2013. november 29., péntek

[Lapszemle] Nem lófrál elég zsidó az országban, Martonyi újabbakat hív - Rezsicsökkentés: Jelenléti ív is lesz a kötelezõ lakógyûlésen - A felcsúti polgármester nagyot szakíthat a trafikbezáráson - Itt vannak az óriási áfacsalás morzsái - Bõvítés nélkül az európai gazdaság nem lesz versenyképes - Kinek fizetjük az államadósságot

Nemzeti Hírháló
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"
Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."

Nem lófrál elég zsidó az országban, Martonyi újabbakat hív - elkíséri őket a romkocsmákba is
2013-11-29. 14:21 Kuruc.info

Besúgó külügyminiszterünk a Jerusalem Post után ezúttal az ugyancsak izraeli Ynet híroldalnak adott interjúban ecsetelgette a kormány elszánt harcát az antiszemitizmus ellen - s hogy számunkra is izgalmas legyen, videó formájában, magyar nyelven.


A szokásos hűségnyilatkozatokon kívül elhangzott egy új - és persze "fölöttébb örvendetes" - ötlet: akik hitelt adnak az antiszemitizmusról szóló híreknek, jöjjenek el ide, és győződjenek meg a valóságról, ő ugyanis nagyon örülne, ha megtöbbszöröződne az ide látogató izraeli turisták száma (így is évi 200 ezer jön, évente akár többször is, a kétezer diákon felül, mint az a JP-interjúból kiderül). Nézzék meg a budapesti éjszakát, akár kipában is - javasolta többek között a tetűhintásoknak, felajánlva, hogy szívesen velük tart, testőrök nélkül.

Videó: https://kuruc.info/r/26/120956/

De addig is szentül megígérte, mindent meg fognak tenni, hogy a zéró tolerancia érvényesüljön: "mi nem tűrünk semmiféle antiszemita megnyilvánulást, nem tűrjük a holokauszttagadásnak a leghalványabb vagy legközvetettebb megnyilvánulását sem, ahogy azt egyébként az utóbbi hetekben hozott bírói ítélet is alátámasztja". Bájos ez az elszólás, eddig ugyanis még azt próbálták elhitetni a gyarmat rabszolgáival, hogy az igazságszolgáltatás független, nem a kormány irányítása alatt működik...

Kapcsolódó:
   Építkezne a zsidó hitközség, közösségi ház egymilliárdból
   Orbán "nagyra értékeli azt a vallási és kulturális örökséget, amelyet a magyar zsidóság képvisel"
   Ez a "nemzeti kormány": az I. világháborús megemlékezésekre 166 milliót szánnak 2014-ben, holokamuzásra legalább 40-szeresét
   A Betyársereg videó üzenete a Hanukázó zsidóknak
   Indul a választásokon a Magyarországi Cigány Párt
   Gaudi a bírónőnek: nyilatkozzon esetleges zsidó származásáról!
   Antidogma - Svéd nők, avagy a feminizmus járulékos veszteségei



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Rezsicsökkentés: Jelenléti ív is lesz a kötelező lakógyűlésen
Szárnyathy Géza - mentalisdeficit.blog

A rezsicsökkentés sosem volt más, mint demagóg kampányfogás - a maga nemében persze zseniális húzás volt -, de a nagyszerű rezsibiztos színre lépésével sejteni lehetett, hogy a suttyóság egészen mély szinteket járhat meg. S lőn. Szóval értem én, hogy a liftben is van lámpa, és hát azt is ki köll fizetni, de az összességében mégiscsak szarevés, hogy a társasházak közös költségét is csökkenteni fogják. Ezen még mindig túl lehet jutni, elvégre a szarevők is viszik előre a világot valamelyest.

Az azonban már a szánalmas és a röhejes határmezsgyéjén mozog, hogy erről a társasházaknak be is kell számolniuk. Jó hát nehéz dolog ez, hiszen a társasházak nem gyártanak számlaértesítőt, és hát valahogy Mari néni tudomására kell hozni, hogy az a 374 forint havonta, amivel a közös költség kisebb lett, az bizony a rezsidémonnal folytatott háború újabb megnyert csatájának hadizsákmánya. De komolyan ki lehet bírni röhögés nélkül, hogy e témában külön lakógyűlést kell tartani?

Nyilván ezen a lakógyűlésen kötelező lesz a részvétel, jelenléti ív is lesz, amit meg kell küldeni a kerületi, járási Fidesz-irodának. Aki a második hasonló témájú lakógyűlésről is hiányzik, annak büntetést kell fizetnie, a harmadszorra is mulasztó lakó ingatlanára pedig Németh Szilárd számára haszonélvezeti jogot jegyeznek be. Ezt három Békemeneten való részvétellel lehet kiváltani - de sajnos a választásig már csak két ilyen lesz.


Reménykedjünk benne, hogy mindez csak egy performance, egy tiszteletadás az újra összeálló Monthy Python csoport előtt. Más nem indokolhatja az alábbi mondatot: "A Magyar Posta nem képes elolvasni a címzésen a Times New Roman betűtípust, ezért a törvényjavaslatban ezt kijavítottuk Arialre, remélem, ezzel már a Postának is megnyugvást okozunk".

De a csúcs ez: "egyetlen társasházi lakó sem eshet politikai harc áldozatává, ezért kötelező lesz a tájékoztatás, ha olyan önkormányzat van, ami nem szimpatizál a rezsicsökkentéssel, nem lesz mód arra, hogy ezzel trükközzenek". Kedves Szilárd, hadd áruljak el egy titkot: te vagy a valódi áldozat, te lettél egy átlagos senkiből gigantikus troll.

Kapcsolódó:
   A kormány intézkedései javították a családok anyagi helyzetét
   120 milliárdot bukik a lakosság Orbán banki rezsicsökkentésén
   Rezsimcsökkentésre lenne szükség
   Mától él a rezsicsökkentés 3.0
   A rezsicsökkentést is hozzácsapnák az alaptörvényhez
   Tíz ember keres kétmilliónál többet Matolcsy jegybankjánál
   Századvég: A többségnek jól jött a rezsicsökkentés
   Archivált félmúlttal a változatlan jövő felé? - avagy Csak a szépre emlékezünk Retro Magyarország?


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

A felcsúti polgármester nagyot szakíthat a trafikbezáráson
2013-11-29 11:43:16 propeller - Hírhatár

Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor felcsúti kegyence több tízmilliós kártérítést kaszálhat, ha bezárják a trafikjait.



Hónapok óta borzolja a kedélyeket az abszurdisztáni trafikmutyi, és folyamatosan kerülnek terítékre olyan újabb adalékok, amire az emberek azt mondják, ennél nincs lejjebb. Ezúttal ismét Mészáros Lőrinc, a felcsúti polgármester verte ki a biztosítékot. Mészárosnak 19 Auchanban van országszerte trafikja, hiszen a polgármesterkedés mellett mi mással üthetné el a szabadidejét...

Hogy, hogy nem, a trafikokkal kapcsolatos törvényi szabályozás hirtelen megváltozott: jövőre bezárnak a benzinkutakon és hipermarketekben működő trafikok. És - milyen meglepő - erre az eshetőségre fel is készültek a trafiktörvényben: tehát az a tulajdonos, akit érint a trafikbezárás, trafikonként 1,9-4,6 millió tehet zsebre. A szerződés szerint az állami kártérítés akkor is jár majd, ha egy kormány a következő 20 évben úgy dönt, megszünteti a dohány-kiskereskedelem koncessziókötelességét.

Nos, a trafiknyitásnál úgy fest, egy nagyobb üzlet van, a trafikbezárás. Mészáros Lőrinc pedig nyugodtan hátradőlhet, hiszen nem elég, hogy egyik napról a másikra felkerült a neve a leggazdagabb magyarok listájára, most még tovább gyarapítják vagyonkáját.
-naan-



Kapcsolódó:
   Trafikmutyi újratöltve: Bezáratja a kormány a benzinkutak és a hiperek trafikjait


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Itt vannak az óriási áfacsalás morzsái
Albert Ákos, Fabók Bálint 2013. 11. 29. 06:59 Origo

Az áfacsalásokból Horváth András színre lépése okozott egyre dagadó botrányt, pedig az egész itt zajlott mindenki szeme előtt. Az adóhivatali beszámolók elemzéséből kiderül, szinte minden pontosan úgy történt, ahogy Horváth leírta. Legfeljebb a csalás mértéke nem stimmel.

Luxusautóik voltak 400 millió forint értékben. Volt 11 ingatlanuk. Az egyikük pedig a Dominikai Köztársaság karibi klímáját élvezte.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) írta ezt egy idén nyáron leleplezett adócsaló csoportról. A leírás passzol ahhoz is, ahogy Horváth András korábbi NAV-dolgozó jellemezte az ilyen visszaéléseket elkövető emberek életstílusát.

"Az adóelkerülést támogató területre új szereplőként belépő, s bizonyos fokú szervezői feladatokat is ellátó személyek néhány év alatt pazar kivitelezésű családi házakat építenek, nagy értékű autókat vásárolnak, luxusutakra fizetnek be" - írta Horváth a csalásokról szóló egyik írásában.


Egy Maybach és egy Mercedes mint adócsalás miatt lefoglalt luxusautók 2007-ben
Forrás: MTI/E. Várkonyi Péter

A nyáron lebuktatott embereknek azonban nemcsak az életmódja, hanem a módszerei is hasonlóak ahhoz, amiről Horváth beszámolt. "A cégcsoport Szlovákiából szerzett be főként étolajat és cukrot, amelyet több cégen átfuttatva belföldön értékesített, közvetetten hipermarketeknek is" - áll a NAV közleményében.

Külföldi szálak

Hasonló gyakorlatról számolt be több interjújában Horváth András is. Az Origónak megerősítette a csalások elterjedtségét több adószakértő is, és ez olvasható ki magának a NAV-nak a közleményeiből is. Az Origo a NAV közleményeit, sajtómegjelenéseit átvizsgálva 2010 óta 22 olyan esetet talált, amikor az adóhatóság fiktív számlákkal, áfacsalással, szabálytalan áfa-visszaigénylésekkel kapcsolatos ügyekben gyanúsított meg vállalkozókat (amelyeknek nevét az adóhatóság nem közölte).

A feltárt adócsalások szinte kizárólag más országokból importált termékeknél jelentek meg, a vizsgált 22 esetből 19-nél tudni, hogy külföldi cég is részese volt az ügyleteknek. Az Origo által megkérdezett adószakértők szerint általában Romániából és Szlovákiából érkező áruknál vetik be a fiktív számlákat, és a vizsgált esetek is ezt támasztják alá: Szlovákiából nyolc esetben importáltak a gyanúsított cégek, Romániából kétszer, rajtuk kívül egyedül Hollandia bukkant elő még kétszer (öt esetben nem nevezték meg, hogy mely külföldi országról van szó).

Leginkább a cukorral, az étolajjal és a kávéval trükköznek Horváth szerint, és a NAV által gyanúsított cégek is többnyire ezekkel, illetve gabonával üzleteltek: a 22 esetből összesen 14-szer. Ezeken kívül még hústermékeket hoztak be többször, három olyan eset volt, amikor valakit emiatt gyanúsított meg a NAV.

A pénz nem stimmel

Igazán nagy eltérés csak a csalások értékében van. Az ilyen ügyek feltárása időigényes, így a NAV gyakorlatát ismerők sem állítják, hogy minden visszaélést fel lehet tárni. Horváth egyenesen azt állítja, hogy évente akár több mint ezermilliárd forintos kár is érheti az államot a visszaélések miatt. A NAV közleményeiből azonban ennél sokkal szerényebb összeg olvasható ki.

A három év alatt összesen 19,1 milliárd forintnyi adót próbáltak elcsalni a vizsgált esetekben, és ennek a túlnyomó része (közel 15 milliárd) be is folyt a csalók számlájára még az adóhivatal közbelépése előtt. Igaz, a NAV közleményei főleg csoportosan elkövetett, több százmilliós, milliárdos csalásokról szólnak, bár a beszámolók között szerepel egy 14 milliós visszaélés is.

A NAV közleményei alapján a legtöbb esetben a cégek valóban nagyon hasonlóan trükköztek a Horváth által vázolt módszerhez, de voltak ettől részben eltérő bűncselekmények is. Egy nagykőrösi vállalat például tökélyre próbálta fejleszteni a műfajt: nemcsak a vállalat nem létező költségeiről készítettek fiktív számlákat, hanem a cukorvásárlásról is. Akkor buktak le, amikor papíron Magyarország éves cukorfogyasztását meghaladó mennyiséget vásároltak meg egy szlovákiai cégtől, amelyről kiderült, hogy nem is forgalmaz cukrot.

A Horváth által emlegetett adócsalási módszer mellett két olyan volt, amely többször előfordult. Az egyik a szimpla áfacsalás, amikor egyszerűen nem jelentették be a vásárolt árut, a másik pedig a színlelt külföldi eladás, amelynek az alapja szintén a Horváth-féle forma, csak annál kifinomultabb. Itt ugyanis papíron előbb eladnak valamit, általában egy szomszédos uniós országba, majd onnan vásárolják vissza, miközben a valóságban el sem hagyja a raktárt.

A NAV szerint valótlan Horváthnak az az állítása, hogy az adóhivatal elnéző a csalókkal szemben, és ezért feljelentést tettek ellene rágalmazás miatt. Azt is állítják, hogy Horváth megalapozatlanul von le következtetéseket a csalások nagyságrendjéről. A korábbi adóhivatali dolgozó konkrétumokkal valóban nem állt elő, de közölte, hogy feljelentést tett az ügyészségen, amelyben részletesen beszámolt egyes csalásokról. A feljelentés tartalma ugyanakkor egyelőre nem ismert.

Kapcsolódó:
   Agrár-milliárdosok -nyolcvanezer forint éves bevételre majd' kétmilliárdos támogatás
   Se földjük, se beleszólásuk: "készül a falu halálos ítélete"


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Bővítés nélkül az európai gazdaság nem lesz versenyképes
2013.11.29 MTI-fidesz.hu

Orbán Viktor szerint az Európai Unió bővítése nélkül az európai gazdaság nem lesz versenyképes. A miniszterelnök ezért a további integráció és a szabadkereskedelmi megállapodások híve.

Orbán Viktor minderről pénteken nyilatkozott magyar újságíróknak, miután részt vett a vilniusi keleti partnerségi csúcstalálkozón, ahol az Európai Unió parafálta a társulási és szabadkereskedelmi megállapodást Grúziával és Moldovával, egyben megállapodást írt alá Azerbajdzsánnal a vízumkötelezettség enyhítéséről.

Videó: fidesz.hu
A magyar kormányfő szerint a világban zajló, az európai gazdaságoknak kihívást jelentő változások miatt új együttműködési formákra és keretekre van szükség. Ezért - mint fogalmazott - a keleti partnerségi program, vagyis olyan országok bevonása az európai uniós együttműködési rendszerbe, amelyek nem tagjai a közösségnek, "nemcsak nekik érdekük, hanem nekünk, európaiaknak is".


"Világosan meg kell mondani a választóinknak, hogy Nyugat-Európában ugyan sokan ellenzik a további bővítést, de bővítés nélkül az európai gazdaság nem lesz versenyképes" - hangsúlyozta a miniszterelnök, aki ennek megfelelően kiállt a szabadkereskedelmi megállapodások és a további integráció mellett. Hozzátette, hogy ezért nem érdemes úgy felfogni a keleti partnerségi együttműködést, "mintha mi szívességet tennénk" a ma még az EU-n kívül lévő államoknak.

Mindennek alapján nagy dolognak, történelmi eseménynek nevezte, hogy Grúzia és Moldova "a csatlakozás ösvényére lépett" a soros EU-elnöki posztot betöltő Litvánia fővárosában.

Azzal kapcsolatban, hogy Vilniusban elmaradt a társulási megállapodás aláírása az EU és Ukrajna között, a kormányfő azt mondta, tudomásul kell venni, hogy Ukrajna egy különböző ország: egy európai ország, de más a politikai kultúrája, és másképpen van szervezve a társadalma és a gazdasága is. "Ezért ha együtt akarunk velük működni - ami most nem sikerült -, ahhoz több időre, türelemre és kölcsönös alkalmazkodásra lesz szükségünk. Tehát ez nem egy lezárt történet, itt még dolgoznunk kell majd" - mondta.

A felvetésre, hogy Ukrajna azért is különösen jelentős Magyarország számára, mert Kárpátalján nagy számú magyar kisebbség él, Orbán Viktor így válaszolt: az Ukrajnában élő magyar kisebbségnek az lett volna jó, ha Ukrajna és az EU Vilniusban megállapodik. Az, hogy ez nem történt meg, rossz hír a kárpátaljai magyaroknak, de nem jelenti azt, hogy véglegesen lezárult az együttműködés lehetősége az unió és Kijev között, "csak időben hátrébb tolódott" - mondta.

A lengyel-svéd kezdeményezésű keleti partnerségi program az unió 28 tagjára és hat szovjet utódállamra, Ukrajnára, Fehéroroszországra, Moldovára, valamint a három Kaukázuson túli köztársaságra, Grúziára, Azerbajdzsánra és Örményországra terjed ki.

Kapcsolódó:
   Saját alkotmányos követelményeivel összhangban a tagállamok bármelyike úgy határozhat, hogy kilép az Unióból
   Ukrajna döntött: Irány az EU!
   Ukrajnát felvették az EU-ba
   Sajnálkozik a magyar külügy az ukránok EU-távolodása miatt
   Ukrajna később még aláírhatja a társulási szerződést az EU-val
   David Cameron szelet vetett és vihart aratott - Kilépés az EU-ból?
   "Az EU-ból való kilépés fontmilliárdokba kerülne a brit gazdaságnak"
   Orbán nyíltan felvetette az EU-ból való kilépést
   Klaus már kivinné a cseheket az EU-ból
   Politikai jelszó lett a kilépés az EU-ból


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Kinek fizetjük az államadósságot

"Pénz az isten, és a Rothschildok az ő prófétái." /Heine/

Azé a hatalom, aki birtokolja a pénzkibocsátás jogát. A dollárt kibocsátó FED fő részvényese a Rothschild család, ugyan így az angol fontot kibocsátó Bank of England is az ő befolyásuk alatt van. Az Európai Központi Bank pedig a Rothschild család szülőhelyén van. Ezek a bankok mind függetlenek az ottani adófizetőktől, és azok választott képviselőitől.

A Rothschild család tagjainak nincs saját vagyona, mindent a Family Trust nevezetű adómentes alapítványba gyűjtenek, azaz jövedelmeik után nem fizetnek adót. Egy 1800-as évek végén készített kimutatás szerint, akkor ők birtokolták a világ vagyonának a felét. Azóta pedig volt több nagy bevételt hozó üzletük, úgymint az I. és a II. Világháború.
A Rothschild család feje általában a legidősebb férfitag. Napjainkban tudomásom szerint a család feje Lord Jacob Rothschild. Ő nyilatkozta "A világ titkos urai: Rothschildok" című dokumentumfilmben: Életét két dolog irányítja, felelősség zsidó vallása, illetve zsidó népe iránt.

Szakértők 1997-es becslése szerint a Rothschild család közös vagyona eléri 491409 000 milliárd $-t. 1997 - n az USA - n forgalomban lévő pénz mennyisége 5200 milliárd $, az USA adóssága 5400 milliárd $, az USA GDP-je 8030 milliárd $. 2004-ben egy év alatt 1300000 ember került a létminimum alá.
1743. Mayer Amschel Bauer megszületik apja, Moses A. Bauer frankfurti uzsorás,/1715. Frankfurt 415 zsidó családból 109 uzsorás/, fiatalkorát a Hannoveri Oppenheimer bankban tölti, mint banksegéd, ott ismeri meg General von Estorff-ot, aki révén ritka érméket ad el William of Haynau hercegnek, akinek hatalmas vagyona van katonakölcsönzésből, nevét megváltoztatja Bauer-ről Rothchild-ra ./házán vörös zászló házszám helyett/
1769. M.A.Rothchild Haynau herceg korona ügynöke lesz, és erről kiváltság levelet kap.
1770. M.A.Rothchild megházasodik, Gutele Schnaper, öt fiú, Amschel, Salamon, Nathan, Karlmann (Karl), Jacob (James) és öt lány születik.

1775. 1. Az angolok németeket vesznek katonának az amerikai szabadságharc leveréséhez. Frigyes waldecki herceg 1225 embert adott el abból 505 jött vissza, Alexander ansbachi őrgróf 1650 embert adott el, Anhalt-Zerbst hercege, Frigyes Ágost 1160 embert adott el 300000 tallérért. Hessen Károly gróf első szerződését Velencével kötötte, 1687-ben 1000 gyalogost küldött a törökök ellen, 1702-ben 10500 főt adott el Angliának és Hollandiának, Angliának évenkénti meghatározott mennyiséget szállított, összesen 12000 embert. VIII. Vilmos őrgróf az osztrák örökösödési háború idején II. Györgynek 6000 katonát adott el, az ellenfélnek VII. Károly császárnak is 6000 embert adott el. Az amerikai függetlenségi háború idején összesen 19400 embert adott el az angoloknak, de csak 11900 élte túl. 1776. 12. 25-én az amerikaiak megverték az angolokat Trentonnál, 1950 hesseni közül 1650 esett el a csatában, az angolok minden katonáért fájdalomdíjat fizetett az őrgrófnak, ami 643000 forint nyeres éget jelentett neki. 1776-1784 között az angolok 22 millió tallért fizettek a hesseni uralkodóknak a katonákért.
Amikor a hesseni csapatok Poroszországon keresztül keresztülmentek azok megadóztatták, mint a marha szállítmányokat. II. Frigyes őrgrófot a fia IX. Vilmos követte a trónon, aki 4 éven keresztül összesen 12000 embert szállított az angoloknak a tengeren túlra, ezekért évi 675000 birodalmi tallért kapott. A pénzét Rothschildokon keresztül uzsorakamatra kölcsönzi a többi európai uralkodónak. Mikor a herceg Dániának adott kölcsön rajtuk keresztül, mivel nyíltan nem akarta kiuzsorázni a rokonát, a Rothschildok rájöttek hogy nem a közembereknek, hanem uralkodóknak és kormányoknak kell kölcsönt adni, és behajtatni, így a nép azokat fogja utálni, nem pedig őket. A Rothschildok példának okáért államkölcsönt szerveztek valamilyen kormánynak, millió és millió értékben. Mondjuk forintban. Az államkölcsönt százforintos névértékű sorsjegyek kibocsátásával és forgalomba hozatalával helyezték el a nagyközönségnél. De a százforintos névértékű államkölcsön sorsjegyeit ők maguk - mondjuk - k ilencvenhat forintért kapták meg, viszont százharminc forinton adták el....A tőke 34%-a tiszta haszon. De a Rothschildok ezzel nem érték be. Ezer és ezer eszköz állott rendelkezésükre, hogy a nagyközösségben ne csupán fölébresszék, hanem fokozzák is a bizalmat az új államkölcsön iránt. A papírosokat 'jónak' tartották és valóságos harc indult meg, hogy mennél többet szerezzenek meg belőlük azok, akik egyrészt pénzeiket állampapírokban vagy sorsjegyekben óhajtották elhelyezni, másrészt pedig azok, akik további áremelkedés útján akartak nyereséghez jutni. Más, közönséges vállalkozó, vagy spekuláns, beérte volna azzal a harmincnégy százalékkal, amit a Rothschildok egy csapásra nyertek ezen az egy üzleten. De ők nem. Ők vettek, eladtak és ismét vettek ilyen állampapírosokat vagy sorsjegyeket, nyolcszor - tízszer is egymás után és folyton hol emelték, hol leszorították az árakat, olyasformán, hogy ebből a játékból is hatalmas összegű nyereségek ömlöttek pénztáraikba. Hogy ezeknek az állampapírosoknak árát leszorítsák, nemsokára egy újabb államkölcsönnel állottak elő, amelyre nézve ugyan ők még az első kölcsön megkötésénél előre megállapodtak, de amelyről a közönség az utolsó pillanatig semmit sem tudott. Ez által az első államkölcsön papírosainak értéke nagyot csökkent és a Rothschildok most ismét megvásárolták azokat a papírosokat amelyeket előbb ugyancsak ők adtak el. De most jóval olcsóbban vették meg, mint ahogy. És rövid idő múltán ismét jóval drágábban adták el,- miután már mesterségesen jól fölhajtották az árakat......A legeredményesebb tőzsdei üzleteiket azonban mégis csak háborús időkben és nagy politikai események idején csinálták." /Balla Ignác/Később rájöttek, hogy még jobb, ha ők nyomtatják a nemzeti valutákat.
1776. máj. 1. Illuminátus szabadkőműves rend megalapítása,/Adam Weisthaup,/.
   1. Monarchiák minden tekintélyelvű kormányzati rendszer megdöntése: /Mert egy hosszú ideig hatalommal uralkodó király meg tudja változtatni az uzsora pénzrendszert, nem úgy mint egy rövid időtartamra választott kormányfő vagy miniszterelnök akinek kampányához pénz kell. Úgy hogy eleve csak bérenc kerülhet hatalomra, mint pl. Magyarországon Göncz, aki a kommunisták besúgója volt a Parasztpártban, vagy Mádl aki privatizációs miniszter volt és átadta a magyar vagyont szinte ingyen a Rothschildoknak, vagy Orbán, Clinton, Blair, kiknek Oxfordi tanulmányait Rhodes alapítvány fizette/.
   2. Magántulajdon és az örökösödési rend eltörlése / tulajdonnal rendelkező egyén független, nem lehet zsarolni, ezért a cionisták legnagyobb ellensége az önellátó paraszt és kisiparos, irtották is őket rendesen, Ukrajnában Kaganovics 7 millió parasztot éheztetett halálra.
3. Hazafiság és nemzeti érzület felszámolása.
   4. Család és házasság intézményének felszámolása: A gojok amúgy is csak állatok, az állatok pedig nem házasodnak, és vagyonuk sincs.
   5. Mindenféle vallás eltörlése: Az utóbbiakat azért akarják eltörölni, hogy az egyén egyedül maradjon, így könnyebben irányíthatóak, ne legyen támasza a nemzete, se családtagjai, sem pedig a vallása ás hitsorsai. Abban az időben általában három generáció élt együtt és a szétköltöző rokonság is a közelben maradt. Soha annyi magányos ember nem élt még a világon, mint manapság, Franciaország lakosságának 30 % egyedül él.

Adam Weisthaup kikeresztelkedett zsidó, aki jezsuitának állt, majd onnan kicsapták, nőjével abortuszt hajtat végre. Első franciaországi Illuminátus csoportokat Martinez de Pasquales portugál zsidó szervezte meg, beépültek a Grand Orient Nagypáholyba és onnan az egész európai hálózatba. Az Illuminátus rend alapítását ünnepeljük minden év május elsején. Amúgy a mozgalom hamar elhalt volna, ha Rothschild nem támogatta volna pénzügyileg. A szabadkőművesség nem volt más, mint olyan társaságok ahol a rendi Európa tagjai kötetlenebb körülmények között találkozhattak, iparos a főrangú földbirtokos nemessel, papokkal, kereskedőkkel, szabadon beszélhettek eszmékről, művészetekről, a világ jobbításáról. Tagjaik általában rendjük befolyásos tagjai voltak, akik társadalmi rangjukkal, pozíciójukkal, gazdasági befolyásukkal hatni tudtak a politikára, akár még egy államrendet is képesek voltak megdönteni, ezért összejöveteleik titkosak voltak és titoktartási fogadalmat tettek. Az USA alapító atyáinak többsége is szabadkőműves volt Azzal hogy Pasquales 33 fokozatra osztotta be, pont ezt a szabadabb légkört törte meg, és az alsóbb osztályú tagoknak feltétlen engedelmességgel kell tartozniuk a felettük lévőknek. A Wilhemstand-i kongresszus után a zsidó Illuminátusok átvették a többi páholyban is a hatalmat, így a szabadkőművesek tudtukon kívül a zsidó cionista ügyért harcolnak / Cionizmus zsidó világuralom, egy világrend, Sionizmus: zsidó állam Palesztinában. Mihelyst a zsidók feltétlen hatalomra kerültek, egyből betiltották a páholyokat, úgymint 1917 - n Oroszországban és Magyarországon, Rákosi idején.
(...)

1994. A Rothschildok vezető tanácsadók dél-amerikai és afrikai bányász vállalatoknál, övéké az ABM-AMRO bank is.
1995. A privatizációs bevétel elérte a rekord 500 milliárd $ forintot az MSZP képviselőcsoport Bokros Lajos indítványára úgy döntött hogy a pénz döntő részét az államadósság csökkentésére kell fordítani, vagyis ingyen odaadták a Rothschild és a Warburg bankházaknak.
1998. Kongói belháború, eddig 3 millió ember vesztette életét. Az ország észak-keleti részén hatalmas aranykészlet van, amelyet a Rothschild érdekeltségű AngloGold nemzetközi nagyvállalat termeli ki fillérekért. A vállalat védelmi pénzt fizet a Nemzeti Egységesítő Front /FNI/ nevezetű lázadó csoportnak, hogy biztosítsa a környéken a rendet. Az FNI a rend fenntartása érdekében nyilvános kivégzéseket rendez, a holttesteket feldarabolják, élő terhes nőkből vágják ki a gyereket, stb.
1998. Szakértők a Rockefeller család vagyonát 11480 milliárd $- a becsülték, a Rothschild család vagyonát 100000 milliárd $- a.
1998. Felállítják az Európai Központi Bankot, feladata az Euró működtetése. Az Európai Tanácsnak, Az Európai Bizottságnak /az unió kormánya, tagjait kinevezik, az Európa Parlament csak ajánlásokat tehet neki, amelyeket nem kötelező elfogadnia, nincs beleszólása a bank ügyeibe. Székhelye Frankfurt a Rothschildok szülő városa.
2003. szept. 20. Kate Rothschild és Ben Goldsmith összeházasodtak, így Nagy-Britannia két leggazdagabb családjának gyermekei keltek egybe.
2005. 03. 01 TriGranit nemzetközi építőipari vállalat március elsején, a bukaresti Hilton Szálló szalonjában fogadást rendezett, abból az alkalomból, hogy Romániára is kiterjeszti sokoldalú tevékenységét. A vendéglátók mellett jelen voltak: Markó Béla és George Copos államminiszterek, a kormány több más tagja, szenátorok, képviselők, az RMDSZ több tisztségviselője, valamint nagy számban újságírók is.
Megnyitó beszédet mondott Peter Monk kanadai üzletember, a TriGranitot is
magában foglaló Barrick Gold és a TrizecHahn részvénytársaságok alapító elnöke,
Nathaniel Rothschild részvényes és George Soros.
2010. Koppenhága klímakonferencia: David De Mayer Rothschild, a zsidó bankár-dinasztia brit ágának legifjabb sarja, egy Világkormány felállítását szorgalmazta saját bürokráciával, és rendőrséggel.


David De Mayer Rothschild


És a jövő?
Az Albert Pike levél szerint lesz még egy Világháború, amely Izrael állam és az Arab országok miatt fog kitörni. Hogy mikor, ahhoz ismerni kellene a Kabbala számmisztikáját, de manapság történik az arab országok vezetőinek lecserélése. És abban az esetben, ha az új kormányok szélsőséges muszlinok lesznek, akkor megtámadják Izraelt, Európában pedig a nagyszámú muszlin közösségek fognak fellázadni. USA-ban természetesen piszkos bomba fog robbanni, azaz nukleáris támadás éri, és természetesen a nyomok Irán felé fognak mutatni.
És közben a sugárzástól és a környezetszennyezéstől lassan emberi életre alkalmatlan lesz, az őket nem érinti, hiszen már megépítették a földalatti búvóhelyüket az USA- n lévő Mount Weather hegység alatt.

Teljes írás: corpuscuit.us


Mi ez már megint?



Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút

Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya

Zöld Kapu Vendéglő, étterem Óbuda hangulatával HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000
HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel




Magyar Menedék Könyvesház
Nemzeti Webáruház, Könyvesbolt
Gönczi Tamás - Piliscsillag NapcsillagIgor Janke - Hajrá magyarok! - Az Orbán Viktor-sztori    egy lengyel újságíró szemével
Kozsdi Tamás - A Magyar Korona könyveZele Richárd - Móricz János legendáriumának nyomában
Obrusánszky Borbála - Hunok Hungárok MagyarokNyirő József - Karácsony a havason
Skrabski Fruzsina - Elhallgatott gyalázat DVDPilinszky János - Csönd és közelség - Pilinszky János füveskönyve
Molnár V. József - ÖrökségMaderspach Viktor - Karaván a havasokban
Süveges Gergő - Csík zenekar  + CD melléklettelKoltay Gergely - Álmaink útján CD
Márai Sándor - Beszéljünk másról?Bogár László - Háttérképek
Susan George - Lugánói tanulmány 2.Dr. Eben Alexander - A mennyország létezik
Magyar Trikolór naptár - A Magyar Trikolór tizenkét hónapja 2014Tácsi István - A magyarok Istene, az ősi napisten újra fénylik I-II.
Pataki János - Székelyföld - A legendák világa 2013Raffay Ernő - Szabadkőműves béklyóban
Pap Gábor - Az Atilla-kincs vallomásaPeter Sheldon Drábik János - Hazugság, hogy Obama elkergeti Orbán Viktort
Néző László - BűnszövetségVarga Csaba - SzóÉrtelmező SzóTörténeti SzóTár
Mindenféle orvosságoknak rend szedéseTóth Gyula - A kitalált középkoron túl
Dr. Gerardo Pena Mattheus - Tayos 1. kötetEdmond Bordeaux Székely - A kortalan kutatása I.
Agnes Golenya Purisaca - Perun innen és túlVetráb József Kadocsa - Égre nyíló lélek-ajtó
Grandpierre Attila - Az Élő Világegyetem Könyve 2012Hosszú Gábor - Rovás Atlasz
Pataki János - Partium - Erdély kapujaKalemandra - Teremtészet
Jankovics Marcell - Az ember tragédiája DVDMaurer Teodóra - Onody Gyula - Koppány - Somogy hercege
Színia Bodnár Erika - A Templom kódjaKozsdi Tamás - A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép
Obrusánszky Borbála - Szkíta-hun régmúltból székely-magyar jövendőJuhász Zsolt - A magyar nyelv mint útikönyv
Gulyás László - Küzdelem a Kárpát-medencéértAndreas Moritz - A rák nem betegség
Dr. Szádeczky Lajos - A Csíki székely krónikaNagy Magyarország Történelmi Magazin - Nagy Magyarország történelmi folyóirat V. 3. szám
Badiny Jós Ferenc - A magyar nemzet történetének kis tükre I-II.Berta Tibor - Az időkód II.  - Jézuspasszport