2013. augusztus 21., szerda

Kuruc.info: Mai trafikosaink: az őszinte és a polgármesteri titkárnő

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
Mai trafikosaink: az őszinte és a polgármesteri titkárnő
Aug 21st 2013, 19:24

Két trafikos eset is jut ma estére. Az első képet beküldő olvasónk írja:

Érdekes dologra bukkantam Szegeden, a Mars téren. A trafikos önvallomása, azaz Don Corleone a háttérben, így vállalva vele sorsközösséget, eszmei azonosságot... (Egy éjjel-nappali működött ott régen, és valószínűleg lusta volt lecserélni a kirakatot.)

A másik olvasói kép Mosonmagyaróvárról származik, át is adjuk a szót a beküldőnek:

Úgy tűnik, nem csak a trafikok elosztása volt előre megrendezett pályázatokon eldöntve. Ez a trafik Mosonmagyaróváron a polgármester, dr. Nagy István országgyűlési képviselő titkárnőjének nyereménye. Láthatóan semmi köze a többi "nemzeti" dohányboltokhoz. Van több a városban, de egy sem merte ilyen szinten más formába öltöztetni, mint Gabika.

Zoom

Nem elég a külső másság, ott jártunkkor a működő bolt a kötelező kamerákkal sem volt felszerelve. Szép színes kirakat, német feliratok - van itt minden! Úgy látszik, az előírások sem vonatkoznak mindenkire. Ami még szúrja a szemét az itt lakóknak, hogy Gabika nem adta fel a polgármesteri titkárnősködést. Nem elég, hogy lenyúlta mások elől a lehetőséget, még a közalkalmazotti állását is megtartotta. Akkor miért akart vállalkozó lenni?

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése