2013. október 18., péntek

alfahir.hu - A domináns hírportál: Bemutatkoztak a Csongrád megyei jobbikos jelöltek

alfahir.hu - A domináns hírportál
 
The Best Way to Manage your Money.

Start using Mint today to set a budget, track your goals and do more with your money.
From our sponsors
Bemutatkoztak a Csongrád megyei jobbikos jelöltek
Oct 18th 2013, 11:42, by Harmati András

Bevezető: 

A munkahelyteremtést és a közbiztonságot helyezi 2014-es választási kampányának középpontjába a Jobbik – közölte Dúró Dóra, a párt szóvivője pénteken.

Cikk Front kép - 280x185: 

sA munkahelyteremtést és a közbiztonságot helyezi 2014-es választási kampányának középpontjába a Jobbik – közölte Dúró Dóra, a párt szóvivője pénteken, amikor bemutatta a szervezet Csongrád megyei országgyűlési képviselőjelöltjeit.

A Fidesz által 2010-ben ígért munkahelyek nem jöttek létre, a statisztikákat a közmunka adataival kell kozmetikázniuk – mondta az országgyűlési képviselő a szegedi sajtótájékoztatón.

A kivándorlási kedv, amely a rendszerváltást követő időszakot vizsgálva eddig soha nem látott mértéket öltött, különösen a fiatalok körében, olyan súlyos probléma, melyet mindenképpen orvosolni kell – hangsúlyozta a politikus.

A közbiztonsággal kapcsolatos kormányzati ígéretek sem valósultak meg – tudatta Dúró Dóra, aki szerint ezen a területen is azonnali lépésekre van szükség.

A szóvivő elmondta, a Jobbik a Csongrád megyei 1-es, szegedi körzetben Rácz Tibort, a párt városi alelnökét indítja. A másik szegedi körzetben, amelyhez Mórahalom is tartozik Tóth Péter, a párt megyei elnöke, a Csongrád megyei közgyűlés Jobbik frakciójának jelenlegi vezetője lesz a jelölt. A 3-as szentesi és csongrádi központú körzetben Dudás Zoltán megyei alelnök, sándorfalvi vállalkozó, míg a 4-es Hódmezővásárhelyt és Makót magában foglaló körzetben Kiss Attila megyei alelnök, állatorvos, mezőgazdasági vállalkozó küzd meg a képviselői helyért.

MTI – alfahir.hu

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése