2013. szeptember 20., péntek

Kuruc.info: Másfél éven keresztül verte és erőszakolta kislányát - csak 11 évet kapott

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Manage your social media

Best social media tool for image publishing to Facebook and Twitter. Look amazing and delight your followers. Get 40% off when you sign up today.
From our sponsors
Másfél éven keresztül verte és erőszakolta kislányát - csak 11 évet kapott
Sep 20th 2013, 12:32

Bűnösnek mondta ki a szülőket nevelésük alatt álló, 12. életévét be nem töltött sértett sérelmére, erőszakkal, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettében a Debreceni Törvényszék, ezért az apát (I. r. vádlott) 11 év fegyházra, az anyát (II. r. vádlott) pszichikai bűnsegédként 6 év fegyházra ítélte. B. Zsigmond Sándort emellett 10 évre, B. Zsigmond Sándornét 6 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától. A házaspárt a bíróság megfosztotta szülői felügyeleti joguktól is - tájékoztatta szerkesztőségünket Tatár Timea, a Debreceni Törvényszék sajtószóvivője.

A bíróság megállapította, hogy az apa csaknem másfél éven keresztül bántalmazta és kényszerítette orális szexre saját leányát, emellett az anya közreműködésével többször közösülési kísérletre is sor került. A család nehéz anyagi körülmények között élt, s az apa pénzszerzés reményében a 4-es útra akarta kiállítani kislányát. A gyermek a szexuális erőszak kezdetén csak 11 és fél éves volt. A kislány arról is beszámolt, hogy anyja arra intette: tegye azt, amit az apja mond neki.

A bíróság a szakértői véleményre alapozva kiemelte: a történtek egész életében nyomon követhető testi-lelki traumát okoztak a sértettnek.

Lányi Csaba tanácsvezető bíró indoklásában azt is hangsúlyozta, hogy a szexuális erőszak terén hatalmas a látencia, és bírósági szakba csak az ügyek töredéke jut el.

Az elsőfokú ítélet nem jogerős. Bár a másodrendű vádlott és védője tudomásul vette az ítéletet, az ügyész súlyosbításért, az elsőrendű vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

(Kuruc.info)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése