2020. február 16., vasárnap

Orbán Viktor évértékelő beszéde 2020 - Visszaváltós göngyölegek kötelezővé tételének bevezetése, szemétimport leállítása, mini erőművek - megújuló energia, "zöldipari" lehetőségek kis és közép vállalkozásoknak, szervezett faültetések, olcsóbb napelemek és elektromos autók, több töltőállomás, 2022-től csak elektromos buszt a tömegközlekedésbe.

Orbán Viktor évértékelő 2020

https://www.youtube.com/watch?v=8iF4a6LVGY8

Azt mondja, széndioxidmentes gazdaságot kell kialakítani.

Én csak egy szódát kérek. 3:)

Nemzeti érzelmű nem szemetel, nem érdemes a ballibekre hagyni ezt a témát.

http://szentkoronaradio.com/blog/tag/kornyezetvedelem/

Visszaváltós göngyölegek kötelezővé tételének bevezetése, szemétimport leállítása, mini erőművek - megújuló energia, "zöldipari" lehetőségek kis és közép vállalkozásoknak, szervezett faültetések, olcsóbb napelemek és elektromos autók, több töltőállomás, 2022-től csak elektromos buszt a tömegközlekedésbe.

A börtönbiznisz, és a kártérítés biznisz védhetetlen, ha az ördög mondaná hogy rossz akkor is úgy volna.

További adókedvezmények a harmadik gyerek után, meg egyéb támogatások az 1-es diabéteszeseknek. Amúgy nem értem miért van annyi egyes típusú cukros a fiatalok közt. Valami nem stimmel a kajával, az lehet. Nem értem, én anno ettem az édességet rendesen, mégis megúsztam... Az Atkins - paleo nem hülyeség és nem holmi divat, továbbá norbimentesen is működik. :3

Válság lehetőségeire való felkészülésről, a német ipari termelésről, és arról hogy tudunk mi mégis "fejlődni" aztán kérdés persze, az mit ér, a GDP még mindig csak a MEGTERMELT javak összessége, tehát amennyi gyapotot a földön Izaura leszedett. Attól még nem feltétlen él jobban.

Meg van őrizve a munkahely, mert a munkát terhelő adókat, járulékokat csökkenteni fogják. Viktor valamit mond a nyugdíjak értékének megőrzéséről, hát ez annyira nem sikerült fényesen az utóbbi években!!! :(

Innováció, technikai fölény, honvédelem, gazdaságszerkezet... Európa sehol sincs, "mintha ki akarna szállni a versenyből"

Együttműködés módjai az EU tagállamok közt, a különbségekre épül, nem lehet legyalulni egységesítéssel. Azzal a sokat emlegetett béruniós, vagy inkább "európai egyesült államokos" közösködéssel se a mostani német, francia béreket és egyéb ellátásokat kapnánk.

2022-es választási taktikánk : (ezt persze nem Viktor mondja) ahol lehet a Mi Hazánkra szavazzunk, mert hülyék azért nem vagyunk, volt itt vadkapitalizmus az elmúlt 10 évben bőven.

Milyen a nyilas gatya? Dr. Seuss kalapos macskáján ami volt? Az igaz, hogy a pártállamiból liberálissá levés folyamatossága megvan, ilyen momentumok esetében a mszp -s szdsz.es családok fiai és unokái által, ezek lennének gondolom a "diplomás kommunisták". Közös lista ügyben referencia a Baloldali Blokk, 1946 - 1948. Lett is "eredménye". ::O

Azzal is egyet lehet érteni, hogy hajrá Magyarok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése