2014. január 20., hétfő

[Lapszemle] Izraeli segítségre szorul a baloldali összefogás - Kirakatban egy nemzet sírásói - Az új kód: Atomvonal - A Vahabita gondolkodás veszélye már az egész világot fenyegeti - Szakály Sándor lemondását követeli a Mazsihisz - Lovas István: ÉGJEN BRÜSSZEL! - Bashar Al Assad történelmi beszéde - TPP avagy a multik totális hatalomátvétele

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


A Kisgazdapárt vérszerződése

Egyedül álló párttörténeti esemény zajlott az újonnan megalakult Kisgazdapárt Országos Nagygyűlésén.
Az elnökségi tagok az ősi magyar törzsszövetség törvénye szerint, fogadalmat tettek a pártvezetés szellemének egységes irányvonalában. A vezetők "vérszerződésben" fogadták, a magyar nemzet szellemi, erkölcsi, úton való vezetését és örök hűséget fogadtak a magyar népnek.




Vona Gábor a 2014-es évadnyitó beszédéről a Ma reggelben

A teljes beszéd itt látható: https://www.youtube.com/watch?v=7ss9wyPpnGE




Gyurcsány: A Jobbik eltűntetése a stabilitást veszélyeztetné

Gyurcsány Ferenc százhalombattai fórumán kijelentette, ha a Fidesz megpróbálná a Jobbikot "levenni a politikai térképről" az veszélyeztetné Magyarország stabilitását. A Jobbik ugyanis nem a kisgazdapárt, amely korábban hagyta, hogy a Fidesz eltüntesse.




Állítsuk vissza a Szent Korona történelmi alkotmány jogfolytonosságát!

A Szent Korona Szabadság Alkotmányát nem lehet hatálytalanítani!

A világ egyik legélhetőbb országa lehetne a miénk, csak sajnos kevesen tudják azt, hogy ez miért nincs így. Nem véletlen. Több mint fél évszázada eltitkolják történelmünket és lehetőségeinket. Tudatosan teszik ezt a gyerekkortól kezdve minden eszközt bevetve, úgy az oktatást, mint a média összes területét felhasználva, a nemzet megosztásáról nem is beszélve.

Magyarországon a jelenleg is hatályos, az országgyűlés által többször is módosított, népszavazás által meg nem erősített "ideiglenes alkotmány" (1949. évi XX. tv. "Sztálini alkotmány") van érvényben, amely azonban állam és jogfelfogásunktól idegen, történelmi hagyományainkkal ellentétes.

A Történelmi Alkotmány nem az állam akaratát képviseli, hanem az állam számára ír elő kötelező szabályokat. A jelenlegi Alkotmány szerint a legfőbb törvényhozó szerv az Országgyűlés, amit semmi nem korlátoz, hisz a normakontrollt az Alkotmánybíróság és a Köztársasági Elnök gyakorolja, csakhogy mindegyik függőségi viszonyban van az uralkodó pártokkal, hiszen azok választják meg őket...


A Szent Korona Eszme Alapelvei:

1.§ Magyarország örökké szabad.

2.§ A kötelezettségek és jogok egységében a Szent Korona minden tagja egy és ugyanazon szabadságot élvez.
a) A Szent Korona tagja az államalapító magyar nemzet tagja, bárhol él a világon, valamint az államalkotó nemzetek tagjai, ha a Szent Korona Országának területén élnek.
b) Államalkotó nemzet az, amely elfogadva a Szent Korona értékrendjét, kultúrájának helyet talált a Szent Korona Országának területén.

3.§ Ami a magyar földön, föld alatt és föld felett van, a Szent Korona által jelképezett egyetemes magyarság elidegeníthetetlen, örök tulajdona, amelyet csak a Szent Korona tagjai birtokolhatnak.

4.§ Minden magyar érték a magyar érdekeket szolgálja.

5.§ Mindazzal szemben, aki megsérti a Szent Korona értékrendjét, a Szent Korona minden tagjának nemcsak joga, hanem kötelessége ellentmondani és ellenállni.

Továbbá: Szent Korona Értékrend

Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Izraeli segítségre szorul a baloldali összefogás
2014, január 16 - 09:33 mno.hu - alfahir.hu

Szerdán ültek össze először a baloldali pártok, hogy megvitassák a közös kampány mikéntjét. Ron Werber munkájára számítanak.

Megtartotta első ülését az öt pártból álló baloldali tömörülés, a téma a közös kampánystratégia volt - írja az mno.hu. A stábban az MSZP-t Molnár Zsolt, az Együtt 2014-et Szigetvári Viktor, a Demokratikus Koalíciót (DK) Molnár Csaba, a Liberálisokat Boruzs András, a PM-et pedig Karácsony Gergely képviselte - írják.

A lap szerint a résztvevők aggódnak amiatt, hogy az öt párt arculatát hogy hozzák össze anélkül, hogy az a sajátosságok kárára menne. A többi párt úgy véli, a közös miniszterelnök-jelölt kampánya legyen csak az MSZP gondja, ha már kiharcolták, hogy ők indíthassanak embert a pozícióra.

Az Együtt 2014-es Szigetvári Viktor azt mondta, az új szabályozás miatt elsősorban az utcára, a közterületekre, az ajtótól ajtóig való munkára koncentrálnak majd.

Kell az izraeli gyakorlat

Az MSZP kampányfőnöke, Molnár Zsolt nem titkolta azt sem, hogy a közös kampányban részt fog venni Ron Werber izraeli kampánytanácsadó is, aki már korábban is segítette a szocialisták munkáját. Elárulták azt is -bár ez nem volt meglepő-, hogy a választások előtt ötpárti rendezvényeket is tartanak majd.

Nehezebb is lesz a kampány, az öt pártnak az egyesülés után ugyanis összesen 703 millió forint állami támogatásból kell gazdálkodnia. Persze a baloldali pénzcsapok segítségével várhatóan ennél az összegnél jóval több lesz a költség, Gyurcsány alatt például csak egyedül az MSZP több milliárd forintot pazarolt el propagandára. Hogy honnan volt a pénzt, arról -ahogy ő fogalmazott- "jobb, ha nem is tudunk".

Schmuck Andor: Nem kellettünk! Ez volt az oka annak, hogy a Magyar Szociáldemokraták Pártja kimaradt a baloldali pártok összefogásából - ezt Scmuck Andor a párt elnöke mondta az Egyenes beszédben. Szerinte az ellenzéki egyeztetésből hiányoznak az elvek - ezt a hivatalos "Kitörés" túra interneten is bemutatott képei kapcsán jegyezte meg a párt elnöke. A hivatalosnak minősített túrán ugyanis a részvevők "SS" egyenruhát viseltek. Ez ellen tiltakozni kellett volna - érvelt. A párt elnöke szerint az ellenzéki összefogás nem hiteles. Schmuck nehezményezte azt is, hogy a 13. havi nyugdíj bevezetésére vonatkozó javaslatukra Gyurcsány Ferenc nem tett ígéretet. A megemelt áfával elvettek a nyugdíjasoktól kéthavi nyugdíjat - érvelt a párt elnöke, aki ismét szorgalmazta, hogy a pártok a kampánypénzekből a 600 millió forintból - hozzanak létre "szegényalapot."
Videó: atv.hu



A magyar államadósság adatai

2010. május 19.933 milliárd forint
2011. május 21.116 milliárd forint
2012. május 21.180 milliárd forint
2013. május 21.765 milliárd forint
2014. november 22.453 milliárd forint

Az államadósság elleni harc oda vezetett, hogy nem egészen négy év alatt 2.520 milliárd forinttal nőtt.
A rezsiharc is ilyen eredményes lesz? Mert az országos rendezvényeknek, a kormánybiztosnak és apparátusának (irodák és alkalmazottak minden megyében!) is tetemes költsége lesz.
Kit zavar nálunk az, hogy az elszámoltatási kormánybiztosok eredménye nulla forint, és több mint kétmilliárd forintba került az apparátus?
A sukorói per költsége több mint egymilliárd forint, az okozott kár nem volt ennyi!! A pernek még nincs vége, még néhány százmillió jön majd hozzá!
Lauder elvtárs, az izraeli "üzletember" Washingtonban perel bennünket 122 milliárd forint megfizetésére, mivel a sukorói kupi nem épült meg.
Az amerikai perköltség alapból kétmilliárd forint ügyvédi költséggel indul, aztán jön még hozzá néhány milliárd! Ilyen volt például a chichagói per. Azt is az új honfoglalóink indították ellenünk. Tevékenységüket hálából emlékévekkel "háláljuk" meg! Az ilyen "akciók" vajon csitítják az általuk okozott antiszemitizmust, rasszizmust, és egyéb nyavalyát?

* * *

"Ilan Mor a magyarországi zsidó befektetések növelését szorgalmazza a zártkörű hallgatóság előtt Sümegen. Az izraeli nagykövet többek közt arról is beszélt, hogy a kiváló adottságú magyarországi földterületek megműveléséhez hiányzik a magyar szakértelem, Izrael készségesen biztosítja a szellemi és pénzügyi tőkét a mezőgazdaság fellendítéséhez, a földeken pedig a magyarok dolgozhatnának. Mindezen kijelentését a sümegi Fideszes városvezetés hatalmas ovációval fogadta." Bakonyi hirmondó nyomán
SVPSZ

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Kirakatban egy nemzet sírásói
2014.01.19. | 10:35 Erdély.ma

Még meg is köszönném ennek a bandának, hogy néhány hónap, hét alatt ennyire világos képet nyújtott önmagáról. Itt már nincs mit, és nincs akinek latolgatni, mi várna a magyar nemzetre hét határokon innen és túl, kívül és belül, ha ez a hétpróbás, nemzetárulásban hétszer is a kormány körül fintergő labanctársulat kerülne még egyszer és legutoljára hatalomra; merthogy utánuk már nem is maradna Magyarország.


Íme, emberek, ez a panoptikum, ezek azok a cirkuszi látványosságok spirituszban tárolva: Mesterházy Attila, annak az MSZP-nek a mostani elnöke és az "összefogódzók" elnökjelöltje, mely pártnak és tagjainak abszolút semmi köze nincs immár 23 éve a baloldalhoz, a néphez. Bajnai Gordon, ez a gerinctelen, nyamvadtka emlős, szintén milliárdos, és mellette az a Gyurcsány Ferenc, aki szerencsétlenné, szegénnyé tette az országot külföldi segítséggel, magát pedig bohóccá még az aljasságban is.

Föltündérkedik mellettük a vigyori társas képen Fodor Gábor, egy, a nemzet megelégedésére kinyiffant, parlamentből is kipottyant gyűlölet-párt, az SZDSZ utolsó aljaelnöke. És hogy teljes(ebb) legyen a kép, hát reanimálták, politikai átömlesztéssel létrehergették Kuncze Gábort is eme nagy összefogásban, azt a Kunczet, aki egykor először mentette föl a gyilkosok, betörők, rablótolvajok, munkakerülő és állami segélyeken dologtalanul és iskola nélkül élő, uralkodó "elnyomott nemzeti kisebbséget" , mondván a parlamentben, hogy az övék az más, az megélhetési bűnözés.

Emberek, magyarok és nem magyarok, közröhejre, lám, összeállt a Nagy Csapat még egyszer. Ezek akarják átvenni a hatalmat Magyarországon - na, nem a nyakunkra hozott gondokat, hanem a hatalmat, azt az édeset, míg egy nemzet éhen szophatná az ujját, ha ez a Hetedik Csapás is beteljesedne rajta.

Sok határral megvert magyarok, édeseim: hát tudjátok-e már egész világosan, kire kell szavazni Erdélyben, mindenütt, Szlovákiában, Honoluluban? Az erdélyi magyar pártok és civil szervezetek már tudják. És akár boldog is lehetnék a magam módján, látva végre az egyetértést.

Czegő Zoltán
Székely Hírmondó


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Az új kód: Atomvonal
Csuhaj Ildikó 2014. január 14. NOL

A Rothschild-csoport Budapest és Brüsszel, egy német iparbáró pedig Orbán és Putyin között közvetített. Az oroszok útja Paksig.


Paks - Népszabadság - Kurucz Árpád

A Roszatom óránként jött Budapestre, Orbán Viktor és Lázár János féltucatszor tárgyalt az EU energiabiztosával, Oettingerrel, a magyar miniszterelnök konzultált Barroso EB-elnökkel, a Rothschild-csoport és a német Hengeler Mueller iroda a tender nélküli konstrukcióra szerezte meg a brüsszeli pecsétet. Lázár János miniszterelnökségi államtitkár vezetésével egy kormányzati csúcsszerv vitte a szupertitkos projektet.

2007. március 28-án Budapesten, a Gellért Szállóban egy konferencián Orbán Viktor volt a szónok. A Fidesz elnöke arról beszélt: "a mi szerepünk nem abban van, hogy híd módjára összekössük az EU-t másokkal, hanem hogy súlyunknak és történelmi tudásunknak megfelelően felelősséget vállaljunk az unión belül a közös Európa-politika kialakításáért. Ezt a világos elkötelezettséget képviseli a Fidesz. Ezt kéri számon, és erre szeretné rávenni a mindenkori hatalmat gyakorló állami szerveket és a koalíciós pártokat, amikor azt kéri, hogy hagyjanak fel a különutas orosz energiapolitikával. Helyette inkább azon dolgozzunk, hogy Európának a függőséget enyhítő, közös energiapolitikája legyen Oroszország vagy egy harmadik szereplő irányába" - jelentette ki Orbán.

Zárószavai után a vendégek soraiban ülő orosz nagykövet, Igor Szavolszkij lépett fel váratlanul a pulpitusra, és a diplomáciában szokatlan módon reagált az elhangzottakra. Kijelentette: az olaj- és földgáz-kérdés egy rendkívül érzékeny piaci dolog. Leszögezte: Oroszországból nem az állam, hanem a vállalkozók szállítják az energiahordozókat. A szállító odamegy, ahol van fogadókészség. Ahol nincs, attól meg kell szabadulni. Nem kell ebből politikát csinálni. "Az energiastratégia politikai ügy, de a piac az piac. Megértettük egymást?" - zárta mondandóját a nagykövet.

Orbán Viktort mindez nem zavarta, fél évvel később egy lakiteleki konferencián a következőket mondta, szintén Oroszország kapcsán: "Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Oroszország expanziója, újraerősödése egy valóságos kihívást jelent a Nyugat számára. Olyan fenyegetést, olyan kihívást, amely Közép-Európából kiindulva elérheti az Európai Uniót, sőt elérheti a szövetségesek katonai erejét is. Európában bizony elszaporodtak Putyin pincsijei, és ezt most már mindenki kezdi veszedelmesnek látni". Kedden Moszkvában Orbán Viktor kormányfő mégis államközi szerződést írt alá a paksi atomerőmű kapacitás-bővítéséről Putyin orosz elnökkel.

Az elmúlt negyven év legjobb üzletét köti a magyar kormány - állították munkatársunknak kormányzati források. Ami a korábbi, "nem leszünk a Gazprom legvidámabb barakkja" típusú megnyilvánulásokat és az Orbán Viktor által képviselt energia-diverzifikációt illeti, jelenleg az a válasz: nem lesz új függőség. "Nem jönnek be az amerikaiak, nem jönnek be a franciák, és nem szolgáltatjuk ki magunkat más nagyhatalomnak. Ráadásul ma is függünk az oroszoktól, ami a paksi atomerőművet illeti". Orbán Viktor szerint állítólag mindez csökkenti az ország kiszolgáltatottságát. A kabinet "szakmai" érvelése pedig úgy hangzik: amikor csúcsra jár az atomerőmű-kapacitás, csak 60 százalékát produkálja a hazani áramfogyasztásnak, a magyar energiaszükséglet negyven százalékát más energiaforrásból kell megszerezni.

A 2013-as találkozó Moszkvában

A Paks-sztori egy évvel ezelőtt, 2013 elején kezdődött Moszkvában a 2009-es magyar parlamenti határozat alapján az Orbán-Putyin találkozón, a magyar-orosz konszolidációs folyamat eredményeképpen - mesélte a Népszabadságnak egy kormányközeli forrás. Ezt egy mai háttérbeszélgetésen Lázár János államtitkár is megerősítette. Más forrásunk szerint ez fordulat volt, hiszen pár évvel azelőtt még "hidegrázó" volt a viszony Orbán Viktor és Putyin között, emlékeztetett arra az időszakra, amikor az orosz elnök még Gyurcsány Ferenc miniszterelnök meghívására érkezett Budapestre.

Az események 2013 nyarán gyorsultak fel, akkor már lehetett látni, reális esély van rá, hogy a 2014-es választásokat megnyeri a Fidesz. Akkori kulcsszavaik: gazdasági versenyképesség, tartós gazdasági növekedés. Magyarország akkor áll talpra, ha négy éven keresztül minden évben legalább 4 százalékos lesz a gazdasági növekedés. A gazdasági növekedés versenyképességi kérdés, olcsó áram nélkül pedig nincs versenyképesség - hangzott a képlet.

Forrásaink szerint 2013 tavaszán-nyarán Orbán Viktor sokfelé, sok helyen kezdett el tájékozódni: elsősorban a német gazdaság prominenseinél, hiszen Magyarországon nagyon erős a német gazdaság hatása. Akkor folytatott olyan beszélgetéseket, melyek arra keresték a választ, hogy miként lehetne a német ipar és a magyar kormány viszonyát stabilizálni. E sorban folytak az RWE-vel és a Deutchse Telekommal a "konszolidációs megbeszélések", és megszületett a miniszterelnöki konklúzió: a legfontosabb kérdés a következő húsz évben Európában, hogy a német iparnak ki tud olcsó energiát biztosítani. Ez egybeesett azzal, hogy az oroszok jelezték, készek "értelmes" ajánlatot tenni a paksi atomerőmű-kapacitás fenntartásával új blokkok építésére.

A kiszivárgott hírek szerint Orbán Viktor 2013 augusztusában találkozott Budapesten Szergej Kirijenkoval, a Roszatom elnökével, aki Putyin elnök megbízásából utazott Budapestre. A találkozón a megállapodás is körvonalazódott, mégpedig úgy, hogy a paksi üzlet "semmivel nem lesz összekötve, szó sincs gázszerződésről, a gázszállítási szerződések jövőjéről" - állította munkatársunknak egy olyan politikus, akinek pontos információi vannak a tárgyalások ezen szakaszáról. Felhívta a figyelmet arra is: az oroszok azért voltak "flexibilisek", mert Oroszországnak érdeke, hogy Európában atomerőművet építsen. Ez kormányzati elemzők szerint részben gazdasági expanzió az oroszok számára, hiszen 10-12 milliárd dolláros üzletet "vásárolnak" a Roszatomnak a paksi projekttel. És ami fontosabb, Magyarország az első olyan uniós ország, melyben egy államközi megállapodás keretében atomerőmű-blokk megépítésére reálisan sor kerülhet. (A bolgár projektből visszavonult a Roszatom, a cseh és a szl ovák projekt áll, Finnországban pedig üzleti alapú a konstrukció.) "Ez egy 10-12 milliárd dolláros beruházás, 10 ezer munkahelyet, jelentős gazdasági növekedést jelent. A megállapodásban tudományos-oktatási-technológiai együttműködés is szerepel, mint ahogyan a hatvanas években a nukleáris iparkutatás kapott egy lökést, ezt most hatvan évre itthon megkapja" - hívták fel a figyelmet. Az elmúlt negyven év legjobb üzletét köti a kormány. Míg a Roszatom Finnországban 5,7 milliárd euróért épít egy blokkot, a magyar olcsóbb lesz, messze 5 százalék alatti kamattal, 30 éves futamidővel. Az üzleti konstrukció is jó - érvelnek a kormányoldalon.

Egy Orbán Viktorhoz közel álló forrásunk szerint a 2013-as Orbán-Putyin találkozón Moszkvában már konkrétan felvetődött, hogy a paksi atomerőmű esetében a Magyarország ragaszkodik az állami beruházáshoz, azaz: az erőmű folyamatosan állami tulajdonban lesz. Az orosz fél tett ugyan olyan javaslatot, hogy üzemeltetik is az erőművet - ahogyan Törökországban is -, ez viszont elképzelhetetlen a magyar állam számára - szögezte le állítólag Orbán Viktor.

Ami a paksi projekt finanszírozását illeti: olyan hosszú lejáratú, több mint 30 éves futamidejű hitelt, amilyet az oroszok ajánlottak, piaci körülmények között nem lehet szerezni. Ráadásul, ha ez piaci hitel lenne, a beruházás összes kockázatát magának a paksi atomerőműnek vagy az MVM-nek kellene viselnie. Üzleti projekt tehát nem jöhetett létre, államközi megállapodásra volt szükség. Az oroszok azt is vállalták: maximális biztonsági technológiával építik meg az erőművet, emellett biztosítják a teljes finanszírozást. Ezzel versenyző ajánlatot sem a franciák, sem a japánok, sem a koreaiak nem tettek - legalábbis a magyar kormány értékelése szerint.

"Fél évet gondolkodott a miniszterelnök. És aztán Orbán Viktor 2013 nyarán eldöntötte: az energiakérdés a versenyképesség fő kérdése. 2013 augusztusában kezdődtek el az érdemi tárgyalások a Roszatommal" - árulta el egy megbízható kormányközeli szereplő.

Lázár János szerepe

Lázár János államtitkár augusztusban kapta a megbízást: neki kell vezetnie a miniszterelnök által a paksi projektre létrehozott szupertitkos kormányzati munkabizottságot. "Szeptember eleje óta a tárgyalások napi-heti rendszerességgel, nagy intenzitással folytak a Roszatom és a magyar kormány között. Novemberben az orosz pénzügyminisztérium is bekapcsolódott. Az érdemi tárgyalásokat Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Orbán Gábor NGM-államtitkár, valamint Szijjártó Péter külgazdasági és külpolitikai államtitkár vitte, de mindenekelőtt Lázár János szűk operatív "team"-je, valamint a paksi atomerűmű menedzsmentje. Az MVM, az NFM és a paksi menedzsment "technikailag" vett részt, a politikai döntéshozatal a legmagasabb szinten történt - mondták forrásaink, hozzátéve: a kormány csak 2013 decemberében kapott hivatalos tájékoztatást arról, hogy a tárgyalások már előrehaladott fázisban vannak. Októberben már szerződéstervezet készült. Egy hónapig tárgyalták a kormányközi megál lapodásnak a részleteit. Nagyrészt a pénzügyi konstrukció részleteit is kidolgozták, de Moszkvában még alku folyt az oroszok által ajánlott "nagyon kedvező" kamatról.

"Az olcsó áram Paksról jön"

Nem a rezsicsökkentés indukálta a megállapodást, sőt független attól. Az a nagy dobás benne, hogy ez az olcsó áram az ipar számára fontos. A megállapodás hátterében áll a német termelő szektor kedvezményhez juttatása is. A magyar kormány hivatalosan tájékoztatta Brüsszelt és megszerezte az előzetes hozzájárulást az orosz-magyar államközi megállapodáshoz. Így a projekt Brüsszel teljes jóváhagyását élvezi - állították egybehangzóan forrásaink, elárulva, hogy Orbán Viktor és Lázár János is tárgyalt Günther Oettingerrel az Európai Unió energiaügyi biztosával. Brüsszel arra is rábólintott, hogy Magyarországon az atomerű-kapacitás fenntartására vonatkozóan Orbán és Putyin - külön tender kiírása nélkül - szentesítse a magyar-orosz államközi megállapodást. Mindebben döntő szerepe volt a Rothschild-csoportnak, melynek fő profilja a globális pénzügyi tanácsadás. Számos kormányzat támaszkodott tanácsadói tevékenységére.

Orbán Viktor "valamikor" 2012-ben kötött megállapodást a Rothschild-csoporttal gazdasági tanácsadásra, és azóta számos alkalommal konzultált a csoport néhány vezetőjével, akik felhívták a figyelmét az energiaügy fontosságára. A pénzügyi tárgyalások hivatalosan a Rothschild-csoport "közreműködésével" zajlottak, zajlanak. Szintén a Rothschild-csoport tanácsára fogadott fel a magyar kormány egy német ügyvédi irodát, a Hengeler Mueller nemzetközi jogi tanácsadó céget, a leghíresebb nemzetközi ügyvédi irodák egyikét. E jogi tanácsadó cég "intézte el" a brüsszeli szentesítést. A kiszivárgott hírek szerint sikerült minden ajtót kinyitni Brüsszelben, a konstrukció megfelel az uniós jognak.

Orbán Viktor és Putyin elnök viszonya állítólag kifejezetten szívélyes. Ez részben egy rendkívül befolyásos német iparbárónak köszönhető, aki a paksi projektben végig közvetített Putyin és Orbán között - közölte végül egy jól értesült forrásunk, de a német mágnás nevét nem árulta el.

Lázár János államtitkár egy ma délutáni, újságíróknak tartott háttérbeszélgetésen a cikkünkben közölt több információt is hivatalosan megerősítette.

Kapcsolódó:
   Brutális rekorddal sokkol a német napenergia-termelés

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

A Vahabita gondolkodás veszélye már az egész világot fenyegeti

"A Vahabita gondolkodás veszélye már az egész világot fenyegeti, és nem csak a régió országait.. a szír nép meg a régió többi népe, már egyre jobban felfogja, ennek a gondolkodásnak a veszélyét, és mindenkinek részt kell venni, e ideológia gyökeres felszámolásában."


Dr. Bashar Al-Assad elnök úr, Mohamed Jawad iráni külügyminiszter fogadásán ma Damaszkuszban


Én, mint magyar állampolgár tiltakozom, hogy a magyar kormány támogatja a terrorista gyilkosokat!
Én, mint magyar állampolgár tiltakozom, hogy a katonai szövetségem (NATO) támogatja a terrorista gyilkosokat!
Én, mint magyar állampolgár tiltakozom, hogy az államszövetségem (EU) támogatja a terrorista gyilkosokat!
Követelem, hogy a magyar kormány ismerje el a Szíriai Állam jogát a védekezéshez!
Követelem, hogy katonai szövetségem (NATO) ismerje el a Szíriai Állam jogát a védekezéshez!
Követelem, hogy államszövetségem (EU) ismerje el a Szíriai Állam jogát a védekezéshez!

I, as a hungarian citizen, protest that my government supports terrorist murderers!
I, as a hungarian citizen, protest that my military alliance (NATO) supports terrorist murderers!
I, as a hungarian citizen, protest that the European Union (EU) supports terrorist murderers!
I demand the hungarian government to recognize the right of Syrian State to defend itself !
I demand my military alliance (NATO) to recognize the right of Syrian State to defend itself !
I demand the European Union (EU) to recognize the right of Syrian State to defend itself !

2014.01.15 Szíriai Hírek


Jézus a zsidókhoz
"A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja."
(János evangéliuma 8.44)

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Szakály Sándor lemondását követeli a Mazsihisz
2014-01-19 14:59 MTI - Hír.ma

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) a Veritas Történetkutató Intézet főigazgatójának lemondását követeli, mert Szakály Sándor egy minapi nyilatkozatában "idegenrendészeti" akciónak nevezte a magyar holokauszt első tömeggyilkosságát.

A Mazsihisz vezetősége döbbenten és értetlenül áll a kormány által alapított Veritas intézet holokauszt-relativizálása előtt. Az intézet főigazgatója, Szakály Sándor - a magyar hatóságok felelősségét csökkentendő - "idegenrendészeti" akciónak nevezte a magyar holokauszt első tömeggyilkosságát, az 1941-es kamenyec-podolszkiji deportálást. Történelemhamisító próbálkozásának kudarca után elvárjuk, hogy az intézet vezetéséről lemondjon - írta a Mazsihisz az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.

"A Mazsihisz vezetése felszólítja a politikai közélet szereplőit, hogy a magyar holokauszt 70. évfordulója ne legyen a választási kampányok része és minden érintett hagyjon fel a múltunk átírására vonatkozó törekvéseivel. Amennyiben Magyarország kormánya komolyan gondolja a holokauszttal történő szembenézést, akkor azonnal meg kell állítania a 2014. évi megemlékezés sorozat hitelességét romba döntő, kegyeletsértő folyamatokat" - olvasható a közleményben.

A Mazsihisz az épülő Józsefvárosi Holokauszt emlékközpont ideológiájának ismeretlensége, a Terror Házában rendezett Horthy-konferencián elhangzottak vállalhatatlansága, "a közszolgálati rádió Életmentő történetek műsora történelemhamisítása miatt", a német megszállás Szabadság térre tervezett emlékműve és a Veritas intézet vezetőjének nyilatkozata miatt megfontolja a Holokauszt-emlékév eseményeitől való távolmaradását - írták.

Egyúttal azt is közölték, hogy a Mazsihisz "a Civil Pályázati Alap keretében elnyert pályázati összegeket csak abban az esetben veszi igénybe, ha a megemlékezés sorozat közösségünk számára vállalható mederbe tér vissza".

Kapcsolódó:
   Szakály Sándor: Lehet, hogy tévedtem, de bűntudatom nincs


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Lovas István: ÉGJEN BRÜSSZEL! - Külpolitikai sorozat tízóraihoz (1)

Az Index.hu Stier Gábort lőtte és George Bush-t találta el a Paks-Roszatom ügyben

"Sztálin elvtársnak nagy, kérges tenyere volt...", indítja az index.hu január 15-i támadását Stier Gábor, a Magyar Nemzet napilap külpolitikai rovatvezetőjének vezércikke ellen.
Stier azt személyes élményével kezdi, amikor az oroszországi Valdaj Klub ülésén - amelyre éveken át Magyarország egyedüli meghívottjaként utazott - "Putyin csak úgy jobbra nézve, s a szemével csippentve annyit mondott, hogy minden rendben lesz. Beszélt az energetikai együttműködésről, Paksról, és sok minden másról. Arról, hogy Magyarország csak nyerni fog. Néztem a szemébe, s láttam, hogy mindezt őszintén gondolja, s Magyarország ebből igazán csak nyerhet."

Az index.hu ezután megszokott módszerét követve igyekszik lejáratni a vezércikk íróját. Például azzal, hogy cikke "szöges ellentétben áll azokkal amiket /a vesszőhiány és grammatikai hiba az indexéi/ az MNO 2008-ban hozott le, akkor, amikor a szemétgecialjasbolsevikhazaárulórohadékok az oroszokkal tárgyaltak a Déli Áramlatról, titokban, a sunyi szemétládák, ugye, a parlament bevonása nélkül, hogy szakadtak volna meg." "csak úgy fröccsennek a nyálcseppek meg a buborékok", írja még.

A "kormányközeli Magyar Nemzet" a balliberális és az idegen nyelvű sajtó állításával ellentétben több hangon szólal és szólalt meg. Stier Gábor 2008-ban ugyanazt a külpolitikai vonalat "vitte", mint ma.

A Magyar Nemzetben 2008-ban és előtte is bőségesen megfértek a keleti nyitás mellett, azaz az ellenzékben lévő Fidesz akkori politikájával szembe menetelő írások.

Most azonban nem erről van szó.

Hanem arról, hogy az Index igazán nem is Stiert, hanem Bush volt amerikai elnököt találta el. Vagyis egyik háborúpárti neokon sweethart-ját.

George Bush amerikai és Putyin orosz elnök 2001. június 6-án találkozott először Ljubljanában, a szlovén fővárosban.

Elmondták, mennyire tisztelik egymást.


Bush szó szerint ezt mondta:

"Az ember szemébe néztem. Abban azt láttam meg, hogy előrenéző, megbízható és igen jó párbeszédet folytattunk. Egy olyan ember, aki mélyen elkötelezett országa mellett, és igen nagyra becsülöm azt az őszinte párbeszédet és azt, hogy ez a kezdete egy igen építő jellegű kapcsolatnak."

Indexül tehát "csak úgy fröccsentek a nyálcseppek meg a buborékok" Bush szájából (indexül: pofájából).

Holott Bush elvtárs több tiszteletet érdemelt volna egyik hazai médiatámogatójától.

/*/ 2013. február 11-én "Égjen a város!" jelszóval hirdetett demonstrációt Budapesten az USA demokrata kormányzati köreiből támogatott Hallgatói Hálózat. Mint közismert, még erőszakos tetteiket is a balliberális sajtó hozsannázása mellett hajtották végre.
Ha nekik szabadott ezzel a jelszóval demonstrálni, szabad a fenti címmel sorozatot írni."

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Bashar Al Assad történelmi beszéde
16.01.2009 Szíriai Hírek

Bashar Al Assad történelmi beszéde az Izrael által Gázában elkövetett háborús bűnök ellen. Ez az üzenet mindenkihez szól, aki igaz, hívő embernek tartja magát,harcol az igazságért, az emberi méltóságért, az élethez való jogért.


"Testvéreim, mi egy békés és hazafias nemzet vagyunk, az arab, az erkölcsi és emberi értékeink is a békére épültek fel, ezért mi megpróbáltuk elfelejteni, hogy megtörtént a Deir Yassin-i, a Kafar Qasim-i, a Genin-i, az első Kana meg a második Kana meg sok más Izraeli mészárlás az arabok ellen, de Izrael folyton emlékeztet minket a valós énjéről, természetéről.
De mivel mi egy igen erős memóriával rendelkező nemzet vagyunk, mert mi a történelem meg ennek a földnek a birtokosai vagyunk, mi megígérjük nekik, hogy mindig is emlékezni fogunk, de ami fontosabb, hogy mindent meg fogunk tenni érte, hogy a gyermekeink is emlékezzenek, el fogjuk tenni gyermekeinknek a Gázai gyermekek képeit a nyílt sebeikkel és folyó vérükkel játékaik felett és mellett... Mesélni fogunk nekik az árvákról, mesélni fogunk nekik azokról a gyerekekről, kiktől ellopták a gondtalan gyerekkort, a magukra maradt anyákról, sérültekről,a szenvedésről, a könnyekről... meg fogjuk tanítani nekik, hogy Isten az erős hívő embert jobban szereti a gyenge hívőnél, meg fogjuk tanítani nekik, hogy szemet szemért fogat fogért.. Megtanítjuk nekik, hogy amit erővel vettek el, azt nem lehet csak erővel visszaszerezni és meg fogjuk magyarázni nekik, hogy aki elfelejti a múltat, annak nincs jövője. Kifogunk tenni egy képet a szobáikba melyen a következő mondat áll: Ne felejtsd, h ogy gyermekeink, ha felnőttek azt mondják, hogy nem felejtünk és nem bocsájtunk meg. Biztosítom őket arról, hogy amit elkövetnek az emberiség ellenes és háborús bűnökből, csakis olyan arab nemzedékeket fog létre hozni,akik még inkább ellenszenvet fognak érezni Izrael iránt és ellenállásuk csak erősödni fog.
És akaratuk is jobban fejlődik az idővel mely még a hadi készletüknél is erősebb, ez az én szerény egyenletem szerint azt jelenti hogy minden halott arab gyermekkel születni fog több 100 ellenálló, mely azt is jelenti, hogy maguk ássák meg cselekedeteikkel a saját gyermekeik és unokáik sírját. Ma megvan a választási lehetőségük, hogy azt ültessenek a jövőnek, amit akarnak: jót vagy rosszat, de később már nem lesz választásuk, ha egyszer a vér magvait ültetik el, akkor nem is fognak mást aratni, csakhogy ezeknek a termése ez jóval nagyobb annál, ha egyszer megért, mint amit maguk ültettek."

Kapcsolódó:
   Fidesz: Mindent meg kell tenni, hogy ez ne ismétlődhessen meg
   Hazánk elismeri a szíriai ellenzéki koalíciót
   Terrorcselekményekre képzik ki európai dzsihad turistákat Szíriában
   Háborús bűnösök lehetnek az szír ellenzék hóhérai

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

TPP avagy a multik totális hatalomátvétele

A WikiLeaks újabb bombája. A legnagyobb titokban tárgyalt Transz-Csendes-óceáni Partnerség a profitéhes óriásvállalatok jogait az emberek és kormányok jogai fölé helyezi. A nekik nem tetsző rendeleteket és törvényeket jogi úton megtámadhatják, weboldalakat blokkolhatnak. Akár olvasunk, írunk, publikálunk, gondolkodunk, figyelünk, táncolunk, énekelünk vagy feltalálunk, akár gazdálkodunk vagy ételt fogyasztunk, betegek leszünk most vagy később, a TPP célkeresztjében vagyunk. Mindez persze a csendes-óceáni régióra vonatkozik, de ugyanúgy működnek más kereskedelmi paktumok is.

A teljes dokumentum itt tölthető le: http://wikileaks.org/tpp-enviro/pressrelease.html



Kapcsolódó:
   Putyin a terrorista törvény alapján, elfogatóparancsot kért Soros Györgyre

Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút


Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya
HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000
HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése