2013. október 18., péntek

alfahir.hu - A domináns hírportál: Már a szurkolás is hamis Ukrajnában

alfahir.hu - A domináns hírportál
 
Compare Hotels

Find great prices for amazing hotels wherever your next destination may be. It's simple to search 100+ sites at once!
From our sponsors
Már a szurkolás is hamis Ukrajnában
Oct 18th 2013, 07:46, by Jurenkó Ferenc

Bevezető: 

Felvételről bejátszott szurkolói ricsajjal buzdították az ukrán válogatottat a harkivi labdarúgó-stadion hangosítói a legutóbbi ukrán–lengyel vb-selejtezőn.

Cikk Front kép - 280x185: 

Felvételről bejátszott szurkolói ricsajjal buzdították az ukrán válogatottat a harkivi labdarúgó-stadion hangosítói a legutóbbi ukrán–lengyel vb-selejtezőn – írja a mno.hu.

A kelet-ukrajnai városban DVD-ről bejátszott zajokkal próbálták kompenzálni a megye és a város vezetői, hogy a Nyugat-Európában szokásos stadionhangulat látszatát keltsék a meccs televíziós közvetítését néző milliókban. A valódi céljuk azonban az volt, elnyomják a helyi szurkolók által skandált obszcén rigmusokat.

Nem ez az első eset, amikor kamuszurkolást alkalmaznak az ukrán stadionokban. Az első alkalommal a Metaliszt mérkőzésein vetették be ezt. Azért volt erre szükség, hogy a csapat a Bajnokok Ligájából történő kizárása után, valahogy elnyomják a szurkolók az UEFA-t szidalmazó rigmusait. Elképzelhető, hogy a „sikeren" felbuzdulva a kamuszurkolás a többi  ukrán stadionban is elterjed majd.

A mérkőzésen az ukrán válogatott Jarmolenko góljával 1–0-ra verte a lengyeleket. Ez a győzelem tevékenyen hozzájárult ahhoz, hogy keleti szomszédaink pótselejtezős helyen zárják a selejtezőcsoportot.

mno.hu nyomán – alfahir.hu

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése