2013. augusztus 21., szerda

Kuruc.info: Igazi tót pofátlanság: áldozatait vádolja Rezesová

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Create positive health habits and dramatically improve the quality of your life.

Begin by following this comprehensive system that includes tools and techniques Dashama has compiled over the past 12 years traveling the world.
From our sponsors
Igazi tót pofátlanság: áldozatait vádolja Rezesová
Aug 22nd 2013, 05:18

Felháborodtak Eva Rezesová áldozatainak hozzátartozói, a gyászolók ugyanis arról értesültek, hogy a négy halálos áldozatot követelő baleset okozója úgy próbálja megúszni tettét, hogy a Punto sofőrjét teszi felelőssé a balesetért.

A milliomosnő ügyvédjének indítványa szerint egy újabb műszaki szakértőt szeretnének kirendelni, akitől többek között arra a kérdésre várnak választ, hogy a Punto hirtelen sávváltását a szakértő által megjelölt 170 km/órás sebességgel észlelhette-e időben az ittas állapotban közlekedő Rezesová.

Ebből következően a nő védekezési stratégiája az, hogy ő szabályosan, igaz, egy kicsit gyorsan közlekedett, amikor váratlanul elévágott a Punto. Az ütközést pedig már nem tudta elkerülni.

Az M. és a T. család hozzátartozói is elfogadhatatlannak tartják az efféle próbálkozásokat, de bíznak a bíróság józan ítélőképességében.

– Értesültem ügyvéd kollégám indítványáról, de nevetségesnek tartom annak fényében, hogy már két, egymástól független igazságügyi műszaki szakértő is vizsgálta annak lehetőségét, hogy a Punto hirtelen manővere okozta a szerencsétlenséget. Mindkét szakértő egyértelműen kizárta ennek a lehetőségét – érvelt dr. Hantos Ádám, a hozzátartozók ügyvédje, aki egyelőre nem tudta megmondani, hogy a hozzátartozók a szemébe akarnak-e nézni a négy ember halálát okozó milliomos nőnek a hamarosan kezdődő büntetőper első tárgyalási napján.

A rokonok egyébként furcsálják, hogy a kábítószeres befolyásoltságot nem sikerült bebizonyítaniuk a nyomozó hatóságoknak. Ez állítólag azért történt, mert a vérvételkor nem vettek megfelelő mennyiségű vért a BMW sofőrjétől, így csak kétféle kábítószerre tudták elvégezni a teszteket, a fennmaradó legalább egy tucatra már nem. Így hiába is mutatott pozitív eredményt a gyorsteszt, nem volt bizonyíték a kábítószer-fogyasztásra...

(Blikk nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése