2013. november 10., vasárnap

[Lapszemle] 1000 milliárdos áfacsalás a NAV-nál! Pár nagy cégnél, akit nem lehet vizsgálni! A NAV-os dolgozó kitálal! - Tanyafejlesztési, mondom, tanyafejlesztési támogatást nyert Rogán Antal belvárosi önkormányzata! - Több mint 100 milliárdra perlik a zsidók hazánkat sukorói veszteségük miatt - Videó: elkergették Orbán traktorát a kishantosiak - Orbán: Fantasztikus évek elõtt áll Magyarország - Gazdag István: A ''kréta-arcok'' etnomazochizmusa - Csináljatok rendet elõbb saját családotoknál, népeteknél

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


Dr Götli Kinga
Ima a Szent Koronához

Táltos Király Földre készül,
Koronája Égre perdül.
Szent Korona lészen kincse,
Fejére illő pompás dísze.

Beavató ünnepségre
Készülnek a Csillag Népek.
Készítik a szívünk lángját,
Megpendítik lelkünk vágyát.

Imát mondunk, szárnyal szépen,
Szent Koronánk égben lészen.
Kérünk Téged segítsél meg,
Országunkat egyesítsed!



M E G H Í V Ó

A Gárdonyi Géza Színház Igazgatósága
és a dráma szerzője
szeretettel és tisztelettel meghívja

Kocsis István
A FÉNY ÉJSZAKÁJA
- Németh László és hősei -
című, a Gárdonyi Géza Színházban szeptember 27-én bemutatott drámájának
novemberi budapesti vendégjátékaira:
  
- A Klebelsberg Kultúrkúriában (1028 Bp. Templom u. 2-10) november 11-én (hétfő) 19 órakor
  
- a Marczibányi téri Művelődési Központban (1022 Bp. Marczibányi tér 5/A) november 12-én (kedd) 19 órakor
  
Jegyek elővételben: interneten (JEGY.HU) vagy a jegypénztárakban

Kocsis István
A FÉNY ÉJSZAKÁJA

(Németh László és hősei)
dráma 2 részben
  
NÉMETH LÁSZLÓ ........ BLASKÓ BALÁZS
BOLYAI JÁNOS ........ NAGY ANDRÁS
VII. GERGELY PÁPA ........ KELEMEN CSABA
SZÉCHENYI ISTVÁN ........ VÁRHELYI DÉNES
CRESCENCE, SZÉCHENYI ISTVÁNNÉ ........ DIMANOPULU AFRODITÉ
GALILEI, GALILEO ........ BALOGH ANDRÁS
II. JÓZSEF ........ TUNYOGI PÉTER
MATILD GRÓFNŐ ........ BÁNFI KATA

Díszlet: MIRA JÁNOS Jelmez: PILINYI MÁRTA
Súgó: SZECSKÓ ANDREA Ügyelő: HÓDOSI ILDIKÓ

Rendezőasszisztens:
IVÁDY ERIKA

Rendező:
BEKE SÁNDOR

Szeretettel várjuk Önt, családját és barátait.



Megjelent az Arany Tarsoly novemberi száma!

A tartalomból:
• Nyírő József beszéde 1942. november 20-án, az országgyűlés képviselőházának 310. ülésén a nemzetnevelés fontosságáról
• "A legnagyobb baj az, hogy elirányultak a szépség forrásától a mai fiatalok, de szeretek belegondolni abba, hogy a mai társadalom előbb-utóbb megcsömörlik önmagától, ráun önmagára és keresi azokat az értékeket, szépségeket, amelyekből valamelyest töltekezhet - mondta Erdélyi Zsuzsanna Huszár Andrea Magdolna szobrászművész "Mátyás király és a tisztavizű kút" című kiállításához kapcsolódó beszélgetésen.
• Atilla Király Gimnázium Abán - immár a név is hivatalos. Ismerkedjenek meg a szellemiségével is! Érdemes!
• Albert Camus 1956-ban, csaknem egyedüliként kiállt a magyar forradalom ügye mellett. Így írt erről A magyarok vére című kiadványában: "Létezik egy igazi Európa, mely abban egységes, hogy az igazság és a szabadság nevében ellenszegül a zsarnokságnak. A magyar szabadságharcosok ezrei ma ezért az Európáért halnak meg." - Az utolsó mártír? 100 éve született Albert Camus.
• "IMÁDKOZOM , A LELKEM KÁPOLNÁJÁBAN HANGJEGYEK TÉRDEPELNEK..." - Ferencz Évára emlékezünk.
• Katáng kóró, a sokszínű gyógyító.
• Nem szükség, reménylem, hosszasan fejtegetnem, hogy a mezei szorgalom virágzatához még közel sem elég, hogy a földművelésre elegendő nép helyes föld- és néposzlat legyen; hanem még az is múlhatatlanul megkívántatik, hogy a földművelő nép mind erkölcsére, mind értelmére nézve nagy céljaihoz képzett legyen; mert egyedül az ily nép lehet alkalmas eszköze minden józanabb irányzatoknak, a nem ilyen nép ellenben örökre csak annak lesz eszközlője, aminek eddig volt, tudniillik: az ínségnek. - Berzsenyi Dániel: A magyarországi mezei szorgalom némely akadályairul
• "A budapesti Erzsébet híd 290 méteres fesztávjával egyike a világ legnagyobb lánchídjainak, amit valaha is építettek. A kortársak a világ legszebb függőhídjának nevezték". Mihailich professzor 1960-ban kiadott könyvében azt írta, hogy "Az Erzsébet híd világra szóló nemzeti műremek-alkotás, melyet eredeti formájában felépíteni kulturális kötelesség" - lett volna, ha nem kábelhídként építik újjá... - A magyar mérnökök, a magyar ipa és a magyar munka egyik zseniális alkotása az 1903-ban átadott Erzsébet lánchíd.
• Igen bőven van itt arany, ezüst, vas, réz, ón, gálic, márvány, vörös is, fehér is - részlet Oláh Miklós: Hungária című művéből.
• Rendkívül sok közös vonás van a magyar és igen sok más nyelv között. Ennek oka, hogy ezen nyelvek gyökei a magyar nyelv gyökeivel egyeznek vagy rokonok. Ebből sokan vonták le helyesen azon következtetést, hogy léteznie kellett egy eurázsiai ősnyelvnek, melyből a legtöbb nyelv eredt - Arató István írása.
• Összefoglalva és életterületekre lebontva elmondhatjuk, hogy az előttünk álló egy év, nem a jutalomjáték, hanem az önmagunkba nézés, s legmélyebben rejtőzködő vágyainkkal való szembenézés ideje - Mit mondanak a csillagok?
• Folytatjuk Erdélyi Viktor Ákos: Nádi rablók, bujdosók című novelláját.
• Nemzetbiztosító hadjáratok - Poór Miklós elemzése a 955. évi hadjáratról.
• A szegedi James Bond - 120 éve született Szent-Györgyi Albert
• "Mikor eladta a czigány a lovát, figyelmeztette rá a vevőt, hogy annak ugyan semmi hibája nincs; csakhogy épen "csillagot nem vizsgál, vasat nem rág és fára nem mász". Aztán, mikor már haza akarta vinni a lovat a vevő, akkor vette észre, hogy a ló vak (azért nem vizsgál csillagot), a zablát nem engedi a szájába tenni (vasat nem rág), s mikor hídra ér, nem akar rajta keresztűl menni (fára nem mász)." - Jókai Mór A magyar nép humora.
• Mátyás király emlékév Abán - Hunyadi Mátyás királlyá választásának 555. évfordulója és megkoronázásának 550. évfordulója alkalmából.
• A talicskás ember - Az egykori Szovjetunióba hurcolt magyar rabok és kényszermunkások emléknapjára egy érdekes történettel emlékezik Csaba Zoltán.
• Rovásírás és egy igazi parasztomlett recept.

Keresse, terjessze és olvassa az Arany Tarsolyt,
ezzel is segítve a magyarságot az önmagára és az egymásra találásban!

A lap ára: 695 forint. A lap kapható a Lapker nagyobb újságosstandjain, a Relay és Inmedió üzletláncaiban országosan, és a nemzeti könyvesboltokban.

Előfizethető csekk igénylésével a 06/70-630-5 510-es telefonszámon!
Előfizetési díj 1 évre 8 000 forint, 1/2 évre 4 000 forint, 1/4 évre 2 000 forint.


Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

1000 milliárdos áfacsalás a NAV-nál - pár nagy cégnél, akit nem lehet vizsgálni! A NAV-os dolgozó kitálal!
2013-11-08 15:07 Index - hir.ma

Pár ezer forint adócsalás nagy bűn, de több milliárdos nem probléma.

Megdöbbentő dolgot hozott nyilvánosságra ma az Index.hu az egyik cikkében, melyben egy adóellenőr kitálal és azt nyilatkozza:
    Engedik csalni a nagyokat a NAV-nál, évente 1000 milliárd forint adócsalásról nem vesz tudomást a hivatal

Feljelentést tett a NAV egyik munkatársa hivatali visszaélés miatt az ügyészségen. Horváth András, aki hosszú ideje ellenőrzési szakkordinátorként dolgozott, a Levegő Munkacsoport és a VÉSZ közös rendezvényén állt a nyilvánosság elé.

Az Indexnek elmondta, az adóhivatalnál úgy tapasztalta, a kiemelt adózókkal, vagyis a legnagyobb magyar cégekkel és multikkal elnézőbb a NAV az adócsalások ügyében. Szerinte nagyjából 1000 milliárdos tétel az, amit a legnagyobbak évente elcsalnak, miközben a NAV ezekben az ügyekben rendszeresen nem lép fel kellő erővel.

Horváth az Indexnek azt mondta, munkája során - amelyben főként a határon átnyúló áfacsalásokat vizsgálta - több esetben tapasztalta, hogy a hivatal vezetősége elnéző a nagy gazdasági érdekérvényesítő képességű multikkal és nagy cégekkel szemben.

Az elmúlt években több ügyről is leállították, volt olyan, hogy személyesen kizárták a projektből, miután visszaélésre utaló nyomokat talált.

Horváth András adótitkok és üzleti titkok miatt konkrét cégek neveit nem említhette, de az ügyészséghez benyújtott mellékletekben konkrét projektek és eseteket is megemlít. Szerinte a magas magyar áfakulcs miatt nagyon jövedelmező lett az áfacsalás, a nagy cégek pedig ezzel élnek is, amely felett a NAV nagyon gyakran szemet huny. Horváth elmondta, felmondását már beadta a hivatalnál, de még tegnap is próbálták visszatartani.

Reagált a NAV

Megkérdeztük a NAV sajtóosztályát, hány kiemelt adózó van jelenleg, hány adócsalásra derítettek fényt tavaly ebben a körben, és milyen összegben. Az adóhatóság reakcióját változatlan formában közöljük.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal határozottan visszautasítja a cikkben megfogalmazott vádakat. Az adóhatóság kiemelt feladatának tekinti, hogy közvetlenül, a költségvetési bevételek minél teljesebb biztosításával, illetőleg közvetett módon, az illegális gazdasági tevékenység visszaszorításával, az adómorál javításán keresztül hozzájáruljon a nemzetgazdaság versenyképességének fokozásához.

Az állami adó- és vámhatóságot az ellenőrzési tevékenysége során szigorú törvényi rendelkezések kötelezik a tényállás alapos és minden részletre kiterjedő feltárására és bizonyítására. Az Európai Bíróság közelmúltban áfa ügyekben hozott magyar vonatkozású ítéletei és azok alapján körvonalazódó bírósági gyakorlat alapján az adóhatóságot terhelő bizonyítási kötelezettség teljesítése egyre nehezebb.

Az áfa csalások jellemzője az, hogy az adózók csalárd módon sok szereplőből álló, bonyolult láncolatok útján igyekeznek megnehezíteni a visszaélések feltárását és szankcionálását, azon túl, hogy a láncolatban előre haladva a szereplők egyre kevésbé elérhetőek, így a bírósági gyakorlat által megkívánt bizonyítás az adóhatóság minden erőfeszítése ellenére sok esetben hosszadalmas, egyes esetekben lehetetlen.

Az alkalmazott kiválasztási és kockázatkezelési módszerek és rendszerek folyamatosan fejlődnek, egyre kifinomultabbá válnak, másrészt az adóhatóság az adószakmai, vámszakmai és bűnügyi szakterület eszköztárának maximális kihasználásával, igyekszik az eredményességet növelni.

A kiemelt adózók kijelöléséről, valamint a legnagyobb adóteljesítménnyel rendelkező adózók körének megállapításáról szóló 4/2012. NGM rendelet határozza meg a kiemelt adózók körét az adóteljesítményük alapján. 2012. évben a kiemelt adózók teljesítették az országos bevételek közel 42%-át, 2013-ban ez az arány várhatóan tovább növekszik tekintettel arra, hogy az adóteljesítmény értékhatára a fenti jogszabály módosítása következtében a 3 250 mFtról 1800mFt-ra csökkent. A kiemelt adózók száma 2013-ban meghaladja az ezret.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal évente átlagosan 1700 db ellenőrzést végez az érintett adózói körnél, a megállapítással zárult vizsgálatok aránya fokozatosan nő (69,7%-ról 78,5%-ra emelkedett). A kiemelt adózói körben tett adóhatósági megállapítások összege - az elmúlt három év átlagában - évente 70 Mrd Ft-ra tehető.

Az adóhatóság munkatársa által a sajtóban közzétettek tételes cáfolata az adótitokra vonatkozó szigorú szabályok okán nem lehetséges, ezzel az érintett munkatárs is tisztában van, így annak tudatában fogalmazhat meg alaptalan vádakat, hogy érdemi cáfolatra nem kerülhet sor, de az adóhatóság munkájába vetett közbizalmat megingathatja. A folyamatban lévő ügyekről, illetve azok esetleges eredményéről, végkimeneteléről hiteles információkkal az érintett munkatárs nem is rendelkezhet.

Horváth András

Horváth Andás a NAV ellenőre beadta felmondását, de ez csak két hónap múlva lép életbe, most még nem tudja, hogy hol fog dolgozni, mondta az Egyenes beszédben. Azok az ügyek, amelyekről korábban nyilatkozott többnyire áfa csalások, amelyek évente több százmilliárd forintot jelentenek a nagyobb hazai cégeknek és a multiknak. Elmondta, hogy egy évvel ezelőtt kiléptették egy olyan ellenőrzési projektből, amelyik az egyik legnagyobb multi céget érintette, módszertani javaslatait nem fogadták el, ezért döntött úgy hogy lemond. atv.hu

Kapcsolódó:
   VPOP + APEH = NAV - Január elsejétől működik az új hivatal
   Betelt a pohár egy adóellenőrnél, feljelentette a NAV-ot, mert nem üldözi az áfacsalókat
   Gázszerelőből milliárdos vállalkozó



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Tanyafejlesztési, mondom, tanyafejlesztési támogatást nyert Rogán Antal belvárosi önkormányzata!
november 6., szerda 16:23 444

220 millió forintot, a nemrég kétmilliárdról 3,5 millárd forintra emelt tanyafejlesztési program keretösszegének hat százalékát nyerte el a főváros V. kerületének önkormányzata. Az önkormányzat összesen négy pályázatot nyújtott be tanyai termékek piacra jutásának elősegítése fővárosi piacokon és tanyás térségek megyei jogú városainak piacain címszóval, és mind a négyet meg is nyerte - írja a napi.hu. Egyenként
    53 753 004;
    58 315 860;
    58 318 717;
    57 950 100 forintot nyert.

A belvárosban egy csarnok van, a Hold utcában, de ezek szerint a jövőben elárasztják a környéket a tanyasi őstermelők!

A kerület önkormányzata délután azt közölte, hogy szeretné felújítani a kerület tulajdonában lévő Hold utcai Vásárcsarnokot. Az elnyert összegeket teljes mértékben a felújításra fordítják. (Kialakítanák a szagelszívást a galérián, minden egyes üzlethelyiségbe bevezetnék a gázt, korszerűsítenék a fűtést és az elektromos hálózatot, és akadálymentessé tennék az egész csarnokot.)

Tanyafejlesztés: Budai Gyuláék tanya roadshow-t indítanak

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Több mint 100 milliárdra perlik a zsidók hazánkat sukorói veszteségük miatt - Gyurcsány és Bajnai is Magyarország ellen tanúskodik
2013-11-09. 17:02 Kuruc.info

A sukorói kaszinóberuházás meghiúsulása miatt hétfőn kezdődik és két hétig tart Washingtonban az a nemzetközi választott bíróság előtt zajló kártérítési per, amelyet izraeli befektetők indítottak a magyar állam ellen. A Ronald Lauderék követelte kártérítési összeg több mint 100 milliárd forint.

A pert a Vigotop nevű, ciprusi bejegyzésű cég indította, amelynek ügyvezetője Joav Blum, a tulajdonosa pedig Ronald Lauder, aki egyébként a New York-i központú Zsidó Világszövetség elnöke. A sukorói kaszinóberuházás meghiúsulása és az elmaradt haszon miatt a cég és tulajdonosa 100 milliárd forint fölötti kártérítési összeget követel a magyar államtól. A per alapját egy Magyarország és Ciprus között kötött, nemzetközi beruházásvédelmi egyezmény képezi, amelynek következtében e vitás kérdésben - bár európai uniós országokban keletkezett vitáról van szó - washingtoni választott bíróság hivatott ítélkezni a felek között.


Orbán és Lauder

Az eljárás körülbelül egy éve kezdődött, amelyben a felek eddig különböző írásos beadványokat csatoltak az ügyhöz, a mostani szóbeli tárgyalások pedig sorsdöntőek az ügyben. A hétfőn kezdődő és két hétig tartó perben a választott bíróság személyesen hallgatja meg az zsidó befektetőket, valamint a Joav Blum és Ronald Lauder érdekében tanúskodó Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. egykori vezérigazgatóját és Császy Zsoltot, aki értékesítési igazgató volt korábban. Személyesen lesz jelen a tárgyaláson Oszkó Péter volt pénzügyminiszter is, aki Washingtonban a magyar állam oldalán tanúskodik, csakúgy, mint az ITDH korábbi munkatársa, Szandrocha Kamilla, aki Kóka János volt gazdasági miniszter felesége.


Gyurcsány és Lauder

Bajnai Gordon volt fejlesztési miniszter és Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök az állami vagyonkezelő volt vezetőihez hasonlóan az izraeli befektetőkkel működnek együtt. Bajnainak egy korábbi büntetőügyben tett vallomását

Kapcsolódó:
   Mol-botrány: a horvát kormány megvédi nemzete érdekeit
   Megkezdődött a MÁV elleni holokausztper Chicagóban
   A nyugati képmutatás iskolapéldája: az izraeli gyarmatosítók biztonsága és jóléte mindenek felett!


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Videó: elkergették Orbán traktorát a kishantosiak
8 nov 2013 hir24 - Magyar Hajnal

A narancsbárók halálra ítélték a híres biogazdaságot, ám az emberek ellenállnak a fideszes rablóknak.

Riadólánc, traktor, dühös helyiek, hoppon maradt bérlők. Egyre forróbb a helyzet az újrapályáztatott mintagazdaság földjein.

Elüldözték a kishantosiak a traktort, amelyet az egyik új bérlő küldött oda, hogy felszántsa a földet.

Az előzmény, hogy a Fidesz-rezsim "megpályáztatta" (értsd: saját sleppjének juttatta a másét) a sok éve ott működő, hat Margitszigetnyi mintagazdaság földjeit, és az eddigi bérlők egy négyzetmétert sem nyertek. Hétfőn kellett volna átadniuk a területet az új bérlőknek, de nem adták. Már riadólánc is van, traktor is van, elzavarás is van. Tettlegesség még nem volt.

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Orbán: Fantasztikus évek előtt áll Magyarország
2013. november 8. 09:24 mandiner.hu

A miniszterelnök szerint ehhez csak az kell, hogy ne változzon a politikai felállás, és végre tudják hajtani a tervezett jövő évi költségvetést. Orbán Viktor szerint szabadabb és függetlenebb lett az ország. A kormányfő szokásos pénteki rádióinterjújában beszélt a sertéshús áfájának csökkentésről is, aminek célja elsősorban a munkahelyek védelme, és nem az árcsökkentés.


Magyarország 2010-hez képest ma szabad és független ország - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, ezzel magyarázva, hogy olyan intézkedésre is lehetőség van, mint például a héten bejelentett sertésáfa-csökkentés és új családpolitikai támogatások bevezetése. A kormányfő hangsúlyozta: Magyarország ma a saját lábán áll, "ami a mi életünkhöz kell, azt mi termeljük meg", és van annyi pénze, hogy olyan intézkedéseket vezessen be, mint például a sertésáfa-csökkentés vagy az újabb családpolitikai támogatások.

Előbbivel kapcsolatban, vagyis hogy huszonhétről öt százalékra csökken az élő- és a félsertés áfája január 1-jétől, Orbán Viktor arra hívta fel a figyelmet, hogy a sertés áfájának mostani csökkentése a munkahelyvédelmi akcióterv, nem pedig a szociális intézkedések része. A kormány ugyanis a mezőgazdaságban dolgozók munkahelyének megmentését reméli az említett csökkentéstől. "Valamelyest talán az ár is csökkenhet", de most valójában nem a fogyasztói árakat mérséklő áfacsökkentésről van szó, hanem munkahelymegvédésről - tette egyértelművé.

Indoklásul kifejtette: nagyon megnőtt - a becsületesen gazdálkodó magyarok rovására - azok versenyelőnye, akik áfát csalnak az élő- és a félsertés előállításánál, vagy a magyarországi sertések helyett importból hozzák be az alapanyagokat. "Ez a mostani áfacsökkentés igazságot tesz", mert esélyt ad a szabályokat betartó magyar gazdálkodóknak, hogy ők legyenek sikeresek, így pedig megmaradhatnak a munkahelyek - magyarázta a kormányfő, csekélynek nevezve egyúttal a költségvetési bevételcsökkenés kockázatát. A kivitelezéssel kapcsolatban hozzátette, az ágazati érdekképviseletekkel közösen figyelik majd a fejleményeket, megbízható, valós információkra, visszajelzésekre van szükség, mert - mint fogalmazott - "a parlament messze van a disznóólaktól".

A héten bejelentett másik fontos kormányzati intézkedésről, az újabb családi támogatásokról - a gyed extra keretében eldöntött lépésekről - azt mondta a miniszterelnök, hogy aki családban képzeli el az életét, annak ezek fantasztikus távlatokat nyitnak. A kormány döntése értelmében a gyes és gyed folyósítása mellett újra vállalható munka a gyermek egyéves kora után. Testvér születése esetén a korábbi ellátások megmaradnak, így például két gyedre vagy két gyesre is jogosulttá válhatnak az érintettek egy időben. A harmadik intézkedés a diplomás gyed bevezetése, míg a negyedik a három- vagy többgyermekes kismamákat foglalkoztató munkaadók újabb adókedvezményét jelenti. Orbán Viktor szerint ez egy olyan akcióterv, amelynek pontos hatásait nehéz kiszámolni, de fél vagy egy év elegendő lesz a hatások megismerésére, így a következő költségvetési évben le lehet majd vonni a következtetéseket.

Mindezen intézkedések mögött a gazdaság javuló teljesítménye áll, és csak azért lehetséges mindez, "mert sikerült kölcsönösen megnyernünk egymást", az ország vezetőinek és az embereknek a gazdaság átalakítására - jelentette ki a kormányfő. Hozzátette, mindvégig azt gondolta, hogy ha az elmúlt három és fél évben követett útvonalon "végigmegyünk, akkor a végén az ellenfeleink is azt fogják mondani, hogy nocsak", hiszen "egy idő után csak szemet szúr", hogy amikor jól és rosszul teljesítőkre osztják az Európai Unió országait, akkor a magyarok rendre abban a csoportban szerepelnek, amely jó minősítést kap.

"Egy idő után ki kell mondani, hogy bár nem tetszett nekünk, amit Magyarország csinál, mert megadóztatta a bankjainkat meg a nemzetközi cégeinket, meg másképp gondolkodik, mint mi, erősebbek a nemzeti érzelmek Magyarországon, mint az unió számos államában, és lehet, hogy ez nekünk nem tetszik (...), de ez mégis a magyarok élete meg a magyarok sorsa, ők döntenek róla" - fejtette ki. Orbán Viktor megítélése szerint Magyarország a saját igazáért folytatott küzdelmen túl van, sokkal kifinomultabb, szakmaibb típusú munka következik a következő néhány évben. Ha ezt a költségvetést, "így, ahogy van", a parlament elfogadja, és "utána végre tudjuk hajtani, és nem történik változás a politikai felállásban", akkor "fantasztikus évek előtt áll Magyarország" - mondta.

MTI Orbán: Magyarország 2010-hez képest szabad és független

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Gazdag István: A "kréta-arcok" etnomazochizmusa
sze, 2013/11/06 - 12:22 antidogma.hu

Nemrég közzétett és a Daily Mail által kommentált (2013. május 5.) statisztikák szerint a fehér britek tömegesen menekülnek el azokból a zónákból, ahol kisebbségbe kerültek. Az utóbbi évtizedben több mint 600 ezer fehér hagyta el Londont: 2001-ben a brit főváros lakóinak 58 százaléka volt fehér, 2011-ben már csak 45 százalékuk. Franciaországban hasonló folyamat zajlik: a nagyvárosok népi negyedei és külvárosai elveszítik fehér lakóikat, akik a vidéki és elővárosi övezetek fajilag homogén környezetét láthatóan előnyben részesítik a multikulturális olvasztótégellyel (melting pot) szemben.

Érthető módon a fehérek menekülése ("white flight") különösen azokat a körzeteket érinti, amelyeket szó szerint elözönlöttek a harmadik világbeli bevándorlók, és ahol ennek következtében az életmód teljesen elveszítette európai jellegét, sőt mi több, egy alternatív politikai és társadalmi rend váltotta fel a nemzeti kultúrát és a jogállamot.

Erre a jelenségre a globalista elitek primitíven leegyszerűsítő választ ajánlanak. Szerintük a gazdaság és csakis a gazdaság irányítja a világot, vagyis a növekedés visszatérte és a munkanélküliség csökkenése automatikusan a faji feszültségek feloldódását fogja eredményezni. Diagnózisukat a múlt század '30-as éveinek európai megrázkódtatásaira alapozták, amelyek szerintük kizárólag a korszak gazdasági válságának tulajdoníthatók, elfeledve a századforduló óta Európában zajló jelentős migrációs és demográfiai folyamatokat (mindenekelőtt a galíciai zsidók tömeges bevándorlását Közép-Európába), valamint következményeiket az érintett nemzetek identitására és kohéziójára.

A globalisták nem hajlandók olyannak látni világot, amilyen az valójában; nem akarják elfogadni, hogy mielőtt homo oeconomicus, vagyis termelési és fogyasztási tényező lenne, az ember először is politikai és társadalmi lény, egy közösség tagja, aki kötődik a saját egyedi kultúrájához. A csoportok együttélése szisztematikusan egy erőviszony függvénye. Azok a közösségek, amelyeket egymástól túlságosan eltérő értékek és kultúrák irányítanak, tartósan képtelenek a békés együttélésre: az immáron multikulturális európai társadalmak multikonfliktusos társadalmakká váltak. Letagadván az emberek közötti szociokulturális és etnikai határokat, hogy úgymond megteremtsék az "egyetemes békét", és hogy mesterségesen létrehozzák a gyökértelen "világpolgárt", a globalisták nolens-volens a faji összecsapások doktor Frankensteinjei lettek.

Ilyen körülmények között nem csoda, hogy sürgető igény mutatkozik a fehér férfiak megmentése iránt, leginkább ott, ahol momentán talán a legnagyobb veszélyben vannak, vagyis az Egyesült Királyságban. Ez nem vicc. A Les Échos francia pénzügyi napilap egyik cikke (2013. január 6.) arról számol be, hogy a brit oktatásügyi miniszter egyenesen etnikai kisebbségként szándékozik kezelni a bennszülött angolokat, így segítve elő az egyetemekre való visszatérésüket, ahonnan az utóbbi évek során szinte teljesen kikoptak.

Mostanra ugyanis az emberi-jogi lobbi kedvenc vesszőparipája, az etnikai kisebbségeket favorizáló pozitív diszkrimináció (affirmative action) olyan sikeresnek bizonyult az egykor "nagy" Britanniában, hogy a brit egyetemek tele vannak bevándorló fiatalokkal, többségükben lányokkal, miközben a népi osztályokhoz tartozó fehér fiúkból mutatóba is alig maradt. Komolyan felmerült tehát annak az igénye, hogy bevezetik a "szegény fehér fiúk" kvótáját a felsőoktatásban. A jelenség nem új keletű, hiszen egy néhány évvel korábbi felmérés már kimutatta, hogy közülük csak 6 százalék jut be az egyetemekre, szemben az etnikai kisebbségekből származó fiúk 26 és lányok 36 százalékával. Ráadásul a válság tovább erősítette ezt a tendenciát. Talán a britek kezdik végre felfogni, hogy az egyesek érdekében alkalmazott pozitív diszkrimináció valójában negatív diszkriminációt jelent másokkal szemben.

Ennek a fehérellenes rasszizmusnak már neve is van: ez a leukofóbia, és mint neologizmus a fehérek gyűlöletét jelenti. A széplelkek, akik mindig az élvonalban haladnak, ha az önkéntes vakságnak lehet hódolni, alig egy évtizede még felháborodottan utasították el az ún. külvárosi antiszemitizmus - azóta már teljesen nyilvánvaló - létezését. Ez a fajta rasszizmus szerintük csak az európai fehérek apanázsa lehet. Ab ovo lehetetlennek tartották, hogy arab vagy afrikai származású emberek antiszemiták vagy rasszisták legyenek, elvégre ők alávetettek és kizsákmányoltak. Ugyanazok, akik tegnap ezt a külvárosi antiszemitizmust tagadták, ma ugyanezen népességek körében a leukofóbia terjedését tagadják.

Mindeddig a tudományos szakirodalom csak az ún. uralmi rasszizmusról prédikált, a győztesek, a hódítók, az uralmon lévők rasszizmusáról, amely ideológiai és érzelmi kaucióként szolgál számukra uralmuk fenntartásához. Első európai példája a spanyol "vértisztasági" törvények, amelyeket a reconquista után léptettek életbe a nemzeti identitásra veszélyesnek tartott mór és zsidó kisebbségek, pontosabban azok látszólag katolizált (valójában azonban titokban az eredeti vallásukat gyakorló) elemei ellen. Az uralmi rasszizmus legismertebb múltbéli formája a nácizmus és a dél-afrikai apartheid volt, többé-kevésbé állami rasszizmusként funkcionálva, akárcsak egyébként napjainkban a cionizmus Izraelben.

Létezik azonban a neheztelés rasszizmusa is. A neheztelés (a nietzschei "ressentiment") az a fajta gyűlölet, amelyet a gyönge érez az erőssel vagy azzal szemben, akit annak tart. Ez az alávetett közösségek rasszizmusa az uralkodó közösségekkel szemben. Valójában a "kréta-arcok" gúnynévvel illetett fehérek szisztematikus és alkalomszerűen erőszakos gyűlöletéről van szó.

Az európai színes bőrű népességek körében tapasztalható "külvárosi" leukofóbia társadalom-lélektani szempontból a népi antiszemitizmushoz hasonlítható, amely ugyancsak a nehezteléses rasszizmus kategóriájába tartozik. A különbség csak annyi, hogy míg az utóbbi elítélendő és sok helyen büntethető is, addig az előbbiről tudomást sem akarnak venni, sőt gyakran maguk a fehérek bátorítják. Az eredmény magáért beszél. Nem csak a briteknél...

MD 2013. XI. 6.

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Csináljatok rendet előbb saját családotoknál, népeteknél

Csináljatok rendet előbb saját családotoknál, népeteknél, aztán ha vendégként vagy turistaként ideglenesen Magyarországon tartózkodtok, akkor tisztességtudóan viselkedjetek!

Az Liberális Ifjak részére.

Megdöbbenve látom, hogy a hírekben, mint ideglenesen vagy turistaként Magyarországon tartózkodó terpeszkedőként, a Magyarok ügyében véleményt nyilvánítotok. Ez elég nagy udvariatlanság bekéredzkedtek más nép lakásába, és gyalázzátok az ország lakosait, a helyi kultúrát, történelmet. Jobb lenne előbb a saját népcsoportotoknál tennének rendet, az egyenlő mérce alapján.
Javaslatom a következő. Harcoljátok ki az Európai Unióban az NSZ-ben, a következőket.

1. Vonják felelőségre azon német brit, amerikai, svájci zsidó bankárokat akik Hitlert anyagilag támogatták és Hitlerrel szövetkezve megszervezték a világ háborút. Hitlert felelőségre vontuk a zsidó cinkosait még nem.
Fontos az egyenlő mérce. Sidney Wartburg, Rotshildek, Grűnshildek stb, vagyon elkobzás.

2. Vonják felelősségre azon német, brit, amerikai, stb fegyver gyárosokat egyéb gyárosokat, akik busás haszonnal fegyvert gyártottak kereskedtek a németekkel és Hitlerrel, a háború folyamán. Teljes vagyon elkobzás. Egyenlő mércét Hitlerrel. Még ha rokonaitok is ezen bűnözők.


3. Teljes vagyon elkobzás a háború dögevő hiénáitól, még ha ezek nem is Magyarok, hanem a ti zsidó rokonaitok.

4. Jó lenne ha, felemelnétek szavatokat a Filiszteusok gyilkolása ellen, amit napjaink legnagyobb hentes-mészáros -gyilkosa maga Bee Netanyahu folytat. Aki rokonotok vértestvéretek. Továbbá jó lenne ha sátrat vernétek az Izraeli Követség elött és követelnék Ilon Nagykövettől, az igazság zsidó bajnokától, hogy járjon közben a Mészárosnál Nethanyahunál a Palesztinok kapják vissza ősi hazájukat.

5. Esetleg vegyétek fel Szabó Tímea nevű magyargyűlölő, zsidó nővel a kapcsolatot! Közösen lépjetek fel a szőrös, ápolatlan nőgyűlölő rabbik ellen. Tiszteségesebb lenne ha nem köpködnék le, nem lökdösnék, nem rugdosnák a 8 éves kislányokat a zsinagóga előtt. Jó lenne ha harcolnátok, hogy a nőket is oda engedjék imádkozni a Sirató falhoz. Harcoljátok ki, hogy a zsinagógában nőknek ugyan annyi joga legyen mint a férfiaknak. Vegyesen ülhessenek a zsinagógában mint a Magyar emberek a templomban.


Továbbá harcoljátok ki egy színes bőrű zsidónak, ugyan annyi joga legyen, mint egy askenázi vagy egy szefárd zsidónak. Továbbá emeljétek fel a szavatokat, mert az idegenek listázásának magasiskolája az izraeli knesszet és az amerikai szenátus. Nem a mi hazánk.
Ez csak néhány gondolat. Nektek országunkban ideglenes tartózkodó átutazóknak turistáknak.

Horthy Miklós kormányzó Úrnak pedig köszönjék meg a segítséget, amit a zsidóságnak nyújtott. Ellenben a gyilkos zsidó bankárokkal és zsidó fegyvergyárosokkal ellentétben. Nem beszélve a Wallenberg nevű zsidó arany és ékszer nepperről orgazdáról, aki segítség címén kifosztotta gojként a zsidó vértestvéreit. Zsidónak gójt kifosztani nem bűn, hanem dicsőség a Tóra szerint. Azonban zsidónak zsidót kifosztani halálos bűn. Kérem emeljék fel szavatokat Wallenberg nyerje el méltó büntetését és a lopott arany és ékszerek kerüljenek elkobzásra. Kerüljön vissza az eredeti zsidó családok tulajdonába.

A Magyarok mélyen tisztelt íróit, mint Wass Albert, Nyirő József, ne hasonlítsuk, fegyvergyáros, bankár zsidó bűnözőkhöz. Ne hasonlítsuk Elly Wiesel magyar zsidó nevét bitorló emberhez. Ugyanis az osztálytárs szomszédja biztosan állítja, hogy Wiesel egy szimpla csaló. Kérem tisztázzák Elly Wiesel nevű csaló családtagotok ügyét. Ne bitoroljon Nobel díjat csalással.

Amennyiben tisztességes zsidó liberálisok vagytok, ezen anomáliákat felszámoljátok saját közösségeikben. Akkor talán kifejthetnek kritikát vendég jogon országomban. Azonban jobb lenne ha inkább családotok körében maradnátok, hiszen már van rablott országotok a Filiszteusok ősi földjén. A bolsevizmus, liberál-bolsevizmus, kommunizmus, szocializmus, globalizmus, zsidó tipusú liberalizmus, gén idegen a magyar ősi hagyománykhoz. Ezek zsidó ideológiák. A magyarokra ezen ideológiák csak a zsidó terror idején erőszakkal lehet rá kényszeríteni.

Levelemre nem várok választ addig, míg felsorolt anomáliákat fel nem számolják, zűrös népcsoportotok életében.

Id Bárdosi Ferenc
A Magyar Szentkorona Állampolgára

Kapcsolódó:
   Kerry warns Israel of further Isolation and Third Intefada



Jézus, a zsidókhoz
"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja" (János 8:44)


Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút


Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya

Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda
HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000

HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel
Egészség Sziget



[Lapszemle] 1000 milliárdos áfacsalás a NAV-nál! Pár nagy cégnél, akit nem lehet vizsgálni! A NAV-os dolgozó kitálal! - Tanyafejlesztési, mondom, tanyafejlesztési támogatást nyert Rogán Antal belvárosi önkormányzata! - Több mint 100 milliárdra perlik a zsidók hazánkat sukorói veszteségük miatt - Videó: elkergették Orbán traktorát a kishantosiak - Orbán: Fantasztikus évek elõtt áll Magyarország - Gazdag István: A ''kréta-arcok'' etnomazochizmusa - Csináljatok rendet elõbb saját családotoknál, népeteknél

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


Dr Götli Kinga
Ima a Szent Koronához

Táltos Király Földre készül,
Koronája Égre perdül.
Szent Korona lészen kincse,
Fejére illő pompás dísze.

Beavató ünnepségre
Készülnek a Csillag Népek.
Készítik a szívünk lángját,
Megpendítik lelkünk vágyát.

Imát mondunk, szárnyal szépen,
Szent Koronánk égben lészen.
Kérünk Téged segítsél meg,
Országunkat egyesítsed!



M E G H Í V Ó

A Gárdonyi Géza Színház Igazgatósága
és a dráma szerzője
szeretettel és tisztelettel meghívja

Kocsis István
A FÉNY ÉJSZAKÁJA
- Németh László és hősei -
című, a Gárdonyi Géza Színházban szeptember 27-én bemutatott drámájának
novemberi budapesti vendégjátékaira:
  
- A Klebelsberg Kultúrkúriában (1028 Bp. Templom u. 2-10) november 11-én (hétfő) 19 órakor
  
- a Marczibányi téri Művelődési Központban (1022 Bp. Marczibányi tér 5/A) november 12-én (kedd) 19 órakor
  
Jegyek elővételben: interneten (JEGY.HU) vagy a jegypénztárakban

Kocsis István
A FÉNY ÉJSZAKÁJA

(Németh László és hősei)
dráma 2 részben
  
NÉMETH LÁSZLÓ ........ BLASKÓ BALÁZS
BOLYAI JÁNOS ........ NAGY ANDRÁS
VII. GERGELY PÁPA ........ KELEMEN CSABA
SZÉCHENYI ISTVÁN ........ VÁRHELYI DÉNES
CRESCENCE, SZÉCHENYI ISTVÁNNÉ ........ DIMANOPULU AFRODITÉ
GALILEI, GALILEO ........ BALOGH ANDRÁS
II. JÓZSEF ........ TUNYOGI PÉTER
MATILD GRÓFNŐ ........ BÁNFI KATA

Díszlet: MIRA JÁNOS Jelmez: PILINYI MÁRTA
Súgó: SZECSKÓ ANDREA Ügyelő: HÓDOSI ILDIKÓ

Rendezőasszisztens:
IVÁDY ERIKA

Rendező:
BEKE SÁNDOR

Szeretettel várjuk Önt, családját és barátait.



Megjelent az Arany Tarsoly novemberi száma!

A tartalomból:
• Nyírő József beszéde 1942. november 20-án, az országgyűlés képviselőházának 310. ülésén a nemzetnevelés fontosságáról
• "A legnagyobb baj az, hogy elirányultak a szépség forrásától a mai fiatalok, de szeretek belegondolni abba, hogy a mai társadalom előbb-utóbb megcsömörlik önmagától, ráun önmagára és keresi azokat az értékeket, szépségeket, amelyekből valamelyest töltekezhet - mondta Erdélyi Zsuzsanna Huszár Andrea Magdolna szobrászművész "Mátyás király és a tisztavizű kút" című kiállításához kapcsolódó beszélgetésen.
• Atilla Király Gimnázium Abán - immár a név is hivatalos. Ismerkedjenek meg a szellemiségével is! Érdemes!
• Albert Camus 1956-ban, csaknem egyedüliként kiállt a magyar forradalom ügye mellett. Így írt erről A magyarok vére című kiadványában: "Létezik egy igazi Európa, mely abban egységes, hogy az igazság és a szabadság nevében ellenszegül a zsarnokságnak. A magyar szabadságharcosok ezrei ma ezért az Európáért halnak meg." - Az utolsó mártír? 100 éve született Albert Camus.
• "IMÁDKOZOM , A LELKEM KÁPOLNÁJÁBAN HANGJEGYEK TÉRDEPELNEK..." - Ferencz Évára emlékezünk.
• Katáng kóró, a sokszínű gyógyító.
• Nem szükség, reménylem, hosszasan fejtegetnem, hogy a mezei szorgalom virágzatához még közel sem elég, hogy a földművelésre elegendő nép helyes föld- és néposzlat legyen; hanem még az is múlhatatlanul megkívántatik, hogy a földművelő nép mind erkölcsére, mind értelmére nézve nagy céljaihoz képzett legyen; mert egyedül az ily nép lehet alkalmas eszköze minden józanabb irányzatoknak, a nem ilyen nép ellenben örökre csak annak lesz eszközlője, aminek eddig volt, tudniillik: az ínségnek. - Berzsenyi Dániel: A magyarországi mezei szorgalom némely akadályairul
• "A budapesti Erzsébet híd 290 méteres fesztávjával egyike a világ legnagyobb lánchídjainak, amit valaha is építettek. A kortársak a világ legszebb függőhídjának nevezték". Mihailich professzor 1960-ban kiadott könyvében azt írta, hogy "Az Erzsébet híd világra szóló nemzeti műremek-alkotás, melyet eredeti formájában felépíteni kulturális kötelesség" - lett volna, ha nem kábelhídként építik újjá... - A magyar mérnökök, a magyar ipa és a magyar munka egyik zseniális alkotása az 1903-ban átadott Erzsébet lánchíd.
• Igen bőven van itt arany, ezüst, vas, réz, ón, gálic, márvány, vörös is, fehér is - részlet Oláh Miklós: Hungária című művéből.
• Rendkívül sok közös vonás van a magyar és igen sok más nyelv között. Ennek oka, hogy ezen nyelvek gyökei a magyar nyelv gyökeivel egyeznek vagy rokonok. Ebből sokan vonták le helyesen azon következtetést, hogy léteznie kellett egy eurázsiai ősnyelvnek, melyből a legtöbb nyelv eredt - Arató István írása.
• Összefoglalva és életterületekre lebontva elmondhatjuk, hogy az előttünk álló egy év, nem a jutalomjáték, hanem az önmagunkba nézés, s legmélyebben rejtőzködő vágyainkkal való szembenézés ideje - Mit mondanak a csillagok?
• Folytatjuk Erdélyi Viktor Ákos: Nádi rablók, bujdosók című novelláját.
• Nemzetbiztosító hadjáratok - Poór Miklós elemzése a 955. évi hadjáratról.
• A szegedi James Bond - 120 éve született Szent-Györgyi Albert
• "Mikor eladta a czigány a lovát, figyelmeztette rá a vevőt, hogy annak ugyan semmi hibája nincs; csakhogy épen "csillagot nem vizsgál, vasat nem rág és fára nem mász". Aztán, mikor már haza akarta vinni a lovat a vevő, akkor vette észre, hogy a ló vak (azért nem vizsgál csillagot), a zablát nem engedi a szájába tenni (vasat nem rág), s mikor hídra ér, nem akar rajta keresztűl menni (fára nem mász)." - Jókai Mór A magyar nép humora.
• Mátyás király emlékév Abán - Hunyadi Mátyás királlyá választásának 555. évfordulója és megkoronázásának 550. évfordulója alkalmából.
• A talicskás ember - Az egykori Szovjetunióba hurcolt magyar rabok és kényszermunkások emléknapjára egy érdekes történettel emlékezik Csaba Zoltán.
• Rovásírás és egy igazi parasztomlett recept.

Keresse, terjessze és olvassa az Arany Tarsolyt,
ezzel is segítve a magyarságot az önmagára és az egymásra találásban!

A lap ára: 695 forint. A lap kapható a Lapker nagyobb újságosstandjain, a Relay és Inmedió üzletláncaiban országosan, és a nemzeti könyvesboltokban.

Előfizethető csekk igénylésével a 06/70-630-5 510-es telefonszámon!
Előfizetési díj 1 évre 8 000 forint, 1/2 évre 4 000 forint, 1/4 évre 2 000 forint.


Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

1000 milliárdos áfacsalás a NAV-nál - pár nagy cégnél, akit nem lehet vizsgálni! A NAV-os dolgozó kitálal!
2013-11-08 15:07 Index - hir.ma

Pár ezer forint adócsalás nagy bűn, de több milliárdos nem probléma.

Megdöbbentő dolgot hozott nyilvánosságra ma az Index.hu az egyik cikkében, melyben egy adóellenőr kitálal és azt nyilatkozza:
    Engedik csalni a nagyokat a NAV-nál, évente 1000 milliárd forint adócsalásról nem vesz tudomást a hivatal

Feljelentést tett a NAV egyik munkatársa hivatali visszaélés miatt az ügyészségen. Horváth András, aki hosszú ideje ellenőrzési szakkordinátorként dolgozott, a Levegő Munkacsoport és a VÉSZ közös rendezvényén állt a nyilvánosság elé.

Az Indexnek elmondta, az adóhivatalnál úgy tapasztalta, a kiemelt adózókkal, vagyis a legnagyobb magyar cégekkel és multikkal elnézőbb a NAV az adócsalások ügyében. Szerinte nagyjából 1000 milliárdos tétel az, amit a legnagyobbak évente elcsalnak, miközben a NAV ezekben az ügyekben rendszeresen nem lép fel kellő erővel.

Horváth az Indexnek azt mondta, munkája során - amelyben főként a határon átnyúló áfacsalásokat vizsgálta - több esetben tapasztalta, hogy a hivatal vezetősége elnéző a nagy gazdasági érdekérvényesítő képességű multikkal és nagy cégekkel szemben.

Az elmúlt években több ügyről is leállították, volt olyan, hogy személyesen kizárták a projektből, miután visszaélésre utaló nyomokat talált.

Horváth András adótitkok és üzleti titkok miatt konkrét cégek neveit nem említhette, de az ügyészséghez benyújtott mellékletekben konkrét projektek és eseteket is megemlít. Szerinte a magas magyar áfakulcs miatt nagyon jövedelmező lett az áfacsalás, a nagy cégek pedig ezzel élnek is, amely felett a NAV nagyon gyakran szemet huny. Horváth elmondta, felmondását már beadta a hivatalnál, de még tegnap is próbálták visszatartani.

Reagált a NAV

Megkérdeztük a NAV sajtóosztályát, hány kiemelt adózó van jelenleg, hány adócsalásra derítettek fényt tavaly ebben a körben, és milyen összegben. Az adóhatóság reakcióját változatlan formában közöljük.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal határozottan visszautasítja a cikkben megfogalmazott vádakat. Az adóhatóság kiemelt feladatának tekinti, hogy közvetlenül, a költségvetési bevételek minél teljesebb biztosításával, illetőleg közvetett módon, az illegális gazdasági tevékenység visszaszorításával, az adómorál javításán keresztül hozzájáruljon a nemzetgazdaság versenyképességének fokozásához.

Az állami adó- és vámhatóságot az ellenőrzési tevékenysége során szigorú törvényi rendelkezések kötelezik a tényállás alapos és minden részletre kiterjedő feltárására és bizonyítására. Az Európai Bíróság közelmúltban áfa ügyekben hozott magyar vonatkozású ítéletei és azok alapján körvonalazódó bírósági gyakorlat alapján az adóhatóságot terhelő bizonyítási kötelezettség teljesítése egyre nehezebb.

Az áfa csalások jellemzője az, hogy az adózók csalárd módon sok szereplőből álló, bonyolult láncolatok útján igyekeznek megnehezíteni a visszaélések feltárását és szankcionálását, azon túl, hogy a láncolatban előre haladva a szereplők egyre kevésbé elérhetőek, így a bírósági gyakorlat által megkívánt bizonyítás az adóhatóság minden erőfeszítése ellenére sok esetben hosszadalmas, egyes esetekben lehetetlen.

Az alkalmazott kiválasztási és kockázatkezelési módszerek és rendszerek folyamatosan fejlődnek, egyre kifinomultabbá válnak, másrészt az adóhatóság az adószakmai, vámszakmai és bűnügyi szakterület eszköztárának maximális kihasználásával, igyekszik az eredményességet növelni.

A kiemelt adózók kijelöléséről, valamint a legnagyobb adóteljesítménnyel rendelkező adózók körének megállapításáról szóló 4/2012. NGM rendelet határozza meg a kiemelt adózók körét az adóteljesítményük alapján. 2012. évben a kiemelt adózók teljesítették az országos bevételek közel 42%-át, 2013-ban ez az arány várhatóan tovább növekszik tekintettel arra, hogy az adóteljesítmény értékhatára a fenti jogszabály módosítása következtében a 3 250 mFtról 1800mFt-ra csökkent. A kiemelt adózók száma 2013-ban meghaladja az ezret.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal évente átlagosan 1700 db ellenőrzést végez az érintett adózói körnél, a megállapítással zárult vizsgálatok aránya fokozatosan nő (69,7%-ról 78,5%-ra emelkedett). A kiemelt adózói körben tett adóhatósági megállapítások összege - az elmúlt három év átlagában - évente 70 Mrd Ft-ra tehető.

Az adóhatóság munkatársa által a sajtóban közzétettek tételes cáfolata az adótitokra vonatkozó szigorú szabályok okán nem lehetséges, ezzel az érintett munkatárs is tisztában van, így annak tudatában fogalmazhat meg alaptalan vádakat, hogy érdemi cáfolatra nem kerülhet sor, de az adóhatóság munkájába vetett közbizalmat megingathatja. A folyamatban lévő ügyekről, illetve azok esetleges eredményéről, végkimeneteléről hiteles információkkal az érintett munkatárs nem is rendelkezhet.

Horváth András

Horváth Andás a NAV ellenőre beadta felmondását, de ez csak két hónap múlva lép életbe, most még nem tudja, hogy hol fog dolgozni, mondta az Egyenes beszédben. Azok az ügyek, amelyekről korábban nyilatkozott többnyire áfa csalások, amelyek évente több százmilliárd forintot jelentenek a nagyobb hazai cégeknek és a multiknak. Elmondta, hogy egy évvel ezelőtt kiléptették egy olyan ellenőrzési projektből, amelyik az egyik legnagyobb multi céget érintette, módszertani javaslatait nem fogadták el, ezért döntött úgy hogy lemond. atv.hu

Kapcsolódó:
   VPOP + APEH = NAV - Január elsejétől működik az új hivatal
   Betelt a pohár egy adóellenőrnél, feljelentette a NAV-ot, mert nem üldözi az áfacsalókat
   Gázszerelőből milliárdos vállalkozó



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Tanyafejlesztési, mondom, tanyafejlesztési támogatást nyert Rogán Antal belvárosi önkormányzata!
november 6., szerda 16:23 444

220 millió forintot, a nemrég kétmilliárdról 3,5 millárd forintra emelt tanyafejlesztési program keretösszegének hat százalékát nyerte el a főváros V. kerületének önkormányzata. Az önkormányzat összesen négy pályázatot nyújtott be tanyai termékek piacra jutásának elősegítése fővárosi piacokon és tanyás térségek megyei jogú városainak piacain címszóval, és mind a négyet meg is nyerte - írja a napi.hu. Egyenként
    53 753 004;
    58 315 860;
    58 318 717;
    57 950 100 forintot nyert.

A belvárosban egy csarnok van, a Hold utcában, de ezek szerint a jövőben elárasztják a környéket a tanyasi őstermelők!

A kerület önkormányzata délután azt közölte, hogy szeretné felújítani a kerület tulajdonában lévő Hold utcai Vásárcsarnokot. Az elnyert összegeket teljes mértékben a felújításra fordítják. (Kialakítanák a szagelszívást a galérián, minden egyes üzlethelyiségbe bevezetnék a gázt, korszerűsítenék a fűtést és az elektromos hálózatot, és akadálymentessé tennék az egész csarnokot.)

Tanyafejlesztés: Budai Gyuláék tanya roadshow-t indítanak

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Több mint 100 milliárdra perlik a zsidók hazánkat sukorói veszteségük miatt - Gyurcsány és Bajnai is Magyarország ellen tanúskodik
2013-11-09. 17:02 Kuruc.info

A sukorói kaszinóberuházás meghiúsulása miatt hétfőn kezdődik és két hétig tart Washingtonban az a nemzetközi választott bíróság előtt zajló kártérítési per, amelyet izraeli befektetők indítottak a magyar állam ellen. A Ronald Lauderék követelte kártérítési összeg több mint 100 milliárd forint.

A pert a Vigotop nevű, ciprusi bejegyzésű cég indította, amelynek ügyvezetője Joav Blum, a tulajdonosa pedig Ronald Lauder, aki egyébként a New York-i központú Zsidó Világszövetség elnöke. A sukorói kaszinóberuházás meghiúsulása és az elmaradt haszon miatt a cég és tulajdonosa 100 milliárd forint fölötti kártérítési összeget követel a magyar államtól. A per alapját egy Magyarország és Ciprus között kötött, nemzetközi beruházásvédelmi egyezmény képezi, amelynek következtében e vitás kérdésben - bár európai uniós országokban keletkezett vitáról van szó - washingtoni választott bíróság hivatott ítélkezni a felek között.


Orbán és Lauder

Az eljárás körülbelül egy éve kezdődött, amelyben a felek eddig különböző írásos beadványokat csatoltak az ügyhöz, a mostani szóbeli tárgyalások pedig sorsdöntőek az ügyben. A hétfőn kezdődő és két hétig tartó perben a választott bíróság személyesen hallgatja meg az zsidó befektetőket, valamint a Joav Blum és Ronald Lauder érdekében tanúskodó Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. egykori vezérigazgatóját és Császy Zsoltot, aki értékesítési igazgató volt korábban. Személyesen lesz jelen a tárgyaláson Oszkó Péter volt pénzügyminiszter is, aki Washingtonban a magyar állam oldalán tanúskodik, csakúgy, mint az ITDH korábbi munkatársa, Szandrocha Kamilla, aki Kóka János volt gazdasági miniszter felesége.


Gyurcsány és Lauder

Bajnai Gordon volt fejlesztési miniszter és Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök az állami vagyonkezelő volt vezetőihez hasonlóan az izraeli befektetőkkel működnek együtt. Bajnainak egy korábbi büntetőügyben tett vallomását

Kapcsolódó:
   Mol-botrány: a horvát kormány megvédi nemzete érdekeit
   Megkezdődött a MÁV elleni holokausztper Chicagóban
   A nyugati képmutatás iskolapéldája: az izraeli gyarmatosítók biztonsága és jóléte mindenek felett!


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Videó: elkergették Orbán traktorát a kishantosiak
8 nov 2013 hir24 - Magyar Hajnal

A narancsbárók halálra ítélték a híres biogazdaságot, ám az emberek ellenállnak a fideszes rablóknak.

Riadólánc, traktor, dühös helyiek, hoppon maradt bérlők. Egyre forróbb a helyzet az újrapályáztatott mintagazdaság földjein.

Elüldözték a kishantosiak a traktort, amelyet az egyik új bérlő küldött oda, hogy felszántsa a földet.

Az előzmény, hogy a Fidesz-rezsim "megpályáztatta" (értsd: saját sleppjének juttatta a másét) a sok éve ott működő, hat Margitszigetnyi mintagazdaság földjeit, és az eddigi bérlők egy négyzetmétert sem nyertek. Hétfőn kellett volna átadniuk a területet az új bérlőknek, de nem adták. Már riadólánc is van, traktor is van, elzavarás is van. Tettlegesség még nem volt.

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Orbán: Fantasztikus évek előtt áll Magyarország
2013. november 8. 09:24 mandiner.hu

A miniszterelnök szerint ehhez csak az kell, hogy ne változzon a politikai felállás, és végre tudják hajtani a tervezett jövő évi költségvetést. Orbán Viktor szerint szabadabb és függetlenebb lett az ország. A kormányfő szokásos pénteki rádióinterjújában beszélt a sertéshús áfájának csökkentésről is, aminek célja elsősorban a munkahelyek védelme, és nem az árcsökkentés.


Magyarország 2010-hez képest ma szabad és független ország - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, ezzel magyarázva, hogy olyan intézkedésre is lehetőség van, mint például a héten bejelentett sertésáfa-csökkentés és új családpolitikai támogatások bevezetése. A kormányfő hangsúlyozta: Magyarország ma a saját lábán áll, "ami a mi életünkhöz kell, azt mi termeljük meg", és van annyi pénze, hogy olyan intézkedéseket vezessen be, mint például a sertésáfa-csökkentés vagy az újabb családpolitikai támogatások.

Előbbivel kapcsolatban, vagyis hogy huszonhétről öt százalékra csökken az élő- és a félsertés áfája január 1-jétől, Orbán Viktor arra hívta fel a figyelmet, hogy a sertés áfájának mostani csökkentése a munkahelyvédelmi akcióterv, nem pedig a szociális intézkedések része. A kormány ugyanis a mezőgazdaságban dolgozók munkahelyének megmentését reméli az említett csökkentéstől. "Valamelyest talán az ár is csökkenhet", de most valójában nem a fogyasztói árakat mérséklő áfacsökkentésről van szó, hanem munkahelymegvédésről - tette egyértelművé.

Indoklásul kifejtette: nagyon megnőtt - a becsületesen gazdálkodó magyarok rovására - azok versenyelőnye, akik áfát csalnak az élő- és a félsertés előállításánál, vagy a magyarországi sertések helyett importból hozzák be az alapanyagokat. "Ez a mostani áfacsökkentés igazságot tesz", mert esélyt ad a szabályokat betartó magyar gazdálkodóknak, hogy ők legyenek sikeresek, így pedig megmaradhatnak a munkahelyek - magyarázta a kormányfő, csekélynek nevezve egyúttal a költségvetési bevételcsökkenés kockázatát. A kivitelezéssel kapcsolatban hozzátette, az ágazati érdekképviseletekkel közösen figyelik majd a fejleményeket, megbízható, valós információkra, visszajelzésekre van szükség, mert - mint fogalmazott - "a parlament messze van a disznóólaktól".

A héten bejelentett másik fontos kormányzati intézkedésről, az újabb családi támogatásokról - a gyed extra keretében eldöntött lépésekről - azt mondta a miniszterelnök, hogy aki családban képzeli el az életét, annak ezek fantasztikus távlatokat nyitnak. A kormány döntése értelmében a gyes és gyed folyósítása mellett újra vállalható munka a gyermek egyéves kora után. Testvér születése esetén a korábbi ellátások megmaradnak, így például két gyedre vagy két gyesre is jogosulttá válhatnak az érintettek egy időben. A harmadik intézkedés a diplomás gyed bevezetése, míg a negyedik a három- vagy többgyermekes kismamákat foglalkoztató munkaadók újabb adókedvezményét jelenti. Orbán Viktor szerint ez egy olyan akcióterv, amelynek pontos hatásait nehéz kiszámolni, de fél vagy egy év elegendő lesz a hatások megismerésére, így a következő költségvetési évben le lehet majd vonni a következtetéseket.

Mindezen intézkedések mögött a gazdaság javuló teljesítménye áll, és csak azért lehetséges mindez, "mert sikerült kölcsönösen megnyernünk egymást", az ország vezetőinek és az embereknek a gazdaság átalakítására - jelentette ki a kormányfő. Hozzátette, mindvégig azt gondolta, hogy ha az elmúlt három és fél évben követett útvonalon "végigmegyünk, akkor a végén az ellenfeleink is azt fogják mondani, hogy nocsak", hiszen "egy idő után csak szemet szúr", hogy amikor jól és rosszul teljesítőkre osztják az Európai Unió országait, akkor a magyarok rendre abban a csoportban szerepelnek, amely jó minősítést kap.

"Egy idő után ki kell mondani, hogy bár nem tetszett nekünk, amit Magyarország csinál, mert megadóztatta a bankjainkat meg a nemzetközi cégeinket, meg másképp gondolkodik, mint mi, erősebbek a nemzeti érzelmek Magyarországon, mint az unió számos államában, és lehet, hogy ez nekünk nem tetszik (...), de ez mégis a magyarok élete meg a magyarok sorsa, ők döntenek róla" - fejtette ki. Orbán Viktor megítélése szerint Magyarország a saját igazáért folytatott küzdelmen túl van, sokkal kifinomultabb, szakmaibb típusú munka következik a következő néhány évben. Ha ezt a költségvetést, "így, ahogy van", a parlament elfogadja, és "utána végre tudjuk hajtani, és nem történik változás a politikai felállásban", akkor "fantasztikus évek előtt áll Magyarország" - mondta.

MTI Orbán: Magyarország 2010-hez képest szabad és független

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Gazdag István: A "kréta-arcok" etnomazochizmusa
sze, 2013/11/06 - 12:22 antidogma.hu

Nemrég közzétett és a Daily Mail által kommentált (2013. május 5.) statisztikák szerint a fehér britek tömegesen menekülnek el azokból a zónákból, ahol kisebbségbe kerültek. Az utóbbi évtizedben több mint 600 ezer fehér hagyta el Londont: 2001-ben a brit főváros lakóinak 58 százaléka volt fehér, 2011-ben már csak 45 százalékuk. Franciaországban hasonló folyamat zajlik: a nagyvárosok népi negyedei és külvárosai elveszítik fehér lakóikat, akik a vidéki és elővárosi övezetek fajilag homogén környezetét láthatóan előnyben részesítik a multikulturális olvasztótégellyel (melting pot) szemben.

Érthető módon a fehérek menekülése ("white flight") különösen azokat a körzeteket érinti, amelyeket szó szerint elözönlöttek a harmadik világbeli bevándorlók, és ahol ennek következtében az életmód teljesen elveszítette európai jellegét, sőt mi több, egy alternatív politikai és társadalmi rend váltotta fel a nemzeti kultúrát és a jogállamot.

Erre a jelenségre a globalista elitek primitíven leegyszerűsítő választ ajánlanak. Szerintük a gazdaság és csakis a gazdaság irányítja a világot, vagyis a növekedés visszatérte és a munkanélküliség csökkenése automatikusan a faji feszültségek feloldódását fogja eredményezni. Diagnózisukat a múlt század '30-as éveinek európai megrázkódtatásaira alapozták, amelyek szerintük kizárólag a korszak gazdasági válságának tulajdoníthatók, elfeledve a századforduló óta Európában zajló jelentős migrációs és demográfiai folyamatokat (mindenekelőtt a galíciai zsidók tömeges bevándorlását Közép-Európába), valamint következményeiket az érintett nemzetek identitására és kohéziójára.

A globalisták nem hajlandók olyannak látni világot, amilyen az valójában; nem akarják elfogadni, hogy mielőtt homo oeconomicus, vagyis termelési és fogyasztási tényező lenne, az ember először is politikai és társadalmi lény, egy közösség tagja, aki kötődik a saját egyedi kultúrájához. A csoportok együttélése szisztematikusan egy erőviszony függvénye. Azok a közösségek, amelyeket egymástól túlságosan eltérő értékek és kultúrák irányítanak, tartósan képtelenek a békés együttélésre: az immáron multikulturális európai társadalmak multikonfliktusos társadalmakká váltak. Letagadván az emberek közötti szociokulturális és etnikai határokat, hogy úgymond megteremtsék az "egyetemes békét", és hogy mesterségesen létrehozzák a gyökértelen "világpolgárt", a globalisták nolens-volens a faji összecsapások doktor Frankensteinjei lettek.

Ilyen körülmények között nem csoda, hogy sürgető igény mutatkozik a fehér férfiak megmentése iránt, leginkább ott, ahol momentán talán a legnagyobb veszélyben vannak, vagyis az Egyesült Királyságban. Ez nem vicc. A Les Échos francia pénzügyi napilap egyik cikke (2013. január 6.) arról számol be, hogy a brit oktatásügyi miniszter egyenesen etnikai kisebbségként szándékozik kezelni a bennszülött angolokat, így segítve elő az egyetemekre való visszatérésüket, ahonnan az utóbbi évek során szinte teljesen kikoptak.

Mostanra ugyanis az emberi-jogi lobbi kedvenc vesszőparipája, az etnikai kisebbségeket favorizáló pozitív diszkrimináció (affirmative action) olyan sikeresnek bizonyult az egykor "nagy" Britanniában, hogy a brit egyetemek tele vannak bevándorló fiatalokkal, többségükben lányokkal, miközben a népi osztályokhoz tartozó fehér fiúkból mutatóba is alig maradt. Komolyan felmerült tehát annak az igénye, hogy bevezetik a "szegény fehér fiúk" kvótáját a felsőoktatásban. A jelenség nem új keletű, hiszen egy néhány évvel korábbi felmérés már kimutatta, hogy közülük csak 6 százalék jut be az egyetemekre, szemben az etnikai kisebbségekből származó fiúk 26 és lányok 36 százalékával. Ráadásul a válság tovább erősítette ezt a tendenciát. Talán a britek kezdik végre felfogni, hogy az egyesek érdekében alkalmazott pozitív diszkrimináció valójában negatív diszkriminációt jelent másokkal szemben.

Ennek a fehérellenes rasszizmusnak már neve is van: ez a leukofóbia, és mint neologizmus a fehérek gyűlöletét jelenti. A széplelkek, akik mindig az élvonalban haladnak, ha az önkéntes vakságnak lehet hódolni, alig egy évtizede még felháborodottan utasították el az ún. külvárosi antiszemitizmus - azóta már teljesen nyilvánvaló - létezését. Ez a fajta rasszizmus szerintük csak az európai fehérek apanázsa lehet. Ab ovo lehetetlennek tartották, hogy arab vagy afrikai származású emberek antiszemiták vagy rasszisták legyenek, elvégre ők alávetettek és kizsákmányoltak. Ugyanazok, akik tegnap ezt a külvárosi antiszemitizmust tagadták, ma ugyanezen népességek körében a leukofóbia terjedését tagadják.

Mindeddig a tudományos szakirodalom csak az ún. uralmi rasszizmusról prédikált, a győztesek, a hódítók, az uralmon lévők rasszizmusáról, amely ideológiai és érzelmi kaucióként szolgál számukra uralmuk fenntartásához. Első európai példája a spanyol "vértisztasági" törvények, amelyeket a reconquista után léptettek életbe a nemzeti identitásra veszélyesnek tartott mór és zsidó kisebbségek, pontosabban azok látszólag katolizált (valójában azonban titokban az eredeti vallásukat gyakorló) elemei ellen. Az uralmi rasszizmus legismertebb múltbéli formája a nácizmus és a dél-afrikai apartheid volt, többé-kevésbé állami rasszizmusként funkcionálva, akárcsak egyébként napjainkban a cionizmus Izraelben.

Létezik azonban a neheztelés rasszizmusa is. A neheztelés (a nietzschei "ressentiment") az a fajta gyűlölet, amelyet a gyönge érez az erőssel vagy azzal szemben, akit annak tart. Ez az alávetett közösségek rasszizmusa az uralkodó közösségekkel szemben. Valójában a "kréta-arcok" gúnynévvel illetett fehérek szisztematikus és alkalomszerűen erőszakos gyűlöletéről van szó.

Az európai színes bőrű népességek körében tapasztalható "külvárosi" leukofóbia társadalom-lélektani szempontból a népi antiszemitizmushoz hasonlítható, amely ugyancsak a nehezteléses rasszizmus kategóriájába tartozik. A különbség csak annyi, hogy míg az utóbbi elítélendő és sok helyen büntethető is, addig az előbbiről tudomást sem akarnak venni, sőt gyakran maguk a fehérek bátorítják. Az eredmény magáért beszél. Nem csak a briteknél...

MD 2013. XI. 6.

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Csináljatok rendet előbb saját családotoknál, népeteknél

Csináljatok rendet előbb saját családotoknál, népeteknél, aztán ha vendégként vagy turistaként ideglenesen Magyarországon tartózkodtok, akkor tisztességtudóan viselkedjetek!

Az Liberális Ifjak részére.

Megdöbbenve látom, hogy a hírekben, mint ideglenesen vagy turistaként Magyarországon tartózkodó terpeszkedőként, a Magyarok ügyében véleményt nyilvánítotok. Ez elég nagy udvariatlanság bekéredzkedtek más nép lakásába, és gyalázzátok az ország lakosait, a helyi kultúrát, történelmet. Jobb lenne előbb a saját népcsoportotoknál tennének rendet, az egyenlő mérce alapján.
Javaslatom a következő. Harcoljátok ki az Európai Unióban az NSZ-ben, a következőket.

1. Vonják felelőségre azon német brit, amerikai, svájci zsidó bankárokat akik Hitlert anyagilag támogatták és Hitlerrel szövetkezve megszervezték a világ háborút. Hitlert felelőségre vontuk a zsidó cinkosait még nem.
Fontos az egyenlő mérce. Sidney Wartburg, Rotshildek, Grűnshildek stb, vagyon elkobzás.

2. Vonják felelősségre azon német, brit, amerikai, stb fegyver gyárosokat egyéb gyárosokat, akik busás haszonnal fegyvert gyártottak kereskedtek a németekkel és Hitlerrel, a háború folyamán. Teljes vagyon elkobzás. Egyenlő mércét Hitlerrel. Még ha rokonaitok is ezen bűnözők.


3. Teljes vagyon elkobzás a háború dögevő hiénáitól, még ha ezek nem is Magyarok, hanem a ti zsidó rokonaitok.

4. Jó lenne ha, felemelnétek szavatokat a Filiszteusok gyilkolása ellen, amit napjaink legnagyobb hentes-mészáros -gyilkosa maga Bee Netanyahu folytat. Aki rokonotok vértestvéretek. Továbbá jó lenne ha sátrat vernétek az Izraeli Követség elött és követelnék Ilon Nagykövettől, az igazság zsidó bajnokától, hogy járjon közben a Mészárosnál Nethanyahunál a Palesztinok kapják vissza ősi hazájukat.

5. Esetleg vegyétek fel Szabó Tímea nevű magyargyűlölő, zsidó nővel a kapcsolatot! Közösen lépjetek fel a szőrös, ápolatlan nőgyűlölő rabbik ellen. Tiszteségesebb lenne ha nem köpködnék le, nem lökdösnék, nem rugdosnák a 8 éves kislányokat a zsinagóga előtt. Jó lenne ha harcolnátok, hogy a nőket is oda engedjék imádkozni a Sirató falhoz. Harcoljátok ki, hogy a zsinagógában nőknek ugyan annyi joga legyen mint a férfiaknak. Vegyesen ülhessenek a zsinagógában mint a Magyar emberek a templomban.


Továbbá harcoljátok ki egy színes bőrű zsidónak, ugyan annyi joga legyen, mint egy askenázi vagy egy szefárd zsidónak. Továbbá emeljétek fel a szavatokat, mert az idegenek listázásának magasiskolája az izraeli knesszet és az amerikai szenátus. Nem a mi hazánk.
Ez csak néhány gondolat. Nektek országunkban ideglenes tartózkodó átutazóknak turistáknak.

Horthy Miklós kormányzó Úrnak pedig köszönjék meg a segítséget, amit a zsidóságnak nyújtott. Ellenben a gyilkos zsidó bankárokkal és zsidó fegyvergyárosokkal ellentétben. Nem beszélve a Wallenberg nevű zsidó arany és ékszer nepperről orgazdáról, aki segítség címén kifosztotta gojként a zsidó vértestvéreit. Zsidónak gójt kifosztani nem bűn, hanem dicsőség a Tóra szerint. Azonban zsidónak zsidót kifosztani halálos bűn. Kérem emeljék fel szavatokat Wallenberg nyerje el méltó büntetését és a lopott arany és ékszerek kerüljenek elkobzásra. Kerüljön vissza az eredeti zsidó családok tulajdonába.

A Magyarok mélyen tisztelt íróit, mint Wass Albert, Nyirő József, ne hasonlítsuk, fegyvergyáros, bankár zsidó bűnözőkhöz. Ne hasonlítsuk Elly Wiesel magyar zsidó nevét bitorló emberhez. Ugyanis az osztálytárs szomszédja biztosan állítja, hogy Wiesel egy szimpla csaló. Kérem tisztázzák Elly Wiesel nevű csaló családtagotok ügyét. Ne bitoroljon Nobel díjat csalással.

Amennyiben tisztességes zsidó liberálisok vagytok, ezen anomáliákat felszámoljátok saját közösségeikben. Akkor talán kifejthetnek kritikát vendég jogon országomban. Azonban jobb lenne ha inkább családotok körében maradnátok, hiszen már van rablott országotok a Filiszteusok ősi földjén. A bolsevizmus, liberál-bolsevizmus, kommunizmus, szocializmus, globalizmus, zsidó tipusú liberalizmus, gén idegen a magyar ősi hagyománykhoz. Ezek zsidó ideológiák. A magyarokra ezen ideológiák csak a zsidó terror idején erőszakkal lehet rá kényszeríteni.

Levelemre nem várok választ addig, míg felsorolt anomáliákat fel nem számolják, zűrös népcsoportotok életében.

Id Bárdosi Ferenc
A Magyar Szentkorona Állampolgára

Kapcsolódó:
   Kerry warns Israel of further Isolation and Third Intefada



Jézus, a zsidókhoz
"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja" (János 8:44)


Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút


Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya

Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda
HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000

HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel
Egészség Sziget