2017. április 13., csütörtök

A washingtoni Fehér Házba se lehet csak úgy berontani, baloldali liberális jelszavakat skandálni, rongálni és jogosulatlanul erkélyen át irodákba bemászni. 2018-ban nem lesz kormányváltás hát a nyílt utcai garázdasághoz, erőszak egyéb formáihoz fordulnak. Egy netes oldal feltörése is erőszak. Az utca összefestékezése is. Újságírók és tévések megverése, megdobálása. A rendőröknek is nekimentek. Dobálták a Sándor palotát, barbárok. Bárkivel összefognának, jöhet aferi is akár, csak "orbán takarodj" meg válogatott káromkodások. Amit nekik lehet velünk szemben, azt mind - mind nekünk is lehet velük szemben. Amilyen az adjon Isten... olyan balliberális simicska és soros prostitiált politikai kurvapárttá vált a jobbik, szebb lesz a jövő nélkülük.

A tegnapi csőcselék liberál szélsőbalos tüntetők véleménynyilvánításainak lényege : bárkivel összefognának, jöhet aferi is akár, csak "orbán takarodj" meg válogatott káromkodások. Amit nekik lehet velünk szemben, azt mind - mind nekünk is lehet velük szemben. Amilyen az adjon Isten... olyan balliberális simicska és soros prostitiált politikai kurvapárttá vált a jobbik, szebb lesz a jövő nélkülük.



Mindenféle szarokat szerveznek már a balosok, urbán gergely (nem ez a neve úgyse, de szadeszos blogger volt egy "urbangeri") azaz "városi gerilla" akciókat amivel azt hiszik kitolhatnak a "rezsimmel". Táblák és molinók gerilla kitevése ide-oda, falfirkák de még villamost is összekentek, utcai rongálások, személyek elleni támadások.



Egyértelmű ki mellé kell állnunk nekünk nemsoros nemliberálisoknak, aki nem akarja a neoliberális nemzetközi ! zsidó ! igen létezik ilyen összefüggés rendszer, a neveket látom, közszereplők és mások, de és ezek bizony tényleg azok ! A vadkapitalizmust patkányforradalommal erőltetnének ránk újra az usából és tán brüsszelből is.



Erőből és geopolitikai kényszerből, zsarolási pozícióból van még az usa hivatalosan baráti ország státuszban megtartva



Brüsszel már üzent. Ránk akarják szabadítani a muszlim Európagyűlölő migránsokat, rezsit emelni az égbe, meg kiprivatizálni mindent. És a szocionistákat vissza juttatni hatalomra, kormányra.



Szabadságszerető magyar embereknek így aztán nem tetszhet a liberális kormánybuktatási kísérlet. Nincsen Orbánozásnak helye, történelmi példák sora hozza, hogy ha egy országot megtámadtak külső erők, akkor annak népe kiállt még valódi diktátorok mellett is. Orbán Viktor pedig még csak nem is diktátor!!!!!!



KELL az az előzetes nyomozati jogkör a nemzetállamnak, hogy az idegen parancsra hazánkat felforgató liberális ganék még azelőtt le legyenek kapcsolva hogy kárt tudnának okozni.



Baloldali liberalizmus = terrorizmus, mindig is használták ezeket az eszközöket - például máig példaképük ságvári spitzer endre ezeknek a büfészakos korcs romkocsma férgeknek. A szociban meg volt BM, nemcsak figyeltek és figyeltettek embvereket de bűncselekményeket szerveztek a komcsi rezsim által nemkívánatosnak ítélt személyek ellen. Terror háza és a nemzeti levéltár, nem mindent sikerült eltüntetni akkor, amikor az szdsz kezelhette ezeket az archívumokat...



Amit akkor elkövettek a magyar nép ellen, azt most is simán megteszik. Nem kevésbé megátalkodottak a családilag "ezek ugyanazok", Amúgy bródy jános is szégyellheti, hogy a libsik utcai rendetlenkedéseire kijár haknizni. Na, ő például tényleg "ugyanaz".



Nincs elhatárolódás liberáliséknál a saját szélsőségeiktől ám, sőt az együtt párt esetében a pártelnök maga van jelen szervezőként a rendbontásokon, magyar nemzeti ünnepeink füttyel és kiabálással megzavarásán. CSAK ÁRTANI AKARNAK, és mivel úgy látják 2018-ban nem lesz kormányváltás hát a nyílt utcai garázdasághoz, erőszak egyéb formáihoz fordulnak. Egy netes oldal feltörése is erőszak. Az utca összefestékezése is az. Újságírók és tévések megverése, megdobálása dettó. A rendőröknek is nekimentek. Dobálták a Sándor palotát, barbárok.



Trump is szarjon sünt ha ő akar "magyartavasz"-t kirobbantani itt. Clintonné az akart idén tavaszra egy kijevi Majdan tér típusú erőszakos hatalom - megdöntést. Ha ugyanezt amit a saul alinsky útmutatása alapján vandálkodó liberális aktivisták elkövetnek, pl. középületek elleni támadások, na szóval ha a budapesti amerikai nagykövetségre támadnának, és épp tegyük fel nem volna ott a magyar rendőrség a székház védelmében, hát lenne taserezés még tán éleslőszer is.



A washingtoni Fehér Házba se lehet csak úgy berontani, még baloldali liberális jelszavakat skandálni, nemhogy még rongálni és jogosulatlanul erkélyen át irodákba bemászni. Le is lőnék a jenkik az ilyen anarchistákat a gecibe ott helyben, vagy ha nem akkor irány "Guantanamo" ahol majd lehet énekelniük a guantanamérát, itt meg azt hogy Pest mellett van Tarnaméra XD



Be van ismerve "baloldalon", gyurcsánytól botkáig ÉS a jobbikig mindenki összefogását követelik komoly hangok a balliberális oldalon. Nem holmi gagyi libbant zugblogokon, vagy szintén liberális napiOrbánozó wc papír fórumokon járva láttam...



"Összefogni? Kivel, ki ellen? A Jobbik elveszni látszik, Vona veri szét személyesen! A zsidók által támogatott drogosokkal a büdös életben nem tudnék azonosulni semmilyen ügyben! A magyar embernek nincs oka most lázadni a kormány ellen, akiknek meg van, azok vagy agymentesek, vagy megkapják ezért a pénzüket, esetleg más javakat!"



E történtek után megalapozott a vélelem, hogy az együttől kezdve a momentumig körbe konzultált vona gábor, mint legyen - hogy legyen a jövő évi választásokon történő balliberális ÉS jobbikos technikai koalíciós választási összefogás. Bár nemcsak technikai. Az értéktelenség választásuk is közös : liberalizmus és soros.



"Ez a biboldó banda Majdan-téri mészárlást akar kiprovokálni Budapesten."



"Miért is kellene az utcára menni egész pontosan? Hogy jó nagy felfordulás legyen? Hogy okot adjunk egy "Majdan-téri" beavatkozásra? Pont most, mikor ezt várja ez a szoros-szaros csürhe? Rosszabbul biztos nem élünk, de így vagy úgy ez nem egészen Orbánékon múlik! Nem hiszem, hogy ezt nem lehet látni."



Olvasói levél a Gyurcsány-Bajnai rezsim egyik politikai meghurcoltjától: A CEU melletti tüntetések margójára



A 2006 és 2010 közötti összes kormányellenes tüntetésen részt vettem.



A mostani híradásokat elnézve, azoknak, akik ma „ÁVH"-t, diktatúrát, jogellenességet kiáltanak, fogalmuk nincs arról, hogy az akkori tüntetések során miken mentek keresztül az emberek, miközben a most utcára vonulgató liberális csürhe tagjai jókat nevetgéltek (ha éppen nem gyerekek voltak még sokan közülük akkoriban), amikor valakit bántalmaztak és/vagy bevittek a Gyorskocsiba, a Szalai vagy éppen az Aradi utcába.



Bár - őszintén szólva - nem sajnálnám őket, de mégsem kívánom nekik, hogy őket is ítéljék el futószalagon, vagy elszenvedjék a rendőrök „túlkapásait", mert amit akkor igazságtalannak tartottam, most is annak tartom. (Egyébként a rendőröket se tudom sajnálni, mert ezek ugyanazok, csak „kispajtás" sapkában, nem droidruhában vannak.) Viszont azt elfelejtik a mostani utcára vonulók, hogy óriási a különbség, mert a rendőrök nem kapnak politikai felsőbb utasítást, hogy kiket vigyenek be név szerint, és hogy verjék szét a tüntetőket.



2009-ben már 3 éve nyeltük a könnygázt, tűrtük az állandó vegzálást (igazoltatások, falhoz csapkodások, oszlatások stb.), számtalanszor végignéztük, ahogy egy-egy barátunkat elhurcolták mindenféle különösebb ok nélkül. Nekem 3 évig sikerült úgymond „megúsznom", hogy bevigyenek, pedig addigra már nem sok olyan ember vett részt a tüntetéseken, akik ellen ne lett volna folyamatban valamilyen büntetőeljárás különösebb ok nélkül. Aztán 2009. március 15-én, amikor az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, a Március 15. térről brutális módon elhurcolták Budaházy Györgyöt, csak megkérdeztem, miért viszik el őt, amire egy Szekeres Tibor nevű droidruhába öltözött rendőr alezredes hátralökött, pedig hozzá sem értem, majd engem is hasonlóan brutálisan elhurcoltak.



http://www.youtube.com/watch?v=d9uC4R2Su6Q



A hatóságokat nem érdekelte, hogy tonfával fejbe vágtak, miközben behúztak a sorfal mögé (pedig tanúm is volt rá, és a halántékomnál is látszott rendesen a nyoma), aztán alaposan megtapostak, a tarkómon térdeltek, miközben a kezeimet hátrabilincselték, mégis megszüntették a rendőrök ellen indult eljárást, és én lettem „hivatalos személy elleni erőszak" címén 50 nap közmunkára elítélve 2010 novemberében.



http://www.budahazy.org/2017/03/budahazy-gyorgyot-8-ev-utan-felmentettek.html



Azóta jogerősen is kimondták, hogy Budaházyt minden ok nélkül, törvénysértően hurcolták el akkor provokatív módon a rendőrök és érthető volt a reakciója, hogy ellenállt! Ebből logikusan annak kellene következnie, hogy az ellene irányuló intézkedést látó szimpatizánsok reakciója is érthető volt. Vagyis az aznap, ebből az okból született ítéleteket semmissé kellene tenni!



De nem a saját ügyem az érdekes, mert sokan nagyobb büntetéseket kaptak hasonló dolgokért. Vannak, akik ellen a mai napig folyik a büntetőeljárás, vannak, akik letöltendő börtönbüntetést kaptak, vannak, akik felfüggesztett börtönbüntetést, és vannak, akiknek nemrég összesen 125 év fegyházat osztott ki a bíróság, mert a Gyurcsány-kormány kreált egy „terrorpert" a politikai ellenállókkal szemben.



https://kuruc.info/r/2/171598/



Most pedig ez a liberális csürhe vinnyog, amiért beviszik 1-2 aktivistájukat, mert a rendőröket dobálják. De ez még nem is lenne gond, mert mindenkinek joga van a nemtetszését kifejezni, de 2006-ot is rossz színben tüntetik fel, hogy a saját irhájukat mentsék! A mai napig az az egy érvük van, hogy a „balhét" kerestük. Ha a „balhét" kerestük volna, szerintetek most nem lennénk ott, ostobák? Teljesen más volt tartalmilag és minőségileg is az a korszak, az akkor nem egy Soros-fiókák általi CEU elleni tüntetéssorozat volt. Nem bántam meg semmit, nem is fogok, megtörni nem tudtak, nem is fognak soha! De akkor is felháborító az, hogy ami akkor bűn volt, most nem az.



A Fidesznek is ideje lenne már elgondolkodni azon, hogy nem csak az volt az áldozat a Gyurcsány-, Bajnai-ellenes tüntetések résztvevői közül, aki nem csinált semmit (mégis elítélték), mert nem azoknak köszönhetik a mostani 2/3-ot, hanem azoknak, akiket nem sikerült megfélemlíteni 2006. október 23-án, és utána is kimentek az utcára. Van, akiket semmivel sem lehetett eltántorítani a kitűzött céltól, se vízágyúkkal, se gumilövedékkel, se azonosítószám nélküli rohamrendőrökkel, se lovasrohamokkal, se veréssel, se kardlapozással, hogy csak az ellenünk indított nagyobb támadássorozatokat vegyem alapul az akkori rendőri vezetők és a kormány részéről. És mégsem jut eszébe a Fidesznek, hogy a régi ügyeket is semmissé tegye, illetve amnesztiát adjon azoknak, akik tágabb értelemben véve értük is tüntettek, hogy a Gyurcsány-Bajnai rezsim eltakarodjon végre.



Ha összefogunk, együtt talán sikerülni fog, hogy a magyarok igazságérzetének helyreállítása érdekében amnesztia szülessen a 2006 és 2010 közötti időszak politikai ellenállóinak ügyeiben!



http://www.citizengo.org/hu/45179-szulessen-kozkegyelmi-torveny-2006-2010-kozotti-idoszak-politikai-ellenalloi-erdekeben



Szabadságot a hazafiaknak!



Lencsi



(a Gyurcsány-Bajnai rezsim volt politikai meghurcoltja)



https://kuruc.info/r/20/171633/



Megvolt a liberális kultúr megnyilvánulás. Akkor a viszonosság elve alapján ezeknek se tisztesség se emberi méltóság nem jár. Egy - két lépéssel közelebb a ballib végső elszigetelődése felé, megint.



"Orbán geci, Áder nyeli" - Tegnap sem maradt el a rendőrlökdösés a XXI. századi européer demokraták részéről



És láthatóan nagyon élvezték. Hát persze: könnygáz és szemkilövés nincs, ehelyett van buli, étel és - főleg - ital, uncle Soros pedig bármeddig el tudja látni őket ezzel.



http://www.youtube.com/watch?v=_egbA3hRXok



Frissítés: egy igazi XXI. századi européer demokrata látható az alábbi videón - pocsék a minőség, de megéri megnézni. (Nem, nem Olgára gondoltunk.)



http://www.youtube.com/watch?v=ohE_Ve3TOfo



"Most hogy diktatúra van, most nem bántják a tüntetőket. Bezzeg mikor liberális demokrácia volt és szabadon kifejthette mindenki a véleményét, hány szemet kilőttek, hány embert elítéltek semmiért, hány embert agyonvertek."



"Nem értem miért gondolják hogy a demokrácia szó azt jelenti hogy a degenerált kisebbségeknek előjogok járnak."



"Művelt, intelligens "értelmiség", ezt termeli ki a felforgatóképző CEU, ahová a Lauder Javne a belépő."



"Ízekre szedte a Jobbikot a párt egykori kedvenc honlapjának, a Kuruc.infónak a törzsközönsége, miután Vona Gáborék szerdán bejelentették, ők is aláírják a balliberális pártok alkotmánybírósági beadványát a George Soros-féle CEU megmentéséért. Bár az egykori radikális párt próbálta azzal mentegetni a Soros melletti kiállást, hogy a „lex CEU" analógiájára ellehetetlenülhet például az erdélyi Sapientia egyetem, a Jobbikból teljesen kiábrándult egykori híveik átlátnak ezen és a többi álságos hivatkozáson, és hazaárulásnak tartják, amit a Jobbik művel. Van, aki „meglátogatná" a párt Villányi úti székházát, más Vona Gábor vadhajtáskénti „lenyesését" javasolja. Közben Borbély Zsolt Attilánál, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének volt vezetőjénél is végleg betelt a pohár: „nettó nemzetárulásnak" nevezte, amit a Jobbik a Soros-egyetem ügyében művelt.



„Sorosék pártjára állt", „Elment a maradék esze", „Áruló" – így alázták porig Vonáékat volt híveik (Frissítve)



http://pestisracok.hu/sorosek-partjara-allt-elment-maradek-esze-arulo-igy-alaztak-porig-vonaekat-volt-hiveik/



A Jobbik elnökségének döntését Szávay István, a párt országgyűlési képviselője jelentette be szerdán, ám sokatmondó, hogy azt nem árulta el, az elnökség mely tagjai szavaztak ellene, illetve mellette. Ez nyilván nem véletlen. Toroczkai László, a Jobbik alelnöke ugyanis néhány napja egy Facebook-bejegyzésében azt írta: a CEU-val „nem gyáván finomkodni kellene, hanem nemzetbiztonsági veszélyre hivatkozva betiltani, bezárni, a romjait pedig sóval behinteni". (Toroczkai teljes bejegyzését a cikk végén olvashatják el.) Toroczkaihoz hasonlóan látja George Soros kártékony ténykedését a Kuruc.info törzsközönsége is; a hozzászólók többsége tegnap elkeseredetten írt arról, milyen iszonyatos mélységekbe süllyedt egykori pártjuk, a Jobbik azzal, hogy a balliberális pártokkal –immár nem először – összefogva elárulta a nemzeti érdeket, és kiállt Soros mellett. Az alábbiakban néhány keményebb, de még szalonképes hozzászólás következik a sok közül, amelyek jól szemléltetik, milyen indulatokat váltott ki a radikális szférákban a párt pálfordulása:



A Jobbik házi honlapján, az Alfahír.hu-n is érkezett néhány elégedetlen komment a Szávay-féle bejelentésre volt jobbikosoktól, ám őket a párt „öklei" gyorsan „lefideszbérenceztek". Ez a honlap a Jobbiknak hazai pálya, így itt komolyabb vita nem is alakult ki.



Ám miközben régi támogatói elfordulnak a Jobbiktól, jönnek újak. Többek között olyan neves személyiségek beszéltek a balliberális pártok és a Jobbik összefogásának szükségességéről az elmúlt hónapokban, mint Heller Ágnes, Kőszeg Ferenc, Haraszti Miklós, vagy éppen maga Gyurcsány Ferenc. Hiába, ha egy pártnak ilyen új szimpatizánsai akadnak, a régiek maguktól is elszivárognak…



Borbély Zsolt Attila: Ez nettó nemzetárulás. Gyalázat.



Úgy tűnik, a Jobbik korábbi nemzetpolitikai kabinetjének vezetőjénél is végleg betelt a pohár. Facebook-bejegyzésében, amelyet a 888.hu szúrt ki, nemzetárulónak nevezte Vonáékat. Azt írta:



Hitelesnek éreztem a pártot, az elnökét, a tagságot. Ha voltak is kisebb-nagyobb hibák (a választás előtti regisztráció elutasítása, az Alaptörvény elutasítása, a vasárnapi boltzár ügyében megtett fordulat) a párt irányvonala vállalható volt 2016 őszéig. A népszavazási kampánybeli de facto demobilizálás (az a légből kapott propaganda-szöveg, hogy Orbánnak le kell mondani, ha nem lesz érvényes a voksolás otthonmaradásra buzdította azokat, akik a miniszterelnökben látták a fő ellenséget), a népszavazás utáni gyászos Vona-szereplés, amikor Gyurcsányhoz hasonlóan Vona is lemondásra szólította fel Orbánt, s végül a migránsügyi alkotmánymódosítás meg nem szavazása komoly fejtörést okozhattak azoknak, akik hozzám hasonlóan halálosan komolyan vették azt a jelszót, hogy „csak a Nemzet".



Borbély Zsolt Attila azt írta, azóta is volt néhány intő jel, de úgy vélte, az akár egy-egy botlás, tévedés, csoportpszichózis-eredménye is lehetett. Az viszont, hogy egy olyan politikai csatában, mely lényegében Orbán–Soros presztízsharcra hántható vissza, „egy olyan csatában, melyben a CEU nevű liberális agymosoda jövője a tét, Soros mellé állni: elfogadhatatlan, vállalhatatlan. Ez nettó nemzetárulás. Gyalázat". A volt jobbikos tisztségviselő úgy fogalmazott:



Nem megszavazni a CEU előjogait megnyirbáló törvényt, majd odaállni Gyurcsányék mellé jogállamiságról papolva? Mindez világosan jelzi, hogy ez a párt teljesen kifordult önmagából. Írhatnám, hogy szégyellem magam azért, hogy közöm volt hozzájuk, hogy a kezdet kezdetén évekig vezettem a nemzetpolitikai kabinetet társadalmi munkában, hogy elvállaltam egy be nem futó helyet a 2009-es Európai Parlamenti listájukon, hogy a párt létrejötte óta minden esetben rájuk adta a voksomat. Írhatnám, de nem írom, mert ez érzelem-diktált, hibás mondat lenne. Mindezt jó szívvel, belső indíttatásból, hittel tettem. Szégyelljék magukat azok, akik pénzért vagy számításból, elárulták a nemzeti ügyet, akik egy gyékényen árulnak a globális háttérhatalom helyi erőivel, akik méltatlanokká váltak arra, hogy tovább vigyék a Pongrátz Gergelytől kapott zászlót, akik elvették Jobbik lelkét, akiknek semmi más nem maradt a horizontjukon, mint a hatalom megszerzésének hiú ábrándja. Ezekre bízni az ország és a nemzet jövőjét? Soha!



Ezt írta néhány napja Toroczkai a CEU-ról



„Soros egyetemével nem gyáván finomkodni kellene, hanem nemzetbiztonsági veszélyre hivatkozva betiltani, bezárni, a romjait pedig sóval behinteni. A CEU (Közép-európai Egyetem) az elsikkasztott rendszerváltozás óta külföldről mozgatva, de Budapestről mérgezi a levegőt, támadja a nemzet és a társadalom alapjait. Nem csupán elsőként indította el például a régiónkban az elmebeteg, romboló, szélsőliberális gender-elméletet, de fészke és keltetője lett azoknak a politikusoknak, akik tönkretették a hazánkat. Olyan kártékony figurák oktatnak és oktattak a Soros-egyetemen, mint például Kis János, az SZDSZ alapítója, Bokros Lajos, a Horn-kormány népnyúzó pénzügyminisztere vagy Balázs Péter, a Bajnai-kormány Bilderberg-féle külügyminisztere. Rendszerváltozás csak úgy lehet, ha Soros minden csápját levágjuk, a méregkeverő egyetemét és agymosó médiumait éppúgy, mint a törvénytelen és erőszakos migrációt segítő szerv.""



Anonymous = SOROS, george



Milyen ideológia mellett állnak ki, ezzel szemben mit támadnak, világos az értéktelenség - választásuk. Sorost sejtik a mozgalom mögött.



De az százas, hogy az anonimusz franchise magyar leányvállalata full balliberális.



Ezek is csak rombolni tudnak, és liberális "mainstream" propaganda panelekkel dolgoznak. Oroszozás, Putyinozás, a jobboldal lediktatúrázása, és ennyi.



2013 nyara óta a balliberális oldalon gyűlölni kell az origót, mert Mészáros Lőrinc meg Habony Árpád. Igen. Ezeknek ok se kell, elég 1-2 fideszes nevet bedobni máris hörögnek.



Sorosista indíttatásból hekkelte meg az AnonymousHUN az Origót



"Nem tágítunk innen, amíg az origo ki nem vonszolja magát a kormánypártok végbeléből, és az egész putyinista propagandaoldal be nem zárja kapuit" – ezzel a szöveggel kezdődik a kormánypárti hírportál összes cikke alatt ugyanaz a több tucat, helyeként több száz hozzászólás.



Az AnonymousHUN néven, a hozzászólások számából és intenzitásából adódóan minden bizonnyal automatikusan, botokkal írt hozzászólások – vélhetően több ezer komment – szerda éjszaka jelentek meg a portál cikkei alatt, de még csütörtökön kora hajnalban is sorra élesedtek.



Az AnonymousHUN hekkerei az kifogásolják, hogy a portál érdemben nem számolt be a szerdai esti, a civiltörvény módosítása és a CEU-törvény miatt rendezett fővárosi demonstrációról. Pontosabban, ahogyan az elmúlt napokban, ezúttal is "csak" az MTI tudósítását közölték.



A több ezer hozzászólást az AnonymousHUN vélhetően csak úgy tudta közzétenni, hogy bejutott az Origó szerkesztőségi rendszerébe is. A szövegekben nemcsak arról írnak, hogy nem tágítanak, míg az Origó nem változtat a mostani gyakorlatán, hanem arról is: „ne feledjétek, együtt nagyon erősek vagyunk! Még találkozunk!".



Az Origó annak a New Wave Media Kft.-nek a tulajdonában van, amely a Vs.hu-t üzemeltetőjeként akkor került be a hírekbe, amikor kiderült, hogy jelentős "közpénzjellegét el nem vesztett közpénzzel" tömték ki Matolcsy MNB-s alapítványai. Akkor a Vs-től távozott számos újságíró, majd később az Origótól is (voltak, akiket kirúgtak, mások önként álltak fel). Egyikük, a sportrovat egy korábbi munkatársa márciusban nyílt levélben búcsúzott, amiben arról írt: hitvány hazugsággyárat csináltak a lapból, amely elvesztette hitelességét és karakterét, a mindezért felelős lapvezetőket a magyar újságírás pufajkásainak nevezte.



A lengyelek megmutatják, mi a betyár becsület



2017. április 12. 17:31 http://www.hunhir.info/?pid=hirek&id=103337



Lengyelország elutasítja az Európai Bizottság (EB) mindenfajta zsarolását, a testület messzemenően túllép hatáskörén - jelentette ki az MTI-nek nyilatkozva Witold Waszczykowski lengyel külügyminiszter szerdán Varsóban annak kapcsán, hogy Frans Timmermans, a bizottság első alelnöke a nap folyamán Brüsszelben lépéseket helyezett kilátásba az uniós alapértékek magyarországi védelme érdekében.



"Lengyelország sokszor hangsúlyozta, hogy nem egyezik bele az ilyen típusú zsarolásokba az EB részéről" – mondta el Waszczykowski. Úgy fogalmazott: az EB-nek őrködnie kellene az alapszerződésekben rögzített négy uniós szabadságelv felett, "de nem kellene olyan széles hatáskörrel rendelkeznie, mely révén a tagállamok minden történését felügyeli". Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek "szánalmas vádaskodásnak" minősítette Timmermans fellépését.



Az EB alelnöke – mint a miniszter fogalmazott - "az elmúlt két évben azért támadta Magyarországot, mert a bizottság és az ő személyes álláspontja ellenére is képesek voltunk eredményes választ adni az illegális bevándorlásra".



Munkáspártnak se tetszenek a libsik :



A liberálisok vért akarnak látni a pesti utcán



Megjelent: 2017. április 13. csütörtök, 09:36



Mintegy száz civil szervezet demonstrált a fővárosi Hősök terén a Civilizáció Facebook-csoport által szervezett rendezvényen szerda este. A békés demonstráció után a kemény mag a Fidesz-székháznál lökdösődött a rendőrökkel, később a vonuló tömeg elfoglalta az Oktogont, majd leállította a forgalmat a körúton. (http://mfor.hu)



A liberális erők provokálják a kormányt. A liberálisok vért akarnak látni a pesti utcán. Egyre erőszakosabb fellépésükkel ki akarják provokálni, hogy a rendőrség a rend fenntartása érdekében erőszakot alkalmazzon. A tüntetéseket valakik jelentős pénzzel támogatják. Sok ezres tüntetéseket nem lehet spontán szervezni, csak jelentős anyagi ráfordításokkal. A tüntetéseken nagyon sok a külföldi is. A magyar társadalom ügyeit a magyar embereknek választáson kell eldönteni. Elítéljük a liberálisok külföld által támogatott akcióit.



http://munkaspart.hu/mi-ti/1652-a-liberalisok-vert-akarnak-latni-a-pesti-utcan.html



CEU-tüntetés: a tehetős úri gyerekek akarnak hatalmat



Megjelent: 2017. április 10. hétfő, 09:53



A felsőoktatási törvény módosításának visszavonását követelték a Közép-Európai Egyetem (CEU) "ellehetetlenítése" elleni, Parlament előtt tartott tüntetésen résztvevők. A demonstrálók arra hívták fel Áder János köztársasági elnököt, hogy ne írja alá a jogszabályt. A szervezők este 7 óra után bejelentették, hogy vége a tüntetésnek, és kérték, hogy mindenki békésen menjen haza. Sokan a Parlament lépcsője előtti területen maradtak. A lépcsősor előtt állók és a rendőrök között többször lökdösődés alakult ki. A tömeg egy része este nyolc óra körül farkasszemet nézett a Parlament bejáratát őrző, egyre nagyobb számban megjelenő rendőrökkel. A résztvevők kitartóan, hangosan fütyültek, tiltakoztak. A tüntetők egy része agresszíven viselkedett, üvegekkel dobálták a rendőröket, akik azonban nem intézkedtek, békésen viselkedtek. (http://www.mti.hu)



A Közép-Európai Egyetem (CEU) nem a dolgozó emberek gyerekeinek egyeteme, hanem a tehetőseké. A tüntetők nem azért mentek az utcára, hogy a szegényeknek jobb életük legyen, hanem azért, hogy az ő életük még jobb legyen. A demokrácia számukra nem azt jelenti, hogy a dolgozó nép dönthet a sorsáról, hanem azt, hogy ők, a liberális értelmiség uralja az országot. Nem a társadalom valóságos gondjaira keresnek megoldást, hanem saját maguknak akarják a gesztenyét kikaparni. A tüntetés nem más, mint a tőkésosztály szocliberális részének kísérlete arra, hogy gyarapítsa táborát a választások előtt.



http://munkaspart.hu/mi-ti/1644-ceu-tuntetes-a-tehetos-uri-gyerekek-akarnak-hatalmat.html



A kurucon már alig maradt jobbikért kiálló kommenter : így helyes, nem is érdemlik meg



"Amikor felismerhető az ellenség arcvonala, a jó hadvezérek kitalálhatják az összecsapás előtt a stratégiát. Tudjuk, hogy a kommunista és SZDSZ-es utódpártok ripacskodása maga a zsidó métely, tehát ha pofánkba vágják a kesztyűt, harcolhatunk a hadijog örök érvényű szabályai szerint . De mi van akkor, ha egy párt nemzeti álcahálóba öltözik, barátnak és szövetségesnek hazudja magát, aztán a csata forgatagában hátulról átvágja az inainkat?"



Jobbikról van itt szó. És igen ez már nyílt árulás.



"Az ellenséget lehetett tisztelni, az árulóknak mindenütt megvetés járt."



"A vona gábor nevű erkölcsi hulla minden nap egyre töményebbet turházik a nemzeti érzelmű emberek képébe. Remélem, a választáson olyan ellencsapást fog elszenvedni ez a féreg, ami a politikai pályája végét jelenti."



"EZ A NAGY KIVÜLÁLLÓ SEMLEGESSÉG... .ITT MÁR NINCS MIT MONDANI!"



"Így van; olyan nincs, hogy küzdünk a szexuális elmebetegségek meg a migránsáradat ellen, aztán meg kiállunk egy olyan intézmény mellett, ami azokat tanítja, ill. szórólapozik a tüntetésein, hogy menjenek az emberek a határra is tüntetni a határzár megnyitásáért..."



"Ez a jobbik mar ballik! ballib!!! nem csak Simlicska hanem a cionisták is elfoglalták a pártot..."



"Nyugodt lehetsz, hogy EZT SEM fogja bebukni. Az egész ún. ellenzék fogja bebukni, de piszkosul. Az emberek többsége nem a dumának hisz, hanem a szemének: a szemével meg látja a bérkartont/folyószámlát meg az árakat, meg mindazt, ami huszonévnyi tökölés után a szeme láttára ÉPÜL B+, miközben a FizeSS tényleg lop, mint a gép! A fősodratú PC-lügenpresse kezd populáris irányba fordulni, mivel jönnek a VÁLASZTÁSOK, a populista nacionalista lustapista trappista pártok meg úgy jönnek föl, mint Dél-Alföldön a talajvíz...



Egyébként meg pántlikás páros lópikula minden orbánfikázó fülébe! HADBAN ÁLLUNK, ugyanis, aszimmetrikus, hibrid háborúban. Ilyenkor fel kell sorakozni a Vezér mögé - nem pedig minden létező és kreált kérdésben keresztbe feküdni, pláne nem sorskérdések esetében. Az meg hogy is lenne elvárható, hogy a sorskérdéseket DK/Jobbik módon oldja meg? "egyeztessen!" Aha. JA. 2/3-a van, mégis kivel meg minek egyeztessen? Kapott egy megbízást, ha nem teljesíti, majd leszavazzuk. HA Kádárnak 10 millió fasisztával nehezére esett szocializmust építeni, akkor mi hogy építsünk szociális, NEMZETI piacgazdaságot 2 millió zsidóval-cigánnyal, miközben "csak" 2,2-3,3 milliónyian támogatják a "nép-párti" kormány politikáját?"



https://kuruc.info/r/2/171653/



"Ócska rágalom az egész. Egy, értsd: EGY megrongált Jobbik plakátot sem láttam, ellenben a kormány legtöbb Brüsszel ellenes plakátját megrongálták. Mindig olyannal sajnáltatják magukat, amit ők maguk követnek el. De mit is várunk attól a Rabbiktól, ami úgy hazudik mint a vízfolyás, aminek képviselője (Mirkóczki) agyrémnek nevezte tegnap az álcivilek elleni törvényt?"



Beleértve a kunbélás rosszabbik jobbikot. "Magyarországnak kampec, ha engedjük, hogy a Kohn Béláék örökösei bármiféle hatalomhoz jussanak megint."



"NINCS ALTERNATÍVA NINCS ELLENZÉK CSAK ELLENSÉGEINK VANNAK, A FIDESZRE KELL SZAVAZNI!"



"Én jövőre legalább a választáson mindenképp biztosítom a magam részéről, hogy ne így legyen."



"inkább száz Orbán-diktatúra, mint a zsidó liberalizmus!"



"Felénk telefújtak mindent ilyen mocskos feliratokkal. Mégegy ok, hogy ne itt akarjak gyereket nevelni... Engem is idegesít, hogy ezek miatt a liberális agyhalottak miatt mire beérek dolgozni, kb. 10 trágár szöveget kell látnom (beleértve azt is, hogy utálom a rendetlenséget meg igénytelenséget, amibe pl. a buszmegállók üvegének telefirkálása is bele tartozik...), de ha még lenne egy olvasni tudó gyerekem is, most komolyan menjen úgy iskolába, hogy út közben megtanulja a "geci", "mocskos", "kúrva" (igen, így volt írva:D) stb. szavakat? :-/ Dolgozni nem szeretnek (nyilván nem is szorulnak rá Soros bácsi meg a haverjai miatt), csak Tourette-szindrómáskodni meg rongálni."



A sorosok, és a velük szövetséges simcsicska álnemzeti jobbikosok hol dolgoznak és mit lopnak, vagy netán magán a lopáson dolgoznak? Igen kéne nekik a hatalom ehhez.



"Aki a "CEU mellett" demonstrál, az pedig amellett demonstrál, hogy balliberális kormányt akar, ez tiszta sor."



Rabbik, abból is a szarabbik, ballibsik. "Micsoda egy takonygerincű csürhe! Eddig nem is gondoltam volna, hogy ennyi fostalicska van Magyarországon."



"Fujdogál a maidanista előszél, alakul a vihar, bár ne legyen igazam."



"És ezeket tanítjuk az egyetemeken ! Közpénzen persze ! Hogy,később minket pusztítsanak. Remélem nem sikerül nekik ! Ukrajna szintjét akarják, anarchiát !"



"Tegnap este kb fél orát néztem a FB-n HírTV közvetítést a parlamentöl. Hát azt hittem behalok

0 perc

- Menjünk a palotához

1 perc

- orbán takarodj

2 perc

- Ruszkik haza

3 perc

- Üljünk le, Üljünk le.



3 perc alatt eljutották onnan hogy a palotához mennek az Üljünk le és várjunk-ig. Aztán ahogy ma olvasom a híreket vége egy fasza Rave parti lett az Oktogonon. :)"



A hírtévé előbb lett áruló, hát most követte a jobbik is ezt az utat. Ha ugyan tévé ez a hazugsággyár, mert a gazdája veszélyes emberként közismert. És nem világos, hogyan kell azt érteni?! Maffia? :3 Vonalasabb ballib mára az álhírtévé, mint az ATV vagy az rtl klub!!!



"Annak idején kunbéla és bandája is teljesen veszélytelen csürhének látszott, amíg fegyverekhez nem jutottak..."



"a Maidanon ott voltak az..." izrüheli és CIA irányítók..." "Hidd el, itt is itt vannak."



"Abból a szempontból ez jó, hogy előmásznak és beazonosíthatóvá válnak a nemzetellenes csoportok, paraziták. Nem kell majd keresni őket, ha lehetőség lesz a befogásukra."



"Az usa most nem tervez drón csapást? Ja nem.. persze hisze ez már maga a democsokrácia:))) Itt diktatúra van? Egy valódi diktatúrában ezeket minimum szarrá vernék"



"Komolyabb balhéhoz ezek puhány kis pöcsök, a nagy része teljesen fogalmatlan, "bulikáznak" csak. Persze ott van sok felforgató elem is elvegyülve, de nem lesz ebből semmi komoly.



Maidanhoz egyrészt nagyon komoly több százezres tömeg kell, amely nem homogén, ahol megjelenik a társadalom minden csoportja. Nos, belátható, hogy a CEU-ért meg a szarosgyuri álcivil szervezeteiért nem fognak mindenféle tömegek utcára menni, csak a szokásos max. 50 ezer belpesti magyargyűlölő. De már most látszik, hogy tüntiről tüntire gyakorlatilag feleződik a tömeg.



Ez semmirekellő, kígyóvállú, szerencsétlen csürhe. Kétség kívül nagyon irritálóak, de teljesen veszélytelenek, persze azért szemmel kell őket tartani."



+1, mint mondtam, ballib tumblik és blogok. Egymásnak is hazudhatnak persze, és téves infók alapján is vélekedhetnek, azért isteníteni nem kel a libsiket, nem tévedhetetlenek. xD Inkább akkor már ajánlom magam XD a http://magyaridok.hu -t meg a http://Blogstar.hu -t, ha már a blogok maguk a téma e blogon. ;)



"A Jobbik a nemzeti radikális szavazatokat a magyar érdekek érvényesítése ellen használja fel! Ugyanúgy, mint az SZDSZ tette anno! Tehát magyarok lehet takarítani!"



"aki a Jobbikra akar szavazni, az tegye, de tudjon róla, hogy ezzel az MSZP-t és az SZDSZ-t támogatja, ugyanis a Jobbik e két párt fantomszervezete."



"A Jobbik feladata a nemzeti radikálisok szavazatának megszerzése volt, majd annak felhasználása a magyar érdekek ellen ! Ugyanúgy, ahogyan ezt anno az hangosan és radikálisan antikommunista SZDSZ tette ! Ez az árulási politika, egy aljas magyarellenesség !!!"



A washingtoni Fehér Házba se lehet csak úgy berontani, baloldali liberális jelszavakat skandálni, rongálni és jogosulatlanul erkélyen át irodákba bemászni. 2018-ban nem lesz kormányváltás hát a nyílt utcai garázdasághoz, erőszak egyéb formáihoz fordulnak. Egy netes oldal feltörése is erőszak. Az utca összefestékezése is. Újságírók és tévések megverése, megdobálása. A rendőröknek is nekimentek. Dobálták a Sándor palotát, barbárok. Bárkivel összefognának, jöhet aferi is akár, csak "orbán takarodj" meg válogatott káromkodások. Amit nekik lehet velünk szemben, azt mind - mind nekünk is lehet velük szemben. Amilyen az adjon Isten... olyan balliberális simicska és soros prostitiált politikai kurvapárttá vált a jobbik, szebb lesz a jövő nélkülük.

A tegnapi csőcselék liberál szélsőbalos tüntetők véleménynyilvánításainak lényege : bárkivel összefognának, jöhet aferi is akár, csak "orbán takarodj" meg válogatott káromkodások. Amit nekik lehet velünk szemben, azt mind - mind nekünk is lehet velük szemben. Amilyen az adjon Isten... olyan balliberális simicska és soros prostitiált politikai kurvapárttá vált a jobbik, szebb lesz a jövő nélkülük.

Mindenféle szarokat szerveznek már a balosok, urbán gergely (nem ez a neve úgyse, de szadeszos blogger volt egy "urbangeri") azaz "városi gerilla" akciókat amivel azt hiszik kitolhatnak a "rezsimmel". Táblák és molinók gerilla kitevése ide-oda, falfirkák de még villamost is összekentek, utcai rongálások, személyek elleni támadások.

Egyértelmű ki mellé kell állnunk nekünk nemsoros nemliberálisoknak, aki nem akarja a neoliberális nemzetközi ! zsidó ! igen létezik ilyen összefüggés rendszer, a neveket látom, közszereplők és mások, de és ezek bizony tényleg azok ! A vadkapitalizmust patkányforradalommal erőltetnének ránk újra az usából és tán brüsszelből is.

Erőből és geopolitikai kényszerből, zsarolási pozícióból van még az usa hivatalosan baráti ország státuszban megtartva

Brüsszel már üzent. Ránk akarják szabadítani a muszlim Európagyűlölő migránsokat, rezsit emelni az égbe, meg kiprivatizálni mindent. És a szocionistákat vissza juttatni hatalomra, kormányra.

Szabadságszerető magyar embereknek így aztán nem tetszhet a liberális kormánybuktatási kísérlet. Nincsen Orbánozásnak helye, történelmi példák sora hozza, hogy ha egy országot megtámadtak külső erők, akkor annak népe kiállt még valódi diktátorok mellett is. Orbán Viktor pedig még csak nem is diktátor!!!!!!

KELL az az előzetes nyomozati jogkör a nemzetállamnak, hogy az idegen parancsra hazánkat felforgató liberális ganék még azelőtt le legyenek kapcsolva hogy kárt tudnának okozni.

Baloldali liberalizmus = terrorizmus, mindig is használták ezeket az eszközöket - például máig példaképük ságvári spitzer endre ezeknek a büfészakos korcs romkocsma férgeknek. A szociban meg volt BM, nemcsak figyeltek és figyeltettek embvereket de bűncselekményeket szerveztek a komcsi rezsim által nemkívánatosnak ítélt személyek ellen. Terror háza és a nemzeti levéltár, nem mindent sikerült eltüntetni akkor, amikor az szdsz kezelhette ezeket az archívumokat...

Amit akkor elkövettek a magyar nép ellen, azt most is simán megteszik. Nem kevésbé megátalkodottak a családilag "ezek ugyanazok", Amúgy bródy jános is szégyellheti, hogy a libsik utcai rendetlenkedéseire kijár haknizni. Na, ő például tényleg "ugyanaz".

Nincs elhatárolódás liberáliséknál a saját szélsőségeiktől ám, sőt az együtt párt esetében a pártelnök maga van jelen szervezőként a rendbontásokon, magyar nemzeti ünnepeink füttyel és kiabálással megzavarásán. CSAK ÁRTANI AKARNAK, és mivel úgy látják 2018-ban nem lesz kormányváltás hát a nyílt utcai garázdasághoz, erőszak egyéb formáihoz fordulnak. Egy netes oldal feltörése is erőszak. Az utca összefestékezése is az. Újságírók és tévések megverése, megdobálása dettó. A rendőröknek is nekimentek. Dobálták a Sándor palotát, barbárok.

Trump is szarjon sünt ha ő akar "magyartavasz"-t kirobbantani itt. Clintonné az akart idén tavaszra egy kijevi Majdan tér típusú erőszakos hatalom - megdöntést. Ha ugyanezt amit a saul alinsky útmutatása alapján vandálkodó liberális aktivisták elkövetnek, pl. középületek elleni támadások, na szóval ha a budapesti amerikai nagykövetségre támadnának, és épp tegyük fel nem volna ott a magyar rendőrség a székház védelmében, hát lenne taserezés még tán éleslőszer is.

A washingtoni Fehér Házba se lehet csak úgy berontani, még baloldali liberális jelszavakat skandálni, nemhogy még rongálni és jogosulatlanul erkélyen át irodákba bemászni. Le is lőnék a jenkik az ilyen anarchistákat a gecibe ott helyben, vagy ha nem akkor irány "Guantanamo" ahol majd lehet énekelniük a guantanamérát, itt meg azt hogy Pest mellett van Tarnaméra XD

Be van ismerve "baloldalon", gyurcsánytól botkáig ÉS a jobbikig mindenki összefogását követelik komoly hangok a balliberális oldalon. Nem holmi gagyi libbant zugblogokon, vagy szintén liberális napiOrbánozó wc papír fórumokon járva láttam...

"Összefogni? Kivel, ki ellen? A Jobbik elveszni látszik, Vona veri szét személyesen! A zsidók által támogatott drogosokkal a büdös életben nem tudnék azonosulni semmilyen ügyben! A magyar embernek nincs oka most lázadni a kormány ellen, akiknek meg van, azok vagy agymentesek, vagy megkapják ezért a pénzüket, esetleg más javakat!"

E történtek után megalapozott a vélelem, hogy az együttől kezdve a momentumig körbe konzultált vona gábor, mint legyen - hogy legyen a jövő évi választásokon történő balliberális ÉS jobbikos technikai koalíciós választási összefogás. Bár nemcsak technikai. Az értéktelenség választásuk is közös : liberalizmus és soros.

"Ez a biboldó banda Majdan-téri mészárlást akar kiprovokálni Budapesten."

"Miért is kellene az utcára menni egész pontosan? Hogy jó nagy felfordulás legyen? Hogy okot adjunk egy "Majdan-téri" beavatkozásra? Pont most, mikor ezt várja ez a szoros-szaros csürhe? Rosszabbul biztos nem élünk, de így vagy úgy ez nem egészen Orbánékon múlik! Nem hiszem, hogy ezt nem lehet látni."

Olvasói levél a Gyurcsány-Bajnai rezsim egyik politikai meghurcoltjától: A CEU melletti tüntetések margójára

A 2006 és 2010 közötti összes kormányellenes tüntetésen részt vettem.

A mostani híradásokat elnézve, azoknak, akik ma „ÁVH"-t, diktatúrát, jogellenességet kiáltanak, fogalmuk nincs arról, hogy az akkori tüntetések során miken mentek keresztül az emberek, miközben a most utcára vonulgató liberális csürhe tagjai jókat nevetgéltek (ha éppen nem gyerekek voltak még sokan közülük akkoriban), amikor valakit bántalmaztak és/vagy bevittek a Gyorskocsiba, a Szalai vagy éppen az Aradi utcába.

Bár - őszintén szólva - nem sajnálnám őket, de mégsem kívánom nekik, hogy őket is ítéljék el futószalagon, vagy elszenvedjék a rendőrök „túlkapásait", mert amit akkor igazságtalannak tartottam, most is annak tartom. (Egyébként a rendőröket se tudom sajnálni, mert ezek ugyanazok, csak „kispajtás" sapkában, nem droidruhában vannak.) Viszont azt elfelejtik a mostani utcára vonulók, hogy óriási a különbség, mert a rendőrök nem kapnak politikai felsőbb utasítást, hogy kiket vigyenek be név szerint, és hogy verjék szét a tüntetőket.

2009-ben már 3 éve nyeltük a könnygázt, tűrtük az állandó vegzálást (igazoltatások, falhoz csapkodások, oszlatások stb.), számtalanszor végignéztük, ahogy egy-egy barátunkat elhurcolták mindenféle különösebb ok nélkül. Nekem 3 évig sikerült úgymond „megúsznom", hogy bevigyenek, pedig addigra már nem sok olyan ember vett részt a tüntetéseken, akik ellen ne lett volna folyamatban valamilyen büntetőeljárás különösebb ok nélkül. Aztán 2009. március 15-én, amikor az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, a Március 15. térről brutális módon elhurcolták Budaházy Györgyöt, csak megkérdeztem, miért viszik el őt, amire egy Szekeres Tibor nevű droidruhába öltözött rendőr alezredes hátralökött, pedig hozzá sem értem, majd engem is hasonlóan brutálisan elhurcoltak.

http://www.youtube.com/watch?v=d9uC4R2Su6Q

A hatóságokat nem érdekelte, hogy tonfával fejbe vágtak, miközben behúztak a sorfal mögé (pedig tanúm is volt rá, és a halántékomnál is látszott rendesen a nyoma), aztán alaposan megtapostak, a tarkómon térdeltek, miközben a kezeimet hátrabilincselték, mégis megszüntették a rendőrök ellen indult eljárást, és én lettem „hivatalos személy elleni erőszak" címén 50 nap közmunkára elítélve 2010 novemberében.

http://www.budahazy.org/2017/03/budahazy-gyorgyot-8-ev-utan-felmentettek.html

Azóta jogerősen is kimondták, hogy Budaházyt minden ok nélkül, törvénysértően hurcolták el akkor provokatív módon a rendőrök és érthető volt a reakciója, hogy ellenállt! Ebből logikusan annak kellene következnie, hogy az ellene irányuló intézkedést látó szimpatizánsok reakciója is érthető volt. Vagyis az aznap, ebből az okból született ítéleteket semmissé kellene tenni!

De nem a saját ügyem az érdekes, mert sokan nagyobb büntetéseket kaptak hasonló dolgokért. Vannak, akik ellen a mai napig folyik a büntetőeljárás, vannak, akik letöltendő börtönbüntetést kaptak, vannak, akik felfüggesztett börtönbüntetést, és vannak, akiknek nemrég összesen 125 év fegyházat osztott ki a bíróság, mert a Gyurcsány-kormány kreált egy „terrorpert" a politikai ellenállókkal szemben.

https://kuruc.info/r/2/171598/

Most pedig ez a liberális csürhe vinnyog, amiért beviszik 1-2 aktivistájukat, mert a rendőröket dobálják. De ez még nem is lenne gond, mert mindenkinek joga van a nemtetszését kifejezni, de 2006-ot is rossz színben tüntetik fel, hogy a saját irhájukat mentsék! A mai napig az az egy érvük van, hogy a „balhét" kerestük. Ha a „balhét" kerestük volna, szerintetek most nem lennénk ott, ostobák? Teljesen más volt tartalmilag és minőségileg is az a korszak, az akkor nem egy Soros-fiókák általi CEU elleni tüntetéssorozat volt. Nem bántam meg semmit, nem is fogok, megtörni nem tudtak, nem is fognak soha! De akkor is felháborító az, hogy ami akkor bűn volt, most nem az.

A Fidesznek is ideje lenne már elgondolkodni azon, hogy nem csak az volt az áldozat a Gyurcsány-, Bajnai-ellenes tüntetések résztvevői közül, aki nem csinált semmit (mégis elítélték), mert nem azoknak köszönhetik a mostani 2/3-ot, hanem azoknak, akiket nem sikerült megfélemlíteni 2006. október 23-án, és utána is kimentek az utcára. Van, akiket semmivel sem lehetett eltántorítani a kitűzött céltól, se vízágyúkkal, se gumilövedékkel, se azonosítószám nélküli rohamrendőrökkel, se lovasrohamokkal, se veréssel, se kardlapozással, hogy csak az ellenünk indított nagyobb támadássorozatokat vegyem alapul az akkori rendőri vezetők és a kormány részéről. És mégsem jut eszébe a Fidesznek, hogy a régi ügyeket is semmissé tegye, illetve amnesztiát adjon azoknak, akik tágabb értelemben véve értük is tüntettek, hogy a Gyurcsány-Bajnai rezsim eltakarodjon végre.

Ha összefogunk, együtt talán sikerülni fog, hogy a magyarok igazságérzetének helyreállítása érdekében amnesztia szülessen a 2006 és 2010 közötti időszak politikai ellenállóinak ügyeiben!

http://www.citizengo.org/hu/45179-szulessen-kozkegyelmi-torveny-2006-2010-kozotti-idoszak-politikai-ellenalloi-erdekeben

Szabadságot a hazafiaknak!

Lencsi

(a Gyurcsány-Bajnai rezsim volt politikai meghurcoltja)

https://kuruc.info/r/20/171633/

Megvolt a liberális kultúr megnyilvánulás. Akkor a viszonosság elve alapján ezeknek se tisztesség se emberi méltóság nem jár. Egy - két lépéssel közelebb a ballib végső elszigetelődése felé, megint.

"Orbán geci, Áder nyeli" - Tegnap sem maradt el a rendőrlökdösés a XXI. századi européer demokraták részéről

És láthatóan nagyon élvezték. Hát persze: könnygáz és szemkilövés nincs, ehelyett van buli, étel és - főleg - ital, uncle Soros pedig bármeddig el tudja látni őket ezzel.

http://www.youtube.com/watch?v=_egbA3hRXok

Frissítés: egy igazi XXI. századi européer demokrata látható az alábbi videón - pocsék a minőség, de megéri megnézni. (Nem, nem Olgára gondoltunk.)

http://www.youtube.com/watch?v=ohE_Ve3TOfo

"Most hogy diktatúra van, most nem bántják a tüntetőket. Bezzeg mikor liberális demokrácia volt és szabadon kifejthette mindenki a véleményét, hány szemet kilőttek, hány embert elítéltek semmiért, hány embert agyonvertek."

"Nem értem miért gondolják hogy a demokrácia szó azt jelenti hogy a degenerált kisebbségeknek előjogok járnak."

"Művelt, intelligens "értelmiség", ezt termeli ki a felforgatóképző CEU, ahová a Lauder Javne a belépő."

"Ízekre szedte a Jobbikot a párt egykori kedvenc honlapjának, a Kuruc.infónak a törzsközönsége, miután Vona Gáborék szerdán bejelentették, ők is aláírják a balliberális pártok alkotmánybírósági beadványát a George Soros-féle CEU megmentéséért. Bár az egykori radikális párt próbálta azzal mentegetni a Soros melletti kiállást, hogy a „lex CEU" analógiájára ellehetetlenülhet például az erdélyi Sapientia egyetem, a Jobbikból teljesen kiábrándult egykori híveik átlátnak ezen és a többi álságos hivatkozáson, és hazaárulásnak tartják, amit a Jobbik művel. Van, aki „meglátogatná" a párt Villányi úti székházát, más Vona Gábor vadhajtáskénti „lenyesését" javasolja. Közben Borbély Zsolt Attilánál, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének volt vezetőjénél is végleg betelt a pohár: „nettó nemzetárulásnak" nevezte, amit a Jobbik a Soros-egyetem ügyében művelt.

„Sorosék pártjára állt", „Elment a maradék esze", „Áruló" – így alázták porig Vonáékat volt híveik (Frissítve)

http://pestisracok.hu/sorosek-partjara-allt-elment-maradek-esze-arulo-igy-alaztak-porig-vonaekat-volt-hiveik/

A Jobbik elnökségének döntését Szávay István, a párt országgyűlési képviselője jelentette be szerdán, ám sokatmondó, hogy azt nem árulta el, az elnökség mely tagjai szavaztak ellene, illetve mellette. Ez nyilván nem véletlen. Toroczkai László, a Jobbik alelnöke ugyanis néhány napja egy Facebook-bejegyzésében azt írta: a CEU-val „nem gyáván finomkodni kellene, hanem nemzetbiztonsági veszélyre hivatkozva betiltani, bezárni, a romjait pedig sóval behinteni". (Toroczkai teljes bejegyzését a cikk végén olvashatják el.) Toroczkaihoz hasonlóan látja George Soros kártékony ténykedését a Kuruc.info törzsközönsége is; a hozzászólók többsége tegnap elkeseredetten írt arról, milyen iszonyatos mélységekbe süllyedt egykori pártjuk, a Jobbik azzal, hogy a balliberális pártokkal –immár nem először – összefogva elárulta a nemzeti érdeket, és kiállt Soros mellett. Az alábbiakban néhány keményebb, de még szalonképes hozzászólás következik a sok közül, amelyek jól szemléltetik, milyen indulatokat váltott ki a radikális szférákban a párt pálfordulása:

A Jobbik házi honlapján, az Alfahír.hu-n is érkezett néhány elégedetlen komment a Szávay-féle bejelentésre volt jobbikosoktól, ám őket a párt „öklei" gyorsan „lefideszbérenceztek". Ez a honlap a Jobbiknak hazai pálya, így itt komolyabb vita nem is alakult ki.

Ám miközben régi támogatói elfordulnak a Jobbiktól, jönnek újak. Többek között olyan neves személyiségek beszéltek a balliberális pártok és a Jobbik összefogásának szükségességéről az elmúlt hónapokban, mint Heller Ágnes, Kőszeg Ferenc, Haraszti Miklós, vagy éppen maga Gyurcsány Ferenc. Hiába, ha egy pártnak ilyen új szimpatizánsai akadnak, a régiek maguktól is elszivárognak…

Borbély Zsolt Attila: Ez nettó nemzetárulás. Gyalázat.

Úgy tűnik, a Jobbik korábbi nemzetpolitikai kabinetjének vezetőjénél is végleg betelt a pohár. Facebook-bejegyzésében, amelyet a 888.hu szúrt ki, nemzetárulónak nevezte Vonáékat. Azt írta:

Hitelesnek éreztem a pártot, az elnökét, a tagságot. Ha voltak is kisebb-nagyobb hibák (a választás előtti regisztráció elutasítása, az Alaptörvény elutasítása, a vasárnapi boltzár ügyében megtett fordulat) a párt irányvonala vállalható volt 2016 őszéig. A népszavazási kampánybeli de facto demobilizálás (az a légből kapott propaganda-szöveg, hogy Orbánnak le kell mondani, ha nem lesz érvényes a voksolás otthonmaradásra buzdította azokat, akik a miniszterelnökben látták a fő ellenséget), a népszavazás utáni gyászos Vona-szereplés, amikor Gyurcsányhoz hasonlóan Vona is lemondásra szólította fel Orbánt, s végül a migránsügyi alkotmánymódosítás meg nem szavazása komoly fejtörést okozhattak azoknak, akik hozzám hasonlóan halálosan komolyan vették azt a jelszót, hogy „csak a Nemzet".

Borbély Zsolt Attila azt írta, azóta is volt néhány intő jel, de úgy vélte, az akár egy-egy botlás, tévedés, csoportpszichózis-eredménye is lehetett. Az viszont, hogy egy olyan politikai csatában, mely lényegében Orbán–Soros presztízsharcra hántható vissza, „egy olyan csatában, melyben a CEU nevű liberális agymosoda jövője a tét, Soros mellé állni: elfogadhatatlan, vállalhatatlan. Ez nettó nemzetárulás. Gyalázat". A volt jobbikos tisztségviselő úgy fogalmazott:

Nem megszavazni a CEU előjogait megnyirbáló törvényt, majd odaállni Gyurcsányék mellé jogállamiságról papolva? Mindez világosan jelzi, hogy ez a párt teljesen kifordult önmagából. Írhatnám, hogy szégyellem magam azért, hogy közöm volt hozzájuk, hogy a kezdet kezdetén évekig vezettem a nemzetpolitikai kabinetet társadalmi munkában, hogy elvállaltam egy be nem futó helyet a 2009-es Európai Parlamenti listájukon, hogy a párt létrejötte óta minden esetben rájuk adta a voksomat. Írhatnám, de nem írom, mert ez érzelem-diktált, hibás mondat lenne. Mindezt jó szívvel, belső indíttatásból, hittel tettem. Szégyelljék magukat azok, akik pénzért vagy számításból, elárulták a nemzeti ügyet, akik egy gyékényen árulnak a globális háttérhatalom helyi erőivel, akik méltatlanokká váltak arra, hogy tovább vigyék a Pongrátz Gergelytől kapott zászlót, akik elvették Jobbik lelkét, akiknek semmi más nem maradt a horizontjukon, mint a hatalom megszerzésének hiú ábrándja. Ezekre bízni az ország és a nemzet jövőjét? Soha!

Ezt írta néhány napja Toroczkai a CEU-ról

„Soros egyetemével nem gyáván finomkodni kellene, hanem nemzetbiztonsági veszélyre hivatkozva betiltani, bezárni, a romjait pedig sóval behinteni. A CEU (Közép-európai Egyetem) az elsikkasztott rendszerváltozás óta külföldről mozgatva, de Budapestről mérgezi a levegőt, támadja a nemzet és a társadalom alapjait. Nem csupán elsőként indította el például a régiónkban az elmebeteg, romboló, szélsőliberális gender-elméletet, de fészke és keltetője lett azoknak a politikusoknak, akik tönkretették a hazánkat. Olyan kártékony figurák oktatnak és oktattak a Soros-egyetemen, mint például Kis János, az SZDSZ alapítója, Bokros Lajos, a Horn-kormány népnyúzó pénzügyminisztere vagy Balázs Péter, a Bajnai-kormány Bilderberg-féle külügyminisztere. Rendszerváltozás csak úgy lehet, ha Soros minden csápját levágjuk, a méregkeverő egyetemét és agymosó médiumait éppúgy, mint a törvénytelen és erőszakos migrációt segítő szerv.""

Anonymous = SOROS, george

Milyen ideológia mellett állnak ki, ezzel szemben mit támadnak, világos az értéktelenség - választásuk. Sorost sejtik a mozgalom mögött.

De az százas, hogy az anonimusz franchise magyar leányvállalata full balliberális.

Ezek is csak rombolni tudnak, és liberális "mainstream" propaganda panelekkel dolgoznak. Oroszozás, Putyinozás, a jobboldal lediktatúrázása, és ennyi.

2013 nyara óta a balliberális oldalon gyűlölni kell az origót, mert Mészáros Lőrinc meg Habony Árpád. Igen. Ezeknek ok se kell, elég 1-2 fideszes nevet bedobni máris hörögnek.

Sorosista indíttatásból hekkelte meg az AnonymousHUN az Origót

"Nem tágítunk innen, amíg az origo ki nem vonszolja magát a kormánypártok végbeléből, és az egész putyinista propagandaoldal be nem zárja kapuit" – ezzel a szöveggel kezdődik a kormánypárti hírportál összes cikke alatt ugyanaz a több tucat, helyeként több száz hozzászólás.

Az AnonymousHUN néven, a hozzászólások számából és intenzitásából adódóan minden bizonnyal automatikusan, botokkal írt hozzászólások – vélhetően több ezer komment – szerda éjszaka jelentek meg a portál cikkei alatt, de még csütörtökön kora hajnalban is sorra élesedtek.

Az AnonymousHUN hekkerei az kifogásolják, hogy a portál érdemben nem számolt be a szerdai esti, a civiltörvény módosítása és a CEU-törvény miatt rendezett fővárosi demonstrációról. Pontosabban, ahogyan az elmúlt napokban, ezúttal is "csak" az MTI tudósítását közölték.

A több ezer hozzászólást az AnonymousHUN vélhetően csak úgy tudta közzétenni, hogy bejutott az Origó szerkesztőségi rendszerébe is. A szövegekben nemcsak arról írnak, hogy nem tágítanak, míg az Origó nem változtat a mostani gyakorlatán, hanem arról is: „ne feledjétek, együtt nagyon erősek vagyunk! Még találkozunk!".

Az Origó annak a New Wave Media Kft.-nek a tulajdonában van, amely a Vs.hu-t üzemeltetőjeként akkor került be a hírekbe, amikor kiderült, hogy jelentős "közpénzjellegét el nem vesztett közpénzzel" tömték ki Matolcsy MNB-s alapítványai. Akkor a Vs-től távozott számos újságíró, majd később az Origótól is (voltak, akiket kirúgtak, mások önként álltak fel). Egyikük, a sportrovat egy korábbi munkatársa márciusban nyílt levélben búcsúzott, amiben arról írt: hitvány hazugsággyárat csináltak a lapból, amely elvesztette hitelességét és karakterét, a mindezért felelős lapvezetőket a magyar újságírás pufajkásainak nevezte.

A lengyelek megmutatják, mi a betyár becsület

2017. április 12. 17:31 http://www.hunhir.info/?pid=hirek&id=103337

Lengyelország elutasítja az Európai Bizottság (EB) mindenfajta zsarolását, a testület messzemenően túllép hatáskörén - jelentette ki az MTI-nek nyilatkozva Witold Waszczykowski lengyel külügyminiszter szerdán Varsóban annak kapcsán, hogy Frans Timmermans, a bizottság első alelnöke a nap folyamán Brüsszelben lépéseket helyezett kilátásba az uniós alapértékek magyarországi védelme érdekében.

"Lengyelország sokszor hangsúlyozta, hogy nem egyezik bele az ilyen típusú zsarolásokba az EB részéről" – mondta el Waszczykowski. Úgy fogalmazott: az EB-nek őrködnie kellene az alapszerződésekben rögzített négy uniós szabadságelv felett, "de nem kellene olyan széles hatáskörrel rendelkeznie, mely révén a tagállamok minden történését felügyeli". Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek "szánalmas vádaskodásnak" minősítette Timmermans fellépését.

Az EB alelnöke – mint a miniszter fogalmazott - "az elmúlt két évben azért támadta Magyarországot, mert a bizottság és az ő személyes álláspontja ellenére is képesek voltunk eredményes választ adni az illegális bevándorlásra".

Munkáspártnak se tetszenek a libsik :

A liberálisok vért akarnak látni a pesti utcán

Megjelent: 2017. április 13. csütörtök, 09:36

Mintegy száz civil szervezet demonstrált a fővárosi Hősök terén a Civilizáció Facebook-csoport által szervezett rendezvényen szerda este. A békés demonstráció után a kemény mag a Fidesz-székháznál lökdösődött a rendőrökkel, később a vonuló tömeg elfoglalta az Oktogont, majd leállította a forgalmat a körúton. (http://mfor.hu)

A liberális erők provokálják a kormányt. A liberálisok vért akarnak látni a pesti utcán. Egyre erőszakosabb fellépésükkel ki akarják provokálni, hogy a rendőrség a rend fenntartása érdekében erőszakot alkalmazzon. A tüntetéseket valakik jelentős pénzzel támogatják. Sok ezres tüntetéseket nem lehet spontán szervezni, csak jelentős anyagi ráfordításokkal. A tüntetéseken nagyon sok a külföldi is. A magyar társadalom ügyeit a magyar embereknek választáson kell eldönteni. Elítéljük a liberálisok külföld által támogatott akcióit.

http://munkaspart.hu/mi-ti/1652-a-liberalisok-vert-akarnak-latni-a-pesti-utcan.html

CEU-tüntetés: a tehetős úri gyerekek akarnak hatalmat

Megjelent: 2017. április 10. hétfő, 09:53

A felsőoktatási törvény módosításának visszavonását követelték a Közép-Európai Egyetem (CEU) "ellehetetlenítése" elleni, Parlament előtt tartott tüntetésen résztvevők. A demonstrálók arra hívták fel Áder János köztársasági elnököt, hogy ne írja alá a jogszabályt. A szervezők este 7 óra után bejelentették, hogy vége a tüntetésnek, és kérték, hogy mindenki békésen menjen haza. Sokan a Parlament lépcsője előtti területen maradtak. A lépcsősor előtt állók és a rendőrök között többször lökdösődés alakult ki. A tömeg egy része este nyolc óra körül farkasszemet nézett a Parlament bejáratát őrző, egyre nagyobb számban megjelenő rendőrökkel. A résztvevők kitartóan, hangosan fütyültek, tiltakoztak. A tüntetők egy része agresszíven viselkedett, üvegekkel dobálták a rendőröket, akik azonban nem intézkedtek, békésen viselkedtek. (http://www.mti.hu)

A Közép-Európai Egyetem (CEU) nem a dolgozó emberek gyerekeinek egyeteme, hanem a tehetőseké. A tüntetők nem azért mentek az utcára, hogy a szegényeknek jobb életük legyen, hanem azért, hogy az ő életük még jobb legyen. A demokrácia számukra nem azt jelenti, hogy a dolgozó nép dönthet a sorsáról, hanem azt, hogy ők, a liberális értelmiség uralja az országot. Nem a társadalom valóságos gondjaira keresnek megoldást, hanem saját maguknak akarják a gesztenyét kikaparni. A tüntetés nem más, mint a tőkésosztály szocliberális részének kísérlete arra, hogy gyarapítsa táborát a választások előtt.

http://munkaspart.hu/mi-ti/1644-ceu-tuntetes-a-tehetos-uri-gyerekek-akarnak-hatalmat.html

A kurucon már alig maradt jobbikért kiálló kommenter : így helyes, nem is érdemlik meg

"Amikor felismerhető az ellenség arcvonala, a jó hadvezérek kitalálhatják az összecsapás előtt a stratégiát. Tudjuk, hogy a kommunista és SZDSZ-es utódpártok ripacskodása maga a zsidó métely, tehát ha pofánkba vágják a kesztyűt, harcolhatunk a hadijog örök érvényű szabályai szerint . De mi van akkor, ha egy párt nemzeti álcahálóba öltözik, barátnak és szövetségesnek hazudja magát, aztán a csata forgatagában hátulról átvágja az inainkat?"

Jobbikról van itt szó. És igen ez már nyílt árulás.

"Az ellenséget lehetett tisztelni, az árulóknak mindenütt megvetés járt."

"A vona gábor nevű erkölcsi hulla minden nap egyre töményebbet turházik a nemzeti érzelmű emberek képébe. Remélem, a választáson olyan ellencsapást fog elszenvedni ez a féreg, ami a politikai pályája végét jelenti."

"EZ A NAGY KIVÜLÁLLÓ SEMLEGESSÉG... .ITT MÁR NINCS MIT MONDANI!"

"Így van; olyan nincs, hogy küzdünk a szexuális elmebetegségek meg a migránsáradat ellen, aztán meg kiállunk egy olyan intézmény mellett, ami azokat tanítja, ill. szórólapozik a tüntetésein, hogy menjenek az emberek a határra is tüntetni a határzár megnyitásáért..."

"Ez a jobbik mar ballik! ballib!!! nem csak Simlicska hanem a cionisták is elfoglalták a pártot..."

"Nyugodt lehetsz, hogy EZT SEM fogja bebukni. Az egész ún. ellenzék fogja bebukni, de piszkosul. Az emberek többsége nem a dumának hisz, hanem a szemének: a szemével meg látja a bérkartont/folyószámlát meg az árakat, meg mindazt, ami huszonévnyi tökölés után a szeme láttára ÉPÜL B+, miközben a FizeSS tényleg lop, mint a gép! A fősodratú PC-lügenpresse kezd populáris irányba fordulni, mivel jönnek a VÁLASZTÁSOK, a populista nacionalista lustapista trappista pártok meg úgy jönnek föl, mint Dél-Alföldön a talajvíz...

Egyébként meg pántlikás páros lópikula minden orbánfikázó fülébe! HADBAN ÁLLUNK, ugyanis, aszimmetrikus, hibrid háborúban. Ilyenkor fel kell sorakozni a Vezér mögé - nem pedig minden létező és kreált kérdésben keresztbe feküdni, pláne nem sorskérdések esetében. Az meg hogy is lenne elvárható, hogy a sorskérdéseket DK/Jobbik módon oldja meg? "egyeztessen!" Aha. JA. 2/3-a van, mégis kivel meg minek egyeztessen? Kapott egy megbízást, ha nem teljesíti, majd leszavazzuk. HA Kádárnak 10 millió fasisztával nehezére esett szocializmust építeni, akkor mi hogy építsünk szociális, NEMZETI piacgazdaságot 2 millió zsidóval-cigánnyal, miközben "csak" 2,2-3,3 milliónyian támogatják a "nép-párti" kormány politikáját?"

https://kuruc.info/r/2/171653/

"Ócska rágalom az egész. Egy, értsd: EGY megrongált Jobbik plakátot sem láttam, ellenben a kormány legtöbb Brüsszel ellenes plakátját megrongálták. Mindig olyannal sajnáltatják magukat, amit ők maguk követnek el. De mit is várunk attól a Rabbiktól, ami úgy hazudik mint a vízfolyás, aminek képviselője (Mirkóczki) agyrémnek nevezte tegnap az álcivilek elleni törvényt?"

Beleértve a kunbélás rosszabbik jobbikot. "Magyarországnak kampec, ha engedjük, hogy a Kohn Béláék örökösei bármiféle hatalomhoz jussanak megint."

"NINCS ALTERNATÍVA NINCS ELLENZÉK CSAK ELLENSÉGEINK VANNAK, A FIDESZRE KELL SZAVAZNI!"

"Én jövőre legalább a választáson mindenképp biztosítom a magam részéről, hogy ne így legyen."

"inkább száz Orbán-diktatúra, mint a zsidó liberalizmus!"

"Felénk telefújtak mindent ilyen mocskos feliratokkal. Mégegy ok, hogy ne itt akarjak gyereket nevelni... Engem is idegesít, hogy ezek miatt a liberális agyhalottak miatt mire beérek dolgozni, kb. 10 trágár szöveget kell látnom (beleértve azt is, hogy utálom a rendetlenséget meg igénytelenséget, amibe pl. a buszmegállók üvegének telefirkálása is bele tartozik...), de ha még lenne egy olvasni tudó gyerekem is, most komolyan menjen úgy iskolába, hogy út közben megtanulja a "geci", "mocskos", "kúrva" (igen, így volt írva:D) stb. szavakat? :-/ Dolgozni nem szeretnek (nyilván nem is szorulnak rá Soros bácsi meg a haverjai miatt), csak Tourette-szindrómáskodni meg rongálni."

A sorosok, és a velük szövetséges simcsicska álnemzeti jobbikosok hol dolgoznak és mit lopnak, vagy netán magán a lopáson dolgoznak? Igen kéne nekik a hatalom ehhez.

"Aki a "CEU mellett" demonstrál, az pedig amellett demonstrál, hogy balliberális kormányt akar, ez tiszta sor."

Rabbik, abból is a szarabbik, ballibsik. "Micsoda egy takonygerincű csürhe! Eddig nem is gondoltam volna, hogy ennyi fostalicska van Magyarországon."

"Fujdogál a maidanista előszél, alakul a vihar, bár ne legyen igazam."

"És ezeket tanítjuk az egyetemeken ! Közpénzen persze ! Hogy,később minket pusztítsanak. Remélem nem sikerül nekik ! Ukrajna szintjét akarják, anarchiát !"

"Tegnap este kb fél orát néztem a FB-n HírTV közvetítést a parlamentöl. Hát azt hittem behalok
0 perc
- Menjünk a palotához
1 perc
- orbán takarodj
2 perc
- Ruszkik haza
3 perc
- Üljünk le, Üljünk le.

3 perc alatt eljutották onnan hogy a palotához mennek az Üljünk le és várjunk-ig. Aztán ahogy ma olvasom a híreket vége egy fasza Rave parti lett az Oktogonon. :)"

A hírtévé előbb lett áruló, hát most követte a jobbik is ezt az utat. Ha ugyan tévé ez a hazugsággyár, mert a gazdája veszélyes emberként közismert. És nem világos, hogyan kell azt érteni?! Maffia? :3 Vonalasabb ballib mára az álhírtévé, mint az ATV vagy az rtl klub!!!

"Annak idején kunbéla és bandája is teljesen veszélytelen csürhének látszott, amíg fegyverekhez nem jutottak..."

"a Maidanon ott voltak az..." izrüheli és CIA irányítók..." "Hidd el, itt is itt vannak."

"Abból a szempontból ez jó, hogy előmásznak és beazonosíthatóvá válnak a nemzetellenes csoportok, paraziták. Nem kell majd keresni őket, ha lehetőség lesz a befogásukra."

"Az usa most nem tervez drón csapást? Ja nem.. persze hisze ez már maga a democsokrácia:))) Itt diktatúra van? Egy valódi diktatúrában ezeket minimum szarrá vernék"

"Komolyabb balhéhoz ezek puhány kis pöcsök, a nagy része teljesen fogalmatlan, "bulikáznak" csak. Persze ott van sok felforgató elem is elvegyülve, de nem lesz ebből semmi komoly.

Maidanhoz egyrészt nagyon komoly több százezres tömeg kell, amely nem homogén, ahol megjelenik a társadalom minden csoportja. Nos, belátható, hogy a CEU-ért meg a szarosgyuri álcivil szervezeteiért nem fognak mindenféle tömegek utcára menni, csak a szokásos max. 50 ezer belpesti magyargyűlölő. De már most látszik, hogy tüntiről tüntire gyakorlatilag feleződik a tömeg.

Ez semmirekellő, kígyóvállú, szerencsétlen csürhe. Kétség kívül nagyon irritálóak, de teljesen veszélytelenek, persze azért szemmel kell őket tartani."

+1, mint mondtam, ballib tumblik és blogok. Egymásnak is hazudhatnak persze, és téves infók alapján is vélekedhetnek, azért isteníteni nem kel a libsiket, nem tévedhetetlenek. xD Inkább akkor már ajánlom magam XD a http://magyaridok.hu -t meg a http://Blogstar.hu -t, ha már a blogok maguk a téma e blogon. ;)

"A Jobbik a nemzeti radikális szavazatokat a magyar érdekek érvényesítése ellen használja fel! Ugyanúgy, mint az SZDSZ tette anno! Tehát magyarok lehet takarítani!"

"aki a Jobbikra akar szavazni, az tegye, de tudjon róla, hogy ezzel az MSZP-t és az SZDSZ-t támogatja, ugyanis a Jobbik e két párt fantomszervezete."

"A Jobbik feladata a nemzeti radikálisok szavazatának megszerzése volt, majd annak felhasználása a magyar érdekek ellen ! Ugyanúgy, ahogyan ezt anno az hangosan és radikálisan antikommunista SZDSZ tette ! Ez az árulási politika, egy aljas magyarellenesség !!!"