2013. augusztus 21., szerda

Kuruc.info: Nem kell az Érpataki Modell vezetésének segítsége a nyílt levélben panaszkodó alsózsolcai polgármesternek

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
How to Get into Medical School

A tested blueprint to approach the daunting admissions process with both confidence and success! Enroll in this online course for just $29.
From our sponsors
Nem kell az Érpataki Modell vezetésének segítsége a nyílt levélben panaszkodó alsózsolcai polgármesternek
Aug 21st 2013, 10:32

Alsózsolca polgármestere a sokadik brutális magyarverés után nyílt levélben kért segítséget a kormányzattól a településen tomboló mélyigénytelen cigány emberek megfékezése érdekében. A Jobbik Borsod megyei alelnöke, valamint az Érpataki Modell vezetése levélben ajánlotta fel segítségét a település polgármesterének, aki azonban azt visszautasította.

Erről Jakab Péter, a radikális párt megyei alelnöke számolt be szerdai sajtótájékoztatóján. Mint mondta, Zsíros Sándorné polgármester asszony maga is tudhatja, hogy a mindenkori kormányzat rég magára hagyta Borsodot. Ezt támasztja alá az is - folytatta -, hogy Alsózsolca alpolgármestere az a Csöbör Katalin, aki a Fidesz országgyűlési képviselője is egyben, a település közbiztonsága ennek ellenére, vagy pont ezért tovább romlott az elmúlt három évben.

A politikus bírálta a település polgármesterét is, amiért az úgy érzi, nem tehet semmit a város rendjéért. „Zsíros Sándorné nyílt levelében azt kérdezi, meddig köteles eltűrni a településen uralkodó áldatlan állapotokat. Én azt kérdezem, miért tűrte el eddig, illetve tűri még mindig" – jegyezte meg Jakab, aki szerint egy településvezetőnek igenis vannak eszközei a rendteremtéshez. Ezt bizonyítja a korábban vérpataknak csúfolt Érpatak polgármesterének sikere is, aki a mindenkori kormányzati ellenszélben is képes volt kitartó munkával rendet tenni a településén – hangsúlyozta. „Alsózsolca a 24. órában van, az érpataki modellel azonban megmenthető, ezért ajánlottuk fel segítségünket a város polgármesterének" - tájékoztatott az alelnök hozzátéve, a település első embere „viharos gyorsasággal" utasította el felajánlásukat.

„Alsózsolca polgármestere onnan vár segítséget, ahonnan nem fog kapni, ahonnan viszont kapna, onnan nem fogadja el, ennek pedig az alsózsolcaiak látják a kárát" – mondta a politikus. Jelezte, a lakosság érdekében a Jobbik és az Érpataki Modell Országos Hálózata továbbra is kész segítséget nyújtani a településnek, ezért várják azoknak az alsózsolcai önkormányzati képviselőknek a jelentkezését, akik hajlandóak tevékenyen részt venni a városban kialakult helyzet normalizálásában.

(Kuruc.info)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése