2013. szeptember 20., péntek

Kuruc.info: Figyelmeztetés és erődemonstráció lesz a Jobbik október 23-i nagygyűlése

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Pay Off Debt Faster

Tackle your debt and protect your credit with our free online tools.
From our sponsors
Figyelmeztetés és erődemonstráció lesz a Jobbik október 23-i nagygyűlése
Sep 20th 2013, 12:09

A Jobbik szerint az általuk október 23-ra szervezett kormánykárosultak nagygyűlése figyelmeztetés és erődemonstráció lesz, hogy a kormány jól gondolja meg: tovább halogatja-e a cselekvést, vagy elszánja magát, és végre rendezi a devizahitelesek helyzetét - hangzott el az ellenzéki párt pénteki sajtótájékoztatóján.

Vona Gábor pártelnök-frakcióvezető arra kéri a devizahitelesek károsultjait, hogy vegyenek részt a Jobbik október 23-i budapesti nagygyűlésén. Emellett még a kormány által a bankoknak szabott november 1-jei határidő előtt a Jobbik minden megyeszékhelyen szervez tömegrendezvényt, hogy felhívják a figyelmet a devizahitelesek problémáira.

A pártelnök szerint ugyanis a kormány által megszabott határidő csak időhúzó javaslat, és a kormány megpróbálja kifuttatni ezt a problémát a választásokig.

A devizahiteles kerekasztal pénteki ülését követően tartott sajtótájékoztatón Vona Gábor bejelentette azt is: parlamenti vizsgálóbizottság felállítását fogják kezdeményezni a devizahitelezés kialakulása, működése, az ezzel kapcsolatos visszaélések, valamint politikai és gazdasági hatásai kapcsán. Szerinte amelyik párt nem támogatja ennek a testületnek a felállítását, az a bankok és az uzsorások oldalára áll.

Ismertette azt is: a kerekasztalon résztvevő civil szervezetekkel közösen létrehozzák a devizahiteles koordinációs irodát, amelyben megosztják egymással és a közvéleménnyel az akcióikat, megmozdulásaikat, programjaikat a következő hetekre.

Z. Kárpát Dániel jobbikos országgyűlési képviselő a sajtótájékoztatón arra szólította fel a kormányt, hogy a devizahitelesek problémájának megoldásához használja fel az egyre szélesebb civil szféra rendelkezésre álló tapasztalatát és tudását.

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése