2013. október 18., péntek

alfahir.hu - A domináns hírportál: A Hitgyüli zenekarával javítana a közbiztonságon a pécsi polgármester

alfahir.hu - A domináns hírportál
 
Manage your social media

Best social media tool for image publishing to Facebook and Twitter. Look amazing and delight your followers. Get 40% off when you sign up today.
From our sponsors
A Hitgyüli zenekarával javítana a közbiztonságon a pécsi polgármester
Oct 18th 2013, 13:18, by Kovács Dániel

Bevezető: 

A városban tegnap egy segélykoncertet tartottak a Kodály Központban, hogy a bevételből támogassák Pécs közbiztonsági programját.

Cikk Front kép - 280x185: 

Az utóbbi évek során több alkalommal is brutális gyilkosságokkal és erőszakos bűncselekményekkel került a figyelem központjába Pécs, ám a város vezetése képtelen megoldást találni a közbiztonság javítására - mondta el sajtótájékoztatóján Németh Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője.

A városban tegnap egy segélykoncertet tartottak a Kodály Központban, hogy a bevételből támogassák Pécs közbiztonsági programját. Az este fővédnöke Páva Zsolt fideszes polgármester volt, a koncertet pedig a Hit Gyülekezetének házi zenekara, a Vidám Szimfonikusok adták.

A Jobbik szerint elkeserítő, hogy a tehetetlen városvezetés csak ennyit képes tenni a közbiztonság javítása érdekében. Megmutatkozik ez abból is, hogy a Páva Zsolt lányát ért támadás után létrehozott közbiztonsági tanács nyár óta csak egyszer ülésezett, holott korábban a Jobbik javasolta, hogy folyamatosan működjön. Ezt az önkormányzatnál el is fogadták, ám a tapasztalatokból úgy tűnik, a folyamatos működés mégsem valósul meg.

A párt már több javaslattal is előállt a közbiztonság javítása érdekében mind a Parlamentben, mind a pécsi önkormányzatnál, ám ezeket rendre lesöpörték. Ahogy országos szinten elutasították a pedofilokkal szemben bevezetendő kémiai kasztrációt és a gyilkosokra kiróható halálbüntetést, úgy helyben sem fogadták el a radikálisok helyi polgárőrség létrehozására irányuló javaslatait. A párt szerette volna elérni azt is, hogy átvizsgálják a jobbára cigányok lakta önkormányzati lakásokat, melyek környezetében a legtöbb bűncselekményt követik el, ám a fideszes többségű önkormányzat ezt sem támogatta.

alfahir.hu

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése