2017. április 6., csütörtök

Néhány éve még nagyon más volt a Jobbik álláspontja. Eladták a párt lelkét az ördögnek? Ki a fenére lehet akkor szavazni? A kisebbik rosszra ami bizony mégis csak a Fidesz, mert a ballib elviszi még a holtakat is voksolni - és nehogy már ők győzzenek.

Ez hamar megy sajnos. Toroczkai ! teljesen ! egyedül maradt a ceu ellenes véleményével!!!

Ja, és a kuruc mintha bírálgatni kezdte volna el Vonát. ;)

https://kuruc.info/r/34/171375/

Az nem siker és nem is sukár, ha radikális nemzetiből balliberálissá faragja magát valami párt. Ja nem magát, hiszen folyamatosan lecserélik a vadhajtásokat . kis lépésekben adagolva az ember sok mindent elfogad, amit egyetlen nagy lépésben nem venne be a gyomra.

"Mitől maradhat mégis ugyanaz az, amin már mindent kicseréltek" hát a szellemiségtől, de e párt lelke megölve már

Hát persze hogy szívügye a Momentumnak a CEU - a Soros-fészek védelmében is népszavazást akarnak

https://kuruc.info/r/2/171373/

A szocionista kölykök gründolta új szadesz, a libsi médiában futtatott, haris éva féle oligarcha - ballibek és egyéb sorosok által pénzelt momentum is kiáll a ceu mellett - megint fizetett aláírásgyűjtés lesz, az egész ballib banda a ceu-ért hisztériázik. Ehhez nem kell politikai elemzőnek lenni, hogy összeadjam... kikkel NEM tüntetünk együtt nemzetiként soha semmilyen körülmények közt, nemhogy ilyen tyúkperben. Természetesen az LMP is ott volt, hisz ők se különbek, nemzetközi recept alapján készültek : minden más európai zöldpárt is együttműködik a liberális és balos pártokkal, ezek is fognak a ballibbel választási szövetséget kötni, kitúrták Schiffert is már a párt éléről. Náci is lett.

Amúgy a liberális média kifejezett legalja újabban a Fideszt gyűlöli sokkal jobban, mint a Jobbikot.

http://spiler.blog.hu/2017/04/05/megmozdult_a_ballib_panoptikum_a_ceu_mellet_kepgaleria

Az átláthatóság azaz transzparencia miatt visítanak a libsi NGO álcivilek, mint a patkány aminek a farkára léptek. Milyen érdekes, a nemzeti kormányokkal szemben az egész világon korrupcióvádakat hamisító transparency international, és a nemzetközi libsi polip helyi csápjai az atlatszo.hu és a k-monitor.hu. Aztán ők maguk meg rejtőzködni akarnak!!!

"Bajnai szavára most már tényleg muszáj lesz visszavonni a CEU-törvényt"

https://kuruc.info/r/2/171388/

"Toroczkai mint ügyeletes radikálissimogató? - Vona Gábor Kálmán Olgánál"

https://kuruc.info/r/34/171383/

"Ha ezt valaki 3 éve mondja, hogy Vona Kálmán Olgával a Hírtv-ben negédesen beszélget, közös főnökük,Simicska gondviselése alatt, azt mondtam volna, hogy "te hülye vagy!".
Mára megvalósult.

1. Kálmán Olga valódi éles kérdéseket nem tesz fel Vonának, különösen Vona pálfordulásával kapcsolatosakat nem teszi fel, pedig Orbán változását elemzik hosszasan, és régen Kálmán Olga ezt a magas labdát Vona vonatkozásában röptiben lecsapta volna,
2. Vona hazudozik a "Jobbik belső vitakultúrájáról, meg a belső demokráciájáról", azt mondja, hpgy "én szeretem az értelmes vitákat, szeretem azt, hogy ha érvek hangoznak el". Ugyan már!, hazugság, erről Novákot kell megkérdezni,
3. Kerülgetik "Simicska szellemét" az interjúban, de valódi kérdéseket róla nem tesznek fel, nem érintik, nem bírálják, pedig aztán lenne mit.

Hihetetlen."

Ennek így egyszerűen nincs értelme, liberálisokkal egy platformra kerülni mindenben. Fokozatokban adagolják jobboldaliságuk leépítését és liberálisosodásukat is! Az így előálló keverék már nem nemzeti párt, nemhogy radikális de semmilyen.

"A Hazáruló jobbik plakátján az van: "ők lopnak". Van bizonyítékuk? Ha van, tisztában vagy vele, hogy bűncselekményt követnek el? Ugyanis minden állampolgár, de a képviselők kifejezett kötelessége, ha bűncselekményről tudomást szerez, azt azonnal jelentse a rendőrségen! Tehát bűnpártoló vagy!! Ez is bűncselekmény!!"

Attól hogy ezerszer leírjuk, hogy Lőrinc meg Mészáros és ezek lopnak, még nem mondtunk semmi konkrétumot. Minimalista szocikampány, legalja proliuszítás.

Meg ez is : "A héten előterjesztik a külföldről támogatott "civil" szervezetekről szóló javaslatot - a Jobbik már ezt sem támogatja"

https://kuruc.info/r/2/171385/

Még a héten előterjeszti a Fidesz-frakció a civil szervezetek átláthatóságáról szóló törvény tervezetét - erről Gulyás Gergely beszélt, miután ötpárti egyeztetést tartottak a javaslatról. A kormánypártoknak és az ellenzéknek nem sikerült megállapodniuk a témában.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese azt mondta, a kezdeményezést az indokolja, hogy az elmúlt két évben különösen fontossá vált a külföldről támogatott civil szervezetek finanszírozásának átláthatósága. "Magyarországnak ezen keresztül is meg kell védenie magát" - jegyezte meg.

Minden korábbinál élesebben támadnak

Gulyás arról is beszélt, hogy a Soros György által támogatott szervezetek minden korábbinál élesebben támadják a magyar kormányt azzal a céllal, hogy szétzilálják a magyar határvédelem rendszerét és kikényszerítsék a bevándorolók szabad bejutását.

Úgy fogalmazott, hogy ezek a szervezetek több esetben burkoltan vagy nyíltan a magyar törvények megsértésére buzdítottak. Azt is kiemelte, hogy szerinte minden esetben fontos tudni, hogy kik a támogatók, függetlenül attól, hogy egy civil szervezet Soros Györgytől, az oroszoktól vagy éppen az unió más államától kap támogatást.

A Fidesz javaslatának a lényege, hogy minden olyan szervezetnek, amely 7,2 millió forintnál nagyobb külföldi támogatást kap, külföldről támogatott szervezetként kell regisztrálnia magát.

Gulyás megjegyezte, hogy reményei szerint azok a szervezetek, amelyek számára fontos a transzparencia, támogatják majd a kezdeményezést. Kérdésre válaszolva azt is elmondta, hogy a javaslatot várhatóan rendes eljárásban fogják tárgyalni, így a nemzeti konzultáció eredményeit figyelembe tudják venni.

Hollik István kereszténydemokrata képviselő sikertelennek értékelte az ötpárti találkozót.

Úgy látta, hogy az ellenzéki pártok nem osztották a Fidesz-KDNP frakció véleményét, miszerint az elmúlt két évben a migráció kapcsán egyértelművé vált, hogy vannak olyan külföldről támogatott civil szervezetek, amelyek sok esetben a demokrácia játékszabályait megkerülve próbálnak nyomást gyakorolni a kormányra és a kormánypártokra. "Ezek a civil szervezetek hozzák nyilvánosságra, hogy honnan és kitől kaptak pénzt külföldről!" - jelentette ki. Jelezte, hogy ehhez hasonló rendszer Amerikában 1939 óta működik. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy ezek az érintett szervezetek továbbra is háborítatlanul és nyugodtan, a magyar jog szerint működhetnek Magyarországon.

A Jobbik nem tartja problémának a külföldről való pénzelést

A Jobbik a többi ellenzéki párthoz hasonlóan ugyancsak elutasította a civilek átláthatóságáról szóló tervezetet. Gulyás úgy reagált, hogy meglepődve tapasztalta, hogy Soros György keze akár a Jobbikig is elér.

Szerinte a Jobbik mondvacsinált okokkal próbál elzárkózni a jogszabály megszavazásától. Szávay István, a Jobbik országgyűlési képviselője erre azt mondta, hogy a kérdés felvetésének jogosságát nem vitatják, és ők partnerek a civil szféra átfogó reformjában, de nem tartják problémának, ha egy civil szervezet külföldről támogatásokat kap. Meglátása szerint az előterjesztés politikailag motivált és csak arra jó, hogy hisztériát keltsen, illetve ellenségképet mutatasson fel a magyar társadalomnak.

Az MSZP is elutasítja

Bárándy Gergely szocialista képviselő határozottan kijelentette, hogy az MSZP elutasít minden olyan javaslatot, amely a civilek megbélyegzését, a civilek elleni újabb támadás eszközét jelenti. Az előterjesztést egy folyamat részként írta le, amely szerinte azzal kezdődött, hogy állami szervek kezdtek "vegzálni" civil szervezeteket, majd "Soros-bérencnek" bélyegezték azokat, amelyek nem a kormánynak tetsző álláspontot képviselnek.

Az LMP és a sárga csillag

Hadházy Ákos, az LMP társelnöke kezdésként "piszkos kis törvénynek" nevezte az előterjesztést. Szerinte az egész semmit sem változtat az átláthatóságon, de "sárga csillagot tesz" olyan szervezetek neve mellé, amelyek a korrupció ellen harcolnak. "Ez egy tematizálási kísérlet, amellyel olyan fontos dolgokról akarják elterelni a figyelmet, mint az egészségügyi intézmények megszüntetése" - hívta fel a figyelmet.

A KDNP beismerte: hát persze hogy nem akarják bezárni a Soros-egyetemet

A tájékoztatón Gulyás Gergely a felsőoktatási törvény módosítása kapcsán is mondott pár lényeges információt. Arra a vitára, hogy az egyetem esetében a törvényben szabott egyezményt a szövetségi kormánnyal, vagy az Egyesült Államok valamely tagállamával kell-e megkötni, elmondta, hogy az igazságügyi tárca előzetes véleménye szerint nincs a tagállamhoz kötve az egyeszség, a törvénynek való megfeleléshez pedig akár egy megállapodás is elegendő lehet a CEU-nak.

Hollik István a KDNP részéről ismételten kijelentette, hogy nem igaz, hogy be akarnák zárni a Soros-féle egyetemet, és szerinte félretájékoztatták azokat, akik most mellette felszólalnak. "A tanszabadság nincsen veszélyben Magyarországon, senki nem mondja meg az egyetemeknek, mit és hogyan tanítsanak" - mutatott rá az Origó közlése szerint.

Néhány éve még nagyon más volt a Jobbik álláspontja

Egy 2013. október 3-i hír:

A Jobbik listázná a külföldről támogatott civil szervezeteket

A Jobbik azt kezdeményezi, hogy a választások tisztasága és a nemzeti szuverenitás megőrzése érdekében a jövőben ügynök szervezet megnevezéssel kerüljenek egy külön nyilvántartásba azok a szervezetek, amelyek egy év alatt több mint egymillió forintot kapnak külföldi támogatótól.

Az erről szóló határozati javaslatot csütörtökön nyújtotta be az Országgyűlésnek az ellenzéki párt - közölte sajtótájékoztatón az egyik előterjesztő, Gyöngyösi Márton. Mint elmondta, javaslatuk célja nem a civil szervezetek betiltása és üldözése, hanem a "civil szervezetek álcája alatt lopakodó idegen befolyásnak a kiszűrése". Az ellenzéki képviselő reményét fejezte ki, hogy minden parlamenti párt támogatja majd a javaslatukat a szerintük "a nemzet biztonságát és szuverenitását súlyosan sértő" jelenlegi gyakorlat megszüntetése érdekében.

Gyöngyösi Márton felidézte, hogy Charles Gati magyar származású amerikai politológus 2012 januárjában egy interjúban demokratikus és nem demokratikus eszközök bevetéséről beszélt a magyar kormány ellen. Hozzátette: Charles Gati közel áll a Center for American Progress alapítványhoz, amely partneri támogatást nyújt Bajnai Gordon Haza és Haladás nevű civil szervezetének. A Jobbik szerint felmerül a gyanú, hogy az "amerikai háttérhatalom" Bajnai Gordonon keresztül kívánja ezeket a nem demokratikus eszközöket érvényesíteni - hangzott el.

A jobbikos politikus arról is beszélt: idén júniusban vett részt Viviane Reding uniós biztos, az Európai Bizottság alelnöke a titkos Bilderberg csoport összejövetelén, ahol a 2014-es magyar választások legitimitásának a csökkentéséről beszélt és "állítólag azt is elmondta, hogy többek között Bajnai Gordonnal is egyeztetett ebben az ügyben".

Gyöngyösi Márton felhívta a figyelmet arra, hogy Oroszországban és Izraelben is hasonló tárgyú törvényt fogadtak el az elmúlt időszakban.

Ehhez képest a mostani Fidesz már valóban radikálisabb a Jobbiknál.

Az Európai Néppárt a "szövetséges" Orbán helyett Soros mellé állt - EB-vizsgálatot követelnek

https://kuruc.info/r/2/171376/

Próbáltuk volna ezt meg 2010 előtt mi jobbosok...

Rendőrt is büntetlenül üthetnek a Soros-fiókák - próbálná meg ugyanezt egy hazafi egy cigánybűnözés elleni tüntetésen!

Mint ismeretes, a jövő reménysége, a CEU-egyetemista ifjúság a Soros-intézményért szervezett tüntetés során mindenképpen ki szerette volna tűzni az EU-s zászlót a Parlament épületére, hogy így emlékeztessen mindenkit arra, hogy gyarmat vagyunk az európai értékekre.

A dulakodás során az egyik hős européer egyszerűen megütötte a vele szemben álló rendőrt - bármiféle következmény nélkül, elvégre ő a nemzetközi zsidó maffia oltalma alatt áll. Eközben a hazájukért küzdő embereket még egy fekete mellényért is üldözi és bűnözőnek nevezi a kormány...

https://kuruc.info/r/6/171400/

A 17-es szám kiszámíthatatlan kaotikus fordulatokat és folyamatokat, valószínűtlen átalakulásokat is jelent, hát a fenti fejlemények közül sokat csak utólag belemagyarázva lehetett látni előre (sehogy)! Eladták a párt lelkét az ördögnek, "dull care"!!! :3 Ki a fenére lehet akkor szavazni? A kisebbik rosszra ami bizony mégis csak a Fidesz, mert a ballib elviszi még a holtakat is voksolni - és nehogy már ők győzzenek.

Néhány éve még nagyon más volt a Jobbik álláspontja. Eladták a párt lelkét az ördögnek? Ki a fenére lehet akkor szavazni? A kisebbik rosszra ami bizony mégis csak a Fidesz, mert a ballib elviszi még a holtakat is voksolni - és nehogy már ők győzzenek.

Ez hamar megy sajnos. Toroczkai ! teljesen ! egyedül maradt a ceu ellenes véleményével!!!

Ja, és a kuruc mintha bírálgatni kezdte volna el Vonát. ;)

https://kuruc.info/r/34/171375/

Az nem siker és nem is sukár, ha radikális nemzetiből balliberálissá faragja magát valami párt. Ja nem magát, hiszen folyamatosan lecserélik a vadhajtásokat . kis lépésekben adagolva az ember sok mindent elfogad, amit egyetlen nagy lépésben nem venne be a gyomra.

"Mitől maradhat mégis ugyanaz az, amin már mindent kicseréltek" hát a szellemiségtől, de e párt lelke megölve már

Hát persze hogy szívügye a Momentumnak a CEU - a Soros-fészek védelmében is népszavazást akarnak

https://kuruc.info/r/2/171373/

A szocionista kölykök gründolta új szadesz, a libsi médiában futtatott, haris éva féle oligarcha - ballibek és egyéb sorosok által pénzelt momentum is kiáll a ceu mellett - megint fizetett aláírásgyűjtés lesz, az egész ballib banda a ceu-ért hisztériázik. Ehhez nem kell politikai elemzőnek lenni, hogy összeadjam... kikkel NEM tüntetünk együtt nemzetiként soha semmilyen körülmények közt, nemhogy ilyen tyúkperben. Természetesen az LMP is ott volt, hisz ők se különbek, nemzetközi recept alapján készültek : minden más európai zöldpárt is együttműködik a liberális és balos pártokkal, ezek is fognak a ballibbel választási szövetséget kötni, kitúrták Schiffert is már a párt éléről. Náci is lett.

Amúgy a liberális média kifejezett legalja újabban a Fideszt gyűlöli sokkal jobban, mint a Jobbikot.

http://spiler.blog.hu/2017/04/05/megmozdult_a_ballib_panoptikum_a_ceu_mellet_kepgaleria

Az átláthatóság azaz transzparencia miatt visítanak a libsi NGO álcivilek, mint a patkány aminek a farkára léptek. Milyen érdekes, a nemzeti kormányokkal szemben az egész világon korrupcióvádakat hamisító transparency international, és a nemzetközi libsi polip helyi csápjai az atlatszo.hu és a k-monitor.hu. Aztán ők maguk meg rejtőzködni akarnak!!!

"Bajnai szavára most már tényleg muszáj lesz visszavonni a CEU-törvényt"

https://kuruc.info/r/2/171388/

"Toroczkai mint ügyeletes radikálissimogató? - Vona Gábor Kálmán Olgánál"

https://kuruc.info/r/34/171383/

"Ha ezt valaki 3 éve mondja, hogy Vona Kálmán Olgával a Hírtv-ben negédesen beszélget, közös főnökük,Simicska gondviselése alatt, azt mondtam volna, hogy "te hülye vagy!".
Mára megvalósult.

1. Kálmán Olga valódi éles kérdéseket nem tesz fel Vonának, különösen Vona pálfordulásával kapcsolatosakat nem teszi fel, pedig Orbán változását elemzik hosszasan, és régen Kálmán Olga ezt a magas labdát Vona vonatkozásában röptiben lecsapta volna,
2. Vona hazudozik a "Jobbik belső vitakultúrájáról, meg a belső demokráciájáról", azt mondja, hpgy "én szeretem az értelmes vitákat, szeretem azt, hogy ha érvek hangoznak el". Ugyan már!, hazugság, erről Novákot kell megkérdezni,
3. Kerülgetik "Simicska szellemét" az interjúban, de valódi kérdéseket róla nem tesznek fel, nem érintik, nem bírálják, pedig aztán lenne mit.

Hihetetlen."

Ennek így egyszerűen nincs értelme, liberálisokkal egy platformra kerülni mindenben. Fokozatokban adagolják jobboldaliságuk leépítését és liberálisosodásukat is! Az így előálló keverék már nem nemzeti párt, nemhogy radikális de semmilyen.

"A Hazáruló jobbik plakátján az van: "ők lopnak". Van bizonyítékuk? Ha van, tisztában vagy vele, hogy bűncselekményt követnek el? Ugyanis minden állampolgár, de a képviselők kifejezett kötelessége, ha bűncselekményről tudomást szerez, azt azonnal jelentse a rendőrségen! Tehát bűnpártoló vagy!! Ez is bűncselekmény!!"

Attól hogy ezerszer leírjuk, hogy Lőrinc meg Mészáros és ezek lopnak, még nem mondtunk semmi konkrétumot. Minimalista szocikampány, legalja proliuszítás.

Meg ez is : "A héten előterjesztik a külföldről támogatott "civil" szervezetekről szóló javaslatot - a Jobbik már ezt sem támogatja"

https://kuruc.info/r/2/171385/

Még a héten előterjeszti a Fidesz-frakció a civil szervezetek átláthatóságáról szóló törvény tervezetét - erről Gulyás Gergely beszélt, miután ötpárti egyeztetést tartottak a javaslatról. A kormánypártoknak és az ellenzéknek nem sikerült megállapodniuk a témában.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese azt mondta, a kezdeményezést az indokolja, hogy az elmúlt két évben különösen fontossá vált a külföldről támogatott civil szervezetek finanszírozásának átláthatósága. "Magyarországnak ezen keresztül is meg kell védenie magát" - jegyezte meg.

Minden korábbinál élesebben támadnak

Gulyás arról is beszélt, hogy a Soros György által támogatott szervezetek minden korábbinál élesebben támadják a magyar kormányt azzal a céllal, hogy szétzilálják a magyar határvédelem rendszerét és kikényszerítsék a bevándorolók szabad bejutását.

Úgy fogalmazott, hogy ezek a szervezetek több esetben burkoltan vagy nyíltan a magyar törvények megsértésére buzdítottak. Azt is kiemelte, hogy szerinte minden esetben fontos tudni, hogy kik a támogatók, függetlenül attól, hogy egy civil szervezet Soros Györgytől, az oroszoktól vagy éppen az unió más államától kap támogatást.

A Fidesz javaslatának a lényege, hogy minden olyan szervezetnek, amely 7,2 millió forintnál nagyobb külföldi támogatást kap, külföldről támogatott szervezetként kell regisztrálnia magát.

Gulyás megjegyezte, hogy reményei szerint azok a szervezetek, amelyek számára fontos a transzparencia, támogatják majd a kezdeményezést. Kérdésre válaszolva azt is elmondta, hogy a javaslatot várhatóan rendes eljárásban fogják tárgyalni, így a nemzeti konzultáció eredményeit figyelembe tudják venni.

Hollik István kereszténydemokrata képviselő sikertelennek értékelte az ötpárti találkozót.

Úgy látta, hogy az ellenzéki pártok nem osztották a Fidesz-KDNP frakció véleményét, miszerint az elmúlt két évben a migráció kapcsán egyértelművé vált, hogy vannak olyan külföldről támogatott civil szervezetek, amelyek sok esetben a demokrácia játékszabályait megkerülve próbálnak nyomást gyakorolni a kormányra és a kormánypártokra. "Ezek a civil szervezetek hozzák nyilvánosságra, hogy honnan és kitől kaptak pénzt külföldről!" - jelentette ki. Jelezte, hogy ehhez hasonló rendszer Amerikában 1939 óta működik. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy ezek az érintett szervezetek továbbra is háborítatlanul és nyugodtan, a magyar jog szerint működhetnek Magyarországon.

A Jobbik nem tartja problémának a külföldről való pénzelést

A Jobbik a többi ellenzéki párthoz hasonlóan ugyancsak elutasította a civilek átláthatóságáról szóló tervezetet. Gulyás úgy reagált, hogy meglepődve tapasztalta, hogy Soros György keze akár a Jobbikig is elér.

Szerinte a Jobbik mondvacsinált okokkal próbál elzárkózni a jogszabály megszavazásától. Szávay István, a Jobbik országgyűlési képviselője erre azt mondta, hogy a kérdés felvetésének jogosságát nem vitatják, és ők partnerek a civil szféra átfogó reformjában, de nem tartják problémának, ha egy civil szervezet külföldről támogatásokat kap. Meglátása szerint az előterjesztés politikailag motivált és csak arra jó, hogy hisztériát keltsen, illetve ellenségképet mutatasson fel a magyar társadalomnak.

Az MSZP is elutasítja

Bárándy Gergely szocialista képviselő határozottan kijelentette, hogy az MSZP elutasít minden olyan javaslatot, amely a civilek megbélyegzését, a civilek elleni újabb támadás eszközét jelenti. Az előterjesztést egy folyamat részként írta le, amely szerinte azzal kezdődött, hogy állami szervek kezdtek "vegzálni" civil szervezeteket, majd "Soros-bérencnek" bélyegezték azokat, amelyek nem a kormánynak tetsző álláspontot képviselnek.

Az LMP és a sárga csillag

Hadházy Ákos, az LMP társelnöke kezdésként "piszkos kis törvénynek" nevezte az előterjesztést. Szerinte az egész semmit sem változtat az átláthatóságon, de "sárga csillagot tesz" olyan szervezetek neve mellé, amelyek a korrupció ellen harcolnak. "Ez egy tematizálási kísérlet, amellyel olyan fontos dolgokról akarják elterelni a figyelmet, mint az egészségügyi intézmények megszüntetése" - hívta fel a figyelmet.

A KDNP beismerte: hát persze hogy nem akarják bezárni a Soros-egyetemet

A tájékoztatón Gulyás Gergely a felsőoktatási törvény módosítása kapcsán is mondott pár lényeges információt. Arra a vitára, hogy az egyetem esetében a törvényben szabott egyezményt a szövetségi kormánnyal, vagy az Egyesült Államok valamely tagállamával kell-e megkötni, elmondta, hogy az igazságügyi tárca előzetes véleménye szerint nincs a tagállamhoz kötve az egyeszség, a törvénynek való megfeleléshez pedig akár egy megállapodás is elegendő lehet a CEU-nak.

Hollik István a KDNP részéről ismételten kijelentette, hogy nem igaz, hogy be akarnák zárni a Soros-féle egyetemet, és szerinte félretájékoztatták azokat, akik most mellette felszólalnak. "A tanszabadság nincsen veszélyben Magyarországon, senki nem mondja meg az egyetemeknek, mit és hogyan tanítsanak" - mutatott rá az Origó közlése szerint.

Néhány éve még nagyon más volt a Jobbik álláspontja

Egy 2013. október 3-i hír:

A Jobbik listázná a külföldről támogatott civil szervezeteket

A Jobbik azt kezdeményezi, hogy a választások tisztasága és a nemzeti szuverenitás megőrzése érdekében a jövőben ügynök szervezet megnevezéssel kerüljenek egy külön nyilvántartásba azok a szervezetek, amelyek egy év alatt több mint egymillió forintot kapnak külföldi támogatótól.

Az erről szóló határozati javaslatot csütörtökön nyújtotta be az Országgyűlésnek az ellenzéki párt - közölte sajtótájékoztatón az egyik előterjesztő, Gyöngyösi Márton. Mint elmondta, javaslatuk célja nem a civil szervezetek betiltása és üldözése, hanem a "civil szervezetek álcája alatt lopakodó idegen befolyásnak a kiszűrése". Az ellenzéki képviselő reményét fejezte ki, hogy minden parlamenti párt támogatja majd a javaslatukat a szerintük "a nemzet biztonságát és szuverenitását súlyosan sértő" jelenlegi gyakorlat megszüntetése érdekében.

Gyöngyösi Márton felidézte, hogy Charles Gati magyar származású amerikai politológus 2012 januárjában egy interjúban demokratikus és nem demokratikus eszközök bevetéséről beszélt a magyar kormány ellen. Hozzátette: Charles Gati közel áll a Center for American Progress alapítványhoz, amely partneri támogatást nyújt Bajnai Gordon Haza és Haladás nevű civil szervezetének. A Jobbik szerint felmerül a gyanú, hogy az "amerikai háttérhatalom" Bajnai Gordonon keresztül kívánja ezeket a nem demokratikus eszközöket érvényesíteni - hangzott el.

A jobbikos politikus arról is beszélt: idén júniusban vett részt Viviane Reding uniós biztos, az Európai Bizottság alelnöke a titkos Bilderberg csoport összejövetelén, ahol a 2014-es magyar választások legitimitásának a csökkentéséről beszélt és "állítólag azt is elmondta, hogy többek között Bajnai Gordonnal is egyeztetett ebben az ügyben".

Gyöngyösi Márton felhívta a figyelmet arra, hogy Oroszországban és Izraelben is hasonló tárgyú törvényt fogadtak el az elmúlt időszakban.

Ehhez képest a mostani Fidesz már valóban radikálisabb a Jobbiknál.

Az Európai Néppárt a "szövetséges" Orbán helyett Soros mellé állt - EB-vizsgálatot követelnek

https://kuruc.info/r/2/171376/

Próbáltuk volna ezt meg 2010 előtt mi jobbosok...

Rendőrt is büntetlenül üthetnek a Soros-fiókák - próbálná meg ugyanezt egy hazafi egy cigánybűnözés elleni tüntetésen!

Mint ismeretes, a jövő reménysége, a CEU-egyetemista ifjúság a Soros-intézményért szervezett tüntetés során mindenképpen ki szerette volna tűzni az EU-s zászlót a Parlament épületére, hogy így emlékeztessen mindenkit arra, hogy gyarmat vagyunk az európai értékekre.

A dulakodás során az egyik hős européer egyszerűen megütötte a vele szemben álló rendőrt - bármiféle következmény nélkül, elvégre ő a nemzetközi zsidó maffia oltalma alatt áll. Eközben a hazájukért küzdő embereket még egy fekete mellényért is üldözi és bűnözőnek nevezi a kormány...

https://kuruc.info/r/6/171400/

A 17-es szám kiszámíthatatlan kaotikus fordulatokat és folyamatokat, valószínűtlen átalakulásokat is jelent, hát a fenti fejlemények közül sokat csak utólag belemagyarázva lehetett látni előre (sehogy)! Eladták a párt lelkét az ördögnek, "dull care"!!! :3 Ki a fenére lehet akkor szavazni? A kisebbik rosszra ami bizony mégis csak a Fidesz, mert a ballib elviszi még a holtakat is voksolni - és nehogy már ők győzzenek.