2013. szeptember 20., péntek

Kuruc.info: Ismét magyarellenes koncepciós per kezdődött Budapesten - ezúttal egy 74 éves magyar asszony ellen

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
New Thought, New You!

How to create a joyful life of Health, Wealth, Love & Prosperity. This online course is taught by Rev. Scott DeMarco. Enroll today for just $125.
From our sponsors
Ismét magyarellenes koncepciós per kezdődött Budapesten - ezúttal egy 74 éves magyar asszony ellen
Sep 20th 2013, 18:13

Hetvennégy éves magyar nőt ütött arcon 2012 májusában Dániel Péter egyik elvbarátja, akit a rendőrök futni hagytak, s helyette a megütött asszonyt hurcolták el a helyszínről, rabosították, majd a bíróság "megbotránkozást és riadalmat keltő, kihívóan közösségellenes garázdaság" bűncselekményének elkövetése miatt vádat emelt ellene. A Fővárosi Központi Kerületi Bíróságon lefolytatott mai tárgyaláson kiderült, hogy valaki manipulálta a térfigyelő-kamera fölvételét. A magyar asszonyt arcul ütő "liberális" kilétéről a rendőrség nem tud, és nem is kíván tudni. "Magyar" abszurd - 2013.


Tisza Istvánné

A Dániel Péter előadására igyekvő kopasz, életerős, fiatal férfinak nem tetszett a Horthy Miklós szobrának meggyalázását rosszalló tüntető magyarok bekiabálása, s ezért ököllel nagy erővel arcon vágta Tisza Istvánné 74 éves, fél évszázados emigrációból nemrégiben hazatért magyar asszonyt. A rendőrök nem vették észre a magyargyűlölő ütését. Az asszonyt viszont lefogták, míg a magyargyűlölőt futni hagyták, pedig az egyik fölvétel szerint az arca harminc centiméterre volt az övékétől. Később a rendőrök azt állították, hogy Tisza Istvánné ütötte meg zászlórúddal a férfit. Az asszonyt beszállították a Budapest VI. Kerületi Rendőrkapitányságra, rabosították, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvédjét nem engedték be az épületbe. Tisza Istvánné, Horthy Miklós családtagja ötven esztendős hazátlanság után hazatért, hogy megízlelje a jelenlegi "magyar" valóságot. Hazajött, mert azt hitte, hogy hazája sorsáról itthon magyarok döntenek.

Gaudi-Nagy Tamás, az idős magyar asszony védője a tárgyalás megnyitása után azonnal indítványozta, hogy a bíróság szüntesse meg az eljárást, mert védence nem ütött meg senkit, a Tisza Istvánnét viszont valóban arcul ütő férfi továbbra is ismeretlen, s a hatóságok nem is kívánják kideríteni a kilétét, pontosabban az ügyben fölfüggesztették a nyomozást. Pedig a férfi a rendőrök szeme láttára ütött, ám mégsem igazoltatták, nem tartóztatták le, hanem szabadon távozhatott a helyszínről. Gaudi-Nagy hangsúlyozta, hogy az erőszakos cselekményt elkövető ismeretlen férfinak kellene a vádlottak padján ülnie és nem Tisza Istvánnénak.


Tisza Istvánné néhány nappal az arcon ütése után

A magyar állam nem hivatkozhat arra, hogy a vádlottat arcul ütő elkövető személye ismeretlen maradt, hiszen a magyar állam által működtetett rendőrség szeme láttára, orra előtt követte el a bűncselekményt, s a rendőrök a helyszínen több polgár kérésére még igazoltatni sem voltak hajlandók a verekedő férfit. A tárgyaláson a hallgatóság soraiban helyet foglalt ifj. Hegedűs Lorántné, a Jobbik országgyűlési képviselője, ifj. Hegedűs Loránt, a megvádolt magyar asszony református lelkipásztora és a Szabadság téri Hazatérés Református Közösség számos tagja.

A bíróság kérdésére, hogy elismeri-e bűnösségét, az asszony határozott nemmel válaszolt, majd ezt mondta: miért nincs itt az a személy, aki engem szemen vágott? Egyáltalán ki az az ember? Engem rabosítottak, őt meg nem is igazoltatták a rendőrök. "Ami velem történt, az jó példája a kettős mércének, mert én magyar vagyok, ő meg zsidó", mondta a vádlott, Tisza Istvánné, amit a bírónő rögtön kifogásolt, mire Gaudi-Nagy Tamás megjegyezte, hogy a zsidó önmagában nem sértő kifejezés. "Az előadást tartó ember (Dániel Péter - H. J.) leöntötte festékkel a kormányzó úr szobrát, ezért a megjelenésével heves tiltakozást váltott ki az ellene tüntetőkből", jelentette ki az idős asszony, majd hozzátette: ő sosem vetemedne arra, hogy leöntse az ő Siratófalukat.

"Kiabáltam én is, mint a többi magyar, mire az épületbe tartó kopasz ember hátrafordult, és úgy arcul vágott, hogy leesett a szemüvegem. Többre nem emlékszem, mert annyira fájt a szemem", folytatta Tisza Istvánné, majd elmondta, hogy a rendőrök azonnal odaugrottak, a rendőrautóba cipelték, miközben a verekedőt hagyták elmenni. "Horthy Miklós családtagom volt, s ezért is kötelességemnek éreztem, hogy elmenjek tüntetni a kormányzó úr szobrát meggyalázó személy ellen, hogy megvédjem a családom és a magyarságom becsületét", hangsúlyozta a megvádolt asszony, akit a bíró ismét figyelmeztetett arra, hogy szavai nem képezik a per tárgyát.


Tisza Istvánné vádlott a bíróságon

Tisza Istvánné érdekességként elmondta, hogy a rendőrség állítása szerint az őt arcul ütő férfi is nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, miután az asszony állítólag egy kisméretű zászló rúdjával megsuhintotta a kopasz fejét. Csak mi tesszük föl a kérdést: ha ez így van, a rendőrség ilyen részletet is ismer, akkor azt miért nem tudja, hogy ki a verekedő férfi?... Arra viszont volt indíttatásuk a rend őreinek, hogy az amerikai-magyar kettős állampolgárságú asszonytól a rendőrségen ujjlenyomatot vegyenek, minden oldalról lefényképezzék és egyéb, a bűnözőknek kijáró megalázó eljárásban részesítsék.

A bíróság ezután elrendelte a helyszíni térfigyelő-kamerák megtekintését, amely után Gaudi-Nagy Tamás leszögezte: "ezeken a fölvételeken nem látható olyan jelenet, amelyen bárkinek a testét érintette volna a vádlott által tartott nemzeti zászló, ám igen aggályosnak tartom, hogy a fölvételek nem tartalmazzák az ismeretlen férfi által a hölgy arcára mért ütés jelenetét. Vajon ki manipulálta ezt a térfigyelő-kamerafölvételt?", tette föl a megválaszolandó kérdést a védő. A védelem később mutatja be azt az öt tanút, akik majd bizonyítják, hogy a vádlott nem ütötte meg Dániel Péter elvbarátját, jelentette ki Gaudi-Nagy, majd kérte a bíróságot: nyilatkoztassa meg a rendőrséget arról, hogy a megtekintett térfigyelő-kamerafölvétel megvágott, vagy vágatlan... Ha megvágott, akkor nyilatkozzanak, hogy ki, mikor és milyen célból tette. A védő ismét hangsúlyozta, hogy a vádhatóságnak kötelessége fölkutatni a koronatanúnak számító ismeretlen kopasz férfit. A rendőrség, ha akarja, könnyen megtalálhatja az erőszakos férfit, mert az ő kezükön is átment térfigyelő-kamerafölvételen, amelyen rövid ideig a teljes arca föltűnik.

A bíróság a Tisza Istvánné ellen indított per tárgyalását 2013. november 28-án reggel 8:30 órakor folytatja a Fővárosi Központi Kerületi Bíróság Markó utca 25. szám alatti épületében.

A tárgyalás berekesztése után Gaudi-Nagy Tamás és Tisza Istvánné a bíróság folyosóján rögtönzött sajtótájékoztatót tartott. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Jobbik országgyűlési képviselője elöljáróban kijelentette, hogy a Tisza Istvánné ellen indított eljárás mindenképpen koncepciós pernek számít egy olyan ember ellen, aki igyekszik megvédeni Horthy Miklós egykori kormányzó és vele együtt a magyarság becsületét.


Tisza Istvánné és Gaudi-Nagy Tamás sajtótájékoztatója

A védő hangsúlyozta, hogy az előkerült térfigyelő-kamerafölvételen semmi olyan nem látható, amely azt bizonyítaná, hogy a vádlott megüti ezt az ismeretlen zsidó embert. Az ügy koronatanúja ez az ismeretlen zsidó ember, ám az általunk beterjesztett fölvételen tökéletesen látszódik a zsidó ember arca. Mi följelentettük ezt az embert súlyos testi sértés kísérlete miatt, ám a rendőrség megszüntette az eljárást arra hivatkozva, hogy nem találják meg.


A "kopasz" és az egyik rendőr párbeszéde

Ez egyértelműen kettős mérce, amiképpen az is, hogy a férfit nem igazoltatták a helyszínen, miközben a védencemet azonnal igazoltatták és előállították, közel négy óráig fogva tartották és nem engedték be hozzá a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvédnőjét, mondta Gaudi-Nagy, majd hozzáfűzte: követeljük annak a rendőrnek a meghallgatását is, aki harminc centiméterre áll a zsidó emberrel szemtől szembe, és beszélget vele. Az ügyészség álláspontja szerint nem tartozik az ügyre ennek a zsidó embernek a megtalálása, de mi azt mondjuk, hogy igenis ő a koronatanú, s meg kell találni, jelentette ki Gaudi-Nagy Tamás.

Hering József - Kuruc.info

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése