2013. szeptember 20., péntek

Kuruc.info: A Fővárosi Törvényszék figyelmébe: Venezuelában csúnya beszédért is letartóztatják a rendőröket

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
A Fővárosi Törvényszék figyelmébe: Venezuelában csúnya beszédért is letartóztatják a rendőröket
Sep 21st 2013, 04:56

Volt rendőröket tartóztattak le helyi idő szerint pénteken Venezuelában azzal a váddal, hogy viselkedésükkel lejáratták az új nemzeti rendőrséget.

A hat fiatal férfit már korábban elbocsátották a rendőrség kötelékéből, mert az interneten egy olyan videó jelent meg, amelyen az érintettek egyenruhában káromkodtak és pisztolyaikkal a levegőbe lőttek.

A venezuelai főügyész hivatala szerint viselkedésükkel súlyosan ártottak a korábbi elnök, az elmúlt év végén elhunyt Hugo Chávez által felállított új rendőrség imázsának. Chávez az új nemzeti rendőrséget példaképéről, a dél-amerikai függetlenségi mozgalmak vezetőjének tartott Simon Bolívárról nevezte el.

A rendőri erők tevékenysége "forró témának" számít Venezuelában, ahol a gyilkosságok és a fegyveres rablások mindennaposak. A kormány is elismerte, hogy a szóban forgó bűncselekmények mintegy egyötödét a biztonsági szolgálatok emberei követik el.

(MTI)

Kapcsolódó:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése