2013. október 23., szerda

Friss MHL 13-10-24

Kedves Olo!
A baloldalon azzal buzdított valaki az összefogásra, hogy addig kell legyőzni a választáson Orbánt, amíg nem kell erőszakhoz folyamodni. Azaz forradalommal fenyegetőzött az egyik fenenagy demokrata.
Kuncze Gábor szerint a politikailag kiskorúak és gyámságra szorulók szavazzanak Orbán Viktorra. Ha így is van, akkor is inkább Orbánra bízom magam, mint a baloldal jeleseire. De miért oktat ki minket egy bukott párt bukott elnöke?
Mesterházy Rákosival azonosította a Hősök terét. Ha már azonosítunk, akkor az újratemetés okán Nagy Imrével vagy az akkor elmondott beszéde miatt Orbán Viktorral lehet azonosítani. De itt misézett II. János Pál is, őt sem zavarta Rákosi emléke.
Egy szó, mint száz: tegnap igazán megtapasztaltuk, hogy bolond lyukból bolond szél fúj.
De jönnek még szélcsendes napok is.
Ennek reményében barátsággal köszöntlek:
Surján László

Ma se felejtsd el ITT MEGNÉZNI tartalomjegyzéket!

Ha a fenti link valamiért nem működik, a böngésződ címsorába írd vagy másold be ezt: http://mkdsz.hu/tartalom

___________________________________________________________
Jelen tájékoztatót azért kapod, mert valamikor megrendelted
a Magyar-Hon-Lap (http://mkdsz.hu) hírlevelét.
Lemondás/Unsubscribe.

Rekordösszegű állami támogatások a Fidesz külhoni holdudvarának

 
 
 

FELIRATKOZÁS       HATÁRON TÚL       SZÁVAY ISTVÁN       HÍRLEVÉL MEGOSZTÁSA

 
 
 
Rekordösszegű állami támogatások a Fidesz külhoni holdudvarának
A külhoni magyarságnak szánt állami támogatásokat kiosztó Bethlen Gábor Alap (BGA) 2012. évi tevékenységéről szóló jelentés kapcsán Szávay István jobbikos országgyűlési képviselő vezérszónoki felszólalásában hosszasan ostorozta a BGA teljesítményét, az adófizetők pénzéből megvalósuló, leplezetlen külhoni Fideszes klientúra-építést és a támogatások összegének változatlanságát. (Videóval)
 
 
 

Gaudi megvétózná a szerb uniós csatlakozást

 

Gaudi-Nagy Tamás a „Sikeres magyar akciók a délvidéki magyarságért” címmel tartott napirend utáni felszólalásában tájékoztatta az Országgyűlést és a határokon túli magyarság sorsáért aggódó honfitársait a nemrég Strasbourgban, az Európa Tanácsban zajlott akciósorozatról.   Tovább...

 

A délvidéki magyarság elárulására készül a Fidesz  
A Jobbik csalódottan, ám sajnos különösebb meglepetés nélkül értesült az újabb, szinte minden eredmény nélkül záródó magyar-szerb külügyi találkozóról - írja közleményében Szávay István. A jobbikos politikus emlékeztet: a Martonyi János és Ivan Mrkic külügyminiszterek közötti egyeztetésen a délvidéki magyarság számára sérelmes ügyek közül csupán csak a kollektív bűnösség visszavonásáról esett szó. Tovább...
 
Kubatovi módszerek Délvidéken  
A Fidesz szövetségese, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) törvénytelen adatgyűjtést folytat Délvidéken, legalábbis erre engednek következtetni azok a dokumentumok, amelyek László Bálint, a Magyar Remény Mozgalom elnöke blogján jelentek meg pénteken. Tovább...
 
 
„Kitartok, és nem engedem, hogy megtörjenek!”  
2012. november 30-án, nyolc és fél kegyetlen évnyi raboskodás után, elnöki kegyelemmel szabadult ki a mitrovicai fegyházból Horváth Árpád és Szakáll Zoltán, ketten az öt temerini fiú közül. Mi történt velük azóta, sikerült-e beilleszkedniük? Hogyan látják a délvidéki magyar-szerb viszonyt? Mit tudnak három börtönben maradt társukról és az „új temerini fiúkról”? Kitől kaptak támogatást és ki az a magyar jobboldali politikus, aki a „protokoll” miatt nem szívesen mutatkozik velük? Hogyan segíthetne rajtuk az, aki támogtát szeretne adni számukra? Exkluzív páros interjú: Tovább...< /td>
 
Ismeretlen katonák sírjánál koszorúztak  
Október 20-án ünnepélyes koszorúzásra került sor a Szilágy megyei jobbikosok szervezésében Szilágynagyfaluban, a bagosi és krasznai út találkozásánál lévő ismeretlen katonák sírjánál. Az esemény szomorú apropója, hogy a szovjet hordák 1944-ben ezen a napon megöltek három, csapatuktól leszakadt magyar honvédet. A koszorúzást megelőzően a nemzeti radikális párt helyi csoportjának tagjai rendbe hozták az elhagyatott emlékművet. Tovább...
 

 
  Programajánló  
   

A kormánykárosultak október 23-i nagygyűlése

A Jobbik október 23-án vonulással egybekötött demonstrációt fog tartani, amely a kormánykárosultak nagygyűlésén ér majd véget. 

 

 
  Rólunk mondták
   
 
 

Politológus vitafórum Budapesten (Videó)

A Magyar Tavasz Mozgalom és a Jobbegyenes blog politikai fórumot szervezett, ahol többek között a határon túli szavazati arányok is szóba kerültek.

 
  Ajánló  
   

 

 

 
   

 

 

 
 
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." (Tamási Áron)
 
Köszönjük, hogy olvasta hírlevelünket. Kérjük, ha úgy érzi, hogy Ön is hozzá tudna tenni valamit ahhoz, hogy elérjük közös céljainkat, jelentkezzen nálunk, segítse munkánkat! Jelentkezés a pártba itt. Kérdéseit ide kattintva teheti fel.

Kiadja: Jobbik Magyarországért Mozgalom Sajtóosztály. Adatkezelési nyilvántartási szám: 40166.

Levelezési cím: 1113 Budapest, Villányi út 20/A. Telefon: +3613651488 Honlap: www.jobbik.hu E-mail: kulhon@jobbik.hu

Ezt az e-mailt azért kapta, mert a www.jobbik.hu oldalon regisztrált, esetleg egyéb kampányunk alkalmával megadta e-mail címét. Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide, vagy a kulhon@jobbik.hu címre írva teheti meg.