2013. október 18., péntek

Kuruc.info: III/3-as rendőrállat ölte meg a feleségét Újpalotán - nem vágták előzetesbe, vigyorogva tért haza

Kuruc.info
Kuruc.info hírek 
Refresh your vocabulary.

Learn a new word everyday by subscribing to Word of the Day. A great tool if you're studying for the GRE, GMAT or LSAT, or simply want to enhance your lexicon.
From our sponsors
III/3-as rendőrállat ölte meg a feleségét Újpalotán - nem vágták előzetesbe, vigyorogva tért haza
Oct 18th 2013, 18:25

Őrjöngött, ezért a rendőrök benyugtatóztatták azt a 85 éves férfit, aki meggyilkolta 79 éves feleségét, s házi őrizetét tölti XV. kerületi lakásában. A valamikori rendőr alezredest, aki önvédelemnek próbálja a gyilkosságot beállítani, már előállításakor is le kellett szedálni, nehogy kárt tegyen magában.

A gyanú szerint a 85 éves N. István hétfőn este fél 8-kor végzett 79 éves feleségével XV. kerületi, Páskomliget utcai lakásukban. A rendőrség tájékoztatása szerint veszekedés közben ragadott kést a férfi, s azt feleségébe döfte. Az asszony a helyszínen életét vesztette, a férfi magával is végezni próbált. A hírügynökség úgy tudja, hogy a férfi brutális kegyetlenséggel ölt: felesége mellkasába háromszor vágta bele a kést, s az asszony száját is átvágta. Nem valószínű, hogy komolyan végezni akart magával a gyilkosság után: a magának okozott sérülések felszínesek voltak, mikor elfogták.

A férfi - hozzátartozója állítása szerint - a Belügyminisztérium III/3-as osztályán volt nyugállományba vonulása előtt rendőr alezredesként állományban, korábban is bántalmazta már feleségét. Hat héttel a gyilkosság előtt a radiátornak vágta az asszony fejét. A nő akkor kihívta a rendőröket, a férfi pedig - felületi sérülést okozva - megvágta magát, hogy úgy tűnjék, az áldozat ő, nem pedig a felesége. A férfi hozzátartozója elmondta, hogy - bár az nem igaz, hogy hosszú házasságuk alatt a férfi folyamatosan verte feleségét - folyamatos lelki és anyagi terror alatt tartotta a volt rendőr alezredes az asszonyt.

A gyanúsított szomszédjai megdöbbenéssel fogadták, mikor az idős férfi a gyilkosság után megjelent a házban, mert a bíróság nem helyezte előzetes letartóztatásba, hanem házi őrizetét rendelte el. Szomszédjai éppen a rendőri behatoláskor feltört zárat s a védőrácsot javították, mikor a férfi vigyorogva megjelent, s elzavarta őket.

Pénteken a szomszédok riasztották a házi őrizeteshez a rendőröket, mert az idős férfi őrjöngött. A rendőrök benyugtatóztatták, majd a lakásban hagyták. Már előállításakor is be kellett nyugtatózni, mert akkor is tombolt, még a rendőrautóban is össze-vissza dobálta magát.

(HavariaPress nyomán)

This entry passed through the Full-Text RSS service — if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers. Five Filters recommends:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése