2018. április 26., csütörtök

Nem ingyen mozgatják az ellenzéket, az a befektetés, vagy befektetés védelem. Hogy több hasznot lehessen kivinni az országból, csökkenjen a nemzeti mozgástér, ne érjen véget soha a multik és bankok azt csinálunk amit akarunk korszaka. Nemcsak az oktatásban, a liberális logika szerint politizálnod NEKED nem lehet az uralkodó véleményterrorral szemben. Ugyanazt mondhatod és képviselheted mint ők, de akkor azt meg úgy minek. Egy ország esetében is tulajdonosi kérdés a szabadság, a nemzetközi liberális hálózat irányítHATja-e a közbeszédet, politikai eseményeket, médiát vagy inkább az ország polgárai "magukat uralják" azaz a választott képviselők megvédik őket a balos és káros külső beavatkozásoktól.

Ha a nép által választott erő irányítja az országot, akkor az nem diktatúra. Ha a hatalmat (erőszakkal) a nép akarata ellenére egy külső hatalom átveszi vagy ténylegesen bizonyos mértékig vezeti, akkor lehet diktatúráról beszélni.



Nem a kormány diktál akkor. Mint ahogy proletárdiktatúrában se a prolik diktáltak. SE a munkás, se a paraszt. Ballib = hazugság, és minden eleme az.



Így add át az ország függetlenségét brüsszeli bürokratáknak, akiket a nagytőkés lobbi lazán lekorrumpál, azaz megveszteget. Sőt, kifejezettenen a lopósokat teszik oda pl az offshore-osító nem lovag juncker jean claude.



A szervezett magánhatalom, amitől egyszerre semmilyen kormány nem tud megszabadulni. Kis országé még kevésbé.



Ezért kritizálják a nem kifejezetten nyugati típusú liberálizmus uralta országokkal történő külügyi kapcsolatépítéseket, a keleti és más nyitásokat.



A különféle libsiket, balosokat, zöldeket és a velük együttműködő ÁLcivileket + egyéb "udvartartást" mindig is valakik fizették valamiért valahonnét. Hát nem értünk, az egyszer biztos. Soros csak egy név, annak is eszperantó és nem magyar.







Nézem kik a szervezők, felszólalók. Az alig bujtatott liberális egyoldalú propaganda hatás és a kapcsolatháló építés is céljuk ezeknek, szeretnének kápók, janicsárok, vagy másszóval globalolib komprádor burzsóá helyltartók lenni.. A társadalom kárára, mert "mindenből egy van". A közgazdasági szűkösség fogalma még elég sok mindenre ráillik pontosan.



Nem ingyen mozgatják az ellenzéket, az a befektetés, vagy befektetés védelem.



Hogy több hasznot lehessen kivinni az országból, csökkenjen a nemzeti mozgástér, ne érjen véget soha a multik és bankok azt csinálunk amit akarunk korszaka. Igen, ezek a diszkriminátorok, hiszen ugyanazért a munkáért pl. vidéken kevesebbet fizetnek és ezt semmi sem indokolja, főleg nem a távolság. Amikor akár a "világ végéről" hozzák ide a termeléshez szükséges anyagokat, vagy árusítandó termékeket, nem fog számítani, főleg autópálya vasútvonal MELLETTI helyeken, és mégis kevesebb a bér például Tatabányán mint Budapesten, persze almát almával összehasonlítva : ugyanabban az állásban.





Mondom, nem aki kimegy nézegelődni egy utcai rendezvényre, hanem aki csinálja azt és szervezi, netán még fizetnek is neki érte. Felszólalásért bizony SZOKTAK, mert liberális zöld baloldalon van lóvé bőven, ha soros ha nem.



„Megdőlt, hogy »a tanulatlan vidék« segítette hatalomra a Fideszt. Ez ma az egyik legnagyobb önhazugság. Az igazság az, hogy a nagyvárosokban is, a diplomások körében is a Fidesznek volt relatív vagy akár abszolút többsége."



DE nem minden diploma hasznos sajnos, van néhány inkább ideológiai kondicionálásnak nevezhető, ballibzöld politizáláson kívül másra csak dísznek jó, kifejezetten himbilimbi diploma, melyekre nem nagyon van a versenyszférában szülség. Ceu káderekre, az ELte - Corvinus még mindig működtet büfészakokat, előbbi még gendert is!!!



Kifejezetten balos tanárok rendszerint nem túl jók a szakmájukban, amúgy is inkább a tehetségteleneket vonzza a ballib világa. Mivel ordas libsik és nem tudnak viselkedni, tele szájjal Orbánoznak akár egy általános iskolában tanítva, sőt : toborotnak az ellenségzéki rendetlenkedésekre rendszeresen. Gyerekeket is felhasználva a politikai céljaikért, ami mindig is tilos volt. DE a politizálás tilalma is egyoldalú néha. ÉS nincsenek kirúgva, mer' itten a diktatúra van, pedig ezek nem tanítók hanem komcsi lélekmérgezők.



Nemcsak az oktatásban, a liberális logika szerint politizálnod NEKED nem lehet az uralkodó véleményterrorral szemben. Ugyanazt mondhatod és képviselheted mint ők, de akkor azt meg úgy minek. Egy ország esetében is tulajdonosi kérdés a szabadság, a nemzetközi liberális hálózat irányítHATja-e a közbeszédet, politikai eseményeket, médiát vagy inkább az ország polgárai "magukat uralják" azaz a választott képviselők megvédik őket a balos és káros külső beavatkozásoktól.







A Betyársereg közleménye: "Egyetlen tagunk sem vett részt a szombati tüntetésen"





április 24, 2018 Hírmondó





Semmilyen formában nem tudunk azonosulni a szombati, úgynevezett "civil" tüntetés szellemiségével, s a demonstráción részt vevő szélsőliberális provokátorokkal. Az alábbi képen látható "polgárjogi aktivistát" nem ismerjük. Nem tagja a közösségünknek.



A Betyársereg hivatalos álláspontját ezekről a tüntetésekről IDE KATTINTVA olvashatják.





http://betyarsereg.hu/a-betyarsereg-kozlemenye-egyetlen-tagunk-sem-vett-reszt-a-szombati-tuntetesen/





A tisztánlátás végett: Belesétál végső csapdájába a liberalizmus





április 13, 2018 Akcióink





Az alábbi, a Hídfő hírportálom megjelent remek írást tekintheti mindenki a Betyársereg és az Erő és Elszántság Mozgalmak hivatalos állásfoglalásaként is, a szombati Budapestre tervezett tüntetés kapcsán.



Liberális pártok és külföldről finanszírozott civil szervezetek tüntetése Budapesten.



Lezajlott egy országgyűlési választás, melyen évtizedes távlatokban tekintve is kiemelkedően magas volt a részvételi arány. Ha történtek is kisebb szabálytalanságok, a kormány demokratikus legitimitása megkérdőjelezhetetlen. Amelyik ideológia most utcára küldi híveit, a demokrácia ellenségévé válik; ezért akarják a hazafiakat utcára küldeni – saját maguk helyett – a liberálisok.



Ez a demokratikus legitimitás elsődleges viszonyítási pont, mert a fejlett világban demokráciák működnek, tehát ideális esetben nem az az erő jut kormányra, amelyik hatékonyabban tud macskaköveket hajítani és rendőrökkel verekedni, még ha nagy tömegben elvegyülve is teszik mindezt.



Miközben folyamatban van az új kormány megalakulása, a Magyarországon jelen lévő szellemi irányzatok meghatározó alakjai döntést hoznak a túlélésről vagy halálról. A vas megmunkálói létrehozták és jó feszesre vonták ezt a kerítést, ami el fogja dönteni, melyik ideológia kell megsemmisüljön, és milyen értékek lehetnek részei az új Magyarországnak.



A kerítésnek két oldala van: támogatja-e egy eszmei irányzat a társadalmi többség akaratát és a demokratikus legitimitást, az ország szuverenitását, avagy nem támogatja.



A nemzeti radikalizmus és a hagyományos értelemben vett szélsőjobboldal meghatározó alakjai látszólag döntést hoztak arról, hogy a jobboldali értékek részei kell maradjanak az elkövetkező évtizedek Magyarországának. Ebben a pillanatban a demokratikus legitimitást támogatják, hogy átmentsék az általuk vallott értékeket a következő évtizedekbe. Ugyanakkor, akik a demokratikus renddel szemben, utcai erőszakkal akarnak kormányra jutni egy ilyen részvételi arányú országgyűlési választás után, közszemlére tett bűnözővé válnak, és magukkal rántják a történelem szemétdombjára mindazt, amit képviselnek.



Ez a kerítés két oldala.





A "felvilágosultság", a liberalizmus, a "haladó gondolat" és hasonlók képviselői épp döntéseket hoznak arról, hogy elkezdik megvalósítani mindazt a primitív barbarizmust, ami az általuk képviselt ideológiát valójából jellemzi. Macskaköveket akarnak hajítani, rendőrökkel akarnak verekedni, utcai harcot akarnak és lángokat. Általánosságban véve instabilitást akarnak. Nem támogatják a demokratikus rendet, inkább erőszakos bűnözőként magukkal rántanának a történelem szemétdombjára minden értéket. Hibát követnek el, és nem szabad ebben megzavarni őket – de részt venni sem szabad abban, amit művelnek.



A most következő tüntetésullámokkal, az utcai erőszakkal – a demokráciával szemben a legprimitívebb állati viselkedés bemutatásával – a liberalizmus végleg kiírja magát a XXI. század ideológiái közül. Normális ember nem akar olyan világban élni, ahol a többség szavazás által kinyilvánított akaratával szemben, erőszakos személyek bármelyik nap hatalomra juthatnak. A stabilitásnak ez a foka az afrikai országokat jellemzi, ezt a primitív afrikai politikai kultúrát akarják most meghonosítani Magyarországon a Soros-aktivisták. Akik szerint nem négy évük van hiteles arcokkal előállni és a választók bizalmát elnyerni, hanem egy elveszített választás után kell kimenni az utcára és tombolni, mint egy állat – a liberálisok -, azok épp ezekben a percekben válnak potenciális politikusból bűnözővé. Ők lélekben mindannyian afrikaiak, csak nincsenek ezzel tisztában.



Sokat fordult a világ a rendszerváltás óta. A rendszerváltás után a liberálisok óriási médiafölénnyel elhitették velünk, hogy ők képviselik a demokratikus rendet, és a nemzeti radikalizmus, a hagyományos értékeket képviselő jobboldali ifjúság egy rendszerellenes erő, vagy maga a terrorizmus melegágya. Ma már ők állnak az államiság oldalán, képviselik a stabilitást, szemben a felforgatásra törekvő – államellenes – liberális aktivistákkal. A liberalizmus a rendszer ellenségévé vált, és ez a jobboldali gondolkodók józan belátásának köszönhető.



Készülődik a nagy kormányellenes tüntetés, de közvetlen a választások után olyan ez a helyzet, mint egy nagy iratmegsemmisítő – ami a demokratikus legitimitással szemben most utcára vonul, az a rendszer ellenségévé válik, és az állam ellenségévé teszi az ideológiát, amit képvisel. Nem véletlen, hogy a balliberális gondolkodók pont egy jobboldali pártot próbáltak befolyás alá vonni és bevonni az államellenes felforgatásba: magukkal akarnak rántani minden értéket. Azt akarják, hogy hazafiakat mutogassanak terroristaként a médiában – ahogy ezt ők tették hosszú éveken át -, és ne a Soros-pribékeket. Ha a radikális jobboldalt nem tudják bevonni az államellenes felforgatásba, a liberalizmus napjai meg vannak számlálva: minél több erőszakos bűncselekményt követnek el a tüntetéseiken, annál inkább ország-világ számára egyértelművé válik, hogy a liberalizmus egy agresszív ideológia, ami a XX. századból maradt ránk.





http://betyarsereg.hu/a-tisztanlatas-vegett-belesetal-vegso-csapdajaba-a-liberalizmus/





Ezerkre az álcivil utcabálokra már csak a bizonytalan megy ki, azok közül aki nem ballib eleve magától már. Max. jobbikos megtévesztett lehet, nemzeti érzelmű, pláne radikális NEM, hiszen akkor látná mi miért történik, mint ahogy haházni vagy millázni se ment ki annak idején.



Amit meg sokan baloldali értékeknek hisznek, valójában nemzeti értékek. A nemzet is egy közösség és a society vagy societas is az.

Nem ingyen mozgatják az ellenzéket, az a befektetés, vagy befektetés védelem. Hogy több hasznot lehessen kivinni az országból, csökkenjen a nemzeti mozgástér, ne érjen véget soha a multik és bankok azt csinálunk amit akarunk korszaka. Nemcsak az oktatásban, a liberális logika szerint politizálnod NEKED nem lehet az uralkodó véleményterrorral szemben. Ugyanazt mondhatod és képviselheted mint ők, de akkor azt meg úgy minek. Egy ország esetében is tulajdonosi kérdés a szabadság, a nemzetközi liberális hálózat irányítHATja-e a közbeszédet, politikai eseményeket, médiát vagy inkább az ország polgárai "magukat uralják" azaz a választott képviselők megvédik őket a balos és káros külső beavatkozásoktól.

Ha a nép által választott erő irányítja az országot, akkor az nem diktatúra. Ha a hatalmat (erőszakkal) a nép akarata ellenére egy külső hatalom átveszi vagy ténylegesen bizonyos mértékig vezeti, akkor lehet diktatúráról beszélni.

Nem a kormány diktál akkor. Mint ahogy proletárdiktatúrában se a prolik diktáltak. SE a munkás, se a paraszt. Ballib = hazugság, és minden eleme az.

Így add át az ország függetlenségét brüsszeli bürokratáknak, akiket a nagytőkés lobbi lazán lekorrumpál, azaz megveszteget. Sőt, kifejezettenen a lopósokat teszik oda pl az offshore-osító nem lovag juncker jean claude.

A szervezett magánhatalom, amitől egyszerre semmilyen kormány nem tud megszabadulni. Kis országé még kevésbé.

Ezért kritizálják a nem kifejezetten nyugati típusú liberálizmus uralta országokkal történő külügyi kapcsolatépítéseket, a keleti és más nyitásokat.

A különféle libsiket, balosokat, zöldeket és a velük együttműködő ÁLcivileket + egyéb "udvartartást" mindig is valakik fizették valamiért valahonnét. Hát nem értünk, az egyszer biztos. Soros csak egy név, annak is eszperantó és nem magyar.



Nézem kik a szervezők, felszólalók. Az alig bujtatott liberális egyoldalú propaganda hatás és a kapcsolatháló építés is céljuk ezeknek, szeretnének kápók, janicsárok, vagy másszóval globalolib komprádor burzsóá helyltartók lenni.. A társadalom kárára, mert "mindenből egy van". A közgazdasági szűkösség fogalma még elég sok mindenre ráillik pontosan.

Nem ingyen mozgatják az ellenzéket, az a befektetés, vagy befektetés védelem.

Hogy több hasznot lehessen kivinni az országból, csökkenjen a nemzeti mozgástér, ne érjen véget soha a multik és bankok azt csinálunk amit akarunk korszaka. Igen, ezek a diszkriminátorok, hiszen ugyanazért a munkáért pl. vidéken kevesebbet fizetnek és ezt semmi sem indokolja, főleg nem a távolság. Amikor akár a "világ végéről" hozzák ide a termeléshez szükséges anyagokat, vagy árusítandó termékeket, nem fog számítani, főleg autópálya vasútvonal MELLETTI helyeken, és mégis kevesebb a bér például Tatabányán mint Budapesten, persze almát almával összehasonlítva : ugyanabban az állásban.


Mondom, nem aki kimegy nézegelődni egy utcai rendezvényre, hanem aki csinálja azt és szervezi, netán még fizetnek is neki érte. Felszólalásért bizony SZOKTAK, mert liberális zöld baloldalon van lóvé bőven, ha soros ha nem.

„Megdőlt, hogy »a tanulatlan vidék« segítette hatalomra a Fideszt. Ez ma az egyik legnagyobb önhazugság. Az igazság az, hogy a nagyvárosokban is, a diplomások körében is a Fidesznek volt relatív vagy akár abszolút többsége."

DE nem minden diploma hasznos sajnos, van néhány inkább ideológiai kondicionálásnak nevezhető, ballibzöld politizáláson kívül másra csak dísznek jó, kifejezetten himbilimbi diploma, melyekre nem nagyon van a versenyszférában szülség. Ceu káderekre, az ELte - Corvinus még mindig működtet büfészakokat, előbbi még gendert is!!!

Kifejezetten balos tanárok rendszerint nem túl jók a szakmájukban, amúgy is inkább a tehetségteleneket vonzza a ballib világa. Mivel ordas libsik és nem tudnak viselkedni, tele szájjal Orbánoznak akár egy általános iskolában tanítva, sőt : toborotnak az ellenségzéki rendetlenkedésekre rendszeresen. Gyerekeket is felhasználva a politikai céljaikért, ami mindig is tilos volt. DE a politizálás tilalma is egyoldalú néha. ÉS nincsenek kirúgva, mer' itten a diktatúra van, pedig ezek nem tanítók hanem komcsi lélekmérgezők.

Nemcsak az oktatásban, a liberális logika szerint politizálnod NEKED nem lehet az uralkodó véleményterrorral szemben. Ugyanazt mondhatod és képviselheted mint ők, de akkor azt meg úgy minek. Egy ország esetében is tulajdonosi kérdés a szabadság, a nemzetközi liberális hálózat irányítHATja-e a közbeszédet, politikai eseményeket, médiát vagy inkább az ország polgárai "magukat uralják" azaz a választott képviselők megvédik őket a balos és káros külső beavatkozásoktól.



A Betyársereg közleménye: "Egyetlen tagunk sem vett részt a szombati tüntetésen"


április 24, 2018 Hírmondó


Semmilyen formában nem tudunk azonosulni a szombati, úgynevezett "civil" tüntetés szellemiségével, s a demonstráción részt vevő szélsőliberális provokátorokkal. Az alábbi képen látható "polgárjogi aktivistát" nem ismerjük. Nem tagja a közösségünknek.

A Betyársereg hivatalos álláspontját ezekről a tüntetésekről IDE KATTINTVA olvashatják.


http://betyarsereg.hu/a-betyarsereg-kozlemenye-egyetlen-tagunk-sem-vett-reszt-a-szombati-tuntetesen/


A tisztánlátás végett: Belesétál végső csapdájába a liberalizmus


április 13, 2018 Akcióink


Az alábbi, a Hídfő hírportálom megjelent remek írást tekintheti mindenki a Betyársereg és az Erő és Elszántság Mozgalmak hivatalos állásfoglalásaként is, a szombati Budapestre tervezett tüntetés kapcsán.

Liberális pártok és külföldről finanszírozott civil szervezetek tüntetése Budapesten.

Lezajlott egy országgyűlési választás, melyen évtizedes távlatokban tekintve is kiemelkedően magas volt a részvételi arány. Ha történtek is kisebb szabálytalanságok, a kormány demokratikus legitimitása megkérdőjelezhetetlen. Amelyik ideológia most utcára küldi híveit, a demokrácia ellenségévé válik; ezért akarják a hazafiakat utcára küldeni – saját maguk helyett – a liberálisok.

Ez a demokratikus legitimitás elsődleges viszonyítási pont, mert a fejlett világban demokráciák működnek, tehát ideális esetben nem az az erő jut kormányra, amelyik hatékonyabban tud macskaköveket hajítani és rendőrökkel verekedni, még ha nagy tömegben elvegyülve is teszik mindezt.

Miközben folyamatban van az új kormány megalakulása, a Magyarországon jelen lévő szellemi irányzatok meghatározó alakjai döntést hoznak a túlélésről vagy halálról. A vas megmunkálói létrehozták és jó feszesre vonták ezt a kerítést, ami el fogja dönteni, melyik ideológia kell megsemmisüljön, és milyen értékek lehetnek részei az új Magyarországnak.

A kerítésnek két oldala van: támogatja-e egy eszmei irányzat a társadalmi többség akaratát és a demokratikus legitimitást, az ország szuverenitását, avagy nem támogatja.

A nemzeti radikalizmus és a hagyományos értelemben vett szélsőjobboldal meghatározó alakjai látszólag döntést hoztak arról, hogy a jobboldali értékek részei kell maradjanak az elkövetkező évtizedek Magyarországának. Ebben a pillanatban a demokratikus legitimitást támogatják, hogy átmentsék az általuk vallott értékeket a következő évtizedekbe. Ugyanakkor, akik a demokratikus renddel szemben, utcai erőszakkal akarnak kormányra jutni egy ilyen részvételi arányú országgyűlési választás után, közszemlére tett bűnözővé válnak, és magukkal rántják a történelem szemétdombjára mindazt, amit képviselnek.

Ez a kerítés két oldala.


A "felvilágosultság", a liberalizmus, a "haladó gondolat" és hasonlók képviselői épp döntéseket hoznak arról, hogy elkezdik megvalósítani mindazt a primitív barbarizmust, ami az általuk képviselt ideológiát valójából jellemzi. Macskaköveket akarnak hajítani, rendőrökkel akarnak verekedni, utcai harcot akarnak és lángokat. Általánosságban véve instabilitást akarnak. Nem támogatják a demokratikus rendet, inkább erőszakos bűnözőként magukkal rántanának a történelem szemétdombjára minden értéket. Hibát követnek el, és nem szabad ebben megzavarni őket – de részt venni sem szabad abban, amit művelnek.

A most következő tüntetésullámokkal, az utcai erőszakkal – a demokráciával szemben a legprimitívebb állati viselkedés bemutatásával – a liberalizmus végleg kiírja magát a XXI. század ideológiái közül. Normális ember nem akar olyan világban élni, ahol a többség szavazás által kinyilvánított akaratával szemben, erőszakos személyek bármelyik nap hatalomra juthatnak. A stabilitásnak ez a foka az afrikai országokat jellemzi, ezt a primitív afrikai politikai kultúrát akarják most meghonosítani Magyarországon a Soros-aktivisták. Akik szerint nem négy évük van hiteles arcokkal előállni és a választók bizalmát elnyerni, hanem egy elveszített választás után kell kimenni az utcára és tombolni, mint egy állat – a liberálisok -, azok épp ezekben a percekben válnak potenciális politikusból bűnözővé. Ők lélekben mindannyian afrikaiak, csak nincsenek ezzel tisztában.

Sokat fordult a világ a rendszerváltás óta. A rendszerváltás után a liberálisok óriási médiafölénnyel elhitették velünk, hogy ők képviselik a demokratikus rendet, és a nemzeti radikalizmus, a hagyományos értékeket képviselő jobboldali ifjúság egy rendszerellenes erő, vagy maga a terrorizmus melegágya. Ma már ők állnak az államiság oldalán, képviselik a stabilitást, szemben a felforgatásra törekvő – államellenes – liberális aktivistákkal. A liberalizmus a rendszer ellenségévé vált, és ez a jobboldali gondolkodók józan belátásának köszönhető.

Készülődik a nagy kormányellenes tüntetés, de közvetlen a választások után olyan ez a helyzet, mint egy nagy iratmegsemmisítő – ami a demokratikus legitimitással szemben most utcára vonul, az a rendszer ellenségévé válik, és az állam ellenségévé teszi az ideológiát, amit képvisel. Nem véletlen, hogy a balliberális gondolkodók pont egy jobboldali pártot próbáltak befolyás alá vonni és bevonni az államellenes felforgatásba: magukkal akarnak rántani minden értéket. Azt akarják, hogy hazafiakat mutogassanak terroristaként a médiában – ahogy ezt ők tették hosszú éveken át -, és ne a Soros-pribékeket. Ha a radikális jobboldalt nem tudják bevonni az államellenes felforgatásba, a liberalizmus napjai meg vannak számlálva: minél több erőszakos bűncselekményt követnek el a tüntetéseiken, annál inkább ország-világ számára egyértelművé válik, hogy a liberalizmus egy agresszív ideológia, ami a XX. századból maradt ránk.


http://betyarsereg.hu/a-tisztanlatas-vegett-belesetal-vegso-csapdajaba-a-liberalizmus/


Ezerkre az álcivil utcabálokra már csak a bizonytalan megy ki, azok közül aki nem ballib eleve magától már. Max. jobbikos megtévesztett lehet, nemzeti érzelmű, pláne radikális NEM, hiszen akkor látná mi miért történik, mint ahogy haházni vagy millázni se ment ki annak idején.

Amit meg sokan baloldali értékeknek hisznek, valójában nemzeti értékek. A nemzet is egy közösség és a society vagy societas is az.

"Azt meg, hogy ’90 óta csak rosszabb kormányaink voltak, senki nem cáfolta eddig, mert nem is lehet. Akkor meg mit hőzöngenek egyesek ellenem? Lehet jobbat kitalálni és meggyőzni az embereket róla. Azzal lehet nyerni. De azzal, ha az emberek napi tapasztalásával szemben olyan hangulatot keltünk, mintha itt valami dráma lenne, amivel szemben bármi áron fel kell lépni, akár még Gyurcsánnyal is összefogva, azzal úgy lehet járni, mint ahogy most az Jobbik járt. Mert az igazi értelmetlen gyűlöletkeltést az ellenzék folytatta itt és sajnos a Jobbik is – régi önmagát feladva – átvette a ballibsi gyűlölködési stílust (emlékszünk mivel indított? “Ti dolgoztok, Ők lopnak!”). Ez óriási hiba volt! Ennek az országnak – szerencsénkre – van egy jelentős méretű, összetartó nemzeti érzelmű választói tömege. Aki emelni akarja Magyarországot a világpolitikában, annak ezt a tömeget kell maga mellé állítania, őket kell meggyőz

Hogy járt a jobbik, hát betagolódva a ballibzöld moslékba lejáratta saját magát.



Nem a különféle, valamikor még szimpatizáns nemzetieket és radikálisokat, hanem magát a pártot.





Egyvalamihez azért, kiegészíteném, a nyugdíjasok féltik a gyerekeik - unokáik jövőjét, elég sok nemzeti van köztük újabban.





A diákok egyszerűen fogékonyak az újra és könnyen befogadnak ideológiailag olyasmiket is, amiket inkább NEM kéne. Ha valaki megkérdőjelezi a tekintélyt, akkor a mindenféle liberálisokat miért fogadja el iránymutatónak? :3.





A leggazdagabbak közül igen sok kifejezetten gyűlöli a teljes jobb, nemzeti, konzervatív oldalt. Mert nem vadkapitalista neoliberális az, és azért. IS. Mert akad köztük a jellegzetes fajta magyargyűlölő, kereszténygyűlölő internacionalista típus is.



Néhányan konzervatívnak hazudják magukat, mondjuk mint bokros lajos, de valójában a vadkapitalista világot akarják konzerválni mindörökre.





Aki ahhoz a struktúrához igazodik ami éppen ténylegesen erősebb (nem a kormány az), és nincs semmi önálló hátsó gondolata, az ilyen diák vagy egyéb bizony nem lázadó hanem konformista.





A társadalmi periférián levők egy része nem balos, ők meg már tudják ezt, azért nem ballibzöldek és nem is dzsobbikosok. Maga a baloldal sem baloldali, az meg a másik. :3





Ezért kell a jobboldalnak is médiát vennie vagy építenie, igen mindenféle fajtát így bulvárt is, mert van akihez csak ez vagy az jut el. A közbeszédet a médiakutatók szerint is tudja a kutatásuk tárgya irányítani.



Nem érdekes ha nem elegáns a szervezett neolib magánhatalmisták szabályai szerint valami ellenük hatékony lépés. Az mind hadicsel, és háború van. A stopsoros féle egyszerű üzenetek mennek át a legjobban sokaknál. Tudja ezt a bal jól, azért vannak meg nekik is a jellegzetes mém - téma szavaik.





Melyik tévés reklám olvas fel 3 oldal szöveget, de a nem tévésekre se jellemző. HA ez így működőképes átvitel, akkor így kell hatásosra megcsinálni.



Akit a részletek érdekelnek majd úgyis utánanéz, de ahhoz először kell hogy érdekelje egyáltalán az említett TÉMAKÖR. Ne nézzünk le senkit csak azért mert... Hogy a liberálisok népellenes tervei miben érintik az ő életét, neki is joga van tudni. :)



Soha sem ad jó tanácsot maga ellen egy ballibzöld. Nem az ő feladatuk megszabni, mi hogy lehetünk nemzetiek. Ők globalisták, és annak is a nemjó változatát képviselik, a ténylegesen ebből a hálózatból megélők jópénzért persze.



Nem zavarta a balosokat a kilencvenes években a saját szinte totális média és közbeszéd uralmuk - és még később is úgy 90 / 10 volt az arány.



Hadd legyen látható, ki a soros ÉS egyéb, mert ez a stop soros törvény norvég vagy usa-beli liberális pénzekre is vonatkozni fog. Transparency international, átlátszó. :D amúgy ez a 2 is ilyen



Amit a jobbik se akar láthatóvá tenni : melyik ál civilek mögött kinek a milliói állnak. Ezért kellett a kétharmad, ezért az ellenség óbégatása amiatt.







"Láthatóan a pártokrácia már tökéletesen megmérgezte az agyát itt sokaknak. Hol van az előírva, hogy egy kormányt csak mocskolni lehet? Ez csak pártérdek mentén értelmezhető. Egy hazafi elmondja arról, ami jó, hogy jó és arról, ami rossz, hogy rossz. Ennyi!



Nem lettem fideszes, csak elismerem, hogy Orbánnak van pár jó lépése. Azt meg, hogy '90 óta csak rosszabb kormányaink voltak, senki nem cáfolta eddig, mert nem is lehet. Akkor meg mit hőzöngenek egyesek ellenem?



Lehet jobbat kitalálni és meggyőzni az embereket róla. Azzal lehet nyerni. De azzal, ha az emberek napi tapasztalásával szemben olyan hangulatot keltünk, mintha itt valami dráma lenne, amivel szemben bármi áron fel kell lépni, akár még Gyurcsánnyal is összefogva, azzal úgy lehet járni, mint ahogy most az Jobbik járt.



Mert az igazi értelmetlen gyűlöletkeltést az ellenzék folytatta itt és sajnos a Jobbik is – régi önmagát feladva – átvette a ballibsi gyűlölködési stílust (emlékszünk mivel indított? "Ti dolgoztok, Ők lopnak!"). Ez óriási hiba volt!



Ennek az országnak – szerencsénkre – van egy jelentős méretű, összetartó nemzeti érzelmű választói tömege. Aki emelni akarja Magyarországot a világpolitikában, annak ezt a tömeget kell maga mellé állítania, őket kell meggyőzni, hogy az a jó, amit ő hirdet, mert csak ezzel a tömeggel lehet építkezni. Ezt én társadalmi középtömegnek hívom, a Lacival anno életre hívott Hunnia mozgalmunk is ennek a társadalmi középtömegnek kínált egy új alternatívát.



A valamilyen szempontból társadalmi perifériának (nyugdíjasok, diákok, lecsúszott rétegek) számítókra alapozott – jellemzően baloldali logikájú – politika soha nem tudott és nem is fog tudni építkezni, csak felélni, rombolni.



Ezt kell szem előtt tartani egy hazafias elkötelezettségű politikusnak és akkor sikerre juthat ő is és az ország is vele."



Budaházy György

"Azt meg, hogy ’90 óta csak rosszabb kormányaink voltak, senki nem cáfolta eddig, mert nem is lehet. Akkor meg mit hőzöngenek egyesek ellenem? Lehet jobbat kitalálni és meggyőzni az embereket róla. Azzal lehet nyerni. De azzal, ha az emberek napi tapasztalásával szemben olyan hangulatot keltünk, mintha itt valami dráma lenne, amivel szemben bármi áron fel kell lépni, akár még Gyurcsánnyal is összefogva, azzal úgy lehet járni, mint ahogy most az Jobbik járt. Mert az igazi értelmetlen gyűlöletkeltést az ellenzék folytatta itt és sajnos a Jobbik is – régi önmagát feladva – átvette a ballibsi gyűlölködési stílust (emlékszünk mivel indított? “Ti dolgoztok, Ők lopnak!”). Ez óriási hiba volt! Ennek az országnak – szerencsénkre – van egy jelentős méretű, összetartó nemzeti érzelmű választói tömege. Aki emelni akarja Magyarországot a világpolitikában, annak ezt a tömeget kell maga mellé állítania, őket kell meggyőz

Hogy járt a jobbik, hát betagolódva a ballibzöld moslékba lejáratta saját magát.

Nem a különféle, valamikor még szimpatizáns nemzetieket és radikálisokat, hanem magát a pártot.


Egyvalamihez azért, kiegészíteném, a nyugdíjasok féltik a gyerekeik - unokáik jövőjét, elég sok nemzeti van köztük újabban.


A diákok egyszerűen fogékonyak az újra és könnyen befogadnak ideológiailag olyasmiket is, amiket inkább NEM kéne. Ha valaki megkérdőjelezi a tekintélyt, akkor a mindenféle liberálisokat miért fogadja el iránymutatónak? :3.


A leggazdagabbak közül igen sok kifejezetten gyűlöli a teljes jobb, nemzeti, konzervatív oldalt. Mert nem vadkapitalista neoliberális az, és azért. IS. Mert akad köztük a jellegzetes fajta magyargyűlölő, kereszténygyűlölő internacionalista típus is.

Néhányan konzervatívnak hazudják magukat, mondjuk mint bokros lajos, de valójában a vadkapitalista világot akarják konzerválni mindörökre.


Aki ahhoz a struktúrához igazodik ami éppen ténylegesen erősebb (nem a kormány az), és nincs semmi önálló hátsó gondolata, az ilyen diák vagy egyéb bizony nem lázadó hanem konformista.


A társadalmi periférián levők egy része nem balos, ők meg már tudják ezt, azért nem ballibzöldek és nem is dzsobbikosok. Maga a baloldal sem baloldali, az meg a másik. :3


Ezért kell a jobboldalnak is médiát vennie vagy építenie, igen mindenféle fajtát így bulvárt is, mert van akihez csak ez vagy az jut el. A közbeszédet a médiakutatók szerint is tudja a kutatásuk tárgya irányítani.

Nem érdekes ha nem elegáns a szervezett neolib magánhatalmisták szabályai szerint valami ellenük hatékony lépés. Az mind hadicsel, és háború van. A stopsoros féle egyszerű üzenetek mennek át a legjobban sokaknál. Tudja ezt a bal jól, azért vannak meg nekik is a jellegzetes mém - téma szavaik.


Melyik tévés reklám olvas fel 3 oldal szöveget, de a nem tévésekre se jellemző. HA ez így működőképes átvitel, akkor így kell hatásosra megcsinálni.

Akit a részletek érdekelnek majd úgyis utánanéz, de ahhoz először kell hogy érdekelje egyáltalán az említett TÉMAKÖR. Ne nézzünk le senkit csak azért mert... Hogy a liberálisok népellenes tervei miben érintik az ő életét, neki is joga van tudni. :)

Soha sem ad jó tanácsot maga ellen egy ballibzöld. Nem az ő feladatuk megszabni, mi hogy lehetünk nemzetiek. Ők globalisták, és annak is a nemjó változatát képviselik, a ténylegesen ebből a hálózatból megélők jópénzért persze.

Nem zavarta a balosokat a kilencvenes években a saját szinte totális média és közbeszéd uralmuk - és még később is úgy 90 / 10 volt az arány.

Hadd legyen látható, ki a soros ÉS egyéb, mert ez a stop soros törvény norvég vagy usa-beli liberális pénzekre is vonatkozni fog. Transparency international, átlátszó. :D amúgy ez a 2 is ilyen

Amit a jobbik se akar láthatóvá tenni : melyik ál civilek mögött kinek a milliói állnak. Ezért kellett a kétharmad, ezért az ellenség óbégatása amiatt.



"Láthatóan a pártokrácia már tökéletesen megmérgezte az agyát itt sokaknak. Hol van az előírva, hogy egy kormányt csak mocskolni lehet? Ez csak pártérdek mentén értelmezhető. Egy hazafi elmondja arról, ami jó, hogy jó és arról, ami rossz, hogy rossz. Ennyi!

Nem lettem fideszes, csak elismerem, hogy Orbánnak van pár jó lépése. Azt meg, hogy '90 óta csak rosszabb kormányaink voltak, senki nem cáfolta eddig, mert nem is lehet. Akkor meg mit hőzöngenek egyesek ellenem?

Lehet jobbat kitalálni és meggyőzni az embereket róla. Azzal lehet nyerni. De azzal, ha az emberek napi tapasztalásával szemben olyan hangulatot keltünk, mintha itt valami dráma lenne, amivel szemben bármi áron fel kell lépni, akár még Gyurcsánnyal is összefogva, azzal úgy lehet járni, mint ahogy most az Jobbik járt.

Mert az igazi értelmetlen gyűlöletkeltést az ellenzék folytatta itt és sajnos a Jobbik is – régi önmagát feladva – átvette a ballibsi gyűlölködési stílust (emlékszünk mivel indított? "Ti dolgoztok, Ők lopnak!"). Ez óriási hiba volt!

Ennek az országnak – szerencsénkre – van egy jelentős méretű, összetartó nemzeti érzelmű választói tömege. Aki emelni akarja Magyarországot a világpolitikában, annak ezt a tömeget kell maga mellé állítania, őket kell meggyőzni, hogy az a jó, amit ő hirdet, mert csak ezzel a tömeggel lehet építkezni. Ezt én társadalmi középtömegnek hívom, a Lacival anno életre hívott Hunnia mozgalmunk is ennek a társadalmi középtömegnek kínált egy új alternatívát.

A valamilyen szempontból társadalmi perifériának (nyugdíjasok, diákok, lecsúszott rétegek) számítókra alapozott – jellemzően baloldali logikájú – politika soha nem tudott és nem is fog tudni építkezni, csak felélni, rombolni.

Ezt kell szem előtt tartani egy hazafias elkötelezettségű politikusnak és akkor sikerre juthat ő is és az ország is vele."

Budaházy György