2013. október 18., péntek

Kuruc.info: Talaj menti fagy és köd várható

Kuruc.info
Kuruc.info hírek 
Compare Hotels

Find great prices for amazing hotels wherever your next destination may be. It's simple to search 100+ sites at once!
From our sponsors
Talaj menti fagy és köd várható
Oct 18th 2013, 19:23

Az ország tizenöt megyéjére és a fővárosra is figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat szombatra a várható talaj menti fagy miatt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat péntek este az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint a felszín közelében 0 Celsius-fok alá csökkenhet a hőmérséklet, ezért figyelmeztetést adtak ki Baranya, Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém, Zala és Pest megye valamint a főváros területére.

Mint írták: szombatra virradó éjjel a kevésbé felhős és szélcsendes tájakon talaj menti fagy alakulhat ki. Emellett helyenként köd képződik, amely szombat délelőtt megszűnik.

Az előrejelzés szerint szombaton nagyrészt gyengén felhős, napos idő valószínű, csapadék nem várható. A szél megélénkülhet, északnyugaton néhol meg is erősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7 fok között alakul, az Északi-középhegység szélvédett völgyeiben gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 18 fok között várható.

(MTI)

This entry passed through the Full-Text RSS service — if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers. Five Filters recommends:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése