2016. május 20., péntek

Írországban folyattódik a Jobbik nyugati építkezése

 
 

2016/12.

HÍRLEVÉL MEGOSZTÁSA       HATÁRON TÚL       FELIRATKOZÁS

 
 
Írországban folytatódik a Jobbik nyugati építkezése
 
 
London és Bristol után Dublin lett Európa legnyugatibb pontja, ahol a Jobbik múlt héten baráti kört alapított. Dorogi György szervező elsősorban a kint élő fiatalok magyarságtudatát erősítené, és gyűjtést szervezne a hazájuktól elszakadt családok számára, magyar játékokkal és mesekönyvekkel való ellátására. 
 
 

PARLAMENTI MUNKA

Védje meg a Kormány a magyar állampolgárság felvétele miatt ukrán hatósági fenyegetéseknek kitett kárpátaljai magyarokat! (videó)

 
Ezt követelte a Parlamentben Szávay István, a Jobbik alelnöke. Állítólagos magyar állampolgársága miatt ugyanis május 5-én elbocsátottak egy kárpátaljai magyar köztisztviselőt. A képviselő kérdésére Magyar Levente államtitkár válaszolt. Szerinte ha valakit magyar állampolgársága miatt sérelem ér, akkor a lehető leghatározottabban fellépnek. Tovább...

JOBBIK ÁLLÁSPONT

Templomra és iskolára a Kárpát-medencén kívül élő magyarságnak is szüksége van

 
Az elmúlt évek tömeges méretű kivándorlása új helyzetet teremtett a nemzetpolitikában. Több tízezres magyar közösségek szerveződtek Nyugat-Európában és a tengeren túlon, ám a legújabb kori emigráció támogatása a mai napig esetleges, hiányzik a határozott kormányzati akarat és cselekvési terv – írja Szávay István, a Jobbik országgyűlési képviselője sajtóközleményében.  Tovább...

ÍRÁSBELI KÉRDÉSEINK

Mit tett a Kormány az elmúlt egy hónapban a koncepciós terrorvád alá vont székelyek ügyében, milyen lépések történtek az európai közvélemény nemzetközi fórumokon történő tájékoztatására?

 
Márciusi megkeresése után áprilisban is Szijjártó Péter külügyminiszterhez fordult Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke. A képviselő nem fogadta el a miniszteri választ, beadványában hangot adott azon aggályainak, miszerint a koncepciós jelleget öltő ún. székely terrorváddal kapcsolatban nem látja beindulni azokat a védhatalmi reflexeket, amelyekre az Alaptörvény D) cikke a kormánynak felhatalmazást ad. Tovább...
 
  Adománygyűjtés a kárpátaljai magyarok megsegítésére  
   


 
  Jobbik IT  
   

         

 
 
  Keress minket!  
 
Ameddig azok döntik
, mi ültetjük addig a fenyőt...
 
Köszönjük, hogy olvasta hírlevelünket. Kérjük, ha úgy érzi, hogy Ön is hozzá tudna tenni valamit ahhoz, hogy elérjük közös céljainkat, jelentkezzen nálunk, segítse munkánkat! Jelentkezés a pártba itt. Kérdéseit ide kattintva teheti fel.

Kiadja: Jobbik Magyarországért Mozgalom Sajtóosztály. Adatkezelési nyilvántartási szám: 40166.

Levelezési cím: 1113 Budapest, Villányi út 20/A. Telefon: +3613651488 Honlap: www.jobbik.hu E-mail: kulhon@jobbik.hu

Ezt az e-mailt azért kapta, mert a www.jobbik.hu oldalon regisztrált, esetleg egyéb kampányunk alkalmával megadta e-mail címét. Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide, vagy a kulhon@jobbik.hu címre írva teheti meg.