2016. augusztus 30., kedd

Budaházyék hunniás koncepciós perének népmegfélemlítő célzatú üzenete : Békés úton nem lehetséges már a rendszerváltás, a joggal büntetlenséget biztosítanak maguknak a gazemberek, és csak a saját hatalmukat védik.

Békés úton nem lehetséges már a rendszerváltás, a joggal büntetlenséget biztosítanak maguknak a gazemberek, és csak a saját hatalmukat védik ez Budaházyék hunniás koncepciós perének népmegfélemlítő célzatú üzenete.



A fidesz teljesen ugyanaz mint a ballib, nincs különbség. Nem magyarok és nem nemzetiek. A nemzet egy összetartó közösség volna, ezek meg harácsoló elnyomó pökhendi rablóbanda, körbe érvényesülnek és kölcsönösen védik egymás seggét. Igazságszolgáltatás nincs, oliggarchák büntetlenül offshore-olnak, és politikai foglyok is vannak.



Handó tünde az, aki a vörösiszapömlés felelőseinek FELMENTŐ ítéletei utáni teljesen jogos közfelháborodásra "igazságszolgáltatás függetlenségéért" sipítozott.



Bírói - ügyészi szinten rengeteg nemzetellenes elem van a fiatalabbak közt is, így hát a liberálisoktól nem független ez a hatalmi ág sem. 20 évtől életfogyt az egész nemzetellenes azaz antiszociális liberális kasztnak, fideszestől. Szarba néznek ezek minket, a hatalmuk nélkül nagy senkik, azt meg állítólag a néptől kapták, minket ugyan nem képviselnek tehát jogunk van azt visszakérni tőlük, és ha nem adják... A fideszdsz-t nem választásokon fogják leváltani. :P



Lovas István "a legteljesebb undorral" írt levelet Handó Tündének



Handó Tünde

Országos Bírósági Hivatal elnöke

Tárgy: Budaházy György elítélése



Asszonyom!



A Fővárosi Törvényszék első fokon 13 év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcsoport vezetésével vádolt Budaházy Györgyöt. Áldozatainak száma: 0.



2016. január 28-án a Veszprémi Törvényszék mind a 15 vádlottat felmentette az ajkai vörösiszap-tragédia ügyében, ahol az áldozatok száma 10 volt. A katasztrófát okozó cég történetében Gyurcsány neve is előjött.



Facebook-oldalamon a háttérképen a 2006. őszi gyurcsányista terror-rezsim vérző áldozatai látszanak. Ott ez a link visz a blogomra.



http://lovasistvan.hu/tegyeadolgat/



Ahol ez olvasható:



Az elsőfokú bíróság 2015. október 29-én gyakorlatilag felmentette a 2006. őszi rendőri brutalitások parancsnokait.



2012 januárjával Handó Tünde az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöki posztjával megkapta azt a jogot, hogy bármely ügyben kijelölheti az eljáró bíróságot, ráadásul egy személyben gyakorolhatja az összes kinevezési, áthelyezési, leváltási és irányítási jogkört is.



Az áldozatokra emlékezve, és az elmaradt társadalmi igazságszolgáltatáson való széles körű felháborodás miatt Facebook-háttérképemet akkor cserélem le, ha Handó eleget tesz megbízásának vagy távozik a posztjáról.

Az ön kinevezése után az alkotmányügyi bizottság MSZP-s tagjai "szégyenteljes színjátéknak" nevezték a jelölési folyamatot.



Nem hiszem, ha túloznék, ha kijelentem, ma Magyarországon milliók értenek egyet ezzel az ellenszenves, diktátori gyökerekből kinőtt és szerencsére súlyosan sorvadó párt akkori véleményével.



A legteljesebb undorral:



Lovas István



Kúrcsány szabadlábon, Budaházy 13 évet kapott...



Most ugyanaz a fortyogó düh feszít, mint 2006. szeptember 17-én, mikor napvilágra került a kúrcsányi beszéd. Kúrcsány szabadlábon zülleszt a sorsdöntő népszavazás ellen, míg azt a Budaházy Gyurit, aki épp az ő zsarnoksága ellen, az elcsalt 2002-es választás szavazatainak újraszámlálása mellett állt ki– amikor a fityesz kiesett a hatalomból – ma első fokon 13 év fegyházra ítélte a „független" magyar bíróság, amely korábban minden lopó, csaló, hazudó szoci és SZDSZ-es gazembert fölmentett.





Ezért hívom én FDSZ-nek a fityeszt, mert valójában még ma is az SZDSZ fiókszervezete. Javaslom, kezdjük el így hívni őket, alaposan rászolgáltak a "nagy fülkeforradalmárok".



Csatolok egy 2010-ben született saját írást erről. Nem írtam át, az eredetit küldöm.



Gondolatok az FDSZ (Fiatal Demokraták Szövetsége) népfrontos, bolsevik utóérzésű ajánlószelvény-gyűjtő offenzívája kapcsán



Lassan egy hónapja, hogy elkezdődött. Zord, zimankós hideg tél volt akkor.



Az ajánlószelvények kézbesítése teljesen kiszámíthatatlan volt a be nem avatottak számára Győrött. Volt, hogy egy lakásban lakó családtagok se egyszerre kapták kézhez. Később itt is hallottunk fölfeszített postaládákról, eltűnt cédulákról.



Mondják, hogy sok helyen nem is a postás, hanem az FDSZ-es aktivista (sok diák, aki fizetségért aktívkodott) vitte föl a lakásokba a szelvényeket, melyeket egyúttal be is gyűjtött.

Sokan mondták, hogy az aktivisták így kezdték: „Mi a jobboldalnak gyűjtünk: Orbán Viktornak és Vona Gábornak egyaránt. A szelvény tetejét ne is tessék kitölteni, azt majd mi megcsináljuk, csak tessék itt alul aláírni!" – mondták, és már vitték is a cédulákat. Aljas eljárás, megtévesztés, csalás!

A jobbikosok pedig ilyen válaszokat kaptak a választóktól: már elkéstek, a Fidesz már elvitte. Vagy: „Még meg se kaptuk!" Vagy: „Már eladtuk!"

Igen. Azt is mondták, hogy az aktivisták állítólag 300Ft-ot kaptak egy szelvényért az FDSZ-nél és az MSZP-nél, 600Ft-ot az MDF-nél.



Mi lehet az FDSZ célja a fölperzselt föld taktikájával? Azzal, hogy 2 millió szelvény összegyűjtése volt a bevallott cél?

Talán, hogy megnehezítse, sőt ellehetetlenítse a kisebb pártok indulását.

Hogy csak ők indulhassanak: azok, akiket 20 éve kivétel nélkül az MSZMP szemelt ki vagy engedett a közéletbe, és akiken kívül a mai napig senki sem tudott a magyar Országgyűlésbe kerülni. (A MIÉP az MDF parlamenti frakciójából vált ki.)

Hogy ugyanúgy, ahogy 1990 előtt is, most is csak a „Hazafias Népfront" jelöltje indulhasson és kaphasson 98%-ot. Emlékeztek, magyarok?

A mai FDSZ és MSZP vezetők 1990 előtt egyaránt KISZ-vezetők voltak. A világhálón kering a MISZOT 1988 vagy 1989-es sajtótájékoztatójának videója, ahol Stumpf István elnök mellett két alelnök is fölismerhető az asztalnál: az egyiket Kövér Lászlónak, a másikat Gyurcsány Ferencnek hívják… Igen, igen!



Vagy az is lehet a cél, hogy a temérdek cédula birtokában azokat olyan pártocskáknak lehet bizonyos ellenszolgáltatás fejében átadni, melyek a rivális csapat esélyét csökkentik. Volt már erre példa: pont egy évvel ezelőtt a ferencvárosi időközi választáson. Emlékeztek, magyarok?



Jobbikos jelöltként és egyben kopogtatócédula gyűjtőként azt éreztem, hogy kísért a múlt. Beleborzongok most is.



Volt itt egyáltalán bármilyen változás 1990-ben? Azon kívül, hogy szándékos lepusztítás után mindenünket elkótyavetyéltek, saját- és idegen megbízók zsebébe „privatizáltak", közben az egekig halmozták az adósságunkat? Hiszen, ha még most is MSZMP egypárt-diktatúra lenne, annak a bolsevik pártnak Gyurcsány, Bajnai és bandája lenne a vezetősége! És alighanem Orbán, Kövér és bandája lenne a párton belüli ellenzék. Akik persze tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy meddig mehetnek el, és ezeket a játékszabályokat még véletlenül sem sértenék meg. (Most jogállami eszközöket emlegetnek. Közben az elvtársak és elvtársnők „abszolút jogállami keretek között" a felszámolás előtti végkiárusítás legvégére juttatták Magyarországot.)



Kik is ők, az FDSZ vezetői, akik ilyen módszerekhez folyamodnak? Mert szigorúan csak róluk, a vezetőkről van szó: a tagok és a szimpatizánsok elsöprő többsége tisztességes, jóhiszemű magyar ember, akik valami megmagyarázhatatlan ok miatt még mindig hisznek annak a vezetőségnek, mely már olyan sokszor becsapta őket.



Annak idején a Szabad Demokraták Szövetségének ifitagozata voltak, (ezért használom az FDSZ rövidítést), akik nyegle, pökhendi liberalizmusukban még idősebb elvtársaikon is túltettek.



Akik Soros György pénzén kupálódtak nyugati egyetemeken, intézetekben. Vajon mit vállaltak ott ezek a kiszemeltek? Mivel foghatja, vagy mivel zsarolhatja őket a háttérhatalom képviselője? (Talán Soros rögeszméje a narancs? Nálunk is, Ukrajnában is. Ez a narancssárga a fő szín mostani választási plakátjaikon is a világoskék mellett. Nemzeti színek, jelképek még véletlenül sincsenek, kivéve a KDNP pici jelvényét.)



Akik a trianoni országcsonkítás évfordulóján farmernadrágban vonultak ki az Országgyűlés ülésterméből, mikor valaki egy perces néma fölállással kívánt a tragédiánkra emlékeztetni. Emlékeztek, magyarok?



Akik Antall József halála és az MDF zsugorodása után retorikát cseréltek, - de szívet és világnézetet nagyon nagy valószínűséggel nem, mivel ilyet felnőtt fejjel nem tesz az ember, egy egész pártvezetés egyszerre pedig bizonyosan nem - és betöltötték a nemzeti oldalon keletkezett légüres teret.



Akik 1998 és 2002 között viszonylag jó világot teremtettek, ezt el kell ismernünk, és el is ismerjük, de nem mertek olyan alapvető dolgokhoz hozzányúlni, mint az adósságszolgálat, a Nemzeti Bank, a külhoni magyarok magyar állampolgárságának visszaadása, a tömegtájékoztatás tökéletes balliberális monopóliuma, és még sorolhatnám, és azóta ezek a mulasztások százszorosan megbosszulták magukat.



Akik a 2002-es választások idején kormányon voltak, ők vezényelték le a választást, de a rengeteg csalásról szóló bejelentést mégis a szőnyeg alá söpörték, és még a szavazatokat sem voltak hajlandók újraszámoltatni, holott így kiestek a kormányzati pozícióból. Ezt csakis úgy lehet megmagyarázni, hogy valamilyen rejtett erő vagy titkos megállapodás állt lelépésük mögött.

Egyszer talán megtudjuk. Különben úgy érzem, 2010 az igazság éve lesz. Egyértelműen kiderül ki hol áll, és mit is akar valójában.



Akik 2004. december 5. előtt csak félszívvel és langyosan (mérsékelten!) álltak a népszavazás mögé, így az érvénytelen lett, újabb trianoni csonkolást okozva immár a magyar lelkekben. Emlékeztek, magyarok?



Akik 2005. szeptember 26-án Orbán Viktor korábbi székelyföldi ígéretét meghazudtolva egy emberként szavazták meg feltételek nélkül Románia uniós csatlakozását. (E sorok írója akkor ábrándult ki végleg belőlük.)



Akik a 2006-os választásokat állítólag nem is akarták megnyerni. (Ezzel természetesen becsapva és félrevezetve minden rájuk szavazó magyart!)



Akiknek vállaltan testvérpártja az izraeli Likud! Tudtátok, magyarok?



Akik nem tiltakoztak elég határozottan, mikor a 2006-os választások után a kormányprogram a választási programnak éppen az ellenkezője lett.

Emlékszem az első civil tiltakozásra a Kossuth téren. Alig voltunk néhányan. Igen, az istenadta nép is hibás, hogy hagyta magát. De igaz a mondás, mely szerint leltár-listákat lehet igazgatni, de a népet vezetni kell!

Hány, de hány nyílt levél íródott az elmúlt években Viktornak, melyben kérik, esdekelve, könyörögve kérik őt, hogy cselekedjen, hívja híveit az utcára, mert nagyon sokan leszünk és bőven elegen is a hazug csaló banda megbuktatására! Pusztába kiáltott szó maradt mindahány.

Magyarázat csak egy lehet: nem is akarták átvenni a hatalmat!

Vagy ha ők akarták is volna, de valami magasabb hatalom, melynek szava fontosabb számukra, mint a magyar nép akarata, megtiltotta nekik…



Akik nem álltak egy emberként a Kossuth téren gyülekezők mellé az öszödi beszéd kiszivárogtatása napján 2006. szeptember 17-én este és utána. Emlékeztek, magyarok?



Akik soha nem álltak a Kossuth tériek mellé, hanem különállásukat kihangsúlyozva külön emelvényt állíttattak maguknak, ahol Orbán Viktor arról szónokolt, hogy ők nem akarnak előrehozott választásokat, csak azt, hogy Gyurcsány vonja vissza a csomagját, Pokorni pedig arról, hogy milyen sokba kerül egy előrehozott választás. Persze arról nem szólt, mennyibe kerül az országnak, ha ezek a hazug csaló gazemberek maradnak az élén. A saját fülemmel hallottam, ott voltam akkor is.



Akik közül egyetlen egy sem volt annyira karakán ember, hogy visszaadja a mandátumát, mondván, ehhez tisztességes ember nem adhatja a nevét!

E helyett az ülésteremből vonulgattak ki és be. Szánalmas pótcselekvés volt. (Hogy az mszp-sek közül egy se állt fel Balatonöszödön a hírhedt beszéd elhangzásakor, azon nem csodálkozom. Ilyenek. Mindegyik szem a láncban.)



Akik 2006. október 23-án, forradalmunk 50. évfordulóján meg se próbálták megvédeni saját ünneplő tagjaikat (pl. Révész Máriuszt) és szimpatizánsaikat a tomboló rendőrterrortól, még azt se mondták be, hogy merre induljon el a tömeg, hogy elkerülhesse a vérengzést, hanem autóba pattanva menekültek el gyáván. Emlékeztek, magyarok?

Én ott voltam, és úgy emlékszem, mintha csak tegnap történt volna.

Még a beszédek alatt jelentették Viktornak, hogy mi történik, mire állítólag így válaszolt: „Az nem a Fidesz ügye." Ezzel szemben emlékezzetek Vona Gábor 2009. július 4-i Erzsébet téri kiállására az övéi mellett! Másnap írta valaki: „Tegnap Vona leváltotta Orbánt." Én is így érzem.



Akik volt belügyminisztere (Pintér Sándor) a sok szörnyűség után utazásszervező céget alapított a szemkilövető budapesti rendőrkapitánnyal, Gergényivel.



Akik pofonokat és hazazavarást ígértek annak a Magyar Gárdának, mely éppen a magyarok védelmére alakult.



Akik közül egyetlen egy sem tiltakozott(!!) Simon Peresznek, Izrael állam elnökének 2007. októberi kijelentésén: „Fölvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot." Ma a mondat hazánkra vonatkozó részét már részben múlt időbe is tehetjük. Az utolsó tételek fölvásárlása zajlik: a lakóingatlanoké (százezer számra dőltek be jelzáloghitelek!), az ivóvízé, a vízközmű hálózaté és a termőföldé. Az Anyaföldé, a Hazánké. A folyamat befejezéséhez már nem évek, hanem csak hónapok kellenek. Értitek, magyarok? Csupán csak hónapok! Idén és jövőre eldől a sorsunk. Kossuth Lajos nem üzen még egyszer, már ideje sem lesz rá!



Akik stréber diákként olvasatlanul szavazták meg azt a Lisszaboni Szerződést, mely függetlenségünk utolsó morzsáiról való lemondásunkat jelenti.



Akik tv-csatornáikon nem engedik bemutatni Koltay Gábor és Jelenczki István történelmi és tényfeltáró filmjeit. Hiszen, ha honfitársaink nagy része végignézhetné Jelenczki István Háború a nemzet ellen című 4 részes filmjét, akkor az idei választás gyakorlatilag eldőlne! (DVD-n megvásárolható a nemzeti könyvesboltokban.)



Akik nagy egyetértésben osztották el két kereskedelmi rádiófrekvencia használati jogát maguk és az MSZP között.



Akik szintén hallatlan egyetértésben szavaztak a titkosítások feloldásának korlátozásáról.



És akiknek a napokban Bajnai, majd Mesterházy is pedzegette, hogy az idei választások második fordulója előtt visszaléptetik jelöltjeiket az FDSZ javára a Jobbik jelöltje ellenében.



Szép kis lista ez az elmúlt évek történéseiből, az ember nem is gondolná, mikor leül leírni. De sajnos ez csak a jéghegy csúcsa lehet.



Emlékezzetek, és gondolkozzatok, magyarok! És aztán cselekedjetek is!

A tv előtti fotelből nem lehet.



Az MSZP- SZDSZ koalíció után most az MSZP-FDSZ koalíció készül!



Mely sokkal rövidebb életű lesz, mint az előző. Vagy azért, mert végleg gyarmati sorba süllyedünk, és akkor már úgyis mindegy, vagy azért – és a Jobbik ezért harcol hihetetlen ellenszéllel dacolva már 6 éve – mert fölébredtek végre évtizedes mélyaltatásotokból, és 65 év után végre elkergetitek az ilyen vagy olyan álnév mögött rejtőzködő volt KISZ –és párttitkárokat, és bizalmat szavaztok egy valóban alulról szerveződő tiszta, új magyar erőnek, a Jobbiknak.



2010. február 28.



Dr. Nagy Gergely, a győri Jobbik alelnöke,

a Jobbik képviselőjelöltje



http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=96969



https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/08/30/13-ev-fegyhazat-kapott-budahazy-a-hazaarulok-elleni-allitolagos-fellepese-miatt-feltetelesen-sem-szabadulhat/



https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/08/30/a-budahazy-per-itelete-ele/#comment-45119



Képen a két zsidó pintér és handó nagy egyetértésben, zsidó a zsidónak nem vájja ki. A szemét!!

Budaházyék hunniás koncepciós perének népmegfélemlítő célzatú üzenete : Békés úton nem lehetséges már a rendszerváltás, a joggal büntetlenséget biztosítanak maguknak a gazemberek, és csak a saját hatalmukat védik.

Békés úton nem lehetséges már a rendszerváltás, a joggal büntetlenséget biztosítanak maguknak a gazemberek, és csak a saját hatalmukat védik ez Budaházyék hunniás koncepciós perének népmegfélemlítő célzatú üzenete.

A fidesz teljesen ugyanaz mint a ballib, nincs különbség. Nem magyarok és nem nemzetiek. A nemzet egy összetartó közösség volna, ezek meg harácsoló elnyomó pökhendi rablóbanda, körbe érvényesülnek és kölcsönösen védik egymás seggét. Igazságszolgáltatás nincs, oliggarchák büntetlenül offshore-olnak, és politikai foglyok is vannak.

Handó tünde az, aki a vörösiszapömlés felelőseinek FELMENTŐ ítéletei utáni teljesen jogos közfelháborodásra "igazságszolgáltatás függetlenségéért" sipítozott.

Bírói - ügyészi szinten rengeteg nemzetellenes elem van a fiatalabbak közt is, így hát a liberálisoktól nem független ez a hatalmi ág sem. 20 évtől életfogyt az egész nemzetellenes azaz antiszociális liberális kasztnak, fideszestől. Szarba néznek ezek minket, a hatalmuk nélkül nagy senkik, azt meg állítólag a néptől kapták, minket ugyan nem képviselnek tehát jogunk van azt visszakérni tőlük, és ha nem adják... A fideszdsz-t nem választásokon fogják leváltani. :P

Lovas István "a legteljesebb undorral" írt levelet Handó Tündének

Handó Tünde
Országos Bírósági Hivatal elnöke
Tárgy: Budaházy György elítélése

Asszonyom!

A Fővárosi Törvényszék első fokon 13 év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcsoport vezetésével vádolt Budaházy Györgyöt. Áldozatainak száma: 0.

2016. január 28-án a Veszprémi Törvényszék mind a 15 vádlottat felmentette az ajkai vörösiszap-tragédia ügyében, ahol az áldozatok száma 10 volt. A katasztrófát okozó cég történetében Gyurcsány neve is előjött.

Facebook-oldalamon a háttérképen a 2006. őszi gyurcsányista terror-rezsim vérző áldozatai látszanak. Ott ez a link visz a blogomra.

http://lovasistvan.hu/tegyeadolgat/

Ahol ez olvasható:

Az elsőfokú bíróság 2015. október 29-én gyakorlatilag felmentette a 2006. őszi rendőri brutalitások parancsnokait.

2012 januárjával Handó Tünde az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöki posztjával megkapta azt a jogot, hogy bármely ügyben kijelölheti az eljáró bíróságot, ráadásul egy személyben gyakorolhatja az összes kinevezési, áthelyezési, leváltási és irányítási jogkört is.

Az áldozatokra emlékezve, és az elmaradt társadalmi igazságszolgáltatáson való széles körű felháborodás miatt Facebook-háttérképemet akkor cserélem le, ha Handó eleget tesz megbízásának vagy távozik a posztjáról.
Az ön kinevezése után az alkotmányügyi bizottság MSZP-s tagjai "szégyenteljes színjátéknak" nevezték a jelölési folyamatot.

Nem hiszem, ha túloznék, ha kijelentem, ma Magyarországon milliók értenek egyet ezzel az ellenszenves, diktátori gyökerekből kinőtt és szerencsére súlyosan sorvadó párt akkori véleményével.

A legteljesebb undorral:

Lovas István

Kúrcsány szabadlábon, Budaházy 13 évet kapott...

Most ugyanaz a fortyogó düh feszít, mint 2006. szeptember 17-én, mikor napvilágra került a kúrcsányi beszéd. Kúrcsány szabadlábon zülleszt a sorsdöntő népszavazás ellen, míg azt a Budaházy Gyurit, aki épp az ő zsarnoksága ellen, az elcsalt 2002-es választás szavazatainak újraszámlálása mellett állt ki– amikor a fityesz kiesett a hatalomból – ma első fokon 13 év fegyházra ítélte a „független" magyar bíróság, amely korábban minden lopó, csaló, hazudó szoci és SZDSZ-es gazembert fölmentett.


Ezért hívom én FDSZ-nek a fityeszt, mert valójában még ma is az SZDSZ fiókszervezete. Javaslom, kezdjük el így hívni őket, alaposan rászolgáltak a "nagy fülkeforradalmárok".

Csatolok egy 2010-ben született saját írást erről. Nem írtam át, az eredetit küldöm.

Gondolatok az FDSZ (Fiatal Demokraták Szövetsége) népfrontos, bolsevik utóérzésű ajánlószelvény-gyűjtő offenzívája kapcsán

Lassan egy hónapja, hogy elkezdődött. Zord, zimankós hideg tél volt akkor.

Az ajánlószelvények kézbesítése teljesen kiszámíthatatlan volt a be nem avatottak számára Győrött. Volt, hogy egy lakásban lakó családtagok se egyszerre kapták kézhez. Később itt is hallottunk fölfeszített postaládákról, eltűnt cédulákról.

Mondják, hogy sok helyen nem is a postás, hanem az FDSZ-es aktivista (sok diák, aki fizetségért aktívkodott) vitte föl a lakásokba a szelvényeket, melyeket egyúttal be is gyűjtött.
Sokan mondták, hogy az aktivisták így kezdték: „Mi a jobboldalnak gyűjtünk: Orbán Viktornak és Vona Gábornak egyaránt. A szelvény tetejét ne is tessék kitölteni, azt majd mi megcsináljuk, csak tessék itt alul aláírni!" – mondták, és már vitték is a cédulákat. Aljas eljárás, megtévesztés, csalás!
A jobbikosok pedig ilyen válaszokat kaptak a választóktól: már elkéstek, a Fidesz már elvitte. Vagy: „Még meg se kaptuk!" Vagy: „Már eladtuk!"
Igen. Azt is mondták, hogy az aktivisták állítólag 300Ft-ot kaptak egy szelvényért az FDSZ-nél és az MSZP-nél, 600Ft-ot az MDF-nél.

Mi lehet az FDSZ célja a fölperzselt föld taktikájával? Azzal, hogy 2 millió szelvény összegyűjtése volt a bevallott cél?
Talán, hogy megnehezítse, sőt ellehetetlenítse a kisebb pártok indulását.
Hogy csak ők indulhassanak: azok, akiket 20 éve kivétel nélkül az MSZMP szemelt ki vagy engedett a közéletbe, és akiken kívül a mai napig senki sem tudott a magyar Országgyűlésbe kerülni. (A MIÉP az MDF parlamenti frakciójából vált ki.)
Hogy ugyanúgy, ahogy 1990 előtt is, most is csak a „Hazafias Népfront" jelöltje indulhasson és kaphasson 98%-ot. Emlékeztek, magyarok?
A mai FDSZ és MSZP vezetők 1990 előtt egyaránt KISZ-vezetők voltak. A világhálón kering a MISZOT 1988 vagy 1989-es sajtótájékoztatójának videója, ahol Stumpf István elnök mellett két alelnök is fölismerhető az asztalnál: az egyiket Kövér Lászlónak, a másikat Gyurcsány Ferencnek hívják… Igen, igen!

Vagy az is lehet a cél, hogy a temérdek cédula birtokában azokat olyan pártocskáknak lehet bizonyos ellenszolgáltatás fejében átadni, melyek a rivális csapat esélyét csökkentik. Volt már erre példa: pont egy évvel ezelőtt a ferencvárosi időközi választáson. Emlékeztek, magyarok?

Jobbikos jelöltként és egyben kopogtatócédula gyűjtőként azt éreztem, hogy kísért a múlt. Beleborzongok most is.

Volt itt egyáltalán bármilyen változás 1990-ben? Azon kívül, hogy szándékos lepusztítás után mindenünket elkótyavetyéltek, saját- és idegen megbízók zsebébe „privatizáltak", közben az egekig halmozták az adósságunkat? Hiszen, ha még most is MSZMP egypárt-diktatúra lenne, annak a bolsevik pártnak Gyurcsány, Bajnai és bandája lenne a vezetősége! És alighanem Orbán, Kövér és bandája lenne a párton belüli ellenzék. Akik persze tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy meddig mehetnek el, és ezeket a játékszabályokat még véletlenül sem sértenék meg. (Most jogállami eszközöket emlegetnek. Közben az elvtársak és elvtársnők „abszolút jogállami keretek között" a felszámolás előtti végkiárusítás legvégére juttatták Magyarországot.)

Kik is ők, az FDSZ vezetői, akik ilyen módszerekhez folyamodnak? Mert szigorúan csak róluk, a vezetőkről van szó: a tagok és a szimpatizánsok elsöprő többsége tisztességes, jóhiszemű magyar ember, akik valami megmagyarázhatatlan ok miatt még mindig hisznek annak a vezetőségnek, mely már olyan sokszor becsapta őket.

Annak idején a Szabad Demokraták Szövetségének ifitagozata voltak, (ezért használom az FDSZ rövidítést), akik nyegle, pökhendi liberalizmusukban még idősebb elvtársaikon is túltettek.

Akik Soros György pénzén kupálódtak nyugati egyetemeken, intézetekben. Vajon mit vállaltak ott ezek a kiszemeltek? Mivel foghatja, vagy mivel zsarolhatja őket a háttérhatalom képviselője? (Talán Soros rögeszméje a narancs? Nálunk is, Ukrajnában is. Ez a narancssárga a fő szín mostani választási plakátjaikon is a világoskék mellett. Nemzeti színek, jelképek még véletlenül sincsenek, kivéve a KDNP pici jelvényét.)

Akik a trianoni országcsonkítás évfordulóján farmernadrágban vonultak ki az Országgyűlés ülésterméből, mikor valaki egy perces néma fölállással kívánt a tragédiánkra emlékeztetni. Emlékeztek, magyarok?

Akik Antall József halála és az MDF zsugorodása után retorikát cseréltek, - de szívet és világnézetet nagyon nagy valószínűséggel nem, mivel ilyet felnőtt fejjel nem tesz az ember, egy egész pártvezetés egyszerre pedig bizonyosan nem - és betöltötték a nemzeti oldalon keletkezett légüres teret.

Akik 1998 és 2002 között viszonylag jó világot teremtettek, ezt el kell ismernünk, és el is ismerjük, de nem mertek olyan alapvető dolgokhoz hozzányúlni, mint az adósságszolgálat, a Nemzeti Bank, a külhoni magyarok magyar állampolgárságának visszaadása, a tömegtájékoztatás tökéletes balliberális monopóliuma, és még sorolhatnám, és azóta ezek a mulasztások százszorosan megbosszulták magukat.

Akik a 2002-es választások idején kormányon voltak, ők vezényelték le a választást, de a rengeteg csalásról szóló bejelentést mégis a szőnyeg alá söpörték, és még a szavazatokat sem voltak hajlandók újraszámoltatni, holott így kiestek a kormányzati pozícióból. Ezt csakis úgy lehet megmagyarázni, hogy valamilyen rejtett erő vagy titkos megállapodás állt lelépésük mögött.
Egyszer talán megtudjuk. Különben úgy érzem, 2010 az igazság éve lesz. Egyértelműen kiderül ki hol áll, és mit is akar valójában.

Akik 2004. december 5. előtt csak félszívvel és langyosan (mérsékelten!) álltak a népszavazás mögé, így az érvénytelen lett, újabb trianoni csonkolást okozva immár a magyar lelkekben. Emlékeztek, magyarok?

Akik 2005. szeptember 26-án Orbán Viktor korábbi székelyföldi ígéretét meghazudtolva egy emberként szavazták meg feltételek nélkül Románia uniós csatlakozását. (E sorok írója akkor ábrándult ki végleg belőlük.)

Akik a 2006-os választásokat állítólag nem is akarták megnyerni. (Ezzel természetesen becsapva és félrevezetve minden rájuk szavazó magyart!)

Akiknek vállaltan testvérpártja az izraeli Likud! Tudtátok, magyarok?

Akik nem tiltakoztak elég határozottan, mikor a 2006-os választások után a kormányprogram a választási programnak éppen az ellenkezője lett.
Emlékszem az első civil tiltakozásra a Kossuth téren. Alig voltunk néhányan. Igen, az istenadta nép is hibás, hogy hagyta magát. De igaz a mondás, mely szerint leltár-listákat lehet igazgatni, de a népet vezetni kell!
Hány, de hány nyílt levél íródott az elmúlt években Viktornak, melyben kérik, esdekelve, könyörögve kérik őt, hogy cselekedjen, hívja híveit az utcára, mert nagyon sokan leszünk és bőven elegen is a hazug csaló banda megbuktatására! Pusztába kiáltott szó maradt mindahány.
Magyarázat csak egy lehet: nem is akarták átvenni a hatalmat!
Vagy ha ők akarták is volna, de valami magasabb hatalom, melynek szava fontosabb számukra, mint a magyar nép akarata, megtiltotta nekik…

Akik nem álltak egy emberként a Kossuth téren gyülekezők mellé az öszödi beszéd kiszivárogtatása napján 2006. szeptember 17-én este és utána. Emlékeztek, magyarok?

Akik soha nem álltak a Kossuth tériek mellé, hanem különállásukat kihangsúlyozva külön emelvényt állíttattak maguknak, ahol Orbán Viktor arról szónokolt, hogy ők nem akarnak előrehozott választásokat, csak azt, hogy Gyurcsány vonja vissza a csomagját, Pokorni pedig arról, hogy milyen sokba kerül egy előrehozott választás. Persze arról nem szólt, mennyibe kerül az országnak, ha ezek a hazug csaló gazemberek maradnak az élén. A saját fülemmel hallottam, ott voltam akkor is.

Akik közül egyetlen egy sem volt annyira karakán ember, hogy visszaadja a mandátumát, mondván, ehhez tisztességes ember nem adhatja a nevét!
E helyett az ülésteremből vonulgattak ki és be. Szánalmas pótcselekvés volt. (Hogy az mszp-sek közül egy se állt fel Balatonöszödön a hírhedt beszéd elhangzásakor, azon nem csodálkozom. Ilyenek. Mindegyik szem a láncban.)

Akik 2006. október 23-án, forradalmunk 50. évfordulóján meg se próbálták megvédeni saját ünneplő tagjaikat (pl. Révész Máriuszt) és szimpatizánsaikat a tomboló rendőrterrortól, még azt se mondták be, hogy merre induljon el a tömeg, hogy elkerülhesse a vérengzést, hanem autóba pattanva menekültek el gyáván. Emlékeztek, magyarok?
Én ott voltam, és úgy emlékszem, mintha csak tegnap történt volna.
Még a beszédek alatt jelentették Viktornak, hogy mi történik, mire állítólag így válaszolt: „Az nem a Fidesz ügye." Ezzel szemben emlékezzetek Vona Gábor 2009. július 4-i Erzsébet téri kiállására az övéi mellett! Másnap írta valaki: „Tegnap Vona leváltotta Orbánt." Én is így érzem.

Akik volt belügyminisztere (Pintér Sándor) a sok szörnyűség után utazásszervező céget alapított a szemkilövető budapesti rendőrkapitánnyal, Gergényivel.

Akik pofonokat és hazazavarást ígértek annak a Magyar Gárdának, mely éppen a magyarok védelmére alakult.

Akik közül egyetlen egy sem tiltakozott(!!) Simon Peresznek, Izrael állam elnökének 2007. októberi kijelentésén: „Fölvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot." Ma a mondat hazánkra vonatkozó részét már részben múlt időbe is tehetjük. Az utolsó tételek fölvásárlása zajlik: a lakóingatlanoké (százezer számra dőltek be jelzáloghitelek!), az ivóvízé, a vízközmű hálózaté és a termőföldé. Az Anyaföldé, a Hazánké. A folyamat befejezéséhez már nem évek, hanem csak hónapok kellenek. Értitek, magyarok? Csupán csak hónapok! Idén és jövőre eldől a sorsunk. Kossuth Lajos nem üzen még egyszer, már ideje sem lesz rá!

Akik stréber diákként olvasatlanul szavazták meg azt a Lisszaboni Szerződést, mely függetlenségünk utolsó morzsáiról való lemondásunkat jelenti.

Akik tv-csatornáikon nem engedik bemutatni Koltay Gábor és Jelenczki István történelmi és tényfeltáró filmjeit. Hiszen, ha honfitársaink nagy része végignézhetné Jelenczki István Háború a nemzet ellen című 4 részes filmjét, akkor az idei választás gyakorlatilag eldőlne! (DVD-n megvásárolható a nemzeti könyvesboltokban.)

Akik nagy egyetértésben osztották el két kereskedelmi rádiófrekvencia használati jogát maguk és az MSZP között.

Akik szintén hallatlan egyetértésben szavaztak a titkosítások feloldásának korlátozásáról.

És akiknek a napokban Bajnai, majd Mesterházy is pedzegette, hogy az idei választások második fordulója előtt visszaléptetik jelöltjeiket az FDSZ javára a Jobbik jelöltje ellenében.

Szép kis lista ez az elmúlt évek történéseiből, az ember nem is gondolná, mikor leül leírni. De sajnos ez csak a jéghegy csúcsa lehet.

Emlékezzetek, és gondolkozzatok, magyarok! És aztán cselekedjetek is!
A tv előtti fotelből nem lehet.

Az MSZP- SZDSZ koalíció után most az MSZP-FDSZ koalíció készül!

Mely sokkal rövidebb életű lesz, mint az előző. Vagy azért, mert végleg gyarmati sorba süllyedünk, és akkor már úgyis mindegy, vagy azért – és a Jobbik ezért harcol hihetetlen ellenszéllel dacolva már 6 éve – mert fölébredtek végre évtizedes mélyaltatásotokból, és 65 év után végre elkergetitek az ilyen vagy olyan álnév mögött rejtőzködő volt KISZ –és párttitkárokat, és bizalmat szavaztok egy valóban alulról szerveződő tiszta, új magyar erőnek, a Jobbiknak.

2010. február 28.

Dr. Nagy Gergely, a győri Jobbik alelnöke,
a Jobbik képviselőjelöltje

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=96969

https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/08/30/13-ev-fegyhazat-kapott-budahazy-a-hazaarulok-elleni-allitolagos-fellepese-miatt-feltetelesen-sem-szabadulhat/

https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/08/30/a-budahazy-per-itelete-ele/#comment-45119

Képen a két zsidó pintér és handó nagy egyetértésben, zsidó a zsidónak nem vájja ki. A szemét!!