2018. április 13., péntek

Ő mondta! Ugyanaz a szövege volnernek, mint a ballibzöldség pártoké. A nép akkor ezek szerint szélsőséges, mert kétharmad a Fideszre szavazott. Nemzeti minimum alapja sincs már ebben a bérenc bandában, arról van szó!!!! "Volner: egészen biztosan nem megy vissza a párt a szélsőjobbra A Jobbik frakcióvezetője mérsékelt jobbközép politizálást ígér, és azt mondja, a szélsőségesnek minősített szavazóikat a Fidesz szívta el, szerinte ugyanis ők most Magyarország szélsőséges pártja."

Végső állomás a jobbiknak péntek tizenharmadikán


"Volner: egészen biztosan nem megy vissza a párt a szélsőjobbra A Jobbik frakcióvezetője mérsékelt jobbközép politizálást ígér, és azt mondja, a szélsőségesnek minősített szavazóikat a Fidesz szívta el, szerinte ugyanis ők most Magyarország szélsőséges pártja."

Ő mondta !!! Ugyanaz a szövege volnernek, mint a ballibzöldség pártoké.

A nép akkor ezek szerint szélsőséges, mert kétharmad a Fideszre szavazott.

A pártnév meg kéne változzon Ballibabbikra, hogy tükrözze a béltartalmat ami egy rakás.

Nemzeti minimum alapja sincs már ebben a bérenc bandában, arról van szó!!!!

"csak a nemzet" molinó mögött sajttájon háttérben zászlóerdőben "jó reggelt kívánok, hazudta vona gábor"



"Sneider Tamás lehet a Jobbik elnöke - Vona a "tanácsadója" lesz, és később visszatérhet"

Elegánsan a háttérből irányítgat majd a sumákja. DE kit tudnak ezzel átverni - a párt élén hátrahagyott emberei is mind liberális hűségesküket tesznek minden megnyilatkozásukkal



"Novák szerint ez nem visszavonulás "Vona Gábor mégsem vonul vissza, csak két évre, s addig is háttérből irányítana - sokunk számára ezt jelenti Sneider Tamás elnökjelöltsége, hiszen az ő erőssége abban rejlik, hogy mindig is Vona legközelebbi bizalmasa volt" - írja Facebook-oldalán a korábbi alelnök. Alább a teljes bejegyzés:"

https://www.facebook.com/novakelod/posts/1649374178478550



"Sneider Tamás: a jövő héten feltesszük az i-re a pontot "Megjelent a sajtóban, hogy a Jobbik elnöke lehetek. A jövőhéten feltesszük az i-re a pontot, és kiírjuk a kongresszust. Találgatások helyett addig mindenki élvezze ki a tavasz örömeit, ígérem, rászolgálunk a bizalomra! Szombaton pedig legyünk mindannyian Budapesten, mert úgy tűnik, valóban nagyon komoly mértékű választási csalás történt" - írja közleményében a Jobbik frakcióvezető-helyettese."



"Z. Kárpát szerint a néppártosodástól való bármiféle visszatáncolás a párt halálos ítéletét jelentheti A Jobbik alelnöke azt mondja, a Vona Gábor-i örökséget szeretné ápolni, hordozni, továbbvinni. Hozzátette, nincs benne elnöki ambíció. Úgy látja, a Jobbik (ideiglenesen?) visszavonuló elnöke az egyetlen "egyenes gerincű férfiú" a politikai vezetők között."

Nem néppárt, nyíltan népellenes liberális párt. Ami összeáll, összeragad a ballibekkel. Nyíltan, nap mint nap, mindig mindenben most már.

Nem érdemes büszkeségből kiállni tévedés mellett, az inkább ostobaság.

Ha egyáltalán a még mindig jobbikdrukker kuruc kommentek valódi szimpatizánsok művei, és nem fizetett trollok. Ballib szokás saját bűnnel politikai ellenfelet vádolni. Hívnak mindenkit fideszesnek a kurucos disquson, aki nem ért egyet a jobbik totális árulásával, nemzetellenes liberális fordulattal.

"Ez nem csalás, ilyen a választási rendszer! Angliában a fidesznek 4/5-e lenne ilyen eredménnyel. "

"(a jobbik) - Elmegy egy tüntetésre, ahol semmi másról nem lehet szó, mint a kormány legalitásáról, ám már szinte mindenki tudja, hogy oly mértékű csalás nem történt, ami jelentősen befolyásolhatta volna a végeredményt

- Olyanokkal vesz részt a tüntetésen, akik bizonyíthatóan nemzetellenesek

- Ezért aztán a kormány legitimitása marad, a jobbik pedig megmarad annak a pártnak, aki együtt tüntet és szervezkedik a csőcselékkel, nemzetellenesekkel.

- Megint magyarázkodhatnak, csóválhatják a fejüket, de a magas labdát a túloldalon leütik

Azt gondolom ez politikai dilettantizmus...vagyis pozitív eredmény nem borítékolható, csak negatív visszhang..."

"Mindeközben a libbantak már Hungaromajdant terveznek a kétharmad által frissen megválasztott legitim kormány megdöntésére - mindezt nyíltan hírdetve és felvállalva(!). És persze az országot káoszba dönteni akarók mellett ott lesznek ezek a zsíros állásaikat féltő jómadarak is. Ide jutottunk.

Milyen ember az, aki EZEKKEL még most is közösséget tud vállalni?"



Ez nem csalás, ilyen a választási rendszer! Angliában a fidesznek 4/5-e lenne ilyen eredménnyel.



"Abból semmi nem lesz...kicsit megáznak, páran majd hangosakat mondanak és hazamennek...
Remélem a jobbik nem menetel kéz a kézben a libsikkel, mert akkor mindennek vége...

A nagyobb baj ez a vona gábor-i út folytatása lenne...már ha valóban úgy is gondolja ZKD...pedig én őt egy racionális megfontolt emberként, gondolkodóként ismertem meg...persze lehet hogy nem politikus..."




"(még mindig zkárpát) Ebből is szar ember lett.... A néppártosodás elméletileg még igazolható lett volna ha nem járt volna a gyakorlatban az elvek teljes kidobásával, a rossz elfogadásával, a valóság tagadásával és a mainstreem hazugságok átvételével! Senki nem a retorikai finomítást és a megfontoltságot reklamálja, hanem az igazság elveszejtését!"



"Két kézzel kapaszkodnak a pozíciójukba a szarháziak."



"(ez is zkárpát)Na ez a másik nagytehetségű.
Ápolja a Vona örökséget OTTHON, de ne a Jobbik képviselőjeként, havi kétmillióért.
Nem fogják fel ezek a féleszűek, hogy hová sodortak egy lendületes, magyar érzelmű pártot?
A nyilvánvaló lebőgés után még kálmánolgázgatnak! ( Mi lesz azután, ha Simicska már Kálmánt sem tudja fizetni?? )"



"Hidd el, pontosan tudták. Az lehetett a feladatuk, hogy kivegyék a lendületet és a magyar érzelmet a magyarokból."






Sneider Tamás a nyertese Vona Gábor távozásának

https://gondola.hu/hirek/221701-Sneider_Tamas_a_nyertese_Vona_Gabor_tavozasanak.html

2018. április 12. 09:51

Sneider Tamás, a Jobbik frakcióvezető-helyettese töltheti be a pártelnöki posztot – értesült a Magyar Idők. Úgy tudjuk, a Vonához hű pártvezetés összezárt az elnöki posztra bejelentkező Toroczkai Lászlóval szemben, ami azonban nem garancia arra, hogy nem lesz pártszakadás a Jobbikban.

Pattanásig feszült a helyzet a Jobbikban, ahol többnapos elnökségi, illetve választmányi ülés után úgy néz ki, Sneider Tamás lesz a párt új elnöke. A párt frakcióvezető-helyettese a májusi tisztújításig látná el a Vona Gábor által hátrahagyott feladatokat, de információink szerint jó eséllyel ő kap majd felhatalmazást egy hónap múlva is.

Belső forrásunk szerint a választmány döntését megelőzően Sneider mellett az elnöki posztért ringbe szálló Toroczkai László alelnök is beszédet tartott. Ám míg a Jobbik politikáját gyakran bíráló ásotthalmi polgármester hosszas előadását senki sem tapsolta meg, Sneider viharos sikert aratott a választmány soraiban.

Emögött a pártban teljhatalmat élvező, a pénzek felett is diszponáló Szabó Gábor pártigazgató, az országos választmány elnöke áll, aki az elmúlt években szisztematikusan cserélte le a megyei és helyi alapszervezetek vezetőit, épp azért, hogy a májusban esedékes tisztújításon a hozzá és Vonához hű emberek üljenek majd.

A párt választási kudarcáért a Vona mellett Szabó Gábor felelősségét is firtató kritikák miatt egyébként Szabó bizalmatlansági indítványt nyújt be saját maga ellen.

Hogy a pártban érezhető feszültség enyhüljön, Sneider mellett Volner János alelnök, frakcióvezető is elnöki jogkört kaphat a tisztújításig. Volner a Magyar Gárda alapítójaként korábban jó kapcsolatot ápolt a radikális Betyársereggel. Sokan úgy tartják, Toroczkai mellett ő az az elnökségben, aki még nem adta fel az egykori nemzeti radikális elveket.

Információink szerint a Jobbikon belüli ellentét tovább fokozódhat, és ha májusban Sneider Tamást választják pártelnöknek, többen is lehetnek a parlamenti frakcióban, akik nem követik őt, ami könnyen pártszakadáshoz vezethet.

A Jobbik országos választmányának küldöttei tegnapi ülésükön egyhangúlag felszólították a párt országos vezetését, hogy hívja vissza európai parlamenti mandátumából Morvai Krisztinát, amit a Jobbik elnöksége a mai ülésén ellenszavazat nélkül meg is szavazott – olvasható a közleményükben.

magyaridok.hu



Semmit se jelent, ha valaki azért alapít valamit hogy aztán ő irányítsa.


Senki rendes ember nem vállal bizonyos politikai tisztséget, hát jön a kontraszelektált és átveszi a kontrollt. Ha nem akar a magyar gárdakapitány lenni, lesz az MÁS.

Vagy eleve nem is lehetett volna magyar ember ott vezető, csak dísznek. Mint ahogy a szadesz elnök kuncze gábor is direkt nem zsidó származása miatt volt annak megtéve. Pedig ez így ebben a formában nem érv senki mellett vagy ellen. :)

A Gárda az szélsőjobbos dolog, amit a jobbik egy ideje saját állítása szerint nem képvisel, de a 2017 tavasza óta történt villámgyorsan teljesen liberálissá levés után már a közép jobbot se.

Liberálisabb a Fidesznél. Ami most avatta az új Ludovikát. Állami kontroll alatt voltak, vannak a különféle gárdák, nemzetőrségek, és az úgy volt jó. Ennek a jobbiknak inkább ne legyen párthadserege. Rendezvényeket biztosítani ott a "szekuriti", ezeken mellesleg egyre kevesebb magyarérzelmű ember vesz részt, inkább jobbikellenes demonstrálók.


Mindennap új újjobbikos öszödi beszéd, és még így se világos?


A betyarsereg.hu oldalt elnézegetve, látok ott Identiteszt, Szent Korona Rádiósokat, Erő és Elszántságot, MIÉP-et - de jobblibikest SOHA. Nincs jó kapcsolatuk a pártnak velük se már.

Ami teljesen érthető, pont úgy ahogy a dzsobbik új ballibzöld barátai se fognak megdicsérni se gárdistát, se kuruc betyárt, se aki egyik se csak simán nemzeti érzelmű.




"Még az index,hu szerint sem volt csalás, de csak tüntikézzetek a sok komcsi/libsivel, ahelyett hogy hagynátok végre eltűnni őket a süllyesztőben."

marha Orbánfób kommentje "Csaltak, mint a disznó, de ha nem csaltak volna, akkor is nyertek volna. Nem a többséghez kellett csalniuk, hanem azért, mert Orbán fóbiásan retteg."

"Csaltak, mint a disznó…"

Honnan tudod, hogy szándékos, szervezett csalás volt… bemondta a hírtévé? Vagy a KO-val kiütött jobbikosok mondták, hogy biztosan csak azért veszítettek, mert a felcsúti törpecigány elcsalta a választást? Ehh…

Onnan tudja, hogy semelyik körzetben nem jeleztek a szavazás közben csalást az ellenzéki megfigyelők. Urnák hitelesítve, aláírásokkal lezárva. Az úgy nem megy, hogy: 'én láttam a csalást de nem szóltam, inkább egy héttel később tüntizgetek a hazaáruló bolsikkal'."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése