2020. február 16., vasárnap

Sáskajárás a Délvidéken. Rongálások, lopások, verekedések, jogtalanul elfoglalt majd lelakott középületek és lakóházak. Csupa agysebész. :P A stábra is bottal mentek volna, bátran népes csordába verődve, de természetesen Informátorék gondoltak erre az eshetőségre...

Sáskajárás a Délvidéken. Rongálások, lopások, verekedések, jogtalanul elfoglalt majd lelakott középületek és lakóházak. Csupa agysebész. :P

A stábra is bottal mentek volna, bátran népes csordába verődve, de természetesen Informátorék gondoltak erre az eshetőségre...

"Az elmúlt időszakban az Európát sújtó migráció a nyugat-balkáni útvonalon volt jellemző. Tavaly ősztől kezdődően ismét a magyar határnál akarnak betörni az illegális bevándorlók az Európai Unióba. Boszniai riportunkban is bemutattuk, egyre nehezebben járható a nyugat-balkáni migrációs út, sőt bekeményítettek a horvát és a szlovén rendőrök is. Ezek alapján nem is csoda, hogy a migránsok 2015 után ismét Magyarország irányába próbálkoznak."

https://www.youtube.com/watch?v=QJfxEyJJTRE

Kanadai iskolai nemetlen agenderré nevelés megerősítve, nem álhír, sőt...

Just say no to Justin Trudeau néven van fb-n pár oldal vagy csoport, ha még megvannak egyáltalán ebben a cenzúrás világban...

Nem Kanada a legdurvábban nemnormális hely ilyen szempontból, amúgy.

Átoperált osztálytársak

A következô felhívás és közlemény jött szerkesztôségunkbe: "Dr Benedek Viktor küldte Winnipegből az MVSZ-hez. / "A magyarországi baloldali médiában becsületsértő írásokkal és nyomdafestéket nem tűrő kommentárokkal támadják Szakállas Katalint azért mert Anyának lenni Kanadában című könyvében leleplezte az államilag támogatott genderpolitika rémségeit. Ám szerzőnk állításait megerősítik mások is, mint például dr. Benedek Viktor orvos, aki eljuttatta hozzászólását az MVSZ Sajtószolgálathoz. Íme: "(Szakállas Katalinnak) Sajnos minden szava igaz. Persze lehet ragozni. zerintem kell is. A Világszövetség indítson adatgyűjtést a világ minden részéről az ott élő magyaroktól. Be kell mutatni az ördög igaz arcát! Elég legyen a meghunyászkodásból, folytonos bocsánatkérésből. Itt van az első adalék: Winnipegen a gyerekeink iskolájából azt kérte az igazgatóság, hogy tanítsuk meg a gyerekeinket kesztyűt használni a játszótereken, mert a korlátok kokainnal vannak bekenve. Az ajándékmatricákat meg ne nyálazzák be a nyelvükkel, mert az is kokaint tartalmaz. Lehet bővíteni." - . . Szülők, nagyszülők, tudjatok róla. Ha ez történik Winnipegben miért ne történne máshol is? NEM PÁNIKOLNI KELL, HANEM KESZTYŰT ADNI A GYEREKRE, S ÚTON ÚTFÉLEN KEZET MOSATNI VELÜK IS." Aldobolyi E. Judit

Korábban hírt adtunk arról, hogy a Hír Tv-ben a Credo című műsor ismertette Szakállas Katalin Anyának lenni Kanadában c. könyvében leírtakat. A Demokrata 2020. január 22-i számában kétoldalas interjú jelent meg a szerzővel, amelyet Franka Tibor jegyez. Az interjú részletesen ismerteti a könyvben kifejtetteket, vakítófénybe helyezve a Kanadában javában dívó gender-elméletet: „ Ez a véresszájú elmélet, a nemváltás áldozattá teheti a fiatalokat, a családokat, végül az egész társadalmat. A CEU ténykedésére utalva, ez Magyarországra is kezd begyűrűzni. Segítsenek abban, hogy az emberek szemét rányissuk a sátáni genderelmélet veszélyeire, amíg nem késő."

ÁTOPERÁLT OSZTÁLYTÁRSAK

„Öt éve annak, hogy négy gyermekünkkel kénytelenek voltunk hazaköltözni Kanadából a szabad világ elrettentő oktatási rendszere miatt. Nem akartuk megvárni, amíg gyermekeinket elragadja tőlünk a nyugati világ szelleme." Így kezdődik az a levél, amelyet a felvidéki Bucs községből küldött Szakállas Katalin. Az édesanya így folytatja: „Ez a véresszájú elmélet, a nemváltás áldozattá teheti a fiatalokat, a családokat, végül az egész társadalmat. A CEU ténykedésére utalva, ez Magyarországra is kezd begyűrűzni. Segítsenek abban, hogy az emberek szemét rányissuk a sátáni genderelmélet veszélyeire, amíg nem késő."

Franka Tibor

–  Nem tagadom, akkor még úgy tekintettem a Nyugatra, mint a zavartalan békesség és jólét oázisára. Ehelyett azonban jött apránként a rideg valóság felismerése: egyik átverés a másik után, ugyanakkor könyörtelen gürcölés a mindennapokért. Igaz, hogy magyarságunk miatt Kanadában senki nem üldözött minket, ám idővel észrevettük, hogy egy másfajta támadás áldozatai lettünk: a kanadai iskolarendszer a tudtunk nélkül igyekezett a fiunkat alattomos módszerekkel ellenünk nevelni. Természetesen nemcsak a mi gyermekünket, hanem minden diákot. Ez csak akkor derült ki számunkra, amikor fiunknak egyik alkalommal ellentmondtunk, és nem engedtük el őt bulizni. Akkor előrukkolt mindazzal, amit az iskolában tanult: hogy neki milyen jogai vannak, és megfenyegetett minket, hogy ha nem engedjük el, akkor kihívja ránk a rendőrséget, mert az iskolában tanulta, hogy milyen számon lehet a szülőket feljelenteni! Úgyhogy fogjuk be a szánkat, ne merjünk ellenkezni, nem szólhatunk bele az életébe… Kanadában a szülők jogai a gyermeknevelést és a gyermek irányítását illetően félelmetesen meg vannak nyirbálva. Ekkor lett rajtam úrrá először az az érzés, hogy nagy itt a baj.

–  Férjével mindenféle munkát kénytelenek voltak elvállalni, ami adódott, közben újságot szerkesztettek a Kanadában és az Egyesült Államokban élő magyaroknak. Odakint három gyermekük született, akiket próbáltak magyarnak nevelni. Végül miért menekültek haza?

–  Legidősebb gyermekünk kanadai iskoláztatását szemmel követve egy idő után már biztos voltam benne: ezen az iskolarendszeren nem engedem keresztül a három kicsit. Arra is rá kellett döbbennünk, hogy hiába adtunk mind a négy gyermekünknek szép magyar nevet, az korántsem garancia arra, hogy Kanadában magyarok is maradnak. Számunkra pedig a magyar műveltségünk, kultúránk, történelmünk nagy kincs. A helyi magyar emberek példáját látva azt is fel kellett fognom, hogy habár mind a négy gyermekünket megtanítottuk beszélni, írni, olvasni magyarul, Kanadában vajmi kevés esély van arra, hogy felnőttkorukban majd magyar társat találnak maguknak, és az ő gyermekeik is magyarok lesznek. Erre az esély szinte nulla. A jólét ráadásul nagyon illékony. Az élet drága, az adók magasak, ezért az amerikai álom, a szép házak és a nagy autók ideája hosszú távon tarthatatlan. Hazaköltözésünk okait még hosszasan sorolhatnám, de az Anyának lenni Kanadában című könyvemben, ami egy hónapja jelent meg a Magyarok Világszövetségének gondozásában, a maga megdöbbentő valóságában elmondom a teljes történetet.

–  Mi volt az, ami leginkább felháborította önöket, és úgy döntöttek, hogy három kisebb gyermeküket egyszerűen nem hajlandók kanadai iskolába járatni?

–  A szexuális nevelési órák, amelyek tartalma már a tébolyba torkollik a SOGI 123 tananyagban, ami a genderelmélet fedőneve. A genderelmélet olyan agymenés, ami azt tanítja, hogy az ember neme nem veleszületett, adott dolog, hanem azt mindenki maga választhatja meg élete során. Ráadásul a nemi átalakítás orvosi költségeit az állam fedezi. Kanadában azt tanítják, óvodától egyetemig, kötelező tanterv keretein belül, hogy nem kettő, hanem harmincegyfajta nem van, és mindenki megválaszthatja a magáét.

–  Az imént említett Anyának lenni Kanadában című könyvében olvastam, hogy ennek az agymenésnek köszönhetően legidősebb fiuk két barátja is nővé operáltatta át magát, szüleik véleményétől függetlenül.

–  Kanadában, az Egyesült Államokban manapság már mindennapos, hogy a gyerekek éppen a genderagymosás következtében úgy döntenek, mától kezdve ellenkező neműként akarnak élni, mert úgy biztosan boldogabbak lesznek. Ez a következménye annak a céltalan, jövőkép nélküli életnek, amelyben felnőnek. A kanadai gyermekek számára nincsenek hősök, akikkel azonosulni szeretnének, ők nem akarnak a legkisebb királyfi lenni, aki majd legyőzi a sárkányt! Nincsenek népmeséik, az iskola, a szülő nem ad a kezükbe olyan irodalmat, amely lelkileg felemelő lenne, utat mutatna egy tartalmas, nemes életút felé.

–  Van-e tudomásuk arról, hogy milyen sors jutott a két átoperált fiúnak?

–  Általában az történik, hogy azok alatt az évek alatt, amíg a gyermekek iskolába járnak, a genderelmélettel való programozás annyira erős, hogy ők meghozzák a döntést: nemet akarnak váltani. Az iskola és a „szakemberek" ehhez erősen asszisztálnak, míg a szülőket kizárják a döntéshozatalból. Csakhogy miután a gyermek befejezte tanulmányait, kiszabadult az iskola agymosása alól, és felnőtt fejjel végignéz magán, akkor kezd kijózanodni, és teszi fel magának a kérdést: mi történt velem? Mi lett belőlem? Hogy nézek ki? Ki tette ezt velem? Fiam barátai ezerszer megbánták a saját nemi átalakításukra tett kísérletet.

–  Kísérletet?

–  Kísérletnek nevezem, mert nyilvánvaló, hogy lányból soha nem lesz fiú, és fordítva, csak a külső nemi jellegen lehet valamennyire változtatni. Panaszkodtak, hogy a műtét óta nyílt seb tátong a nemi szervük helyén, állandó fájdalmaik vannak, és teljesen elkeseredtek, mert férfiként már nem tudnak működni.

–  Ez nyilván elszigetelt eset.

–  Nem. Egyre többen lesznek a genderelmélet áldozatai. A Heritage Foundation nevű szervezet tömöríti azokat a tanárokat, szülőket, orvosokat, akik felemelik szavukat a genderelmélet nevű ámokfutás ellen. Ha belenézünk az ő előadásaikba, kerekasztal-beszélgetéseikbe, rettenetes, elképesztő történeteket hallhatunk valós esetek százairól, ezreiről.

–  A tapasztalatlan, befolyásolható gyermek döntése nemcsak őt magát, de a szüleit, a családot, végül az egész társadalmat kezdi ki és teszi tönkre. Személyes tapasztalata szerint milyen célokat szolgálhat mindez?

–  A genderelmélet egyértelműen politikai célokat szolgál, méghozzá az országok, nemzetek fölött álló világhatalom, a könyörtelen globális politika céljait. Ennek érdekében próbálják rávenni az egyes országok kormányait, politikai pártjait, hogy vigyék véghez e célokat. Vannak kormányok, pártok, elsősorban baloldaliak és liberálisak, amelyek erre hajlandóak. Azzal szolgálják a világhatalom céljait, hogy a gyermekeket teljesen összezavarják önazonosság-tudatukban, hiszen azt az utolsó kapaszkodót is kihúzzák a lábuk alól, hogy ők egyáltalán lányok-e vagy fiúk.

– Az emberek többsége hazánkban nem érti, mi az a genderelmélet. Azt gondolják róla, divatos dolog, esetleg valami pluszjog, ami a nőknek kedvez. Ezért nem is értették sokan, hogy Magyarországon miért tiltották be a gender szakot a CEU-n.

–  Igen, az emberek nem értik, mit jelent a genderelmélet, mert szerencsére még nem találkoztak vele a valóságban. Rémálmaikban sem gondolnák, hogy mit fed ez a fogalom. Az Orbán-kormány viszont tisztán látja, pontosan ismeri a genderelmélet emberellenességét, káros voltát, és egyértelműen a magyar emberek, a magyar gyermekek védelmében cselekedett, amikor betiltotta a gender szakot a CEU-n.

–  Kár tagadni, a genderőrület elérte Európát. De az öreg kontinens közepén még nem késő határozottan fellépni ellene. Tapasztalataira alapozva, ön szerint hogyan lehetne megakadályozni, hogy hazánkban is az történjen, ami Kanadában?

–  Hát talán így, ahogy ön is teszi: fel kell világosítani az embereket, hogy miről van szó, mit fed az a fogalom, hogy genderelmélet, magyar kifejezéssel élve a „társadalmi nemek" elmélete. Ez lenne a megelőzés: bemutatni e hazug teória következményeit. És mivel Magyarországon demokrácia van, igazából utána már minden az embereken, a választókon múlik. Legfőképpen a saját jövőjük. Hiszen ők szavaznak. Ha a jövőben is a valós értékrend alapján döntenek az emberek Magyarországon és Közép-Európában, akkor esélyt adnak maguknak és a következő nemzedékeknek az egészséges, tartalmas, boldog életre. Ha téves eszmékre szavaznak, akkor gyerekeik jövőjét, egészségét, épségét kockáztatják.

–  Kanadában aránylag sok magyar él, ők hogyan viszonyulnak az óvodai és az iskolai oktatáshoz?

–  Kanadában nincs magyar nyelvű oktatás, a kint élő magyar gyermekek a kanadai iskolarendszerbe járnak. A szülőknek nincs beleszólásuk a tantervbe. A szülő beleszólása ott van, hogy szavazatával milyen politikai erőt juttat be a hatalomba, mert aztán majd az a politikai erő, párt kezeli az iskola és oktatás ügyét.

–  A kanadai állam, másként a szabad világ azonkívül, hogy finanszírozza a nemváltoztatás orvosi költségeit, miként támogatja a családokat és a gyermekáldást?

–  Olyan támogatásokról és a segítség annyi fajtájáról még csak álmodni sem mernek a kanadai családok, mint amennyit a magyar kormány ad. Kanadában nincs családvédelmi akcióterv, nincs autóvásárlási támogatás, nincs babaváró program. A gyermekek még csak ingyenes étkeztetést sem kapnak, hiszen az állami iskolákban még iskolai étkezde, konyha sincs. Az is szívet facsaró látvány, hogy oly sok a migráns és a hontalan. A menhely ugyanis nem mindenki számára garantált. El sem tudom képzelni, hogy az összetákolt kartondobozokban hogyan lehet túlélni a kanadai telet kint az utcán. Tudatos elhatározással jöttünk haza a nemzetmegtartó bércek közé, a Kárpát-medencébe. Végérvényesen tudjuk, hogy itt vagyunk otthon a gyermekeinkkel együtt, és nem vágyunk máshová, hontalannak.

Forrás: lánclevél és a Demokrata

http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/figyelemre-melto/item/5431-z?fbclid=IwAR1ke3YL-IjQC384xVANTZNbxGCyrltEBtI6wZa_r82xuLDD0smvpJuZ108#comments

"Magyarra fordítva mindez azt jelenti, hogy Arató ideológus kiirtaná az irodalomtanításból az egyetemes magyarság gondolatát, Miklósi ideológus pedig csak a vesztes csaták tanítását és a magyarság gyengének, vesztesnek ábrázolását tűrné el. Vagyis ezek a balliberális aktivisták nyíltan kimondják, hogy számukra nemkívánatos a büszkeség, az öntudat, a helyes önismeret. Egészséges önbizalom helyett szűkölő, öngyűlölő, kultúráját, múltját, identitását megtagadó, azt lehetőség szerint nem is ismerő, atomizált magyarságot akarnak látni."

A baj a Nattal (is), hogy aktívan cselekvő és pozitív jövőképet adó identitás kialakítása a cél. Ha nem cél, hanem csak úgy hadd menjen, akkor is kialakulHAT az, magamon kívül is ismerek nemzettudatos embereket akik gyerekkorukban videón, nintendón, képregényen stb a kor gyermekeiként éltek, és mégis rájöttek mi merre hány méter - de ők már a tudatosabbak közül valók. :)

2002, de különösen 2004 után viszont a hazafiság ellenkezőjét fiatalokba sulykolni volt a cél. Most már azt a mélységet is űberelnék a libsik.

"Magyarra fordítva mindez azt jelenti, hogy Arató ideológus kiirtaná az irodalomtanításból az egyetemes magyarság gondolatát, Miklósi ideológus pedig csak a vesztes csaták tanítását és a magyarság gyengének, vesztesnek ábrázolását tűrné el. Vagyis ezek a balliberális aktivisták nyíltan kimondják, hogy számukra nemkívánatos a büszkeség, az öntudat, a helyes önismeret. Egészséges önbizalom helyett szűkölő, öngyűlölő, kultúráját, múltját, identitását megtagadó, azt lehetőség szerint nem is ismerő, atomizált magyarságot akarnak látni."

Gyűlölik a hazafiasságot

Újabb lépést tettünk a normalitás felé. A közel évtizedes vajúdás után megszületett új Nemzeti alaptanterv örvendetesen az egyensúly irányába mozdult el a korábbi, meglehetősen hazafiatlan, jelentős nemzeti értékeket kirekesztő szabályozás felől.

Ágoston Balázs

Korántsem dőlhetünk hátra elégedetten, a tökéletesség még odébb van, ha ugyan elérhető egyáltalán. De mindenképpen örömhír, hogy az irodalomtanításba bekerültek olyan megkerülhetetlen óriások, mint Herczeg Ferenc, Nyirő József, Wass Albert; a czegei gróf Adjátok vissza a hegyeimet! című nagyszerű, erős érzelmeket keltő regénye éppenséggel kötelező olvasmánnyá vált.

Jó hír az is, hogy már nem erőltetik a kevésbé jelentős, a rendszerváltozás évtizedeiben nem művészeti értékük, hanem ideológiai elkötelezettségük miatt futtatott olyan kortárs szerzőket, mint például Esterházy Péter. A XX. század második felének magyar drámairodalma ugyanakkor nem kap elég hangsúlyt, noha Szakonyi Károly vagy Csurka István maradandó alkotásokkal gazdagította irodalmunkat.

Az új Nemzeti alaptanterv deklarálja, hogy az irodalom- és a történelemoktatás középpontjában a magyarság áll. „A NAT a köznevelés szemléleti alapjainak meghatározásával kiegészíti a gyermekek, tanulók családban megvalósuló nevelését, erősíti ezzel a hazához és a nemzet történelméhez való kötődést, a generációk közötti kapcsolatot, a közös kulturális gyökereket, az anyanyelv használatát. Így rögzíti azt a minden magyar emberben közös tudást, amely megalapozza a nemzeti identitást", áll a dokumentum fő céljainak meghatározásában.

„A Kárpát-medencei magyarság kultúrájának, nemzeti identitásának egyik legfontosabb alapja az anyanyelve és az ezen a nyelven megszólaló irodalma. (…) A magyar nyelv és irodalom tantárgyak kiemelten fontos területei a nemzeti öntudatra, önazonosságtudatra nevelésnek. Nyelvünk, közös történelmünk, keresztény alapú vallási és művészeti hagyományaink összekötnek bennünket: korokat, alkotókat, befogadókat és műveket. Egy kulturális hagyományhoz tartozunk, egy nemzet vagyunk", olvasható a Nemzeti Alaptantervben.

És tovább: „a történelmi ismeretek egyfelől megalapozzák a történelmi műveltséget, amely a tanulót hozzásegíti nemzeti identitása erősítéséhez, valamint ahhoz, hogy azonosulni tudjon kultúránk alapértékeivel (…) a történelem tantárgy tantervének középpontjában a magyar nemzet és Magyarország története áll. Ez a témák arányán, az egyes témák részletezettségén túl abban is megmutatkozik, hogy több általános európai jelenség is konkrét magyar példákon keresztül kerül bemutatásra. Ennek révén a tanuló a magyar történelmi jelenségeket elsősorban nem általános modellek alapján, hanem a konkrét történelmi helyzet jellegzetességeit figyelembe véve tanulmányozhatja. Ez a megközelítés hozzásegíti a tanulót, hogy megértse és méltányolja a magyarság, a magyar nemzet, illetve Magyarország sajátos helyzetéből adódó jelenségeket és folyamatokat, így alakulhat ki benne a tényeken alapuló reális és pozitív nemzettudat. (…) A történelemtanulás célja, hogy a tanuló: 1. alapvető ismereteket szerezzen a magyarság, a magyar nemzet és Magyarország, az európai civilizáció, valamint az emberiség múltjáról; 2. a megszerzett ismeretek által erős, határozott magyar identitással rendelkezzen, és így a magyarságot egyszerre tekintse a történelem során kialakult emberi közösségnek, valamint természetes vonatkoztatási pontnak; 3. elsajátítsa a közös kulturális kód leglényegesebb elemeit (szimbólumok, történelmi személyek, történetek, fogalmak, alkotások)."

Összességében tehát elmondható, hogy az új Nemzeti alaptanterv magyarságközpontú, nemzetelvű, nem pusztán tényeket akar közölni, hanem felismeri és vállalja a közoktatás egyik legfontosabb küldetését, a nevelést.

Ebből kifolyólag a nemzeti öntudat és minden magyar érték engesztelhetetlen ellenségei megjelenése pillanatában dühödt hiénavonítással vetették rá magukat az új Nemzeti alaptantervre. A magát Magyartanárok Egyesületének nevező, az SZDSZ-es posztmodern „irodalmat" hozsannázó, Arató László nevű balliberális politikai agitátor által vezetett szervezet például elsiratja az eddig uralkodó hazafiatlanságot: „az irodalom tananyag kitüntetett eleme az üldözött magyarság koncepciója, a Trianon fölötti gyász hangsúlyozása és a határon túli magyarsággal való egység deklarálása. Nem tagadva e történelmi trauma miatt érzett fájdalom jogosságát, illetve a magyar irodalom államhatárokon túllépő jellegét, úgy véljük, ezt a fájdalmat az irodalomtörténet vezérgondolatává tenni mélyen irodalomellenes gesztus."

Úgy tűnik, a nemzetellenes hálózat aknamunkásai ezúttal elfelejtettek egymással egyeztetni, a Történelemtanáron Egylete fedőnevű balliberális harci kommandó elnöke, az egykor a Soros Alapítvány társadalomismereti szakkuratóriumának tagjaként ténykedő Miklósi László ugyanis ekképp sivalkodott a hvg.hu nevű szélsőséges internetes portálon: „Az anyag tendenciózusan torzít, az Árpád-korból például csak a győztes harcok és csaták ismertetését írja elő (…) Ez az erőteljesen nacionalista NAT a magyarokat erősként, hősként, pozitív szereplőként kívánja láttatni."

Magyarra fordítva mindez azt jelenti, hogy Arató ideológus kiirtaná az irodalomtanításból az egyetemes magyarság gondolatát, Miklósi ideológus pedig csak a vesztes csaták tanítását és a magyarság gyengének, vesztesnek ábrázolását tűrné el. Vagyis ezek a balliberális aktivisták nyíltan kimondják, hogy számukra nemkívánatos a büszkeség, az öntudat, a helyes önismeret. Egészséges önbizalom helyett szűkölő, öngyűlölő, kultúráját, múltját, identitását megtagadó, azt lehetőség szerint nem is ismerő, atomizált magyarságot akarnak látni.

Miklósi egylete „szakmai" szervezetként is deklarálta például, hogy elutasítják a történelemtanítás fő céljaként a nemzeti identitás megszilárdítását megjelölni. Felháborodva utasítják el továbbá a normakövető magatartás és a társadalmi felelősségvállalás megalapozását, és károsnak nevezik a tényeken alapuló reális és pozitív nemzettudat kialakítását, ehelyett a kritikus értékelés mellett kardoskodnak. A Történelemtanárok Egyletének álcázott balliberális politikai szervezet tiltakozik továbbá az ellen, hogy az Állampolgári ismeretek tematika a hazafias érzés kialakítását, az alapvető honvédelmi ismeretek elsajátítását célozza. „Indokolatlannak és elfogadhatatlannak tarjuk a honvédelemnek a rendszerváltás óta minden korábbinál erőteljesebb megjelenését, prioritásként való kiemelését, számos tantárgyban hangsúlyos megjelenítését."

Mindez magyarul, egyszerűen azt jelenti, hogy a magyarellenes lélekrablók kicsavarodni érzik karmaikból a tudatformálás egy fontos területét. Ez bizony örömhír.

Kétségünk ne legyen, hogy az új Nemzeti alaptantervet továbbra is szervezett, összehangolt, bár hazug érvelésében az egyes szereplők személyes gyűlölete által időnként ellentmondásba keveredő támadások fogják érni. Ez feltétlenül jó, mert a sakálhad ilyenkor leveti álarcát, nem bírván uralkodni habzó magyargyűlöletén, megmutatva legbenső lényegét. Ez pedig jótékonyan edzi a nemzet közösségi immunrendszerét.

Blog+ / 2020.02.04.

apcsolódó témák: iskola, magyarság, Nemzeti alaptanterv

https://demokrata.hu/blog/gyulolik-a-hazafiassagot-202467/

Építsd meg, és nem tudnak jönni. Híre megy, már odáig se jönnek el. Én nem vagyok gyűlölője az arab népeknek, sőt dühítő hogy usraeliek és csatlósaik tönkretették országaikat, de itt Európában e migrik sose lelnek otthonra, aztán abból adódóan "nem viselkednek rendesen".

A szerbeknek elvileg mi is segítünk valamit az ő déli és keleti határaikat őrizni, de oda is elkélne valami komoly védmű. Technikai akadály a neve, asszem. :D

Építsd meg, és nem tudnak jönni. Híre megy, már odáig se jönnek el. Én nem vagyok gyűlölője az arab népeknek, sőt dühítő hogy usraeliek és csatlósaik tönkretették országaikat, de itt Európában e migrik sose lelnek otthonra, aztán abból adódóan "nem viselkednek rendesen".

A látszatra játszó "politikusaink"!

Gondolataim... Nézzünk már ott is szét ahol nem a megvezető agymosásra szánt kamerákkal járnak, hogy azon keresztül mutassák meg továbbra is nekünk a "tutit"! Ott ahol pásztorpapának, vucskógazdinak megsúgja a szíjcsináló bácsi meg Orrr/Bán, hogy a csonka "birodalomban" is csak (politikailag) láb-alatt vannak, lennének a délvidéki magyarok ezért úgy gondolták jobb ha többszörösen felgyorsítják az eddigi "magyar-hígítási terveiket".

Gyorsítaniuk kell a határ menti még MAGYARnak látszó falvak, városok hígítását amire mindkét országnak nagyon nagy szüksége van. Erről beszélt Vulin Sanyi (Alexander)-bácsi is csak érteni kell belőle!

Azt mondta az odautaztatott védelmi miniszter a sajtónak: "valakik" megsúgták a "migránsoknak" ....

Ezek a megsúgók pont Ők voltak. A bevándoroltatott csőcseléknek, Vulin ügynökei terjesztették a suttogó hadjáratot hogy a magyar határ megfog nyílni. Tették ezt mind "jó szomszédi kapcsolatok keretein belül" amit előre meg is kellett tárgyalni hogyan vezessék le, hogy a résztvevők (úgy a szerb mint a Mon részröl) inkább valamennyire "hősök" legyenek ebben a látszatos játékban, de még is megint csak a délvidéki maradék magyarság legyen az rejtett elszenvedője..

Ezt tárgyalgatták meg, erre kellett a mind-gyakoribb diplomáciai dörgölődzés a lehető legmagasabb szinten a bűvös spanyolfalak mögött.

Tudva lévő, hogy már "mély Szerbiában" is elégedetlenkedik a szerb lakosság és mindjobban növekszenek a bevándoroltatottak elleni tiltakozások ezért kell, kellett megegyezni a vajdasági magyarság feje felett e két államnak és a magyarságot eláruló pásztorista VMSZ-nek, hogy ezt hogyan vezessék le úgy, hogy ez azért mindhárom fél felé jót is mutasson. Így született meg ez a mostani forgatókönyv. "Migránsok" áttelepítése Szerbiából Vajdaságba elvakított maradék magyar és délvidéki más nemzetiségű lakossági tapssal.

Mindenki jó jár. Szerbia fellélegezve mehet a választások felé Magyarországnak sem kell tartani az ébredező délvidéki magyarságtól mert a szerbek és a bevándoroltatott bandák elűzik, először is a másképp gondolkodókat onnan. Aki nem a VMSZ-es pásztorféle családi vállalkozást dicsőíti Júdás pénzekért azokra nincs szükség sem Délvidéken sem a csonka fideszes Magyarországban. A maradék Magyarországnak semmi szüksége az elrabolt területeken elő magyarságra, (Fôleg Bácskában ami már csonka országunk új honfoglalóinak beigért "reviziós" terulete) Akkor már lehet "revizió" mert oda továbbra is csak a "kiválasztott" népek mehetnek most már mind sürgősebben.

Olvassunk bele ehhez a témához szorosan kapcsolódó cikkbe ahol szintén arról írnak milyen titkos és alattomos módon telepítik nyakunkra az iszlám bandákat. →

Minden részlet ki lett dolgozva, a "migráns" tömegeket szervezetten az előre kitervezett határpontokhoz kellett indíttatni amibe bármi titkos segítséget megadhattak a szerb hatóságok olyan módon, hogy az ne legyen látható a lakosság számára. Át kellett fésülniük a mély-szerbiai befogadó központokat és keresni néhány anyát gyerekekkel és ezeket is bevetni a tömegbe. A mutogatásra szánt sajtó csak ott jelenhetett meg ahol a tömegek gyalog meneteltek és azt a rész filmezték, filmezhették ahol már anyák és gyerekek is voltak.

"Vulin Sanyika" már olyan szerbiai autóbuszokkal (nem csak rabszállító kocsik voltak azok: Az a forgatókönyv része volt) érkezett amelyekkel a kijelölt határpontoknál tv kamerák előtt tetszetős migráns-begyűjtést végezhetett. Állítása szerint akiket azonnal visznek vissza a "dél szerbiai befogadó központokba".. - Ha a magyar határon állsz akkor melyik az a hely amit délszerbiának mutat egy szerb védelmi miniszter? Ez bizoony a "Vajdaság"! Az a délvidékünk ahova újabb 25 község kap a nemetektől (is) 21 millió eurót iskolai, óvodai és a szociális központok kapacitásának a bővítésére a mindjobban szaporodó bevándoroltatottak végett. írja Szabó Angéla is.

Nagyon nagy bajban van délvidékünk és annak lakossága, benne a maradék magyarságunk is! Talán még a maradék reményünk abban van, hogy mind-többen szervezkednek már tiltakozásokra a tarthatatlan "migránsválságok" miatt.

A vulinféle autóbuszok még be sem fejezték a küldetésüket ("délszerbiába szállítást"!?) máris arról számoltak be több vajdasági városokban élők, hogy a városukat valósággal ellepték a jövevények. Szinte minden utcában találkozhatnak velük...

idézek egy cikkből ahol nagyon is láthatóan, hogy hitadó újságok tv-k szándékosan kerülik a "Vajdaság" vagy "Délvidék" területi meghatározást. Pedig ezt magyar sajtó is írta:

"A szerb rendőrség nem hivatalos információk szerint előző éjszaka már több tucat migránst begyűjtött, és rabszállító járművekkel a dél-szerbiai befogadóközpontba szállította őket. Mivel azonban a szerbiai központok nem zártak, így az odaszállítottak bármikor úgy dönthetnek, hogy ismét elindulnak a határ felé, és csatlakoznak az ott demonstráló több száz fős tömeghez" (kiemelések tőlem)

Akkor most megint mi is történik Délvidéken valójában? Tapsol az elvakított maradék délvidéki magyarság mert azt látja, hogy na mit értek el a "migránsok" még sem jutottak át a magyar határon, mert OrBán kerítése megállítja őket és úgy is visszahordják őket a "szerbiai befogadó központokba" ahonnan jóllakatva megpihenve bármikor újra kijárhatnak ahova csak akarnak és továbbra is akadálytalanul zaklathassák rabolhatják a megalázott maradék délvidéki magyarjainkat Teszik és tehetik ezt a haladópárt csicskásának a VMSZ-es Pásztor Pista áldásával.

Gondolkodjunk... kinek és kiknek jó, hogy Délvidék felől maradnak ezek a gyilkos harcokra is kiképzett fiatal martalócok miért a mi nyakunkon maradjanak pont ott Bácskában amikor ők nem is a csonka Magyarországba akarnak menni hanem azon jóval túl; Ausztria, Németország, Svédország stb. az Ő célországaik és nem a csonka Magyarország!? Eszük ágába sem jutna ott leszállni, ha tudnák előre, hogy egészen az Osztrák földre mehetnének..

Ezeket a vulinféle autóbuszokat végre jó irányba kell kormányozni jól megtömve ezekkel az iszlámhitűekkel, és magyar határrendészeti kísérettel (egy "biztonsági folyosón" át kell őket engedni kis Magyarországon keresztül egyenesen labancia határáig és ott lerakni a számukra csinált (mint a szerb magyar határon van) "zónákban" és csináljanak velük ők amit akarnak, DE vissza NEM NEM SOHA!

Szeretettel: >Zoli<

A vadhajtasok.hu cikke alul olvasható:

A szerb védelmi miniszter szerint a Soros-féle NGO-k bíztatták a határhoz érkező migránsokat

Szégyenletesnek nevezte Aleksandar Vulin szerb védelmi miniszter csütörtökön a Kelebia-Tompa határátkelőnél, hogy a magyar határ megnyitásáról készült hamisított felvételekkel és álhírekkel vezetik félre egyes csoportok a Szerbiában tartózkodó migránsokat, akik ezek hatására indulnak el hiába Magyarország felé – hangsúlyozta a szabadkai Pannon RTV helyszínen tartózkodó tudósítója.

A szerb védelmi miniszter azért látogatott el a szerb-magyar határra, mert délután egy több száz migránsból álló csoport érkezett a helyszínre, ahol békés tüntetéssel igyekeznek rábírni a magyar hatóságokat a határ megnyitására. A helyszínre egyre többen érkeznek az ország többi részéről.

Aleksandar Vulin rámutatott, az illegális bevándorlóknak a befogadóközpontokban van a helyük, ám a Közel-Keletről érkezettek a népcsoportok egymás közötti viszályai miatt nem akarnak keveredni. A miniszter szerint a migránsoknak hálásaknak kellene lenniük azért, mert Szerbia befogadja őket, és

nem lenne szabad válogatniuk a felkínált szálláshelyek között.

Azt is hozzátette, a belgrádi kormány nem fogja megengedni, hogy

a migránsok elrontsák a jószomszédi viszonyt Szerbia és Magyarország között.

A menetet a közösségi médiában zárt csoportokban szervezték hetek óta. A tervek szerint péntek hajnalban indultak volna el a magyar határ felé, ám miután a szerb hatóságok felfedték a tervet, ezt korábbra hozták. A szerb rendőrség nem hivatalos információk szerint előző éjszaka már több tucat migránst begyűjtött, és rabszállító járművekkel a dél-szerbiai befogadóközpontba szállította őket. Mivel azonban a szerbiai központok nem zártak, így az odaszállítottak bármikor úgy dönthetnek, hogy ismét elindulnak a határ felé, és csatlakoznak az ott demonstráló több száz fős tömeghez.

Szakértők szerint a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy a szerb rendőrség az éjszaka folyamán, de legkésőbb péntek este elszállítja a határ mellől a migránsokat. A civil szervezetek a tömegben lévő gyerekek és betegek miatt aggódnak, akiket megviselhet az éjszakai fagy. Védelmükre sátrakat állítottak fel. Csütörtök este a demonstráció szervezői összegyűjtötték és a műszaki határzárhoz terelték a gyerekeket, hogy skandálásuk és kéréseik meglágyítsák a szolgálatot teljesítő határőrök szívét.

Szerbiában jelenleg mintegy hatezer migráns tartózkodik, 2015 óta ilyen nagy számban nem jelentek meg a szerb-magyar határon, inkább a Horvátországgal és a Bosznia-Hercegovinával közös határszakaszon próbáltak meg továbbjutni Nyugat-Európába.

Forrás: vadhajtasok.hu

Orbán Viktor évértékelő beszéde 2020 - Visszaváltós göngyölegek kötelezővé tételének bevezetése, szemétimport leállítása, mini erőművek - megújuló energia, "zöldipari" lehetőségek kis és közép vállalkozásoknak, szervezett faültetések, olcsóbb napelemek és elektromos autók, több töltőállomás, 2022-től csak elektromos buszt a tömegközlekedésbe.

Orbán Viktor évértékelő 2020

https://www.youtube.com/watch?v=8iF4a6LVGY8

Azt mondja, széndioxidmentes gazdaságot kell kialakítani.

Én csak egy szódát kérek. 3:)

Nemzeti érzelmű nem szemetel, nem érdemes a ballibekre hagyni ezt a témát.

http://szentkoronaradio.com/blog/tag/kornyezetvedelem/

Visszaváltós göngyölegek kötelezővé tételének bevezetése, szemétimport leállítása, mini erőművek - megújuló energia, "zöldipari" lehetőségek kis és közép vállalkozásoknak, szervezett faültetések, olcsóbb napelemek és elektromos autók, több töltőállomás, 2022-től csak elektromos buszt a tömegközlekedésbe.

A börtönbiznisz, és a kártérítés biznisz védhetetlen, ha az ördög mondaná hogy rossz akkor is úgy volna.

További adókedvezmények a harmadik gyerek után, meg egyéb támogatások az 1-es diabéteszeseknek. Amúgy nem értem miért van annyi egyes típusú cukros a fiatalok közt. Valami nem stimmel a kajával, az lehet. Nem értem, én anno ettem az édességet rendesen, mégis megúsztam... Az Atkins - paleo nem hülyeség és nem holmi divat, továbbá norbimentesen is működik. :3

Válság lehetőségeire való felkészülésről, a német ipari termelésről, és arról hogy tudunk mi mégis "fejlődni" aztán kérdés persze, az mit ér, a GDP még mindig csak a MEGTERMELT javak összessége, tehát amennyi gyapotot a földön Izaura leszedett. Attól még nem feltétlen él jobban.

Meg van őrizve a munkahely, mert a munkát terhelő adókat, járulékokat csökkenteni fogják. Viktor valamit mond a nyugdíjak értékének megőrzéséről, hát ez annyira nem sikerült fényesen az utóbbi években!!! :(

Innováció, technikai fölény, honvédelem, gazdaságszerkezet... Európa sehol sincs, "mintha ki akarna szállni a versenyből"

Együttműködés módjai az EU tagállamok közt, a különbségekre épül, nem lehet legyalulni egységesítéssel. Azzal a sokat emlegetett béruniós, vagy inkább "európai egyesült államokos" közösködéssel se a mostani német, francia béreket és egyéb ellátásokat kapnánk.

2022-es választási taktikánk : (ezt persze nem Viktor mondja) ahol lehet a Mi Hazánkra szavazzunk, mert hülyék azért nem vagyunk, volt itt vadkapitalizmus az elmúlt 10 évben bőven.

Milyen a nyilas gatya? Dr. Seuss kalapos macskáján ami volt? Az igaz, hogy a pártállamiból liberálissá levés folyamatossága megvan, ilyen momentumok esetében a mszp -s szdsz.es családok fiai és unokái által, ezek lennének gondolom a "diplomás kommunisták". Közös lista ügyben referencia a Baloldali Blokk, 1946 - 1948. Lett is "eredménye". ::O

Azzal is egyet lehet érteni, hogy hajrá Magyarok!

A liberális rasszizmus másik változatát kulturális rasszizmusnak nevezném. Ezt nem faji-etnikai előítélet jellemzi, hanem egy mélységes megvetés azokkal szemben, akik nem fogadják el a mai, torzult liberalizmus világszemléletét és életfelfogását. Meg is kapják a bélyeget: ők a nem modernek, nem követik a szent és imádott Nyugatot, ők az elmaradottak, a szegényháziak, a suttyók és a bunkók. A provinciálisok. Az atavisztikusok. A bugrisok. A mucsaiak. A műveletlenek, az ostoba plebs.

De miért? Nemcsak a fehérek, de általában a férfiak kevésbé hatalomnak megfelelni akarók és feltétlen szabálykövetők, ergo nem fogják engedelmesen követni a liberális újvilágrend legújabb divat hülyeségeit. Tehát sajnos ellenség vagyunk. :(

Abba a színházba járni, ahol lenáciznak? Aberrált agyú rendezők kiforgatják a történelmi szereplőket és a nemzeti drámákat, meztelenül rohangálnak a színpadon üvöltözve, öncélú hatásvadászat, és ott nem lehet kulturális élményekhez jutni. Vajsav spray és vödör szar, bizony. ;) Ez nem a posztmodern művészet amit bunkó vagy ha nem értesz, hanem az aminek látszik : értékelhetetlen hulladék.

"Ők terjesztették el az országban az elitista fennhéjázásnak azt a formáját, amitől kirázta az embert a hideg, ha találkozott vele. Jómagam nemcsak hogy Lenint láttam a mauzóleumban, de találkoztam emberközelben olyan figurákkal, mint Magyar Bálint, Pető Iván, s elmondhatom, hogy róluk és még néhány szabad demokrata társukról tényleg az elitista gőg szobrát lehetne megformázni.

De ebbe a körbe tartozik például Bernard-Henri Lévy francia filozófus, aki a brexittel kapcsolatos népszavazás után azt írta, hogy a tudatlanság győzött a tudás felett, a pitiánerség a nagyság felett, s a brexitre szavazó briteket keresetlen egyszerűséggel bunkóknak, hülyéknek, hőbörgőknek és tudatlanoknak nevezte. Vajda Mihály is írt hasonló kirekesztő sorokat a magyar választókról, s ebbe a sorba helyezendő a párbeszédes Szabó Tímea is, aki lazán azt állította, hogy Orbán és haverjai nem járnak színházba."

A magyar közéletben megjelent a liberális rasszizmus

A lenéző, végtelenül gőgös és pökhendi magatartásformáról szobrot lehetne formázni.
2020. február 16. 13:54

A liberalizmusnak a ma ismert, XXI. századi, szélsőségesen eltorzult változatát nevezték már neoliberalizmusnak, ultraliberalizmusnak vagy éppen liberálfasizmusnak is. De akárhogyan is nevezzük, az utóbbi években-évtizedekben kiderült: ez a klasszikus gyökereit teljesen elvesztő és megtagadó liberalizmus rasszistává vált.

A fősodratúnak nevezett globalista és liberális csoportok igyekeznek legyűrni, de még inkább eltaposni a nemzeti szuverenitáshoz, a lokalitáshoz és a hagyományokhoz ragaszkodók táborát. Ez a világszintű küzdelem több fronton – politikában, gazdaságban, médiában, kultúrában, tudományban, környezetvédelemben stb. – zajlik, ám ezek között is kiemelkedő jelentősége van a nyelvpolitikai konfrontációnak.

Jól látszik, hogy a mai liberalizmus – aminek már régen nincs köze a klasszikus liberalizmus, szabadelvűség még nemes célkitűzései­hez – arra törekszik, hogy meghatározza korunk nyelvezetét, alakítsa és formálja a kulcsfontosságú fogalmakat, a fogalmak jelentéseit, ezáltal kialakítsa a világ értelmezésének kereteit is. A liberalizmus uralmat akar gyakorolni a nyelv felett, s a nyelv feletti uralom egyenes úton vezet el a valóságos uralomhoz, hiszen az embereket arra kényszeríti, hogy úgy és olyan fogalmakon keresztül lássák és értelmezzék a világot, amelyet a mai liberalizmus használ.

Nos, ebből kiindulva válik kiemelkedően fontossá, hogy a nemzeti és szuverenista tábor megtörje ezt a nyelvpolitikai uralmat, és saját fogalmakkal élve hozzon létre egy alternatív, paradigmaváltó világértelmezést. Magyarul és egyszerűbben szólva: arra van szükség, hogy ne a globalisták nyelvpolitikai keretei között próbáljunk meg védekezni a szokásos fogalmi vádaskodásokkal (antiliberális, antidemokrata, populista, rasszista, autokrata, kisebbségellenes, fasiszta, náci stb.) szemben, hanem lépjünk ki ezek közül a keretek közül, és önálló értelmezését adjuk a mai, globalista liberalizmusnak. Vagyis fordítsuk meg a szereposztást, és radikálisan utasítsuk el a liberális tábor magának vindikált „jogát" arra, hogy ők ítélkezzenek a nekik nem tetsző nézetekről és értékrendekről.

Ennek első és szerintem legfontosabb módszere az, hogy mi, szuverenisták minősítsük és értékeljük a globalista-liberális szemléletmód meghatározó jellemzőit. Vagyis, másképpen szólva: építsük fel a saját paradigmánkat! A liberális rasszizmusnak kétféle változata van, egyik sem túl szívderítő, de jól jellemzi a valaha szebb napokat látott ideológiai irányzatot.

Az egyik sokban hasonlít a hagyományos faji-etnikai alapú elméletekhez, de mégis sajátos: ez az euroatlanti társadalmakat, azok hagyományait, nemzettudatát, vallását, szokásait fenntartó fehér férfiakkal szembeni előítélet. Másképpen fogalmazva, ez a társadalmi többséggel szembeni rasszizmus.

Amíg a klasszikus liberalizmus még az elnyomott kisebbségekkel – feketék, nők, spanyol ajkúak, szexuá­lis kisebbségek stb. – szembeni előítéletek és elnyomás ellen küzdött, a XXI. századra sikerült a társadalmi többséggel, a hagyományos középosztállyal szembeni, már-már fajelméleti alapon álló rasszizmust kifejleszteni és elterjeszteni.

Kiindulópont a marxista baloldal frusztráltsága, amiért a XX. századra nem sikerült Nyugaton megvalósítani a munkásság nagy forradalmát a tőkésosztállyal, a burzsoáziával szemben, mert a munkásosztály középosztályosodott, és elfogadta a szociális jóléti állam gondoskodását, tehát kiegyezett a kapitalizmussal.

Ebből fakadtak a Lukács György, Antonio Gramsci, illetve a frankfurti iskola nagy terve, amelynek lényege azt volt, hogy ha a gazdasági alapú osztályharc elbukott, akkor a Nyugat alapjait jelentő kulturális, társadalmi hagyományokat és intézményeket kell megszüntetni, amelyek fenntartója viszont a fehér középosztály a maga keresztény értékrendjével és hagyományos családmodelljével. Ha mindezt sikerül felbomlasztani, s a nyelvet is sikerül átalakítani, akkor egy kulturális forradalom által el lehet jutni a liberális paradicsomba.

Ennek első időszakában – a hatvanas évektől az ezredfordulóig – a különféle kisebbségek védelmére került a hangsúly, illetve az egyéni szabadság abszolutizálására, s ennek még volt köze a klasszikus liberális értékekhez.

Azonban a kulturális marxizmus a századforduló után „magasabb osztályba lépett", a védekezés támadásba ment át, s mára az úgynevezett elnyomó többséggel szembeni egyre agresszívabb fellépés a jellemző az élet legkülönbözőbb területein.

Már nemcsak a politikai és közéleti megnyilvánulásokban, a médiá­ban, hanem immáron a filmiparban, művészeti ágakban, az irodalomban, a reklámokban, a gigacégek fellépéseiben és természetesen a közösségi fórumokon is.

Ennek a frankfurti iskola által elindított forradalomnak az a célja, hogy a klasszikus kapitalista euroatlanti életformát, nemzettudatot, vallást, családmodellt és közösségi életet élő fehér férfiak és nők úgy jelenjenek meg a nyugati közvéleményben, mint akik elnyomják az egyén szabadságát, azt az egyénét, aki mindenáron „más" akar lenni, mint a többség. Mi is akar lenni?

Vallástalan vagy kicsit buddhista, keresztény, muszlim vagy talán egészen az, nem heteroszexuális, hanem a hetvenkét nemi identitás egyikéhez tartozó, nemzeti identitás helyett pedig a globalista világfalu lakója kíván lenni.

Márpedig ha a fehér férfiak elnyomók, akkor ezt az elnyomást meg kell szüntetni, jöhet a lázadás és a forradalom. Niedermüller Péter hírhedt megnyilvánulása a fehér, keresztény és heteroszexuális „rémisztő képződményekről" ebbe a sorba illeszkedik.
Ez a fajta liberális rasszizmus nagyon sunyi módon jár el, mert azt sugallja minden fórumon és az éteren át, hogy valójában az emberek döntő többsége „kisebbség" akar lenni, tehát valójában a kisebbség már a többség. A mai, hagyományos többségnek buknia kell, s a világ szép lesz és szivárványszínű.

A liberális rasszizmus másik változatát kulturális rasszizmusnak nevezném. Ezt nem faji-etnikai előítélet jellemzi, hanem egy mélységes megvetés azokkal szemben, akik nem fogadják el a mai, torzult liberalizmus világszemléletét és életfelfogását. Meg is kapják a bélyeget: ők a nem modernek, nem követik a szent és imádott Nyugatot, ők az elmaradottak, a szegényháziak, a suttyók és a bunkók. A provinciálisok. Az atavisztikusok. A bugrisok. A mucsaiak. A műveletlenek, az ostoba plebs.

Nos, ezt a kulturális rasszizmust elitista rasszizmusnak is nevezném, a magukat kiválasztottnak tartók előítélete ez a többséggel szemben, egyfajta végtelenül gőgös és pökhendi magatartás, amely csípőből lenézi azokat, akik nem tudnak felemelkedni az ő nézeteik magaslatába.

Nálunk az SZDSZ elitjére volt leginkább jellemző ez a fajta magatartás.

Ők terjesztették el az országban az elitista fennhéjázásnak azt a formáját, amitől kirázta az embert a hideg, ha találkozott vele. Jómagam nemcsak hogy Lenint láttam a mauzóleumban, de találkoztam emberközelben olyan figurákkal, mint Magyar Bálint, Pető Iván, s elmondhatom, hogy róluk és még néhány szabad demokrata társukról tényleg az elitista gőg szobrát lehetne megformázni.

De ebbe a körbe tartozik például Bernard-Henri Lévy francia filozófus, aki a brexittel kapcsolatos népszavazás után azt írta, hogy a tudatlanság győzött a tudás felett, a pitiánerség a nagyság felett, s a brexitre szavazó briteket keresetlen egyszerűséggel bunkóknak, hülyéknek, hőbörgőknek és tudatlanoknak nevezte. Vajda Mihály is írt hasonló kirekesztő sorokat a magyar választókról, s ebbe a sorba helyezendő a párbeszédes Szabó Tímea is, aki lazán azt állította, hogy Orbán és haverjai nem járnak színházba.

A mai nem liberális liberálisok a nemzeti szuverenistákat támadják a rasszizmus vádjával, de ezek ellen nem kell védekezni, mert az reménytelen és értelmetlen. Helyette el kell mondanunk, újra és újra, minden fórumon és minden nyilvánosság előtt, hogy a liberális rasszizmus, amely a társadalomfenntartó középosztály, illetve a hagyományos értékeket őrző tömegek ellen támad, a XXI. század legnagyobb veszedelme.

Fricz Tamás politológus, az Alapjogokért Központ kutatási tanácsadója

Sikoly - Edvard Munch alkotása

https://gondola.hu/cikkek/115596-A_magyar_kozeletben_megjelent_a_liberalis_rasszizmus.html

Nem a különféle szervezetekben résztvevő nemzeti érzelmű polgárokat kell betiltogatni, fenyegetni, lefasisztázni. A fidesz hajlamos ezt kórusban megtenni a különféle szoci0nistákkal. Nincs értelme próbálni nekik megfelelni. Eltartott kisujjal sznobkodni, hogy de azért szélsőséges a nemzeti radikalizmus, meg a "mi nem harcolhatunk ellenük úgy ahogy ők ellenünk, mert ennél különbek vagyunk". Azt a szalont, amiben most még képesek elbohóckodni a jobbliberálisok, a kommunisták liberális eszmei utódai fel fogják gyújtani.

Nem a különféle szervezetekben résztvevő nemzeti érzelmű polgárokat kell betiltogatni, fenyegetni, lefasisztázni. A fidesz hajlamos ezt kórusban megtenni a különféle szoci0nistákkal. Nincs értelme próbálni nekik megfelelni. Eltartott kisujjal sznobkodni, hogy de azért szélsőséges a nemzeti radikalizmus, meg a "mi nem harcolhatunk ellenük úgy ahogy ők ellenünk, mert ennél különbek vagyunk". Azt a szalont, amiben most még képesek elbohóckodni a jobbliberálisok, a kommunisták liberális eszmei utódai fel fogják gyújtani.

A ROM (roncstársadalmi) emberek folytatódó népességrobbanása további feszültségekhez fog vezetni.

Nem elég bátor a kormány politikája a Mi Hazánk szerint

2020. február 16.

Gyöngyöspatán a magyaroknak járna kártérítés, mert valójában ők az áldozatok, a börtönbiznisz felszámolásához pedig ki kellene léptetni hazánkat a strasbourgi bíróság fennhatósága alól a Mi Hazánk szerint, ám ezekhez nem elég bátor a Fidesz. Trianon századik évfordulóján még mindig jogfosztott közösségként élnek a magyarok a szomszédos országok közül többen is, lélekszámuk pedig folyamatosan csökken.

Magyarország számára a legnagyobb kihívás a demográfiai helyzetünk kezelése, ám minden pozitív intézkedés ellenére sem sikerült áttörést elérni, és a KSH adatai arra is rávilágítanak, hogy a termékenység elsősorban a cigányság körében nőtt. A magyarság lélekszáma továbbra is megfeleződik nemzedékenként, mialatt a cigányságé megduplázódik. A Mi Hazánk éppen ezért kizárólag olyan családtámogatási formákat támogat, amelyek a dolgozó családokat segítik, és nem erősítik a megélhetési gyermekvállalást. Álságos Orbán Viktortól a terhességmegszakítások számának csökkenéséről beszélni, hiszen az mindössze annak a következménye, hogy kevesebb a megfogant gyermek is; valójában az Orbán-kormány és a Gyurcsány-kormány abortuszpolitikája között semmi különbség nincs.

A cigányság folytatódó népességrobbanása további feszültségekhez fog vezetni, ráadásul a kormány a szegregáció esetében is fordítva ül a lovon: a Mi Hazánk szerint azoknak a magyar családoknak járna a kártérítés, akik arra kényszerültek, hogy másik településre járassák iskolába a gyerekeiket, ám ez fel sem merült a kormány részéről. Ez a folyamat, a spontán szegregáció évtizedek óta tart, és a nemzeti konzultáció sem fogja megoldani: radikális szemléletváltozásra van szükség.

Ahhoz sem elég bátrak, hogy kimondják: nemcsak a magyarországi börtönbiznisznek kell véget vetni, de nem állapot, hogy a bűnözők Strasbourgban harcolnak ki komoly pénzeket maguknak kártérítés címén. A Mi Hazánk szerint a probléma valódi kezeléséhez ki kell lépnünk a bíróság fennhatósága alól: a külföldi kiskaput sem hagyhatjuk nyitva.

Száz évvel a ránk kényszerített trianoni békediktátum után sem biztosított a magyar közösségeknek nemhogy az önrendelkezése, de még alapvető, már akkor is természetesnek számító emberi jogaikat is folyamatosan sárba tiporják az utódállamok, és lélekszámukban sem gyarapodó közösségekről beszélhetünk esetükben sem sajnos. A Mi Hazánk szerint határozottabb fellépésre van szükség a kormány részéről a határon túli magyarok jogainak érvényesítéséért, a magyar Országgyűlésnek pedig ki kell mondania a trianoni békeszerződés semmisségét.

Mi Hazánk Mozgalom

https://mihazank.hu/nem-eleg-bator-a-kormany-politikaja-a-mi-hazank-szerint/

Ki velük az országból, más nem fog működni. Kiröhögik ezek a különféle "felzárkóztató, integrációs" vergődéseket, "parasztoktól" nem fogadnak el életvezetési tanácsokat. "2020-ra olyan törzsi szervezkedések jöttek létre, amelyek sokakat fenyegetnek, a többséget, a mentősöket, a rendőröket a tanárokat, az óvónőket. A fenyegetésből élnek, de az csak addig működik, amíg félünk - mondta, hozzátéve: ha nem félünk és minden magyar tesz ezért, akkor "el fognak kullogni".

Magyart ölnek, fenyegetőznek, terrorizálnak, lopnak, csalnak, betörnek... és minket náciznak le, a Mi Hazánkos demonstráció előzménye is az volt hogy hordában rabolni járó barbár gyilkosok megöltek egy nénit :(

"2020-ra olyan törzsi szervezkedések jöttek létre, amelyek sokakat fenyegetnek, a többséget, a mentősöket, a rendőröket a tanárokat, az óvónőket. A fenyegetésből élnek, de az csak addig működik, amíg félünk - mondta, hozzátéve: ha nem félünk és minden magyar tesz ezért, akkor "el fognak kullogni".

Ki velük az országból, más nem fog működni. Kiröhögik ezek a különféle "felzárkóztató, integrációs" vergődéseket, "parasztoktól" nem fogadnak el életvezetési tanácsokat..

Mert így nekünk lesz no-go zóna a fél ország, legalábbis aki jót akar magának, cigányfalun még csak keresztül sem autózik. Ez országfoglalás, a lakosság kicserélődik. Önfenntartásra és önálló életre civilizációsan képtelen, éppen ezért deviáns, bűnöző segélyleső csőcselékre, ami nem jó csere. :3

A Mi hazánk tüntetése Miskolcon
2020. február 16. 19:06

Rendet követelt az országban és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a Mi Hazánk Mozgalom, amely demonstrációt tartott vasárnap Miskolcon a megyei kormányhivatal épületénél.

A tüntetésre 2020. február 16-án került sor.

Mint mondta, azt sem tartják elfogadhatónak, hogy az Opre Roma Párt továbbra sem áll el attól az elképzelésétől, hogy "Magyarország testéből kiszakítva négy megyét" cigány autonóm tartományt akar létrehozni, ahol az adófizetők pénzéből alapjövedelmet adna a cigányságnak.

Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke azt mondta, hogy meg kell állítani a "cigánybűnözést", a miskolci demonstráció is a közbiztonság megteremtésére szerveződött, mert a "jelenlegi hatalom" nem a cigánybűnözést üldözi, hanem azokat, akik tenni akarnak ellene. Ugyanakkor tény, hogy nem minden cigány bűnöző - tette hozzá.

A KSH adataira hivatkozva arról beszélt: a termékenység elsősorban a cigányság körében nőtt. A magyarság lélekszáma továbbra is megfeleződik nemzedékenként, mialatt a cigányságé megduplázódik. A Mi Hazánk éppen ezért kizárólag olyan családtámogatási formákat támogat, amelyek a dolgozó családokat segítik és nem a megélhetési gyermekvállalást erősítik - mondta.

A több száz ember részvételével tartott demonstráció után este fáklyás felvonulást rendeznek Sályon, ahol a közelmúltban egy cigány nemzetiségű ember meggyilkolt egy 61 éves nőt.

Résztvevők a Mi Hazánk Mozgalom Rendet Borsod megyében! címmel tartott demonstrációján Miskolcon, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal épülete előtt 2020. február 16-án.

Toroczkai László, a mozgalom elnöke a cigányságra utalva úgy fogalmazott: 2020-ra olyan törzsi szervezkedések jöttek létre, amelyek sokakat fenyegetnek, a többséget, a mentősöket, a rendőröket a tanárokat, az óvónőket. A fenyegetésből élnek, de az csak addig működik, amíg félünk - mondta, hozzátéve: ha nem félünk és minden magyar tesz ezért, akkor "el fognak kullogni".

Hozzátette: a tisztességgel dolgozó cigány embereket ugyanakkor meg kell becsülni.

Szerinte Magyarországon no-go zóna is létezik, van olyan település, ahová nem mertek rendőri kíséret nélkül bemenni a mentősök, mert már a telefonhíváskor fenyegették, zaklatták őket.

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke beszédet mond a párt Rendet Borsod megyében! címmel tartott demonstrációján Miskolcon.

https://gondola.hu/hirek/250785-A_Mi_hazank_tuntetese_Miskolcon.html


A sályi gyilkosság miatt demonstrált a Mi Hazánk Miskolcon

Hír TV

2020. február 16., vasárnap 17:04, frissítve: vasárnap 20:15

A sályi gyilkosság miatt demonstrációt tartott a Mi Hazánk Miskolcon. A párt alelnöke azt mondta, csak rendet akarnak az országban. Novák Előd ugyanakkor bírálta a kormányt, azért mert szerinte az nem a cigány bűnözést, hanem az azt üldözőket bünteti és nem vezette be a büntetendő cselekmények sorába a lincselés fogalmát. A tüntetésen részt vett a hatvannégy vármegye és a betyársereg, de a korábban már betiltott egykori magyar gárda tagjai is.

18 órától a sályi gyilkosság miatt demonstrációt tart a Mi Hazánk a településen. A demonstrálók 16 órakor a miskolci kormányhivatal előtt kezdték az akciójukat, onnan autóztak át Sályra, ahol a gyanú szerint egy 21 éves férfi agyonütött egy idős nőt annak értékeiért.

https://hirtv.hu/ahirtvkekhirei/a-salyi-gyilkossag-miatt-demonstralt-a-mi-hazank-miskolcon-2495333