2013. szeptember 20., péntek

Kuruc.info: Tömény magyarellenesség: visszaköltözteti a Fidesz a kilakoltatott miskolci "fészekrakókat"

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
300+% Conversion Increase

Learn how startups and leading businesses alike are getting huge results using web personalization and behavioral targeting the easy way in this ebook. Get it now!
From our sponsors
Tömény magyarellenesség: visszaköltözteti a Fidesz a kilakoltatott miskolci "fészekrakókat"
Sep 20th 2013, 10:47

Kriza Ákos beismerte, nem foglalkozik azzal, mit művel a Nemzeti Eszközkezelő a tisztességes miskolciakkal akkor, amikor albérletet biztosít a fizetésre és együttélésre is képtelen "fészekrakóknak" - jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője.

A politikus jelezte, az eszközkezelő a napokban átadta a kulcsot annak a diósgyőri "fészekrakónak", akit a Jobbik segítségével egy évvel ezelőtt sikerült távozásra bírni, és aki 2006 óta nem fizette a számláit. Ebben a helyzetben Jakab szerint a város polgármesterének "ország-világ előtt" kellett volna tiltakoznia az Orbán-kormány merénylete ellen. Ehelyett több napi hallgatás után Kriza Ákos egy televízió-műsorban kijelentette, nem foglalkozik azzal, mit csinál az eszközkezelő, neki ugyanis ez Miskolc polgármestereként nem feladata.

"Amikor a kanadai kormány akarta plakátokon hirdetni, hogy visszaküldik a miskolci cigányokat, Kriza Ákos a sajtót telekürtölve kérte ki magának az akciót. Amikor a saját kormánya akarja visszadobni a fészekrakókat, akkor elintézi annyival, hogy neki ehhez semmi köze" – fogalmazott Jakab. Szerinte Kriza Ákos ezzel a hozzáállással akkora pofont adott a miskolciaknak, mint a szocialisták akkor, amikor a város nyakára engedtek több száz mélyigénytelen családot.

Jakab Péter szerint mára világossá vált, hogy Kriza Ákosra nem számíthatnak a miskolciak, ezért közvetlenül a Nemzeti Eszközkezelőt szólította fel: adjanak magyarázatot arra, miből gondolják, hogy azok a renitensek, akik évek óta nem fizetik sem a rezsit, sem a közös költséget, a jövőben mindezeken túl az albérletet is fizetni fogják. Az eszközkezelő ugyanis csak azokkal köthet bérleti szerződést, akik vállalják, hogy fizetési kötelezettségüknek maradéktalanul eleget fognak tenni – hangsúlyozta a politikus.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése