2013. október 19., szombat

Kuruc.info: Tata: megtalálták a csecsemőjét megfojtó "anyát"

Kuruc.info
Kuruc.info hírek 
Curious about BaaS?

Get the full feature comparison in our free eBook comparing the time to create your own cloud backend to a Backend as a Service like Kinvey.
From our sponsors
Tata: megtalálták a csecsemőjét megfojtó "anyát"
Oct 20th 2013, 05:21

Otthonában elfogta a rendőrség H-né T. Alizt. A 34 éves asszony kihallgatásán elismerte: kislányát szeptember 26-án élve szülte meg otthon, majd megfojtotta, és október 15-én egy táskában a kuka mellé tette.

Állampolgárok találták meg a halott csecsemőt 2013. október 15-én Tatán két szemetes konténer között. Az igazságügyi orvos szakértő megállapítása szerint a kislány élve született pár héttel korábban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a Tatai Rendőrkapitányság nyomozói a nap 24 órájában gyűjtötték az adatokat, hallgatták meg azokat, akik tudhattak valamit a bűncselekménnyel, a megtalált tárgyi bizonyítékokkal kapcsolatban.

A kapott információkat értékelve a rendőrök 2013. október 19-én azonosították a kislány anyját - olvasható a police.hu-n. A nyomozók otthonában elfogták H-né T. Alizt.

A 34 éves asszony gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy kislányát 2013. szeptember 26-án élve szülte meg otthon. Megfojtotta, majd egy táskába tette, és az alagsori tárolóban hagyta. Onnan került a kuka mellé 2013. október 15-én.

Az asszony otthonában tartott házkutatáskor a nyomozók megtalálták annak a paplannak a többi részét, melybe a babát csomagolta be a nő.

H-né T. Alizt a rendőrség őrizetbe vette. Ellene 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, és kezdeményezi az asszony előzetes letartóztatását.

(Híradó)

This entry passed through the Full-Text RSS service — if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers. Five Filters recommends:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése