2013. szeptember 20., péntek

Kuruc.info: Rendszeresen megszegte a törvényt, félelemben tartotta a környéket "Hende ralisa" - rendőr rokona miatt büntetlenül

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
300+% Conversion Increase

Learn how startups and leading businesses alike are getting huge results using web personalization and behavioral targeting the easy way in this ebook. Get it now!
From our sponsors
Rendszeresen megszegte a törvényt, félelemben tartotta a környéket "Hende ralisa" - rendőr rokona miatt büntetlenül
Sep 20th 2013, 15:23

Az Index megtalálta Szécsényben azt a gumisműhelyt, ahol a Hende Csaba honvédelmi miniszter hivatali autójával balesetező raliversenyző korábban dolgozott.

Zoom

A műhelyben tartózkodó két munkás először azt állította, hogy hosszú ideje nem találkoztak kollégájukkal, de csakhamar kiderült, hogy egyikőjük csütörtökön is látta, sőt ő maga volt a baleset idején a ralis próba biztosítója. A gumiszerelő fotókat is készített a rommá tört Audiról és a raliautóról. A képeket 300 ezer forintért akarta eladni, de amikor ez nem sikerült, elzárkózott a további nyilatkozattól is.

Zoom

A közeli kocsmában hárman egybehangzóan azt állították, hogy a raliversenyző rendszeresen száguldozott a faluban és a környékbeli közutakon, és hangosan bőgette a kocsiját akkor is, amikor nem versenyre készült. Versenyek előtt pedig gyakran lezáratta ismerősei segítségével az utakat, hogy gyakorolhasson.

Arra kérdésre, hogy mit szóltak az autósok a lezárásokhoz, azt mondták: tűrtek, mert féltek.

Zoom

A versenyzőnek a szécsényiek szerint magas rendőri vezető az egyik rokona, és ezt gyakran hangoztatta is. Ezért a helyiek és a szécsényi rendőrök mindent elnéztek neki. Felsőbb rokoni kapcsolatával le tudta szerelni az útlezárások miatt intézkedni készülő rendőröket is.

Hende egyébként elhagyta már a kórházat.

(Index nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése