2013. október 18., péntek

Kuruc.info: Fogkefével mérgezhette meg Arafatot a zsidók ügynöke

Kuruc.info
Kuruc.info hírek 
Manage your social media

Best social media tool for image publishing to Facebook and Twitter. Look amazing and delight your followers. Get 40% off when you sign up today.
From our sponsors
Fogkefével mérgezhette meg Arafatot a zsidók ügynöke
Oct 18th 2013, 08:54

A palesztin vezető ínyébe jutva, rendkívül gyorsan szívódott fel a polónium 210. Erre gyanakszik a néhai politikus családja és a Palesztin Felszabadítási Szervezet (PFSZ) egykori vezetősége.

Jasszer Arafat 2004. október 11-én, két órával vacsorája után lett rosszul Ramallahban. Hányt, orvosa vírusos betegségre gyanakodott.

Mérgezésre azért nem, mert a PFSZ-vezér mindig előkóstolót alkalmazott. Először tunéziai orvosok kezelték, akik megállapították, állandó belső vérzése van, mert az ezt gátló vérlemezkék hiányoznak a szervezetéből. Párizsba vitték, ott hunyt el 75 éves korában, 2004. november 11-én.


Papucsából, alsónadrágjából, hálóingéből, sapkájából, tisztálkodószereiből, hajából, koponyájának bőrszövetéből vettek mintákat. Így bizonyosodott be, hogy a radioaktív polónium 210 került a szervezetébe. A PFSZ volt vezetői állítják: már azt is tudják, ki volt az a palesztin kettős ügynök, aki az izraeli titkosszolgálat megbízásából Arafat fogkeféjére helyezte a por alakú vegyületet.

A brit The Lancet című brit orvosi szaklap hétfőn számolt be arról, hogy az Arafat személyes tárgyait vizsgáló svájci szakértők megerősítették annak a lehetőségét, hogy a néhai palesztin elnököt radioaktív anyaggal mérgezték meg.

Az oroszok is használták

Arafat egy hónapos haláltusája során kómába is esett, szervei egymás után mondták fel a szolgálatot.

Esete megegyezik a 2006 novemberében Londonban meggyilkolt orosz kettős ügynök, Alekszander Litvinyenko halálának körülményeivel, akit a britek feltételezése szerint Putyin elnök megbízásából tettek el láb alól. Litvinenko teájába keverte két moszkvai ügynök a polóniumot. A kém embertelen kínok között hunyt el négy héttel később.

(Bors nyomán)

This entry passed through the Full-Text RSS service — if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers. Five Filters recommends:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése