2013. szeptember 20., péntek

Kuruc.info: A zsidó terrorállam által 1975-ben lelőtt Malév-gép áldozataira emlékeznek

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Create positive health habits and dramatically improve the quality of your life.

Begin by following this comprehensive system that includes tools and techniques Dashama has compiled over the past 12 years traveling the world.
From our sponsors
A zsidó terrorállam által 1975-ben lelőtt Malév-gép áldozataira emlékeznek
Sep 20th 2013, 14:27

A megmozdulást szervező Kárpát Haza Őrei Mozgalom felhívása:

1975. szeptember 30-án Bejrút közelében a Malév TU-154-es személyszállító gépét lelőtte Izrael. A háborús bűncselekmény indítéka feltehetőleg az lehetett, hogy előző nap Budapesten irodát nyitott a Palesztin Felszabadítási Szervezet (PFSZ) és a hazautazó PFSZ-tagokat akarták likvidálni. A 60 áldozatot követelő izraeli terrorakcióval valószínűleg egy Videoton-alkatrésznek álcázott, többtonnás fegyverszállítmányt is megsemmisítettek. A fekete dobozt és a roncsokat a nemzetközi gyakorlattól eltérő módon (hivatalosan) soha nem keresték, és nem is hozták felszínre. A roncsok a part menti, viszonylag sekély víz alatt maradtak, pedig ezek egy részének a felhozatalára ajánlat is érkezett a Brit Királyi Haditengerészet részéről. A Malév és a magyar hatóságok még az utaslistát és a teherárulistát is eltüntették. 2003 nyarán a szolgálatok összefoglaló jelentést készítettek a rendelkezésükre álló adatokról, amiben azt fektették le, hogy „a szerencsétlenség oka nem állapítható meg". A 2003-ban kelt dokumentum szigorúan titkos minősítésű. Az áldozatok hozzátartozóinak 2009-ben adtak ugyan állami kárpótlást, de az egymást váltó „magyar" kormányok bűnpártoló módon a tényeket azóta is elhallgatják.

Kérdéseink:

- Miért tehet meg akármit Izrael?

- Miért lehet a zsidó államban rasszizmus, miért támadhat meg bármely szomszédos államot Izrael, miért nem sújtják szankciók, légicsapások az atomsorompó-egyezmény aláírásának megtagadása és a meglévő vegyifegyver-készletei miatt?

- Nem éppen atomprogramja miatt fenyegetik Iránt, nem épp vegyi fegyverek ürügyén zsarolják Szíriát, állítólagos tömegpusztító fegyverek okán szállták meg Irakot!?

- Csodálkozik még valaki, ha az emberek nagy része Izraelt tekinti a világbéke legnagyobb ellenségének!?

A rendezvényhez csatlakozott a Magyar Nemzeti Gárda, Nemzeti Forradalmi Párt és a Magyar Hajnal Mozgalom.

Várunk minden csatlakozni kívánó szervezetet és mozgalmat!

Rendezvényünket szeptember 28-án, a Külügyminisztérium előtt, 15 órakor tartjuk.

Emlékezzünk, tiltakozzunk együtt!

Zoom

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése