2013. október 19., szombat

Kuruc.info: Internetes társkereső segítségével szedte áldozatait egy szegedi csaló

Kuruc.info
Kuruc.info hírek 
Internetes társkereső segítségével szedte áldozatait egy szegedi csaló
Oct 19th 2013, 10:36

Nőket csapott be egy internetes társkereső segítségével ismerkedő szegedi férfi, az egyik sértettől csaknem félmillió forintot csalt ki.

A rendőrség szerint a gyanúsított - aki álnéven, Szilágyi Sándorként regisztrálta magát a társkeresőn - különféle indokokkal csaknem félmillió forintot csalt ki egy nőtől az elmúlt egy hónapban.

A rendőrség azonosította a gyanúsítottat, a 35 esztendős K. Sándort, aki kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta a nyomozóknak, hogy több nővel ismerkedett meg hasonló módon, majd pénzt kért tőlük, de legtöbbször nem kapott.

A rendőrök gyanúja szerint azonban a férfi többeket is megkárosíthatott, ezért kérik, hogy aki még nem tett feljelentést, jelentkezzen a hatóságoknál.

A rendőrség őrizetbe vette K. Sándort, és csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte előzetes letartóztatását.

(MTI)

This entry passed through the Full-Text RSS service — if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers. Five Filters recommends:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése