2013. október 19., szombat

alfahir.hu - A domináns hírportál: Összeállt a Hajdú-Bihar megyei jobbikos lista

alfahir.hu - A domináns hírportál
 
Got an anatomy exam soon?

Use the most efficient tool to learn anatomy and be prepared for your next exam like no one else. Make your anatomy learning experience an unforgettable one.
From our sponsors
Összeállt a Hajdú-Bihar megyei jobbikos lista
Oct 19th 2013, 13:37, by Harmati András

Bevezető: 

Sajtótájékoztatón mutatták be a Jobbik Hajdú-bihar megyei országgyűlési képviselőjelöltjeit szombat délután. Felkészülten indulnak neki a választásoknak, és bíznak a sikerben.

Cikk Front kép - 280x185: 

Sajtótájékoztatón mutatta be a Jobbik Hajdú-bihar megyei országgyűlési képviselőjelöltjeit szombat délután. Kulcsár Gergely, a nemzeti párt megyei elnöke elmondta: felkészülten indulnak neki a választásoknak, és bíznak abban, hogy kiváló eredményeket érnek el úgy a megyében, mint országos szinten.

Mint elhangzott, az egyes választókerületben Herpergel Róbert, frissen végzett politológus, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának oszlopos tagja, a debreceni „egészségügyi séták" egyik kiemelkedő segítője indul.

A kettes választókerületben Kőszeghy Csanád Ábel településmérnök, a Jobbik debreceni elnöke, megyei alelnöke, valamint önkormányzati képviselőjét indítja a nemzeti párt.

j

Ágoston Tibor önkormányzati képviselő, a Jobbik debreceni, valamint megyei alelnöke a harmadik, egyrészt debreceni, másrészt vidéki településeket is tartalmazó választókerületben méretteti meg magát.

A Berettyóújfalu központú negyedik választókerületben a Jobbik Jogsegélyszolgálatának tagja, Dr. Ulics Erika ügyvédnő indul.

Az ötös – hajdúszoboszlói központú – választókerületben a püspökladányi Rigán István közlekedési mérnököt indítja a Jobbik, aki már a 2010-es választásokon is indult országgyűlési képviselőjelöltként.

k

A hatos választókerületben – hajdúböszörményi központtal – Kulcsár Gergely országgyűlési képviselő, a Jobbik megyei elnöke, debreceni alelnöke méretteti meg újra magát.  Újságírói kérdésre Kulcsár Gergely ismertette: több körzetben több jelölt közül is választhatott a Jobbik Országos Elnöksége, ennek során kiváló képességű jelöltek mutatkoztak be, akik közül az elnökség megpróbálta a legalkalmasabbakat kijelölni.

alfahir.hu

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése