2013. szeptember 20., péntek

Kuruc.info: Erre is jó az ún. holokauszt: a brit kormányfő ezzel "indokolja" a Szíria elleni támadás szükségességét

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Manage your social media

Best social media tool for image publishing to Facebook and Twitter. Look amazing and delight your followers. Get 40% off when you sign up today.
From our sponsors
Erre is jó az ún. holokauszt: a brit kormányfő ezzel "indokolja" a Szíria elleni támadás szükségességét
Sep 20th 2013, 19:33

Ha még bárkinek is kétségei lennének azzal kapcsolatban, miféle sanda célokat is szolgál a holokauszt-ideológia, annak érdemes górcső alá vennie David Cameron brit miniszterelnök nemrég elmondott szavait.

A kormányfő – akinek a Szíria elleni katonai csapásról szóló előterjesztését korábban leszavazta a parlament – a következőképpen indokolta meg a közel-keleti állam elleni agresszió szükségességét: „A holokauszt borzalmai egészen kivételesek, azonban a belőlük levonható tanulságok teljes mértékben alkalmazhatók a mai társadalmakban, úgy itthon, mint külföldön. A legfontosabb (tanulság) az, hogy nem szabad hallgatnunk" - jelentette ki a cionista brit kormányfő hétfő este azon az ünnepi vacsorán, melyet a Holocaust Educational Trust elnevezésű szervezet alapításának 25. évfordulója alkalmából rendeztek.

Zoom

Cameron szerint idővel „szégyellni" fogjuk magunkat, ha most nem cselekszünk semmit – vagyis ha Izrael és a nyugati hatalmak nem követnek el katonai agressziót Szíria ellen. A zsidó világhódítók szolgálatában álló brit miniszterelnök felidézte a szrebrenicai és ruandai népirtások emlékét, mondván, ma „csodálkozunk, miért nem cselekedtünk többet akkoriban". Cameron azt hazudta, hogy mélységesen megrázta, amikor videón végignézte, miként gázosít el gyerekeket az Aszad-kormány. Akkor úgy érezte, cselekednie kell – közölte Cameron. Érdekes módon, amikor Izrael fehér foszfort vetett be a Gázai övezet lakói ellen, vagy amikor az amerikai katonák gyilkoltak le gyermekeket Afganisztánban és Irakban, Cameron nem érezte, hogy cselekednie kellene. És még a holokauszt sem jutott eszébe. Sőt, a brit kormányfő még ellenzéki vezető korában is lelkesen támogatta Izrael, az USA, valamint nyugati csatlósaik - beleértve Nagy-Britannia - vérengzéseit és háborúit a Közel-Keleten.

Cameron azt a véleményét is megosztotta a hallgatóságával, mely szerint, ha a világ „nem tesz semmit", akkor Szíria nem fogja átadni vegyi fegyvereit a „nemzetközi közösségnek". A gazembert persze sem az izraeli, sem az amerikai vegyi és nukleáris fegyverek nem zavarják, de azt is teljesen természetesnek tartja, hogy saját országának is legyenek tömegpusztító fegyverei.

Beszédét megelőzően a zsidók szolgálatában álló brit kormányfő négy állítólagos „holokauszt-túlélővel" találkozott. A rendezvény során több javaslatot is megfogalmazott a holokauszt oktatásának és emlékezetének „kiterjesztése" érdekében. Ígéretet tett arra is, hogy 2014 folyamán ellátogat Auschwitz-Birkenauba. Ezen kívül a brit kormány további 300 ezer fontot biztosít a Holocaust Educational Trust elnevezésű szervezetnek, azzal a céllal, hogy minden egyes középiskolából két-két diák minden évben ellátogathasson valamelyik „náci koncentrációs táborba". Az elmúlt 14 év során több mint 21 ezer brit diákot hülyítettek a holoparaziták a Holocaust Educational Trust holokauszt oktatási programja keretében.

Cameron azt is bejelentette, hogy egy többpárti, a különböző felekezetek és vallások képviselőiből álló bizottságot állítanak fel, mely megvizsgálja majd egy állandó „holokauszt emlékhely" létrehozásának módozatait. A bizottság első ülésén a brit kormányfő személyesen fog elnökölni. „Egy olyan időszakban, amikor az antiszemitizmus ismét felütötte a fejét Európa számos helyén, még fontosabb, mint valaha, hogy mindent megtegyünk a holokauszt emlékezetének megőrzése érdekében" – darálta a zsidó propagandaszöveget a brit kormányfő. Cameron éles támadást intézett a revizionista történészek, valamint mindazok ellen, akik szerinte „teljesen téves párhuzamokat vonnak más eseményekkel". Vagyis „párhuzamokat vonni" – például az úgynevezett holokauszt és a szíriai események között – ezek szerint kizárólag a zsidók szája íze szerint lehet. De ha valaki rámutat például az izraeli és a dél-afrikai apartheid szembeszökő hasonlóságaira, az már mélységesen elítélendő a brit kormányfő beteges logikája szerint.

Cameron elítélt mindenfajta diszkriminációt (bár a palesztinokkal szembeni izraeli diszkriminációt még sohasem ítélte el), továbbá arról elmélkedett, hogy világos választóvonalat kell húzni a „szabad véleménynyilvánítás" és „mások megbélyegzése" között. Az előbbi jó, az utóbbi pedig rossz. Hogy ki húzza meg a választóvonalat a kettő között, az aligha lehet kétséges. A brit miniszterelnök továbbá szükségesnek ítélte a határozottabb fellépést „az elfogadhatatlan nézeteket" valló személyekkel szemben. Hogy mi számít elfogadhatatlan nézetnek, az elhangzottak alapján aligha lehet kétséges.

Perge Ottó - Times of Israel nyomán

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése