hanem a tudatlanság felszámolását is elindítjuk. A diktatúra tudatlan támogatóit felvilágosítjuk, lehetőséget adunk nekik a tájékozódásra, hogy felismerjék, hogy mit és kiket támogattak eddig.És időt adunk nekik a Tudatos Választásra! Arra, hogy a diktatúra támogatása helyett a továbbiakban magyarországi nép - szabadságért és önrendelkezésért vívott - harcát támogassák.

És onnan kezdve Új Helyzet jön létre a magyarországi politikai küzdelemben. Nem a mesterségesen jobb és bal oldalira osztott népet uszítják majd egymásnak az egymással megegyező politikai elit tagjai. Hanem az öntudatára ébredt magyar nép fog szemben állni az alkotmányellenes puccsot elkövető, hazaáruló magyarországi politikai elit megszálló államként működő diktatúrájával és azok zsoldosaival.

És amikor ezt a harcunkat megvívtuk és a politikai elit diktatúráját felszámoltuk, akkor kezdhet hozzá a magyarországi nép egy valóban új korszak felépítéséhez!!!Amiben majd a magyar nép dönt saját sorsáról, alkotmányáról, államáról, jövőjéről. EGYSÉGfront

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Itt a lista: milliókat kaszálnak Orbán emberei
2013.09.28. 14:34 Hír24

Közzétette megbízási, vállalkozási és támogatási szerződéseinek listáját a Miniszterelnökség.

A kormányzati honlapon csaknem 250 megállapodás adatai olvashatók, a legértékesebb megbízások kommunikációs és rendezvényszerzői feladatokról szólnak.

IMG: 1,3 milliárd forint, Young&Partners Kft.: 315 millió forint

A legnagyobb értékű vállalkozási keretszerződéseket - ahogy már korábban nyilvánosságra hozták - az IMG Inter Media Group Kft.-vel kötötte a Miniszterelnökség. A cég összesen 1 milliárd 338 millió forintot kaphat 2012 októbere és 2014 májusa között médiastratégia-alkotási, médiatervezési és -vásárlási, gyártási, reklámügynökségi és kommunikációs feladatokért.

A Young&Partners Kft. rendezvényszervezői és ahhoz kapcsolódó tájékoztatási és PR-tevékenységet végzett a Miniszterelnökségnek 2012 márciusa és 2013 májusa között 315 millió forintért.

Tanácsadók: több tízmillió forint

Alig változott tavaly óta a miniszterelnökségi tanácsadók köre és díjazásuk. Új név a listában Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, aki sportágakkal kapcsolatos kormányzati koncepciók kidolgozásában vesz részt évi 9 millió forintért.

Hegedűs Zsuzsanna szociológus a társadalmi felzárkóztatás segítésére, a társadalmi konfliktusok kezelésére és megoldására szolgáló stratégiák kidolgozására, a rendszerváltás után az SZDSZ, az előző ciklusban a Fidesz képviselőjeként dolgozó Tellér Gyula a kormánypolitika társadalomelméleti háttérének tanulmányozására, politikai elemzések készítésére és tanácsadásra szerződött, Balogh Gábor öttusa-világbajnok pedig ugyancsak sportügyekben ad tanácsokat Orbán Viktornak.


Hegedűs Zsuzsnna évi 12 millió forintot és költségtérítést, Tellér Gyula 7 millió, Balogh Gábor pedig 9 millió forintot kap. Félegyházy-Megyesy Jenő korábbi denveri tiszteletbeli konzul 12 millió forintért és ezen felüli költségtérítésért ad tanácsokat a nyugati magyarsággal, valamint civil és jótékonysági szervezetekkel összefüggő külkapcsolati kérdésekben, míg Pindroch Szilárd a "területi koordináció erősítése" tárgykörben segíti tanácsaival a Miniszterelnökséget 2012 júliusa és 2014 májusa között összesen csaknem 14 millió forint díjazásért.

Nagy István miniszterelnöki főtanácsadóként évente legfeljebb 20 millió forint költségtérítésben részesülhet, amiért eljár a kormányprogramban megjelölt fejlesztési célkitűzések megvalósításáért és az ország gazdasági mozgásterének bővítéséért.

Benkő László Gábor a Miniszterelnökséget vezető Lázár János államtitkárnak ad gazdasági-humánpolitikai tanácsokat bruttó 6,3 millió forintért májustól az év végéig, Böröcz László pedig jogalkotással kapcsolatos szakpolitikai elemzéseket, javaslatokat készít két évig összesen 9 millió forint megbízási díj fejében.

A Gate Open Kft. személyes tanácsokkal segíti Lázár Jánost "társadalompolitikai és médiapolitikai tevékenységében" 15 hónapig összesen csaknem 6 millió forintért.

Krakkó Ákossal, a Fidesz-frakció korábbi sajtófőnökével - aki azóta a Hír Tv műsorvezetője - bruttó 9 millió forintos szerződést kötött a Miniszterelnökség. A kormányhonlapon olvasható adatok szerint ezért 2012 novembere és 2013 vége között Lázár János sajtókommunikációs tevékenységében működik közre.

A beszédíróknak is jó

Többekkel kötött szerződést a Miniszterelnökség beszédírásra. Kránicz Gábor a miniszterelnök beszédeinek előkészítésében, lektorálásában és összegyűjtésében vesz részt, egy évig tartó megbízásáért 4,7 millió forintot kap. A Szépirodalmi Kft. évi 6 millió forintért ír és fordít közleményeket, beszédeket a Miniszterelnökségnek. Kántor Szilvia szintén részt vesz Orbán Viktor beszédeinek előkészítésében, lektorálásában, évi 2 millió forintért.

A miniszterelnök honlapját évi 3,7 millió forintért üzemelteti a Vármegye Kft. A Mega Film Kiadó Kft. tavaly 2 millió forintért látta el a kormányfő Facebook-oldalának "vizuális adminisztrátori" feladatait, míg idén Kobza Miklóssal kötött szerződést a Miniszterelnökség arra, hogy öt hónapig összesen több mint 2 millió forintért tartalmakat osszon meg Orbán Viktor közösségi oldalán, és készítsen statisztikát a közzétett információk terjedéséről, hatásairól.

A Calpe Bt. idén is évi 8,2 millió forintért működik közre a miniszterelnök levelezésében, az Orbán Viktornak címzett hivatalos levelek "irodalmi igényű megválaszolásában", továbbá protokollfeladatokat is ellát.

Fellegi 17 milliója

Fellegi Tamás volt nemzeti fejlesztési miniszter és IMF-főtárgyaló nyolc hónap alatt 17 millió forintot kapott azért, hogy előkészítse egy egyesült államokbeli alapítvány, a Friends of Hungary létrehozását.

A Miniszterelnökség több ügyvédi irodával is szerződött. A Buczkó Ügyvédi Iroda évi 20 millió forintért látja el az ott dolgozók jogi képviseletét az általuk vagy velük szemben indított személyiségvédelmi perekben, például sajtóhelyreigazítási, illetve jóhírnév megsértése miatt indított eljárásokban.

Az Ormai és Társai - CMS Cameron McKenna LLP Ügyvédi Iroda három, összesen 70 millió forint értékű megbízási szerződést kötött Fürjes Balázs kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos feladatköréhez kapcsolódó jogi tanácsadásra 2012 kezdetétől 2013 októberéig.

1 milliárd egy alapítványra

A Miniszterelnökség több mint egymilliárd forinttal támogatta az Egyesült Államokban bejegyzett Friends of Hungary alapítványt, 100 millióval az erdélyi székhelyű Árpádházi Szent Erzsébet Alapítvány fenntartásában lévő katolikus gimnázium tornatermének felújítását, 200 millió forinttal a Rubik-kocka és ami mögötte van című interaktív kiállítást.

A több mint negyven támogatási szerződés adataiból kiderül, hogy a Miniszterelnökség 25 millió forinttal segítette Széll Tamás felkészülését a világhírű Bocuse d'Or szakácsversenyre, 20 millióval járult hozzá a budapesti egyetemek közötti evezőverseny megszervezéséhez, 50 millióval támogatta az Élet Menete Alapítvány rendezvényeit, 58 millió forinttal pedig a Zsidó Nyári Fesztivált.

Kapcsolódó:
   6,2 milliárdból épül új holokauszt-emlékközpont, miközben 5 millió forint jut a határon túli emlékhelyekre?
   Miről tetszik beszélni Miniszterelnök úr?
   Jobbikos siker a vádirat Biszku Béla ellen
   "Mélyre elásunk, ha beszélsz!"
   Egymilliárd forint táskában - leülte a büntetését, és most kitálal a stróman
   Hegedűs Zsuzsa szerint a polgármester és az egész világ hazudik
   "Szabálytalanul" szerzett érettségit az Élet Menete Alapítvány elnöke

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Meghalt a rákos asszony, akit Orbánék utcára dobtak
2013-10-28 09:08:05 Alsóörsi Hírhatár

Szombat hajnalban elhunyt Sebestyén Lajosné; az a halálos beteg asszony, akit férjével együtt Orbán Viktor XV. kerületi polgármestere lakoltatott ki a Drégelyvár utcából. A Koppány Csoport saját halottjának tekinti.

Fotó: Allison Shelley
(A felvételen Szabó Zsoltné és édesanyja, az akkor már halálos beteg Sebestyén Lajosné.)

Orbán Viktor emberei 2012. 07. 07-én dobták utcára a férjet és a halálos beteg asszonyt. A Fidesz polgármestere és országgyűlési képviselője, László Tamás által utasításba adott kilakoltatásáig rendezett körülmények között élő pár - Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke közleménye szerint - a gyáli úti hajléktalan szállóban keresett menedéket. Az utcára dobott halálos beteg asszony rákos volt, de a Fidesz - ahogyan ezt Orbánék kapcsán mintegy 100 %-ban megszokhattuk - nem akarta megvárni a halálát sem. A botrányos kilakoltatásról készült dokumentumfilmet e cikkünkben is láthatják.

A kilakoltatásról Balogh Béla elnök többek között a következőket írta mostani, friss közleményében:
"Az eset nagy port kavart fel, hiszen furcsa körülmények között jutott az ingatlanhoz az az illető, aki külföldön éppen börtönben ült."

A család a kilakoltatása után pert kezdeményezett Orbán Viktor polgármestere ellen, amit egy szintén tehetséges és harcias jogvédő, Vajda Attila, a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet (MPNJSZ) elnöke indított el. Mint azt Balogh Béla a kilakoltatott családról írja:
"Pénteken volt a polgármesterrel a tárgyalásuk, de az asszony már nem érhette meg az eredményt. A tárgyaláson rosszul lett és a kórházba szállítást követően szombaton hajnalban a teremtőjéhez távozott. A polgármester a tárgyaláson sem jelent meg. Aki szeretne a családnak részvétet nyilvánítani, az keresse lányát, Zsoltné Ildikó Szabót (...)."

Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke így fejezi be rövid közleményét:
"A Koppány csoport részvétét fejezi ki a családnak és Sebestyén Lajosnét saját halottjának tekinti. Nyugodjék békében.
Ébredni kellene emberek."


Sebestyén Lajosné lánya, Szabó Zsoltné Ildikó így adta hírül édesanyja halálát:
"Kedves Ismerőseim! Sajnos ma éjszaka Drága Édesanyám örökre elment!

Drága Anyuci!

Nagyon hiányzol és soha nem feledünk! Nem fogod már mondani nekem, hogy "Drága Kislányom", "Kicsim" és ez borzasztóan fáj! A lányaimat is így szólítom, hiszen mindig ezt hallottam tőled! Üres lett a szívem és nem tud nyugodni, hisz olyan gyorsan elmentél!

Szeretünk és köszönöm, hogy voltál nekem!"


Az elhunyt Sebestyén Lajosné kilakoltatásáról készült dokumentumfilm világszerte feltöltésre került, ahogyan az egy hónappal a kilakoltatás után rögzített "Együtt sírt a jogvédő a kilakoltatott családdal (Drégelyvár utca mindörökké)" című film is. Az alábbiakban bármelyiket megtekintheti.

Videók:
A drégelyvár utcai kilakoltatás maffiafilmje
Együtt sírt a jogvédő a kilakoltatott családdal (Drégelyvár utca mindörökké)

Kapcsolódó:
   Sokkoló képek a brutálisan agyonvert Bilicki Ervinről - A fiú nagymamája közzétette a felravatalozott unokájáról készült fotókat
   A szőke gyerek, aki nem illett a képbe

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Holojárvány Magyarországon - Minden iskola holokauszt emléktáblát kap
2013. október 28. 14:52 MTI - Hunhír.info

A magyarországi zsidóság deportálásának 70. évfordulója alkalmából jövőre megrendezendő emlékévről szólva Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár hétfőn, Budapesten bejelentette: a magyar oktatási rendszerben jövőre szeptember 1-jétől kiemelt szerepe lesz az emlékezéseknek, és emléktáblát helyeznek el minden iskola falán, ahova zsidó diákok jártak, zsidó tanárok tanítottak.

- A magyar kormány megtisztelőnek és kitüntetésnek tartja, hogy az UNESCO, az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete fővédnökséget vállalt a 2014-ben megrendezendő magyarországi holokauszt-emlékév felett - mondta Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár sajtótájékoztatón hétfőn, Budapesten.

A magyarországi zsidóság deportálásának 70. évfordulója alkalmából jövőre megrendezendő emlékévről szólva Lázár János hangsúlyozta, "felelősség és lehetőség, hogy Európa és a világ figyelme az UNESCO-n keresztül 2014-ben a magyarországi holokauszt-megemlékezésekre fókuszál".
Ez lehetőséget ad arra, hogy ne csak Magyarországon, hanem a világon mindenhol meg tudjunk emlékezni minden magyar honfitársunkról, akit a náci haláltáborokban öltek meg - tette hozzá.

Felhívta a figyelmet arra, hogy január 27-én, a holokauszt nemzetközi emléknapján Párizsban tartanak konferenciát, amelyet az 1944-es deportálások történetének szentelnek. Emellett az év során koncerteket rendeznek, filmeket mutatnak be és könyveket adnak ki a vészkorszakról.

Az államtitkár hangsúlyozta, "az emlékévvel a magyar kormány főhajtással adózik a lágerekbe elhurcolt magyar zsidó honfitársaink előtt", továbbá a jövő generációinak a józsefvárosi pályaudvaron oktatási központot hoznak létre, ahol a második világháború és ezen belül a holokauszt történései ismerhetők majd meg.

Lázár János szólt arról, hogy a magyar oktatási rendszerben jövőre szeptember 1-jétől kiemelt szerepe lesz az emlékezéseknek, "annak érdekében, hogy az 1944-es év történéseit megismerhessék a fiatalok és tanuljanak a múlt bűneiből, hibáiból". Célként jelölte meg, hogy "emléktábla figyelmeztessen a vészkorszakra minden olyan iskola falán, ahol elhurcolt diákok tanultak és tanárok tanítottak".


Kérdésre elmondta, a MÁV-val közösen hozzák létre a múzeumot a józsefvárosi pályaudvaron, a projektre pedig 20 millió eurót (5,9 milliárd forint) biztosítanak. A tervezés hamarosan befejeződik, november végén az építkezések is elkezdődhetnek, az átadás pedig a tervek szerint jövő tavasszal lesz. Ezenkívül 5 millió eurót szánnak a civilek, oktatási intézmények, egyházak megemlékezéseire. Pályázataikat decemberben értékelik - jegyezte meg.

Kapcsolódó:
   2014: holokauszt-cunami fenyeget
   Megtartotta alakuló ülését a Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság
   Lázár János sajtótájékoztatója a Holokauszt Emlékév kapcsán
   Magyarország látja el 2015-ben a Nemzetközi Holokauszt Emlékezési Szövetség soros elnöki tisztjét
   Orbán: Magyarország jobban teljesít
   Heller: "A lejárató filmet az ellenzék rendelte meg"
   Martonyi barátai, akiknek irodát nyitott Budapesten és ezt mondta róluk, hogy ők Szíria és a szíriai nép egyetlen képviselői
   10 álnemzeti politikus, akiket nem szeretnénk meglátni az új kormányban
   Magyarország mindannyiunk közös otthona



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Bulgária megtiltotta a külföldiek földvásárlását
29 okt 2013 jobbegyenes.blog.hu - magyarhajnal.com

Brüsszellel és az uniós joggal is szembeszállva. Az EU nem tervez szankciókat, a magyar földet viszont eladják. Bulgária törvényhozása új földtörvényt fogadott el. Magyarországgal ellentétben ők úgy döntöttek, nem akarnak megfelelni a brüsszeli elvárásoknak. A bolgár föld nem eladó a külföldieknek, semmi pénzért.

Bulgária is EU-tag, akár csak Magyarország. Ugyanazok a jogszabályok vonatkoznak rájuk is, mint hazánkra. Tehát 2014-től fel kellene oldaniuk a külföldiekre vonatkozó földvásárlási moratóriumot. Azonban a derék bolgárok nem teszik meg ezt, kerek-perec megtiltották a külföldieknek a földvásárlást.

A föld és a jövőjük megvédése érdekében Bulgária összefogott. Az a Bulgária, ahol sokkal mélyebb árkok húzódnak jobb és baloldal között, mint nálunk. A jelenlegi szocialista-kormány ellen az elmúlt hónapokban is folyamatosan tüntetett az ellenzék. A megmozdulások következtében Szófia csatatérré változott. Olyan harcok dúltak a bolgár főváros utcáin, melyhez képet a budapesti 2006-os események csupán szüreti mulatságnak tűnnek.

A szinte kibékíthetetlen konfliktusok ellenére a bolgár kormány elfogadta az ellenzék (!) által benyújtott javaslatot, és közösen, 71 százalékos többséggel olyan földtörvényt fogadtak el, amely tiltja a külföldiek földvásárlását. A bolgárok nem lesznek napszámosok saját földjeiken, nem adják, legfontosabb és talán az utolsó nemzeti kincsüket.

Ami pedig az egészben a legmegdöbbentőbb, hogy Brüsszel minden komolyabb akadékoskodás nélkül tudomásul vette ezt, és semmilyen szankcióval nem kíván élni Bulgáriával szemben. Ennyit a hangzatos kifogásokról és a magyar érdekérvényesítésről...

Kapcsolódó:
   Országos tüntetések Bulgáriában


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

"Nem csak Angela Merkel mobiltelefonját hallgathatta le az NSA, hanem egy lehallgató állomást is működtettek a berlini amerikai nagykövetségen."
Fél Európát lehallgatta az USA
2013. október 28., hétfő 09:38 Index

Nem csak Angela Merkel mobiltelefonját hallgathatta le az NSA, hanem egy lehallgató állomást is működtettek a berlini amerikai nagykövetségen - írja a Spiegel. A Pariser Platzon (a kormányzati negyed szívében) található nagykövetséget 2008-ban adták át, a megnyitón Angela Merkel is beszédet mondott.

A Spiegel elsősorban az Edward Snowden által kiszivárogtatott NSA-archívumból származó információi szerint azonban a nagykövetség épületének egyébként lenyűgöző panorámát kínáló tetőterasza nem csak magasrangú diplomáciai találkozók helyszínéül szolgált, hanem a CIA és az NSA egy speciális egysége is innen hallgatta le a kormányzati negyedben folytatott mobilbeszélgetéseket.

Ezzel az NSA megfigyelési botrány egy olyan stádiumba lépett, ami már komolyan veszélyezteti a transz-atlanti partnerséget - értékelt a német lap.

Merkelen is rajta voltak

Nagy port kavart a múlt héten az a feltételezés, miszerint előfordulhatott, hogy amerikai titkosszolgálatok megfigyelték Angela Merkel német kancellár mobiltelefonját. A német kormányfő ezért múlt szerdán felhívta Barack Obama amerikai elnököt, és elmondta, hogy megrendítené a két ország baráti kapcsolatát, ha beigazolódna a feltételezés.

Az Egyesült Államok biztosította a német kormányt, hogy Barack Obama elnök semmit sem tudott Angela Merkel telefonjának feltételezett megfigyeléséről - írta a New York Times szombati számában, források megnevezése nélkül. A lap értesülése szerint Susan E. Rice, Obama nemzetbiztonsági tanácsadója biztosította erről német kollégáját, de magát a megfigyelés tényét nem erősítette meg.

Fotó: Nicholas Kamm
Angela Merkel, Barack Obama

Ugyancsak szombaton a Spiegel című német lap az NSA titkos adattárából való kivonatra hivatkozva azt írta, hogy Merkel telefonja 2002 óta szerepel az NSA felderítési célpontjainak listáján. A Spiegel úgy tudja, a szám GE Chancellor Merkel (Merkel ném. kancellár) megnevezés alatt szerepel az NSA-nél. A Spiegel birtokába került feljegyzésből nem derül ki, hogy beszélgetések tartalmát is lehallgatták-e, vagy csak híváslistákat értékeltek ki. A lista minden jel szerint még 2013 júniusában, Obama berlini látogatása előtt néhány héttel is érvényes volt.

A Bild szerint Obama hazudott Merkelnek, amikor tagadta, hogy tudott volna a lehallgatásáról. A lap szerint az NSA-nál növekvő elégedetlenséggel figyelik, hogy a kormányzat igyekszik túlbuzgó ügynökök önálló akciójaként beállítani a német kormányfő mobiljának megfigyelését, holott 2010-ben Keith Alexander igazgató tájékoztatta a műveletről Barack Obamát, akinek nem volt kifogása ellene. Később pedig a Fehér Ház még külön rendelt is egy összeállítást Merkelről, mert Obama nem bízott meg a kancellárban, és mindent tudni akart róla - mondta a német lap forrása. Keith Alexander az NSA szóvivőjén keresztül tagadta a vádakat.

A spanyolokat is lehallgatták

Egy hónap alatt 60 millió telefonbeszélgetésről gyűjtött adatokat Spanyolországban az amerikai nemzetbiztonsági ügynökség, az NSA (National Security Agency) - írja a BBC, Edward Snowden által a spanyol médiának kiszivárogtatott dokumentumokra hivatkozva.

Fotó: Allison Shelley

A hírek szerint az NSA a telefonszámokat és a hívók földrajzi pozícióit gyűjtötte, a hívások tartalmát azonban nem rögzítették. A kiszivárgott információk szerint a hívások mellett SMS-eket és emaileket is követtek 2012. december 10. és idén január 8. között. A Fehér Ház mostanáig nem reagált a spanyol sajtóban megjelent állításokra. Eközben a spanyol külügyminisztérium hétfőre berendelte az Egyesült Államok madridi nagykövetét, hogy megvitassák a korábbi, többek között politikusokra irányuló megfigyelésekkel kapcsolatos feltételezéseket.

Az események kihatással lehetnek az Európai Unió parlamenti küldöttségének közelgő washingtoni tárgyalásaira.

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Elszakad a cérna Szaúd-Arábiában

Nagyon rájár a rúd a szaúdi politikára. Éppen most, hogy Szaúd-Arábia az ENSZ Biztonsági Tanácsának tagja lett, a nem állandó tagok között. Szaúd-Arábia vezetői és hercegei az utóbbi időben mintha teljesen megbolondultak volna. Olyan szintű nyilatkozatok hangzanak el, mintha egy sértődött harmadikos kislány nyilatkozgatna.

Mindez ott kezdődött el (azon kívül hogy a fizetett terroristáik nem képesek Szíriát kivégezni), amikor úgy gondolták, hogy mindenki megvehető alapon Moszkvában Putyin elnököt akarták lekenyerezni, több milliárd dolláros fegyvervásárlási ajánlattal, ha felhagy Szíria támogatásával. Putyin komolytalannak nevezte az ajánlatot, és szó szerint nevetett rajta. Rá két napra az orosz sajtóban megjelent a hír, hogy további hajókat vezényelnek Szíria partjaihoz.

Ezek után jött a következő rossz hír, hogy Franciaország, majd Anglia is kivonta hajóit a szíriai térségből. Azután ott volt az USA báziskiépítési akciója, amelyben nem Szaúd-Arábiára, hanem Jordániára esett a választás, vérig sértve ezzel a szaúdi uralkodót. Szaúd-Arábia vezetése kétségbeesetten próbálta az USA kegyeit visszaszerezni, és az oroszoknak felajánlott fegyvervásárlási összeget az Egyesült Államok gyáraiban kívánja elkölteni. A Fehár Ház nagyon örül a döntésnek (a 6.8 millird dollár jól jön), ennek ellenére majd szívszélütést kapott a szaúdi vezetés, mikor közölték, az USA további hajókat von ki Szíria térségéből. Egyes körökben már azt rebesgetik, hogy a Pentagon felhagy a szíriai terroristák támogatásával. Aztán jött az utolsó csepp, mikor az amerikai politikai irány Irán felé fordult, mondván, ha Irán hajlandó lejjebb adni bizonyos dolgokat, akkor lehet újra tárgyalni Teheránnal. No ez végképp elég volt, Bandar Bin Sultan, Szaúd-Arábia egyik vezetője megfenyegette az Egyesült Államokat. Azonnal felmondanak minden egyezményt az Egyesült Államokkal, megszüntetik a jelenlegi katonai együttműködést. Sőt kizárják az Egyesült Államokat a szaúdi olajüzletből is, és nem szállítanak több olajat az Egyesült Államokba. Felfüggesztik az amerikai állampapírok vásárlását, és elkezdik kivonni tőkéjüket az Egyesült Államokból, amely nem kevés, 700 milliárd dollárt tesz ki. A petrodollároknak nevezett bevételek, és befektetések kiesése hatalmas érvágás lenne Washingtonnak. Egyes gazdasági szakemberek szerint, ez a művelet bedöntené az Egyesült Államokat.

A most bejelentett hír a kisgyerek stílus ellenére elég veszélyesen hangzik, mivel hamarosan kezdődik az újabb Szíria Barátai gyűlés, mely előkészítené a megrendezendő genfi konferenciát. A szaúdi vezetés - maga az uralkodó ház - tisztában van vele, mit fognak eredményezni a Szíriában elmaradt katonai akciók. A terroristákat leverik, és utána jön a válasz. Szaúd-Arábiában most is nagyon feszült a társadalmi helyzet, és ha egy modernebb társadalmi berendezkedés győz Szíriában, semmi sem fogja meggátolni, hogy átterjedjen Szaúd-Arábiára is. A monarchia bukásra van ítélve.

Ahhoz, hogy lássuk mennyire komoly ügy Szaúd-Arábia fenyegetése, tudnunk kell azt, hogy az USA és Szaúd-Arábia kapcsolata nagyon komoly és válságos időben született meg, és az Egyesült Államokat hatalmas bajból rángatta ki. 1971-ben gyakorlatilag (Nixon alatt) az Egyesült Államoknak be kellett volna jelentenie a csődöt. Az arany ára összeomlott, a USA gyakorlatilag fizetésképtelen volt. Mindez a vietnami háború kellős közepén. Ekkor kötött megállapodást az USA Szaúd-Arábiával illetve az OPEC-cel. Az OPEC a 70-es évek elején embargót hirdetet a nyugat ellen, és a nyugatnak szembesülnie kellett az olajhiány jelentőségével. Az olajkitermelő országok sakkban tartották az Egyesült Államokat is, amelynek ebben az időben rendkívül rosszul állt a szénája a gazdaság terén. És ekkor köttetett meg a világ legnagyobb csalásán alapuló egyezségek kusza szövevénye. Az USA kiegyezik az OPEC-cel, és megkötik, hogy valamennyi olajszállítás egyezményes elszámolási pénze a dollár legyen. Eközben az USA vezetése kiadja az új monetáris rendelkezéseit, és ettől kezdve a FED annyi dollárt nyomtat, amennyit csak akar. Átfordítva az USA biztosította saját maga számára, hogy az olcsó papírból nyomott dollárjaiért annyi olajat vesz, amennyit csak akar. És ha elfogyna a pénze, hát csak nyomtatni kell, mindenféle fedezet nélkül. Ebben a hatalmas átvágásban nyújtott első számú segédkezet Szaúd-Arábia. Ezek azok a petrodollárok, melyek megmentették a hetvenes években az Egyesült Államokat. Mi lenne, ha az OPEC-ben mai napig jelentős befolyással bíró Szaúd-Arábia, újra elkezdené a nyugat megszorítását reklámozni, és bőven találna követőket is. Nem véletlenül nyilatkozták amerikai gazdasági szakemberek, mindez együttesen képes lenne összedönteni az Egyesült Államokat. Ugyanis a hetvenes években történt világméretű csalásért cserébe az USA és Szaúd-Arábia egy megállapodást kötöttek, amely értelmében az USA minden időkre garantálja a fennálló rendszert, megvédi a szaúdi olajkutakat, és Szaúd-Arábia lesz az USA első számú partnere a Perzsa-öböl környezetében, illetve a Közle-Keleten.

Az orosz sajtó ez ügyben V. Katasonov professzorhoz fordult, aki a legjelesebb szakértője a közel-keleti befektetéseknek, gazdasági történéseknek. Ő nagyon gyorsan rávilágított a lényegre. Szaúd-Arábia nagyon féltékeny Iránra. A féltékenység alapja pedig semmi egyéb, mint a pénz és befolyás. A hetvenes évekig a nyugat nagy kedvence Irán volt. A Rothschlid család elképzelhetetlenül nagy összegeket fektetett be Iránban, amely pénzek az iráni forradalomkor egyszerűen elvesztek. Most, hogy talán lehetőség lenne a tárgyalásokat felújítani, a Rothschild család valószínűleg minden befolyását latba veti, hogy megkezdődjön a kapcsolatfelvétel, hátha visszaszerezheti valahogyan a bennrekedt vagyonát, vagy annak egy jó részét. Szaúd-Arábia még emlékszik arra az időszakra, mikor Irán volt a kegyelt, és nem akarja ezt az időszakot újra. Inkább hajlandó lesz még magát az USA-t is csődbe sodorni. Legalábbis mindent megtenni ennek érdekében. Mindehhez új katonai szövetségesek kellenének. Moszkvát már meglátogatták, ahonnan elég rövid tárgyalások után jószerével kidobták őket. Nem sok lehetőség maradt, egyedül a franciáknál próbálkozhatnak, mivel Kínával nagyon rossz a kapcsolata. Egy ilyen mértékű pénz áthelyezése Franciaországba Párizs hihetetlen megerősödését jelentené. Ennek azonban a valószínűsége szinte nulla, hiszen ennél komolyabb összefüggések és szövetségek vannak Nyugat-Európa és az USA között. Ki lehetne az új szövetséges nem tudni, de egyelőre úgy néz ki, hogy a petrodollár Szaúd-Arábiában született, és ott is fog kimúlni.

Hídfő.net

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Nigéria és India amerikai chemtrail gépeket kényszerített leszállásra
2013-10-25 13:20

A chemtrail jelenség világszerte tovább folytatja vérlázító tevékenységét. Úgy tűnik a kocka meg fog fordulni.

Egyes Európai Katonai Elemzők szerint, az Amerikai Fegyveres Erők pánikba estek, amikor megtudták, hogy nigériai és indiai légierők amerikai fennhatóság alá tartozó AN-124 chemtrail ukrán gépeket kényszerítettek leszállásra. Az indiai Diego Garcia légi bázison, ami az Indiai-óceánon található, történt meg az akció. A repülőgépeket a katonaság elkobozta, majd a chemtrail személyzetét letartóztatták.

Az eseményeket követően a Kínai Népi Felszabadító Hadsereg Légiereje (PLAAF) felhívta a figyelmét a nigériai és az indiai hírszerzésnek, hogy valóban léteznek ilyen amerikai gépek, amelyek szerte a világban mérgezik a légkört. Érdekes dolog, hogy az ukrán repülőgépek amerikai finanszírozással működnek. A kínaiak szerint nem csak azokkal az anyagokkal mérgezik a földet, amelyeket az eddigi cikkekből ismerünk, hanem immár biológiai anyagokkal is szennyezteti más államok égisze alatt az USA bolygónkat.

Kapcsolódó:
   Hende Csaba: Nem a miénk a magyar légtér, és nincs ilyen permetezés (chemtrail)
   Chemtrail Plane Interior (Ballast Barrels)




Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút


Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya

Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda
HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000

HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel
Egészség Sziget