2013. október 19., szombat

Kuruc.info: Gyermekrablás mint cigány erény - a "roma büszkeség" napján felvonulók figyelmébe

Kuruc.info
Kuruc.info hírek 
Gyermekrablás mint cigány erény - a "roma büszkeség" napján felvonulók figyelmébe
Oct 19th 2013, 10:55

Az Interpol is keresi a Görögországban talált kislány szüleit. A négyéves, szőke, kék szemű apróságot egy görögországi cigánytáborban találták a rendőrök, akik eredetileg drogkereskedőket akartak elkapni. A feltételezett szülők tanúvallomása után DNS-teszt is készült, így aztán kétségtelen lett, hogy a kislány nem az ő gyermekük.


Thessalia tartomány rendőrfőnöke arról számolt be, hogy az állítólagos szülők többször is ellentmondásba keveredtek, ami megerősítette a gyanút, hogy ezt a kislányt elrabolták saját szüleitől.

Az állítólagos anyáról igazoltatáskor kiderült, hogy két személyazonossága van. Az egyik szerint öt lány és egy fiú édesanyja, a másik szerint négy lánya van. A dokumnetumok összevetése azt mutatja, hogy alig tíz hónap alatt hat gyereket szült, ami ugye lehetetlen.

A rejtélyes szőke kislányt egy görögországi karitatív szervezet vette magához arra az időre, amíg megkerülnek igazi szülei.

[embedded content]

(Euronews nyomán)

This entry passed through the Full-Text RSS service — if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers. Five Filters recommends:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése