2013. október 19., szombat

Kuruc.info: Már megint a Fidesszel való összemosással égetné a Jobbikot egy német lap

Kuruc.info
Kuruc.info hírek 
Már megint a Fidesszel való összemosással égetné a Jobbikot egy német lap
Oct 19th 2013, 12:58

A Focus című németországi hírmagazin Holokauszttagadók és eurógyűlölők - Az új európai jobboldal címmel közölt összeállítást radikális jobboldali pártokról.

A sorozatban "Harc az élősködő cigányok ellen": a magyarországi Jobbik címmel jelent meg összeállítás a Jobbikról. Ebben azt írták, hogy a párt EU-ellenes, "továbbá uszít a romák, a zsidók, a kommunisták és a homoszexuálisok ellen".

Hozzátették: "a kormányzó Fidesz is 'idegenszívűnek' kiáltja ki a zsidókat, a romákat és a homoszexuálisokat". Az Orbán Viktor vezette kormány "korlátozta az igazságszolgáltatás és a sajtó szabadságát, és megfosztotta hatalmától az alkotmánybíróságot" - áll az "elemzésben", amely szerint a Fidesz "felkarol" ügyeket, amelyeket a Jobbik képvisel, például "a halálbüntetést, a magyar föld védelmét, vagy 'a cigány élősködők elleni harcot'".

(MTI nyomán)

This entry passed through the Full-Text RSS service — if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers. Five Filters recommends:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése