2013. augusztus 21., szerda

Kuruc.info: Steiner: Csatáry László "gaztetteket követett el", "emberek ezreinek haláláért felelős"

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Get healthier and fit with celebrity yoga instructor, Sadie Nardini.

The course will teach you a 14 day routine so you can maintain a body more free of toxins and extra weight.
From our sponsors
Steiner: Csatáry László "gaztetteket követett el", "emberek ezreinek haláláért felelős"
Aug 21st 2013, 10:12

Az alábbi közleményt adta ki a magyargyűlölő zsidó, egyáltalán nem zavartatva magát attól, hogy a fajtársa által a halálba kergetett magyar ügyében hazai, nem kommunista bíróságon nem született ítélet, hiszen már nem tudja megvédeni magát:

Kubatov Gábor két és fél éve már nem csak a Fidesz pártigazgatója, hanem a legnépszerűbb magyar sportklub, az FTC első embere is. 2011-es bemutatkozásakor azt mondta, pénzzel és befektetőkkel nem rendelkezik, de "rend lesz a Fradinál". Ehhez képest rengeteg közpénz került a klubhoz, rendnek viszont a nyomát se látni.

A Fradi-tábor egy része által folyamatosan árasztott náci gyűlölet legutóbbi megnyilvánulása után ezért várjuk Kubatov Gábor válaszát: mikor lesz rend az FTC lelátóin?

Várjuk a Fidesz pártigazgató-klubvezetőjének egyértelmű elhatárolódását az emberek ezreinek haláláért felelős gettóparancsnokot és a vészkorszakban elkövetett gaztetteit éltető "szurkolóktól"!

Várjuk, hogy megnevezze azokat, akik az "IN MEMORIAM CSATÁRY LÁSZLÓ" felirattal ellátott óriásmolinót egyáltalán a lelátó közelébe engedték! A gyűlöletkeltést nyíltan vállalók stadionokból való kitiltása mellett várjuk azoknak a rendezőknek, gyakran Fidesz-közeli biztonsági "szakembereknek" a megnevezését és haladéktalan felmentését is, akik a beléptetésnél vagy a pálya széléről asszisztálnak ehhez!

Végül felszólítjuk Kubatov Gábort, hogy nyilatkozzon arról, milyen konkrét lépéseket tett az elmúlt két és fél évben a lelátói antiszemitizmus és rasszizmus felszámolása ellen!

Steiner Pál,
országgyűlési képviselő

Nem esett messze a talmudi fától az egyik zsidó lap, a HVG sem, ők egyszerűen "náci bűnösnek" nevezik a magyar századost:

Zoom

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése